Utrecht University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Utrecht University

Înființată în 1636, Utrecht University este o universitate apreciată de cercetare internațională, poziționată în mod constant numărul unu în Olanda, al 14-lea în Europa continentală și în top 100 din clasamentul internațional și membru al renumitei ligii europene a universităților de cercetare.

Comunitate academică inovatoare și orientată internațional

Alăturarea Utrecht University ca student vă va face să faceți parte dintr-o comunitate academică inovatoare și orientată internațional - care a adus nu mai puțin de 12 câștigători ai Premiului Nobel - angajați în predare și cercetare de ultimă oră și multi-disciplinare. Oamenii de știință din Utrecht care au adus o contribuție remarcabilă în societate includ câștigătorul premiului Nobel Christiaan Eijkman, unul dintre descoperitorii de vitamine; neurofarmacologul David de Wied, care a câștigat aclamări naționale și internaționale pentru descoperirea sa că neuropeptidele (proteine mici) controlează activitatea și comportamentul creierului; și cel mai recent câștigător al Premiului Nobel Gerard 't Hooft, un om de știință de seamă în domeniul fizicii teoretice. De asemenea, includ Johanna Westerdijk, prima profesor de sex feminin din Olanda.

Predare personală și interactivă

La Utrecht University veți experimenta un model de educație de calitate, care să reprezinte predarea personală și interactivă bazată pe reflecție și dezbatere critică, flexibilitate și un nivel de alegere pentru studenți, precum și dezvoltare profesională permanentă pentru lectori.

Studenți și programe

Utrecht University numără peste 30.000 de studenți din 118 țări. Puteți alege dintre 10 programe de licență învățate în engleză și aproape 100 de programe de masterat în limba engleză - cea mai largă gamă de programe de studii superioare în limba engleză din Olanda. Programele de licență sunt programe de 3 ani care conduc la o diplomă de licență în arte (BA) sau licență în licență (BSc). Programul de master la Utrecht University este un program de 1 sau 2 ani care duce la o diplomă de știință (MSc), gradul de arte (MA) sau gradul de drept (LLM). Pe deasupra unui program de masterat, puteți participa la programul Tinerii Inovatori: un curs selectiv de 15 ECTS la nivel absolvent.

Domeniul profesional

Conexiunea cu domeniul profesional este încorporată în mod constant în programele de master ale programelor UU. Un centru pentru servicii de carieră vă va sprijini tranziția pe piața olandeză sau internațională a postuniversitară.

Top 5 cele mai fericite locuri de trăit

Engleza se vorbește pe larg în Olanda. Utrecht este un frumos oraș medieval, situat central în Olanda. Aeroportul Amsterdam și Schiphol se află la mai puțin de jumătate de oră distanță și există conexiuni de tren ușoare în toată Europa. Cu un motiv întemeiat, BBC Travel a plasat Utrecht în „top 5 cele mai fericite locuri din Iive”.

Cum să aplicați?

Procesul nostru de aplicare este realizat online. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web pentru mai multe informații despre procesul de solicitare.

Contacteaza-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la programele noastre, vă rugăm să luați legătura cu noi. Serviciile studenților din Utrecht University , (de luni până vineri, între 10.00 - 16.00)

Tel: +31 30 253 7000
E-mail: studiu@uu.nl.
Adresa vizitatorilor: UU pentru U, Servicii pentru studenți, Heidelberglaan 6, de Uithof / Utrecht

Locații

Utrecht

Utrecht University

Address
Domplein,29
3512 JE Utrecht, Utrecht, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 30 253 3550

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA