Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Webster

Fondată la St. Louis, Missouri în 1915, Universitatea Webster este o universitate americană acreditată, nonprofit, cu peste 100 de locații în zece țări. În prezent, există 22.000 de studenți care studiază la campusurile Webster din întreaga lume. Universitatea Webster se bucură de o reputație internațională pentru predare și excelență academică. Renumit pentru programele educaționale inovatoare și acreditate, Webster răspunde nevoilor studenților, afacerilor și adulților care lucrează în întreaga lume.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Campusul Webster Leiden este unul dintre cele patru campusuri internaționale din Europa. Este singurul institut al învățământului superior din Olanda care oferă diplome acreditate americane (atât în învățământul BA / BS și MA / MBA). De când Webster a început să ofere diplome americane în Olanda în 1983, au absolvit peste 1600 de studenți. Absolvenții săi lucrează pentru multe dintre cele mai prestigioase și mai interesante companii și organizații din lume.

Campus Webster Leiden

• Webster a început activitatea în 1983 într-o clădire fermecătoare din centrul istoric al orașului Leiden.

• Webster este singurul institut acreditat de învățământ superior din Olanda care oferă diplome americane acreditate (atât o diplomă BA / BS și MA / MBA).

• În prezent, acasă la 300 de elevi care reprezintă 50 de naționalități plus o rețea de absolvenți de aproape 2.000 de studenți.

• Webster este o universitate non-profit (Stichting) dedicată excelenței

Locații

Leiden

Address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră