Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inovator, durabil și semnificativ!

Doriți să contribuiți la o lume mai durabilă și să lucrați la dezvoltarea personală? Studiază la Van Hall Larenstein, cea mai durabilă Universitate de Științe Aplicate din Olanda! Vă oferim o gamă de programe unice de licență, master și certificat în limba engleză în câmpurile în care Holland performează în vârf. Așadar, indiferent dacă sunteți interesat de nutriție sau comerț internațional, căutați o diplomă de licență în industria sporturilor ecvine sau doriți să lucrați la Obiectivele de sustenabilitate ale Organizației Națiunilor Unite, avem programul potrivit pentru dumneavoastră!

Van Hall Larenstein este situat în două orașe: Leeuwarden și Velp (Arnhem). Ambele orașe studențe sunt găzduite de mai multe universități și pline de studenți internaționali. Leeuwarden a fost Capitala Europeană a Culturii în 2018 și este situată aproape de Insulele Olandeze. Are canale frumoase care curg prin oraș. În Velp, ne aflăm pe moșia Larenstein: o clădire modernă înconjurată de o verdeață delicioasă, la doar câteva minute distanță de vibrantul centru istoric al orașului Arnhem.

Van Hall Larenstein are legături strânse cu lumea afacerilor internaționale și ONG-urile. Acest lucru vă permite să aplicați teoria în practică: pe lângă obținerea unei experiențe de muncă foarte apreciate în timpul stagiilor de practică în străinătate, studenții merg în excursii la companii unde lucrează în cazuri reale și invităm profesioniștii să dea cursuri invitați. Credem cu tărie că experiența internațională este crucială în dezvoltarea studenților noștri, deoarece competențele interculturale sunt necesare în aproape toate domeniile de carieră. Încă de la început, veți dezvolta o rețea profesională de studenți și colegi din întreaga lume.

Liniile de comunicare din universitatea noastră sunt scurte: studenții noștri lucrează în clase mici, cu atenție personală din partea lectorilor. Programele noastre sunt concepute pentru a vă oferi oportunitatea de a lua propriile alegeri. Acest lucru vă va pregăti pentru o carieră fascinantă într-un domeniu profesional care contează cu adevărat!

Alăturați-vă zilei deschise online și alegeți programul de studiu!

Ușile noastre digitale sunt deschise pentru a vă întâmpina.
Videoclipuri: vizionați prezentări din orice program, ascultați povești ale studenților și cunoașteți universitatea noastră de științe aplicate.
Chat live: adresați-vă întrebărilor studenților și profesorilor.
Informații: viața de student, admitere și înscriere.
Înregistrați-vă acum pentru ziua de deschidere online. Alegeți VHL.
Sâmbătă, 7 noiembrie 2020
Sâmbătă, 6 februarie 2021

De ce VHL?

  • Cursurile de limba engleza au predat in intregime;
  • Studiu la cea mai mare universitate "verde" de Științe Aplicate din Olanda;
  • Combină teoria și practica pentru a obține un start pe piața muncii;
  • Aplicați-vă cunoștințele în stagii (internaționale): incluse în programul dumneavoastră ;;
  • Creșteți-vă oportunitățile de carieră prin contactul direct cu potențiali angajatori în timpul programului;
  • Dezvoltarea conexiunilor puternice în sectoarele cheie ale economiei olandeze;
  • Studii în clase mici cu atenția personală din partea profesorilor.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră