Citește Descrierea Oficială

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam este o universitate de cercetare de renume internațional înființată în 1880. Universitatea oferă peste 150 de programe predate în limba engleză la nivel de licență, masterat și doctorat la 23.000 de studenți din întreaga lume. Elevii și personalul de 130 de naționalități creează o comunitate academică dinamică internațională.

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. Campusul este înconjurat de unul dintre cele mai dinamice și mai rapide raioane de afaceri din Olanda, care găzduiește peste 700 de companii.

Cu mai mult de 24.000 de studenți, dintre care 3.300 sunt internaționali, universitatea efectuează cercetări de ultimă oră în probleme de importanță socială și științifică. Universitatea se distinge în cercetare și educație prin intermediul a patru teme interdisciplinare: sănătate umană și științe ale vieții, știință pentru durabilitate, lume conectată și guvernare pentru societate. În calitate de student, acest lucru vă va ajuta să priviți dincolo de granițele disciplinelor științifice și să căutați soluții tangibile pentru o lume mai bună. În plus, Vrije Universiteit Amsterdam consideră diversitatea, fie că este în cultură, convingere, naționalitate sau educație prealabilă, ca sursă de inovare și progres și, prin urmare, ca o forță specială.

Calitatea educației

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) are o reputație sterlină pentru calitatea excelentă a predării sale. Lucrați în grupuri relativ mici, în care se pune un accent deosebit pe interacțiune și pe o abordare personală. Predarea este bine organizată. Acest lucru se reflectă, de exemplu, în structura clară a programelor de studiu.

Lively Amsterdam

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. În calitate de student al Universității VU Amsterdam , veți beneficia de toate avantajele oferite de capitală. În mai puțin de cincisprezece minute vă aflați în centrul plin de viață al orașului Amsterdam, unde există numeroase magazine, locuri de divertisment, parcuri și cafenele de pavaj. Amsterdam este sigur și limba engleză este vorbită pe scară largă.

Supravegherea personală

VU Amsterdam dedică o atenție deosebită consilierii personale de studiu. Chiar la începutul cursului de studiu, veți fi prezentat consilierului de studiu al programului dvs. Această persoană vă va oferi sfaturi despre orice probleme pe care le-ați putea avea cu cursul dvs. de studiu și puteți răspunde la întrebări despre piața muncii.

Identitate unică

VU Amsterdam fost prima universitate din Olanda înființată de o persoană privată, fără intervenția bisericii sau a statului. Această moștenire este încă o parte din ceea ce suntem: VU reprezintă Vrije Universiteit, care se traduce literalmente ca "Universitatea Liberă". De la bun început, universitatea și-a stabilit propriile domenii de cercetare, și-a creat propriile programe de studii și a practicat propriile sale metode didactice.

Ușor accesibil

Vrije Universiteit Amsterdam este ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun. Aeroportul Schiphol este la numai opt minute cu trenul. Stația de metrou Amsterdam Zuid se află la câțiva pași de Universitatea VU Amsterdam. Există, de asemenea, o conexiune rapidă cu tramvaiul spre Gara Centrală din Amsterdam sau la stația Amsterdam Sloterdijk, cu un timp de călătorie de doar șaisprezece minute. VU Amsterdam este, de asemenea, ușor de accesat cu mașina, fiind situat aproape de autostrada orbitală din Amsterdam.

campus universitar

Aproape toți studenții, personalul și programele noastre sunt situate în campus: un singur complex de clădiri din cartierul de afaceri din Amsterdam. În consecință, în cursul studiilor, este foarte ușor să vă familiarizați cu alte discipline.

Acreditare

Vrije Universiteit Amsterdam este pe deplin recunoscut de Ministerul Olandei de Educație ca universitate de cercetare. Toate programele de diplomă de la Universitatea VU Amsterdam sunt fie acreditate, fie în curs de acreditare de către NVAO, Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra. Acest organism a fost instituit prin tratatul internațional și garantează calitatea învățământului superior în Olanda și în Belgia vorbitor de limbă flamă prin acreditarea programelor de studii.

Tipuri de programe

VU Amsterdam oferă patru tipuri de programe:

  • Programe de licență (care conduc la BA / LLB / BSc)
  • Programe de masterat (care conduc la MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Programe de doctorat / doctorat (care conduc la doctorat / doctorat)
  • Studii în străinătate

burse de studiu

Prin bursa noastră proprie, programul VUFP, oferim studenților foarte motivați, cu rezultate excelente ale studiului, oportunitatea unică de a urma o diplomă de masterat cu sprijin financiar oferit de universitate. Bursa VUFP este o scutire de taxe de școlarizare. Programul de burse Olandeze (HSP) este destinat studenților din afara Spațiului Economic European (SEE) care doresc să urmeze un program de masterat în Olanda. VU Amsterdam îmbrățișează diversitatea ca o îmbogățire a predării, cercetării noastre și a contribuției noastre la societate. Această bursă este destinată în mod special studenților excelenți care contribuie la diversitatea din campusul nostru. Ca student internațional care intenționează să studieze la VU Amsterdam , puteți aplica pentru o varietate de granturi și burse. Informații detaliate despre burse și termenele limită pot fi găsite pe WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS SAU WWW.GRANTFINDER.NL.

Programul Fellowship VU

Programul Fellowship VU (VUFP) oferă studenților potențiali talentați ocazia unică de a-și urma o diplomă într-o selecție de programe de masterat de la Universitatea VU.

Organizare

VU Amsterdam este o universitate tradițională olandeză prezidată de un Consiliu Executiv (trei membri) și are 10 facultăți direct sub conducerea Comitetului Executiv. Fiecare facultate oferă una sau mai multe programe de licență și programe de masterat și efectuează cercetări. Ele sunt toate organizate în mod diferit, dar majoritatea au un consiliu, un personal central și mai multe departamente și școli postuniversitare. Universitatea are, de asemenea, o serie de departamente de servicii, dintre care Oficiul Internațional este unul, și există o serie de institute interdisciplinare de cercetare.

Privat sau public?

VU Amsterdam este una dintre cele 14 universități publice care sunt recunoscute de Ministerul Educației din Olanda și, prin urmare, este parțial finanțată de guvern. În cadrul sistemului olandez, guvernul subvenționează universitățile recunoscute pe baza numărului studenților și stabilește limite și linii directoare pentru taxele de școlarizare pe care aceste universități le pot percepe. Aceasta asigură accesul la o educație superioară de calitate pentru toți cetățenii olandezi, bogați sau săraci. VU Amsterdam salută solicitanții din toate mediile.

VU International Office Services

  • Viză / permis de ședere

Aflați dacă aveți nevoie de viză / permis de ședere și cum va fi aranjat acest lucru.

  • Cazare

Informații despre cazare la VU Amsterdam .

  • Înregistrarea la municipalitate

Când ați ajuns în Olanda, trebuie să vă înregistrați la municipiu. Aflați ce trebuie să faceți.

  • Activități de introducere

După sosire, numeroase activități introductive vor avea loc la VU Amsterdam .

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

Culturilor program de proiectare MA este vorba studiul de design de produs, design grafic si moda într-un context cultural divers larg. Accentul este pus pe ... ... [+]

Masterat în culturi de proiectare

Culturilor program de proiectare MA este vorba studiul de design de produs, design grafic si moda într-un context cultural divers larg. Accentul se pune pe atât proiectantul ca "autor" și lanțul complex de producție, vânzare, consum și critici în care designul funcționează și derivă multe sensuri diferite. Culturile de design restabilește design ca obiect de bază de interes academic, fără derogare de la principiile contextul cultural și material în care își desfășoară activitatea. Programul combină o abordare de ordin general, comparativ pentru a proiecta, cu un accent clar pe istorie și teorie.

Perspectivele de carieră... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Istoria artei contemporane este o specializare care se concentrează pe arta vizuală, bazată pe procese și digitală din anii 1960. Deși nu se limitează la formele de artă ... [+]

Despre

Istoria artei contemporane este o specializare care se concentrează pe arta vizuală, bazată pe procese și digitală din anii 1960. Deși nu se limitează la formele de artă clasică de pictură, sculptură și grafică, arta contemporană include proiecte de artă și site-uri specifice, artă media digitală sau nouă (instalări interactive, lucrări locative, artă software, artă în rețea, video art), proiecte performative și activiste și cercetări artistice.

Ceea ce leagă aceste forme de artă este că abordează direct complexitatea societății de astăzi, în care tehnologiile informaționale și globalizarea joacă un rol din ce în ce mai mare, ducând la forme reale de practică artistică care încalcă granițele naționale și culturale. În același timp, artiștii sunt foarte conștienți de moștenirea pe care o construiesc, deconstrucționând, comentând sau însușind istoria artei, ducând la diverse încercări de a descrie arta contemporană cu termeni precum postmodernism, post-conceptual, post-mediu, și mai recent chiar și post-internet și post-digital - și post-contemporan ...... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Istorie Globală și Studii Internaționale MA se concentrează asupra modului în care circulația oamenilor, bunurilor și ideilor de pe tot globul sa dezvoltat î ... [+]

Programul de Istorie Globală și Studii Internaționale MA se concentrează asupra modului în care circulația oamenilor, bunurilor și ideilor de pe tot globul sa dezvoltat în timp și a modela lumea așa cum o știm astăzi. Cursurile se ocupă de o serie de subiecte, de la "Marea Divergență" între dezvoltarea industrială din China și Europa, până la munca neremunerată într-o perspectivă globală, circulația teoriilor rasiale și a migrărilor globale. În cursurile de specialitate, învățați de la experții noștri despre cele mai recente tendințe. Alegerea subiectului pentru teza de masterat este gratuită.

Maestru: IstorieSpecializare: Istorie globală și studii internaționalePROGRAMUL DE STUDIU... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de istorie MA Religia și societatea se concentrează asupra înțelegerii rolului schimbător al religiei în societate de la antichitate până în prezent. Cursurile ... [+]

Programul de istorie MA Religia și societatea se concentrează asupra înțelegerii rolului schimbător al religiei în societate de la antichitate până în prezent. Cursurile se ocupă de întrebări, cum ar fi: care este relația dintre religie, politică și societate din antichitate? Cum putem înțelege separarea treptată a Bisericii și a Statului și a noilor forme de închinare, disidență și devotament de la Evul Mediu occidental? Și care a fost impactul proceselor mai largi, cum ar fi secularizarea, globalizarea și colonialismul?

Maestru: IstorieSpecializare: Religie și SocietatePROGRAMUL DE STUDIU

Tradiție îndelungată de expertiză

Departamentul de Istorie al Vrije Universiteit Amsterdam are o tradiție puternică în predarea și analizarea rolului religiei pe tot parcursul istoriei. Religia este studiată în contextele sale sociale și politice și dintr-o perspectivă pe termen lung, ceea ce face ca programul nostru să fie unic. Elevii sunt instruiți în cele mai recente abordări interdisciplinare pentru studierea religiei, inclusiv istorie, antropologie culturală, arheologie, filologie și umanitate digitală. Ei își pot îmbunătăți cunoștințele, rețeaua și competențele prin participarea la activitățile unor institute de cercetare precum Centrul de Istorie Religioasă din Amsterdam și CLUE. Programul are o mare relevanță socială în ceea ce privește subiecte precum conflictele dintre religie și secularism, relațiile legate între politică și religie și viitorul patrimoniului religios.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul interdisciplinar de masterat Istoria: Umanistele medicale și de sănătate combină istoria sănătății și medicinii cu o gamă largă de abordări ale artelor și umani ... [+]

Programul interdisciplinar de masterat Istoria: Umanistele medicale și de sănătate combină istoria sănătății și medicinii cu o gamă largă de abordări ale artelor și umaniste. Clasele explorează diferitele moduri în care organele și mințile au fost cercetate și înțelese și cum aceste moduri diferite de cunoaștere a formei vieții cotidiene, a practicii medicale și a politicii de sănătate publică. Participanții învață să contextualizeze ideile medicale în timp și cultură și să analizeze o gamă variată de surse, inclusiv artefacte istorice, benzi desenate și filme, texte medicale și jurnalism de sănătate. Folosind metode din toate disciplinele, elevii își vor lărgi instrumentele de investigație dincolo de cuvântul scris, pentru a lua în considerare, de asemenea, sunetele, mirosurile și aspectul trecutului și lecțiile și moștenirile sale din zilele noastre.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Programul onoruri Duisenberg de pe piețele financiare și a Regulamentului oferă studenților o perspectivă mai largă cu privire la modul funcționeze piețele financiare. Ac ... [+]

Programul onoruri Duisenberg de pe piețele financiare și a Regulamentului oferă studenților o perspectivă mai largă cu privire la modul funcționeze piețele financiare. Acest program combină discipline Finante, Contabilitate, Drept și regulamentul. Scopul programului este de a vă oferi o firma de pregătire în aceste discipline. Acest lucru vă va permite să facă un start rapid ca finanțare pe tot parcursul-profesionale. Profesioniștii din domeniul financiar instruiți multidisciplinare au o poziție bună pe piața forței de muncă. Acest program onoruri este o provocare din cauza discipline suplimentare, cursuri suplimentare, sarcini suplimentare provocatoare și un program de leadership în plus.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master unic în Crimelor internaționale și Criminologie învață un mic grup de aproximativ 25 de elevi competențele intelectuale necesare ... ... [+]

Master în Crimelor Internaționale și Criminologie (MSC)

Programul unic Master în crime internaționale și criminalistică învață un mic grup de aproximativ 25 de studenți abilitățile intelectuale necesare pentru a lua această abordare și le antrenează cum să aplice cunoștințele și expertiza în situații reale.

Programul pe scurt

Infracțiuni internaționale și Criminologie este o de un an, program cu normă întreagă. Acesta este predată în întregime în limba engleză. Programul se ocupă de crimele internaționale într-un cadru larg. Accentul este pus pe rolul indivizilor, grupurilor, statele și comunitatea internațională. Veți obține o perspectivă în psihologia autorilor, face cunoștință cu teorii criminologice asupra proceselor organizaționale și de a discuta probleme politice în arena internațională. Subiecte precum tortura, violul și genocid sunt discutate în timpul clasă. Acest lucru poate fi solicitantă emoțional, dar scopul nostru final este de a lua o abordare științifică a acestor subiecte, în scopul de a elabora măsuri care ar putea ajuta la prevenirea acestor tipuri de infracțiuni în viitor. Veți învăța să analizeze ceea ce ii face pe oameni tortură (etiologie), sunt instruiți cum să măsoare și să investigheze aceste crime (prevalenta) și provocați să reflecteze critic asupra modurilor de justiție de tranziție (reacție). Puteți face acest lucru prin discutarea concepte importante ale dreptului penal internațional și aplicarea teoriilor criminologice, sociologice și psihologice pentru crimele internaționale. Programul trenuri de studenți pentru a deveni atât cadre universitare și profesioniști. După terminarea programului, va fi capabil de a evalua în mod obiectiv date empirice și să comenteze critic pe noțiuni... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de Master oferă cadre conceptuale și practice înțelegere, ambele din care sunt vitale pentru a profita cât opereze management și piețe ... ... [+]

Finante Programe

În cazul în care sunteți interesat de o mai bună înțelegere a modului în care funcționează management financiar și a piețelor financiare, Master în finanțe la Universitatea din Amsterdam este VU un loc excelent pentru a începe. Acest program de master oferă cadre conceptuale și înțelegere practică, ambele care sunt vitale pentru a sesiza modul în care conducerea și piețele funcționează în sectorul financiar.

programul de studiu

Scopul programului Programul de Master în Finanțe vă oferă o bază temeinică pentru un bun început ca un profesionist finanțe. Prima lovitură este jumătate din bătălie. Acest program ridică nivelul de cunoștințe în Investiții și Corporate Finance, vă educă despre cum să aplice aceste cunoștințe în practică (cazuri) și trenuri în crearea de noi cunoștințe la marginea de taiere de gândire academic curent. Primele două obiective de învățare sunt integrate în patru cursuri obligatorii (Corporate Finance, empirica Finance, Asset Pricing & Investiții și piețe financiare și instituții) și două sau mai multe cursuri opționale, care vă permite să se specializeze în continuare. Atât individual, cât și în echipe, va lucra la proiecte de cercetare academică a răspunde la întrebări reale de viață ridicate în lumea finanțelor. Finanțe poate deveni oa doua natura dumneavoastră dacă sunteți în măsură să dobândească, să aplice și să creeze cunoștințe simultan.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master își propune să vă ofere cu cunoștințe, experiența și intuiții care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist autonomă în domeniul c ... [+]

Informatică ieri

Programul de Master își propune să vă ofere cunoștințele, experiența și învățămintele care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist autonom în domeniul informaticii. Veti invata foarte multe despre tehnologia din spatele sistemelor informatice, software, rețele și sisteme online. Programul este conceput pentru a oferi o bază solidă pentru o carieră în lumea afacerilor și, de asemenea, pentru a vă pregăti pentru continuarea studiilor ca un cercetător științific. Există mai multe grupuri de cercetare din cadrul Vrije Universiteit Amsterdam, unde veți avea posibilitatea de a continua munca ca cercetător științific. Departamentul de informatică are numeroase conexiuni cu companii naționale și internaționale, pe care le poate oferi un început care zboară spre cariera ta după ce ați terminat dvs. de Master. Absolvenți Informatică sunt în cerere mare și mulți dintre studenții noștri găsesc de lucru în domeniul ales de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Research Master in Studii critice in Arta & Cultura este un program de doi ani, care vă va permite să se dezvolte într-un cercetător profesionist. Programul se ocupă ... [+]

Master în Studii critice în Artă & Cultură (Cercetare)

Acest program de doi ani este unic în Țările de Jos. Cu un accent deosebit pe aspectele metodologice și teoretice, ea relationeaza perspective din istoria artei, studii media, studii de design și istoria arhitecturală. Ea favorizează dobândirea de cunoștințe, abilități analitice și o capacitate de a reflecta critic asupra evoluției istorice și contemporane în industriile culturale. Ea se axează pe analiza "obiectelor vizuale" (de la peisaje, orașe și clădiri la opere de artă în diverse medii, film, televiziune, design și jocuri), în contextele lor sociale, instituționale, economice și ideologice. Programul este predat în limba engleză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam beneficiază de locația sa unică în inima districtului de afaceri din Amsterdam, unde se află numeroase firme de avocatură internaționale. Ca ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam beneficiază de locația sa unică în inima districtului de afaceri din Amsterdam, unde se află numeroase firme de avocatură internaționale. Ca student al Master International Business Law (IBL), veți putea să vă conectați într-un mediu de afaceri real. Unele cursuri sunt predate de practicanții legali, care vă pot da o înțelegere reală a modului în care legea funcționează în practică. Clasele sunt mici, internaționale și interactive. Amestecul naționalităților din cadrul grupului conferă programului IBL o dimensiune suplimentară.

STRUCTURA PROGRAMULUI IBL

Programul de Master în Dreptul Afacerilor Internaționale constă în cursuri obligatorii, cursuri elective, un seminar de cercetare și o teză de masterat. Elevii trebuie să opteze pentru o specializare ("Tranzacții de profil" sau "Regulator de profil"). Cursurile obligatorii vă oferă o bază juridică generală, în timp ce cursurile elective ulterioare se concentrează pe domenii mai specifice ale dreptului internațional al afacerilor. În etapa finală, veți scrie teza de masterat. Programul IBL se concentrează pe reguli și practici pentru promovarea tranzacțiilor comerciale internaționale. Scopul său este de a dezvolta o înțelegere a sistemului comercial internațional și a regulilor pentru investițiile internaționale și analizează aspectele juridice ale practicilor de afaceri. Veți studia principalele domenii juridice și interacțiunea dintre actorii implicați în tranzacții. În plus, veți dezvolta abilități pentru a anticipa, analiza și aborda problemele care ar putea apărea în cariera ta viitoare: practica juridică a afacerilor internaționale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master SCA permite studenților să dezvolte și să consolideze capacitățile de cercetare, în timp ce ancorare în paradigma teoretică a securității umane. ... ... [+]

Master în Antropologie Socială și Culturală

Esti interesat de Antropologie și subiecte cum ar fi ajutorul pentru dezvoltare, cultura, identitatea, religia și dezvoltare durabilă? Aveți în vedere să absolvent cu diplomă de masterat de facultate? Apoi, programul de masterat sociale și culturale Antropologie ar putea fi exact ceea ce căutați. Milioane de oameni din întreaga lume trăiesc în sărăcie și război. Cum dau sens existenței lor și ce strategii fac folosesc pentru a ajunge la îmbunătățirea nivelului de viață și un sentiment de libertate? Migrația pare să fie o ultimă soluție pentru oameni disperati. Ce refugiații și persoanele găsi azil caută în noua țara lor de origine și în ce mod sunt ele bine primit de popoarele locale?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în Arheologie din Europa de nord-vest acoperă perioada de la sfârșitul epocii fierului în perioada modernă timpurie. Cele două specializări ... ... [+]

Master în Arheologie de Nord Europa de Vest

Programul de Master în arheologie de Nord Europa de Vest acoperă perioada din epoca târzie a fierului în perioada modernă timpurie. Cele două specializări în acest program sunt cel tarziu din epoca fierului și arheologie romană de Nord Europa de Vest și arheologie medievală modernă și timpurie. Vrije Universieit Amsterdam are o poziție de lider în cercetare și predare în domeniul preistoriei târziu și epoca romană în Europa de Vest, cu referire specială la arheologie olandeză, în timp ce arheologie din Evul Mediu și perioada modernă timpurie este una dintre specializări la cele mai University of Amsterdam. Cele doua universitati împreună acoperă astfel 3000 ani de arheologie din Europa de Vest. Acest program acordă o atenție considerabilă arheologie decontare, arheologia sanctuare și morminte, procesele de integrare în Imperiul Roman și studii de centrele orașelor și cultură materială. Există legături strânse între învățătura în toate aceste domenii și rezultatele teren recente și alte cercetări în curs de desfășurare, de la peisaje vila romane din sudul Olandei la șantierelor navale ale COV (Dutch East India Company), în inima orașului Amsterdam.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Arheologii cu Master în Marea Mediterană Arheologie sunt extrem de potrivite pentru a urma o carieră profesională în arheologie. Ei vor avea ... ... [+]

Master în Marea Mediterană Arheologie

Un punct forte în comun a UvA și VU Amsterdam este lung tradiția lor de a efectua cercetări în zona mediteraneană. Acest lucru poate fi văzut din cantitatea mare de proiecte anchetei pe teren în Italia și Grecia, precum și colecțiile muzeale din Pierson Muzeul Allard. Cele două specializări se interconecteze cu tradiții lungi, dar foarte actuale, disciplinare ale Uva și VU Amsterdam, printre care se numără o atenție pentru studierea baza de arheologie, obiecte și - pentru interacțiune și conexiune - de asemenea, creatorilor și utilizatorilor.

Două specializări

Programul de master mediteranean de Arheologie oferă două specializări: Probleme de obiecte și popoarelor... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master Programul Arheologie: Peisaj și patrimoniu nu este fixat granițele geografice sau cronologice, dar se ocupă tematic cu arheologice ... ... [+]

Master în peisajul și patrimoniul

Master Programul Arheologie: Peisaj și patrimoniu nu este fixat granițele geografice sau cronologice, dar se ocupă tematice cu peisaje arheologice și a patrimoniului arheologic în multe societăți diferite. În specializarea Peisaj de Arheologie, peisajul cultural vor fi abordate din mai multe perspective. Specializarea patrimoniul arheologic se concentrează pe soiuri de sensuri care vestigii arheologice pot obține în societatea modernă.

Specializări

Master Programul Arheologie: Peisaj și patrimoniu distinge două specializări:

peisaj de Arheologie arheologie peisaj este o specializare care este bine dezvoltat la VU Amsterdam și Uva. Țările de Jos (săpături la scară mare) și (anchetele de suprafață) mediteraneene formează peisajele istorice pe care se desfășoară pe teren, și sunt, de asemenea, punctele focale pentru proiecte de cercetare în curs de desfășurare cu privire la utilizarea GIS în arheologie și vila peisaje din nordul romane Imperiu. Temele de bază în cadrul programului sunt: ​​dimensiunile ecologice și economice ale interdependențele între om și peisaj; stratificare istorică a peisajelor; anii trecut în trecut "; peisaj și identitate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Arts comparative și Studii Media se concentrează pe intermedialities în legătură cu cinema, televiziune, media digitale, literatură și arte vizuale. Intermedial ... [+]

Master în Arte comparative și Studii Media

Programul Arts comparative și Studii Media se concentrează pe intermedialities în legătură cu cinema, televiziune, media digitale, literatură și arte vizuale. Intermedialities sunt crossover și interrelațiilor dintre arte și mass-media, dar și în cadrul și între diferite medii. Acestea s-au intensificat odată cu sosirea mass-media digitale și "hypermedium" care rezultă din interacțiunea pe ecran de cuvinte, imagini și sunete și prin convergența cinema, televiziune, radio, jurnalism, e-cărți, și fotografia pe internetul.

Cursuri de bază Programul este construit în jurul a patru cursuri principale: Concepte de citire a intermedierii, Cross-Media Storytelling, Expoziții Crossmedial și Arta comparației: Cinematic City. Primul semestru cuprinde două cursuri introductive privind cadrul teoretic de bază al studiilor de intermediere:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Studiul textelor, literaturi, și cultura materială a Greciei antice și Roma oferă o comoară de informații. Această informație este de cea mai mare ... ... [+]

Master în Clasice

Classics ca o disciplină este în viață și lovind. Studiul textelor, literaturi, și cultura materială a Greciei antice și Roma oferă o comoară de informații. Această informație este de cel mai mare interes în sine, ci, de asemenea, extrem de relevant pentru cultura noastră actuală. Ai o provocare să nuanțeze imaginea antichității greco-romane, precum si a face noi legături între prezent și trecut în considerare? În acest caz, de masterat în Classics este programul pentru tine. Acest program de master combina lingvistică, literatură, și istorie culturală. Profile speciale sunt naratologie și lingvistică discursului, intertextualitate și recepție, precum și gândire vechi. Lumea greco-romane antichitatea are multe fațete și, prin urmare Classics cuprinde mai multe discipline. Vei fi analiza surselor primare reprezentative mult mai profundă decât a fost cazul în timpul fazei de licență. Alegerea propriile domenii de interes va fi introdusă în dezbateri academice și să învețe să se ocupe instrumentele academice pentru a te contribui la aceste discuții. În plus, veți fi arătat cum să se refere specialist, cunostintele critice de antichitate la texte și alte fenomene culturale din perioadele ulterioare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat Istorie Antică oferă două specializări. Fiecare specializare cuprinde două module de bază pe care le introduce la un număr de ... ... [+]

Masterat în Istorie Antică

Programul de masterat Istorie Antică oferă două specializări. Fiecare specializare cuprinde două module principale care vă prezintă o serie de dezbateri importante în domeniul în cauză ("Dezbaterile mari în studiile istorice antice"). Există, de asemenea, un accent considerabil pe cercetare interdisciplinară.

Est-Vest Confruntările: Nu a fost întotdeauna un grad mai mare sau mai mic de interacțiune culturală reciprocă între Orientul Apropiat și lumea greacă. Aceasta se aplică motive religioase si artistice, științifice, sisteme de scriere și administrația publică. Expertiza cadrelor didactice se concentrează în principal pe perioada elenistica (Alexandru cel Mare în Mesopotamia), deși mai devreme și perioadele ulterioare sunt, de asemenea, acoperite. Religie și Cultură: una dintre temele principale abordate în această specializare este cultura elitei grecești în jumătatea de est a Imperiului Roman. ... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programului de master Studii antice nu aderă la granițele disciplinare. Nu există aproape o singură întrebare care se poate răspunde numai la ... ... [+]

Master în Studii antice

Programul de Master Studii antice nu aderă la granițele disciplinare. Nu există aproape o singură întrebare care se poate răspunde numai din punct de vedere arheologic sau literar. La Studii antice veți învăța să folosiți ceea ce este necesar, fie că este vorba de Istorie Antică, Arheologie, Ancient Limbi și Filosofie. O situație ideală dacă te consideri atât un istoric și arheolog, și doriți să vizualizați literatura ca un produs al societății. Întrebări pe venit peste sunt, de exemplu: Roma a fost un creuzet etnic în perioadele imperiale. Cum a poeți clasici reacționat la acest lucru, și poate urme de acest împletire etnică fi găsite în studiile de condiții de viață și expresii artistice? Există o mulțime de texte despre vise care provin din lumea clasică (din Mesopotamia la Roma și Bizanț). Putem afla mai multe despre oamenii din antichitate de a studia aceste vise? Și ceea ce este influența literaturii latine asupra literaturii olandeze? Sau: Pentru prima dată nu se compară Homer cu Virgil, dar cu epic Ghilgameș. modul de bază Modulul de bază al acestui program de gradul este "Dezbateri în Marea Studii Istorice antice". În acest modul, lectori de la Vrije Universiteit Amsterdam și Universitatea din Amsterdam face cu o serie de teme-cheie din domeniul studiilor antice care au făcut obiectul unor dezbateri aprinse. Veți scrie o lucrare pe una dintre aceste dezbateri. În funcție de fundal, va specializa în continuare în Istorie Antică și Arheologie, limba și cultura latină, limba greacă și... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat "de Cultura, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Tu esti ... ... [+]

Master în Cultură, organizarea și gestionarea

Programul de masterat al culturii, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Esti interesat de organizații și subiecte din cultura organizației, managementul schimbării și modificările culturale? Aveți în vedere să absolvent cu diplomă de masterat o facultate? Apoi, programul de masterat al culturii, Organizare si Management ar putea fi exact ceea ce căutați.

programul de studiu

Programul se concentrează pe metode de cercetare calitative care simbolizează abordarea etnografic. Elevii pot efectua, de asemenea, de cercetare pentru teza lor în Țările de Jos sau în străinătate, în special în Asia de Sud, Africa de Sud sau Caraibe. Ce vă puteți aștepta de la programul:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Traseul Filosofia dreptului și guvernarea filosofiei de doi ani de masterat îi pregătește pe elevi să reflecteze filozofic asupra presupozițiilor și trăsăturilor de bază ... [+]

Despre

Traseul Filosofia dreptului și guvernarea filosofiei de doi ani de masterat îi pregătește pe elevi să reflecteze filozofic asupra presupozițiilor și trăsăturilor de bază ale sistemelor juridice contemporane occidentale. Programul este interdisciplinar. Cursurile filosofice generale și cursurile specifice de filosofie a dreptului sunt combinate cu o selecție proprie a cursanților. Elevii acestei piste completează, de obicei, o diplomă de master de un an în drept.

Programul de studiu

Ce este un sistem juridic? În ce condiții este doar legea? Cetățenii statelor moderne și liberale de bunăstare sunt liberi și egali? Există vreun drept natural? Este legitimă dreptul internațional? Dreptatea socială se aplică dincolo de stat? Ce intelegere a unei persoane stă la baza legislației bioetice? Formele noi de tehnologie și de guvernare subminează standardele a ceea ce este un subiect juridic autonom? Aceste și multe alte întrebări sunt abordate și abordate în cadrul celei de-a două ani a filozofiei de drept și guvernare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
Part time
2 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroștiințe apartine stiintelor care, în viitor, va avea un impact mare asupra aproape toate aspectele funcționării noastre ca oameni .. ... [+]

Neuroștiințe apartine stiintelor care, în viitor, va avea un impact mare asupra aproape toate aspectele funcționării noastre ca oameni. Neuroștiința a schimbat deja viziunea pe care o avem pe noi înșine. Acest program oferă un răspuns la o nevoie de oameni de știință responsabili, oamenii de știință care sunt sensibili la aspectele conceptuale în propria lor subdomeniu specifice și care sunt, pe de altă parte, capabili să reflecte și să comunice cu privire la implicațiile mai largi ale domeniului lor, clinice precum în calitate de societate. Scopul nostru este la filosofie în neuroștiințe în loc de filozofie despre Neuroscience.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Curriculum-ul de PNS include 30 ec în filozofie, 36 ec Neuroscience, 42 CE în Filosofia Neuroscience, și 12 CE pentru teza de masterat individual, la totalul de 120 ec. Pentru detalii privind curriculum-ului, vă rugăm să consultați site-ul de la www.vu.nl/philosophy... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Master în Filosofie, Bioetica si Sanatate vă va oferi cu instrumente teoretice și practice pentru a face față problemelor etice in domeniul ingrijirii sanat ... [+]

Master în filosofie, bioetică și sănătate (specializarea filozofie (2 ani))

Specializarea Master in Filosofie, bioetica și Sănătate vă va oferi instrumentele teoretice și practice pentru a face față cu probleme etice in domeniul ingrijirii sanatatii si de ingrijire a sanatatii policy.You vor învăța cum să reflecteze asupra problemelor practice de la un control medical, moral, juridic, politic și perspectivă economică. Nevoie de o reflecție interdisciplinară este în creștere ca evoluțiile din cadrul societății duc la noi provocări în domeniul îngrijirii sănătății. Ia schimbările în responsabilitatea de exemplu: pacienții sunt de așteptat să ia o mai mare responsabilitate pentru propria sănătate și de a "gestiona ei înșiși" și asigurătorii devin responsabili atât costul și calitatea dispozițiilor de îngrijire a sănătății. În plus, există multe progresele științifice și tehnologice rapide pentru a lua în considerare: de la cunoașterea baza genetica a bolilor, diagnosticul pre-implantare și FIV, la utilizarea de chirurgie plastica pentru accesoriu estetic. Apoi, există probleme de alocare doar cauzate de numărul tot mai mare de optiuni de tratament pentru toate tipurile de boli și de numărul tot mai mare de persoane care trăiesc bine la o vârstă înaintată. Astfel de evoluții determina o schimbare in ordinea de zi etic medical.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul cantitativă Finance este o cale de 84 de credit Onoruri care face parte din programul de masterat în Finanțe. Veți lua trei cursuri de bază în ... ... [+]

Master în Finanțe: Programul Onoruri cantitative în Finanțe

Programul cantitative în Finanțe este o piesa de onoare 84 de credit, care face parte din programul de Master în Finanțe. Veti lua trei cursuri de bază în finanțe (investiții, derivate, și de management al riscului cantitativ), și trei cursuri avansate de bază metodologice în Econometrie și matematică financiară. Puteți selecta trei electives din programele de Master în Finanțe, Econometrie, matematică, studii de afaceri, economie și altele. Această libertate de alegere vă permite să selectați propria specializare și de a crea propriul profil de carieră. Veți fi capabil de a sublinia subiecte fundamentale, metodologice sau se concentreze pe aplicarea metodologiei avansate. În cursul unui an, va participa la prelegeri, complet misiuni studiu de caz, da prezentări și desfășoare misiuni ample de cercetare. Programul este predat în limba engleză. Absolvenții primesc titlul de Maestru de Finanțe.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în Fizică și Astronomie vă oferă o mulțime de oportunități de a studia și a se angaja in cercetare revolutionara, fundamentale si a ... ... [+]

Maestru în fizică

Fizică și Astronomie este o parte indispensabilă a societății moderne. Viața modernă ar fi cu totul diferită, fără cipuri, lasere, screening-RMN și toate celelalte beneficii de cercetare fizica. Programul de Master in Fizica vă oferă o mulțime de oportunități de a studia și a se angaja in cercetare revolutionara, fundamentală și aplicațiile sale. Fie că sunteți interesat în procesele fizice in interiorul celulelor, crearea de fotosinteza artificiale, fizica astroparticulelor sau testarea simetrii fundamentale la scara atomica, programul de Master in Fizica vă oferă oportunități de a aprofunda cunoștințele și să se angajeze în cercetarea fundamentală revoluționară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Internațional noastre Hidrologie Master este în limba engleză și necesită doi ani de studiu pentru a obține 120 de ECTS (Sistemul European de Credite Transferab ... [+]

Masterat în Hidrologie

Asigurarea faptului că există suficientă apă de bună calitate pentru a satisface nevoile lumii în creștere a populației este o provocare descurajatoare. Societatea are nevoie de hidrologi pentru a gestiona resursele de apă din lume. În programul de masterat în hidrologie, vă va studia procesele care reglează cantitatea și calitatea apei pe măsură ce trece prin ecosisteme, soluri și râuri. Noi vă va oferi cu o bază teoretică solidă, combinate cu cercetarea hidrologic în domenii variind de la Amazonia tropical pentru regiunile permafrostului din Siberia. Un Master of Science în Hidrologie vă permite să urmeze o carieră profesională sau științifică în hidrologie.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca elev de master, veți învăța de a efectua cercetări independente în domeniul inteligenței artificiale (AI). Veți explora dobândirea de cunoștințe și de modelare ... ... [+]

Masterat in Inteligenta Artificiala

Ca elev de master, veți învăța de a efectua cercetări independente în domeniul inteligenței artificiale (AI). Veți explora dobândirea de cunoștințe și modelare, sisteme multi-agent și tehnici pentru a face căutări pe internet mai eficient și eficace. Inteligență artificială este despre toate mediile inteligente care sprijină oamenii într-un mod foarte dedicat. Pentru că inteligența este vorba despre mai mult decat se credea doar logic, te va atrage după cunoștințele din întregul spectru academic; din filozofie, logică și psihologie, pentru știința informației, analiza lingvistică și matematică.

Programul pe scurt... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Un Master în spațiale, transport și economia mediului oferă perspective excelente de carieră. Mulți absolvenți găsi locuri de muncă în calitate de economiști politică cu ... [+]

Master în spațială, transport și economia mediului (STREEM)

Programul vă oferă posibilitatea de a se specializa în spațială, transport sau economie de mediu. Economie spațiale: analiza modul in care fortele diferite contribuie la dinamica spațială și dezvoltare a rețelei din punct de vedere microeconomic, în principal; explora utilizarea și dezvoltarea în continuare a diverselor tehnici, metode și instrumente în acest domeniu. Economie de transport: se concentreze asupra cauzelor și consecințelor o cerere tot mai mare de mobilitate din perspectiva microeconomică; Probleme cum ar fi adresa de congestie, fiabilitate, siguranta si externe de mediu. Economia mediului: se concentreze pe aspectele economice ale problemelor și a politicii de mediu; combina expertiza științifică și politică; abordează necesitatea de a integra economia cu perspective de la alte discipline, în special științele mediului. ... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Teologie și Studii Religioase maestrului cercetare ofera studentilor posibilitatea de a studia teologia, atât contextuală și clasic, la un ... ... [+]

Master în Studii Teologie și religioase (Cercetare)

Programul de Studii Teologie și religioase Comandantul de cercetare oferă studenților posibilitatea de a studia teologia, atât în ​​funcție de context și clasic, la un nivel avansat. Personalul nostru didactic este format din savanți dedicat de conducere din cadrul VU University Amsterdam. Ei participă la rețele naționale și internaționale în domeniile lor și să ofere stare de expertiza arta a vă asigura că sunt gata să facă față provocărilor academice înainte. De la Universitatea VU Amsterdam puteți alege pentru a face cercetare teologică în următoarele discipline: Studii Biblice, Istoria Bisericii, dogmatică, Ecumenics, religiilor mondiale, Filosofia religiei, teologie practică, și studiul științific Social- de religie. Specializarea pe care o alegeți va defini conținutul personal (cercetare) programul de Studii Teologie și religioase.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Știința computațională este o disciplină care sa impus ca al treilea pilon al științei moderne (alături de știința teoretică și experimentală), și implică ... ... [+]

Master în științe computațională

Doriți să se confrunte cu o tornadă în realitatea virtuală și prezice intențiile sale? Sau să înțeleagă comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ai putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi pus în practică? Sau prezice modul în care o mulțime s-ar muta în caz de dezastru? Știința computațională este o disciplină care sa impus ca al treilea pilon al științei moderne (alături de știința teoretică și experimentală), și implică modelare, simulare si analiza a fenomenelor lumii prin calcul. Acest lucru a deschis noi ferestre spre științele fizice și sociale, științele pământului și științele vieții la mai multe niveluri de scară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Științele pământului este un program general de master care diferă de specializările de masterat pe care le oferim. Programul vă oferă posibilitatea de a alege un ... ... [+]

Maestru al Științelor Pământului

Vrije Universiteit Amsterdam este renumit pentru combinarea tuturor specializărilor științelor Pământului cu alte domenii. Științele pământului de la universitatea noastră sunt strâns legate de biologie și științele mediului. De ce să te limitezi la a fi doar un geolog sau geograf? Deveniți un adevărat om de știință al Pământului, cu cunoștințe de fond de anvergură care vă permit să profitați la maxim de viitorul dvs. Cum se interacționează vârsta ghețurilor, viața, tectonica plăcilor și ciclurile de CO2 din scoarța și oceanele Pământului? Care este relația dintre peisajul și mișcările de defecțiune în datarea rocilor sau în procese precum ridicarea și eroziunea?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master in Stiinte Politice vă oferă o pregătire temeinică, pe baza largă de la metodologia științe sociale și politice. Aceasta presupune aplicarea și ... ... [+]

Master în științe Politice: Guvernarea Globală de Mediu

Aproape nici un animal de specii, țări sau părți ale oceanului sunt afectate de dezvoltarea enormă a ființelor umane. Comandantul Științe Politice: Guvernarea Globală de Mediu se concentrează pe aspectele politice și implicațiile teme precum schimbările climatice, durabilitatea și natura. Sunteți interesat de aceste subiecte și nu vă scopul de a absolvi cu o diplomă de masterat universitară? Apoi Științe Politice de masterat: Guvernarea Globală de Mediu la Amsterdam, ar putea Vrije Universiteit fi exact ceea ce căutați.

programul de studiu

Master in Stiinte Politice vă oferă o pregătire temeinică, bazată pe scară largă în metodologia de științe sociale și politice. Aceasta presupune aplicarea și utilizarea practică a o varietate de metode de cercetare politice în tradițiile de dezvoltare teoriei pozitive și teoria critică. Oamenii influenteaza acum toate sistemele biologice și fizice de pe planetă. Întrebarea perene este cum să organizeze co-evoluția societăților și a mediului înconjurător lor. Esențială în acest sens sunt structurile nou emergente ale cooperării transnaționale și de guvernare, care se află în centrul acestei specializări. Master in Stiinte Politice este un program full-time de un an, a predat în întregime în limba engleză. Ea are un volum de muncă de 60 de credite ECTS și include patru fluxuri de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat cuprinde două piese principale: "Sport" și "sănătate". Piesele nu sunt strict divizate, dar au unele se suprapun. Acest lucru face posibilă ... ... [+]

Master în științe umane Mișcarea: Sport, Exercitarea și sănătatea

Din cele mai recente evoluții în formare sport la noi abordari pentru reabilitare, Master in Stiinte Umane Movement oferă starea de intuiții de artă în modul în care pot fi îmbunătățite performanța motorului. De la biomecanica de psihologie. Din exercitarea fiziologie la Neurorehabilitation. Și de la functiei musculare la dezvoltarea motorie. Prin alegerea unui accent fie pe sport sau sanatate, puteti ajusta propriul profil. Cu acest fundal profund în domeniul științelor umane de circulație, va fi bine echipate pentru a contribui la acest domeniu fascinant de studiu. Esti interesat de optimizarea performanței sportive, ajuta persoanele cu deficiențe de funcționare a motorului, sau câștigă o înțelegere fundamentală a modului în care ne mutăm? Apoi Master in Human Sciences Miscarea este programul ideal pentru tine!... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în Business Analytics (BA) este un program multidisciplinar, care vizează îmbunătățirea proceselor de afaceri prin aplicarea unei combinații de metode bazate pe .. ... [+]

Masterat în Analiza Afacerilor

Master in Business Analytics (BA) este un program multidisciplinar, care vizează îmbunătățirea proceselor de afaceri prin aplicarea unei combinații de metode bazate pe matematică, informatică și managementul afacerilor. Veți fi instruiți în recunoașterea și rezolvarea problemelor în companie. BA este un program de hands-on veți folosi experiența dvs. în diferite domenii pentru a îmbunătăți practicile de afaceri prin examinarea și analiza situații reale cum se confruntă companiile de zi cu zi.

Construi, implementa și evalua abordări soluție

Teorii de Business Analytics sunt de obicei aplicate la domenii precum planificarea lanțului de aprovizionare, data mining, management call center, managementul veniturilor și de gestionare a riscurilor. Programul de Master va aprofunda cunoștințele în aceste domenii și vă oferă posibilitatea de a se specializa în optimizarea proceselor de afaceri, inteligenta de calcul si managementul riscului financiar. Combinând cunoștințele achiziționați și aplicarea acesteia în situații practice joacă un rol esențial în cadrul programului. Studii de masterat se încheie cu un stagiu de individ de șase luni la o companie (proiect de masterat).... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program combină biologia moleculară și celulară, informatica si modelarea matematica a integra cantitati mari de date biologice în fundamental ... ... [+]

Maestru în Bioinformatică și Biologie Sisteme

Cantități mari de date au fost colectate prin intermediul unor inițiative genomica. Ele oferă o oportunitate de aur pentru cercetare secretele vieții, pentru a înțelege mai mult din complexitatea acesteia, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și de a cuceri boli majore. Conversia acest volum imens de date în înțelegere reală este provocarea de bază a cercetării Bioinformatica. Metode randament sporit, cum ar fi secventiere masiv paralel și spectrometrie de masă generează mai multe date brute decat modelele conventionale de calculator se pot ocupa în mod eficient. Pentru a procesa și analiza aceste date, tehnici de calcul de la bioinformatică - cum ar fi secvență de aliniere, secventa de asamblare, Biostatistica și învățarea mașină - sunt necesare pentru a face predicții cu privire la rezultatele de sanatate si de a decide cu privire la un tratament personalizat pentru pacient. Atat Bioinformatica si Sisteme de Biologie sunt domenii puternic interdisciplinare. Acest program combină biologia moleculară și celulară, informatica si modelarea matematica a integra cantitati mari de date biologice în cunoștințe fundamentale. Veti dezvolta un simt puternic pentru cercetare științifică și un nivel ridicat de abstractizare, și să învețe să combine evoluțiile rapide în aceste domenii.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în matematică de la Vrije Universiteit Amsterdam vă oferă o oportunitate de a se specializa într-un domeniu în timp ce aprofundarea în continuare ta . ... [+]

Maestru în matematică

Matematica este un domeniu vibrant, cu multiple fațete și versatil, în care accentul se pune pe studiul și dezvoltarea de tehnici pentru a aborda întrebările matematice pure și aplicate. De multe ori, linia de demarcație între teorie și practică este doar o iluzie. Teoria matematică, dezvoltată pentru o anumită problemă, de multe ori își găsește calea în aplicații neașteptate. Aceasta este puterea și frumusețea matematică, o disciplină care este prin definiție infinit, iar în cazul în care noi căi sunt întotdeauna așteaptă să fie explorate. Programul de Master în matematică de la Vrije Universiteit Amsterdam vă oferă o oportunitate de a se specializa într-un domeniu în timp ce aprofundarea în continuare cunoștințele matematice, în general.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest Master pune accentul hands-on experimente, oferind multe cursuri de laborator de software care pregătesc pentru a rezolva problemele de cercetare dificile utilizând ... [+]

Maestru în sisteme informatice paralele și distribuite

Acest Master pune accent hands-on experimente, oferind mai multe cursuri de laborator de software, care se antreneaza pentru a rezolva probleme de cercetare provocatoare folosind experimente software. Va lucra pe design, implementare, testare și analiză a performanței software-ului de sistem complex. Operează în echipe mici, vă va instrui abilitățile dumneavoastră de cercetare de colaborare. Cursurile includ Programare paralelă și Sisteme Distribuite, Cluster și Grid Computing și Computer Graphics.

Programul pe scurt

Curriculum-ul cere să luați discipline obligatorii în valoare de 32 de ECTS și discipline opționale în valoare de 27 de credite ECTS. Accentul mută treptat, de la prelegeri clasă la studiu independent și de cercetare-orientate cu activități practice, seminare și identificarea întrebări de cercetare deschise. Discipline obligatorii includ:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în Contabilitate și Control este un program de un an constând dintr-un minim de șapte cursuri și o teză. Programul stabilește un ... ... [+]

Masterat în Contabilitate și control Master în Contabilitate și Control este un program de un an constând dintr-un minim de șapte cursuri și o teză. Programul stabilește un ritm rapid, cu perioade scurte, s-au concentrat de predare de șase săptămâni, urmate de examene. Elementul central al programului constă în cursuri obligatorii în raportarea financiară, contabilitate de gestiune, drept societar, guvernanța corporativă și de cercetare empirică în contabilitate. În plus, veți avea posibilitatea de a lua o serie de electives pe teme cum ar fi auditul, reprezentând sisteme informatice, control de gestiune, finanțe corporative și teoria contabilă. Cursuri de obicei constau dintr-un amestec de cursuri și metode de predare active implică atât individuală și de grup de lucru. În cele din urmă, va scrie teza de masterat în valoare de 18 de credite. Teza va demonstra că posedă atât cunoașterea disciplinei așteptat de o aspiră profesionale și de cercetare, abilități analitice și de raportare cerute de un cercetător competent.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat oferă posibilitatea ideală de a se specializa în acest domeniu fascinant de cercetare în cazul în care o gamă largă de discipline întâlni ... ... [+]

Master în Management, Analiza Politicilor și spirit antreprenorial în Sănătate și Life Sciences (MPA)

Noi inovații biomedicale într-o lume care devine tot mai complex naștere da la o gamă largă de întrebări și dileme etice, juridice și sociale. Este noul vaccin convulsiva, tuse mai bun decât cel vechi? Cum putem controla febra Q? Cum ar trebui să pună în aplicare notiuni de pacient-centrat de ingrijire? Care va fi impactul evoluțiilor în genomica pe asigurări de sănătate de bază? Oferind cele mai bune raspunsuri posibile la aceste întrebări necesită o cooperare între mai multe discipline și actori în societate, de la guvern, industrie și instituții sociale pentru consumatori si pacienti. Programul de Master oferă oportunitatea ideală de a se specializa în acest domeniu fascinant de cercetare în cazul în care o gamă largă de discipline întâlni.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Leadership și Managementul Schimbărilor este un ghid al călătorilor pentru organizațiile de primire (agenți de schimbare și echipaje de schimbare). În această s ... [+]

Despre

Programul Leadership și Managementul Schimbărilor este un ghid al călătorilor pentru organizațiile de primire (agenți de schimbare și echipaje de schimbare). În această specializare, veți obține cunoștințe bazate pe dovezi cu privire la complexitatea intervențiilor strategice (planificate) din mai multe perspective și în diverse situații, inclusiv companii private, organizații publice și instituții de dimensiuni mari.

Toate cursurile oferite în specializarea "Leadership and Change Management" sunt predate atât cu perspective macro (de exemplu, organizaționale / instituționale), cât și cu micro (de exemplu, individuale, comportamentale). În același timp, veți învăța despre complexitatea implementării schimbării "la fața locului", unde planurile și procedurile de operare standard oferă de obicei puțin ajutor și unde liderii se ridică la această ocazie. Prin învățarea managementului proiectelor, a retoricii și a aptitudinilor politice și - nu în ultimul rând - prin a vă familiariza cu povestea personală, cu creșterea și viziunea (ca "practician reflectorizant"), ați putea învăța să deveniți acel frontrunner (și, astfel, lider ") al schimbării.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Internațională de Management vă pregătește pentru carierele de management la nivel global, dezvoltând înțelegerea modului în care contextul internațional af ... [+]

Despre

Specializarea Internațională de Management vă pregătește pentru carierele de management la nivel global, dezvoltând înțelegerea modului în care contextul internațional afectează întreprinderile și angajații acestora. Datorită globalizării tot mai mari din ultimele decenii, contextul internațional afectează în prezent toate aspectele afacerii. Specializarea Management Internațional combină cea mai recentă teorie a managementului internațional cu aplicațiile practice.

Sub supravegherea cercetătorilor și profesorilor de nivel mondial, veți finaliza cursuri avansate de management internațional concepute pentru a oferi o înțelegere globală a modului de gestionare a diferitelor părți ale unei afaceri și a modului de a concura în diferite contexte. În plus față de cursurile de bază, puteți selecta din mai multe electives interdisciplinare care vor furniza cunoștințele în domenii de interes personal. Programul are, de asemenea, o componentă practică puternică. Trebuie să aplicați instrumentele teoretice unei situații practice prin dezvoltarea unei strategii internaționale de expansiune pentru o companie reală sau prin consilierea unei companii cu privire la o problemă de management internațional. Mai mult, veți lucra în diferite proiecte de grup pentru a dezvolta abilități moi pentru a lucra în echipe multinaționale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Master în Managementul Resurselor Umane abordează procesul de personal în organizații, de la recrutare și selecție la promovare ... ... [+]

Managementul Resurselor Umane

Specializarea Master in Managementul Resurselor Umane abordează procesul de personal în cadrul organizațiilor, de la recrutare și selecție pentru promovare, transferuri și plecări. focusarea programului este dezvoltarea și controlul factorului uman într-un context de lucru, care devine din ce în ce mai diversă. Dacă ați luat specializare de Master în MRU, vi se va acorda o diploma in Business Administration, dar se va specializa în procesele de performanță a personalului și a dezvoltării umane. Acest lucru va nu numai a vă pregăti pentru o carieră în resurse umane, dar și ca stagiar management sau consultant de afaceri. Cunoștințele pe care o achiziționați vă va permite să dezvolte și să aplice ideile teoretice, în timp ce abilitățile de rezolvare a problemelor vă va face eficient in toate tipurile de contexte multidisciplinare noi sau necunoscute.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Antreprenoriatul este un program de gradul comun de la Universitatea din Amsterdam si Vrije Universiteit din Amsterdam. Programul este ... ... [+]

antreprenoriat

Există o recunoaștere tot mai mare a faptului că asociații mici și tinerii reprezintă creșterea economică, și că spiritul antreprenorial poate fi o sursă importantă de inovare. În specializarea spirit antreprenorial, vom vedea spiritul antreprenorial ca procesele de creare și exploatare a oportunităților prin intermediul unor combinații noi de resurse care să conducă la noi valori (sociale, societale și economice). Creativitatea joaca un rol-cheie in aceste procese. Studiem procesele antreprenoriale în toate contextele în care acestea apar: in firme noi, precum și pe cele existente (atât mici și mari), precum și în contexte instituționale. Veți învăța să aprecieze complexitatea și provocările asociate cu activitățile antreprenoriale foarte plină de satisfacții în toate tipurile de firme și instituții și chiar dincolo: antreprenoriat ca stil de viață.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program vă pregătește pentru o carieră de cercetător în filosofie. Se concentrează asupra întrebărilor centrale privind cunoștințele și moralitatea umană și vă perm ... [+]

Despre

Acest program vă pregătește pentru o carieră de cercetător în filosofie. Se concentrează asupra întrebărilor centrale privind cunoștințele și moralitatea umană și vă permite să vă specializați în diferite direcții. Combinația dintre perspectivele istorice și cele contemporane este o trăsătură cheie a întregului program. Obiectivele programului nostru sunt

Pentru a vă ajuta să obțineți o cunoaștere aprofundată a discuțiilor și problemelor de ultimă oră în epistemologia și filosofia morală și politică, precum și rădăcinile lor istorice.Pentru a vă pregăti abilitățile de cercetare.Pentru a vă pregăti pentru un doctorat traiectorie.Pentru a vă ajuta să aplicați analiza informată din punct de vedere istoric a fundamentelor cunoașterii și moralității la subiecte de actualitate, cum ar fi natura știrilor false și teoriile conspirației, scepticismul climatic, relația dintre libertate și egalitate, responsabilitatea individuală pentru rezultatele colective sau moralitatea piețelor .... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master in chimie este un program de gradul provocator pentru studenții care au deja un background solid în chimie și care sunt dornici de a ... ... [+]

Maestru în chimie

Programul de Master in chimie este un program de gradul provocator pentru studenții care au deja un background solid în chimie și care sunt dornici să se extindă cunoștințele și experiența lor. Chimie nu este o disciplină izolată: aceasta face punte de legătură între biologie la un capăt al spectrului (chimie biomoleculare) și fizica la celălalt capăt (chimie fizica-teoretic). Un master în chimie poate duce la o carieră interesantă, bine plătit, cu posibilități extinse pentru urmărirea ambițiile tale.

Chimia este un program de gradul comun de la Universitatea din Amsterdam si Vrije Universiteit Amsterdam. Cursurile sunt oferite la cele două facultăți de Științe. Absolvenții primesc o diplomă acreditată de ambele universitati.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master de cercetare are drept scop de a oferi cercetătorilor bine echipate în domeniul de Studii Antice. Acesta se concentrează pe culturi și societăți din c ... [+]

Master în clasic și civilizații antice (cercetare)

Programul de cercetare de Master își propune să ofere cercetătorilor bine echipate în domeniul studiilor antice. Acesta se concentrează pe culturi și societăți din regiunea mediteraneană, Europa de Vest și Asia de Vest în perioada de la c. 1000 î.Hr. la 500 AD. Programul oferă un bun mix de predare si de cercetare disciplinară și interdisciplinară. Disciplinare pentru că programul se bazează pe specializările oferite în programul de licență; interdisciplinară pentru că a face uz de rezultatele discipline conexe în timpul așa-numitelor "module de bază". Acestea sunt două tutoriale interdisciplinare, în care membrii personalului didactic din diferite discipline de la Departamentul de Studii Antică și Arheologie vă învață cum să abordeze o temă de cercetare partajată din perspective diferite și pentru a oferi bază teoretică pentru această temă. Optarea pentru programul de cercetare de Master vă va aduce într-un mediu de cercetare de inspirație. Departamentul de Studii Antică și Arheologie a fost extrem de succes din ultimii ani în crearea de oportunități de cercetare pentru doctoranzi și post-doctorale de cercetare, inclusiv proiecte tematice mari, care au loc pentru un număr de studenți de cercetare doctorale și post-doctorale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Într-un mic cadru didactic la scară, studenții de la cercetare Master in clinica si dezvoltarii Psihopatologia vor învăța despre etiologia, ... ... [+]

Master în psihologie clinică și de dezvoltare (cercetare)

Într-un cadru de predare la scară mică, studenții de la Master Cercetare in clinica si de Dezvoltare Psihopatologia vor afla mai multe despre etiologia, dezvoltarea și evoluția psihopatologiei și metode Tăișul informate punct de vedere psihologic pentru prevenirea si tratamentul acesteia. Cei mai buni cercetători din acest domeniu vor prezenta predare de înaltă calitate, pe cele mai noi descoperiri cu privire la relația dintre sănătatea mintală, dotari biologice și a resurselor de mediu, substratul neuropsihologică și relațiile umane, precum și de adaptare si cai de dezvoltare dezadaptative.

Programul pe scurt... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în Cognitive neuropsihologie este de doi ani Programul de cercetare Master care opereaza pe muchiile de tăiere între psihologia cognitivă ... ... [+]

Master în neuropsihologie cognitivă (cercetare)

Master in Cognitiv neuropsihologie este de doi ani program de cercetare de master care funcționează pe muchiile de tăiere între psihologia cognitivă și neuropsihologie clinică. În timp ce psihologia cognitivă este orientat spre teoriile generale ale functiei cerebrale, neuropsihologie se concentrează pe pacientii individuale cu leziuni cerebrale, a cărui stare ne poate oferi de multe ori cu perspective noi in modul in care functioneaza creierul uman. Prin combinarea acestor două abordări în programul de un master este unic în Țările de Jos.

Programul pe scurt

Master in Cognitiv neuropsihologie este un program de doi ani de cercetare de master, care combină cursuri aprofundate cu privire la funcția cognitivă în populația generală și clinice cu abilități generale bazate pe general și neuroștiințe de cercetare. Caracteristici ale curriculum - ului includ:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de master de un an vizează transferul studenților cunoștințele, aptitudinile și înțelegere necesare pentru a funcționa ca un profesionist sau academic ... ... [+]

Master în Drept și Politică de Securitate Internațională

Acest program de master de un an vizează transferul studenților cunoștințele, aptitudinile și înțelegere necesare pentru a funcționa ca un cercetător profesionist sau academice în domeniul păcii internaționale de securitate. Probleme de păcii și securității internaționale devin tot mai importante în practica juridică, politică și administrativă. Conceptul de "securitate internațională" nu mai este limitat la aspectele tradiționale de război și pace, dar acum acoperă, de asemenea subiecte, cum ar fi terorismul, dreptul penal, protecția drepturilor omului și a "securitatea umană".

Programul... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca elev de master, veți studia cum funcționează natura. Atât un scop în sine și pentru a dezvolta instrumentele necesare pentru a anticipa și problemele cauzate de poluar ... [+]

Maestru în Ecologie

Ecologiștii studierea relațiilor dintre organisme și mediul lor. În calitate de student la un master vă va studia modul în care funcționează natura. Atât un scop în sine și pentru a dezvolta instrumentele necesare pentru a anticipa și problemele de luptă cauzate de poluarea, pierderea biodiversității și schimbările climatice. Tu va studia Ecologie dintr-o perspectivă a sistemelor de plante, animale și. proceselor ecologice sunt investigate de la nivel molecular cu privire la scară regională și globală, în cazul în care observațiile de teren și experimente sunt folosite pentru a identifica modele și a funcțiilor ecosistemelor.

Specializări... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Dacă sunteți interesat de o carieră-definirea regulilor jocului industriei și a practicii de producție prin înțelegerea profundă a posibilităților de tehnici de ultimă or ... [+]

Prezentare generală

Teoria cercetării de operații este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Dacă sunteți interesat de o carieră-definirea regulilor jocului industriei și a practicii de producție prin înțelegerea profundă a posibilităților de tehnici de ultimă oră, dacă doriți să urmați o carieră academică sau dacă vă place foarte mult matematica operațiune de cercetare, atunci specializarea Operațiuni de cercetare teorie este pentru tine. Acesta vă oferă cunoștințe aprofundate și înțelegerea acestui domeniu de cercetare și, în cele din urmă, prin teză, să participe la cercetarea de frontieră în cercetarea operațiunilor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În specializarea Econometrie și Știința Datelor a programului de masterat în Econometrie și Operațiuni de Cercetare, vă urez bun venit în lumea dezvoltării rapidă a metod ... [+]

Prezentare generală

În specializarea Econometrie și Știința Datelor a programului de Masterat în Econometrie și Operații de Cercetare, vă invităm în lumea dezvoltării rapidă a metodelor de econometrie și știință a datelor pentru seturi de date dimensionale ultra-înalte. În această specializare, acoperim teoria statistică a spațiilor dimensionale mari, abilitățile de informatică de manipulare a datelor mari, metodologia econometrică de identificare a relațiilor economice cauzale într-un mediu bogat în date. Învățați mai departe abilitățile practice de analiză, modelare și prognoză a variabilelor financiare și economice cheie, în scopul îmbunătățirii politicilor și luării deciziilor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Extinderea piețelor și complexitatea crescândă și diversitatea produselor financiare au generat o cerere tot mai mare de profesioniști calificați pentru a crea, a preța ș ... [+]

Prezentare generală

Ingineria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Extinderea piețelor și complexitatea crescândă și diversitatea produselor financiare au generat o cerere tot mai mare de profesioniști calificați pentru a crea, a preța și a acoperi instrumente derivate complexe. Specializarea în Inginerie Financiară vă oferă calificări avansate în cercetarea și finanțarea operațiunilor, de la gestionarea portofoliilor financiare până la analiza riscurilor pe piețele financiare. Ingineria financiară este locul în care finanțarea răspunde cercetării operaționale!

Ingineria financiară utilizează tehnici de cercetare de operare, cum ar fi simularea și optimizarea bazată pe simulare pentru evaluarea opțiunilor sau optimizarea portofoliului. Analiștii financiari găsesc locuri de muncă la bănci mari, brokeri și investitori instituționali, cum ar fi companiile de asigurări.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Marketing Data Science este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu amplu privind metodele econometrice de analiz ... [+]

Prezentare generală

Marketing Data Science este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu amplu privind metodele econometrice de analiză a datelor de marketing pentru a facilita strategii de marketing mai bune vă permite să deveniți specialistul în marketing cantitativ și să vă plasați în prim-planul unei cariere profesionale de succes.

Științele de marketing din domeniul marketingului conectează numeroase discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie și marketing, și este în primul rând preocupat de utilizarea microeconomiei, a comportamentului consumatorului și a tehnicilor statistice pentru a analiza seturi de date cu ierarhii multiple cum ar fi produsul, marca, locația, distribuția etc. Metodele econometrice pot fi folosite pentru a analiza cotele de volum, efectele publicitare, strategiile de vânzare, comportamentul consumatorilor, schemele de fidelizare a mărcii, publicitatea TV și social media și multe alte subiecte.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Într-o lume interconectată, organizațiile din ce în ce mai colaborează pentru a-și distribui eficient serviciile către clienți. Aceasta necesită integrarea diferitelor pr ... [+]

Prezentare generală

Managementul lanțului de aprovizionare este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Într-o lume interconectată, organizațiile din ce în ce mai colaborează pentru a-și distribui eficient serviciile către clienți. Aceasta necesită integrarea diferitelor procese-cheie din cadrul organizațiilor. Specializarea Managementul lanțului de aprovizionare vă echipează cu expertiza pe lanțurile de aprovizionare, precum și cu metodele și instrumentele cantitative sofisticate de optimizare, de care aveți nevoie pentru a proiecta, implementa și gestiona eficient procesele lanțului de aprovizionare.

Cursurile de bază ale acestui program sunt orientate spre calcul cu o bază solidă în matematică. Acest lucru vă va permite să stăpâniți un spectru larg de modele și metode de soluționare și să proiectați și să analizați metode noi aplicabile în situații noi.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Teoria econometrică este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în bazele metodelor econometrice vă o ... [+]

Prezentare generală

Teoria econometrică este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în bazele metodelor econometrice vă oferă provocarea de a explora și de a stăpâni un domeniu activ de cercetare care vă va pune primul într-o carieră academică sau profesională.

Econometrie se conectează la multe discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupat de știința și arta de a folosi teoria economică și tehnici statistice pentru a analiza date economice / financiare / de marketing. Acest principiu poate fi folosit în multe direcții, încât econometria poate fi privită ca un studiu foarte general.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometrie ... [+]

Programul de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare la Campusul VU vă oferă o oportunitate de a dezvolta abilitățile dvs. cantitative pentru utilizarea lor în Finanțe, Marketing, Economie și Business.

Econometrie și operațiuni de cercetare deschide o fereastră într-o lume complicată care oferă perspective asupra oamenilor, întreprinderilor și guvernelor care își bazează deciziile. Econometria este știința și arta folosirii metodelor statistice pentru a analiza datele financiare, de marketing și economice, de astăzi, de multe ori Big Data. Operațiunea de cercetare este știința și arta de a lua decizii mai bune în economie, management și finanțe folosind metode matematice.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în economie a fost dezvoltat pentru potențialul economist profesionist cu un interes în probleme sociale. Te învață esențele teoriei economice moderne și cum le ap ... [+]

Master în economie

Master în economie a fost dezvoltat pentru potențialul economist profesionist cu un interes în problemele sociale. Te învață esențele teoriei economice moderne și cum le aplici în problemele cotidiene într-o serie de domenii politice fundamentale. Folosind modele economice comportamentale și tehnici statistice, economiștii caută să răspundă la întrebările macroeconomice și microeconomice. Zonele de concentrare includ sărăcia și inegalitatea, securitatea socială, creșterea și inflația și politica de mediu. Veți învăța cum să faceți o abordare structurată a problemelor practice atunci când aplicați tehnicile economice învățate la nivel de licență. Ca student de master, vei deveni un economist versatil, cu totul în jur, cu abilitatea de a aborda în mod independent probleme economice importante.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

De doi ani de cercetare de Master în economie este un program ideal pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat. Programul oferă select, de înaltă ... ... [+]

Master în Economie (MPhil)

de doi ani de cercetare Stăpâniți în economie este un program ideal pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat. Programul oferă select, educație de înaltă calitate în domeniul economiei și econometrie. În cazul în care ambițiile sunt concentrate pe o carieră academică în economie, econometrie sau finanțe, atunci este acest master de cercetare este ideal pentru tine. Nu numai că te învață să efectueze cercetări științifice independente, dar oferă, de asemenea, un excelent preliminar de poziții bune de doctorat.

Specializări

Acest Master de cercetare vă oferă trei specializări:

economie Econometrie finanțe ... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu practic asupra metodelor econometrice utiliza ... [+]

Prezentare generală

Econometria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu practic asupra metodelor econometrice utilizate zilnic în industria financiară vă va permite să deveniți specialistul financiar cantitativ și vă va pune în fruntea unei cariere profesionale de succes.

Econometrie financiară conectează diferite discipline academice, inclusiv matematică, statistică, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupat de utilizarea teoriei economice financiare și tehnici statistice pentru a analiza seturi de date financiare-economice. Metodele econometrice pot fi folosite pentru a analiza riscul financiar, strategiile de investiții, politica economică financiară, politica monetară, tranzacționarea cu frecvențe înalte, piețele de capital, stabilitatea financiară și multe alte subiecte.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Economia cantitativă este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în domenii de economie și economie a ... [+]

Prezentare generală

Economia cantitativă este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în domenii de economie și economie aplicată vă oferă provocarea de a explora domeniile de cercetare active ale microeconomiei, macroeconomiei și / sau microfinanțării.

Econometria se conectează la numeroase discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupată de știința și arta utilizării teoriei economice și a tehnicilor statistice pentru a analiza datele economice. Acest program vă oferă șansa de a explora intersecția clasică și generală a economiei și econometriei... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Știința datelor: un șoc pentru sistemul financiar sau cea mai mare oportunitate a acestuia? Disponibilitatea datelor mari, în combinație cu creșterea rapidă a puterii de ... [+]

Știința datelor: un șoc pentru sistemul financiar sau cea mai mare oportunitate a acestuia? Disponibilitatea datelor mari, în combinație cu creșterea rapidă a puterii de calcul, este descoperirea mecanismelor care nu sunt vizibile înainte. Blockchain are capacitatea de a schimba în mod fundamental modul în care înregistrăm și administrăm informațiile. Rețelele oferă posibilitatea de a crea interacțiuni robuste și stabile. Provocări majore stau în fața înțelegerii a ceea ce implică aceste noi tehnologii fascinante pentru infrastructura noastră financiară.

Aceste evoluții necesită un nou tip de absolvent de finanțe. Programul de Onoruri Duisenberg în Finanțe și Tehnologie vă pregătește să vă stăpâniți tehnicile tradiționale de finanțare în combinație cu evoluțiile din domeniul științei datelor. După absolvirea programului, veți avea capacitatea de a înțelege tehnicile de date, modul în care pot fi aplicate în sectorul financiar și modul în care pot transforma întreprinderile. În timp ce nu veți fi specialist în științe de date, veți crea o punte între programator și manager. Veți înțelege tehnicienii, veți aplica tehnicile în sectorul financiar și le veți vinde în lumea exterioară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Materie de istorie. Program de gradul de master în istorie la UV trenurile vă pentru a deveni un istoric profesionist. Cursul este pe scară largă și, de asemenea, vă perm ... [+]

Materie de istorie. Program de gradul de master în istorie la UV trenurile vă pentru a deveni un istoric profesionist. Cursul este pe scară largă și, de asemenea, vă permite să se specializeze într-un anumit domeniu de istorie. Fiecare specializare se bazează pe unul dintre președinții Departamentului de Istorie. Progresul studiu este personal instruit de către un profesor. Potrivit unui elev, "Istoria la UV se distinge prin comunitate de mic de studenți și de sprijinul personalului său."

STRUCTURA PROGRAMULUI

Toți elevii să urmeze o serie de cursuri de bază. În plus, pe care o alegeți curriculum master larg sau unul din cele cinci specializări. Dacă vă decideți să urmeze curriculum master larg de atunci face alegerea dumneavoastră de celelalte subiecte oferite. Fiecare specializare este conectat la unul sau mai multe dintre președinții Departamentului de Istorie. Progresul studiu este personal instruit de către un membru al personalului academic. Unele specializări sunt în limba engleză; altele sunt în limba olandeză, dar cu unele cursuri în limba engleză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master of Linguistics: Consultanță lingvistică și documentare lingvistică oferă un program de lingvistică generală care se concentrează pe interacțiunea dintre teorie și ... [+]

Despre

Master of Linguistics: Consultanță lingvistică și documentare lingvistică oferă un program de lingvistică generală care se concentrează pe interacțiunea dintre teorie și date în tradițiile de cercetare ale lingvisticii antropologice, tipologice și descriptive. Accentul pus pe lucrarea practică, pragmatică culturală și perspective antropologice face acest program unic în Olanda. După absolvire, elevul are cunoștințele, aptitudinile și expertiza pentru a funcționa ca consultant lingvistic sau cercetător lingvistic în multe situații, în special în traducere, comunicare interculturală și documentație lingvistică:

cunoașterea evoluțiilor actuale în domeniul lingvisticii tipologice, descriptive și antropologice;abilitatea de a reflecta critic asupra publicațiilor științifice din aceste domenii;abilitățile de a efectua cercetări lingvistice în ceea ce privește activitatea de teren și setările de consultanță lingvistică interculturală într-o manieră adecvată și sistematică din punct de vedere metodologic;abilitatea de a comunica în mod clar și sistematic rezultatele cercetării sale către ambii lingviști și publicul din afara mediului academic;abilitatea de a scrie o gramatică de referință a unui limbaj subdocumentat, în conformitate cu standardele internaționale de lingvistică descriptivă și documentară.Programul de studiu... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Pentru informații miniere din depozite foarte mari de text, trebuie să știți ce căutați și cum să-l găsiți. Programul de masterat AI Text Mining instruiește toată lumea c ... [+]

Pentru informații miniere din depozite foarte mari de text, trebuie să știți ce căutați și cum să-l găsiți. Programul de masterat AI Text Mining instruiește toată lumea cu o diplomă de licență sau de masterat cum să folosească mineritul de text prin aplicarea tehnicilor de Inteligență Artificială (AI). Veți afla ce sunt posibilitățile și limitele și cum să reflectați asupra rezultatelor și a aspectelor interdisciplinare.

Ce este Text Mining AI?

Te-ai întrebat vreodată de ce există o astfel de nevoie de a găsi informații într-un text prin tehnici de inteligență artificială? Oamenii de știință și factorii de decizie au foarte mult nevoie de informații care trebuie să fie undeva în date textuale mari. Cateva exemple:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În programul de marketing de masterat te duce într-o călătorie în care provocare-te să te uiți în continuare în domenii de teorie de marketing, cercetare de marketing ... ... [+]

Masterat în marketing

în programul de Marketing Master va duce într-o călătorie în care te provocare-te să te uiți în continuare în domeniile teoriei de marketing, cercetare de marketing, și practica de marketing. Veți învăța să gândească trategically, înțelegerea astfel cum valoare superioară poate fi creată pentru clienții și alte părți interesate în același timp atingerea obiectivelor organizationale.

Primul semestru

Călătoria începe prin intelegerea modului in care un avantaj competitiv durabil este obținută prin crearea de valoare pentru clienți și societate. Mai degrabă decât să se concentreze pe "rețete de succes", accentul este pus pe căutarea în continuare: a înțelege de ce ceva funcționează. Acest lucru solicită, de asemenea înțelegere profundă a metodologiei de cercetare. Călătoria de asemenea, vă duce mai adânc în lumile de consum și de marketing-business tobusiness, fie produs sau serviciu, permițând astfel să abordeze provocările de marketing într-un mediu internațional din ce în ce mai complexe. Al doilea semestru... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master in Managementul Resurselor de Mediu și este organizat de Institutul pentru Studii de Mediu (IVM), care este unul dintre ... ... [+]

Master în Mediu și Managementul Resurselor

Programul de Master în mediu și managementul resurselor este organizat de Institutul pentru Studii de Mediu (IVM), care este una dintre cele mai vechi și mai respectate institute de cercetare din Europa in stiintele mediului. IVM primește evaluări ridicate pentru calitatea sa de cercetare excelent comentarii externă a calității și, de asemenea, scoruri foarte bine într-o analiză citare a articolelor de revista revizuite. Proiectele noastre de cercetare variază de la analiza provocărilor locale, cum ar fi finanțarea de servicii de mediu pentru fermieri, utilizarea jurii civile, pentru a facilita participarea publicului la managementul apei, adaptarea la schimbările climatice în Țările de Jos, provocări naționale, cum ar fi ecologizarea produsul intern brut, la provocări globale, cum ar fi analiza negocierile internaționale și mecanisme financiare nord-sud. Scopul principal al programului de mediu și de resurse de management este de a construi o masă critică în discipline cheie și teme de cercetare prin formarea cercetătorilor multidisciplinare, independente și antreprenoriale, cu o pasiune pentru combinarea excelența științifică cu implicare în societate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea de masterat "Psihologia Muncii și Organizațională" se concentrează asupra comportamentului uman în cadrul organizațiilor și situații de muncă. Unele dintre ... [+]

Specializarea de masterat "Psihologia Muncii și Organizațională" se concentrează asupra comportamentului uman în cadrul organizațiilor și situații de muncă. Unele dintre întrebările puse sunt: ​​Cum poate atrage organizații de angajați competenți și de încredere? Ce rol joacă lideri de organizare? Cum procesele unul de grup influență și organizaționale? Programul oferă cursuri care sunt fundamentate atât în ​​teorie și practică, oferind o perspectivă în rolul de personalitate, procesele sociale, de conducere, și de luare a deciziilor în cadrul organizațiilor, și este predată de către experți de renume internațional.

STRUCTURA PROGRAMULUI

În primul semestru, studenții pot alege cinci din următoarele șapte cursuri:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Deveni cel mai bun om de știință și savant ca poti fi! Programul nostru de Master în Psihologie Socială are o abordare multidisciplinara pentru a înțelege procesele psiho ... [+]

Deveni cel mai bun om de știință și savant ca poti fi! Programul nostru de Master în Psihologie Socială are o abordare multidisciplinara pentru a înțelege procesele psihologice sociale fundamentale. Ideea de bază este că noi perspective în ceea ce privește comportamentul uman poate fi înțeleasă mai complet prin încorporarea perspective structurale evolutive, cognitive, sociale și în studiul diverselor fenomene sociale și psihologice. Inclusiv procesele de sine, relații interpersonale, și fenomene intra- și inter-grup. Psihologia socială este, prin urmare, un factor important în situații nenumărate și setări.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Pe parcursul primului an, cursuri se concentreze pe principiile de bază și abilități avansate, inclusiv metode, statistici, și scris; va finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare pe bază de grup. Al doilea an integrează aceste cunoștințe și pune-l într-un context mai larg multidisciplinară; va finaliza două proiecte de cercetare și de a scrie o teză ca punctul culminant al masterat dumneavoastră. Predarea are loc pe o scară mică în seminarii, ateliere, si mentorships individuale. Lectori noastre sunt recunoscute la nivel internațional în diverse domenii. Programul dispune de facilități speciale, inclusiv un laborator de cercetare dedicat și o sală de studiu de lucru, și are un caracter cu adevărat internațional: toate predare este în limba engleză, și mai mult de jumătate dintre studenții noștri provin din afara Țărilor de Jos.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cum putem face ca o societate să facă față problemelor complexe și colective cum ar fi schimbările climatice, terorismul și costurile crescânde ale asistenței medicale? R ... [+]

De ce să studiezi reziliența socială?

Cum putem face ca o societate să facă față problemelor complexe și colective cum ar fi schimbările climatice, terorismul și costurile crescânde ale asistenței medicale? Resiliența socială este capacitatea de a supraviețui, de a se adapta și de a se dezvolta în fața acestor stresuri și șocuri. În acest program de masterat de cercetare multidisciplinar, veți învăța să analizați problemele complexe ale societății, dar și cum să colectați, să analizați și să interpretați date importante, permițându-vă să colaboreze cu părțile interesate din societate pentru a obține soluții durabile pentru problemele societale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în Stochastics și Matematică Financiare la Vrije Universiteit Amsterdam vă trenuri în adâncime completă și lățimea câmpului ... ... [+]

Master în Stochastics și matematică financiare

Stochastics examinează fenomenele în care șansa joacă un rol central, cum ar fi rezultatul unei alegeri generale, fluctuațiile prețurilor acțiunilor sau interacțiunile dintre molecule într-o celulă vie. Dacă ați opta pentru programul de Master în Stochastics și Matematici financiare, va fi instruit pentru a deveni o clasă mondială expert în teorie și domeniile de aplicare relevante. Programul de Master în Stochastics și Matematică Financiare la Vrije Universiteit Amsterdam vă trenuri în adâncime completă și lățimea câmpului, extinderea abilităților și a cunoștințelor tale și îmbunătățirea oportunităților de pe piața locurilor de muncă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit din Amsterdam este unul dintre puținele universități din Europa, care oferă un maestru deplin în studii de patrimoniu, chiar și cu opțiunea de a extind ... [+]

Vrije Universiteit din Amsterdam este unul dintre puținele universități din Europa, care oferă un maestru deplin în studii de patrimoniu, chiar și cu opțiunea de a extinde programul într-un maestru doi ani de cercetare. Personalul programului Studii Heritage este bine integrate în rețelele de patrimoniu internaționale. Amsterdam, cu domeniul său de aplicare la nivel mondial și multe instituții de patrimoniu de renume, industriile creative extinse, iar cartierul său canal, care figurează proeminent pe lista de site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO, este contextul urban perfect pentru a studia (transformarea) patrimoniul cultural.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Programul de masterat Studii de patrimoniu la VU Amsterdam este un program de un an de 60 de ECTS. Acesta include o combinație de cursuri și ateliere de lucru, cu spatiu pentru mese rotunde și dezbateri. În plus, cursuri sunt organizate pe locație în timpul vizitelor de grup la proiecte, instituții, peisaje, și orașe. Formele de examinare sunt verbale și oral, și prezentări și eseuri sunt adesea incluse. Tu va finaliza studiul cu o teză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de un an Master Teologie și Studii Religioase se concentrează pe domenii profesionale specifice. In acest master va fi pregătit pentru o carieră profesională în ... [+]

Master în Studii Teologie și religioase

Programul de un an Master Teologie și Studii Religioase se concentrează pe domenii profesionale specifice. In acest master va fi pregătit pentru o carieră profesională în cadrul sau în afara instituțiilor religioase. Puteți alege din diferite specializări care fiecare se concentrează pe teren propriu. Nu vor urma numai cursuri în care reflectă pe un anumit domeniu sau context profesional; un stagiu este o parte obligatorie a acestui maestru, precum. Desigur, va scrie o teză pentru a termina programul stăpânului tău. Pe tot parcursul programului va fi antrenată în mod activ în curs de studiu și dezvoltare personală. Cele cinci specializări a alege de la sunt:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master in Studii literare, Literaturi de program în limba engleză la Universitatea Vrije din Amsterdam se concentrează pe relația dintre literatură și vizuală ... ... [+]

Master în Literaturi în limba engleză

Master in Studii literare, Literaturi de program în limba engleză la Universitatea Vrije din Amsterdam se concentrează pe relația dintre literatură și cultură vizuală. Înrădăcinat în UV Amsterdam tradiția de a studia relațiile dintre cuvânt și imagine, acest program interdisciplinar specializat vă va învăța să analizeze diferitele moduri în care textuale și interacționare culturii vizuale. Temele studiate din această gamă perspectivă de la stadiul Renaissance a scenaristică, de relația dintre poezie și fotografie la film adaptări ale romanelor gotice. Cursurile din acest program sunt strâns legate de cercetarea actuală a membrilor personalului, astfel încât studenții sunt implicați în dezvoltarea de ultimă oră. Sunteți încurajați să exploreze propriile interese în profunzime, utilizând instrumentele și teoriile vă oferi cu, culminând în proiectul dumneavoastră de cercetare proprii, atunci când scrie dvs. MA-teză în al doilea semestru.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca profesionist în domeniul științei și afacerilor, sunteți capabil să depășiți decalajul dintre cercetarea în laboratoarele și universitățile (universitare) și în practi ... [+]

Ca profesionist în domeniul științei și afacerilor, sunteți capabil să depășiți decalajul dintre cercetarea în laboratoarele și universitățile (universitare) și în practica întreprinderilor mari din industrie, precum și a firmelor mici (antreprenoriale). Sunteți instruiți să integrați aspectele științifice într-un context de afaceri și inovare, luând în considerare variabilele organizaționale, sociale și culturale. Practica și teoria merg mână în mână în Masteratul SBI și cursurile SBI prezintă cazuri de afaceri și tehnologii din lumea reală, care sunt direct aplicabile în cariera ta viitoare.

STRUCTURA PROGRAMULUI La începutul programului, studenții aleg o specializare: Energie și durabilitate sau Viață și sănătate. Curriculum-ul cuprinde următoarele: • Cursuri obligatorii de afaceri și inovație (18 EC) • Cursuri de specializare în științe specializate (12 EC) • Un curs de integrare obligatorie (6 EC) • Unul dintre cele două variante ale proiectului științific 24 EC) • Proiect de cercetare (36 EC) • Curs de metodologie de cercetare obligatorie (6 CE) • Electives (18 EC) ... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cursuri de master noastre pot schimba de la an la an pentru a reflecta evoluțiile în curs de desfășurare și de cercetare internaționale Științe informatice. Acestea pot i ... [+]

Masterat în științe informatice

Științe de informare este zona multidisciplinară care acoperă tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și aplicarea ei în practică în societate. Esti interesat de modul în care este creat informații și prelucrate în companii și organizații? Esti mai mult interesat de aplicarea tehnologiei decât tehnologia de dragul? Crezi că este important să ia în considerare rolul oamenii, organizațiile și culturi în proiectarea, modelarea, comunicarea și schimbul de informații? Dacă este așa, atunci programul de masterat în Information Sciences de la Vrije Universiteit din Amsterdam este o alegere excelentă pentru tine. Științe informatice combină tehnologia și studiile organizaționale pe de o parte, cu tehnologie și cultură pe de altă parte. Dispune de cursuri pe care le țin înainte de ritmul rapid al evoluțiilor în acest sector. Programul se concentrează pe aplicatii web si de cercetare pe internet pentru e-societatea viitorului, inclusiv domenii precum e-business și e-divertisment. Programul de Master urmărește să promoveze o perspectivă științifică și un sentiment de responsabilitate socială. Vi se va cere să selectați cursuri cu o valoare totală de 15 de credite dintr-o listă de cursuri aprobate, care își au originea în cercetarea noastră internațională. Cursuri de master noastre se pot schimba de la an la an, pentru a reflecta evoluțiile în curs de desfășurare și de cercetare internațională Information Sciences. Acestea pot include cursuri de oaspeți, cursuri SIKS National Școala de Cercetare și cursuri pe alte subiecte noi predate de către personalul universitar. Cursurile noastre actuale includ regăsirea informațiilor, E-Business Innovation, Software Architecture,... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vă interesează politica și doriți să vă specializați în politica europeană și într-o perspectivă comparativă? Programul de masterat în limba engleză, cu normă întreagă, î ... [+]

Despre

Vă interesează politica și doriți să vă specializați în politica europeană și într-o perspectivă comparativă? Programul de masterat în limba engleză, cu normă întreagă, în limba engleză, cu program de masterat în limba engleză, poate fi alegerea potrivită pentru dvs. În acest program de Master veți analiza modul în care schimbările sociale, economice și politice au un impact comparativ asupra sistemelor politice și a instituțiilor de guvernare europene atât la nivel internațional, cât și la nivel național.

Veți fi instruiți în eforturile actuale de cercetare și în dezbaterile politice, explorați perspective teoretice și dezvoltați abilități de cercetare sofisticate, pe care le veți aplica celor două dimensiuni principale ale politicii europene. Una este modul în care politicile naționale și structurile politice se confruntă cu schimbările sociale și economice globale și deciziile supranaționale. Celălalt este modul în care instituțiile supranaționale, cum ar fi UE, sunt, la rândul lor, afectate de interesele naționale și de mobilizarea politică. Prin integrarea acestor două unghiuri, elevii din specializarea Științe Politice: Politica publică europeană vor dobândi cunoștințe fundamentale și un set de competențe care sunt în mare cerere pentru poziții decizionale la nivelurile de elaborare a politicilor la nivel european și național. Programul oferă îndrumări personalizate de către un personal recunoscut la nivel internațional, a cărui bilanț de cercetare a fost recent evaluat ca fiind printre cele mai bune din Europa în acest domeniu.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca absolvent al programului de Master in Stiinte Politice la Universitatea Vrije din Amsterdam, va fi capabil de a lucra în mod eficient într-un mediu multidisciplinar: v ... [+]

Master în științe Politice: Relații Internaționale și Guvernare transnațională

Programul de masterat Științe Politice este un program full-time de un an (aproximativ 40 ore de studiu pe săptămână). Programul începe în luna septembrie. După finalizarea cu succes, absolvenții sunt atribuite recunoscute legal titlul de Master of Science (MSc) în științe politice. Științe Politice este un curs full-time începând din septembrie.

Program de studiu

Guvernanța globală precum și european au fost intensificarea. În același timp, noul mileniu a asistat de asemenea, noi forme de conflict, precum și reapariția aparenta de rivalitate interstatale și geopolitica, așa cum poate fi asistat de noua cursa de arme și în creșterea nivelului de concurență pentru resurse naturale. În această specializare vă va familiariza cu diferitele perspective teoretice de la care pot fi analizate aceste dinamici internaționale, și să învețe să le aplice la subiecte de interes dumneavoastră. Master in Stiinte Politice este un program full-time de un an, a predat în întregime în limba engleză. Ea are un volum de muncă de 60 de credite ECTS și include patru fluxuri de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cercetare Master în Lingvistică este un program de doi ani, care vă va permite să se dezvolte într-un cercetător profesionist. Programul se ocupă cu lingvistica ... ... [+]

Master în Lingvistică (cercetare)

Research Master în Lingvistică este un program de doi ani, care vă va permite să se dezvolte într-un cercetător profesionist. Programul se ocupă de lingvistică în sens larg. Toți elevii să ia un curs general în domeniul cercetării lingvistice în primul an. Cursul, denumit în mod corespunzător lingvistică Research, este predat de trei sau patru lectori, fiecare dintre care prelegeri despre istoria cercetării în domeniul lingvisticii din perspectiva propriei specializare și pe metodele și tehnicile utilizate în domeniile lor individuale. În plus, vă va selecta o zonă în care doriți să se specializeze. In timpul programului, veți alege patru cursuri de la o listă de cursuri disponibile de master. Tu va baza alegerea pe propriile interese si specializarea pe care doresc să urmeze. Domeniile noastre de expertiza includ nu numai fonologie și sintaxa, dar, de asemenea, subiecte, cum ar fi text și / sau analiza gen, lingvistica antropologică, lingvistică, sociolingvistică și aplicate. Programul este predat în limba engleză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de doi ani de la Vrije Universiteit din Amsterdam pregătește studenții talentați pentru o carieră de cercetare în istorie. Aveți posibilitatea să se special ... [+]

Master în istorie (cercetare)

Acest program de doi ani, pregătește studenții talentați pentru o carieră de cercetare în istorie. Aveți posibilitatea să se specializeze în istoria politică, (post) colonial, istorie socială globală sau istorie culturală. Grupul în istorie este apreciat pentru expertiza sa unică în domeniile istoriei cunoașterii și a religiei, studii de patrimoniu, studii emoțiile, cultura materială și științe umaniste de mediu. Veti cerceta constelații complexe în care oamenii, obiecte, spații și idei se intersectează, cu accent pe rolul de putere, relații sociale, religia și emoțiile. Programul oferă, de asemenea, studenților posibilitatea de a explora și de a instrui abilități în analiza digitală și să reflecteze asupra posibilităților tehnicilor umaniste digitale emergente.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Punctul focal al acestui program de la Vrije Universiteit din Amsterdam este interrelația dintre literatură și schimbare socială. Ficțiune contează pentru că modelează mo ... [+]

Master în Studii literare (cercetare)

Punctul focal al acestui program este interrelația dintre literatură și schimbare socială. Ficțiune contează pentru că modelează modul în care privim lumea, alți oameni, și noi înșine. Este prin fantezie pe care o putem începe să se schimbe realitatea. In acest program vei învăța să analizeze formularul, lingvistice și materiale aspecte ale textelor ca purtători de sisteme culturale, etice, religioase, științifice și politice de sens. Vei invata pentru a proiecta cercetare, care combină perspective de studii de literatură și istorie literară cu alte discipline, cum ar fi științele umaniste și culturale (post) istorie colonială, de mediu și digitale, istoria globală și a culturii vizuale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 20 598 9898