Wittenborg University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Wittenborg

- Management - Internationalizare - Diversitate - Durabilitate - Inovare -

Wittenborg Universitatea de Stiinte Aplicate a fost înființată în 1987 și este situat în Apeldoorn. Cu accent pe 5 teme-cheie, "Managementul, Internaționalizarea, diversitate, durabilitate, și inovare," Wittenborg este una dintre Universitatea internaționale independente cu cea mai rapidă creștere de Științe Aplicate din Țările de Jos. Cu aproximativ 500 de studenți de la mai mult de 70 de țări diferite, studiind cu privire la programele sale de licență și de master în două școli, Școala de Afaceri și Școala de Hospitality & Tourism. În planul său de 10 ani, a prezentat în 2013, Wittenborg se vizează în creștere la o universitate cu largă total 5 școli. Noile școli care sunt în dezvoltare sunt School of Art & Technology, Scoala de Sanatate & Social Care și Școala de Educație. Wittenborg este determinată de a oferi eco-disciplina și educație aplicată-știință pentru a asigura absolvenților săi sunt mai potrivite pentru viitoarea piață de locuri de muncă, într-un context internațional.

Cu o misiune clar definită și filozofie, Universitatea Wittenborg oferă educație excelentă în studii de afaceri pentru studenții din Olanda, Europa, și în întreaga lume, variind de la persoane care abandonează școala la persoanele cu experiență profesională și calificări de studiu anterioare. Centrul de cercetare în curs de dezvoltare, concentrându-se pe cele 5 teme cheie de la Universitatea Wittenborg permite cercetarea aplicată să fie integrate pe parcursul programelor sale.

Universitatea Wittenborg opereaza dintr-o echipă internațională strâns unită de oameni profesioniști dedicate excelenței în afaceri și antreprenoriat. Programele de studii sunt toate oferite în întregime în limba engleză. De fapt, cu personalul de la mai mult de 20 de țări și culturi diferite, limba engleză este singura limbă vorbită la Wittenborg!

Școala de Afaceri și Școala de programe de ospitalitate și oferta turismului în domenii cum ar fi Antreprenoriat și Marketing & Comunicare, precum și Hospitality Management, Finanțe și Economie. Specializările IBA includ, de asemenea Real Estate Management, Information Management și Logistică & International Trade. Mai mult decât atât, Wittenborg oferă pachete de formare business-to-business a companiilor din Europa, Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat în limba engleză și germană, împreună cu un antrenor de limbă locală.

Programe de licență: Curriculum-ul unic, tip business este oferit in 3 etape, timp de 3 ani în blocuri de șase săptămâni, de către o echipă de specialiști internaționali - din peste 10 țări - în management, afaceri, antreprenoriat și științele sociale. Din cauza faptului că lectorii noștri au un picior în lumea afacerilor, studenții noștri sunt pregătiți pentru carierele lor viitoare într-o manieră eficientă și fructuoasă.

MBA si Master Of Science: Master de programe de știință sunt oferite în comun cu Universitatea din Marea Britanie din Brighton și pe deplin predat în Apeldoorn de profesori de la ambele Brighton și Wittenborg universități. Elevii pot completa programul full-time in 1 sau 2 ani și să studieze grade Master part-time în până la 6 ani. În prezent, Wittenborg ofera programe de Master în domeniul ospitalității, turismului și Management Internațional Event. Începând din 2014, un timp și part-time program complet de MBA este oferit în General Management, Antreprenoriat și inovare și managementul ospitalității.

Fundație & Pre-Master: Wittenborg ofera programe de fundație și cursuri IELTS atât studenților săi de licență și de masterat precum și studenți de la alte institute.

Globală și locală - filozofia internațională

Internațional

Wittenborg Universitatea Misiune și Universitatea PhilosophyWittenborg este una dintre cele mai institute internaționale de învățământ superior din Țările de Jos și acest lucru este reprezentat de elevii, personalul și de management. studenții și personalul Wittenborg provin din întreaga lume, aducând experiența internațională, cunoștințele și diversitatea Apeldoorn și a regiunii. obiectiv Wittenborg este de a oferi studenților talentați și motivați din Olanda și din întreaga lume, cu o experiență de învățare, care îi va pregăti pentru posturi de conducere în cadrul organizațiilor de afaceri, guvern, profit si non-profit, atât într-un mediu internațional, precum și zona locală.

glocal

Gândește global - acționează local

Wittenborg este o preocupare internațională care se așteaptă ca absolvenții săi să intre funcții de conducere și de conducere într-o lume a afacerilor internaționale, fie în propriile companii sau în cadrul companiilor și organizațiilor orientate la nivel global. Dar, în timp ce Wittenborg este un adevărat gânditor global, acționează local și oferă legături puternice cu companii din regiunea S3H Apeldoorn, Deventer și Zutphen (Stedendriekhoek). Universitatea promovează experiența studenților de lucru, proiecte de cercetare, evenimente culturale, precum și colaborarea în dezvoltarea programelor de învățământ superior și inițiative pentru regiune. Prin încurajarea absolvenților de a obține experiență de muncă în Țările de Jos, și în special regiunea Apeldoorn, Wittenborg aduce cunoaștere, inovație și diversitate în zona S3H.

Wittenborg

Abordarea educației

Filozofia educațională Wittenborg este aceea de a stimula viața reală în abordarea educației. Programul nostru diferențiat, care combină tradiționale de predare bazată pe cunoaștere cu dezvoltarea abilităților și competențelor, conduce la o situație de formare profesională, în care elevii pot descoperi punctele forte si punctele slabe ale acestora - bazându-se pe primul și îmbunătățirea acestuia din urmă.

  • elevii Wittenborg vor învăța să identifice mediul în care sunt și să se adapteze în mod corespunzător.
  • elevii Wittenborg vor învăța să spună ceea ce fac, și de a face ceea ce spun ei.

Misiune

Wittenborg Universitatea de Stiinte Aplicate vede rolul său ca educația și formarea absolvenților cu înaltă calificare, la nivel internațional minte, responsabilă social și interculturală, gândirea critică și independent, care se angajează în afaceri inovatoare și creative în companii și organizații din întreaga lume, fie să lucreze pentru alții sau în instigarea afacerilor și a antreprenoriatului.

Pentru a realiza acest lucru, Universitatea se angajează în dialog strâns cu industrie, guvern și ONG-uri. Wittenborg se străduiește să aducă expertiza, cunoștințele și diversitatea regiunii locale în care operează, sporind astfel economia, cultura și mediul social în jurul Universității.

Perspectivele Wittenborg este globală și urmărește să-și mențină statutul independent, fiind în același timp una dintre instituțiile de învățământ superior cele internaționale și diverse în Țările de Jos. Universitatea promovează egalitatea totală a studenților și a personalului, de culturi și de genuri și a persoanelor cu handicap, în cadrul institutului. Wittenborg promovează un mediu de lucru care este corect, și pune accentul pe respect între și în interiorul corpului său studenților și a personalului.

Științele practice aplicate, care sunt angajate în cadrul programelor Wittenborg permit Universității să mențină până la conținut într-o dată gamă diversă de discipline de management orientate și punerea în aplicare a curriculum-ului la cele mai înalte standarde educaționale moderne. Ca Universitatea de Stiinte Aplicate, Wittenborg consideră importantă o abordare interdisciplinară a învățământului superior, care se reflectă în programele trans-disciplinare de gestionare a largi, care să permită studenților să dezvolte cunoștințele, aptitudinile și dezvoltare prin cercetare aplicată într-un mod care nu este supus constrictiv.

Wittenborg obiectiv este de a dezvolta într-un management larg orientat Universitatea de Stiinte Aplicate din diverse domenii profesionale, cum ar fi de afaceri și antreprenoriat, Hospitality & Turism, Arte și Tehnologie, Sănătate și Asistență Socială și Educație. Universitatea va menține o calitate, prin mentinerea unui ciclu de acreditare viguros și transparent pentru programele sale, asigurând un dialog cu studenții și personalul său prin implicarea lor activă a proceselor de acreditare și de validare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru De Arte (MA) în Educație

Campus Cu normă întreagă 24 luni October 2019 Ţările de Jos Apeldoorn

Veți învăța să participați la un studiu postuniversitar, să dezvoltați și să explorați perspective critice privind educația, în cadrul propriului domeniu ales personal. Acțiune de învățare - Veți efectua învățarea profesională prin anchetă și veți fi condusă de supervizori cu experiență prin proiectarea și implementarea proiectului dvs. de cercetare. [+]

Maestru De Arte (MA) în EducațieDetaliile CursuluiNume curs: Master în educațieTipul cursului: MA - Master în educațieCurs Sector: EducațieDurata cursului: 24 luniCredite: 180 UK CATS / 90 EU ECPuncte de intrare pe an: octombrie începe numai (2018)Următoarele date de începere: octombrie 2018Gradul sau calificarea: Master în Arte în Educație Acreditat de Universitatea din Brighton (QAA) - în conformitate cu validarea 2018Locație: ApeldoornTaxă de școlarizare: Marea Britanie / UE 7,500 € (3,750 € pe an) Internațional € 12.600- (€ 6.300- pe an)Premiul pentru bursă

Absolvenții Wittenborg: 3.000 EUR - Instituții partenere: 2.000 EUR - Aur de atribuire: 1.500 EUR -

Un Master de Arte în Educație - o diplomă de cercetare prin acțiune de învățare!... [-]

MSc

Maestru de management eveniment internațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii Înscriere Deschisă Ţările de Jos Apeldoorn + 1 mai mult

Master în Management Internațional Event oferă studenților cu mijloace de dezvoltare a abilităților de management la nivel înalt și cunoștințe specifice domeniului de gestionare a evenimentelor și a proiectelor la toate nivelurile și în toate industriile. [+]

Master în Management Internațional Event oferă studenților cu mijloace de dezvoltare a abilităților de management la nivel înalt și cunoștințe specifice domeniului de gestionare a evenimentelor și a proiectelor la toate nivelurile și în toate industriile.

Universitatea din Brighton programe oferite cu Universitatea Wittenborg din Olanda. Acest program de Master (Master), este oferit în parteneriat cu Universitatea din Brighton (Marea Britanie), și necesită o stare de spirit deschis, critic și întrebând pentru social-științifică și studiul de evenimente și de management aplicate.

Veți fi de așteptat să evalueze critic cunoștințele existente în domeniul managementului de evenimente, dezbat probleme cheie, cum ar fi durabilitatea, producția de evenimente etice, sau de planificare moștenire, și ia în considerare răspunsurile strategice la forțele cu impact asupra evenimentelor din mediul de operare la nivel mondial.... [-]


Maestru de management turistic internațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii Înscriere Deschisă Ţările de Jos Apeldoorn + 1 mai mult

Master în Management Internațional de Turism, oferit în parteneriat cu Universitatea din Brighton (Marea Britanie), oferă o abordare inovatoare și vizionar în studiul turismului ca ambele fenomene economice și sociale. [+]

O Master în Management Internațional de Turism, Oferit în parteneriat cu Universitatea din Brighton (Marea Britanie), oferă o abordare inovatoare și vizionar în studiul turismului ca ambele fenomene economice și sociale. Punctul nostru de vedere este că turismul a devenit o parte integrantă a istoriei, culturii și economii pentru mai multe regiuni ale lumii. Acest lucru a avut o influență puternică asupra mediilor de identitate, de reprezentare și de afaceri în țările dezvoltate cât și mai puțin națiunile în curs de dezvoltare.

La scară globală a Organizației Mondiale a Turismului (OMT) prognozează o creștere a numărului de sosiri internaționale în regiunea de 1,6 miliarde până în anul 2020. Ca atare, industria are nevoie de oameni care înțeleg semnificația, complexitatea și dinamica unui evoluție diversă, în curs de dezvoltare și sectorul de creștere.... [-]


Maestru management internațional ospitalitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii Înscriere Deschisă Ţările de Jos Apeldoorn + 1 mai mult

Acest Master of Science în Hospitality Management Internațional analizează evoluțiile internaționale actuale din industria de management hotelier, oferind absolvenților săi instrumentele, cunoștințele și înțelegerea pentru a gestiona în hoteluri și stațiuni de top din lume. [+]

Acest Master Of Science în Hospitality Management Internațional analizează evoluțiile internaționale actuale din industria de management hotelier, oferind absolvenților săi instrumentele, cunoștințele și înțelegerea pentru a gestiona în hoteluri și stațiuni de top din lume. Programul combină cercetarea academică cu știința aplicată în practică; uita la industria ospitalității atât din punct de vedere legat industrie directă precum și o perspectivă de societate și economie.

Acest curs se concentrează pe dezvoltarea de management in industria ospitalitatii la nivel mondial - nu numai că abordarea de afaceri de bază și discipline de management, dar, de asemenea, ospitalitate ca un fenomen global și modul în care este consumată de culturi și societăți.... [-]


Master in managementul afacerilor sport

Campus Cu normă întreagă 1 an Înscriere Deschisă Ţările de Jos Apeldoorn

analize Acest curs interesant și evaluează forțele comerciale și de management care au contribuit la succesul afacerii sportului. Acesta oferă o flexibilitate cu o combinație inovatoare de bloc și livrare on-line, făcându-l potrivit pentru cei care lucrează în domeniul sportiv și absolvenți recenți, care sunt în căutarea de a dezvolta cunoștințele și înțelegerea lor a acestei industrii în creștere rapidă și importantă. [+]

analize Acest curs interesant și evaluează forțele comerciale și de management care au contribuit la succesul afacerii sportului. Acesta oferă o flexibilitate cu o combinație inovatoare de bloc și livrare on-line, făcându-l potrivit pentru cei care lucrează în domeniul sportiv și absolvenți recenți, care sunt în căutarea de a dezvolta cunoștințele și înțelegerea lor a acestei industrii în creștere rapidă și importantă.

Sportul participativ și spectator este un fenomen global și a devenit recent unul dintre sectoarele economice cu cea mai rapidă creștere pentru ambele țări dezvoltate și în curs de dezvoltare. Prin angajarea cu analiza și comercial, mass-media și factorii politici ai schimbării, sunteți în măsură să identifice factorii care au creat o astfel de creștere și critic discuta implicațiile pentru mediul de afaceri, societate, branding națiune și identitate.... [-]


Videoclipuri

Witenborg University of Applied Sciences

Contactează
Adresa locaţie
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Piet Heinkade 55
Amsterdam, North Holland, 1019 GM NL
Adresa locaţie
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Vienna, 1090 AT