Citește Descrierea Oficială

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam („ VU Amsterdam ”) este o universitate de cercetare de renume internațional fondată în 1880. Universitatea oferă peste 170 de programe predate în limba engleză la nivel de licență, master și doctorat la peste 24.000 de studenți din întreaga lume. Studenții și personalul din 84 de naționalități creează o comunitate academică internațională dinamică.

VU Amsterdam este situat în vibrantul oraș Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde engleza este a doua limbă vorbită. Campusul este înconjurat de unul dintre cele mai dinamice și mai rapide raioane de afaceri din Olanda care găzduiește peste 700 de companii.

Cu peste 24.000 de studenți, dintre care 4.088 sunt internaționali, VU Amsterdam desfășoară cercetări de ultimă oră în probleme de importanță socială și științifică. Ne distingem în cercetare și educație prin patru teme interdisciplinare: sănătatea umană și științele vieții, știința pentru sustenabilitate, lumea conectată și guvernanța pentru societate. Ca student, acest lucru vă va ajuta să priviți dincolo de granițele disciplinelor științifice și să căutați soluții tangibile pentru o lume mai bună. În plus, VU Amsterdam consideră diversitatea, fie în cultură, convingere, naționalitate sau educație anterioară, ca sursă de inovație. și progres și, prin urmare, o putere specială.

Calitatea educației

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) are o reputație sterlină pentru calitatea excelentă a predării sale. Lucrați în grupuri relativ mici, în care se pune un accent deosebit pe interacțiune și pe o abordare personală. Predarea este bine organizată. Acest lucru se reflectă, de exemplu, în structura clară a programelor de studiu.

Lively Amsterdam

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. În calitate de student al Universității VU Amsterdam , veți beneficia de toate avantajele oferite de capitală. În mai puțin de cincisprezece minute vă aflați în centrul plin de viață al orașului Amsterdam, unde există numeroase magazine, locuri de divertisment, parcuri și cafenele de pavaj. Amsterdam este sigur și limba engleză este vorbită pe scară largă.

Supravegherea personală

VU Amsterdam dedică o atenție considerabilă sfaturilor de studiu personal. Chiar la începutul cursului de studiu, veți fi prezentat consilierului de studiu al programului. Această persoană vă va oferi sfaturi cu privire la orice probleme pe care le-ați putea avea cu cursul dvs. de studiu și va răspunde la întrebări despre piața muncii.

Identitate unică

VU Amsterdam fost prima universitate din Olanda înființată de o persoană privată, fără intervenția bisericii sau a statului. Această moștenire este încă o parte din ceea ce suntem: VU reprezintă Vrije Universiteit, care se traduce literalmente ca "Universitatea Liberă". De la bun început, universitatea și-a stabilit propriile domenii de cercetare, și-a creat propriile programe de studii și a practicat propriile sale metode didactice.

Ușor accesibil

Vrije Universiteit Amsterdam este ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun. Aeroportul Schiphol este la numai opt minute cu trenul. Stația de metrou Amsterdam Zuid se află la câțiva pași de Universitatea VU Amsterdam. Există, de asemenea, o conexiune rapidă cu tramvaiul spre Gara Centrală din Amsterdam sau la stația Amsterdam Sloterdijk, cu un timp de călătorie de doar șaisprezece minute. VU Amsterdam este, de asemenea, ușor de accesat cu mașina, fiind situat aproape de autostrada orbitală din Amsterdam.

campus universitar

Aproape toți studenții, personalul și programele noastre sunt situate în campus: un singur complex de clădiri din cartierul de afaceri din Amsterdam. În consecință, în cursul studiilor, este foarte ușor să vă familiarizați cu alte discipline.

Acreditare

Vrije Universiteit Amsterdam este pe deplin recunoscut de Ministerul Olandei de Educație ca universitate de cercetare. Toate programele de diplomă de la Universitatea VU Amsterdam sunt fie acreditate, fie în curs de acreditare de către NVAO, Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra. Acest organism a fost instituit prin tratatul internațional și garantează calitatea învățământului superior în Olanda și în Belgia vorbitor de limbă flamă prin acreditarea programelor de studii.

Tipuri de programe

VU Amsterdam oferă patru tipuri de programe:

  • Programe de licență (care conduc la BA / LLB / BSc)
  • Programe de masterat (care conduc la MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Programe de doctorat / doctorat (care conduc la doctorat / doctorat)
  • Programe de licență (Studiu în străinătate

burse de studiu

Prin bursa noastră proprie, programul VUFP, oferim studenților foarte motivați, cu rezultate excelente ale studiului, oportunitatea unică de a urma o diplomă de masterat cu sprijin financiar oferit de universitate. Bursa VUFP este o scutire de taxe de școlarizare. Programul de burse Olandeze (HSP) este destinat studenților din afara Spațiului Economic European (SEE) care doresc să urmeze un program de masterat în Olanda. VU Amsterdam îmbrățișează diversitatea ca o îmbogățire a predării, cercetării noastre și a contribuției noastre la societate. Această bursă este destinată în mod special studenților excelenți care contribuie la diversitatea din campusul nostru. Ca student internațional care intenționează să studieze la VU Amsterdam , puteți aplica pentru o varietate de granturi și burse. Informații detaliate despre burse și termenele limită pot fi găsite pe WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS SAU WWW.GRANTFINDER.NL.

Programul Fellowship VU

Programul Fellowship VU (VUFP) oferă studenților potențiali talentați ocazia unică de a-și urma o diplomă într-o selecție de programe de masterat de la Universitatea VU.

Organizare

VU Amsterdam este o universitate tradițională olandeză prezidată de un Consiliu Executiv (trei membri) și are 10 facultăți direct sub conducerea Comitetului Executiv. Fiecare facultate oferă una sau mai multe programe de licență și programe de masterat și efectuează cercetări. Ele sunt toate organizate în mod diferit, dar majoritatea au un consiliu, un personal central și mai multe departamente și școli postuniversitare. Universitatea are, de asemenea, o serie de departamente de servicii, dintre care Oficiul Internațional este unul, și există o serie de institute interdisciplinare de cercetare.

Privat sau public?

VU Amsterdam este una dintre cele 14 universități publice care sunt recunoscute de Ministerul Educației din Olanda și, prin urmare, este parțial finanțată de guvern. În cadrul sistemului olandez, guvernul subvenționează universitățile recunoscute pe baza numărului studenților și stabilește limite și linii directoare pentru taxele de școlarizare pe care aceste universități le pot percepe. Aceasta asigură accesul la o educație superioară de calitate pentru toți cetățenii olandezi, bogați sau săraci. VU Amsterdam salută solicitanții din toate mediile.

VU International Office Services

  • Viză / permis de ședere

Aflați dacă aveți nevoie de viză / permis de ședere și cum va fi aranjat acest lucru.

  • Cazare

Informații despre cazare la VU Amsterdam .

  • Înregistrarea la municipalitate

Când ați ajuns în Olanda, trebuie să vă înregistrați la municipiu. Aflați ce trebuie să faceți.

  • Activități de introducere

După sosire, numeroase activități introductive vor avea loc la VU Amsterdam .

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de Master oferă cadre conceptuale și practice înțelegere, ambele din care sunt vitale pentru a profita cât opereze management și piețe ... ... [+]

Finante Programe

În cazul în care sunteți interesat de o mai bună înțelegere a modului în care funcționează management financiar și a piețelor financiare, Master în finanțe la Universitatea din Amsterdam este VU un loc excelent pentru a începe. Acest program de master oferă cadre conceptuale și înțelegere practică, ambele care sunt vitale pentru a sesiza modul în care conducerea și piețele funcționează în sectorul financiar.

programul de studiu

Scopul programului Programul de Master în Finanțe vă oferă o bază temeinică pentru un bun început ca un profesionist finanțe. Prima lovitură este jumătate din bătălie. Acest program ridică nivelul de cunoștințe în Investiții și Corporate Finance, vă educă despre cum să aplice aceste cunoștințe în practică (cazuri) și trenuri în crearea de noi cunoștințe la marginea de taiere de gândire academic curent. Primele două obiective de învățare sunt integrate în patru cursuri obligatorii (Corporate Finance, empirica Finance, Asset Pricing & Investiții și piețe financiare și instituții) și două sau mai multe cursuri opționale, care vă permite să se specializeze în continuare. Atât individual, cât și în echipe, va lucra la proiecte de cercetare academică a răspunde la întrebări reale de viață ridicate în lumea finanțelor. Finanțe poate deveni oa doua natura dumneavoastră dacă sunteți în măsură să dobândească, să aplice și să creeze cunoștințe simultan.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master își propune să vă ofere cu cunoștințe, experiența și intuiții care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist autonomă în domeniul c ... [+]

Informatică ieri

Programul de Master își propune să vă ofere cunoștințele, experiența și învățămintele care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist autonom în domeniul informaticii. Veti invata foarte multe despre tehnologia din spatele sistemelor informatice, software, rețele și sisteme online. Programul este conceput pentru a oferi o bază solidă pentru o carieră în lumea afacerilor și, de asemenea, pentru a vă pregăti pentru continuarea studiilor ca un cercetător științific. Există mai multe grupuri de cercetare din cadrul Vrije Universiteit Amsterdam, unde veți avea posibilitatea de a continua munca ca cercetător științific. Departamentul de informatică are numeroase conexiuni cu companii naționale și internaționale, pe care le poate oferi un început care zboară spre cariera ta după ce ați terminat dvs. de Master. Absolvenți Informatică sunt în cerere mare și mulți dintre studenții noștri găsesc de lucru în domeniul ales de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam beneficiază de locația sa unică în inima districtului de afaceri din Amsterdam, unde se află numeroase firme de avocatură internaționale. Ca ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam beneficiază de locația sa unică în inima districtului de afaceri din Amsterdam, unde se află numeroase firme de avocatură internaționale. Ca student al Master International Business Law (IBL), veți putea să vă conectați într-un mediu de afaceri real. Unele cursuri sunt predate de practicanții legali, care vă pot da o înțelegere reală a modului în care legea funcționează în practică. Clasele sunt mici, internaționale și interactive. Amestecul naționalităților din cadrul grupului conferă programului IBL o dimensiune suplimentară.

STRUCTURA PROGRAMULUI IBL

Programul de Master în Dreptul Afacerilor Internaționale constă în cursuri obligatorii, cursuri elective, un seminar de cercetare și o teză de masterat. Elevii trebuie să opteze pentru o specializare ("Tranzacții de profil" sau "Regulator de profil"). Cursurile obligatorii vă oferă o bază juridică generală, în timp ce cursurile elective ulterioare se concentrează pe domenii mai specifice ale dreptului internațional al afacerilor. În etapa finală, veți scrie teza de masterat. Programul IBL se concentrează pe reguli și practici pentru promovarea tranzacțiilor comerciale internaționale. Scopul său este de a dezvolta o înțelegere a sistemului comercial internațional și a regulilor pentru investițiile internaționale și analizează aspectele juridice ale practicilor de afaceri. Veți studia principalele domenii juridice și interacțiunea dintre actorii implicați în tranzacții. În plus, veți dezvolta abilități pentru a anticipa, analiza și aborda problemele care ar putea apărea în cariera ta viitoare: practica juridică a afacerilor internaționale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master SCA permite studenților să dezvolte și să consolideze capacitățile de cercetare, în timp ce ancorare în paradigma teoretică a securității umane. ... ... [+]

Master în Antropologie Socială și Culturală

Esti interesat de Antropologie și subiecte cum ar fi ajutorul pentru dezvoltare, cultura, identitatea, religia și dezvoltare durabilă? Aveți în vedere să absolvent cu diplomă de masterat de facultate? Apoi, programul de masterat sociale și culturale Antropologie ar putea fi exact ceea ce căutați. Milioane de oameni din întreaga lume trăiesc în sărăcie și război. Cum dau sens existenței lor și ce strategii fac folosesc pentru a ajunge la îmbunătățirea nivelului de viață și un sentiment de libertate? Migrația pare să fie o ultimă soluție pentru oameni disperati. Ce refugiații și persoanele găsi azil caută în noua țara lor de origine și în ce mod sunt ele bine primit de popoarele locale?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat în chimie este un program dificil pentru studenții care au deja o pregătire solidă în chimie și care sunt dornici să-și extindă cunoștințele și expe ... [+]

Vă interesează să aflați cum să utilizați materiale organice ieftine pentru a capta CO2 sau să descoperiți dacă carbonul poate forma o a cincea legătură? Doriți să găsiți noi metode de a vedea prin materialele netransparente, cum ar fi utilizarea măsurătorilor laser pentru a urmări tumorile? Sau ce zici de dezvoltarea de noi metode analitice pentru a determina niveluri scăzute de proteine bioactive în probele biologice complexe?Programul de masterat în chimie este un program dificil pentru studenții care au deja o pregătire solidă în chimie și care sunt dornici să-și extindă cunoștințele și experiența. Chimia nu este o disciplină izolată: ea constituie puntea dintre biologie la un capăt al spectrului (chimie biomoleculară) și fizică la celălalt capăt (chimie fizico-teoretică). Un masterat în chimie poate duce la o carieră interesantă, bine plătită, cu oportunități vaste de a-ți urmări ambițiile.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Studiul textelor, literaturi, și cultura materială a Greciei antice și Roma oferă o comoară de informații. Această informație este de cea mai mare ... ... [+]

Master în Clasice

Classics ca o disciplină este în viață și lovind. Studiul textelor, literaturi, și cultura materială a Greciei antice și Roma oferă o comoară de informații. Această informație este de cel mai mare interes în sine, ci, de asemenea, extrem de relevant pentru cultura noastră actuală. Ai o provocare să nuanțeze imaginea antichității greco-romane, precum si a face noi legături între prezent și trecut în considerare? În acest caz, de masterat în Classics este programul pentru tine. Acest program de master combina lingvistică, literatură, și istorie culturală. Profile speciale sunt naratologie și lingvistică discursului, intertextualitate și recepție, precum și gândire vechi. Lumea greco-romane antichitatea are multe fațete și, prin urmare Classics cuprinde mai multe discipline. Vei fi analiza surselor primare reprezentative mult mai profundă decât a fost cazul în timpul fazei de licență. Alegerea propriile domenii de interes va fi introdusă în dezbateri academice și să învețe să se ocupe instrumentele academice pentru a te contribui la aceste discuții. În plus, veți fi arătat cum să se refere specialist, cunostintele critice de antichitate la texte și alte fenomene culturale din perioadele ulterioare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat "de Cultura, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Tu esti ... ... [+]

Master în Cultură, organizarea și gestionarea

Programul de masterat al culturii, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Esti interesat de organizații și subiecte din cultura organizației, managementul schimbării și modificările culturale? Aveți în vedere să absolvent cu diplomă de masterat o facultate? Apoi, programul de masterat al culturii, Organizare si Management ar putea fi exact ceea ce căutați.

programul de studiu

Programul se concentrează pe metode de cercetare calitative care simbolizează abordarea etnografic. Elevii pot efectua, de asemenea, de cercetare pentru teza lor în Țările de Jos sau în străinătate, în special în Asia de Sud, Africa de Sud sau Caraibe. Ce vă puteți aștepta de la programul:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Traseul Filosofia dreptului și guvernarea filosofiei de doi ani de masterat îi pregătește pe elevi să reflecteze filozofic asupra presupozițiilor și trăsăturilor de bază ... [+]

Despre

Traseul Filosofia dreptului și guvernarea filosofiei de doi ani de masterat îi pregătește pe elevi să reflecteze filozofic asupra presupozițiilor și trăsăturilor de bază ale sistemelor juridice contemporane occidentale. Programul este interdisciplinar. Cursurile filosofice generale și cursurile specifice de filosofie a dreptului sunt combinate cu o selecție proprie a cursanților. Elevii acestei piste completează, de obicei, o diplomă de master de un an în drept.

Programul de studiu

Ce este un sistem juridic? În ce condiții este doar legea? Cetățenii statelor moderne și liberale de bunăstare sunt liberi și egali? Există vreun drept natural? Este legitimă dreptul internațional? Dreptatea socială se aplică dincolo de stat? Ce intelegere a unei persoane stă la baza legislației bioetice? Formele noi de tehnologie și de guvernare subminează standardele a ceea ce este un subiect juridic autonom? Aceste și multe alte întrebări sunt abordate și abordate în cadrul celei de-a două ani a filozofiei de drept și guvernare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroștiințe apartine stiintelor care, în viitor, va avea un impact mare asupra aproape toate aspectele funcționării noastre ca oameni .. ... [+]

Neuroștiințe apartine stiintelor care, în viitor, va avea un impact mare asupra aproape toate aspectele funcționării noastre ca oameni. Neuroștiința a schimbat deja viziunea pe care o avem pe noi înșine. Acest program oferă un răspuns la o nevoie de oameni de știință responsabili, oamenii de știință care sunt sensibili la aspectele conceptuale în propria lor subdomeniu specifice și care sunt, pe de altă parte, capabili să reflecte și să comunice cu privire la implicațiile mai largi ale domeniului lor, clinice precum în calitate de societate. Scopul nostru este la filosofie în neuroștiințe în loc de filozofie despre Neuroscience.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Curriculum-ul de PNS include 30 ec în filozofie, 36 ec Neuroscience, 42 CE în Filosofia Neuroscience, și 12 CE pentru teza de masterat individual, la totalul de 120 ec. Pentru detalii privind curriculum-ului, vă rugăm să consultați site-ul de la www.vu.nl/philosophy... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Master în Filosofie, Bioetica si Sanatate vă va oferi cu instrumente teoretice și practice pentru a face față problemelor etice in domeniul ingrijirii sanat ... [+]

Master în filosofie, bioetică și sănătate (specializarea filozofie (2 ani))

Specializarea Master in Filosofie, bioetica și Sănătate vă va oferi instrumentele teoretice și practice pentru a face față cu probleme etice in domeniul ingrijirii sanatatii si de ingrijire a sanatatii policy.You vor învăța cum să reflecteze asupra problemelor practice de la un control medical, moral, juridic, politic și perspectivă economică. Nevoie de o reflecție interdisciplinară este în creștere ca evoluțiile din cadrul societății duc la noi provocări în domeniul îngrijirii sănătății. Ia schimbările în responsabilitatea de exemplu: pacienții sunt de așteptat să ia o mai mare responsabilitate pentru propria sănătate și de a "gestiona ei înșiși" și asigurătorii devin responsabili atât costul și calitatea dispozițiilor de îngrijire a sănătății. În plus, există multe progresele științifice și tehnologice rapide pentru a lua în considerare: de la cunoașterea baza genetica a bolilor, diagnosticul pre-implantare și FIV, la utilizarea de chirurgie plastica pentru accesoriu estetic. Apoi, există probleme de alocare doar cauzate de numărul tot mai mare de optiuni de tratament pentru toate tipurile de boli și de numărul tot mai mare de persoane care trăiesc bine la o vârstă înaintată. Astfel de evoluții determina o schimbare in ordinea de zi etic medical.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul cantitativă Finance este o cale de 84 de credit Onoruri care face parte din programul de masterat în Finanțe. Veți lua trei cursuri de bază în ... ... [+]

Master în Finanțe: Programul Onoruri cantitative în Finanțe

Programul cantitative în Finanțe este o piesa de onoare 84 de credit, care face parte din programul de Master în Finanțe. Veti lua trei cursuri de bază în finanțe (investiții, derivate, și de management al riscului cantitativ), și trei cursuri avansate de bază metodologice în Econometrie și matematică financiară. Puteți selecta trei electives din programele de Master în Finanțe, Econometrie, matematică, studii de afaceri, economie și altele. Această libertate de alegere vă permite să selectați propria specializare și de a crea propriul profil de carieră. Veți fi capabil de a sublinia subiecte fundamentale, metodologice sau se concentreze pe aplicarea metodologiei avansate. În cursul unui an, va participa la prelegeri, complet misiuni studiu de caz, da prezentări și desfășoare misiuni ample de cercetare. Programul este predat în limba engleză. Absolvenții primesc titlul de Maestru de Finanțe.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în Fizică și Astronomie vă oferă o mulțime de oportunități de a studia și a se angaja in cercetare revolutionara, fundamentale si a ... ... [+]

Maestru în fizică

Fizică și Astronomie este o parte indispensabilă a societății moderne. Viața modernă ar fi cu totul diferită, fără cipuri, lasere, screening-RMN și toate celelalte beneficii de cercetare fizica. Programul de Master in Fizica vă oferă o mulțime de oportunități de a studia și a se angaja in cercetare revolutionara, fundamentală și aplicațiile sale. Fie că sunteți interesat în procesele fizice in interiorul celulelor, crearea de fotosinteza artificiale, fizica astroparticulelor sau testarea simetrii fundamentale la scara atomica, programul de Master in Fizica vă oferă oportunități de a aprofunda cunoștințele și să se angajeze în cercetarea fundamentală revoluționară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Internațional noastre Hidrologie Master este în limba engleză și necesită doi ani de studiu pentru a obține 120 de ECTS (Sistemul European de Credite Transferab ... [+]

Masterat în Hidrologie

Asigurarea faptului că există suficientă apă de bună calitate pentru a satisface nevoile lumii în creștere a populației este o provocare descurajatoare. Societatea are nevoie de hidrologi pentru a gestiona resursele de apă din lume. În programul de masterat în hidrologie, vă va studia procesele care reglează cantitatea și calitatea apei pe măsură ce trece prin ecosisteme, soluri și râuri. Noi vă va oferi cu o bază teoretică solidă, combinate cu cercetarea hidrologic în domenii variind de la Amazonia tropical pentru regiunile permafrostului din Siberia. Un Master of Science în Hidrologie vă permite să urmeze o carieră profesională sau științifică în hidrologie.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Inteligența artificială (AI) este adoptată pe scară largă în societatea noastră: găsim aplicații de AI, de la mașini care detectează pietoni până la asistentul virtual Ap ... [+]

Inteligența artificială (AI) este adoptată pe scară largă în societatea noastră: găsim aplicații de AI, de la mașini care detectează pietoni până la asistentul virtual Apple, Siri. Astfel de aplicații folosesc tehnici AI pentru a interpreta informațiile dintr-o mare varietate de surse și le folosesc pentru a permite un comportament inteligent, orientat spre scopuri.Programul AI Master Vrije Universiteit Amsterdam oferă un program care este orientat către inteligența hibridă, la care sistemele AI și oamenii colaborează. Puteți studia o abordare tehnică a AI, concentrându-vă pe înțelegerea, analiza și dezvoltarea noilor algoritmi AI și puteți studia tehnologia AI din perspectivă societală sau umană, analizând întrebări precum „cum putem dezvolta și evalua computerizat tehnologie care exploatează cunoștințe despre funcționarea umană? ”și„ cum se poate umana și tehnologia AI se completează reciproc? ”. Inteligență artificială Maestrul AI se concentrează pe aplicarea AI în calculul social conștient, subliniind analiza, dezvoltarea și aplicarea de noi tehnici de AI pentru a dezvolta soluții care să înțeleagă și să poată argumenta despre contextul lor social. Aplicațiile sale sunt foarte diverse și variază de la optimizarea căutărilor pe internet până la sprijinirea persoanelor în vârstă în lupta lor cu demența. Veți afla cum comportamentul uman poate fi interpretat pe baza datelor senzorilor și a modelelor de calcul ale proceselor fiziologice și cognitive. Veți câștiga experiență în integrarea unor astfel de modele în aplicații inteligente dedicate care sprijină oamenii în viața lor de zi cu zi, făcând aceste sisteme să conștientizeze cu adevărat funcționarea umană. În faza de specializare puteți... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Un Master în spațiale, transport și economia mediului oferă perspective excelente de carieră. Mulți absolvenți găsi locuri de muncă în calitate de economiști politică cu ... [+]

Master în spațială, transport și economia mediului (STREEM)

Programul vă oferă posibilitatea de a se specializa în spațială, transport sau economie de mediu. Economie spațiale: analiza modul in care fortele diferite contribuie la dinamica spațială și dezvoltare a rețelei din punct de vedere microeconomic, în principal; explora utilizarea și dezvoltarea în continuare a diverselor tehnici, metode și instrumente în acest domeniu. Economie de transport: se concentreze asupra cauzelor și consecințelor o cerere tot mai mare de mobilitate din perspectiva microeconomică; Probleme cum ar fi adresa de congestie, fiabilitate, siguranta si externe de mediu. Economia mediului: se concentreze pe aspectele economice ale problemelor și a politicii de mediu; combina expertiza științifică și politică; abordează necesitatea de a integra economia cu perspective de la alte discipline, în special științele mediului. ... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Teologie și Studii Religioase maestrului cercetare ofera studentilor posibilitatea de a studia teologia, atât contextuală și clasic, la un ... ... [+]

Master în Studii Teologie și religioase (Cercetare)

Programul de Studii Teologie și religioase Comandantul de cercetare oferă studenților posibilitatea de a studia teologia, atât în ​​funcție de context și clasic, la un nivel avansat. Personalul nostru didactic este format din savanți dedicat de conducere din cadrul VU University Amsterdam. Ei participă la rețele naționale și internaționale în domeniile lor și să ofere stare de expertiza arta a vă asigura că sunt gata să facă față provocărilor academice înainte. De la Universitatea VU Amsterdam puteți alege pentru a face cercetare teologică în următoarele discipline: Studii Biblice, Istoria Bisericii, dogmatică, Ecumenics, religiilor mondiale, Filosofia religiei, teologie practică, și studiul științific Social- de religie. Specializarea pe care o alegeți va defini conținutul personal (cercetare) programul de Studii Teologie și religioase.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Știința computațională este o disciplină care sa impus ca al treilea pilon al științei moderne (alături de știința teoretică și experimentală), și implică ... ... [+]

Master în științe computațională

Doriți să se confrunte cu o tornadă în realitatea virtuală și prezice intențiile sale? Sau să înțeleagă comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ai putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi pus în practică? Sau prezice modul în care o mulțime s-ar muta în caz de dezastru? Știința computațională este o disciplină care sa impus ca al treilea pilon al științei moderne (alături de știința teoretică și experimentală), și implică modelare, simulare si analiza a fenomenelor lumii prin calcul. Acest lucru a deschis noi ferestre spre științele fizice și sociale, științele pământului și științele vieții la mai multe niveluri de scară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Științele pământului este un program general de master care diferă de specializările de masterat pe care le oferim. Programul vă oferă posibilitatea de a alege un ... ... [+]

Maestru al Științelor Pământului

Vrije Universiteit Amsterdam este renumit pentru combinarea tuturor specializărilor științelor Pământului cu alte domenii. Științele pământului de la universitatea noastră sunt strâns legate de biologie și științele mediului. De ce să te limitezi la a fi doar un geolog sau geograf? Deveniți un adevărat om de știință al Pământului, cu cunoștințe de fond de anvergură care vă permit să profitați la maxim de viitorul dvs. Cum se interacționează vârsta ghețurilor, viața, tectonica plăcilor și ciclurile de CO2 din scoarța și oceanele Pământului? Care este relația dintre peisajul și mișcările de defecțiune în datarea rocilor sau în procese precum ridicarea și eroziunea?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master in Stiinte Politice vă oferă o pregătire temeinică, pe baza largă de la metodologia științe sociale și politice. Aceasta presupune aplicarea și ... ... [+]

Master în științe Politice: Guvernarea Globală de Mediu

Aproape nici un animal de specii, țări sau părți ale oceanului sunt afectate de dezvoltarea enormă a ființelor umane. Comandantul Științe Politice: Guvernarea Globală de Mediu se concentrează pe aspectele politice și implicațiile teme precum schimbările climatice, durabilitatea și natura. Sunteți interesat de aceste subiecte și nu vă scopul de a absolvi cu o diplomă de masterat universitară? Apoi Științe Politice de masterat: Guvernarea Globală de Mediu la Amsterdam, ar putea Vrije Universiteit fi exact ceea ce căutați.

programul de studiu

Master in Stiinte Politice vă oferă o pregătire temeinică, bazată pe scară largă în metodologia de științe sociale și politice. Aceasta presupune aplicarea și utilizarea practică a o varietate de metode de cercetare politice în tradițiile de dezvoltare teoriei pozitive și teoria critică. Oamenii influenteaza acum toate sistemele biologice și fizice de pe planetă. Întrebarea perene este cum să organizeze co-evoluția societăților și a mediului înconjurător lor. Esențială în acest sens sunt structurile nou emergente ale cooperării transnaționale și de guvernare, care se află în centrul acestei specializări. Master in Stiinte Politice este un program full-time de un an, a predat în întregime în limba engleză. Ea are un volum de muncă de 60 de credite ECTS și include patru fluxuri de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat cuprinde două piese principale: "Sport" și "sănătate". Piesele nu sunt strict divizate, dar au unele se suprapun. Acest lucru face posibilă ... ... [+]

Master în științe umane Mișcarea: Sport, Exercitarea și sănătatea

Din cele mai recente evoluții în formare sport la noi abordari pentru reabilitare, Master in Stiinte Umane Movement oferă starea de intuiții de artă în modul în care pot fi îmbunătățite performanța motorului. De la biomecanica de psihologie. Din exercitarea fiziologie la Neurorehabilitation. Și de la functiei musculare la dezvoltarea motorie. Prin alegerea unui accent fie pe sport sau sanatate, puteti ajusta propriul profil. Cu acest fundal profund în domeniul științelor umane de circulație, va fi bine echipate pentru a contribui la acest domeniu fascinant de studiu. Esti interesat de optimizarea performanței sportive, ajuta persoanele cu deficiențe de funcționare a motorului, sau câștigă o înțelegere fundamentală a modului în care ne mutăm? Apoi Master in Human Sciences Miscarea este programul ideal pentru tine!... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în matematică de la Vrije Universiteit Amsterdam vă oferă o oportunitate de a se specializa într-un domeniu în timp ce aprofundarea în continuare ta . ... [+]

Maestru în matematică

Matematica este un domeniu vibrant, cu multiple fațete și versatil, în care accentul se pune pe studiul și dezvoltarea de tehnici pentru a aborda întrebările matematice pure și aplicate. De multe ori, linia de demarcație între teorie și practică este doar o iluzie. Teoria matematică, dezvoltată pentru o anumită problemă, de multe ori își găsește calea în aplicații neașteptate. Aceasta este puterea și frumusețea matematică, o disciplină care este prin definiție infinit, iar în cazul în care noi căi sunt întotdeauna așteaptă să fie explorate. Programul de Master în matematică de la Vrije Universiteit Amsterdam vă oferă o oportunitate de a se specializa într-un domeniu în timp ce aprofundarea în continuare cunoștințele matematice, în general.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest Master pune accentul hands-on experimente, oferind multe cursuri de laborator de software care pregătesc pentru a rezolva problemele de cercetare dificile utilizând ... [+]

Maestru în sisteme informatice paralele și distribuite

Acest Master pune accent hands-on experimente, oferind mai multe cursuri de laborator de software, care se antreneaza pentru a rezolva probleme de cercetare provocatoare folosind experimente software. Va lucra pe design, implementare, testare și analiză a performanței software-ului de sistem complex. Operează în echipe mici, vă va instrui abilitățile dumneavoastră de cercetare de colaborare. Cursurile includ Programare paralelă și Sisteme Distribuite, Cluster și Grid Computing și Computer Graphics.

Programul pe scurt

Curriculum-ul cere să luați discipline obligatorii în valoare de 32 de ECTS și discipline opționale în valoare de 27 de credite ECTS. Accentul mută treptat, de la prelegeri clasă la studiu independent și de cercetare-orientate cu activități practice, seminare și identificarea întrebări de cercetare deschise. Discipline obligatorii includ:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Master în Managementul Resurselor Umane se adresează procesului de personal din organizații, de la recrutare și selecție la promovare, transferuri și plecăr ... [+]

Care este cheia creării de cariere de succes și durabile? Cum puteți asigura incluziunea și egalitatea în recrutare și selecție? Cum pot organizațiile să își gestioneze eficient capitalul uman, având în vedere perturbări majore precum digitalizarea și o forță de muncă îmbătrânită? Care este cea mai bună modalitate de a găsi - și de a păstra - cei mai buni oameni posibili în locuri de muncă potrivite? Cum sunt diferite provocările umane contemporane și cum ar trebui să le abordezi?

Cu masterul dumneavoastră în administrarea afacerilor: managementul resurselor umane (HRM), nu veți afla doar răspunsurile la aceste și alte probleme cheie de HRM. Veți ști, de asemenea, cum să le puneți în practică și să vă dezvoltați o carieră proprie. Programul echilibrează cercetarea cantitativă și calitativă, experiența practică și contactul direct cu marile corporații pentru a vă asigura că aveți abilitățile dure și moi de care aveți nevoie pentru a excela în lumea HRM. La VU Amsterdam , ne concentrăm pe asigurarea faptului că aveți toate instrumentele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă croi propria cale către succes.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat oferă posibilitatea ideală de a se specializa în acest domeniu fascinant de cercetare în cazul în care o gamă largă de discipline întâlni ... ... [+]

Master în Management, Analiza Politicilor și spirit antreprenorial în Sănătate și Life Sciences (MPA)

Noi inovații biomedicale într-o lume care devine tot mai complex naștere da la o gamă largă de întrebări și dileme etice, juridice și sociale. Este noul vaccin convulsiva, tuse mai bun decât cel vechi? Cum putem controla febra Q? Cum ar trebui să pună în aplicare notiuni de pacient-centrat de ingrijire? Care va fi impactul evoluțiilor în genomica pe asigurări de sănătate de bază? Oferind cele mai bune raspunsuri posibile la aceste întrebări necesită o cooperare între mai multe discipline și actori în societate, de la guvern, industrie și instituții sociale pentru consumatori si pacienti. Programul de Master oferă oportunitatea ideală de a se specializa în acest domeniu fascinant de cercetare în cazul în care o gamă largă de discipline întâlni.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul Leadership și Managementul Schimbărilor este un ghid al călătorilor pentru organizațiile de primire (agenți de schimbare și echipaje de schimbare). În această s ... [+]

Cum poți conduce în mod eficient un grup de oameni către un obiectiv comun atunci când fiecare are interese diferite? Cum puteți crea un apel convingător la acțiune atunci când vă adresați mai multor părți interesate?

Conducerea Asta vei face Conducerea

Pentru ao desface:

Vei lua două cursuri obligatorii: Perspective asupra schimbării organizaționale - perspective diferite asupra schimbării, atât teoretic, cât și practic.IntervenţieVei lua trei cursuri elective în perioada 2 și 3; acestea ar trebui să includă cel ... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Internațională de Management vă pregătește pentru carierele de management la nivel global, dezvoltând înțelegerea modului în care contextul internațional af ... [+]

Cum pot concura companiile într-un mediu global? Care este cel mai bun mod de a face afaceri pe o piață emergentă? De ce au nevoie echipele internaționale pentru a depăși provocările și pentru a lucra eficient? Cum pregătim indivizii și echipele să exceleze în afacerile transfrontaliere?

Business Administration: Programul de management internațional Master va combina mai multe metodologii de predare pentru a răspunde la aceste întrebări. Combinația potrivită de prelegeri care explorează evoluțiile teoretice și experiența practică cu cazuri din viața reală asigură că nu veți învăța doar metodele necesare pentru a avea succes, ci și cum să aplicați aceste metode în moduri practice. Veți fi provocat să vă distingeți între colegii voștri similari și veți avea ocazia să abordați provocările de afaceri multinaționale din viața reală. Veți afla cum contextul internațional afectează diferite aspecte ale afacerii și veți învăța abilitățile practice necesare pentru a aborda provocări complexe de afaceri internaționale. Mai mult, veți afla ce este nevoie pentru a conduce lumea afacerilor internaționale în viitor. Asta vei face Masterul dvs. în Management Internațional de la VU Amsterdam combină o varietate de metodologii de predare pentru a vă asigura că veți ieși ca un manager bine rotunjit cu abilitățile și experiența de a conduce. În plus față de activitatea de curs, veți participa la ateliere care vă oferă experiență practică cu provocările actuale de afaceri internaționale. Selecția dvs. dintr-o gamă largă de electivi vă va permite să vă adaptați Maestrul la interesul dvs.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Antreprenoriatul este un program de gradul comun de la Universitatea din Amsterdam si Vrije Universiteit din Amsterdam. Programul este ... ... [+]

antreprenoriat

Există o recunoaștere tot mai mare a faptului că asociații mici și tinerii reprezintă creșterea economică, și că spiritul antreprenorial poate fi o sursă importantă de inovare. În specializarea spirit antreprenorial, vom vedea spiritul antreprenorial ca procesele de creare și exploatare a oportunităților prin intermediul unor combinații noi de resurse care să conducă la noi valori (sociale, societale și economice). Creativitatea joaca un rol-cheie in aceste procese. Studiem procesele antreprenoriale în toate contextele în care acestea apar: in firme noi, precum și pe cele existente (atât mici și mari), precum și în contexte instituționale. Veți învăța să aprecieze complexitatea și provocările asociate cu activitățile antreprenoriale foarte plină de satisfacții în toate tipurile de firme și instituții și chiar dincolo: antreprenoriat ca stil de viață.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În programul de masterat Arheologia Europei de Nord-Vest, veți cerceta peste 3.000 de ani de arheologie europeană și vă veți concentra pe dinamica culturală a uneia dintr ... [+]

În programul de masterat Arheologia Europei de Nord-Vest, veți cerceta peste 3.000 de ani de arheologie europeană și vă veți concentra pe dinamica culturală a uneia dintre aceste două epoci cheie europene: Epoca fierului târziu și perioada romană sau perioada medievală și timpurie modernă.

Programul vă oferă rara oportunitate de a explora arheologia europeană prin studiul peisajelor, culturii materiale și a surselor documentare, dar și prin procesele de integrare în Imperiul Roman. Există legături strânse între materiile didactice și rezultatele activității de teren curente și alte proiecte de cercetare.

Două Eras europene În acest program de master puteți alege între două epoci arheologice regionale. Zona focală Epoca fierului târziu și perioada romană explorează integrarea societăților celtice / germanice din epoca fierului în Imperiul Roman. Domeniul de studiu Perioada medievală și modernă timpurie se concentrează pe originile și evoluțiile comerțului și schimbului medieval, creșterea Amsterdamului și extinderea capitalismului european odată cu colonizarea Lumii Noi.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În programul de master Arheologie mediteraneană, veți explora culturile materiale și societățile din regiunea mediteraneană, precum și istoria lor lungă de interconexiuni ... [+]

În programul de master Arheologie mediteraneană, veți explora culturile materiale și societățile din regiunea mediteraneană, precum și istoria lor lungă de interconexiuni și schimburi culturale începând cu anul 2000 î.e.n.

Arheologie mediteraneană Veți explora conectivitatea mediteraneană, în special cea a Italiei și Greciei, studiați rolul ceramicii în arheologie și veți afla cum rămășițele materiale ne pot ajuta să reconstruim societățile și culturile din trecut.

O bogată tradiție de cercetare Programul Arheologie Mediteraneană cuprinde atât abordări teoretice, cât și tematice și le combină cu cercetarea practică. Puteți fie să participați la lucrările de teren arheologice, să vă implicați în tutoriale individuale în care veți lucra pe resturi materiale, fie să participați la cercetările actuale ale membrilor personalului. Lucrările de teren se desfășoară în Italia, Grecia și Turcia.De ce să studiezi Arheologia în Amsterdam?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În programul de un an de masterat Arheologie: peisaj și patrimoniu, veți studia trecutul dinamic al peisajelor contemporane și istorice și veți explora modalitățile în ca ... [+]

În programul de un an de masterat Arheologie: peisaj și patrimoniu, veți studia trecutul dinamic al peisajelor contemporane și istorice și veți explora modalitățile în care acestea sunt păstrate și menținute ca moștenire arheologică.

Arheologie de peisaj și patrimoniu Specializarea Peisaj și patrimoniu se concentrează pe semnificația peisajelor și materialelor istorice atât în perioadele ulterioare, cât și în lumea modernă. Atât abordarea culturală, cât și cea mai bazată pe știință a arheologiei peisajului sunt prezente în program. Partea moștenirii arheologice se concentrează pe semnificațiile multifuncționale ale resturilor arheologice din societatea modernă. Procesele de conservare și gestionare, rolul arheologiei în planificarea spațială și impactul societății sale în Europa sunt câteva dintre problemele cheie abordate în acest program de master.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Arte Comparative și Studii de Media se concentrează pe inter-interferențe și încrucișări în cultura vizuală modernă și contemporană. Prin aceasta ne referim ... [+]

Programul de Arte Comparative și Studii de Media se concentrează pe inter-interferențe și încrucișări în cultura vizuală modernă și contemporană. Prin aceasta ne referim la interrelațiile dintre și între diverse medii vechi și noi, dar și între media și arte vizuale. Acestea au fost intensificate odată cu sosirea mass-media digitale și a „hipermediului” care apare din interacțiunea de pe ecran a cuvintelor, imaginilor și sunetelor și prin convergențele tehnologice ale cinematografiei, televiziunii, radioului și media digitală. Programul nostru oferă perspective istorice și teoretice asupra acestor fenomene, ținând cont și de evoluțiile din viața reală în domeniul practicilor muzeale. Studenții noștri au avut cariere în educație și cercetare, companii de media și instituții de artă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vaste cantități de date au fost colectate prin inițiative genomice. Ele oferă o oportunitate de aur de a cerceta secretele vieții, de a înțelege mai multe complexități, d ... [+]

Bioinfomatica și biologia sistemelor: programul de master de top! Vaste cantități de date au fost colectate prin inițiative genomice. Ele oferă o oportunitate de aur de a cerceta secretele vieții, de a înțelege mai multe complexități, de a îmbunătăți calitatea vieții și de a cuceri boli majore. Transformarea acestui volum imens de date în înțelegere reală este provocarea de bază a cercetării bioinformatice. Cu programul de Master în Bioinformatică și Biologie a Sistemelor de la VU Amsterdam devii un expert în acest domeniu.

Metodele cu randament ridicat, precum secvențarea masivă paralelă și spectrometria de masă generează mai multe date brute decât modelele de computer convenționale pot gestiona eficient. Pentru a prelucra și analiza aceste date, tehnicile de calcul din Bioinformatics - cum ar fi alinierea secvențelor, asamblarea secvenței, biostatistica și învățarea automată - sunt necesare pentru a face predicții despre rezultatul sănătății și pentru a decide asupra unui tratament personalizat pentru pacient. Atât Bioinformatica și Biologia Sistemelor sunt domenii puternic interdisciplinare. Acest program combină biologia moleculară și celulară, informatică și modelarea matematică pentru a integra cantități vaste de date biologice în cunoștințele fundamentale. Veți dezvolta un sentiment puternic pentru cercetarea științifică și nivelurile ridicate de abstractizare și veți învăța să combinați evoluțiile rapide în aceste domenii.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master's in Business Analytics (BA) este un program multidisciplinar, care vizează îmbunătățirea proceselor de afaceri prin aplicarea unei combinații de metode bazate pe ... [+]

Găsiți soluții expert la problemele complexe de afaceri din zilele noastre În lumea de astăzi bazată pe date, organizațiile au nevoie de o judecată expertă și de o analiză clară pentru a se asigura că iau decizii corecte. Business Analytics vă permite să folosiți puterea științei datelor, a datelor mari, a statisticilor și a învățării automate pentru a optimiza rezultatele și a atinge obiective strategice.

Abilitatea ta de a combina idei de matematică, informatică și economie cu abilități cantitative și de comunicare foarte dezvoltate te va face cheia succesului oricărei organizații. Programul de Master vă va aprofunda cunoștințele în aceste domenii și vă va oferi oportunitatea de a vă specializa în informații de calcul, optimizarea proceselor de afaceri și gestionarea riscurilor financiare. Masterul se încheie cu un stagiu individual de șase luni la o companie, care este adesea primul pas către o carieră internațională înfloritoare.Asta vei face Programul de Master în Business Analytics este un program de doi ani format din 120 ECTS, împărțit în patru semestre. Primul semestru este dedicat cursurilor obligatorii. În al doilea și al treilea semestru, vă puteți concentra pe una dintre cele trei specializări. În sfârșit, în al patrulea semestru, veți petrece șase luni pentru un stagiu la o firmă sau un institut de cercetare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program vă pregătește pentru o carieră de cercetător în filosofie. Se concentrează asupra întrebărilor centrale privind cunoștințele și moralitatea umană și vă perm ... [+]

Despre

Acest program vă pregătește pentru o carieră de cercetător în filosofie. Se concentrează asupra întrebărilor centrale privind cunoștințele și moralitatea umană și vă permite să vă specializați în diferite direcții. Combinația dintre perspectivele istorice și cele contemporane este o trăsătură cheie a întregului program. Obiectivele programului nostru sunt

Pentru a vă ajuta să obțineți o cunoaștere aprofundată a discuțiilor și problemelor de ultimă oră în epistemologia și filosofia morală și politică, precum și rădăcinile lor istorice.Pentru a vă pregăti abilitățile de cercetare.Pentru a vă pregăti pentru un doctorat traiectorie.Pentru a vă ajuta să aplicați analiza informată din punct de vedere istoric a fundamentelor cunoașterii și moralității la subiecte de actualitate, cum ar fi natura știrilor false și teoriile conspirației, scepticismul climatic, relația dintre libertate și egalitate, responsabilitatea individuală pentru rezultatele colective sau moralitatea piețelor .... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master de cercetare are drept scop de a oferi cercetătorilor bine echipate în domeniul de Studii Antice. Acesta se concentrează pe culturi și societăți din c ... [+]

Master în clasic și civilizații antice (cercetare)

Programul de cercetare de Master își propune să ofere cercetătorilor bine echipate în domeniul studiilor antice. Acesta se concentrează pe culturi și societăți din regiunea mediteraneană, Europa de Vest și Asia de Vest în perioada de la c. 1000 î.Hr. la 500 AD. Programul oferă un bun mix de predare si de cercetare disciplinară și interdisciplinară. Disciplinare pentru că programul se bazează pe specializările oferite în programul de licență; interdisciplinară pentru că a face uz de rezultatele discipline conexe în timpul așa-numitelor "module de bază". Acestea sunt două tutoriale interdisciplinare, în care membrii personalului didactic din diferite discipline de la Departamentul de Studii Antică și Arheologie vă învață cum să abordeze o temă de cercetare partajată din perspective diferite și pentru a oferi bază teoretică pentru această temă. Optarea pentru programul de cercetare de Master vă va aduce într-un mediu de cercetare de inspirație. Departamentul de Studii Antică și Arheologie a fost extrem de succes din ultimii ani în crearea de oportunități de cercetare pentru doctoranzi și post-doctorale de cercetare, inclusiv proiecte tematice mari, care au loc pentru un număr de studenți de cercetare doctorale și post-doctorale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de master Studii antice este încorporat într-o lungă tradiție de predare și cercetare a Antichității grecești și romane, precum și a patrimoniului cultural mai ... [+]

Programul de master Studii antice este încorporat într-o lungă tradiție de predare și cercetare a Antichității grecești și romane, precum și a patrimoniului cultural mai larg al societăților antice.

Programul este conceput ca un program multi-disciplinar, deoarece aproape o singură întrebare despre cultura sau societatea antică poate fi rezolvată dacă limitați dovezile fie la surse scrise, fie la material arheologic. Prin urmare, vei combina abordări istorice, literare și arheologice. De ce să studiezi Studii Antice la Amsterdam?

Acest program de masterat este oferit de două universități. Universitatea din Amsterdam și VU Amsterdam combinat expertiza în domeniul istoriei antice și arheologiei din Centrul de Studii Antice și Arheologie din Amsterdam (ACASA). Această fuziune a specialiștilor din diverse discipline academice creează un mediu stimulant pentru colaborare și studiu.Veți avea posibilitatea de a alege dintre cinci specializări diferite, cu opțiunea de a include o limbă străveche (asiriană-babiloniană, greacă sau latină) în programul dvs.Cursuri intensive constând din grupuri mici și contacte personale directe cu tutori.Oportunitatea de a studia Studii Antice în frumosul oraș Amsterdam, unul dintre cele mai vibrante orașe culturale și cosmopolite ale lumii.Amsterdam are propriul său muzeu al antichităților, Muzeul Allard Pierson, care este strâns implicat în program. Muzeul găzduiește o mare colecție de ceramică, sticlă și bronzuri din Antichitatea greacă și romană, precum și una dintre cele mai importante colecții de lucrări ale Antichității clasice din Olanda și regiunea europeană mai largă.... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master Istoria Antică vă oferă un mediu stimulativ în care puteți studia o gamă largă de probleme istorice concentrându-se asupra lumii antice. Puteți alege ... [+]

Programul de Master Istoria Antică vă oferă un mediu stimulativ în care puteți studia o gamă largă de probleme istorice concentrându-se asupra lumii antice. Puteți alege propriul program de studiu personal și veți putea să vă dezvoltați în continuare interesul în domeniul antichității grecești și romane. De ce să studiezi Istoria Antică la Amsterdam?

Acest program de masterat este oferit de două universități. Universitatea din Amsterdam și VU Amsterdam combinat expertiza în domeniul istoriei antice și arheologiei din Centrul de Studii Antice și Arheologie din Amsterdam (ACASA). Această fuziune a specialiștilor din diverse discipline academice creează un mediu stimulant pentru colaborare și studiu.Singurele universități olandeze care oferă posibilitatea de a studia interacțiunea dintre lumea greco-romană și Orientul Apropiat Antic.Cunoașterea și înțelegerea aprofundată a istoriei politice, sociale, culturale și religioase a vechilor lumi grecești, romane și din apropierea estului.Cursuri intensive constând din grupuri mici și contacte personale directe cu tutori.Oportunitatea de a studia Istoria Antică în frumosul oraș Amsterdam, unul dintre cele mai vibrante orașe culturale și cosmopolite ale lumii.Amsterdam are propriul său muzeu al antichităților, Muzeul Allard Pierson, care este strâns implicat în program. Muzeul găzduiește o mare colecție de ceramică, sticlă și bronzuri din Antichitatea greacă și romană, precum și una dintre cele mai importante colecții de lucrări ale Antichității clasice din Olanda și regiunea europeană mai largă.... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Într-un mic cadru didactic la scară, studenții de la cercetare Master in clinica si dezvoltarii Psihopatologia vor învăța despre etiologia, ... ... [+]

Master în psihologie clinică și de dezvoltare (cercetare)

Într-un cadru de predare la scară mică, studenții de la Master Cercetare in clinica si de Dezvoltare Psihopatologia vor afla mai multe despre etiologia, dezvoltarea și evoluția psihopatologiei și metode Tăișul informate punct de vedere psihologic pentru prevenirea si tratamentul acesteia. Cei mai buni cercetători din acest domeniu vor prezenta predare de înaltă calitate, pe cele mai noi descoperiri cu privire la relația dintre sănătatea mintală, dotari biologice și a resurselor de mediu, substratul neuropsihologică și relațiile umane, precum și de adaptare si cai de dezvoltare dezadaptative.

Programul pe scurt... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în Cognitive neuropsihologie este de doi ani Programul de cercetare Master care opereaza pe muchiile de tăiere între psihologia cognitivă ... ... [+]

Master în neuropsihologie cognitivă (cercetare)

Master in Cognitiv neuropsihologie este de doi ani program de cercetare de master care funcționează pe muchiile de tăiere între psihologia cognitivă și neuropsihologie clinică. În timp ce psihologia cognitivă este orientat spre teoriile generale ale functiei cerebrale, neuropsihologie se concentrează pe pacientii individuale cu leziuni cerebrale, a cărui stare ne poate oferi de multe ori cu perspective noi in modul in care functioneaza creierul uman. Prin combinarea acestor două abordări în programul de un master este unic în Țările de Jos.

Programul pe scurt

Master in Cognitiv neuropsihologie este un program de doi ani de cercetare de master, care combină cursuri aprofundate cu privire la funcția cognitivă în populația generală și clinice cu abilități generale bazate pe general și neuroștiințe de cercetare. Caracteristici ale curriculum - ului includ:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Căutați să vă urmăriți rapid drumul către o carieră în contabilitate? Fie că sunteți în programul nostru cu normă întreagă de un an sau programul nostru part-time de doi ... [+]

Căutați să vă urmăriți rapid drumul către o carieră în contabilitate? Fie că sunteți în programul nostru cu normă întreagă de un an sau programul nostru part-time de doi ani, acest master în contabilitate

Conținutul programului este același atât în programele cu normă întreagă, cât și în cele part-time. Din perspectivă contabilă, veți analiza informațiile financiare necesare pentru conducerea oricărei organizații și fluxul de informații necesar managerilor pentru a lua decizii de afaceri. Și, desigur, controlul este un element cheie aici: veți învăța cum să utilizați monitorizarea și raportarea pentru a vă asigura că organizațiile sunt guvernabile și funcționează într-un mod corect. Deoarece contabilitatea atinge fiecare parte a oricărei afaceri, programul vă va pregăti pentru mai multe roluri diferite - de la controlor sau auditor extern / intern la inspector fiscal sau supervizor bancar. Indiferent de calea pe care o alegeți, va trebui să știți cum să vă folosiți abilitățile de contabilitate pentru a-l folosi bine profesional, responsabil și etic.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de master de un an vizează transferul studenților cunoștințele, aptitudinile și înțelegere necesare pentru a funcționa ca un profesionist sau academic ... ... [+]

Master în Drept și Politică de Securitate Internațională

Acest program de master de un an vizează transferul studenților cunoștințele, aptitudinile și înțelegere necesare pentru a funcționa ca un cercetător profesionist sau academice în domeniul păcii internaționale de securitate. Probleme de păcii și securității internaționale devin tot mai importante în practica juridică, politică și administrativă. Conceptul de "securitate internațională" nu mai este limitat la aspectele tradiționale de război și pace, dar acum acoperă, de asemenea subiecte, cum ar fi terorismul, dreptul penal, protecția drepturilor omului și a "securitatea umană".

Programul... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca elev de master, veți studia cum funcționează natura. Atât un scop în sine și pentru a dezvolta instrumentele necesare pentru a anticipa și problemele cauzate de poluar ... [+]

Maestru în Ecologie

Ecologiștii studierea relațiilor dintre organisme și mediul lor. În calitate de student la un master vă va studia modul în care funcționează natura. Atât un scop în sine și pentru a dezvolta instrumentele necesare pentru a anticipa și problemele de luptă cauzate de poluarea, pierderea biodiversității și schimbările climatice. Tu va studia Ecologie dintr-o perspectivă a sistemelor de plante, animale și. proceselor ecologice sunt investigate de la nivel molecular cu privire la scară regională și globală, în cazul în care observațiile de teren și experimente sunt folosite pentru a identifica modele și a funcțiilor ecosistemelor.

Specializări... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Dacă sunteți interesat de o carieră-definirea regulilor jocului industriei și a practicii de producție prin înțelegerea profundă a posibilităților de tehnici de ultimă or ... [+]

Prezentare generală

Teoria cercetării de operații este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Dacă sunteți interesat de o carieră-definirea regulilor jocului industriei și a practicii de producție prin înțelegerea profundă a posibilităților de tehnici de ultimă oră, dacă doriți să urmați o carieră academică sau dacă vă place foarte mult matematica operațiune de cercetare, atunci specializarea Operațiuni de cercetare teorie este pentru tine. Acesta vă oferă cunoștințe aprofundate și înțelegerea acestui domeniu de cercetare și, în cele din urmă, prin teză, să participe la cercetarea de frontieră în cercetarea operațiunilor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În specializarea Econometrie și Știința Datelor a programului de masterat în Econometrie și Operațiuni de Cercetare, vă urez bun venit în lumea dezvoltării rapidă a metod ... [+]

Prezentare generală

În specializarea Econometrie și Știința Datelor a programului de Masterat în Econometrie și Operații de Cercetare, vă invităm în lumea dezvoltării rapidă a metodelor de econometrie și știință a datelor pentru seturi de date dimensionale ultra-înalte. În această specializare, acoperim teoria statistică a spațiilor dimensionale mari, abilitățile de informatică de manipulare a datelor mari, metodologia econometrică de identificare a relațiilor economice cauzale într-un mediu bogat în date. Învățați mai departe abilitățile practice de analiză, modelare și prognoză a variabilelor financiare și economice cheie, în scopul îmbunătățirii politicilor și luării deciziilor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Extinderea piețelor și complexitatea crescândă și diversitatea produselor financiare au generat o cerere tot mai mare de profesioniști calificați pentru a crea, a preța ș ... [+]

Prezentare generală

Ingineria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Extinderea piețelor și complexitatea crescândă și diversitatea produselor financiare au generat o cerere tot mai mare de profesioniști calificați pentru a crea, a preța și a acoperi instrumente derivate complexe. Specializarea în Inginerie Financiară vă oferă calificări avansate în cercetarea și finanțarea operațiunilor, de la gestionarea portofoliilor financiare până la analiza riscurilor pe piețele financiare. Ingineria financiară este locul în care finanțarea răspunde cercetării operaționale!

Ingineria financiară utilizează tehnici de cercetare de operare, cum ar fi simularea și optimizarea bazată pe simulare pentru evaluarea opțiunilor sau optimizarea portofoliului. Analiștii financiari găsesc locuri de muncă la bănci mari, brokeri și investitori instituționali, cum ar fi companiile de asigurări.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Marketing Data Science este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu amplu privind metodele econometrice de analiz ... [+]

Prezentare generală

Marketing Data Science este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu amplu privind metodele econometrice de analiză a datelor de marketing pentru a facilita strategii de marketing mai bune vă permite să deveniți specialistul în marketing cantitativ și să vă plasați în prim-planul unei cariere profesionale de succes.

Științele de marketing din domeniul marketingului conectează numeroase discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie și marketing, și este în primul rând preocupat de utilizarea microeconomiei, a comportamentului consumatorului și a tehnicilor statistice pentru a analiza seturi de date cu ierarhii multiple cum ar fi produsul, marca, locația, distribuția etc. Metodele econometrice pot fi folosite pentru a analiza cotele de volum, efectele publicitare, strategiile de vânzare, comportamentul consumatorilor, schemele de fidelizare a mărcii, publicitatea TV și social media și multe alte subiecte.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Într-o lume interconectată, organizațiile din ce în ce mai colaborează pentru a-și distribui eficient serviciile către clienți. Aceasta necesită integrarea diferitelor pr ... [+]

Prezentare generală

Managementul lanțului de aprovizionare este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare.

Într-o lume interconectată, organizațiile din ce în ce mai colaborează pentru a-și distribui eficient serviciile către clienți. Aceasta necesită integrarea diferitelor procese-cheie din cadrul organizațiilor. Specializarea Managementul lanțului de aprovizionare vă echipează cu expertiza pe lanțurile de aprovizionare, precum și cu metodele și instrumentele cantitative sofisticate de optimizare, de care aveți nevoie pentru a proiecta, implementa și gestiona eficient procesele lanțului de aprovizionare.

Cursurile de bază ale acestui program sunt orientate spre calcul cu o bază solidă în matematică. Acest lucru vă va permite să stăpâniți un spectru larg de modele și metode de soluționare și să proiectați și să analizați metode noi aplicabile în situații noi.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Teoria econometrică este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în bazele metodelor econometrice vă o ... [+]

Prezentare generală

Teoria econometrică este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în bazele metodelor econometrice vă oferă provocarea de a explora și de a stăpâni un domeniu activ de cercetare care vă va pune primul într-o carieră academică sau profesională.

Econometrie se conectează la multe discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupat de știința și arta de a folosi teoria economică și tehnici statistice pentru a analiza date economice / financiare / de marketing. Acest principiu poate fi folosit în multe direcții, încât econometria poate fi privită ca un studiu foarte general.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master în economie a fost dezvoltat pentru potențialul economist profesionist cu un interes în probleme sociale. Te învață esențele teoriei economice moderne și cum le ap ... [+]

Master în economie

Master în economie a fost dezvoltat pentru potențialul economist profesionist cu un interes în problemele sociale. Te învață esențele teoriei economice moderne și cum le aplici în problemele cotidiene într-o serie de domenii politice fundamentale. Folosind modele economice comportamentale și tehnici statistice, economiștii caută să răspundă la întrebările macroeconomice și microeconomice. Zonele de concentrare includ sărăcia și inegalitatea, securitatea socială, creșterea și inflația și politica de mediu. Veți învăța cum să faceți o abordare structurată a problemelor practice atunci când aplicați tehnicile economice învățate la nivel de licență. Ca student de master, vei deveni un economist versatil, cu totul în jur, cu abilitatea de a aborda în mod independent probleme economice importante.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometrie ... [+]

Programul de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare la Campusul VU vă oferă o oportunitate de a dezvolta abilitățile dvs. cantitative pentru utilizarea lor în Finanțe, Marketing, Economie și Business.

Econometrie și operațiuni de cercetare deschide o fereastră într-o lume complicată care oferă perspective asupra oamenilor, întreprinderilor și guvernelor care își bazează deciziile. Econometria este știința și arta folosirii metodelor statistice pentru a analiza datele financiare, de marketing și economice, de astăzi, de multe ori Big Data. Operațiunea de cercetare este știința și arta de a lua decizii mai bune în economie, management și finanțe folosind metode matematice.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

De doi ani de cercetare de Master în economie este un program ideal pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat. Programul oferă select, de înaltă ... ... [+]

Master în Economie (MPhil)

de doi ani de cercetare Stăpâniți în economie este un program ideal pentru studenții care doresc să urmeze studii de doctorat. Programul oferă select, educație de înaltă calitate în domeniul economiei și econometrie. În cazul în care ambițiile sunt concentrate pe o carieră academică în economie, econometrie sau finanțe, atunci este acest master de cercetare este ideal pentru tine. Nu numai că te învață să efectueze cercetări științifice independente, dar oferă, de asemenea, un excelent preliminar de poziții bune de doctorat.

Specializări

Acest Master de cercetare vă oferă trei specializări:

economie Econometrie finanțe ... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu practic asupra metodelor econometrice utiliza ... [+]

Prezentare generală

Econometria financiară este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu practic asupra metodelor econometrice utilizate zilnic în industria financiară vă va permite să deveniți specialistul financiar cantitativ și vă va pune în fruntea unei cariere profesionale de succes.

Econometrie financiară conectează diferite discipline academice, inclusiv matematică, statistică, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupat de utilizarea teoriei economice financiare și tehnici statistice pentru a analiza seturi de date financiare-economice. Metodele econometrice pot fi folosite pentru a analiza riscul financiar, strategiile de investiții, politica economică financiară, politica monetară, tranzacționarea cu frecvențe înalte, piețele de capital, stabilitatea financiară și multe alte subiecte.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Economia cantitativă este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în domenii de economie și economie a ... [+]

Prezentare generală

Economia cantitativă este o specializare a programului de masterat în econometrie și operațiuni de cercetare. Acest studiu aprofundat în domenii de economie și economie aplicată vă oferă provocarea de a explora domeniile de cercetare active ale microeconomiei, macroeconomiei și / sau microfinanțării.

Econometria se conectează la numeroase discipline academice, inclusiv matematică, statistică, economie, finanțe și studii de afaceri, și este în primul rând preocupată de știința și arta utilizării teoriei economice și a tehnicilor statistice pentru a analiza datele economice. Acest program vă oferă șansa de a explora intersecția clasică și generală a economiei și econometriei... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Știința datelor: un șoc pentru sistemul financiar sau cea mai mare oportunitate a acestuia? Disponibilitatea datelor mari, în combinație cu creșterea rapidă a puterii de ... [+]

Știința datelor: un șoc pentru sistemul financiar sau cea mai mare oportunitate a acestuia? Disponibilitatea datelor mari, în combinație cu creșterea rapidă a puterii de calcul, este descoperirea mecanismelor care nu sunt vizibile înainte. Blockchain are capacitatea de a schimba în mod fundamental modul în care înregistrăm și administrăm informațiile. Rețelele oferă posibilitatea de a crea interacțiuni robuste și stabile. Provocări majore stau în fața înțelegerii a ceea ce implică aceste noi tehnologii fascinante pentru infrastructura noastră financiară.

Aceste evoluții necesită un nou tip de absolvent de finanțe. Programul de Onoruri Duisenberg în Finanțe și Tehnologie vă pregătește să vă stăpâniți tehnicile tradiționale de finanțare în combinație cu evoluțiile din domeniul științei datelor. După absolvirea programului, veți avea capacitatea de a înțelege tehnicile de date, modul în care pot fi aplicate în sectorul financiar și modul în care pot transforma întreprinderile. În timp ce nu veți fi specialist în științe de date, veți crea o punte între programator și manager. Veți înțelege tehnicienii, veți aplica tehnicile în sectorul financiar și le veți vinde în lumea exterioară.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Materie de istorie. Program de gradul de master în istorie la UV trenurile vă pentru a deveni un istoric profesionist. Cursul este pe scară largă și, de asemenea, vă perm ... [+]

Materie de istorie. Program de gradul de master în istorie la UV trenurile vă pentru a deveni un istoric profesionist. Cursul este pe scară largă și, de asemenea, vă permite să se specializeze într-un anumit domeniu de istorie. Fiecare specializare se bazează pe unul dintre președinții Departamentului de Istorie. Progresul studiu este personal instruit de către un profesor. Potrivit unui elev, "Istoria la UV se distinge prin comunitate de mic de studenți și de sprijinul personalului său."

STRUCTURA PROGRAMULUI

Toți elevii să urmeze o serie de cursuri de bază. În plus, pe care o alegeți curriculum master larg sau unul din cele cinci specializări. Dacă vă decideți să urmeze curriculum master larg de atunci face alegerea dumneavoastră de celelalte subiecte oferite. Fiecare specializare este conectat la unul sau mai multe dintre președinții Departamentului de Istorie. Progresul studiu este personal instruit de către un membru al personalului academic. Unele specializări sunt în limba engleză; altele sunt în limba olandeză, dar cu unele cursuri în limba engleză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză,Olandeză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master of Linguistics: Consultanță lingvistică și documentare lingvistică oferă un program de lingvistică generală care se concentrează pe interacțiunea dintre teorie și ... [+]

Despre

Master of Linguistics: Consultanță lingvistică și documentare lingvistică oferă un program de lingvistică generală care se concentrează pe interacțiunea dintre teorie și date în tradițiile de cercetare ale lingvisticii antropologice, tipologice și descriptive. Accentul pus pe lucrarea practică, pragmatică culturală și perspective antropologice face acest program unic în Olanda. După absolvire, elevul are cunoștințele, aptitudinile și expertiza pentru a funcționa ca consultant lingvistic sau cercetător lingvistic în multe situații, în special în traducere, comunicare interculturală și documentație lingvistică:

cunoașterea evoluțiilor actuale în domeniul lingvisticii tipologice, descriptive și antropologice;abilitatea de a reflecta critic asupra publicațiilor științifice din aceste domenii;abilitățile de a efectua cercetări lingvistice în ceea ce privește activitatea de teren și setările de consultanță lingvistică interculturală într-o manieră adecvată și sistematică din punct de vedere metodologic;abilitatea de a comunica în mod clar și sistematic rezultatele cercetării sale către ambii lingviști și publicul din afara mediului academic;abilitatea de a scrie o gramatică de referință a unui limbaj subdocumentat, în conformitate cu standardele internaționale de lingvistică descriptivă și documentară.Programul de studiu... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Pentru informații miniere din depozite foarte mari de text, trebuie să știți ce căutați și cum să-l găsiți. Programul de masterat AI Text Mining instruiește toată lumea c ... [+]

Pentru informații miniere din depozite foarte mari de text, trebuie să știți ce căutați și cum să-l găsiți. Programul de masterat AI Text Mining instruiește toată lumea cu o diplomă de licență sau de masterat cum să folosească mineritul de text prin aplicarea tehnicilor de Inteligență Artificială (AI). Veți afla ce sunt posibilitățile și limitele și cum să reflectați asupra rezultatelor și a aspectelor interdisciplinare.

Ce este Text Mining AI?

Te-ai întrebat vreodată de ce există o astfel de nevoie de a găsi informații într-un text prin tehnici de inteligență artificială? Oamenii de știință și factorii de decizie au foarte mult nevoie de informații care trebuie să fie undeva în date textuale mari. Cateva exemple:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

În programul de marketing de masterat te duce într-o călătorie în care provocare-te să te uiți în continuare în domenii de teorie de marketing, cercetare de marketing ... ... [+]

Masterat în marketing

în programul de Marketing Master va duce într-o călătorie în care te provocare-te să te uiți în continuare în domeniile teoriei de marketing, cercetare de marketing, și practica de marketing. Veți învăța să gândească trategically, înțelegerea astfel cum valoare superioară poate fi creată pentru clienții și alte părți interesate în același timp atingerea obiectivelor organizationale.

Primul semestru

Călătoria începe prin intelegerea modului in care un avantaj competitiv durabil este obținută prin crearea de valoare pentru clienți și societate. Mai degrabă decât să se concentreze pe "rețete de succes", accentul este pus pe căutarea în continuare: a înțelege de ce ceva funcționează. Acest lucru solicită, de asemenea înțelegere profundă a metodologiei de cercetare. Călătoria de asemenea, vă duce mai adânc în lumile de consum și de marketing-business tobusiness, fie produs sau serviciu, permițând astfel să abordeze provocările de marketing într-un mediu internațional din ce în ce mai complexe. Al doilea semestru... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master in Managementul Resurselor de Mediu și este organizat de Institutul pentru Studii de Mediu (IVM), care este unul dintre ... ... [+]

Master în Mediu și Managementul Resurselor

Programul de Master în mediu și managementul resurselor este organizat de Institutul pentru Studii de Mediu (IVM), care este una dintre cele mai vechi și mai respectate institute de cercetare din Europa in stiintele mediului. IVM primește evaluări ridicate pentru calitatea sa de cercetare excelent comentarii externă a calității și, de asemenea, scoruri foarte bine într-o analiză citare a articolelor de revista revizuite. Proiectele noastre de cercetare variază de la analiza provocărilor locale, cum ar fi finanțarea de servicii de mediu pentru fermieri, utilizarea jurii civile, pentru a facilita participarea publicului la managementul apei, adaptarea la schimbările climatice în Țările de Jos, provocări naționale, cum ar fi ecologizarea produsul intern brut, la provocări globale, cum ar fi analiza negocierile internaționale și mecanisme financiare nord-sud. Scopul principal al programului de mediu și de resurse de management este de a construi o masă critică în discipline cheie și teme de cercetare prin formarea cercetătorilor multidisciplinare, independente și antreprenoriale, cu o pasiune pentru combinarea excelența științifică cu implicare în societate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea de masterat "Psihologia Muncii și Organizațională" se concentrează asupra comportamentului uman în cadrul organizațiilor și situații de muncă. Unele dintre ... [+]

Specializarea de masterat "Psihologia Muncii și Organizațională" se concentrează asupra comportamentului uman în cadrul organizațiilor și situații de muncă. Unele dintre întrebările puse sunt: ​​Cum poate atrage organizații de angajați competenți și de încredere? Ce rol joacă lideri de organizare? Cum procesele unul de grup influență și organizaționale? Programul oferă cursuri care sunt fundamentate atât în ​​teorie și practică, oferind o perspectivă în rolul de personalitate, procesele sociale, de conducere, și de luare a deciziilor în cadrul organizațiilor, și este predată de către experți de renume internațional.

STRUCTURA PROGRAMULUI

În primul semestru, studenții pot alege cinci din următoarele șapte cursuri:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Deveni cel mai bun om de știință și savant ca poti fi! Programul nostru de Master în Psihologie Socială are o abordare multidisciplinara pentru a înțelege procesele psiho ... [+]

Deveni cel mai bun om de știință și savant ca poti fi! Programul nostru de Master în Psihologie Socială are o abordare multidisciplinara pentru a înțelege procesele psihologice sociale fundamentale. Ideea de bază este că noi perspective în ceea ce privește comportamentul uman poate fi înțeleasă mai complet prin încorporarea perspective structurale evolutive, cognitive, sociale și în studiul diverselor fenomene sociale și psihologice. Inclusiv procesele de sine, relații interpersonale, și fenomene intra- și inter-grup. Psihologia socială este, prin urmare, un factor important în situații nenumărate și setări.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Pe parcursul primului an, cursuri se concentreze pe principiile de bază și abilități avansate, inclusiv metode, statistici, și scris; va finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare pe bază de grup. Al doilea an integrează aceste cunoștințe și pune-l într-un context mai larg multidisciplinară; va finaliza două proiecte de cercetare și de a scrie o teză ca punctul culminant al masterat dumneavoastră. Predarea are loc pe o scară mică în seminarii, ateliere, si mentorships individuale. Lectori noastre sunt recunoscute la nivel internațional în diverse domenii. Programul dispune de facilități speciale, inclusiv un laborator de cercetare dedicat și o sală de studiu de lucru, și are un caracter cu adevărat internațional: toate predare este în limba engleză, și mai mult de jumătate dintre studenții noștri provin din afara Țărilor de Jos.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cum putem face ca o societate să facă față problemelor complexe și colective cum ar fi schimbările climatice, terorismul și costurile crescânde ale asistenței medicale? R ... [+]

De ce să studiezi reziliența socială?

Cum putem face ca o societate să facă față problemelor complexe și colective cum ar fi schimbările climatice, terorismul și costurile crescânde ale asistenței medicale? Resiliența socială este capacitatea de a supraviețui, de a se adapta și de a se dezvolta în fața acestor stresuri și șocuri. În acest program de masterat de cercetare multidisciplinar, veți învăța să analizați problemele complexe ale societății, dar și cum să colectați, să analizați și să interpretați date importante, permițându-vă să colaboreze cu părțile interesate din societate pentru a obține soluții durabile pentru problemele societale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2019
Engleză
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master în Stochastics și Matematică Financiare la Vrije Universiteit Amsterdam vă trenuri în adâncime completă și lățimea câmpului ... ... [+]

Master în Stochastics și matematică financiare

Stochastics examinează fenomenele în care șansa joacă un rol central, cum ar fi rezultatul unei alegeri generale, fluctuațiile prețurilor acțiunilor sau interacțiunile dintre molecule într-o celulă vie. Dacă ați opta pentru programul de Master în Stochastics și Matematici financiare, va fi instruit pentru a deveni o clasă mondială expert în teorie și domeniile de aplicare relevante. Programul de Master în Stochastics și Matematică Financiare la Vrije Universiteit Amsterdam vă trenuri în adâncime completă și lățimea câmpului, extinderea abilităților și a cunoștințelor tale și îmbunătățirea oportunităților de pe piața locurilor de muncă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master Studii de patrimoniu vă provoacă să dezvoltați o viziune critică asupra conservării și transformării patrimoniului spațial. Studenții noștri apreciază ... [+]

Programul de Master Studii de patrimoniu vă provoacă să dezvoltați o viziune critică asupra conservării și transformării patrimoniului spațial. Studenții noștri apreciază programul pentru integrarea sa unică de reflecții academice interdisciplinare despre politică, istorie, teorie și praxis. Aceasta expune tensiuni între conservarea și transformarea peisajelor, a zonelor urbane, a arhitecturii și a resturilor arheologice. Cu sediul în orașul Amsterdam World Heritage, maestrul întâmpină studenți olandezi și internaționali cu interes în domeniile profesionale de conservare a monumentelor, turism de patrimoniu, amenajare și amenajare spațială.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de un an Master Teologie și Studii Religioase se concentrează pe domenii profesionale specifice. In acest master va fi pregătit pentru o carieră profesională în ... [+]

Master în Studii Teologie și religioase

Programul de un an Master Teologie și Studii Religioase se concentrează pe domenii profesionale specifice. In acest master va fi pregătit pentru o carieră profesională în cadrul sau în afara instituțiilor religioase. Puteți alege din diferite specializări care fiecare se concentrează pe teren propriu. Nu vor urma numai cursuri în care reflectă pe un anumit domeniu sau context profesional; un stagiu este o parte obligatorie a acestui maestru, precum. Desigur, va scrie o teză pentru a termina programul stăpânului tău. Pe tot parcursul programului va fi antrenată în mod activ în curs de studiu și dezvoltare personală. Cele cinci specializări a alege de la sunt:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Master in Studii literare, Literaturi de program în limba engleză la Universitatea Vrije din Amsterdam se concentrează pe relația dintre literatură și vizuală ... ... [+]

Master în Literaturi în limba engleză

Master in Studii literare, Literaturi de program în limba engleză la Universitatea Vrije din Amsterdam se concentrează pe relația dintre literatură și cultură vizuală. Înrădăcinat în UV Amsterdam tradiția de a studia relațiile dintre cuvânt și imagine, acest program interdisciplinar specializat vă va învăța să analizeze diferitele moduri în care textuale și interacționare culturii vizuale. Temele studiate din această gamă perspectivă de la stadiul Renaissance a scenaristică, de relația dintre poezie și fotografie la film adaptări ale romanelor gotice. Cursurile din acest program sunt strâns legate de cercetarea actuală a membrilor personalului, astfel încât studenții sunt implicați în dezvoltarea de ultimă oră. Sunteți încurajați să exploreze propriile interese în profunzime, utilizând instrumentele și teoriile vă oferi cu, culminând în proiectul dumneavoastră de cercetare proprii, atunci când scrie dvs. MA-teză în al doilea semestru.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca profesionist în domeniul științei și afacerilor, sunteți capabil să depășiți decalajul dintre cercetarea în laboratoarele și universitățile (universitare) și în practi ... [+]

Ca profesionist în domeniul științei și afacerilor, sunteți capabil să depășiți decalajul dintre cercetarea în laboratoarele și universitățile (universitare) și în practica întreprinderilor mari din industrie, precum și a firmelor mici (antreprenoriale). Sunteți instruiți să integrați aspectele științifice într-un context de afaceri și inovare, luând în considerare variabilele organizaționale, sociale și culturale. Practica și teoria merg mână în mână în Masteratul SBI și cursurile SBI prezintă cazuri de afaceri și tehnologii din lumea reală, care sunt direct aplicabile în cariera ta viitoare.

STRUCTURA PROGRAMULUI La începutul programului, studenții aleg o specializare: Energie și durabilitate sau Viață și sănătate. Curriculum-ul cuprinde următoarele: • Cursuri obligatorii de afaceri și inovație (18 EC) • Cursuri de specializare în științe specializate (12 EC) • Un curs de integrare obligatorie (6 EC) • Unul dintre cele două variante ale proiectului științific 24 EC) • Proiect de cercetare (36 EC) • Curs de metodologie de cercetare obligatorie (6 CE) • Electives (18 EC) ... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cursuri de master noastre pot schimba de la an la an pentru a reflecta evoluțiile în curs de desfășurare și de cercetare internaționale Științe informatice. Acestea pot i ... [+]

Masterat în științe informatice

Științe de informare este zona multidisciplinară care acoperă tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și aplicarea ei în practică în societate. Esti interesat de modul în care este creat informații și prelucrate în companii și organizații? Esti mai mult interesat de aplicarea tehnologiei decât tehnologia de dragul? Crezi că este important să ia în considerare rolul oamenii, organizațiile și culturi în proiectarea, modelarea, comunicarea și schimbul de informații? Dacă este așa, atunci programul de masterat în Information Sciences de la Vrije Universiteit din Amsterdam este o alegere excelentă pentru tine. Științe informatice combină tehnologia și studiile organizaționale pe de o parte, cu tehnologie și cultură pe de altă parte. Dispune de cursuri pe care le țin înainte de ritmul rapid al evoluțiilor în acest sector. Programul se concentrează pe aplicatii web si de cercetare pe internet pentru e-societatea viitorului, inclusiv domenii precum e-business și e-divertisment. Programul de Master urmărește să promoveze o perspectivă științifică și un sentiment de responsabilitate socială. Vi se va cere să selectați cursuri cu o valoare totală de 15 de credite dintr-o listă de cursuri aprobate, care își au originea în cercetarea noastră internațională. Cursuri de master noastre se pot schimba de la an la an, pentru a reflecta evoluțiile în curs de desfășurare și de cercetare internațională Information Sciences. Acestea pot include cursuri de oaspeți, cursuri SIKS National Școala de Cercetare și cursuri pe alte subiecte noi predate de către personalul universitar. Cursurile noastre actuale includ regăsirea informațiilor, E-Business Innovation, Software Architecture,... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Vă interesează politica și doriți să vă specializați în politica europeană și într-o perspectivă comparativă? Programul de masterat în limba engleză, cu normă întreagă, î ... [+]

Despre

Vă interesează politica și doriți să vă specializați în politica europeană și într-o perspectivă comparativă? Programul de masterat în limba engleză, cu normă întreagă, în limba engleză, cu program de masterat în limba engleză, poate fi alegerea potrivită pentru dvs. În acest program de Master veți analiza modul în care schimbările sociale, economice și politice au un impact comparativ asupra sistemelor politice și a instituțiilor de guvernare europene atât la nivel internațional, cât și la nivel național.

Veți fi instruiți în eforturile actuale de cercetare și în dezbaterile politice, explorați perspective teoretice și dezvoltați abilități de cercetare sofisticate, pe care le veți aplica celor două dimensiuni principale ale politicii europene. Una este modul în care politicile naționale și structurile politice se confruntă cu schimbările sociale și economice globale și deciziile supranaționale. Celălalt este modul în care instituțiile supranaționale, cum ar fi UE, sunt, la rândul lor, afectate de interesele naționale și de mobilizarea politică. Prin integrarea acestor două unghiuri, elevii din specializarea Științe Politice: Politica publică europeană vor dobândi cunoștințe fundamentale și un set de competențe care sunt în mare cerere pentru poziții decizionale la nivelurile de elaborare a politicilor la nivel european și național. Programul oferă îndrumări personalizate de către un personal recunoscut la nivel internațional, a cărui bilanț de cercetare a fost recent evaluat ca fiind printre cele mai bune din Europa în acest domeniu.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Ca absolvent al programului de Master in Stiinte Politice la Universitatea Vrije din Amsterdam, va fi capabil de a lucra în mod eficient într-un mediu multidisciplinar: v ... [+]

Master în științe Politice: Relații Internaționale și Guvernare transnațională

Programul de masterat Științe Politice este un program full-time de un an (aproximativ 40 ore de studiu pe săptămână). Programul începe în luna septembrie. După finalizarea cu succes, absolvenții sunt atribuite recunoscute legal titlul de Master of Science (MSc) în științe politice. Științe Politice este un curs full-time începând din septembrie.

Program de studiu

Guvernanța globală precum și european au fost intensificarea. În același timp, noul mileniu a asistat de asemenea, noi forme de conflict, precum și reapariția aparenta de rivalitate interstatale și geopolitica, așa cum poate fi asistat de noua cursa de arme și în creșterea nivelului de concurență pentru resurse naturale. În această specializare vă va familiariza cu diferitele perspective teoretice de la care pot fi analizate aceste dinamici internaționale, și să învețe să le aplice la subiecte de interes dumneavoastră. Master in Stiinte Politice este un program full-time de un an, a predat în întregime în limba engleză. Ea are un volum de muncă de 60 de credite ECTS și include patru fluxuri de specializare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Cercetare Master în Lingvistică este un program de doi ani, care vă va permite să se dezvolte într-un cercetător profesionist. Programul se ocupă cu lingvistica ... ... [+]

Master în Lingvistică (cercetare)

Research Master în Lingvistică este un program de doi ani, care vă va permite să se dezvolte într-un cercetător profesionist. Programul se ocupă de lingvistică în sens larg. Toți elevii să ia un curs general în domeniul cercetării lingvistice în primul an. Cursul, denumit în mod corespunzător lingvistică Research, este predat de trei sau patru lectori, fiecare dintre care prelegeri despre istoria cercetării în domeniul lingvisticii din perspectiva propriei specializare și pe metodele și tehnicile utilizate în domeniile lor individuale. În plus, vă va selecta o zonă în care doriți să se specializeze. In timpul programului, veți alege patru cursuri de la o listă de cursuri disponibile de master. Tu va baza alegerea pe propriile interese si specializarea pe care doresc să urmeze. Domeniile noastre de expertiza includ nu numai fonologie și sintaxa, dar, de asemenea, subiecte, cum ar fi text și / sau analiza gen, lingvistica antropologică, lingvistică, sociolingvistică și aplicate. Programul este predat în limba engleză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Acest program de doi ani de la Vrije Universiteit din Amsterdam pregătește studenții talentați pentru o carieră de cercetare în istorie. Aveți posibilitatea să se special ... [+]

Master în istorie (cercetare)

Acest program de doi ani, pregătește studenții talentați pentru o carieră de cercetare în istorie. Aveți posibilitatea să se specializeze în istoria politică, (post) colonial, istorie socială globală sau istorie culturală. Grupul în istorie este apreciat pentru expertiza sa unică în domeniile istoriei cunoașterii și a religiei, studii de patrimoniu, studii emoțiile, cultura materială și științe umaniste de mediu. Veti cerceta constelații complexe în care oamenii, obiecte, spații și idei se intersectează, cu accent pe rolul de putere, relații sociale, religia și emoțiile. Programul oferă, de asemenea, studenților posibilitatea de a explora și de a instrui abilități în analiza digitală și să reflecteze asupra posibilităților tehnicilor umaniste digitale emergente.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Punctul focal al acestui program de la Vrije Universiteit din Amsterdam este interrelația dintre literatură și schimbare socială. Ficțiune contează pentru că modelează mo ... [+]

Master în Studii literare (cercetare)

Punctul focal al acestui program este interrelația dintre literatură și schimbare socială. Ficțiune contează pentru că modelează modul în care privim lumea, alți oameni, și noi înșine. Este prin fantezie pe care o putem începe să se schimbe realitatea. In acest program vei învăța să analizeze formularul, lingvistice și materiale aspecte ale textelor ca purtători de sisteme culturale, etice, religioase, științifice și politice de sens. Vei invata pentru a proiecta cercetare, care combină perspective de studii de literatură și istorie literară cu alte discipline, cum ar fi științele umaniste și culturale (post) istorie colonială, de mediu și digitale, istoria globală și a culturii vizuale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de master de cercetare Studii critice în artă și cultură (cunoscut anterior ca VAMA), specializarea Master de cercetare în științe umaniste, se concentrează pe ... [+]

Programul de master de cercetare Studii critice în artă și cultură (cunoscut anterior ca VAMA), specializarea Master de cercetare în științe umaniste , se concentrează pe studiul evoluțiilor actuale în arte vizuale, arhitectură, design și media, dintr-o perspectivă teoretică și istorică. Într-o lume culturală globalizatoare, în care arta, arhitectura, designul și mass-media sunt din ce în ce mai strâns integrate și ambalate ca „industrii creative”, granițele disciplinare au nevoie de întrebări și provocări, totuși o bază temeinică în discipline mai vechi și mai noi, precum istoria artei, istoria arhitecturii , cultura de proiectare și studiile media sunt o condiție necesară pentru a face acest lucru.În studiile dvs., vă veți concentra pe analiza „obiectelor vizuale”: a artefactelor din diverse suporturi care funcționează (în principal sau parțial) ca imagini. Aceasta variază de la peisaje, orașe și clădiri până la lucrări de artă în diverse media, precum film, televiziune, design și jocuri. Noțiuni precum inter, încrucișarea și transmedialitatea joacă un rol important în program. Deoarece artefactele, media și formele de intermediaritate pot exista doar în cadre și rețele specifice sociale, instituționale, economice și ideologice, Studii critice în artă și cultură vă vor echipa instrumentele analitice și critice necesare pentru analizarea acestora. Fiecare dintre cele patru discipline principale care informează specializarea aduce în tabel teorii și metode specifice, iar programul urmărește să evidențieze interconectarea acestora, cu referire la potențialul lor specific, precum și la posibilele limitări.Dacă sunteți interesat să urmați un doctorat după master, dar și dacă în general apreciați atitudinea critică și liniile... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

Specializarea Design Cultures, din programul Master Arts and Culture, se concentrează pe design în raport cu mediul nostru direct, spațiile interioare și clădirile, comun ... [+]

Specializarea Design Cultures, din programul Master Arts and Culture, se concentrează pe design în raport cu mediul nostru direct, spațiile interioare și clădirile, comunicarea grafică, vestimentația și moda și alte artefacte. Atât proiectarea materială, cât și cea digitală coexistă în societatea noastră și necesită o analiză adecvată. Design Cultures oferă această analiză luând o perspectivă umanistă și conectând culturile materiale de astăzi cu contextul lor istoric și media specială. În acest sens, acest maestru explorează istoria și teoria designului în legătură cu probleme contemporane precum identitatea, durabilitatea și multiculturalismul.

... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de master Istoria artei contemporane se concentrează asupra artei vizuale, bazate pe procese și digitale începând cu anii '60. Această specializare te antreneaz ... [+]

Programul de master Istoria artei contemporane se concentrează asupra artei vizuale, bazate pe procese și digitale începând cu anii '60. Această specializare te antrenează ca istoric de artă, care este echipat să abordeze acest domeniu complex, dar fascinant. După finalizarea acestui program, veți avea o cunoștință solidă despre arta vizuală, bazată pe proces și digitală de astăzi. Veți fi de asemenea dotat cu abilități pentru a face cercetare, a prezenta și a scrie despre arta de astăzi, permițându-vă să continuați o carieră în sectorul cultural (muzee, festivaluri, galerii de artă, arhive), în calitate de critic de artă sau antreprenor cultural independent.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Istorie Globală și Studii Internaționale MA se concentrează asupra modului în care circulația oamenilor, bunurilor și ideilor de pe tot globul sa dezvoltat î ... [+]

Programul de Istorie Globală și Studii Internaționale MA se concentrează asupra modului în care circulația oamenilor, bunurilor și ideilor de pe tot globul sa dezvoltat în timp și a modela lumea așa cum o știm astăzi. Cursurile se ocupă de o serie de subiecte, de la "Marea Divergență" între dezvoltarea industrială din China și Europa, până la munca neremunerată într-o perspectivă globală, circulația teoriilor rasiale și a migrărilor globale. În cursurile de specialitate, învățați de la experții noștri despre cele mai recente tendințe. Alegerea subiectului pentru teza de masterat este gratuită.

Maestru: IstorieSpecializare: Istorie globală și studii internaționalePROGRAMUL DE STUDIU... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de istorie MA Religia și societatea se concentrează asupra înțelegerii rolului schimbător al religiei în societate de la antichitate până în prezent. Cursurile ... [+]

Programul de istorie MA Religia și societatea se concentrează asupra înțelegerii rolului schimbător al religiei în societate de la antichitate până în prezent. Cursurile se ocupă de întrebări, cum ar fi: care este relația dintre religie, politică și societate din antichitate? Cum putem înțelege separarea treptată a Bisericii și a Statului și a noilor forme de închinare, disidență și devotament de la Evul Mediu occidental? Și care a fost impactul proceselor mai largi, cum ar fi secularizarea, globalizarea și colonialismul?

Maestru: IstorieSpecializare: Religie și SocietatePROGRAMUL DE STUDIU

Tradiție îndelungată de expertiză

Departamentul de Istorie al Vrije Universiteit Amsterdam are o tradiție puternică în predarea și analizarea rolului religiei pe tot parcursul istoriei. Religia este studiată în contextele sale sociale și politice și dintr-o perspectivă pe termen lung, ceea ce face ca programul nostru să fie unic. Elevii sunt instruiți în cele mai recente abordări interdisciplinare pentru studierea religiei, inclusiv istorie, antropologie culturală, arheologie, filologie și umanitate digitală. Ei își pot îmbunătăți cunoștințele, rețeaua și competențele prin participarea la activitățile unor institute de cercetare precum Centrul de Istorie Religioasă din Amsterdam și CLUE. Programul are o mare relevanță socială în ceea ce privește subiecte precum conflictele dintre religie și secularism, relațiile legate între politică și religie și viitorul patrimoniului religios.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză,Olandeză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Programul interdisciplinar de masterat Istoria: Umanistele medicale și de sănătate combină istoria sănătății și medicinii cu o gamă largă de abordări ale artelor și umani ... [+]

Programul interdisciplinar de masterat Istoria: Umanistele medicale și de sănătate combină istoria sănătății și medicinii cu o gamă largă de abordări ale artelor și umaniste. Clasele explorează diferitele moduri în care organele și mințile au fost cercetate și înțelese și cum aceste moduri diferite de cunoaștere a formei vieții cotidiene, a practicii medicale și a politicii de sănătate publică. Participanții învață să contextualizeze ideile medicale în timp și cultură și să analizeze o gamă variată de surse, inclusiv artefacte istorice, benzi desenate și filme, texte medicale și jurnalism de sănătate. Folosind metode din toate disciplinele, elevii își vor lărgi instrumentele de investigație dincolo de cuvântul scris, pentru a lua în considerare, de asemenea, sunetele, mirosurile și aspectul trecutului și lecțiile și moștenirile sale din zilele noastre.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de Master unic în Crimelor internaționale și Criminologie învață un mic grup de aproximativ 25 de elevi competențele intelectuale necesare ... ... [+]

Master în Crimelor Internaționale și Criminologie (MSC)

Programul unic Master în crime internaționale și criminalistică învață un mic grup de aproximativ 25 de studenți abilitățile intelectuale necesare pentru a lua această abordare și le antrenează cum să aplice cunoștințele și expertiza în situații reale.

Programul pe scurt

Infracțiuni internaționale și Criminologie este o de un an, program cu normă întreagă. Acesta este predată în întregime în limba engleză. Programul se ocupă de crimele internaționale într-un cadru larg. Accentul este pus pe rolul indivizilor, grupurilor, statele și comunitatea internațională. Veți obține o perspectivă în psihologia autorilor, face cunoștință cu teorii criminologice asupra proceselor organizaționale și de a discuta probleme politice în arena internațională. Subiecte precum tortura, violul și genocid sunt discutate în timpul clasă. Acest lucru poate fi solicitantă emoțional, dar scopul nostru final este de a lua o abordare științifică a acestor subiecte, în scopul de a elabora măsuri care ar putea ajuta la prevenirea acestor tipuri de infracțiuni în viitor. Veți învăța să analizeze ceea ce ii face pe oameni tortură (etiologie), sunt instruiți cum să măsoare și să investigheze aceste crime (prevalenta) și provocați să reflecteze critic asupra modurilor de justiție de tranziție (reacție). Puteți face acest lucru prin discutarea concepte importante ale dreptului penal internațional și aplicarea teoriilor criminologice, sociologice și psihologice pentru crimele internaționale. Programul trenuri de studenți pentru a deveni atât cadre universitare și profesioniști. După terminarea programului, va fi capabil de a evalua în mod obiectiv date empirice și să comenteze critic pe noțiuni... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vrije Universiteit Amsterdam

Duisenberg onorează programul pentru piețele financiare ... [+]

Care este părerea dvs. despre reglementările care au fost introduse în urma crizei financiare din 2008? Ce reglementări ați propune - fie pentru bănci, firme de asigurare sau investitori?

Wim Duisenberg a fost un politician olandez care a ocupat funcția de președinte al Băncii Centrale Europene din 1998 până în 2003. Datorită rolului său principal în sectorul financiar, acest program onorific provocator a fost numit după el. Și dintr-un motiv întemeiat: acest amplu program multidisciplinar abordează lumea finanțelor din două perspective: financiară și juridică. Piețele financiare și reglementarea sectorului financiar sunt acum inextricabil legate. Băncile, firmele de administrare a activelor și autoritățile financiare caută absolvenți care înțeleg legea și piețele financiare. Perspectivele de muncă sunt nelimitate! Dar programul este și exigent: căutăm studenți ambițioși care sunt gata să fie provocați (încărcarea studiului este de 84 de EC într-un an, comparativ cu 60 CE obișnuiți). Dacă sună ca tine, citește mai departe ...... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 20 598 9898