Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Conceptul unui nou de înaltă calitate, universitate privată din Muscat a fost aprobat de Consiliul Educației din Oman, în cadrul eforturilor Guvernului de dezvoltare a resurselor umane în Oman, în cooperare cu figuri marcante atât în ​​sectorul public și cel privat.

Din noiembrie 2013 Universitatea Oxford Inovare, compania de transfer de tehnologie de la Universitatea din Oxford din Marea Britanie, a fost de lucru ca un consultant de plumb pentru proiect, care are suport financiar dintr-un grup mare de lideri de afaceri din Oman, precum și guvernul Oman.

Universitatea Muscat inovatoare și antreprenoriale, cu legături strânse cu comunitățile de afaceri din Oman și în întreaga regiune. Programele sale se combină rigoarea academică cu relevanță pentru lumea muncii. Prima a fost aportul de studenți pentru programele de Pathway a avut loc în octombrie 2016, cu prima admisie a studenților programului de studii în luna septembrie 2017.

Universitatea Muscat

Localizare

Pentru anul universitar 2016/2017, Universitatea Muscat va fi amplasat în al treilea etaj al Bibliotecii Publice Copiilor, Qurum. După primul an, Universitatea Muscat vor fi situate în incintele inițiale impresionante fiind construite pe Sultan Qaboos Street, lângă showroom-ul Porsche și vizavi de Mall bulevardele din centrul Muscat, capitala Sultanatului Oman. Campusul permanent este planificată pentru construcții în următorii ani pe teren situat în Airport Heights, Seeb, Muscat.

Misiune, viziune și valori

Misiunea Muscat Universității, viziunea și valorile se bazează pe patru teme esentiale: etica, excelenta, antreprenoriat și inovare.

Misiune

Universitatea Muscat va transforma indivizii și comunitățile prin excelență în predare și în cercetare, care este atât de riguros și relevante. Vom atinge succesul prin:

  • Abordări inovatoare, antreprenoriale și etice ale structurii noastre și tuturor activităților noastre
  • Burse de studiu, care cuprinde un angajament de colaborare și comunitate
  • Un mediu de învățare, care este de susținere, creativ și care îndeplinesc
  • O cultură globală a cetățeniei globale

Viziune și valori

Viziunea Universității Muscat este de a fi un far de excelență în inovație și antreprenoriat în zonele de interes alese pentru Oman și pentru întreaga regiune. Universitatea Muscat va livra predare de înaltă calitate, susținută de cercetare, care este relevantă pentru prioritățile sociale și economice ale Oman și din regiune.

Rigoarea și relevanța acestei activități de cercetare va facilita recrutarea și menținerea cadrelor universitare de înaltă calitate, să beneficieze procesele și procedurile naționale și internaționale de acreditare, și de a spori statutul Universității în clasamentul naționale și regionale.

Central la viziunea Universității Muscat este încorporarea unor abordări inovatoare și antreprenoriale la toate aspectele legate de structura și funcționarea acestuia. Universitatea va fi agil si flexibil, deoarece continuă să evolueze într-un peisaj de învățământ superior caracterizat printr-o schimbare rapidă și constantă.

Viziunea Muscat Universitatea este de a crea un mediu de învățământ superior în Oman, atât pentru studenții din Oman și internaționale, care conduce la producerea de cadre de viitori lideri, atât în ​​sectorul public și cel privat. Acești lideri vor fi capabile să funcționeze la nivel internațional și va reflecta valorile de bază ale Universității:

  1. Un angajament ferm față de etică: aceasta este esențială și critică pentru succesul nostru pe termen lung ca o universitate. Fiecare student la Universitatea, membru academic și personalul trebuie să-și impună cele mai înalte standarde etice, iar Universitatea nu va accepta sau permite ceva mai puțin.
  2. Conformitatea deplină cu toate legile și reglementările din Oman și din orice altă țară în care elevii, personalul sau cadre universitare sunt active.
  3. Un mediu de învățare care este pozitivă, creativă și plină de satisfacții, care promovează exprimarea individuală, de inovare și de realizare, în cazul în care sunt oferite studenților, a personalului și a mediului academic oportunități de a se dezvolta personal și profesional și în cazul în care toți sunt tratați cu respect și demnitate.
  4. Toate procesele și deciziile în recrutarea, dezvoltarea și promovarea studenților, a personalului și a mediului academic se bazează pe merit. practicile de afaceri responsabile și investițiile sociale pentru a crea valoare durabilă pe termen lung în sprijinirea societăților și comunităților transforma, în conservarea resurselor limitate, precum și în protejarea mediului înconjurător.
  5. Un mediu care încurajează și care să permită inovării și antreprenoriatului în centrul structurii și activităților Universității.
Universitatea Muscat

partenerii internaționali

Supraveghere

universități particulare, cum ar fi Universitatea din Muscat sunt autorizate și supravegheate de către Direcția Generală de Universități și colegii private, o unitate în cadrul Ministerului Învățământului Superior (Mohe). Academic Autoritatea de Acreditare Oman (OAAA) este organul guvernamental responsabil cu acreditarea instituțiilor și a programelor universităților publice și private din Oman.

Afiliere

Universitatea Muscat consideră că acordurile de afiliere sunt benefice în construirea credibilității și încrederii în acordurile de brand și, prin urmare, au fost realizate cu universități internaționale de înaltă calitate, care să ofere cel mai bun posibil "se potrivesc" cu misiunea și etosul Universității Muscat.

Programe Gradul didactic

Pentru programele de studii universitare Muscat Universității, parteneriatele cu rang înalt Cranfield University, Marea Britanie si Aston University, Marea Britanie atrage după sine acordarea de diplome duble. Pentru Programul de Fundația Programul de pre-master, parteneriatul Muscat University cu MLS International College General și, Marea Britanie conferă credibilitate programelor, precum și furnizarea de valoroase de supraveghere de asigurare a calității externe adăugată.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Muscat University

Master în Finanțe și Management oferă o pregătire solidă în principiile de finanțe și management cu pregătire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, precum și mod ... [+]

PROGRAM DETALII

Master în Finanțe și Management oferă o pregătire solidă în principiile de finanțe și management cu pregătire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, precum și modul în care să le aplice la locul de muncă. Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe de studii postuniversitare concepute de Universitatea Cranfield și oferite la Universitatea din Muscat. Acesta este un program de grad dublu, ceea ce duce la atribuirea unui grad Cranfield University și un grad Universitatea Muscat.

Obiectivele programului

Master în Finanțe și Management își propune:

Pregăti studenții pentru o carieră în domeniul serviciilor financiare. Oferi studenților cu un nivel ridicat de competențe financiare. Dați-le elevilor o imagine rotunjită de afaceri și a managementului acesteia. ... [-]
Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muscat University

Master în Logistică și Supply Chain Management a fost dezvoltat pentru a-și îndeplini o cerere pe piață pentru absolvenții extrem de capabili în domeniul logisticii și Su ... [+]

PROGRAM DETALII

Master în Logistică și Supply Chain Management a fost dezvoltat pentru a-și îndeplini o cerere pe piață pentru absolvenții extrem de capabili în domeniul logisticii și Supply Chain Management. Cursul își propune în continuare pentru a oferi o dezvoltare personală și de competențe specializate pentru candidații Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe de studii postuniversitare concepute de Universitatea Cranfield și oferite la Universitatea din Muscat și conduce la atribuirea unui grad Cranfield University și, de asemenea, un grad Universitatea Muscat.

Obiectivele programului

Master în Management Logistică și Supply Chain își propune să ofere studenților cu:... [-]

Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muscat University

Master în Management și spirit antreprenorial adaugă valoare primelor grade ale candidaților, oferind persoanelor fizice cu conștientizarea integrată și critică a managem ... [+]

PROGRAM DETALII

Master în Management și spirit antreprenorial adaugă valoare primelor grade ale candidaților, oferind persoanelor fizice cu conștientizarea integrată și critică a managementului și organizațiilor, în curs de dezvoltare, ulterior, un accent specializat în domeniul antreprenoriatului și asistarea acestora în pursing o carieră antreprenorială. Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe de studii postuniversitare concepute de Universitatea Cranfield și oferite la Universitatea din Muscat. Acesta este un program de grad dublu, ceea ce duce la atribuirea unui grad Cranfield University și un grad Universitatea Muscat

Obiectivele programului ... [-]
Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muscat University

Master Executive în Managementul De transport aerian este conceput pentru a oferi cunoștințe avansate și cuprinzătoare în chestiuni strategice de gestionare a transportul ... [+]

PROGRAM DETALII

Master Executive în Managementul De transport aerian este conceput pentru a oferi cunoștințe avansate și cuprinzătoare în chestiuni strategice de gestionare a transportului aerian. Acesta combină transportul aerian de cunoștințe teoretice, cu un accent sporit pe leadership si dezvoltare personala. Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe de studii postuniversitare concepute de Universitatea Cranfield și oferite la Universitatea din Muscat și conduce la atribuirea unui grad Cranfield University și, de asemenea, un grad Universitatea Muscat.

Obiectivele programului

Master în Managementul Transportului aerian are ca scop:

Dota studenții cu abilitățile necesare pentru a urma o carieră de succes în diverse sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv liniile aeriene, companii de aeroporturi și autorități, departamente de aviație civilă, consultanță de transport aerian și a companiilor aerospațiale. Spori abilitățile studenților în domeniul managementului transportului aerian, oferind un mod de studiu, care le permite să combine studiul cu angajamentele de lucru. Asista studenții în satisfacerea nevoilor de formare de management ale companiilor existente de transport aerian, furnizori, consultanți în domeniul aviației și autoritățile de reglementare guvernamentale. ... [-]
Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muscat University

Master în Ingineria Sistemelor Process este o disciplină de inginerie contemporană care a apărut cu scopul principal de a furniza metodele, instrumentele și capacitatea u ... [+]

PROGRAM DETALII

Master în Ingineria Sistemelor Process este o disciplină de inginerie contemporană care a apărut cu scopul principal de a furniza metodele, instrumentele și capacitatea umană care să permită industriei de a satisface nevoile sale prin legarea științei la inginerie. Programul oferă inginerie și aplicat absolvenților de științe cu teoria și practica a aspectelor tehnice și manageriale ale sistemelor de proces curente. Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe postuniversitare concepute de Cranfield University și oferite la Universitatea din Muscat. Acesta este un program de grad dublu, ceea ce duce la atribuirea unui grad Cranfield University și un grad Universitatea Muscat.... [-]

Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Muscat University

Sisteme de energie Master și procese termice este conceput pentru a dota absolvenților și ingineri practicieni cu o înțelegere în profunzime a problemelor fundamentale al ... [+]

PROGRAM DETALII

Sisteme de energie Master și procese termice este conceput pentru a dota absolvenților și ingineri practicieni cu o înțelegere în profunzime a problemelor fundamentale ale economisirii energiei și consecințele asupra mediului ale utilizării irațională a resurselor energetice în sectorul industrial și comercial. Acest program de gradul este unul dintr-un set de programe postuniversitare concepute de Cranfield University și oferite la Universitatea din Muscat. Acesta este un program de grad dublu, ceea ce duce la atribuirea unui grad Cranfield University și, de asemenea, un grad Universitatea Muscat.

Obiectivele programului

Master în sistemele energetice și procese termice are ca scop:... [-]

Oman Muscat
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză