Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Van Hall Larenstein este o universitate de științe aplicate. Am tren de mare calitate, profesioniști ambițioase și inovatoare care contribuie la o lume mai durabilă. Planurile de învățământ de VHL Universitatea de Stiinte Aplicate se concentreze pe domeniile Domenii Delta si resurse - Alimente și lactate - animale și de afaceri. Alături de programele de licență, oferim, de asemenea, programe de masterat, programe de certificat și cursuri de scurtă durată pentru studenții regionale, naționale și internaționale. Ca o Universitatea de Stiinte Aplicate, am efectua de înaltă calitate, pe bază de practică de cercetare, care îmbunătățește atât de predare și poziția noastră ca un institut de cercetare noastre.

Programul nostru de învățământ este bazată pe competențe. Acest lucru înseamnă că, chiar de la început, veți fi în contact strâns cu viața și practica profesională. Sprijinit de personalul nostru didactic, vei lucra pe competențele dumneavoastră într-o gamă de proiecte legate de cercetarea aplicată și stagii practice. Acesta este motivul pentru alegerea VHL înseamnă alegerea unui învățământ profesional, care aplici în viața reală!

La VHL va studia într-un mediu internațional de inspirație. Veți lucra împreună cu elevii din diferite țări și va dezvolta o retea de prieteni și colegi din întreaga lume. Datorită curriculum-ului nostru orientat pe plan internațional, va fi instruiți pentru a dezvolta un accent ascuțit pe practica internațională. VHL are peste 4000 de studenți și este acasa, la peste patruzeci de naționalități diferite. Vei avea diverse oportunități de a opera într-un context internațional - nu doar în proiecte specifice programului, dar și în plasarea de lucru și a tezei. La VHL oferim studenților cu posibilități de schimb de învățământ internaționale și dezvoltare profesională.

VHL Universitatea de Stiinte Aplicate este bazată pe două locații din Olanda: Leeuwarden și Velp. Clădirea ecologic în Leeuwarden are case verzi pe acoperiș. Site-ul Velp este situat pe mosia Larenstein - o zonă minunată pentru programele practice "verzi".

De ce VHL?

Pe deplin limba engleză curriculum-ul predat; Studiu la cel mai mare "verde", Universitatea de Științe Aplicate din Țările de Jos; Se combină teorie și practică pentru a obține un start pe piața muncii; Aplice cunoștințele în (internaționale): stagii incluse în programul !; Crește oportunitățile de carieră prin contact direct cu potentialii angajatori in timpul programului; Să dezvolte legături puternice în cadrul sectoarelor-cheie ale economiei olandeze; Studiu în clasele mici, cu atenție personală din partea profesorilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Videoclipuri

Van Hall Larenstein - University of Applied Sciences

Contactează