University of Twente

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La University of Twente , suntem pionieri la infuzarea tehnologiei, științei și ingineriei cu științele sociale pentru a influența lumea din jurul nostru. Forța motrice ca studenți, oameni de știință și educatori este un sentiment profund de legătură cu oameni care împărtășesc un spirit curios, antreprenorial.


Provocările timpului nostru sunt mai mari decât înainte: rezistența globală, digitalizarea societății, îmbunătățirea și personalizarea asistenței medicale, remodelarea lumii cu materiale inteligente și producție inteligentă.

Tehnologia are un rol de lider în oferirea de soluții pentru provocările societale complexe din întreaga lume - și numai oamenii îi pot permite să strălucească în acest rol. În pasiunea noastră de a înțelege planeta noastră și de a îmbunătăți viața pentru toți cei de pe aceasta, sărbătorim legăturile dintre omenire și tehnologie, știind că toată cercetarea și educația noastră vizează să facă o diferență în societatea de astăzi, în timp ce înființează următoarea generație pentru viitor .

În această căutare, mentalitatea antreprenorială și conștientizarea globală a numeroșilor oameni de știință talentați, educatori și studenți ne conduc să depășim diferențele, disciplinele, granițele. Modul interdisciplinar de lucru care caracterizează universitatea noastră deschide posibilități neașteptate - în special modelul educațional, abordarea inginerie și cultura deschisă generează noi idei, energie nouă, noi căi de atac.


Un campus viu, inteligent, unde începe schimbarea

De la înființarea University of Twente în 1961, am fost profund legați de bogatul patrimoniu industrial al regiunii noastre și de bunăstarea populației.

Avem cu mândrie acest lucru în față, atât acasă, cât și pe plan internațional. Astăzi, suntem un catalizator pentru multe comunități și sectoare de înaltă tehnologie cu parteneriate puternice într-o gamă largă de domenii industriale și sociale. Participăm la rețele și programe globale. Menținem legături pe tot parcursul vieții cu peste 45.000 de absolvenți din întreaga lume.


University of Twente este o comunitate multiculturală de oameni talentați și ambițioși care oferă studenților, oamenilor de știință și educatorilor din întreaga lume cele mai bune condiții posibile:

  • Un campus inovator și vibrant cu facilități de clasă mondială pentru trecerea granițelor și rezolvarea problemelor complexe - inclusiv facilități de ultimă oră, cum ar fi NanoLab-ul nostru renumit, noul nostru Designlab, și un nou centru medical tehnic aflat în prezent în construcție .
  • O abordare inginerie a provocărilor societale, care combină cercetarea științifică tehnologică și științifică fundamentală cu proiectarea sistematică a soluțiilor.
  • Tehnologii de bază, printre cele mai bune din lume, în domenii cum ar fi nanotehnologia și ingineria biomedicală, IT, robotica și știința geoinformatică.
  • Educație foarte personală, aplicând învățarea bazată pe elev și lucrul în echipă bazat pe proiecte, pentru a stimula sinergia, descoperirea (autocunoașterea) și rezolvarea problemelor în afara căsuței.
  • Un record remarcabil în ceea ce privește crearea de valori, punerea în funcțiune și transformarea noilor întreprinderi (cu aproximativ 1000 de întreprinderi de succes până în prezent) și formarea noilor expresii de angajare socială și industrială.

De-a lungul timpului, oamenii inspirați, curioși și-au îmbinat experiența în tehnologie, știință și inginerie cu științele sociale pentru a iniția schimbarea, progresul, reînnoirea. Noi numim aceasta: "High Tech Human Touch". Și credem că este mai relevantă astăzi decât oricând.


Viziunea noastră 2020

University of Twente se accelerează. Ca universitate, adoptăm un nou set de ambiții îndrăznețe și ridicăm și mai mult bara. Suntem principala universitate antreprenorială. Anticipăm în mod constant evoluțiile viitoare și răspundem rapid și eficient lumii în schimbare din jurul nostru.

Personalul nostru este expert în domeniu și stabilește ordinea de zi pentru dezbaterea publică. Interacțiunea noastră continuă cu industria, institutele de cercetare și guvern generează cercetări de ultimă oră și inovații de clasă mondială. Producem absolvenți remarcabili care excelează prin combinarea expertizei dintr-o gamă largă de domenii, pe măsură ce proiectează soluții care răspund cerințelor viitorului, în Olanda și în întreaga lume.

Aceasta este viziunea 2020.

Locații

Enschede

Address
Universidade de Twente
5, Drienerlolaan, 7522 NB Enschede

Enschede, Overijssel, Ţările de Jos