University of Amsterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Amsterdam

University of Amsterdam este un centru intelectual cu peste 30.000 de studenți, 3.000 de cercetători doctoranzi, 6.000 de personal și 100 de naționalități diferite. Misiunea noastră este de a educa liderii de mâine, de a efectua cercetări de ultimă oră și de a transpune rezultatele cercetării noastre în aplicații care pot aduce beneficii societății.

Din 1632

Tradiția academică deschisă, tolerantă și internațională a University of Amsterdam datează din 1632, când predecesorul său, Athenaeum Illustre, a fost fondat de doi academicieni proeminenți. De atunci, UvA a devenit o universitate internațională de cercetare de nivel mondial.

Universitatea de top 100

UvA se situează printre cele mai bune 20 de universități ale Europei și înregistrează în top 100 de clasamente mondiale, printre care Topul universităților din lume, clasamentul QS World University, clasamentul academic al universităților din lume (ShanghaiRanking) și CWTS Leiden Ranking.

Amsterdam

Credem că Amsterdam este un loc minunat de a trăi și de a lucra. Iata de ce:

  • Amsterdam este unul dintre cele mai bune locuri de trai din lume (Mercer's Quality Survey Survey 2017)
  • Amsterdam este al 4-lea cel mai bun oraș studențesc din Europa (clasa din 2020)
  • Amsterdam este al treilea în UE și al șaptelea la nivel mondial pentru atractivitatea noilor afaceri și talente (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam este cel mai sigur oraș din Europa și locul 6 cel mai sigur în lume (Indexul Orașelor Sigure 2017)
  • Orașul este, de asemenea, primul pentru competența engleză, al treilea pentru inovație și al șaselea pentru fericire. Aflați mai multe în Prezentarea generală a studiilor internaționale de la Amsterdam.

Peste 100 de naționalități

Cu peste 100 de naționalități reprezentate în rândul studenților și personalului nostru, UvA este cu adevărat internațională. Oferim 200 de programe de masterat predate în limba engleză și un număr tot mai mare de licență. Aproximativ 35% din angajați sunt internaționali. UvA este o universitate bilingvă la alegere. Atât limba olandeză cât și limba engleză sunt vorbite. Engleză este lingua franca pentru mulți oameni care lucrează în cercetare.

Universitatea de cercetare

UvA este o instituție de cercetare internațională care valorizează, promovează și recompensează cercetarea excelentă. UvA găzduiește 21 de institute de cercetare, organizația principală pentru 12 școli naționale de cercetare și un membru mândru al LERU, o rețea de universități de cercetare europene de prestigiu.

În ultimul deceniu, UvA a primit peste 100 de subvenții de la Consiliul European pentru Cercetare, mai mult decât orice altă universitate olandeză, și peste 400 de granturi din partea Organizației Olandeze pentru Cercetare Științifică.

Ca universitate de cercetare, programele noastre de studiu au un accent teoretic puternic și pregătesc studenții pentru cercetare. Fiecare student la UvA va avea ocazia de a învăța și de a efectua cercetări.

Universitatea universitară

UvA este cea mai mare universitate din Olanda, atât în ​​ceea ce privește numărul studenților, cât și alegerea programelor de studiu. Oferim zeci de programe de licență diferite și sute de programe de masterat, inclusiv masterat de cercetare, masterat dual și executive Master, într-o gamă largă de domenii. Elevii pot alege dintre științele umaniste, științele sociale și comportamentale, științele medicale, fizice și biologice și domenii interdisciplinare, cum ar fi logica și calculul, științele umane digitale și viitoarele studii de planetă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health MSc » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Cercetare Master Of Arts în Arte și Cultură (Studii de Artă)

Campus Cu normă întreagă 12 - 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Studiile de artă de doi ani ale Facultății de Cercetare reprezintă un program academic intensiv, care vă permite să explorați mai profund partea din lumea (artei) care vă interesează cel mai mult. [+]

Studiile de artă de doi ani ale Facultății de Cercetare reprezintă un program academic intensiv, care vă permite să explorați mai profund partea din lumea (artei) care vă interesează cel mai mult.

Coordonarea artei și cercetării

Multitudinea teatrelor, galeriilor, muzeelor ​​și a locurilor de concert pune Amsterdamul în centrul inimii artelor și culturii din Olanda. Studiile de artă de doi ani ale programului de cercetare vă permit să săturați mai profund partea din lumea (artei) în care interesele dvs. se află cel mai mult. Este un program academic intensiv care îți oferă libertatea de a-ți urma propria linie de studiu.

Curriculum

Elevii prezintă o propunere de cercetare înainte de începerea programului. Acest lucru, împreună cu discuțiile cu directorul de program, formează baza cursului de studiu. În propunerea de cercetare, elevii scriu ideile lor pentru tutoriale, o teză și cele trei electives pe care doresc să le ia. Electivele pot fi alese din programele de studii culturale ( Algemene cultuurwetenschappen ), istoria artei ( Kunstgeschiedenis ), muzicologia ( Muziekwetenschap ) sau studiile de teatru ( Theaterwetenschap ). Toți elevii participă la trei cursuri de bază, care oferă un background teoretic în studiile de artă.... [-]


Cercetare Master of Arts în Comunicare și Studii de Informare: Argumentare, Retorică și Comunicare

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În acest program de masterat de cercetare, veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modurilor în care limbajul este folosit ca mijloc de a convinge pe alții, de a studia argumentarea și retorica într-o serie de contexte de comunicare. [+]

În acest program de masterat de cercetare, veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modurilor în care limbajul este folosit ca mijloc de a convinge pe alții, de a studia argumentarea și retorica într-o serie de contexte de comunicare.

Programul de masterat de cercetare Argumentarea, retorica și comunicarea se concentrează asupra studierii argumentației și a retoricii într-o serie de contexte de comunicare, inclusiv politică, drept, sănătate și știință. Tu vei:

Învață să reflectezi asupra celor mai importante metode și abordări ale analizei și evaluării caracteristicilor retorice și argumentative;Explorați evoluțiile esențiale în domeniile comunicării și studiilor de discurs;Discutați și examinați concepte cruciale din teoria retoricii și argumentației, deoarece acestea se aplică analizei, evaluării și producției discursului argumentativ;Folosiți perspectivele din filosofia limbajului și pragmaticii, teoria relevanței, analiza discursului, lingvistica cognitivă și teoria metaforei ca un cadru pentru studiile dumneavoastră.Dezvoltarea metodelor și tehnicilor de cercetare empirică calitativă și cantitativă;Realizați analize temeinice și teoretice justificate, studii de caz, cercetări corporale și alte tipuri de investigații ale discuțiilor și textelor din viața reală.Argumentare, retorică și comunicare la University of Amsterdam... [-]

Cercetare Master of Arts în lingvistică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Lingvistică pentru doi ani de Master în Cercetare vă permite să vă specializați într-o gamă largă de sub-discipline lingvistice și pune accentul pe aspectele metodologice. [+]

Programul de Lingvistică pentru doi ani de Master în Cercetare vă permite să vă specializați într-o gamă largă de sub-discipline lingvistice și pune accentul pe aspectele metodologice.

Comunitatea lingvistică este unificată în cadrul Centrului de limbă și comunicare din Amsterdam (ACLC) și include, de asemenea, membri ai Institutului de Logică, Limbă și Comunicare (ILLC) și Brain and Cognition Amsterdam (ABC). Lingvistica la UvA este cea mai înaltă clasă din Europa continentală în QS World University Rankings by Subject din anul 2012. Acest mediu bogat de cercetare reprezintă un teren de creștere pentru tineri și noi talente în domeniu. Masterat de cercetare în lingvistică oferă cadrul în care acest talent poate fi cultivat și instruit, rezultând în lingviști gata să se angajeze la un proiect de doctorat în Olanda sau în străinătate, sau să înceapă un loc de muncă în educație sau industrii care necesită abilități metodologice și analitice puternice.... [-]


Cercetare Master of Arts în patrimoniu, memorie și arheologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul inovatoare, interdisciplinar, de doi ani, al programului de cercetare Heritage, Studii de memorie și arheologie explorează modurile în care ne ocupăm de resturile tangibile și intangibile ale trecutului, precum și remodelarea trecutului în patrimoniul, memoria și cultura materială din prezent. [+]

Programul inovatoare, interdisciplinar, de doi ani, al programului de cercetare Heritage, Studii de memorie și arheologie explorează modurile în care ne ocupăm de resturile tangibile și intangibile ale trecutului, precum și remodelarea trecutului în patrimoniul, memoria și cultura materială din prezent.

O combinație unică de tradiții științifice

Programul de doi ani de Master în Cercetare, Memorie și Arheologie te pregătește să te gândești critic la modul în care societățile umane s-au ocupat de trecut în vremurile pre-moderne, precum și în căile diverse și contradictorii în care trecutul este interpretat și pus utilizare în lumea de azi.

Indiferent dacă alegeți să vă specializați în "Studii de patrimoniu și memorie" sau în "Arheologie și cultura materială", acest program inovator oferă o combinație unică de tradiții științifice și vă va oferi o bază teoretică și conceptuală puternică în studiile privind moștenirea și memoria sau arheologia și Cultura materială și intersecțiile dintre aceste domenii.... [-]


Cercetare Master of Arts în Studii Literatura

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În acest program intensiv de cercetare, veți studia literatura ca o practică culturală capabilă să redefinească lumea. Literatura oferă o critică și oferă răspunsuri creative la întrebări noi și vechi. Veți examina textele literare și cultura literară dintr-o perspectivă transnațională, teoretică și istorică. [+]

În acest program intensiv de cercetare, veți studia literatura ca o practică culturală capabilă să redefinească lumea. Literatura oferă o critică și oferă răspunsuri creative la întrebări noi și vechi. Veți examina textele literare și cultura literară dintr-o perspectivă transnațională, teoretică și istorică.

Literatura ca un proces cultural dinamic

Studiile de literatură ale Maestrului de Cercetare își au rădăcinile în cercetarea literară de vârf și în instrumentele oferite de acest domeniu. Exploră relevanța culturală a metaforelor, a simbolurilor, a experienței estetice, a narațiunii și a perspectivei. Veți analiza modul în care funcționează literatura în societate și veți investiga de ce semnificații cu implicații sociale și politice deosebite sunt atribuite textelor literare. Ne concentrăm asupra proceselor culturale dinamice în care oamenii negociază chestiuni cheie, cum ar fi identitatea, moralitatea, justiția și apartenența, și veți studia modul în care aceste procese produc noi conexiuni între diferite tipuri de literatură și discursuri.... [-]


Dual Master of Arts în studiile de patrimoniu (conservarea și prezentarea imaginii în mișcare)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Dual Master în conservarea și prezentarea Imaginii în mișcare invită studenții să se angajeze critic cu practicile actuale de colectare și selectare, conservare și restaurare, precum și realizarea de imagini și imagini în mișcare. [+]

Programul Dual Master în conservarea și prezentarea Imaginii în mișcare invită studenții să se angajeze critic cu practicile actuale de colectare și selectare, conservare și restaurare, precum și realizarea de imagini și imagini în mișcare.

Moștenirea culturală eficace

Mutarea imaginilor și sunetului face parte din patrimoniul nostru cultural cel mai prețuit. Ele captează timpul și locul și dau formă memoriei și istoriei. Ele sunt, de asemenea, trecătoare: ele se desfășoară în timp și sunt afectate de timp. Factorii de mediu, descompunerea materialelor și din ce în ce mai mult uzura tehnologică amenință transportatorii pe care sunt deținute și, prin urmare, pun în pericol accesibilitatea acestora.... [-]


Dual Master of Arts în studiile de patrimoniu: Arhivă și studii de informare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Masterat Arhivistic și Informatic al Masteratului Dual se concentrează asupra studiilor de arhivă, tratării teoriei și practicii arhivelor contemporane, instruirii arhiviștilor în domeniul științei și meseriei de evidență și oferind o perspectivă asupra arhivelor trecutului și viitorului. [+]

Programul de Masterat arhivistic și de informare se axează pe studiile de arhivă, tratând teoria și practica arhivelor contemporane, formând arhiviști în domeniul științei și meseriilor de evidență și oferind o perspectivă asupra arhivelor trecutului și viitorului.

Arhivarea zilnică

Turația computațională a schimbat radical modul în care oamenii și instituțiile produc, folosesc, colectează, împărtășesc și păstrează informații. Datele sunt combustibilul vital pentru un număr tot mai mare de aplicații în viața de zi cu zi și au devenit o resursă umană fundamentală, asemănătoare cu alimentele, energia sau transportul. Rezultatul este o fragmentare și personalizare a creării de date și a utilizării datelor.... [-]


Dual Master în curatarea artelor și culturilor (Studii de patrimoniu)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Curating Art and Cultures este un master unic, profesionist conceput pentru a instrui curatorii viitorului. Programul este oferit în comun de către UvA, Universitatea VU și muzee de conducere din Olanda. [+]

Curating Art and Cultures este un master unic, profesionist conceput pentru a instrui curatorii viitorului. Programul este oferit în comun de către UvA, Universitatea VU și muzee de conducere din Olanda.

O abordare academică a curățării

Realizând atât în ​​sala de lectură, cât și în spațiul expozițional, Masterul dual în arta și cultura curată răspunde cererii crescânde de profesioniști curatorieni bazați pe medii academice cu medii excelente (inter-disciplinare și teoretice). Programul te învață să se angajeze cu concepte teoretice esențiale și probleme contemporane privind colectarea și afișarea obiectelor de artă și a artefactelor culturale. De asemenea, vă încurajează să vă aprofunda cunoștințele disciplinare și să vă dezvoltați abilitățile de cercetare.... [-]


Maestru de arte în arheologie (Arheologie mediteraneană)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În anul de masterat în arheologie mediteraneană de un an, veți explora istoria lungă a interconexiunilor și a schimburilor culturale din regiunea mediteraneană, începând cu anul 2000 î.Hr., luând în considerare totodată numeroase aspecte ale culturii materiale. [+]

În anul de masterat în arheologie mediteraneană de un an, veți explora istoria lungă a interconexiunilor și a schimburilor culturale din regiunea mediteraneană, începând cu anul 2000 î.Hr., luând în considerare totodată numeroase aspecte ale culturii materiale.

Arheologia mediteraneană

În programul de masterat "Arheologie mediteraneană", tradițiile lungi și bogate ale University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam sunt combinate cu abordări inovatoare ale arheologiei secolului XXI. Veți explora conectivitatea mediteraneană, în special a Italiei și Greciei, rolul ceramicii în arheologie și interpretările culturale pe baza materialelor arheologice.

O bogată tradiție de cercetare... [-]

Maestru de Arte în Studii Latino-Americane

Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În studiile de masterat în studiile latino-americane, veți studia transformările sociale din America Latină din perspectivă geografică, istorică, economică, culturală, socială, politică și ecologică. Veți proiecta propriul plan de cercetare, faceți lucrări pe teren în această regiune interesantă și veți deveni un critic academic. [+]

În studiile de masterat în studiile latino-americane, veți studia transformările sociale din America Latină din perspectivă geografică, istorică, economică, culturală, socială, politică și ecologică. Veți proiecta propriul plan de cercetare, faceți lucrări pe teren în această regiune interesantă și veți deveni un critic academic.

Master în studiile latino-americane oferă un program de cercetare-orientate cu un accent internațional. Veți investiga transformările sociale din regiune dintr-o perspectivă multidisciplinară și social-științifică. Programul vă oferă cunoștințe critice, abilități academice și înțelegere aprofundată a literaturii academice. Sunteți instruiți să deveniți un cercetător autonom cu toate instrumentele de cercetare la dispoziția dumneavoastră pentru a merge la munca pe teren în America Latină și pentru a investiga noi fenomene în zonă.... [-]


Maestru de Arte în Studii Media

Campus Cu normă întreagă 12 - 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Într-o lume în care transformarea culturii media are un impact extraordinar asupra mediului mass-mediei, precum și asupra culturii, politicii și vieții noastre de zi cu zi, este vital să înțelegem și să evaluăm în profunzime aceste transformări continue. [+]

Într-o lume în care transformarea culturii media are un impact extraordinar asupra mediului mass-mediei, precum și asupra culturii, politicii și vieții noastre de zi cu zi, este vital să înțelegem și să evaluăm în profunzime aceste transformări continue.

Studii media la University of Amsterdam

University of Amsterdam găzduiește cinci programe unice și inovatoare de masterat în domeniul studiilor media. De la studiile de film și televiziune până la jurnalism, media nouă și cultura digitală, programele oferă profunzime și diversitate în abordarea lor în studiul mass-mediei, învățându-vă cea mai importantă dinamică a culturii noastre media și modul de conceptualizare a acestora într-un mod critic și semnificativ . Programele noastre de studii media se bazează pe cercetări de pionierat și vă antrenează să vă implicați critic și eficient în transformarea rapidă a culturii media contemporane.... [-]


Maestru de Arte în Teologie și Studii Religioase (Ezoterismul Occidental)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de masterat Western Esotericism vă pune în avangarda unei dezvoltări noi și interesante în studiul culturii și religiei occidentale, concentrându-se în special pe studiul critic istoric și analitic al mișcărilor sale esoterice. [+]

Programul de masterat Western Esotericism vă pune în avangarda unei dezvoltări noi și interesante în studiul culturii și religiei occidentale, concentrându-se în special pe studiul critic istoric și analitic al mișcărilor sale esoterice.

Miscari ezoterice in cultura occidentala

Programul de masterat Western Esotericism se concentrează asupra studiului critic istoric și analitic al mișcărilor esoterice din cultura occidentală. Pe fondul curenților gnostici și ermetici ai antichității târzii și al istoriei așa-numitelor "științe oculte" (în special astrologie, alchimie, magie), veți explora renașterea filosofiei ermetice în timpul Renașterii timpurii, așa-numita "filosofia ocultă" și cele mai târzii sale (alchimie, paracelsianism și rosicrucianism). Programul vă va prezenta de asemenea Cabala evreiască și creștină și mișcările care decurg din ea, curenții teosofici și iluminici și diferitele forme de ocultism și mișcări conexe din secolele XIX și XX, incluzând mișcarea New Age.... [-]


Maestru de Arte în Teologie și Studii Religioase (Islamul în Lumea Modernă)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitate, atât în ​​Europa cât și în lumea musulmană. [+]

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitate, atât în ​​Europa cât și în lumea musulmană.

Studierea Islamului în societatea contemporană

Masterul în Islam în lumea modernă oferă cunoștințe avansate în domeniul studiilor islamice și cunoașterea problemelor contemporane legate de islam. Programul oferă o pregătire unică pentru angajarea în dezbateri și politici privind procesele care definesc locul musulmanilor și islamului în societățile moderne și este încorporată într-o gamă largă de proiecte de cercetare legate de Islam în Europa, tradiția istorică, reformismul și modernitatea, precum istoria orientalismului.... [-]


Maestru de artă în domeniul televiziunii și culturii mediatice

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master de Telecomunicații și Cross-Media Cultura de un an vă oferă abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea în curs de desfășurare a culturii media. [+]

Programul de Master de Telecomunicații și Cross-Media Cultura de un an vă oferă abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea în curs de desfășurare a culturii media.

Televiziunea și cultura transfrontalieră

Masteratul în domeniul televiziunii și culturii mediatice explorează cultura media contemporană dintr-o perspectivă critică. Programul vă oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea continuă a culturii media și impactul acesteia asupra culturii, politicii și vieții cotidiene. Luând televiziunea ca punct de pornire, aceasta evocă provocările conceptuale, sociale și culturale care vin cu mediile digitale, mobile și sociale.... [-]


Maestru de cercetare în artă și cultură (Arte din Olanda)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile artei olandeze timpurii, arta olandeză și flamandă a epocii de aur și arta modernă din 19 și începutul Secolele XX. [+]

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile artei olandeze timpurii, arta olandeză și flamandă a epocii de aur și arta modernă din secolul 19 și începutul secolului XX.

Studierea artelor din Olanda

În perioada acoperită de artele Olandei, artele au înflorit în orașe ca Bruges, Gent, Antwerp, Haarlem, Delft și Amsterdam, în timp ce tradiția olandeză a fost formată de artiști de renume mondial, cum ar fi Jan van Eyck și Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch și Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens și Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt și Vermeer și Vincent van Gogh și Piet Mondrian.... [-]


Maestru de cercetare în filosofie

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de doi ani de Master în Filozofie vă familiarizează cu una sau mai multe subdomenii ale filosofiei. Puteți alege să se specializeze în tradiția filosofică în context, teoria culturală critică, filosofia și afacerile publice, logica și limba. [+]

Programul de doi ani de Master în Filozofie vă familiarizează cu una sau mai multe subdomenii ale filosofiei. Puteți alege să se specializeze în tradiția filosofică în context, teoria culturală critică, filosofia și afacerile publice, logica și limba.

Un accent internațional puternic

Programul de Master de cercetare Filozofia familiarizează studenții cu una sau mai multe sub-domenii ale filozofiei și oferă o oportunitate excelentă studenților care sunt interesați să urmeze un doctorat în filosofie. Programul acoperă o gamă largă de subiecte și perspective și are un accent internațional puternic. Atât filosofia anglo-saxonă cât și cea europeană sunt studiate. Elevii pot alege să se specializeze în una din următoarele domenii:... [-]


Maestru în Arte în Studii Literature (Literatură Comparată)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Bazându-se pe teoria literaturii și literaturii, literatura comparată de masterat de un an te pregătește să analizezi fenomenele culturale (atât occidentale cât și non-occidentale) într-un cadru teoretic interdisciplinar și într-un context globalizat. [+]

Bazându-se pe teoria literaturii și literaturii, literatura comparată de masterat de un an te pregătește să analizezi fenomenele culturale (atât occidentale cât și non-occidentale) într-un cadru teoretic interdisciplinar și într-un context globalizat.

Literatura comparată în sensul cel mai larg

Programul de masterat în literatura comparativă are un caracter teoretic. Utilizează metode precum analiza textuală, deconstrucția și lectura strânsă pentru a aborda o varietate de aspecte, inclusiv post-de-colonialitate, alfabetizare globală, rasă și sex. Acest program este potrivit pentru studenții care doresc să înțeleagă mai bine dinamica dintre literatură și cea politică.... [-]


Maestru în Arte în Teologie și Studii Religioase (Studii Religioase)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Masterul de un an în Studii Religioase se concentrează pe rădăcinile istorice ale pluralismului religios în Europa și în Marea Mediterană. Explorați textele religioase, tradițiile și practicile și studiați problemele teoretice legate de diversitatea religioasă. [+]

Începând cu anul universitar 2018-2019, University of Amsterdam oferă trei magistrați de un an în teologie și studii religioase:

Diversitatea religioasă în Europa

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversitatea religioasă trecută și prezentă în interiorul și dincolo de contextele lor europene.

Islamul în lumea modernă

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitate, atât în ​​Europa cât și în lumea musulmană.... [-]


Master De Cercetare De Arte în Studii Media

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană. [+]

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană.

O abordare interdisciplinară a studiilor media

Programul de Master de Cercetare pentru Studii Media de doi ani oferă o abordare interdisciplinară, orientată spre umanitate către mass-media. Consideră mass-media drept discursuri și practici culturale, infrastructuri tehnologice, precum și puternici actori politico-economici.

Cu rădăcini în filosofie, istorie și studii literare, precum și în științe și tehnologie, sociologie și științe politice, această disciplină a dezvoltat abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană. Programul îi învață pe elevi să se angajeze cu concepte teoretice esențiale și probleme actuale și să-și dezvolte propriile practici de cercetare culminând cu teza de masterat de cercetare.... [-]


Master De Cercetare de Arte în Studii Patrimoniului: Patrimoniului și Studii de Memorie

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program profesional, interdisciplinar, în care studiați moștenirea și memoria dintr-o perspectivă critică, cultural-istorică și spațială. [+]

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program profesional, interdisciplinar, în care studiați moștenirea și memoria dintr-o perspectivă critică, cultural-istorică și spațială.

Cercetarea trecutului în prezent

În întreaga lume, sa produs o schimbare notabilă în sectorul artelor și al culturii. În timp ce sectorul a fost odată concentrat în primul rând pe muzee, teatre și săli de concerte, acum suntem martorii unei muzealizări omogene și disneyificării peisajelor, zonelor și clădirilor urbane și chiar a unor expresii imateriale ale culturii de zi cu zi. Acest lucru face ca mediul nostru urban și rural să fie din ce în ce mai gestionat și nostalgic.... [-]


Master De Cercetare în Arte în Teologie și Studii Religioase

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

De doi ani de Master de Cercetare în Studii Religioase oferă un mediu unic de cercetare în care vă dezvoltați abilitățile de cercetare pentru a conduce propriul proiect de cercetare în domeniul studiilor religioase. Veți explora aspecte-cheie, perspective teoretice și întrebări metodologice în domeniul studiilor religioase și veți continua cercetările cu membrii facultății. [+]

De doi ani de Master de Cercetare în Studii Religioase oferă un mediu unic de cercetare în care vă dezvoltați abilitățile de cercetare pentru a conduce propriul proiect de cercetare în domeniul studiilor religioase. Veți explora aspecte-cheie, perspective teoretice și întrebări metodologice în domeniul studiilor religioase și veți continua cercetările cu membrii facultății.

Pluralitatea religioasă în lumea occidentală

Masteratul de Cercetare în Studii Religioase se concentrează pe istoricul și prezența diversității religioase în Europa și în contextul său mai larg, mediteranean, eurasian și transatlantic. Programul subliniază procesele de diversificare religioasă în diferite contexte socio-culturale. Vă instruiește atât în ​​studiul istoric, cât și în cel empiric al culturilor și contra-culturilor religioase, inclusiv în studiul interdisciplinar al ideilor, narațiunilor, practicilor, instituțiilor și interacțiunilor dintre ele.... [-]


Master De Cercetare în Arte și Cultură (Analiză Culturală)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master de Cercetare de doi ani al Academiei este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în ansamblu, inclusiv a artei, literaturii, cinematografiei și a noilor media. [+]

Programul de Master de Cercetare de doi ani al Academiei este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în ansamblu, inclusiv a artei, literaturii, cinematografiei și a noilor media.

O analiză interdisciplinară a culturii

De la începuturile sale în 2001, programul de Master of Research, Analiza Culturală, a câștigat rapid o reputație de vârf în domeniu și atrage constant un număr tot mai mare de solicitanți de nivel înalt din întreaga lume. Programul este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în general. Sunt examinate și analizate fenomene culturale, cum ar fi opere de artă și literatură, cinematografia și noile mijloace de comunicare, cultura populară, precum și credințele sociale și sistemele de valori. Accentul se pune pe detaliile textuale, vizuale și istorice în contextul mișcărilor sociale, politice sau estetice care le stau la baza. Normativitatea lor implicită și modalitățile în care identitatea, diferența și alteritatea sunt negociate în întregul spectru cultural sunt chestionate.... [-]


Master De Cercetare în Arte și Cultură (Cercetare Artistică)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Cercetare Artistică de doi ani al cercetătorilor de cercetare pune în evidență decalajul dintre formarea profesională și cercetarea academică și ia o abordare experimentală a studiului obiectelor de artă, precum și a unor concepte și interpretări artistice mai largi. [+]

Programul de Cercetare artistică de doi ani al cercetătorului pune în evidență decalajul dintre formarea profesională și cercetarea academică și are o abordare experimentală în studierea obiectelor de artă, precum și a unor concepte și interpretări artistice mai largi.

Coordonarea artei și cercetării

Programul de Cercetare Artistică a Maestrului de Cercetare încearcă să formeze o punte între artă și cercetarea științifică standard prin oferirea de cunoștințe și formare în noi forme de cercetare. Aceste noi forme oferă o alternativă la abordările existente, subliniind cercetarea practică aplicată, spre deosebire de cercetarea teoretică fundamentală.... [-]


Master dual în discurs și studii de comunicare

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest master de 18 de luni selectiv combină cursuri academice riguroase în analiza discursului și teoria argumentației cu un stagiu pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare în Olanda sau în străinătate. [+]

Acest master de 18 de luni selectiv combină cursuri academice riguroase în analiza discursului și teoria argumentației cu un stagiu pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare în Olanda sau în străinătate.

Limba și argumentarea

Master în Discurs și Comunicare Studies oferă studenților, cu o bază solidă teoretică și metodologică pentru înțelegerea modului de utilizare a limbii în scopuri informative și argumentative. Veți învăța cum să analizați comunicarea verbală în genurile predominante din domeniul politic, juridic, sănătate și academic.

Programul oferă o perspectivă asupra comunicării verbale într-o serie de aspecte practice, inclusiv dezbateri parlamentare, discursuri politice, decizii legale, dezbateri legislative, reclame de medicamente, consultații medic-pacient, mediere, negocieri și documente academice de cercetare. se specializează într-un gen de gen. Sunteți instruiți să analizați și să evaluați discursul în aceste genuri folosind informații de la analiza discursului, teoria argumentației, retorica, teoria genului și stilistica.... [-]


Master of Arts în Arheologie (Arheologie din Europa de Nord-Vest)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În acest master's în arheologie, veți investiga peste 2000 de ani de istorie europeană și se specializează într-una din cele două epoci cheie europene: Arheologie târziu preistorice și romane sau arheologie din Lumea medievală și moderne moderne. [+]

În acest master's în arheologie, veți investiga peste 2000 de ani de istorie europeană și se specializează într-una din cele două epoci cheie europene: Arheologie târziu preistorice și romane sau arheologie din Lumea medievală și moderne moderne.

Arheologia Europei de Nord-Vest

Programul vă oferă ocazia rară de a investiga mai mult de două milenii de arheologie europeană prin studiul peisajelor, culturii materiale și a surselor documentare. Combinând abordările teoretice și tematice, inclusiv oportunitățile de lucru pe teren, programul vă permite să vă specializați într-una din cele două epoci arheologice regionale.

Specializarea "Globalizarea și interconectivitatea în Europa preistorică și romană târzie" explorează integrarea societăților celtice / germane din epoca fierului în Imperiul Roman, în timp ce Lumea medievală și timpurie modernă se concentrează asupra originilor și evoluțiilor schimburilor și schimburilor medievale, Amsterdam și extinderea capitalismului european cu colonizarea Lumii Noi.... [-]


Master of Arts în arheologie (peisaj și patrimoniu)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de masterat "Peisaj și moștenire" de un an, veți studia trecutul dinamic al peisajelor contemporane și contemporane și veți explora modurile în care acestea sunt păstrate și păstrate ca patrimoniu arheologic. [+]

În cadrul programului de masterat Peisaj și patrimoniu de un an, studiați trecutul dinamic al peisajelor contemporane și contemporane și explorați modurile în care sunt conservate și menținute ca patrimoniu arheologic.

Peisaj și arheologie patrimonială

Programul de masterat Peisaj și patrimoniu se concentrează asupra semnificației peisajelor și materialelor istorice atât în ​​perioadele ulterioare, cât și în lumea modernă. Caracteristicile peisajului natural, siturile arheologice și obiectele din trecut joacă un rol activ în crearea amintirilor sociale și colective. Programul realizează legături strânse între predare și cercetare în curs de desfășurare, dintre care aplicarea modelării bazate pe GIS este doar un exemplu. Programul a creat, de asemenea, legături strânse cu o serie de instituții arheologice, cum ar fi Allard Pierson.... [-]


Master of Arts în Arte și Cultură (analiză culturală comparativă)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În programul de masterat Analiza culturală comparativă veți explora opere de artă și literatură, cinematografia și mass-media noi, precum și cultura academică și populară în legătură cu problemele contemporane precum globalizarea, mobilitatea, identitățile de gen și conflictele sociale și culturale. [+]

În programul de masterat Analiza culturală comparativă veți explora opere de artă și literatură, cinematografia și mass-media noi, precum și cultura academică și populară în legătură cu problemele contemporane precum globalizarea, mobilitatea, identitățile de gen și conflictele sociale și culturale.

Explorarea culturii în sensul cel mai larg

Programul de masterat Analiza comparativă culturală este dedicat explorării unei mari varietăți de fenomene culturale dintr-o perspectivă teoretică, interdisciplinară și interculturală. Operele de artă și literatura, cinematografia și noile mijloace de comunicare, precum și cultura populară și academică sunt examinate în legătură cu problemele contemporane, cum ar fi globalizarea, mobilitatea, identitățile de gen și conflictele sociale și culturale.... [-]


Master of Arts în Arte și Cultură (Dramaturgia Internațională)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat dual al unui masterat de doi ani și jumătate are ca scop pregătirea generațiilor viitoare de dramaturgi care pot lucra în limitele culturale, lingvistice, sociale sau naționale. [+]

Acest program de masterat selectiv de 18 luni pregătește generațiile viitoare de dramaturgi să lucreze în medii teatrale în limitele culturale, lingvistice, sociale și naționale. Veți combina cursuri academice riguroase cu un stagiu în Olanda sau în străinătate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile practice dramaturgice.

Lucrul într-o sferă culturală și artistică internațională

Teatrul și practica de performanță de astăzi sunt din ce în ce mai mult caracterizate de colaborări internaționale și interculturale. Luând scena la festivaluri și locuri de performanță, unde artiștii și grupurile se reunesc din întreaga lume, dramaturgii de astăzi trebuie să istoriseze, să interpreteze și să traducă procesele teatrale într-o gamă largă de sfere culturale și artistice. În timpul acestui program de masterat în Dramaturgia Internațională, veți dezvolta abilități practice și teoretice pentru a se angaja în aceste noi contexte interculturale de performanță. Programul oferă instruire aprofundată în traducere culturală, adaptare și mediere pentru o multitudine de practici internaționale de performanță din secolul 21.... [-]


Master of Arts în clasic și civilizații antice (clasice)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de masterat în clasică, veți combina lingvistica, literatura și istoria culturală pentru a studia limba, literatura și cultura materială a Greciei antice și a Romei. [+]

În programul de masterat în clasică, veți combina lingvistica, literatura și istoria culturală pentru a studia limba, literatura și cultura materială a Greciei antice și a Romei.

Classics: Limbi și culturi ale antichității greco-romane

Master's in Classics oferă un program interdisciplinar care cuprinde multiplele fațete ale lumii antichității greco-romane. Ca student al clasicilor, veți analiza sursele primare reprezentative mult mai profund decât în ​​cazul fazei de licență a studiilor. Alegerea domeniilor proprii de interes, veți explora o gamă largă de dezbateri academice și veți învăța să vă ocupați de instrumentele academice cu care să contribuiți la discuțiile relevante. În plus, vi se va arăta cum să aplicați cunoștințele de specialitate, critice ale antichității clasice la texte și alte fenomene culturale din perioadele ulterioare.... [-]


Master of Arts în clasic și civilizații antice (Istorie veche)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În programul de masterat Istorie veche, veți explora istoria bogată și vibrantă a lumii mediteraneene în timpul antichității clasice. [+]

În programul de masterat Istorie veche, veți explora istoria bogată și vibrantă a lumii mediteraneene în timpul antichității clasice.

Studierea antichității grecești și romane la UvA

Programul de Master în istoria antică oferă studenților un mediu stimulativ în care să studieze o gamă largă de probleme istorice referitoare la lumea antică. Cursul este unic prin faptul că oferă un program de studii comune în care colaborează University of Amsterdam și Vrije Universiteit, permițând studenților să se familiarizeze cu specializările unei game largi de membri ai personalului ambelor universități. Elevii vor urma un program concentrat de cursuri și vor putea dezvolta propriile lor interese în domeniul antichității grecești și romane.... [-]


Master of Arts în clasic și civilizații antice (studii antice)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În programul de masterat Ancient Studies, veți explora antichitatea greacă și romană printr-o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice. [+]

În programul de masterat Ancient Studies, veți explora antichitatea greacă și romană printr-o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice.

Transcenderea limitelor disciplinare

Masterul în Studii Antice este un program multidisciplinar, de un an, care se extinde dincolo de limitele surselor scrise și a materialului arheologic pentru a explora societatea antică și cultura ca întreg. Acesta oferă o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice, din care studentul poate face o alegere. În plus, vă puteți specializa în filosofia antică sau în religie, iar studiul uneia dintre limbile clasice sau neo-asyrian și neo-babilonian pot fi incluse în program.... [-]


Master of Arts în conservarea și restaurarea patrimoniului cultural

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării și oferă nouă specializări de conservare specifice. [+]

Programul de masterat în conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării și oferă nouă specializări de conservare specifice.

Programul Conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării. În plus față de nouă specializări de conservare, specificate în " Programul de studiu ", oferim o pistă în istoria artei tehnice. Curriculum-ul nostru combină teoria cu practica și umaniste cu știința.

Conservatorul-restaurator

Un restaurator conservator lucrează la conservarea și conservarea patrimoniului cultural, un domeniu în care conservatorii și istoricii de artă tehnică, precum și oamenii de știință, arheologii, istoricii de artă și antropologii joacă un rol-cheie. Conservatorul-restaurator reprezintă o legătură esențială cu obiectul sau opera de artă în cadrul proiectelor colaborative multidisciplinare. Pentru a deveni conservator într-una din cele nouă discipline de conservare, va trebui să finalizați atât programul nostru de masterat, cât și programul post-master.... [-]


Master of Arts în filosofie

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, studiind atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană. [+]

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, studiind atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană.

Inclusiv și variat

Programul de masterat Filozofia este cel mai incluziv de acest gen din Olanda. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte și are un accent internațional puternic. Programul familiarizează studenții cu una sau mai multe sub-domenii ale filozofiei și explorează atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană. Veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice, precum și de a formula și de a prezenta întrebări de cercetare specifice într-un plan de cercetare mai larg.... [-]


Master of Arts în limba engleză

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba engleză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă engleză, printr-unul dintre următoarele programe de masterat. [+]

Cu o diplomă de licență în limba engleză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limba engleză printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studierea limbii engleze la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în care puteți studia limba engleză ca o piesă în cadrul programului. Fiecare abordare a limbii engleze cu un accent unic - indiferent dacă este vorba de literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Masterat vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limba și cultura engleză

Acest program de studii literare explorează istoria și teoria literaturii engleze și studiază relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în timp ce implică chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură.... [-]


Master of Arts în limba franceză

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba franceză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă franceză printr-unul dintre următoarele programe de masterat. [+]

Cu o diplomă de licență în limba franceză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă franceză printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiu francez la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umane oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în limba franceză ca o piesă în cadrul programului. Fiecare dintre cei care se apropie de limba franceză cu un accent unic - fie literatura, lingvistica, educația sau cultura - aceste Master-uri vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate

În acest program de Lingvistică, explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică dezvoltând în același timp cunoștințele și abilitățile de analiză a limbii franceze în contextul său social unic.... [-]


Master Of Arts în Studii Americane (Istorie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În programul de Master de Studii Americane de un an studiază istoria Statelor Unite și prezența sa politică, culturală, economică și militară în lume, cu ochii față de America în lumea de azi. [+]

În programul de Master de Studii Americane de un an studiază istoria Statelor Unite și prezența sa politică, culturală, economică și militară în lume, cu ochii față de America în lumea de azi.

Studii americane interdisciplinare

Master în Studii Americane de la University of Amsterdam este un program interdisciplinar, de un an predat exclusiv în limba engleză. Programul atrage studenții dintr-o mare varietate de medii academice: istorie, studii culturale, critică literară, studii media și științe sociale. Lectorii nu numai că sunt specializați în domeniul studiilor americane, dar și provin dintr-o gamă extrem de largă de medii academice, asigurând că cursurile sunt extrem de interdisciplinare. Ghidat direct de personalul academic, studenții vor scrie o teză originală care se bazează pe propriile interese și expertiză.... [-]


Master of Arts în Studii de patrimoniu (Arhivă și Studii de Informare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În programul de Master de Studii Arhivistice și Informaționale de un an, vă veți concentra pe Studii de Informații și veți dezvolta abilitățile, competențele și înțelegerile necesare pentru a deveni un Specialist în Informație în lumea digitală dinamică din ziua de azi. [+]

În programul de masterat de arhivistică și informatică de un an, vă veți concentra pe studiile de informație și veți dezvolta abilitățile, competențele și înțelegerile necesare pentru a deveni un specialist în domeniul informației din lumea digitală din ziua de azi.

Era digitală nouă și dinamică

Informațiile, datele, media și digitalitatea au devenit trăsături omniprezente ale vieții noastre sociale, economice și politice. Toată lumea este conectată, iar tehnologiile media și computere s-au convertit deja într-un dispozitiv mic pe care-l purtăm în buzunarele noastre. Știrile sunt difuzate mai degrabă decât difuzate. Conversăm prin fragmente de informații partajate prin intermediul benzilor radio junk la o interfață globală. Acest hiper-arhivă digitală a informațiilor nu este doar o resursă care trebuie accesată și consultată, ci, ca niciodată, datele constitutive pentru întrebări noi, noi anchete și noi intruziuni în viețile noastre sociale și politice. Metodele vârstei anterioare, metodele de reprezentare și asocierea fixă ​​nu se mai aplică acestei lumi noi, dinamice, digitale.... [-]


Master of Arts în Studii de Patrimoniu (Studii Muzee)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni. [+]

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni.

O bază solidă pentru a lucra într-un muzeuProgramul de masterat Muzeul de Studii te pregătește pentru o poziție în domeniul mai larg al profesiilor din muzee. Veți obține experiență de primă mână în acest sector în timpul studiilor când veți completa un stagiu intens la un muzeu olandez sau străin.Lumea muzeologică este mereu în mișcare. Evenimentele istorice importante sunt urmate de schimbări sociale majore. Muzeele reflectă acest lucru prin intermediul unor expoziții, schimbări în politica de achiziții și inovare arhitecturală. În același timp, internaționalizarea și globalizarea necesită o repoziționare constantă. Programul de masterat UVA în Studii de Muzee pune accentul pe aspectul public al muzeului: unde intră vizitatorii și unde colecțiile își spun povestirile.Muzeele își aranjează colecțiile pentru a reflecta povestea pe care doresc să o spună. Acest concept se bazează pe cercetarea științifică a exponatelor, dar este, de asemenea, legat de ideologie și putere politică, religioasă și economică. Întrebarea despre ce povești sunt spuse prin care obiecte sunt permanent supuse schimbării. Studiile despre muzee investighează dinamica și raționamentele muzeelor ​​patrimoniului, cum ar fi cele care se concentrează pe antichități, arheologie, etnologie, istorie și muzee de artă. Acest lucru se face întotdeauna dintr-o bază solidă a istoriei culturale și într-un context internațional.Fie că doriți să organizați expoziții, să proiectați proiecte educaționale, să gestionați muzee, să creați politici, să desfășurați cercetări științifice sau să scrieți... [-]

Master of Arts în Studiile Orientului Mijlociu (Studii ebraice și evreiești)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent. [+]

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent.

Un program personalizat

În urma unui seminar teoretic și metodologic general, veți lua tutoriale și / sau electives în domenii legate de domeniul dvs. de expertiză dorit. Împreună cu consilierul de studiu și tutori, vă veți elabora propria traiectorie. Personalul care participă la program acoperă o gamă largă de subiecte, perioade și abordări: a doua perioadă a templierilor și a iudaismului rabinic din vechime, cultura medievală, cu accent deosebit pe filosofia și istoria științelor, istoria culturală și intelectuală modernă și modernă Trecutul evreiesc), istoria cărților, literatura și cultura modernă evreiască și israeliană și studiile idișului.... [-]


Master Of Arts în Studii Literatura (Literatura și Cultura Engleză)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În cadrul programului de masterat de limbă engleză și cultură engleză, studiați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în masă, în timp ce implicați chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură. [+]

În programul de masterat de un an, care studiază literatura și cultura engleză, explorați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în masă, în timp ce implicați chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură.

Literatura engleza dintr-o perspectiva larga

Programul de masterat de literatură și cultură engleză se adresează studenților a căror interese și medii academice sunt în studiile literare și cultura europeană în sens larg, precum și literatura engleză și cultura engleză și literatura mondială, în special în limba engleză. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a explora relațiile dintre literatură și alte tipuri de obiecte culturale, cum ar fi filmele, mediile digitale și artele vizuale.... [-]


Master Of Arts în Studii Literatura (literatură și educație)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În Master în literatură și educație, veți studia învățarea limbilor străine și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, specializându-vă în unul dintre cele șapte limbi europene sau familii lingvistice majore. [+]

În Master în literatură și educație, veți studia învățarea limbilor străine și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, specializându-vă în unul dintre cele șapte limbi europene sau familii lingvistice majore.

Limba și literatura într-un context educațional

Programul de masterat "Literatură și educație" oferă o abordare unică, interdisciplinară a studiului învățării limbilor și literaturii. Datorită cercetărilor și practicilor, veți urma cursuri atât în ​​domeniul lingvisticii, cât și al literaturii. Partea lingvistică a programului se concentrează asupra utilizării limbajului, a variației limbajului și a învățării și predării limbilor străine (străine), în timp ce componenta literară abordează legăturile practice și conceptuale dintre literatură și educație, abordând întrebări precum: Cum " literatură? Ce ne învață literatura? Și care este relația dintre literatură și dezvoltare socială și schimbare?... [-]


Master of Arts în Studii Media (New Media și Digital Culture)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat de un an în New Media și Digital Culture se bazează pe noua scenă de pionierat media și le permite studenților să contribuie la discursul care înconjoară teoria media critică. [+]

Programul de masterat de un an în New Media și Digital Culture se bazează pe noua scenă de pionierat media și le permite studenților să contribuie la discursul care înconjoară teoria media critică.

O explorare aprofundată a teoriei media

Programul de masterat în New Media și Digital Culture oferă o abordare cuprinzătoare și critică a cercetării, practicilor și teoriei în domeniul mass-mediei. Este un program de renume internațional în teoria criticilor media, dedicat studiului transformărilor sociale generate de cultura digitală. Programul vă oferă o instruire aprofundată în ultimele metode de cercetare digitală și posibilitatea de a participa la sprinturile de date și de a colabora cu cercetători internaționali. Este situat într-o scenă culturală nouă din lume, de pionierat și un mediu academic clasat printre primele 6 universități din lume (QS World University Rankings by Subject 2017: Comunicare... [-]


Master of Arts în Studii Media (Studii de Film)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master de Studii de Film de un an abordează studiul filmului ca fenomen multilateral și îi pregătește pe elevi să se implice în mod critic și efectiv cu schimbări importante în cultura cinematografică și cinematografică. [+]

Programul de Master de Studii de Film de un an abordează studiul filmului ca un fenomen multi-fațetat și îi pregătește pe elevi să se angajeze critic și efectiv cu schimbări importante în cultura cinematografică și cinematografică.

De la celuloid la digital

Master în Studii de Film de la University of Amsterdam este un program unic de un an, care oferă un angajament teoretic riguros în domeniul studiilor de film și a culturii vizuale. Programul abordează studiul filmului ca un fenomen multi-fațetat, care joacă un rol vital și mereu în schimbare în cultura media digitală contemporană. Studiile de Film se află în cadrul Departamentului de Studii Media din clasamentul pe plan internațional al University of Amsterdam , care reunește oameni de știință renumiți dintr-o varietate de medii și perspective teoretice.... [-]


Master în Arte Lingvistice (Limbă și Educație)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În Master în Limba și Educație, veți studia învățarea limbilor și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, în timp ce se specializează într-unul din cele șapte limbi sau limbi europene majore. [+]

În Master în Limba și Educație, veți studia învățarea limbilor și literaturii dintr-o perspectivă achiziționată, pragmatică și educațională, specializată în unul din cele șapte limbi sau limbi europene majore.

Limba și literatura într-un context educațional

Programul de masterat Limba și educația oferă o abordare unică, interdisciplinară a studiului învățării limbilor și literaturii. Datorită cercetărilor și practicilor, veți urma cursuri atât în ​​domeniul lingvisticii, cât și al literaturii. Partea lingvistică a programului se concentrează asupra utilizării limbajului, a variației limbajului și a învățării și predării limbilor străine (străine), în timp ce componenta literară abordează legăturile practice și conceptuale dintre literatură și educație, abordând întrebări precum: Cum " literatură? Ce ne învață literatura? Și care este relația dintre literatură și dezvoltare socială și schimbare?... [-]


Master în Arte în Istorie (Studii privind Holocaustul și Genocidul)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Master de Holocaust și Studiul Genocidului, de un an, explorează genocidul din secolul XX din punctul de vedere al diferitelor discipline. [+]

Programul de Master de Holocaust și Studiul Genocidului, de un an, explorează genocidul din secolul XX din punctul de vedere al diferitelor discipline.

Înțelegerea minuscul

Genocidul și atrocitățile în masă sunt adesea prezentate într-un mod care face ca violența să pară inexplicabilă, deci inexorabilă. În mod similar, autorii sunt portretizați ca actori motivați doar de o ură irațională. Și totuși, genocidul este o dilemă istorică recurentă și contemporană. Cum putem explica această discrepanță? În programul de masterat "Holocaustul și studiile privind genocidul", încercăm să demistificăm genocidul prin abordarea interdisciplinară, științifică a înțelegerii genocidului și a atrocităților în masă.... [-]


Master în arte în lingvistică (Lingvistică generală)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de masterat de un an în Lingvistică generală are un accent tipologic: veți explora modul în care sistemele limbilor lumii pot varia și în ce măsură această variație este limitată. [+]

Programul de masterat de un an în Lingvistică generală are un accent tipologic: veți explora modul în care sistemele limbilor lumii pot varia și în ce măsură această variație este limitată.

Deveniți un lingvist larg și concentrat

În Master în Lingvistică generală, veți înțelege mai întâi modul în care funcționează limbajul uman prin compararea a cât mai multe sisteme lingvistice posibil, inclusiv a limbilor vorbite de pe toate continentele, a limbajului semnelor, a limbii copilului și a limbajului utilizat de persoanele cu un nivel de dezvoltare sau dobândire tulburare. Veți avea ocazia să vă specializați în una din cele patru sub-zone lingvistice: fonetică... [-]


Master în Arte în Studii Europene (Guvernarea Europei)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest Master de Studii Europene oferă o combinație unică de abordare a științelor sociale și umaniste pentru înțelegerea și analizarea modurilor în care sunt guvernate Europa și UE contemporane și numeroasele provocări cu care se confruntă. [+]

Acest Master de Studii Europene oferă o combinație unică de abordare a științelor sociale și umaniste pentru înțelegerea și analizarea modurilor în care sunt guvernate Europa și UE contemporane și numeroasele provocări cu care se confruntă.

Europa contemporană și UE

Europa se confruntă astăzi cu un număr tot mai mare de "crize" - economice, politice, dar și culturale. Răspunsurile recente la aceste crize au întărit grav atât sprijinul pentru proiectul european, cât și solidaritatea trans-europeană. Creșterea mișcărilor populiste și anti-imigrante este doar un exemplu al acestei schimbări, dar și provocările instituționale pentru continuarea integrării europene și propunerile pentru o "Europă cu mai multe viteze". Acest master combină abordarea științei sociale și umaniste pentru a înțelege și analiza acest mediu complex, care relaționează diferitele evoluții politice, juridice și economice ale Europei contemporane cu perspective din științele umaniste.... [-]


Master în Arte în Studii Europene (Identitate și Integrare)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului. [+]

În programul de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului.

Explorarea Europei în întregime

În cadrul programului de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului. Veți explora intersecția dintre cultură și politică, identitățile naționale și europene, diversitatea culturală și trecutul Europei, toate acestea dintr-o perspectivă transnațională și comparativă. Perspectiva unică a programului asupra afacerilor europene este predată de experți proeminenți în domeniu, iar expertiza rezultată este foarte relevantă pentru multe părți ale mediului politic, guvernării și mediului de afaceri contemporan al Europei.... [-]


Master în Arte în Studii Europene (Politica Europeană)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de un an al politicii europene, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și abilitățile într-un mediu politic. Programul vizează studenții care sunt interesați să înțeleagă și să contribuie la afacerile europene și europene. [+]

În cadrul programului de masterat de un an al programului de politică europeană, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și aptitudinile într-un mediu de elaborare a politicilor.

Formarea politicilor în Europa contemporană

În programul de un an al politicii europene, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și abilitățile într-un mediu politic. Programul vizează studenții care sunt interesați să înțeleagă și să contribuie la afacerile europene și europene. Aceasta vă permite să dezintegrați diferitele modele politice, juridice și economice care afectează politicile internaționale contemporane în Europa și în UE și regiunile sale de graniță. Programul vă oferă cunoștințele și abilitățile analitice care sunt esențiale în mediul de cercetare sau de politici.... [-]


Master în Arte în Studii Europene (Studii Est-Europene)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de Master de Est de un an, dezvoltați o înțelegere aprofundată a istoriei țărilor din Europa de Est (inclusiv Rusia) și o perspectivă asupra evoluțiilor recente din regiune. [+]

În cadrul programului de Master de Est de un an, dezvoltați o înțelegere aprofundată a istoriei țărilor din Europa de Est (inclusiv Rusia) și o perspectivă asupra evoluțiilor recente din regiune.

Politica și cultura din Europa de Est

Extensia graniței și a regiunii deschise a Europei, în est, de la Polonia și Balcani până la Urali și Caucaz, a constituit baza unora dintre cele mai radicale transformări și conflicte dramatice care au modelat epoca modernă. Masterul de un an în Studii Est Europene vă oferă o călătorie fascinantă, orientată spre cercetare în politica și cultura acestei regiuni în secolele XX și XXI. Veți explora relația dintre Est și Vest, cultura populară și viața de zi cu zi și interacțiunea dintre centrele de putere și periferiile. Veți aprofunda construirea națiunilor și conflictele din subregiuni precum Caucazul, Ucraina / Crimeea sau Balcani și relația dintre naționalism și Islamul politic sau Ortodoxia creștină.... [-]


Master în Arte în Studii Literatura (Literatură, Cultură și Societate)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Masteratul în literatură, cultură și societate se bazează pe domeniile literaturii, studiilor culturale și istoriei intelectuale și vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se specializa într-o literatură europeană majoră în contextele sale interculturale mai largi. [+]

Masteratul în literatură, cultură și societate se bazează pe domeniile literaturii, studiilor culturale și istoriei intelectuale și vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se specializa într-o literatură europeană majoră în contextele sale interculturale mai largi.

Literatura și cultura dintr-o perspectivă europeană globală

De-a lungul secolelor, literatura a jucat - și continuă să joace - un rol important în înțelegerea modului în care societatea este în continuu formată și re-formată. Literatura este adesea asociată cu formarea și abilitățile intelectuale, Bildung și cetățenia (globală). În acest program, sunteți încurajați să explorați creativ domeniul literaturii și culturii europene într-un sens larg. Noi abordăm rolul pe care aceste piese de literatură îl joacă în contexte din ce în ce mai globalizate și transculturale. Europa, în acest sens, nu este doar un continent desemnat, ci mai degrabă o lentilă specifică a unui set de relații globale.... [-]


Master în arte în teologie și studii religioase (Diversitatea religioasă în Europa)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversitatea religioasă trecută și prezentă în interiorul și dincolo de contextele lor europene. [+]

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversitatea religioasă trecută și prezentă în interiorul și dincolo de contextele lor europene.

Istoria culturală a diversității religioase

În Master în Diversitatea Religioasă în Europa, veți studia domeniul religios din punct de vedere istoric, precum și din punct de vedere științific social. Luând situația actuală ca punct de plecare, veți reflecta asupra multiplelor legături ale religiei în istorie, cultură, societate și individ. Ca atare, programul oferă oportunități interesante studenților care se bucură de studierea textelor, tradițiilor și practicilor religioase și a aspectelor teoretice legate de diversitatea religioasă în Europa.... [-]


Master în Arte și Cultura (Studii de Muzică)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Master de Studii de Muzică de un an vă permite să vă specializați în muzicologia istorică, culturală sau cognitivă sau o combinație a celor trei. [+]

Programul de Master de Studii de Muzică de un an vă permite să vă specializați în muzicologia istorică, culturală sau cognitivă sau o combinație a celor trei.

Muzică ca artă. Muzică ca performanță. Muzică ca experiență.

University of Amsterdam oferă o combinație bogată de abordări muzicologice cu legături puternice cu alte discipline academice. Funcționând în sfera științelor umaniste, științelor și științelor sociale, programul de masterat în Studii de Muzică evidențiază modalitățile multiple în care muzica poate fi percepută și înțeleasă, având în vedere experiențele muzicale istorice, culturale și cognitive multiple pe care personalul și elevii le aduc cu din multe părți ale lumii.... [-]


Master în Arte și Cultura (Studii de Teatru)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Master în Studii de Teatru vă oferă o oportunitate de a vă specializa în teatru și spectacol într-unul din cele mai vibrante orașe de teatru din lume. [+]

Programul de Master în Studii de Teatru vă oferă o oportunitate de a vă specializa în teatru și spectacol într-unul din cele mai vibrante orașe de teatru din lume.

Cercetarea artelor spectacolului

Programul de Studii de Teatru se ocupă de teatru și performanță în ceea ce privește istoricul bogat și moștenirile sale, precum și entanglementările lor cu dezbateri sociale, politice și culturale contemporane. Predă metode de cercetare pentru a vă echipa cu capacitatea de a reflecta critic și persuasiv asupra artelor spectacolului.

De ce studiază studiile de teatru la University of Amsterdam ?UvA are singurul departament dedicat studiilor de teatru din Olanda cu programe universitare și postuniversitare și legături strânse cu locații culturale și practicieni din oraș.Posibilitatea de a studia în Amsterdam, un centru cultural vibrant și creativ și hotspot pentru teatru și arte spectacol în Olanda.Beneficiați de experiența facultății în patru domenii principale: istoria teatrului și istoriografia, teatrul în educație și sociologie, cercetarea aplicată și comunitatea artelor și teoria performanțelor.Pregătirea pentru o gamă largă de cariere în teatru și performanță: de la cercetare științifică, administrație artistică sau teatru în educație până la arhivă, programare culturală și multe altele.Un program dedicat intensificării sensibilităților în disciplină cu întrebări despre colonialism, rasă, sex și sexualitate, precum și despre inegalități la scară globală.Mentorarea riguroasă și orientarea susținută în toate etapele cercetării dvs. în disertație.Profilul studenților... [-]

MSc

Cercetare Master of Science în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

University of Amsterdam oferă un program excelent de doi ani de Master în Psihologie. Acest program este conceput pentru studenții excelenți și motivați, cu un interes real în cercetarea psihologică, care sunt interesați de o carieră în cercetarea academică sau aplicată (industrie). [+]

University of Amsterdam oferă un program excelent de doi ani de Master în Psihologie. Acest program este conceput pentru studenții excelenți și motivați, cu un interes real în cercetarea psihologică, care sunt interesați de o carieră în cercetarea academică sau aplicată (industrie).

Abordare experimentală

Programul de Master de Cercetare este ferm încorporat în abordarea experimentală a psihologiei care caracterizează programul de psihologie de la University of Amsterdam . Cursuri specializate sunt predate în setări informale, extrem de interactiv grupuri mici. În plus față de cursuri legate de conținut care acoperă toate domeniile în psihologie, programul oferă o serie de cursuri avansate privind metodele de cercetare și statistici, de programare și abilități de calculator, precum și abilități de scris și de prezentare. Programele de masterat de cercetare sunt două proiecte de cercetare separate (stagiu și teză). În principiu, lucrările bazate pe aceste proiecte de cercetare ar trebui să se califice pentru publicarea în reviste academice internaționale.... [-]


Erasmus Mundus Master of Science în Jurnalism, Media și Globalizare (diploma comună)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai critică a profesiei lor, pentru a crea profesioniști media mai sănătoși din punct de vedere academic, critici și la nivel mondial. [+]

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai critică a profesiei lor, pentru a crea profesioniști media mai sănătoși din punct de vedere academic, critici și la nivel mondial.

Programul oferă studenților experiența unică de a studia în două țări europene. Elevii petrec primul an în Aarhus, Danemarca, și apoi se transferă la o altă universitate pentru a se specializa în una din cele patru domenii distincte de jurnalism și studii media: Media și Politică ( University of Amsterdam , Olanda), Războiul și conflictele (Universitatea din Swansea, UK), jurnalismul de afaceri și finanțe (City University London, UK) sau abordările comparative și transculturale (Universitatea din Hamburg, Germania). Un grup selectat de studenți are, de asemenea, posibilitatea de a-și petrece timpul la oa treia universitate, la Universitatea din California, Berkeley (SUA), Universitatea de Tehnologie, Sydney (Australia) sau La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]


Executive Master of Science în Finanțe Internaționale (MIF)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Executive Master of International Finanțe Programul vă oferă cele mai bune skillset necesare pentru a excela într-o carieră internațională ca un profesionist Finante. Vă oferim cunoștințele necesare pentru a deveni un prim-proaspăt în finanțe. [+]

Executive Master of International Finanțe Programul vă oferă cele mai bune skillset necesare pentru a excela într-o carieră internațională ca un profesionist Finante. Vă oferim cunoștințele necesare pentru a deveni un prim-proaspăt în finanțe. Cercetăm și aplicăm ultimele evoluții din industria financiară, cum ar fi Fintech / Blockchain și Behavioral Finance. Noi promovăm gândirea critică pentru a vă pregăti pentru următorul pas în carieră. Toate în conformitate cu spiritul antreprenorial al Amsterdamului și gândirea independentă.

Credibilitate

MIF-ul nostru este renumit pe plan internațional, jucând la punctele forte ale ABS în domeniul finanțelor corporative, al gestionării bancare și al activelor; 90% dintre studenții noștri sunt angajați de cele mai bune 100 de companii înainte de absolvire. Ne aflăm pe locul 5 în topurile internaționale de masterat în domeniul finanțelor, conform clasamentului Financial Times recent.... [-]


Executive Master of Science în Finanțe Internaționale (MIF): Finanțe și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu aceasta, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această piesă nouă își propune să reunească cele două domenii de finanțe și IT pentru a vă permite să înțelegeți ce fel de tehnologie afectează industria financiară a viitorului. [+]

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu aceasta, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această piesă nouă își propune să reunească cele două domenii de finanțe și IT pentru a vă permite să înțelegeți ce fel de tehnologie afectează industria financiară a viitorului.

Veți primi o educație financiară aprofundată, combinată cu competențe cuprinzătoare în programare, învățare în mașină și date mari. În plus, veți afla cum pot fi implementate aceste concepte în domeniul finanțelor.

Grup țintă

Această pistă este potrivită pentru profesioniștii cu o experiență de minimum doi ani în domenii relevante.... [-]


Maestru de cercetare în afaceri în societate (gradul comun VU și UvA)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Masteratul de cercetare în societate are ca scop educarea studenților talentați pentru cariere orientate spre cercetare, cum ar fi un doctorat, un consultant în strategii, un factor de decizie sau un participant la think-tank, fie în mediul academic, guvernamental, organizații non-profit și firme comerciale. [+]

Masteratul de cercetare în societate are ca scop educarea studenților talentați pentru cariere orientate spre cercetare, cum ar fi un doctorat, un consultant în strategii, un factor de decizie sau un participant la think-tank, fie în mediul academic, guvernamental, organizații non-profit și firme comerciale.

Acest program provocator merge dincolo de specialistii de formare dintr-un sub-domeniu ingust in administrarea afacerilor. Obiectivul nostru este de a dezvolta capacitatea studenților noștri de a înțelege relațiile complexe dintre afaceri și societate, pentru a le face capabili să facă față marilor provocări generate, de exemplu, de criza financiară, cererea societății de conducere etică și responsabilitatea socială corporativă, pentru durabilitate.... [-]


Maestru de cercetare în științe internaționale în domeniul dezvoltării

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. În timpul programului, veți discuta despre transformările societății și traiectoriile de dezvoltare. [+]

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. În timpul programului, veți discuta despre transformările societății și traiectoriile de dezvoltare.

În cadrul acestui program, se va discuta interacțiunea fundamentală dintre factorii sociali, politici, economici, de mediu și cultural, la niveluri multiple de guvernanță, axându-se pe inegalități și justiție socială în problemele actuale. Ca știință teoretică și empirică, IDS studiază dezvoltarea ca un fenomen care rezultă din interacțiunea dintre diferiți actori și procese locale și internaționale, în medii instituționale specifice contextului. Bilanțurile de putere în schimbare au dus la o lume polipentrică multipolară, în care economiile emergente precum China și Brazilia au devenit actori globali și guvernele lucrează din ce în ce mai mult în parteneriat cu alți actori în modelarea proceselor de dezvoltare. Acest lucru a creat o nevoie de profesioniști bine rotunjite, cu o înțelegere aprofundată a complexității proceselor de dezvoltare locale și globale și cu o înțelegere specifică a teoriilor și a perspectivelor de la Global South. .... [-]


Maestru de cercetare în științe sociale

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master de cercetare de doi ani în Științe Sociale vă oferă o pregătire avansată în teoria științei sociale actuale și metodologii inovatoare într-un mediu riguros și multidisciplinar de cercetare știință socială. [+]

Master de cercetare de doi ani în Științe Sociale vă oferă o pregătire avansată în teoria științei sociale actuale și metodologii inovatoare într-un mediu riguros și multidisciplinar de cercetare știință socială.

Te interesează cercetarea științifică socială și vrei să-ți urmezi o carieră în medii de cercetare academică sau non-academică? Științele sociale ale cercetătorului (RMSS) este conceput pentru studenții excelenți cu interes în cercetarea din diferite perspective științifice sociale. Datorită concentrării atente asupra abilităților avansate de cercetare cantitative și calitative, studenții care au terminat RMSS vor putea desfășura independent cercetări științifice de înaltă calitate.... [-]


Master De Cercetare în Științe ale Comunicării (Academic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat MSc pentru studenții care ar dori să fie în fruntea cele mai noi evoluții în înțelegerea rolului de comunicare și mass-media în societate. [+]

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat MSc pentru studenții care ar dori să fie în fruntea cele mai noi evoluții în înțelegerea rolului de comunicare și mass-media în societate.

Creșterea răspândirii mass-mediei și a comunicării în viața noastră, face multe provocări fascinante. Noțiunile mai vechi de media și comunicare trebuie reevaluate, noul mediu media trebuie să fie cartografiat, iar consecințele schimbărilor rapide în noile medii și tehnologii digitale trebuie înțelese. Aceasta constituie nucleul programului de Master în Cercetare în Științele Comunicării.... [-]


Master De Cercetare în Științe ale Comunicării (Applied)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Doriți să rezolvați problemele de comunicare în practică, mai degrabă decât să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat pentru studenții care doresc să se afle în fruntea noilor evoluții în înțelegerea rolului comunicării și media într-un context aplicat. [+]

Doriți să rezolvați problemele de comunicare în practică, mai degrabă decât să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat pentru studenții care doresc să se afle în fruntea noilor evoluții în înțelegerea rolului comunicării și media într-un context aplicat.

Ține-mă la curent

Disclaimer: Acest program va fi lansat în septembrie 2019, conținutul de pe această pagină este astfel supus la schimbare.

Creșterea răspândirii mass-mediei și a comunicării în viața noastră, face multe provocări fascinante. Noțiunile mai vechi de media și comunicare trebuie reevaluate, noul mediu media trebuie să fie cartografiat, iar consecințele schimbărilor rapide în noile medii și tehnologii digitale trebuie înțelese. Aceasta constituie nucleul programului de Master în Cercetare în Științele Comunicării.... [-]


Master De Cercetare Științe în Studii Urbane

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportunități economice, sociale, politice și culturale, dar prezintă și riscuri de probleme sociale, de inegalitate și de securitate. În acest program, veți învăța să cercetați și să analizați aceste provocări. [+]

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportunități economice, sociale, politice și culturale, dar prezintă și riscuri de probleme sociale, de inegalitate și de securitate. În acest program, veți învăța să cercetați și să analizați aceste provocări.

Secolul 21 va fi un secol urban. Din 2008, mai mult de jumătate din populația lumii trăiește în zonele urbane și se așteaptă ca aceasta să crească la șaizeci la sută în 2030. Orașele sunt considerate simultan ca fiind motoare ale creșterii economice și ale oportunităților sociale, culturale și politice, precum și unde problemele și vulnerabilitățile, cum ar fi insecuritatea și inegalitatea, se concentrează. În consecință, avem nevoie de cadre universitare capabile să înțeleagă și să dezvolte cunoștințele despre schimbarea urbană. Abordarea aspectelor urbane și a proceselor pe măsură ce apar în domenii academice multiple și intersectate necesită o abordare multidisciplinară. Masterul de Cercetări în Studii Urbane (RMUS) combină disciplinele geografiei urbane, geografiei economice, planificării urbane și regionale și sociologiei urbane pentru a oferi o abordare multidisciplinară și cuprinzătoare pentru studierea schimbărilor urbane, precum și oportunitățile și provocările pe care acestea le provoacă. Veți învăța despre fenomenele urbane contemporane și veți fi instruiți într-o varietate de metodologii și tehnici de cercetare pentru a le înțelege dintr-o perspectivă critică. O temă importantă în cadrul programului este compararea internațională a fenomenelor urbane critice, exemplificată de cerința unei comparații internaționale în teza de masterat. O... [-]


Master of Science în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor este poarta de acces pentru studenții ambițioase, cu o mentalitate antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor este poarta de acces pentru studenții ambițioase, cu o mentalitate antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Despre acest Maestru

Cum ar trebui afacerea să răspundă oportunităților noilor tehnologii, marketingului digital și globalizării? De ce sunt unele start-up-uri de succes în dezvoltarea de noi produse și piețe în timp ce altele nu sunt? Cum reacționează multinaționalele la provocările globale în timp ce fac afaceri în întreaga lume? Modelele de afaceri care vor avea succes în era digitală?... [-]


Master of Science în Administrarea Afacerilor (Antreprenoriat și Inovare)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Antreprenoriat și inovare

Programul de Antreprenoriat și Inovație este una dintre cele șapte posibile piese de specializare din programul de Master în Administrarea Afacerilor. Dacă sunteți o persoană dinamică și creativă a cărei ambiție este de a aplica aceste abilități într-un mediu de afaceri, piesa de Antreprenoriat și Inovație de la Amsterdam Business School (ABS) este punctul ideal pentru creativitatea dvs.... [-]


Master of Science în Administrarea Afacerilor (Antreprenoriat și Management în Industriile Creative)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul "Antreprenoriat și management în industria creativă" (EMCI) este conceput pentru două grupuri: cei care sunt interesați de industriile creative pentru că doresc să se implice în aceste industrii; și cei care doresc să fie pregătiți să facă față provocărilor în orice industrie unde creativitatea și inovația joacă un rol central. [+]

Programul de Antreprenoriat și Management în Industria Creativă (EMCI) este conceput pentru două grupuri: cei care sunt interesați de industriile creative, deoarece aceștia doresc să se implice în aceste industrii; și cei care doresc să fie pregătiți să facă față provocărilor în orice industrie unde creativitatea și inovația joacă un rol central.

Un program de master, șapte piese

Master în Administrarea Afacerilor vă permite să alegeți o pistă de specialitate de nivel superior în una din cele șapte discipline.

În plus față de o pistă preferată, puteți alege dintr-o gamă largă de cursuri elective, cum ar fi Branding, Leadership, Management Consulting sau Sustainability. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a adapta programul exact la propriile preferințe și abilități personale.... [-]


Master Of Science în Administrarea Afacerilor (Digital Business)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Business Administration (MSc): Afaceri Digitale

În multe industrii, inclusiv bănci, retail, muzică și rezervări, produsele, serviciile și marketingul au devenit din ce în ce mai numerice. Această revoluție digitală a transformat însăși natura acestor industrii și modul în care acestea concurează. Manageri de viitor trebuie să înțeleagă economia, practicile de afaceri și elementele de bază ale tehnologiei pentru a avea succes. Dacă doriți să vă începeți cariera ca un chei de frontieră între dezvoltatorii de aplicații și alte servicii online și activități comerciale și de marketing, această piesă este o alegere excelentă.... [-]


Master of Science în Administrarea Afacerilor (Marketing în era digitală)

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege mentalitatea. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Marketing

Marketingul în piesa de vârstă digitală este una din cele șapte piste posibile din programul de Master în Administrarea Afacerilor. Premisa principală a pistei de a explora crearea și capturarea valorii clienților într-un mediu de marketing în continuă schimbare. În cadrul liniei de marketing, puteți alege între două specializări diferite: Marketing digital și Management de marketing. Ambele specializări din cadrul liniei de marketing vă vor oferi o bază solidă în domeniul științei și al modelelor de gândire și management de marketing contemporan, împuternicindu-vă să luați decizii de marketing relevante și eficiente (strategice și tactice).... [-]


Master Of Science în Administrarea Afacerilor (Strategie)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Strategie

Pista de strategie este una din șapte posibile piese de specializare în programul de Master of Business Administration. Este destinat studenților care sunt fascinați de alegerile importante ale managerilor generali și ale consultanților strategici, cum ar fi care piețe să intre, cum să se diferențieze o firmă de concurenții săi și cât de bine să se proiecteze structurile organizaționale și sistemele de management.... [-]


Master of Science în Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Antreprenoriatul a devenit o disciplină academică matură. UvA și Vrije Universiteit Amsterdam și-au îmbinat experiența în acest domeniu pentru a crea un program de masterat relevant la nivel internațional. Acest program vă va expune la două culturi academice distincte, care te provoacă să te uiți în continuare și te pregătește pentru cerințele practicii antreprenoriale. [+]

Antreprenoriatul a devenit o disciplină academică matură. UvA și Vrije Universiteit Amsterdam și-au îmbinat experiența în acest domeniu pentru a crea un program de masterat relevant la nivel internațional. Acest program vă va expune la două culturi academice distincte, care te provoacă să te uiți în continuare și te pregătește pentru cerințele practicii antreprenoriale.

Acest program de un an are o privire aprofundată asupra a două moduri de antreprenoriat: noi afaceri comerciale și activități antreprenoriale în cadrul organizațiilor. Vom analiza aspectele multidisciplinare ale antreprenoriatului, natura sa de colaborare și socială și numeroasele aspecte practice (de ex. Finanțele) care îl influențează. Cursurile de specializare vă permit să obțineți cunoștințe aprofundate despre antreprenoriat în contexte specifice. Programul culminează cu o teză.... [-]


Master of Science în antropologie culturală și socială

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2020 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în Antropologie Culturală și Socială de la UvA este un program de masterat cu un an îndelungat concentrat în care vă proiectați și desfășurați cercetări antropologice de înaltă calitate. Întrebările legate de globalizare, identitate și autenticitate, migrație, cetățenie, dar și a relațiilor transnaționale, a dezvoltării și a miturilor de progres sunt în centrul acestui program. [+]

Programul de masterat în Antropologie Culturală și Socială de la UvA este un program de masterat cu un an îndelungat concentrat în care vă proiectați și desfășurați cercetări antropologice de înaltă calitate. Întrebările legate de globalizare, identitate și autenticitate, migrație, cetățenie, dar și a relațiilor transnaționale, a dezvoltării și a miturilor de progres sunt în centrul acestui program.

Antropologia culturală și socială contemporană își propune să înțeleagă și să explice anumite moduri de a trăi și de a se comporta în societăți din întreaga lume, între diferite grupuri de oameni. Cum se relaționează oamenii cu ceilalți și cu mediul lor social și material?... [-]


Master of Science în Antropologie Culturală și Socială (Antropologie Aplicată)

Campus Cu normă întreagă 12  September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicabil, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegere acolo unde este nevoie directă, oferim posibilitatea de a ne specializa în Antropologie Aplicată. În acest tip de cercetare, metodele și teoriile cercetării antropologice sunt folosite pentru a oferi perspective și sugestii la problemele practice cu care se confruntă partide non-antropologice precum guverne, companii, ONG-uri sau alte organizații. Elevii efectuează cercetări în colaborare cu astfel de organizații. Ca parte a răspunsurilor la întrebările lor de cercetare, elevii studiază atât problema cât și organizația: este necesară o înțelegere aprofundată a intereselor, culturii și moralei organizației pentru a înțelege modul în care membrii acesteia percep problema pe care doresc să o rezolve. [+]

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicabil, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegere acolo unde este nevoie directă, oferim posibilitatea de a ne specializa în Antropologie Aplicată. În acest tip de cercetare, metodele și teoriile cercetării antropologice sunt folosite pentru a oferi perspective și sugestii la problemele practice cu care se confruntă partide non-antropologice precum guverne, companii, ONG-uri sau alte organizații. Elevii efectuează cercetări în colaborare cu astfel de organizații. Ca parte a răspunsurilor la întrebările lor de cercetare, elevii studiază atât problema cât și organizația: este necesară o înțelegere aprofundată a intereselor, culturii și moralei organizației pentru a înțelege modul în care membrii acesteia percep problema pe care doresc să o rezolve.... [-]


Master of Science în Antropologie și Sociologie Medicală

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie se concentrează pe sănătate și asistență medicală într-un context politic, economic și cultural. În programul de masterat în Antropologie și Sociologie Medicală, veți folosi teoria și metodele științei sociale pentru a analiza critic problemele de sănătate într-o lume globalizată. [+]

Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie se concentrează pe sănătate și asistență medicală într-un context politic, economic și cultural. În programul de masterat în Antropologie și Sociologie Medicală, veți folosi teoria și metodele științei sociale pentru a analiza critic problemele de sănătate într-o lume globalizată.

Bolile se deplasează peste granițele naționale - la fel și pacienții, medicii și medicamentele. Sănătatea și asistența medicală sunt adesea o chestiune de politică, de economie și de cultură. Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie (MAS) vă antrenează să înțelegeți sănătatea, boala și corpul din perspectiva științei sociale. În timpul programului, vă veți uita la problemele de sănătate contemporane globale și locale, precum și subiectele-cheie în știința socială. Vă permite să vă aprofunda cunoștințele despre antropologie și sociologie, în timp ce în același timp dobândiți o specializare în domeniul sănătății.... [-]


Master of Science în Brain și Științe Cognitive

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat își propune să pregătească studenții să devină experți în subdomeniul lor specific al științelor creierului și cognitiv, dar cu o înțelegere și apreciere clară a contribuției făcute de celelalte sub-domenii. Toți elevii completează un curriculum de bază alături de direcția aleasă în cadrul programului de cercetare Master în Brain and Sciences Cognitive. Curriculum-ul de bază al acestui program integrează diferite perspective din cadrul disciplinei și include un club de jurnal săptămânal și o școală anuală de vară, ambele axându-se pe subiecte de ultimă oră într-un cadru intens interdisciplinar. [+]

Programul de masterat își propune să pregătească studenții să devină experți în subdomeniul lor specific al științelor creierului și cognitiv, dar cu o înțelegere și apreciere clară a contribuției făcute de celelalte sub-domenii. Toți elevii completează un curriculum de bază alături de direcția aleasă în cadrul programului de cercetare Master în Brain and Sciences Cognitive. Curriculum-ul de bază al acestui program integrează diferite perspective din cadrul disciplinei și include un club de jurnal săptămânal și o școală anuală de vară, ambele axându-se pe subiecte de ultimă oră într-un cadru intens interdisciplinar.

Calitatea disciplinară și perspectivele interdisciplinare... [-]

Master Of Science în Chimie (Științe Analitică)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În cadrul programului de studii universitare de chimie din cadrul programului de studii universitare de licență al Universității Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți concentra exclusiv pe aspectele chimiei analitice, cum ar fi tehnicile analitice moderne, conceptele generale și strategiile de analiză și domeniile de aplicare diferite. [+]

În cadrul programului de studii universitare de chimie din cadrul programului de studii universitare de licență al Universității Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți concentra exclusiv pe aspectele chimiei analitice, cum ar fi tehnicile analitice moderne, conceptele generale și strategiile de analiză și domeniile de aplicare diferite.

Chimia analitică joacă un rol crucial în multe domenii ale științei și societății. Compușii chimici dintr-o varietate de materiale și medii trebuie să fie identificați și cuantificați pentru, de exemplu:

dezvoltarea de noi produse farmaceuticedezintegrarea sistemelor biologice complexeproiectarea de noi materiale durabile și procese chimice... [-]

Master Of Science în Chimie (Științe Moleculare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Științele de Moleculară din programul de Chimie Master, un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domenii de chimie care în mod tradițional sunt asociate cu chimia organică și anorganică, cataliza, chimia fizică și chimia teoretică. [+]

Științele de Moleculară din programul de Chimie Master, un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domenii de chimie care în mod tradițional sunt asociate cu chimia organică și anorganică, cataliza, chimia fizică și chimia teoretică.

Chimia organică, biochimia și chimia organometalică sunt fundamentul unei înțelegeri fundamentale a relației dintre structura moleculară și performanță. Acest domeniu oferă societății moleculele și materialele de care avem nevoie pentru sănătate, transport, energie, agricultură și comunicare. Înțelegerea modului în care funcționează moleculele este una dintre cele mai importante provocări la nivel mondial în domeniul chimiei... [-]


Master of Science în contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Contabilitatea Master (MSc) [+]

Contabilitatea Master (MSc)

Pista de control a programului de contabilitate și control de master este preocupat de informații financiare și de luare a deciziilor în managementul organizațiilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională de care veți avea nevoie în calitate de controlor sau profesionist financiar în lumea afacerilor sau în sectorul public.

Pregătiți-vă pentru o carieră într-o funcție financiară;dezvoltați expertiza financiară prin dobândirea atât a cunoștințelor conceptuale, cât și a competențelor tehnice în contabilitate și control;urmați programul nostru multidisciplinar și se califică pentru programe post-master de nivel superior.după finalizarea programului, sunteți eligibil pentru scutiri pentru până la șapte lucrări în vederea acreditării ACCA internaționale.... [-]

Master of Science în contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Contabilitatea Master (MSc) [+]

Contabilitatea Master (MSc)

Programul de contabilitate în cadrul programului de contabilitate și control este pentru dumneavoastră dacă vă căutați o carieră într-o funcție financiară, ca auditor, dar și ca un profesionist financiar în lumea afacerilor sau în organizații non-profit. Programul vă oferă cunoștințe aprofundate despre fluxurile de informații financiare și rolul lor în managementul financiar, precum și abilitățile profesionale de a aplica aceste cunoștințe în lumea practică a afacerilor sau a sectorului public.

Pregătiți-vă pentru o carieră ca auditor sau profesionist financiar;dezvoltați expertiza financiară prin dobândirea atât a cunoștințelor conceptuale, cât și a competențelor tehnice în contabilitate și control;urmați programul nostru multidisciplinar și se califică pentru programele post-master de nivel superior;după finalizarea programului, sunteți eligibil pentru scutiri pentru până la șapte lucrări în vederea acreditării ACCA internaționale.... [-]

Master of Science în contabilitate și control

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de masterat în contabilitate [+]

Programul de masterat în contabilitate

ContabilitateControl

Ambele piese oferă o bază comună de cunoștințe în contabilitate și control, precum și cursuri și teme de specialitate aprofundate.

grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de masterat acreditat în contabilitate și control și titlul de Master of Science (MSc).

Clasamentul și reputația

Amsterdam Business School (ABS) de la University of Amsterdam (UvA) are o reputație excelentă, cu accent internațional și mulți cercetători și lectori de renume. Citiți mai multe despre clasamentul și reputația noastră.

Pista de contabilitate în programul de contabilitate și control este pentru tine dacă cauți o carieră într-o funcție financiară, ca auditor, dar și ca profesionist financiar în lumea afacerilor sau în organizații non-profit.... [-]


Master of Science în dezvoltarea copilului și educație (prin cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, educație și dezvoltarea copilului. [+]

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, educație și dezvoltarea copilului.

Studierea dezvoltării și educației copilului la University of Amsterdam

Programul de Master de Cercetare în Dezvoltarea Copilului și Educație pregătește studenții să conceapă, să proiecteze, să desfășoare și să raporteze cercetări de înaltă calitate în domeniul dezvoltării și educației copiilor. Programul a fost dezvoltat pentru studenții excelenți care sunt motivați să desfășoare activități de cercetare și care intenționează să urmeze cariere în cercetarea academică în domeniul dezvoltării și educației copilului. Studenții de masterat de cercetare dobândesc cunoștințe aprofundate disciplinare, familiaritate cu metodologia de cercetare relevantă și experiența practică în realizarea cercetării. Programul durează doi ani până la finalizare. În ambii ani studenții să ia cursuri și să câștige experiență în efectuarea de cercetări.... [-]


Master of Science în Econometrie: Complexitatea și Comportamentul Economic

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp. [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Concentrați-vă pe calculele complexe care guvernează piețele actuale

Programul de complexitate și comportament economic al programului Masterat Econometrics este dedicat teoriei economice și se concentrează asupra calculelor complexe care guvernează configurațiile de piață avansate și structurile de prețuri. Având un personal didactic excelent și o atenție deosebită pentru gândirea critică, sunteți sigur că veți găsi discuții provocatoare, care vor recompensa cercetarea și o experiență de ansamblu de neuitat.... [-]


Master of Science în Econometrie: Econometrie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp. [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Descoperiți complexitatea economică cu matematică avansată

În piesa Econometrics a programului Masterat Econometrics, te vei arunca în matematica avansată în spatele complexității economice. Această piesă se ocupă cu modelarea, estimarea și testarea modelelor economice care utilizează date micro, macro și financiare, precum și tehnici parametrice și neparametrice adecvate pentru secțiune transversală, serii de timp și panou.

Pregătiți-vă pentru o carieră în una dintre cele mai căutate profesii din lume astăzi;Devino fluent în aplicarea metodelor matematice și statistice avansate;Se specializează în teoria econometrică, în datele din panouri și în econometria micro- și financiară.Programul unui maestru, patru piese... [-]

Master of Science în economie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp. [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Eliminați complexitatea economică în date, teorii și piețe

UvA Econometrics oferă patru piese unde puteți explora diferite specializări în econometrie. Piesa Econometrics analizează complexitatea economică utilizând date reale și instrumente statistice pentru a analiza problemele economice sau de afaceri, Data Science și Business Analytics (Big Data) se axează pe corelarea și interpretarea câtorva cubi de date generate în fiecare zi de social media și internet, tehnicile utilizate pentru analiza piețelor financiare și complexitatea și comportamentul economic analizează calculele complexe care guvernează piețele și structurile de prețuri... [-]


Master of Science în economie: Econometrie financiară

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp. [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

În programul Econometrics financiar al programului Masterat Econometrics, veți studia tehnicile econometrice dezvoltate pentru analiza piețelor financiare. Programul vă învață despre modelarea (multivariată) a volatilității, Value at Risk și stabilirea prețurilor activelor. Având un personal didactic excelent și o atenție deosebită pentru gândirea critică, sunteți sigur că veți găsi discuții provocatoare, care vor recompensa cercetarea și o experiență de ansamblu de neuitat.... [-]


Master of Science în Economie: Economie de Dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de economie de dezvoltare a programului de masterat în economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiză pentru a stimula creșterea în economiile în curs de dezvoltare. Aflați cum să modelați piețele emergente, să formulați opiniile dvs. echilibrate și critice cu privire la aspectele de politică și să descoperiți interdependențe complexe. [+]

Programul de economie de dezvoltare a programului de masterat în economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiză pentru a stimula creșterea în economiile în curs de dezvoltare. Aflați cum să modelați piețele emergente, să formulați opiniile dvs. echilibrate și critice cu privire la aspectele de politică și să descoperiți interdependențe complexe.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.... [-]


Master of Science în Economie: Economie Internațională

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul International Economics [+]

Traseul International Economics

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.

grad

După finalizarea cu succes a programului, veți primi o diplomă acreditată de master în economie și titlul de Master of Science (MSc).

Clasamentul și reputația

Școala de Economie din Amsterdam (ASE) de la University of Amsterdam este o școală excelent clasată, cu o concentrare internațională și cercetători și lectori cu o înaltă calificare.... [-]


Master of Science în Economie: Politica Monetară și Bancare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Profesorii de la Amsterdam School of Economics combină abilitățile excelente de predare cu o agendă activă de cercetare și o experiență practică. Acest lucru are ca rezultat un program atât de cunoaștere intensivă, cât și bazat pe cercetare, care vă aduce la marginea de vârf a stabilității financiare, a teoriei monetare și a reglementării. După finalizarea acestui program, veți fi un angajat valoros pentru firmele care operează în sectorul financiar, băncile centrale, autoritățile de supraveghere și factorii de decizie politică. [+]

Profesorii de la Amsterdam School of Economics combină abilitățile excelente de predare cu o agendă activă de cercetare și o experiență practică. Acest lucru are ca rezultat un program atât de cunoaștere intensivă, cât și bazat pe cercetare, care vă aduce la marginea de vârf a stabilității financiare, a teoriei monetare și a reglementării. După finalizarea acestui program, veți fi un angajat valoros pentru firmele care operează în sectorul financiar, băncile centrale, autoritățile de supraveghere și factorii de decizie politică.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală... [-]

Master of Science în economie: Știința datelor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința datelor [+]

Știința datelor

Pregătiți-vă pentru o carieră ca specialist Big Data în mediul economic și de afaceri;Dobândiți o perspectivă profundă asupra evoluțiilor care revoluționează economia de astăzi;Deveniți un expert într-un domeniu nou care se bazează pe creșterea datelor consumatorilor.

Programul unui maestru, patru piese

Master în Econometrics vă oferă opțiunea de a alege una dintre cele patru piese de specialitate de nivel superior de specialitate:

Complexitatea și comportamentul economicȘtiința datelorEconometrieEconometrie financiară

Fiecare piesă oferă cursuri elective, precum și cursuri de teren pentru care puteți alege.

grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de masterat acreditat oficial în economie și titlul de Master of Science (MSc).... [-]


Master of Science în economie de afaceri

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe plan intern, cât și pe contextul pieței în care operează. Programul pune un accent puternic pe o abordare analitică și cantitativă și modul de gândire, astfel încât absolvenții sunt capabili să desfășoare activități de cercetare în subiecte de economie de afaceri. [+]

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe plan intern, cât și pe contextul pieței în care operează. Programul pune un accent puternic pe o abordare analitică și cantitativă și modul de gândire, astfel încât absolvenții sunt capabili să desfășoare activități de cercetare în subiecte de economie de afaceri.

Programul unui maestru, trei piese

Master în economie de afaceri constă din trei piese academice de nivel superior într-una din următoarele discipline. Pentru mai multe informații despre piese, consultați programele de piese separate:... [-]


Master Of Science în Economie De Afaceri (Dreptul Concurenței și Economie)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate. [+]

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate.

Concurența este unul dintre principiile principale de organizare a economiei de piață. Companiile funcționează mai bine din cauza acesteia; legile îi protejează procesele, iar instituțiile internaționale aplică aceste legi atunci când concurența intră în pericol. În cursul Legii concurenței și economiei, studenții programului de Master în economie de afaceri învață să înțeleagă complexitatea concurenței și reglementările care o guvernează. O pistă pentru viitori lideri de afaceri și factori de decizie politică care ar putea să se bucure de muncă pe piețele competitive și pe piețele competitive.... [-]


Master of Science în Economie de Afaceri (Economie și Strategie Managerială)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în economie de afaceri de la University of Amsterdam (UvA) te învață cum să faci deciziile organizatorice și financiare corecte pentru organizații. Este un program specializat pentru studenții care au un background în economia de afaceri și doresc să se concentreze asupra problemelor organizaționale, folosind o abordare cantitativă și analitică. [+]

Master în economie de afaceri de la University of Amsterdam (UvA) te învață cum să faci deciziile organizatorice și financiare corecte pentru organizații. Este un program specializat pentru studenții care au un background în economia de afaceri și doresc să se concentreze asupra problemelor organizaționale, folosind o abordare cantitativă și analitică.

Programul de economie și strategie managerială a programului de master economie de afaceri se concentrează asupra performanței economice a organizațiilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și experiența internațională de care veți avea nevoie în cariera dvs. Veți obține cunoștințele de care aveți nevoie pentru a înțelege designul firmelor și al altor tipuri de organizații.... [-]


Master Of Science în Economie De Afaceri (Neuroeconomie)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Scopul acestei discipline este de a oferi perspective asupra progreselor științifice recente în domeniul Neuroeconomiei și de a identifica provocările societale actuale care pot beneficia de perspectivele dobândite prin înțelegerea bazei neurobiologice a procesului decizional social și economic și a proceselor emoționale și cognitive care sprijină alegere. [+]

Scopul acestei discipline este de a oferi perspective asupra progreselor științifice recente în domeniul Neuroeconomiei și de a identifica provocările societale actuale care pot beneficia de perspectivele dobândite prin înțelegerea bazei neurobiologice a procesului decizional social și economic și a proceselor emoționale și cognitive care sprijină alegere. Domeniile interdisciplinare, cum ar fi Neuroeconomia, permit cercetătorilor să abordeze întrebările științifice dintr-o perspectivă mai largă și, prin urmare, să ofere avantaje unice care îmbogățesc procesul științific prin oferirea unor niveluri multiple de analiză. Cu toate acestea, această oportunitate vine cu o provocare specifică: înțelegerea diferitelor metode de cercetare și a perspectivelor teoretice utilizate în diferite discipline. Pentru a permite studenților să se alăture disciplinelor care compun împreună Neuroeconomia, va fi asigurată o pregătire aprofundată în domeniul Economie, Neuroștiințe Cognitive și Psihologie.... [-]


Master of Science în finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program se concentrează pe piețele financiare și pe luarea deciziilor financiare de către firme și investitori. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și experiența internațională de care veți avea nevoie în cariera dvs. [+]

Master Finanțe se concentrează pe multe aspecte ale domeniului financiar, cum ar fi piețele financiare și decizia financiară a firmelor și a investitorilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională pe care o veți avea nevoie în cariera dvs. financiară. Obțineți o înțelegere profundă a luării deciziilor financiare și a piețelor prin alegerea uneia dintre cele cinci piese ale acestui program fascinant de Master și deveniți un expert financiar.

Pregătiți-vă pentru o carieră în lumea financiară sau de afaceri;beneficiați de studierea într-o facultate cu puncte forte importante în lumea finanțelor.Un program de Master, cinci piese... [-]

Master of Science în Finanțe: Corporate Finance

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Companiile de orice dimensiune se confruntă permanent cu decizii financiare. Programul de finanțe corporative al programului de master în finanțe explorează astfel de decizii în timp: de la fuziuni [+]

Companiile de orice dimensiune se confruntă permanent cu decizii financiare. Programul de finanțe corporative al programului de master în finanțe explorează astfel de decizii în timp: de la fuziuni

Pregătiți-vă pentru o carieră în lumea financiară, de consultanță sau de afaceri;să învețe să analizeze decizii financiare complexe pentru a descoperi forțele subiacente;beneficiați de studierea într-o facultate cu puncte forte importante în lumea finanțelor.

Acest program este ideal pentru oricine este interesat de o carieră în Corporate Finance. Aceasta poate fi fie într-o bancă de investiții, fie într-o bancă comercială, ca consultant sau în cadrul unei societăți nefinanciare. În linia Corporate Finance, oferim un cadru pentru luarea deciziilor financiare corporative legate de evaluare, finanțare, restructurare corporativă și guvernanță corporativă.... [-]


Master of Science în finanțe: finanțe cantitative

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cantitatea de finanțări cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și un interes în analiza (mari) de date și aplicații în domeniul Finanțelor. [+]

Cantitatea de finanțări cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și un interes în analiza (mari) de date și aplicații în domeniul Finanțelor. Abilitățile și teoria pe care o veți găsi aici sunt extrem de relevante pentru disciplinele financiare, cum ar fi managementul riscului, gestionarea activelor și sectorul bancar de investiții. Există o cerere mare și în creștere pentru astfel de abilități analitice în lumea finanțelor. Aveți o minte pentru matematică și un interes în analiza bazată pe date aplicată luării deciziilor financiare? Aceasta ar putea fi pista pentru tine.

Devino fluent în modelarea complexă a riscurilor pentru regimurile de reglementare precum Basel III;să înțeleagă și să contribuie la dezvoltarea rolului de date importante în domeniul finanțelor;lansați-vă cariera într-o facultate cu o bună reputație în domeniul finanțelor, datelor și econometriei.Un program de Master, cinci piese... [-]

Master of Science în Finanțe: Finanțe imobiliare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. [+]

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. Cei care au ambiții în gestiunea finanțelor sau a investițiilor trebuie să știe cum să evalueze investițiile imobiliare în raport cu capitalul propriu, cu venitul fix și alte tipuri financiare derivate. Programul este, de asemenea, relevant pentru o carieră în sectoarele financiare și imobiliare în general. Veți dobândi seturile de competențe cheie aplicate, cantitative și conceptuale necesare pentru a lua decizii complexe care sunt necesare în finanțarea și investițiile imobiliare moderne.

Pregătiți-vă pentru o carieră în domeniul finanțelor internaționale sau a agențiilor imobiliare;beneficiați de studii la o facultate cu puncte forte majore în lumea finanțelor;să învețe să înțeleagă și să ia decizii imobile substanțiale.Un program de Master, cinci piese... [-]

Master of Science în Finanțe: Managementul Activelor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cum ar trebui investitorii instituționali să investească banii clienților lor? Cum pot fondurile de pensii să structureze portofoliul de investiții pentru a obține structuri optime de răspundere a activelor? Ar trebui să acoperiți riscul valutar? Cum prețăm valorile mobiliare? Care este efectul tranzacționării de înaltă frecvență pe piețele financiare? Gestionarea activelor (sau gestionarea investițiilor) analizează portofoliile de active, care de obicei includ stocuri, obligațiuni și numerar pentru persoane fizice sau companii. [+]

Cum ar trebui investitorii instituționali să investească banii clienților lor? Cum pot fondurile de pensii să structureze portofoliul de investiții pentru a obține structuri optime de răspundere a activelor? Ar trebui să acoperiți riscul valutar? Cum prețăm valorile mobiliare? Care este efectul tranzacționării de înaltă frecvență pe piețele financiare? Gestionarea activelor (sau gestionarea investițiilor) analizează portofoliile de active, care de obicei includ stocuri, obligațiuni și numerar pentru persoane fizice sau companii.

Doriți să lucrați într-un mediu cu investitori profesioniști, cum ar fi fonduri mutuale, fonduri de pensii sau fonduri speculative? Sunteți interesat de stabilirea prețurilor și gestionarea portofoliului? Apoi, această piesă din programul Master of Finance poate fi cea pentru tine.... [-]


Master of Science în fizică și astronomie: Astronomie și astrofizică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în aspectele observaționale și teoretice ale astronomiei și astrofizicii moderne. Domeniul dinamic al astronomiei și astrofizicii câștigă în prezent importanță la nivel mondial. Noi generații de instrumente - situate pe suprafața pământului și în spațiu - ne permit să studiem originea, structura și evoluția planetelor, a stelelor, a sistemelor stelare și a universului într-un mod mai profund decât oricând. [+]

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în aspectele observaționale și teoretice ale astronomiei și astrofizicii moderne. Domeniul dinamic al astronomiei și astrofizicii câștigă în prezent importanță la nivel mondial. Noi generații de instrumente - situate pe suprafața pământului și în spațiu - ne permit să studiem originea, structura și evoluția planetelor, a stelelor, a sistemelor stelare și a universului într-un mod mai profund decât oricând.

Este astronomia și astrofizica în Amsterdam piesa pentru mine?

Dacă sunteți dornici să explorați modul în care legile fizicii joacă în univers, astronomia și astrofizica ar putea fi calea pentru voi. Evident, va trebui să aveți un fundal solid în fizică și matematică la nivel de licență (cu cel puțin câteva cunoștințe de bază despre astronomie). În plus, aveți un interes puternic în:... [-]


Master of Science în fizică și astronomie: Biofizică și biophotonic

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cursul de doi ani, Biofizica și Biophotonica din programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică pentru a explora secretele proceselor de viață. Această piesă a fost cunoscută anterior sub numele de Fizica vieții și sănătății. [+]

În cursul de doi ani, Biofizica și Biophotonica din programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică pentru a explora secretele proceselor de viață. Această piesă a fost cunoscută anterior sub numele de Fizica vieții și sănătății.

Programul

Sprijinită de tehnologiile de vârf disponibile în laboratoarele noastre și de o serie de clase teoretice oferite de membrii personalului nostru entuziast, vă puteți arunca cu capul în lumea fascinantă a desfășurării ADN-ului, a funcției proteice, a mecanicii celulare, a ingineriei tisulare și a funcției organelor. Veți învăța despre fotonitică și despre utilizarea acesteia în dezvoltarea de noi tehnici imagistice; sau puteți alege să vă aprofundezi cunoștințele în domeniul aplicării fizicii în domeniul imagisticilor și terapiei biomedicale, în strânsă colaborare cu medicii din cele două centre medicale academice din Amsterdam. După acest program, puteți continua o carieră interesantă într-un institut de cercetare academică, aplicați pentru o pregătire post-absolvire pentru a deveni fizician clinic, lucrați în spitale, școli sau sectorul privat.... [-]


Master of Science în fizică și astronomie: Fizica teoretică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Fizica teoretică a captat imaginația de multe generații. Fizica teoretică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, oferă educație și formare profesională de la cercetători ai unuia dintre cele mai importante institute din Europa în acest domeniu provocator și interesant. Solicitând un nivel ridicat de sofisticare conceptuală și tehnică, ea încearcă să răspundă la întrebări profund fundamentale, cum ar fi: De ce este făcută chestiunea? Care este natura spațiului și a timpului? [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Fizica teoretică a captat imaginația de multe generații. Fizica teoretică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, oferă educație și formare profesională de la cercetători ai unuia dintre cele mai importante institute din Europa în acest domeniu provocator și interesant. Solicitând un nivel ridicat de sofisticare conceptuală și tehnică, ea încearcă să răspundă la întrebări profund fundamentale, cum ar fi: De ce este făcută chestiunea? Care este natura spațiului și a timpului?

Fizica teoretică din Amsterdam este studiul pentru mine?

Dacă sunteți fascinat de fizică și de legile științei, Fizica teoretică ar putea fi calea pentru voi. Va trebui să aveți o cunoaștere profundă a teoriei speciale a relativității, a mecanicii cuantice, a fizicii statistice, a electrodinamicii, a calculului și a algebrei liniare (o cunoaștere de bază a materiei condensate și a fizicii particulelor este un avantaj). Mai mult decât atât:... [-]


Master Of Science în Fizică și Astronomie: Materie Avansată și Fizica Energiei

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Fizica și Astronomia, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, este unul dintre cele mai bune programe de fizică experimentală din lume. [+]

Fizica și Astronomia, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, este unul dintre cele mai bune programe de fizică experimentală din lume. Acesta vă oferă cursuri și oportunități de cercetare în teme fierbinți din laboratoarele din întreaga lume și vă pregătește pentru o carieră interesantă în cercetare.

Este materia avansată și fizica energiei în Amsterdam piesa pentru mine?

Dacă vă bucurați de provocarea cercetării fundamentale experimentale și păstrați mereu un ochi deschis pentru aplicațiile posibile ale rezultatelor dvs., Materia avansată și Fizica energetică ar putea fi pista pentru voi. Mai mult decât atât:

Au cunoștințe bine fundamentate despre mecanica cuantică, fizica statistică și electrodinamica (la nivel de licență) - cunoașterea fizicii materiei condensate este un avantajAr vrea să lucreze într-un laborator de cercetare de top în Olanda sau în străinătate - sau să lucreze la un proiect într-un cadru de cercetare industrialăBucurați-vă de lucrul într-o echipă, în timp ce sunteți forța motrice și practica "investigatorului principal" al experimentelor propriiCa să ajungeți la fundul lucrurilor, nu vă temeți de complexitate și aveți o înțelegere bine dezvoltată a artei de a face știința (experimentală)Poate absorbi și integra rapid noile concepteCe trebuie să mă ofere Fizica avansată și fizica energetică la UvA?... [-]

Master of Science în fizică și astronomie: Știință pentru energie și durabilitate

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința pentru Energie și Sustenabilitate (SES) este o "cale" sau o specializare interdisciplinară în cadrul programelor de masterat ale UvA Chimie și Fizică și Astronomie. Este un program de studii comune de la University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam. [+]

Știința pentru Energie și Sustenabilitate (SES) este o "cale" sau o specializare interdisciplinară în cadrul programelor de masterat ale UvA Chimie și Fizică și Astronomie. Este un program de studii comune de la University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam.

Program de studii comune cu Universitatea VU Amsterdam

Cursurile sunt predate la locațiile ambelor universități. UvA și VU emite împreună un certificat de diplomă în fizică și astronomie pentru absolvenți. Ca student în fizică și astronomie din Amsterdam, beneficiați de expertiză, rețele și proiecte de cercetare atât la universități, cât și la institutele de cercetare afiliate.

Ce trebuie să mă ofere Știința pentru Energie și Sustenabilitate în Amsterdam?... [-]

Master of Science în Geografia Umană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Geografia umană de la University of Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. Programul oferă patru specializări: Geografia economică, Geografia mediului, Geografia politică și Geografia urbană. [+]

Geografia umană de la University of Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. Programul oferă patru specializări: Geografia economică, Geografia mediului, Geografia politică și Geografia urbană.

Geografia este vorba despre studierea oamenilor, a spațiului și a locului - și Amsterdam este locul perfect pentru a face acest lucru. În primul rând, orașul Amsterdam însuși este locația perfectă și intersecția pentru a studia, a explora, a experimenta geografia. În al doilea rând, University of Amsterdam , o universitate de cercetare majoră, oferă un program de masterat predat de una dintre cele mai înalte departamente geografice din Europa continentală. Nu în ultimul rând, Școala Universitară de Științe Sociale (GSSS) din Amsterdam oferă o comunitate academică vibrantă și internațională. GSSS valorifică diversitatea atât în ​​ceea ce privește cercetarea, cât și conținutul academic, personalul academic și populația studenților.... [-]


Master of Science în Geografia Umană: Geografie de mediu

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Geografia mediului geografic se concentrează asupra relației dintre om și ecosistemul său. Provocările legate de mediu pot fi abordate din perspective diferite, care sunt analizate ținând cont de dinamica spațială. Veți examina consecințele schimbărilor de mediu asupra economiilor locale și globale și veți studia guvernanța internațională a schimbărilor climatice. [+]

Geografia mediului geografic se concentrează asupra relației dintre om și ecosistemul său. Provocările legate de mediu pot fi abordate din perspective diferite, care sunt analizate ținând cont de dinamica spațială. Veți examina consecințele schimbărilor de mediu asupra economiilor locale și globale și veți studia guvernanța internațională a schimbărilor climatice.

Maestru în Geografie de mediu se concentrează asupra interacțiunilor om-ecosistem și este bine plasat pentru a arunca lumina asupra provocărilor daunatoare de mediu cu care se confruntă planeta noastră. S-ar putea argumenta că am depășit capacitatea de încărcare a pământului și ne apropiem de granițele planetare. Alte argumente susțin că ingeniozitatea umană ne va dota să facem față noilor provocări în viitor. Acest program se concentrează pe relația dintre oameni și ecosistemele lor. Acest lucru se realizează prin adoptarea unei perspective spațiale puternice și prin cercetarea impactului schimbărilor de mediu atât la nivel global, cât și la nivel local asupra oamenilor.... [-]


Master of Science în Geografia Umană: Geografie Economică

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Geografia economică geografică se concentrează asupra modului în care economia globalizată a afectat viețile oamenilor din diferite părți ale lumii. Procesele globalizării sunt strâns legate de schimbările din domeniul tehnologiilor de comunicare și de transport, precum și de politicile de dereglare și re-reglementare. [+]

Geografia economică geografică se concentrează asupra modului în care economia globalizată a afectat viețile oamenilor din diferite părți ale lumii. Procesele globalizării sunt strâns legate de schimbările din domeniul tehnologiilor de comunicare și de transport, precum și de politicile de dereglare și re-reglementare. Nu vom explora doar aspectele economice ale rețelelor de producție din ce în ce mai globalizate, ci și impactul social al acestora.

Integrarea economică globală a afectat profund viața unui număr tot mai mare de oameni din întreaga lume, de la Amsterdam la Phnom Penh și de la Mumbai la New York. Geografia economică la UvA subliniază rolul cadrului instituțional și al setului său distinctiv de relații sociale și politice pentru a înțelege diviziunea globală rapidă a forței de muncă și luptele în desfășurare cu privire la puterea, profitul și drepturile socio-economice. Master în Geografia Economică adoptă o abordare multi-scalară a rețelelor de producție la nivel mondial - explorarea nivelului local, național și global al interconexiunilor dinamice permise de tehnologiile de comunicare și transport, migrația forței de muncă și externalizarea, precum și politicile de stat de de- regulament.... [-]


Master of Science în Geografia Umană: Geografie Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Geografia politică principală se concentrează pe trei teme fundamentale: geopolitică, globalizare și guvernare. Prin examinarea acestor concepte, geografiile politice din lumea actuală globalizată sunt analizate și cercetate. Teoriile și metodele din geografia politică sunt bine studiate înainte de realizarea unui proiect de teză în domeniu. [+]

Geografia politică principală se concentrează pe trei teme fundamentale: geopolitică, globalizare și guvernare. Prin examinarea acestor concepte, geografiile politice din lumea actuală globalizată sunt analizate și cercetate. Teoriile și metodele din geografia politică sunt bine studiate înainte de realizarea unui proiect de teză în domeniu.

Geografie politică: geopolitică, globalizare și guvernare

Master în Geografie Politică se concentrează pe trei concepte de bază (geopolitică, globalizare și guvernare) pentru a explora geografiile politice ale lumii noastre globalizatoare. Acestea se referă la dinamica spațiului politic, inclusiv politica internă, relațiile internaționale și politica transnațională și modul în care acestea pot fi înțelese prin intermediul unor concepte geografice cheie, cum ar fi teritoriul, locul, scara și rețeaua.... [-]


Master of Science în Geografia Umană: Geografie Urbană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Geografie Urbană oferă studenților o mai bună înțelegere a proceselor globale și locale care modelează orașe de astăzi. Secolul 21 va fi, fără îndoială, o epocă urbană. [+]

Geografia Urbană Master oferă studenților o înțelegere mai profundă a proceselor globale și locale care modelează orașe din întreaga lume. În programul nostru, studiem procesele de urbanizare, inegalitatea urbană și viața urbană zilnică printr-o lentilă geografică, explorând cum aparent fenomenele globale iau forme specifice locului și contribuie la provocările sociale și spațiale specifice locului. Veți învăța astfel să studiați orașele nu numai din perspectiva globală, ci și din perspectiva locală.

Secolul 21 va fi, fără îndoială, o epocă urbană. Orașele sunt celebrate ca motoare cheie pentru inovare și creștere economică în economia globală și au fost redescoperite și ca locuri atractive pentru a trăi, a lucra și a juca. Piețele locale de locuințe atrag investițiile internaționale, iar gentrificarea revitalizează zonele urbane degradate anterior. Cu toate acestea, această reprezentare a vieții urbane și a orașelor ca locuri de oportunități infinite este doar o parte a povestirii. Este din ce în ce mai clar că nu toate orașele împărtășesc această poveste de succes. Urbanizarea este, de fapt, foarte inegală și o creștere economică urbană chiar mai mult. În plus, vedem diferențe crescânde în cadrul orașelor. Procesele de polarizare, segregare, fragmentare și privatizare a peisajului urban reprezintă provocări politice și sociale substanțiale pentru guvernele urbane și rezidenții locali.... [-]


Master of Science în inteligența artificială

Online Campus Cu normă întreagă 24 - 48 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Inteligența artificială (AI) este un domeniu care dezvoltă algoritmi și mașini inteligente. Exemplele includ: autoturisme, camere inteligente, sisteme de supraveghere, fabricare robotică, traduceri automate, căutări pe internet și recomandări privind produsele. AI modernă implică adesea sisteme de auto-învățare care sunt instruite pe cantități masive de date ("Big Data") și / sau interacționează agenți inteligenți care efectuează raționamente distribuite și calcul. AI conectează senzorii cu algoritmi și interfețe om-calculator și se extinde în rețele mari de dispozitive. AI a găsit numeroase aplicații în industrie, guvern și societate și este una dintre forțele motrice ale economiei actuale. [+]

Inteligența artificială (AI) este un domeniu care dezvoltă algoritmi și mașini inteligente. Exemplele includ autoturisme, camere inteligente, sisteme de supraveghere, fabricare robotică, traduceri automate, căutări pe internet și recomandări privind produsele. AI modernă implică adesea sisteme de auto-învățare care sunt instruite pe cantități masive de date ("Big Data") și / sau interacționează agenți inteligenți care efectuează raționamente distribuite și calcul. AI conectează senzorii cu algoritmi și interfețe om-calculator și se extinde în rețele mari de dispozitive. AI a găsit numeroase aplicații în industrie, guvern și societate și este una dintre forțele motrice ale economiei actuale.... [-]


Master of Science în logică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

MSc Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un excelent program de formare în cercetare. Absolvenții programului se deplasează frecvent pentru a deveni actori cheie în comunitatea internațională de cercetare logică. [+]

Logica este un program de masterat interdisciplinar și internațional de doi ani care se concentrează asupra rolului central al logicii ca mediator între științe și umaniste. MSc Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un excelent program de formare în cercetare. Absolvenții programului se deplasează frecvent pentru a deveni actori cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Solicitați o broșură

Programul a fost înființat în 1995 de către Institutul de Logică, Limba și Calcul (ILLC) și este încorporat ferm în acest institut de cercetare, cu membri ai personalului din domeniile Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul de bază al MSc Logic este de a conecta cercetarea fundamentală tradițională în științele formale, cu o mare varietate de aplicații, care variază de la Științele informațiilor la Lingvistică și Filosofie.... [-]


Master of Science în matematică

Campus Cu normă întreagă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Matematica este un domeniu vibrant și versatil, în care linia de separare dintre teorie și practică este adesea doar o iluzie. Prin definiție infinită, matematica își găsește drumul în aplicații neașteptate, cu noi căi mereu așteptate să fie explorate. [+]

Matematica este un domeniu vibrant și versatil, în care linia de separare dintre teorie și practică este adesea doar o iluzie. Prin definiție infinită, matematica își găsește drumul în aplicații neașteptate, cu noi căi mereu așteptate să fie explorate.

Este matematica la UvA studiul pentru mine?

Dacă:

sunt un gânditor analiticau cunoștințe profunde despre calcul, analiză, topologie, algebră și statistici (și se recomandă cunoștințe de bază ale unor teme avansate precum analiza funcțională, sisteme dinamice și topologie algebrică)bucurați-vă de analizarea și dezvoltarea întrebărilor matematice pure și aplicatecaută o înțelegere precisă și completă a matematiciidoresc avantajele unui program la scară redusă, unde toți studenții și personalul se cunosc.Ce trebuie să mă ofere matematica la UvA?... [-]

Master of Science în planificarea urbană și regională

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în planificarea urbană și regională vă oferă o pregătire amplă în planificarea urbană și regională, cu accent pe planificarea strategică, pe orașele cu impact climatic, pe mobilitatea în spațiile transformatoare, precum și pe planificarea urbană și pe dezvoltarea proprietății. În timpul programului, vă veți concentra pe forme inovatoare de planificare care vizează rezolvarea problemelor de acțiune colectivă în zonele metropolitane. [+]

Noile condiții ale societății de rețea și geografia relațională au influențat rapid dezvoltarea urbană și regională. Programul de masterat în planificarea urbană și regională vă oferă o pregătire amplă în planificarea urbană și regională, cu accent pe planificarea strategică, pe orașele cu impact climatic, pe mobilitatea în spațiile transformatoare, precum și pe planificarea urbană și pe dezvoltarea proprietății. În timpul programului, vă veți concentra pe forme inovatoare de planificare care vizează rezolvarea problemelor de acțiune colectivă în zonele metropolitane.

Programul de planificare urbană și regională vă oferă o înțelegere aprofundată a teoriilor și metodologiilor avansate de planificare urbană și regională, cu accent pe zonele urbane și metropolitane. Elementele de bază sunt elaborarea planurilor spațiale, a politicilor și a proiectelor (intervenții spațiale), înțelegerea constelațiilor actorilor, cunoașterea condițiilor instituționale ale intervențiilor spațiale și compararea internațională a tradițiilor de amenajare a teritoriului și a guvernării metropolitane.... [-]


Master of Science în Psihologie: Brain

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Aplicați cunoștințele din domeniul creierului și al științelor cognitive, pentru a răspunde la întrebări importante ale societății. Elevii învață să înființeze experimente aplicate și să traducă constatările empirice în sfaturi practice. [+]

Aplicați cunoștințele din domeniul creierului și al științelor cognitive, pentru a răspunde la întrebări importante ale societății. Elevii învață să înființeze experimente aplicate și să traducă constatările empirice în sfaturi practice.

Creierul și mintea

Interesul societății în creier și minte a explodat în ultimii ani. Acest lucru se datorează în parte creșterii cunoștințelor științifice despre relația dintre funcțiile cognitive, cum ar fi atenția și memoria și performanța în viața de zi cu zi, precum și progresele tehnologice care au oferit o perspectivă fără precedent asupra funcționării creierului și noi metode care permit continuu monitorizarea comportamentului sau a funcțiilor cognitive și corporale (de exemplu, internet, purtare, aplicații smartphone). Obiectivul principal al curriculum-ului "Brain and Cognition in Society" este modul în care cunoștințele teoretice și metodologice din domeniul creierului și al cunoașterii pot contribui la răspunsul la întrebările societale.... [-]


Master of Science în Psihologie: Coaching

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul se concentrează asupra psihologiei sănătății ocupaționale, mai exact asupra psihologiei intervențiilor care promovează bunăstarea și funcționarea oamenilor la locul de muncă. [+]

Traseul se concentrează asupra psihologiei sănătății ocupaționale, mai exact asupra psihologiei intervențiilor care promovează bunăstarea și funcționarea oamenilor la locul de muncă. Contextul, dezvoltarea și aplicarea coaching-ului de lucru și a altor intervenții (inclusiv atenția) joacă un rol-cheie în acest sens. Elevii învață cum să dezvolte abordări bazate pe dovezi, să introducă intervenții și să aplice tehnici de coaching.

Ce măsuri proactive și preventive puteți lua pentru a vă asigura o dezvoltare sănătoasă a carierei?Ce pot face organizațiile pentru a contribui la satisfacerea locului de muncă și pentru a promova sănătatea și bunăstarea pe termen lung a angajaților lor?Cum vă puteți întoarce la locul de muncă cu succes și eficient după ce ați fost absent din cauza problemelor de sănătate legate de muncă?... [-]

Master of Science în Psihologie: Dezvoltare și Psihologie în Sănătate

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de master combină teoria cu aplicații practice, cu un ochi deschis asupra posibilităților de a folosi tehnologia modernă (de exemplu, e-sănătate). Acesta combină elemente de psihologie socială, de dezvoltare și experimentală cu aplicații pentru problemele de sănătate care se află în topul listei în societatea noastră. Elevii vor învăța să analizeze sistematic diferite probleme de sănătate, să selecteze, să adapteze sau să proiecteze și să execute intervențiile adecvate și să le analizeze eficiența. [+]

Aproape toți copiii urăsc fumatul, dar aproximativ un sfert dintre tinerii adulți încep să fumeze. Ce sa schimbat între copilărie și maturitate și ce putem face pentru a preveni acest comportament?

Întrebări similare pot fi solicitate pentru consumul de alcool, utilizarea problematică a drogurilor și activitățile care au început ca distracție nevinovată, cum ar fi jocurile de noroc, dar care au devenit dependente. În plus, excesul de greutate și obezitatea, chiar și la copiii mici, reprezintă una dintre cele mai importante probleme de sănătate din lumea occidentală, cu un impact socio-economic enorm. Ce putem face despre asta?

Psihologie: dezvoltare și sănătate - fumat și băut... [-]

Master of Science în Psihologie: Influența socială

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Influența socială este o piesă de masterat predată de englezi oferită de Departamentul de Psihologie Socială. [+]

Multe organizații și companii beneficiază de influențarea eficientă a comportamentului cetățenilor sau consumatorilor: Politicienii încearcă să câștige voturi, agențiile de publicitate încearcă să crească vânzările unui anumit produs, iar municipalitățile încearcă să descurajeze ciclismul în zonele pietonale. Dar care este cel mai bun mod de a aborda acest lucru?

Influența socială este o piesă de masterat predată de englezi oferită de Departamentul de Psihologie Socială.

De ce sunt eficiente unele campanii publicitare și altele nu?Cum încurajăm mai puțini oameni să circule în zonele pietonale?Cum studiem eficacitatea măsurilor de prevenire a evaziunii fiscale?O abordare bazată pe dovezi... [-]

Master of Science în psihologie: Psihologie culturală

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Departamentul de Psihologie Socială oferă un program de masterat în domeniul psihologiei culturale în limba engleză, începând cu septembrie 2017. Invităm studenți ambițioși, olandezi și internaționali, cu un interes autentic în psihologia culturală (transculturală) pentru a aplica acest program selectiv de un an. [+]

Departamentul de Psihologie Socială oferă un program de masterat în limba engleză în Psihologia Culturală. Invităm ambițios studenți olandezi și internaționali care au un interes autentic în psihologia culturală (încrucișată) pentru a aplica acest program selectiv, de un an.

Descrierea programului

Programul combină abordările din psihologia culturală și interculturală și se ocupă de trei aspecte centrale:

1) Cum cultura funcționează psihologic? 2) Care sunt consecințele asemănărilor culturale și / sau diferențele dintre individ, grup și relațiile inter-grupuri? 3) Cum putem proiecta și evalua intervenții și programe care sunt sensibile din punct de vedere cultural?... [-]


Master of Science în Psihologie: Resurse umane și managementul carierei

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Această piesă se concentrează pe psihologia personalului, disciplina care examinează procesele individuale din cadrul organizației. Este studiul modului în care organizațiile angajează și păstrează oamenii potriviți pentru locul potrivit. [+]

Această piesă se concentrează pe psihologia personalului, disciplina care examinează procesele individuale din cadrul organizației. Este studiul modului în care organizațiile angajează și păstrează oamenii potriviți pentru locul potrivit.

Cum recrutați și selectați persoanele potrivite pentru locul potrivit?Care sunt cele mai bune modalități de a păstra, recompensa și evalua oamenii?Vă influențați opțiunile de carieră sau sunt determinate de ceilalți?Ce este necesar pentru o carieră de succes în aceste zile și cum puteți ajuta oamenii să realizeze acest lucru?

Întrebări precum acestea sunt explorate în Resursele Umane

Subiecte importante în acest domeniu sunt:... [-]


Master of Science în Psihologie: Științe de Date Comportamentale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Înțelegerea datelor despre comportamentul uman este o abilitate importantă și valoroasă în societatea de astăzi. Companiile, instituțiile publice și organizațiile guvernamentale - toți folosesc fluxul continuu de date mari pentru a descrie și prezice comportamentul uman. [+]

Înțelegerea datelor despre comportamentul uman este o abilitate importantă și valoroasă în societatea de astăzi. Companiile, instituțiile publice și organizațiile guvernamentale - toți folosesc fluxul continuu de date mari pentru a descrie și prezice comportamentul uman.

Știința datelor comportamentale

Poliția folosește date pentru a anticipa riscul de efracție în funcție de zonă și săptămână a anului, companiile de asigurări își ajustează prețurile pe baza datelor clienților, iar școlile ajustează programele educaționale pe baza cunoștințelor despre progresul studenților.

Folosirea întregului potențial al acestor cantități masive de date comportamentale față de aceste obiective beneficiază foarte mult de o înțelegere aprofundată a tehnicilor de știință a datelor și modelarea comportamentului uman. Pista de masterat comportamentală Știința de date urmărește să combine aceste două. Programul presupune cunoașterea psihologiei, a metodologiei de cercetare și a statisticilor aplicate la nivel de licență și continuă cu formarea tehnicilor avansate (mari) de date, a aptitudinilor academice, precum și a aptitudinilor practice și profesionale.... [-]


Master of Science în rezolvarea conflictelor și guvernare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Masterul în rezolvarea conflictelor și guvernare vă oferă educație pe spectrul larg al teoriei, cercetării și practicii de rezolvare a conflictelor. Cauzele, caracteristicile, semnificația și consecințele conflictelor sunt studiate în legătură cu dinamica guvernării publice. Veți învăța cum să analizați conflictele, să negociem rezolvarea acestora și să legați cercetarea conflictelor de practica sa. [+]

Masterul în rezolvarea conflictelor și guvernanță vă oferă o educație pe largul spectru al teoriei de rezolvare a conflictelor, al cercetării și al practicii. Cauzele, caracteristicile, semnificația și consecințele conflictelor sunt studiate în legătură cu dinamica guvernării publice. Veți învăța cum să analizați conflictele, să negociem rezolvarea acestora și să legați cercetarea conflictelor de practica sa.

Doriți să aflați mai multe despre conflicte? Schimbările lor în caracter și semnificație? Posibilitățile de acțiune în situații reale? Cum să transformăm conflictul într-o resursă pentru o guvernare democratică?

Programul de rezolvare a conflictelor și de guvernare vă oferă o bază teoretică și de cercetare care vă ajută să analizați conflictele și eforturile de soluționare a conflictelor în legătură cu dinamica guvernării publice.... [-]


Master of Science în Securitate și Ingineria Rețelelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de masterat Securitatea și Ingineria Rețelelor (SNE, fostă Inginerie Sistem și Netwerk) este un program de un an intensiv de timp, la University of Amsterdam (UvA). Acesta permite studenților să se specializeze în domeniul securității și ingineriei de rețea la un nivel mai teoretic. Cu securitatea ca punct focal în program pentru ultimii treisprezece ani, pregătește elevii pentru situații realiste în afara cadrelor universitare. [+]

Programul de masterat Securitatea și Ingineria Rețelelor (SNE, fostă Inginerie Sistem și Netwerk) este un program de un an intensiv de timp, la University of Amsterdam (UvA). Acesta permite studenților să se specializeze în domeniul securității și ingineriei de rețea la un nivel mai teoretic. Cu securitatea ca punct focal în program pentru ultimii treisprezece ani, pregătește elevii pentru situații realiste în afara cadrelor universitare.

Securitate și ingineri de rețea

Într-o lume care utilizează și depinde din ce în ce mai mult de infrastructura tehnică a tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și unde securitatea (cibernetică) reprezintă o problemă în creștere, inginerii de securitate și de rețea sunt indispensabili pentru funcționarea eficientă și inovativă a acestei infrastructuri. Expertiza lor în detaliile tehnice și înțelegerea obiectivelor și nevoilor organizațiilor și societății asigură gestionarea corectă a infrastructurii.... [-]


Master of Science în Sociologie: migrație și studii etnice

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Migrația și studiile etnice a maestrului explorează dinamica mobilității umane în contextul dublu al globalizării și persistența granițelor statului-națiune. Acesta examinează modul în care aceste dinamici se traduc prin stratificarea etnică, inegalitatea economică și diversitatea culturală atât în ​​țările de plecare, cât și în țările de destinație. [+]

Migrația și studiile etnice a maestrului explorează dinamica mobilității umane în contextul dublu al globalizării și persistența granițelor statului-națiune. Acesta examinează modul în care aceste dinamici se traduc prin stratificarea etnică, inegalitatea economică și diversitatea culturală atât în ​​țările de plecare, cât și în țările de destinație.

Cursurile de bază și elective ale programului de masterat pentru migrație și etnie revizuiesc o gamă largă de aspecte, printre care:

Formarea națiunilor, granițele, industriile migrației și politica de control al migrațieiDeciziile, rețelele și mișcările de migrațieRefugiații și azilul într-o perioadă de crize multipleCetățenia, legalitatea și regularizarea migranților (il)Migranții în ocuparea forței de muncă și în mișcarea forței de muncă; antreprenoriatul migrantCum coboară imigranții și coborâșurile orașele; migranții în spațiul urban, locuințele și educațiaIdentități transnaționale, sex, sexualitate și clasă; căsătorie.Categorizarea etno-rasială, rasismul și discriminarea.Diversitate culturală, religioasă și etnică... [-]

Master of Science în Sociologie: Organizație Comparativă și Studii de Muncă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în organizarea comparativă și studii de muncă acoperă înțelegerea sociologică și interdisciplinară a relațiilor de muncă, organizarea proceselor de muncă și poziția de muncă în societatea în general. [+]

Master în organizarea comparativă și studii de muncă acoperă înțelegerea sociologică și interdisciplinară a relațiilor de muncă, organizarea proceselor de muncă și poziția de muncă în societatea în general.

Programul Organizație Comparativă și Studii de Muncă are două caracteristici distincte: (i) o concentrare accentuată pe analiza comparativă a problemelor legate de muncă și organizare; și (ii) un accent deosebit pe procesele de integrare și convergență pe piețele mondiale atât a relațiilor de angajare, cât și a politicilor organizaționale.

Programul

Programul oferă o abordare sociologică a studiului capitalismului modern prin investigarea diferențelor transnaționale în cadrul instituțional al economiilor de piață. Aceasta contribuie la o înțelegere a lumii în schimbare a instituțiilor de pe piața muncii, variind de la practica locului de muncă, de la negocierea sindicatului cu angajatorii cu statele naționale de bunăstare și cu politicile sociale europene. Astfel de instituții sunt fundamentale pentru bogăția, puterea și modelele inegalității în economia globală. Programul explorează de asemenea factorii determinanți instituționali, culturali, sociali și istorici ai comportamentului economic, analizând aspecte precum reglementările și normele de pe piața muncii, normele neoficiale în firme și efectul dependenței de calea instituțională asupra capitalului social, încrederea și rețele.... [-]


Master of Science în Sociologie: Sex, Sexualitate și Societate

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În programul Gender, Sexualitate și Societate Master, veți examina diferențele dintre grupurile de bărbați, grupuri de femei și diferențele dintre aceste grupuri. Aceasta va fi plasată într-o perspectivă mai largă a identităților sociale, a puterii politice și a proceselor de excludere și incluziune. [+]

În programul Gender, Sexualitate și Societate Master, veți examina diferențele dintre grupurile de bărbați, grupuri de femei și diferențele dintre aceste grupuri. Aceasta va fi plasată într-o perspectivă mai largă a identităților sociale, a puterii politice și a proceselor de excludere și incluziune.

Este general acceptat faptul că diferențele dintre bogați și săraci, tineri și bătrâni, între culorile pielii sau între creștini și musulmani sunt factori incontestabili în viața oamenilor. Funcționând ca femeie sau bărbat, cu orientări sexuale deosebite, are o semnificație comparabilă. Sexul, sexualitatea și societatea sunt dedicate îmbunătățirii înțelegerii diferențelor dintre grupurile de femei și grupuri de bărbați, precum și între femei și bărbați. Într-o epocă a globalizării și a migrației transnaționale, vedem că noi acte și practici sexuale apar în peisajele culturale fragmentare de gen, sex, clasă și naționalitate.... [-]


Master of Science în stochastics și matematică financiară

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Stochastica examinează fenomenele în care șansa joacă un rol central, cum ar fi rezultatele alegerilor, fluctuațiile prețurilor acțiunilor sau interacțiunile moleculare într-o celulă vie. Acesta poate fi subdivizat în statistici, teoria probabilităților și cercetarea operațiunilor stochastice. [+]

Stochastica examinează fenomenele în care șansa joacă un rol central, cum ar fi rezultatele alegerilor, fluctuațiile prețurilor acțiunilor sau interacțiunile moleculare într-o celulă vie. Acesta poate fi subdivizat în statistici, teoria probabilităților și cercetarea operațiunilor stochastice. Matematica financiară este un domeniu important în aplicarea stochastics care oferă posibilități fascinante de cercetare. Programul de masterat Stochastics and Financial Mathematics te pregătește în profunzimea și amploarea acestor domenii, atât în ​​teorie, cât și în aplicație.

Există o gamă largă de specializări disponibile, bazate pe numeroasele domenii în care se aplică stochastica, pe domeniul lor de aplicare și pe problemele dificile pe care le ridică. Atât elevii teoretic înclinați, cât și cei mai practic orientați pot alege cursuri specifice care să le corespundă intereselor personale.... [-]


Master of Science în Studii de Dezvoltare Internațională

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În acest program de Master, veți examina inegalitățile globale, variind de la cauzele, caracteristicile și soluțiile posibile. Studiile de dezvoltare internațională se ocupă de o gamă largă de subiecte precum sărăcia, conflictul, securitatea, inegalitatea socială și de gen, durabilitatea, educația, mediul și relația dintre procesele locale, naționale și globale. [+]

În acest program de Master, veți examina inegalitățile globale, variind de la cauzele, caracteristicile și soluțiile posibile. Studiile de dezvoltare internațională se ocupă de o gamă largă de subiecte precum sărăcia, conflictul, securitatea, inegalitatea socială și de gen, durabilitatea, educația, mediul și relația dintre procesele locale, naționale și globale.

De ce este nevoie de un Masterat de Studii Internaționale de Dezvoltare?

În contextul global contemporan, Nordul Global și Sudul Global sunt interconectate prin idei, economie, instituții, lanțuri de valori și multe altele. În același timp, lumea se confruntă în mod colectiv cu o creștere a incertitudinii datorată schimbărilor climatice, volatilității financiare, creșterii inegalității, mișcărilor migraționale, schimbării peisajelor politice și a conflictelor. Creșterea integrării globale datorită intensificării formelor de comunicare, a intereselor comune și a provocărilor comune, precum și a economiilor în expansiune și a evoluțiilor TIC creează noi realități pentru viața socială, în care problemele de dezvoltare ale lumii sudice - considerate tradițional ca domeniu adecvat pentru studii de dezvoltare - să vă apropiați de provocările sociale, economice și politice din nordul globului. Contextualizată de tendințele actuale de a proteja interesele economice și politice invocate, care duc la creșterea excluziunii și a inegalității în cadrul populației din sudul și nordul țării și între ele, cerințele de înțelegere a semnificației dezvoltării și a impactului acesteia se schimbă. În acest context, este necesară o expertiză actualizată în arena largă a dezvoltării internaționale, capabilă să conteste afirmațiile de cunoștințe existente, descoperind noi idei și cunoștințe; și contribuie la noi forme de guvernare proactivă care protejează... [-]


Master of Science în Studii de Informare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Studiile de informare reprezintă un domeniu amplu și interdisciplinar, în special în ceea ce privește analiza, colectarea, clasificarea, manipularea, stocarea, regăsirea și difuzarea informațiilor. Acesta examinează interacțiunea dintre oameni, organizații și orice sistem informatic existent, cu scopul de a crea, înlocui, îmbunătăți sau înțelege sistemele informatice. [+]

Studiile de informare reprezintă un domeniu amplu și interdisciplinar, în special în ceea ce privește analiza, colectarea, clasificarea, manipularea, stocarea, regăsirea și difuzarea informațiilor. Acesta examinează interacțiunea dintre oameni, organizații și orice sistem informatic existent, cu scopul de a crea, înlocui, îmbunătăți sau înțelege sistemele informatice.

Studiile de informare abordează mai degrabă problemele sistemice în locul mai multor tehnologii individuale din acest sistem: se concentrează pe înțelegerea problemelor de informare din perspectiva părților implicate și apoi pe aplicarea tehnologiilor după cum este necesar. Nu sunt incluse numai aspecte ale informaticii, ci și aspecte ale domeniilor de cercetare precum știința cognitivă, comerțul, comunicarea, managementul, filozofia, politica publică și științele sociale.... [-]


Master of Science în Studii de Informare: Data Science

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Într-o lume bogată în date, știința datelor câștigă o poziție centrală, cu o valoare potențială crescândă pentru întreprinderi, știință și societate. Cercetătorii de date sunt necesari pentru a da sens mării de date care ne înconjoară. Cu programul inovativ și interdisciplinar de cercetare științifică din cadrul Programului de Masterat în Studiile de Informație, UvA vă oferă posibilitatea de a deveni un expert în acest domeniu. [+]

Într-o lume bogată în date, știința datelor câștigă o poziție centrală, cu o valoare potențială crescândă pentru întreprinderi, știință și societate. Cercetătorii de date sunt necesari pentru a da sens mării de date care ne înconjoară. Cu programul inovativ și interdisciplinar de cercetare științifică din cadrul Programului de Masterat în Studiile de Informație, UvA vă oferă posibilitatea de a deveni un expert în acest domeniu.

Acest program de Master a fost dezvoltat în colaborare cu Amsterdam Data Science (ADS). Cursurile sunt predate de o echipă internațională de cercetători de vârf și de experți din toate instituțiile colaboratoare.

În timpul acestui program de Master de la un an în Data Science veți:... [-]


Master of Science în Studii de Informare: Sisteme Informatice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Sistemele informaționale (IS) din studiile de informații ale programului Master sunt concepute pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a analiza și a crea sisteme pentru furnizarea, stocarea și comunicarea informațiilor. IS se bazează pe o comunicare inteligentă între oameni și sistemele informatice. [+]

Sistemele informaționale (IS) din studiile de informații ale programului Master sunt concepute pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a analiza și a crea sisteme pentru furnizarea, stocarea și comunicarea informațiilor. IS se bazează pe o comunicare inteligentă între oameni și sistemele informatice.

Sistemele informatice sunt pentru dvs. dacă:

sunteți interesat de modul în care oamenii interacționează cu (noua) tehnologie și mass-media și de modul în care sunt susținuți, împiedicați și influențați de eidoriți să analizați sistemele de furnizare, stocare și comunicare a informațiilordoriți să stabiliți legături între persoanele responsabile de dezvoltarea soluțiilor tehnologice și managementul corporativdoriți să traduceți cerințele utilizatorilor în soluții inovatoare... [-]

Master of Science în Știința Actuarială și Finanțe Matematice (Managementul Cancerului de Cantitate)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Faceți modele matematice complexe de realitate și de șansă de emoție? Doriți să deveniți un profesionist condus în managementul riscurilor? Apoi, piesa de management al riscului cantitativ este pentru tine. Acest program oferă o pregătire echilibrată și riguroasă în analiza financiară și matematică a problemelor complexe de gestionare a riscurilor și de asigurare. Programul MSc este unic prin faptul că include cele mai recente evoluții internaționale din domenii precum managementul riscului financiar și al solvabilității, reglementarea și supravegherea, dar și date importante, stabilirea prețurilor și durabilitatea sistemelor de pensii. [+]

Faceți modele matematice complexe de realitate și de șansă de emoție? Doriți să deveniți un profesionist condus în managementul riscurilor? Apoi, piesa de management al riscului cantitativ este pentru tine. Acest program oferă o pregătire echilibrată și riguroasă în analiza financiară și matematică a problemelor complexe de gestionare a riscurilor și de asigurare. Programul MSc este unic prin faptul că include cele mai recente evoluții internaționale din domenii precum managementul riscului financiar și al solvabilității, reglementarea și supravegherea, dar și date importante, stabilirea prețurilor și durabilitatea sistemelor de pensii.

Dezvoltați-vă expertiza în managementul riscului financiar și bancar, atât în ​​interiorul cât și în afara zonei de asigurare.Personalizați-vă programul cu un spațiu electiv de două module de specializare.Îmbunătățiți-vă abilitățile analitice cu unele dintre cele mai clare minți în știința cantitativă și managementul riscurilor din întreaga lume.... [-]

Master of Science în științe criminalistice

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master în Forensic Science este unic în Olanda. Programul se distinge de majoritatea programelor internaționale de masterat în științe criminalistice, bazându-se pe o serie de medii științifice și discipline, cum ar fi informatică, fizică, chimie, științe biologice și matematică. [+]

Programul de Master în Forensic Science este unic în Olanda. Programul se distinge de majoritatea programelor internaționale de masterat în științe criminalistice, bazându-se pe o serie de medii științifice și discipline, cum ar fi informatică, fizică, chimie, științe biologice și matematică.

Scopul programului este de a instrui oameni de știință buni, înarmați cu cunoștințe medico-legale și abilități profesionale. Doriți să vă faceți cunoștințele științifice relevante din punct de vedere social în contextul legii și ordinii? Apoi ar trebui să aplicați pentru Forensic Science.

Domeniul criminalistic este complex și devine tot mai mult în fiecare zi. Medicina științifică este domeniul științei care se ocupă cu analiza urmelor rămase în urmă într-o scenă (crimă). Pentru a reconstrui evenimentele din trecut, întrebările medico-legale trebuie să răspundă folosind informații care pot fi obținute dintr-o mare varietate de urme, de exemplu ADN, urme digitale, amprente, explozivi etc. Valoarea probantă a acestor urme este determinată de utilizarea metode statistice. Numărul de discipline care se reunesc, atât la locul crimei, cât și în timpul anchetei ulterioare, se lărgește, iar competențele necesare devin din ce în ce mai specializate. Nevoia de prezentare generală și de orientare a procesului global crește proporțional.... [-]


Master of Science în științele Pământului

Campus Cu normă întreagă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Schimbările globale, cererea crescândă de resurse limitate și degradarea și poluarea peisajului, a solului și a apei înseamnă că avem nevoie de profesioniști calificați din științele pământului acum mai mult ca niciodată. Profesioniști care înțeleg pământul ca un sistem complex și sunt capabili să conducă spre un viitor mai durabil. [+]

Schimbările globale, cererea crescândă de resurse limitate și degradarea și poluarea peisajului, a solului și a apei înseamnă că avem nevoie de profesioniști calificați din științele pământului acum mai mult ca niciodată. Profesioniști care înțeleg pământul ca un sistem complex și sunt capabili să conducă spre un viitor mai durabil.

Ce vă puteți aștepta de la Științele Pământului la UvA

Cu noi, veți studia într-un mediu inspirator în care oamenii de știință lucrează într-un cadru interdisciplinar stimulator pe marginea între geografia fizică, ecologia, hidrologia și chimia mediului.

În cadrul Institutului pentru Biodiversitate și Dinamica Ecosistemelor (IBED) vă oferim o gamă largă de facilități moderne și de ultimă generație (laboratoare de e-științe, inclusiv GIS, teledetecție și modelare geoecologică, chimie sol și mediu și laboratoare de eroziune ) pentru a vă permite să vă lăsați cursurile să îndeplinească cele mai recente standarde științifice.... [-]


Master of Science în științele pământului (dinamica geo-ecologică)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul dinamicii geo-ecologice, veți aprofunda înțelegerea diferitelor procese care joacă un rol important în funcționarea sistemelor geoecologice care sunt puternic afectate de schimbările globale. La scale care variază de la moleculă la glob, veți studia dinamica peisajelor și a geoecosistemelor mediilor terestre și a sistemelor acvatice adiacente bazate pe munca pe teren, în laborator, cu metode computaționale sau o combinație a acestora. [+]

În cadrul dinamicii geo-ecologice, veți aprofunda înțelegerea diferitelor procese care joacă un rol important în funcționarea sistemelor geoecologice care sunt puternic afectate de schimbările globale. La scale care variază de la moleculă la glob, veți studia dinamica peisajelor și a geoecosistemelor mediilor terestre și a sistemelor acvatice adiacente bazate pe munca pe teren, în laborator, cu metode computaționale sau o combinație a acestora.

De ce se specializează în dinamica geoecologică?

Geoecosistemele complexe compuse din peisaj, sol, apă și sisteme biologice sunt grav afectate de schimbarea globală și interacțiunea umană. Cunoașterea detaliată a proceselor geo-ecosistemice este esențială pentru înțelegerea mediilor noastre trecute, actuale și viitoare. Aceasta înseamnă încorporarea studiilor spațiale și de proces dinamice și proprietăți ale peisajelor, utilizarea terenurilor (schimbare), degradarea terenurilor și deșertificarea, poluarea, ciclurile biogeochimice și eutrofizarea (de exemplu carbonul, azotul și fosforul) și climatul.... [-]


Master of Science în Științele Pământului (Știința viitorului Plantelor Ecosisteme)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cursul celor două ani ale științei plantelor viitorului ecosistem al programului de masterat Earth Sciences, veți învăța metode cantitative și veți obține o înțelegere aprofundată a conceptelor de sisteme geoecologice, esențiale pentru a face față marilor provocări legate de schimbarea globală, ecosistemele și serviciile pe care se bazează oamenii. [+]

În știința ecologică a Planului viitorului ecosistemelor viitoare din programul de masterat Earth Sciences, veți învăța metode cantitative și veți înțelege în profunzime conceptele sistemelor geoecologice, esențiale pentru a face față marilor provocări legate de schimbarea globală, managementul a ecosistemelor și a serviciilor pe care se bazează oamenii.

De ce să se specializeze în Științele viitorului ecosistemului planetei?

Impactul uman asupra planetei noastre a atins proporții fără precedent. Acest lucru afectează grav biodiversitatea, geo-ecosistemele și serviciile pe care le oferă umanității. Avem nevoie urgentă de o înțelegere aprofundată a funcționării geoecosistemelor, de a anticipa efectele schimbărilor locale și globale (schimbarea utilizării terenurilor, eutrofizarea, poluarea, schimbările climatice) și de a gestiona cu succes sistemele Pământului (de exemplu, amenajarea teritoriului, natura și conservarea solului). Numai atunci putem să ne bazăm pe utilizarea ecosistemelor într-un mod durabil.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor (Leadership and Management)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Leadership și Management

Piesa de Leadership și Management este una din șapte posibile piese de specializare în programul de Administrare a Masteratului în Afaceri. După finalizare, veți fi pregătiți să intrați pe piața muncii cu o înțelegere teoretică și practică solidă a conducerii și a managementului. Veți avea abilitățile de a afecta performanța organizațională, de echipă și individuală, precum și de ambițiile și bunăstarea personală.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor (Management Internațional)

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Track International Management (IM) este una dintre cele șapte piese din cadrul Master în Administrarea Afacerilor. Veți cunoaște teoriile și principiile cheie și veți fi expuși provocărilor reale cu care se confruntă companiile multinaționale. În acest scop, mai multe cursuri adoptă o abordare a studiului de caz pentru a vă facilita implicarea activă în scenarii de management internațional real. Acest lucru vă permite să combinați cursuri de bază în IM cu selecția dvs. personală de cursuri Business Lab. [+]

Track International Management (IM) este una dintre cele șapte piese din cadrul Master în Administrarea Afacerilor. Veți cunoaște teoriile și principiile cheie și veți fi expuși provocărilor reale cu care se confruntă companiile multinaționale. În acest scop, mai multe cursuri adoptă o abordare a studiului de caz pentru a vă facilita implicarea activă în scenarii de management internațional real. Acest lucru vă permite să combinați cursuri de bază în IM cu selecția dvs. personală de cursuri Business Lab.

Deveniți un specialist în Managementul Internațional

Relevanța companiilor multinaționale și interconectarea dintre țări au crescut dramatic în ultimii ani. În același timp, țările continuă să difere pe o gamă largă de dimensiuni, iar companiile multinaționale se confruntă cu provocări continue în urmărirea operațiunilor lor internaționale în întreaga lume. Cum reacționează multinaționale la Brexit? Cum influențează introducerea tarifelor comerciale asupra strategiilor internaționale ale firmelor? Cum pot influența problemele politice activitățile multinaționale într-o anumită țară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările cheie care apar atunci când examinăm peisajul internațional al afacerilor. Piesa IM este concepută pentru a vă oferi o bază solidă în teoria și practica managementului internațional, care vă va permite să oferiți un răspuns riguros și relevant la astfel de întrebări.... [-]


Master în economie: Economie comportamentală și teorie joc

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Economia comportamentală [+]

Economia comportamentală

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.

grad

După finalizarea cu succes a programului, veți primi o diplomă acreditată de master în economie și titlul de Master of Science (MSc).

Clasamentul și reputația

Școala de Economie din Amsterdam (ASE) de la University of Amsterdam este o școală excelent clasată, cu o concentrare internațională și cercetători și lectori cu o înaltă calificare.... [-]


Master în Inginerie Software

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Știți deja cum să codificați. Și de-a lungul anilor ați câștigat experiența teoretică și practică necesară. Dar vrei mai mult. Vrei să-ți iei calitățile de inginer software la nivelul următor. Să lucreze cu alți ingineri software pe probleme realiste și complicate. Pentru a rezolva probleme tehnice izolate, dar și pentru a opera în întregul domeniu dinamic și extins pe care îl are ingineria software. Nu doar să știi cum, ci să înțelegi de ce. [+]

Știți deja cum să codificați. Și de-a lungul anilor ați câștigat experiența teoretică și practică necesară. Dar vrei mai mult. Vrei să-ți iei calitățile de inginer software la nivelul următor. Să lucreze cu alți ingineri software pe probleme realiste și complicate. Pentru a rezolva probleme tehnice izolate, dar și pentru a opera în întregul domeniu dinamic și extins pe care îl are ingineria software. Nu doar să știi cum, ci să înțelegi de ce.

Este ingineria software-ului la UvA studiul pentru mine?

Dacă:

au o bază tehnologică solidă și o înțelegere fundamentală a informaticii și software-uluidoresc să studieze ingineria software-ului la nivel academicsunt curioși și ca fiind provocați de probleme complexe de softwaredoresc să învețe cum să ia decizii strategice aprofundatedoresc să învețe cum să colaboreze și să negocieze în mod eficientsunt critice, dar și inovatoare și deschise spre discuțieCe inginerie software la UvA mi-a oferit?... [-]

Master în Sociologie: Probleme Sociale și Politică Socială

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Problemele sociale și politica socială oferă studenților o perspectivă asupra modului în care problemele sociale sunt definite și abordate în cadrul statelor de bunăstare contemporane, analizând rolurile atribuite cetățenilor, profesioniștilor și altor părți interesate în cadrul acestor procese. Ea analizează istoriile recente ale diferitelor abordări politice și le plasează într-un context european comparativ. [+]

Problemele sociale și politica socială oferă studenților o perspectivă asupra modului în care problemele sociale sunt definite și abordate în cadrul statelor de bunăstare contemporane, analizând rolurile atribuite cetățenilor, profesioniștilor și altor părți interesate în cadrul acestor procese. Ea analizează istoriile recente ale diferitelor abordări politice și le plasează într-un context european comparativ.

Problemele sociale și politica socială combină o bază amplă de teorie sociologică și de formare a metodelor de cercetare, cu un accent mai specific pe construirea problemelor sociale și încercările factorilor politici de a rezolva aceste probleme. Diferitele componente ale programului se combină pentru a vă îmbunătăți abilitățile în aplicarea teoriei sociale pentru a deconstrui problemele sociale contemporane dintr-o serie de perspective critice.... [-]


Master în Sociologie: Sociologie Culturală

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în sociologie culturală examinează modul în care cultura populară și globalizarea mass-media reprezintă amenințări la adresa culturilor naționale și locale. Veți învăța, de asemenea, cum să cercetați cultura într-o perspectivă largă, precum și aspectele sale specifice. [+]

Programul de masterat în sociologie culturală examinează modul în care cultura populară și globalizarea mass-media reprezintă amenințări la adresa culturilor naționale și locale. Veți învăța, de asemenea, cum să cercetați cultura într-o perspectivă largă, precum și aspectele sale specifice.

Vreți să știți dacă schimbul global de produse media - filme Disney, reviste de modă, muzică populară - reprezintă o amenințare la adresa culturilor locale și naționale? Sau dacă dezvoltarea piețelor de artă din Rusia, China, Brazilia și India adoptă modele și instituții occidentale?

În sociologia culturală, nu numai că vei examina cultura dintr-o perspectivă amplă (mentalități colective, ideologii, orientări religioase, cunoștințe expert și laic), dar te vei uita și la trăsăturile mai specifice ale culturii (artă, media, cultura populară). Vă veți concentra asupra modului în care sunt produse, distribuite și primite mărfuri simbolice precum cărți, lucrări de artă și modă. În plus, curriculumul explorează modul în care sunt integrate concepțiile culturale mai largi în relațiile sociale și modul în care se schimbă în timp și variază în funcție de grupurile sociale.... [-]


Master în Sociologie: Sociologie Urbană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Urban Sociology track oferă absolvenților săi o înțelegere aprofundată, informată de cercetare și teoretic condusă de societatea urbană. Ce este urban despre adidași? De ce orașul este un refugiu pentru oameni ciudați? Cât de mult spune Instagram despre un oraș? Care sunt politicile de construire a unei moschei, a unei biserici și a unui templu budist? Ce este participativ în privința designului participativ? Programul de Master in Sociologie Urbana este vorba despre cercetarea directa asupra subiectelor care sunt cele mai actuale in gandirea contemporana despre urbanizare. Fiind parte a sa înseamnă a studia orașul ca spațiu al inovației (pentru idei noi, modă, genuri muzicale, stil de viață), un loc de luptă și mobilizare politică și un domeniu pentru intervenții politice. [+]

Urban Sociology track oferă absolvenților săi o înțelegere aprofundată, informată de cercetare și teoretic condusă de societatea urbană. Ce este urban despre adidași? De ce orașul este un refugiu pentru oameni ciudați? Cât de mult spune Instagram despre un oraș? Care sunt politicile de construire a unei moschei, a unei biserici și a unui templu budist? Ce este participativ în privința designului participativ? Programul de Master in Sociologie Urbana este vorba despre cercetarea directa asupra subiectelor care sunt cele mai actuale in gandirea contemporana despre urbanizare. Fiind parte a sa înseamnă a studia orașul ca spațiu al inovației (pentru idei noi, modă, genuri muzicale, stil de viață), un loc de luptă și mobilizare politică și un domeniu pentru intervenții politice.... [-]


Master în Științe Actuariale și Finanțe Matematice

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program este biletul tău pentru perspective excelente în carieră. Absolvenții noștri găsesc un loc de muncă în calitate de manager de risc pentru o mare varietate de instituții. Perspectiva carierei este printre cele mai bune pe piața actuală a muncii, atât în ​​ceea ce privește satisfacția, cât și beneficiile. [+]

Acest program este biletul tău pentru perspective excelente în carieră. Absolvenții noștri găsesc un loc de muncă în calitate de manager de risc pentru o mare varietate de instituții. Perspectiva carierei este printre cele mai bune pe piața actuală a muncii, atât în ​​ceea ce privește satisfacția, cât și beneficiile. Oferim următoarele două melodii:

Științe actuariale și Finanțe matematice: generalȘtiința actuarială și finanțe matematice: Managementul cantitativ al riscului

grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în științe actuariale și matematice de finanțe, și titlul de Master of Science (MSc).... [-]


Master în Științe Actuariale și Finanțe Matematice (General)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul general din programul ASMF Master oferă o bază excelentă pentru cariera ta de manager de risc sau de actuariat. Ceea ce face acest program unic unic este gama sa de cursuri, care incorporează toate cele mai recente evoluții internaționale - gândiți-vă la Big Data Science, prețuri consistente la piață, modelare a riscului sistemic și asigurări comportamentale și finanțe - -pentru tehnicile, practicile și perspectivele de care aveți nevoie, va trebui să vă începeți cariera. [+]

Traseul general din programul ASMF Master oferă o bază excelentă pentru cariera ta de manager de risc sau de actuariat. Ceea ce face acest program unic unic este gama sa de cursuri, care incorporează toate cele mai recente evoluții internaționale - gândiți-vă la Big Data Science, prețuri consistente la piață, modelare a riscului sistemic și asigurări comportamentale și finanțe - -pentru tehnicile, practicile și perspectivele de care aveți nevoie, va trebui să vă începeți cariera.

Această piesă pe scurt

University of Amsterdam are o tradiție deosebit de puternică în domeniul științelor actuariale și al gestionării riscului cantitativ, care nu este comparabil în Țările de Jos. Experți internaționali de conducere desfășoară aici cercetări de nivel mondial; ne mândrim cu legăturile puternice și cu sprijinul instituțiilor financiare și de asigurări ale lumii.... [-]


Master în Științe ale Comunicării (Comunicare Corporativă)

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Linia de Comunicare Corporativă în cadrul Programului de Master în Științe ale Comunicării oferă o înțelegere largă a comunicării organizațiilor comerciale și non-profit cu mediul și societatea lor. [+]

Linia de Comunicare Corporativă în cadrul Programului de Master în Științe ale Comunicării oferă o înțelegere largă a comunicării organizațiilor comerciale și non-profit cu mediul și societatea lor.

O întrebare importantă în comunicarea corporativă este: Cum sunt elaborate, aprobate, implementate strategiile de comunicare și care sunt efectele acestor strategii asupra publicului? Pe de o parte, piesa se concentrează pe comunicarea externă, învățându-vă cum să construiți și să mențineți o imagine corporativă, reputație și identitate. Un aspect vital care trebuie menționat în plus este responsabilitatea publică a organizațiilor, în special în ceea ce privește opinia publică și dezbaterea publică în mass-media tradițională și socială. Relația cu presa, publicul, mass-media și părțile interesate este discutată în mod elaborat, iar comunicarea de criză este abordată în conformitate cu aceste relații.... [-]


Master în Științe ale Comunicării (Comunicare pentru divertisment)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Această piesă se concentrează pe experiența, rolul și impactul mijloacelor de divertisment asupra unei game variate de grupuri și persoane. Tinerii sunt printre primii utilizatori ai noilor tehnologii. Indiferent dacă partajați videoclipuri pe Vine, postați imagini pe Instagram sau filme de streaming pe Netflix, tinerii au integrat mediul de divertisment fără probleme în activitățile lor zilnice. Ca atare, o atenție deosebită este acordată acestui public critic pe parcursul cursurilor de comunicare pentru divertisment. [+]

Multe organizații din societate, inclusiv companiile comerciale, radiodifuzorii, guvernele și instituțiile de învățământ, au o nevoie reală de cunoaștere a mijloacelor de divertisment. Odată cu dezvoltarea de noi medii, utilizatorii se angajează acum cu mijloace de divertisment oriunde și oricând. Acesta este motivul pentru care agenții de publicitate, industria creativă și radiodifuzorii se simt din ce în ce mai obligați să-și adapteze produsele și doresc cunoștințe științifice actualizate despre preferințele media. Piesa de comunicare în domeniul divertismentului, cu rădăcinile sale în psihologia mass-media, vă instruiește să satisfaceți această nevoie tot mai mare de cunoștințe și sfaturi.... [-]


Master în Științe ale Comunicării (Comunicare Persuasivă)

Campus Cu normă întreagă 12 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Comunicarea persuasivă a masterului în știința comunicării abordează procesele de comunicare care urmăresc atingerea unor obiective persuasive specifice în marketing și comunicarea în domeniul sănătății. [+]

Comunicarea persuasivă a masterului în știința comunicării abordează procesele de comunicare care urmăresc atingerea unor obiective persuasive specifice în marketing și comunicarea în domeniul sănătății.

În acest masterat, veți studia o varietate de teorii de marketing și de comunicare în domeniul sănătății și veți învăța cum să aplicați aceste teorii problemelor provocatoare ale comportamentului consumatorului și al sănătății. Folosind cele mai recente informații științifice, veți afla cum și în ce condiții comunicarea poate fi utilizată ca un instrument strategic de informare și influențare a oamenilor. O atenție deosebită este acordată comunicării prin mijloace media și tehnologii noi, inclusiv mediile interactive și sociale.... [-]


Master în Științe ale Comunicării (Comunicare Politică)

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Specializarea "Comunicare politică" abordează chestiuni care stau la baza democrațiilor noastre. Oferă o înțelegere a rolului și semnificației mass-mediei, a jurnalismului și a informațiilor în formarea opiniei publice. [+]

Specializarea "Comunicare politică" abordează chestiuni care stau la baza democrațiilor noastre. Oferă o înțelegere a rolului și semnificației mass-mediei, a jurnalismului și a informațiilor în formarea opiniei publice.

În acest Master, veți studia modul în care interacțiunile dintre actori (non-guvernamentali), politicieni, jurnaliști și cetățeni se formează și ce trăsături și efecte au. Folosind cele mai recente cunoștințe științifice, veți afla cum influențează (social) mass-media implicarea politică și modul în care se schimbă utilizarea cetățenilor în mass-media. Veți discuta cine încearcă să influențeze știrile, cât de puternice sunt mass-media și cum diferă acestea în diferite țări.... [-]


Master în Științe ale Pământului (Managementul Mediului)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Această piesă de master combină o educație în domeniul științei geoecologice cu abilități interdisciplinare. Veți învăța să aplicați cunoștințele despre științele pământului într-un cadru profesional și veți fi instruiți să abordați problemele de mediu în timp ce lucrați în echipă cu alți specialiști. [+]

Această piesă de master combină o educație în domeniul științei geoecologice cu abilități interdisciplinare. Veți învăța să aplicați cunoștințele despre științele pământului într-un cadru profesional și veți fi instruiți să abordați problemele de mediu în timp ce lucrați în echipă cu alți specialiști.

De ce se specializează în Managementul Mediului?

Mediul nostru este din ce în ce mai afectat de impactul uman. Pentru a ne proteja, avem nevoie de profesioniști calificați care să poată gestiona peisaje și geo-ecosisteme în beneficiul generațiilor viitoare. Acest lucru necesită cunoașterea aprofundată a sistemelor de mediu și capacitatea de a lucra împreună în echipe interdisciplinare și de a face față tranzițiilor legate de schimbările globale.... [-]


Master în Științe ale Vieții - Bioinformatică și Biologie Sisteme

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Atât bioinformatica, cât și biologia sistemelor sunt domenii puternic interdisciplinare. Acest program de Master combină biologie moleculară și celulară, informatică și modelare matematică pentru a integra cantități mari de date biologice în cunoștințe fundamentale. Veți dezvolta o simțire puternică pentru cercetarea științifică și niveluri ridicate de abstractizare și veți învăța să combinați evoluțiile rapide din aceste domenii. [+]

Atât bioinformatica, cât și biologia sistemelor sunt domenii puternic interdisciplinare. Acest program de Master combină biologie moleculară și celulară, informatică și modelare matematică pentru a integra cantități mari de date biologice în cunoștințe fundamentale. Veți dezvolta o simțire puternică pentru cercetarea științifică și niveluri ridicate de abstractizare și veți învăța să combinați evoluțiile rapide din aceste domenii.

Descoperind simplitatea vieții

Cantități mari de date au fost colectate prin inițiative de genomică. Ele oferă o oportunitate de aur pentru cercetarea secretelor vieții, pentru a înțelege mai multe dintre complexitățile sale, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a cuceri boli majore. Transformarea acestui volum imens de date într-o înțelegere reală este provocarea de bază a cercetării în domeniul bioinformatic.... [-]


Master în Științe Biologice

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Științele biologice la UvA sunt un program de masterat provocator, cu cercetări de renume mondial asupra speciilor de plante și animale și a ecosistemelor din care fac parte. Vă invită să explorați opțiunile de utilizare și protejare durabilă a biodiversității Pământului. Diploma de masterat se califică pentru poziții excelente atât în ​​interiorul, cât și în afara mediului academic, oriunde în lume. [+]

Științele biologice la UvA sunt un program de masterat provocator, cu cercetări de renume mondial asupra speciilor de plante și animale și a ecosistemelor din care fac parte. Vă invită să explorați opțiunile de utilizare și protejare durabilă a biodiversității Pământului. Diploma de masterat se califică pentru poziții excelente atât în ​​interiorul, cât și în afara mediului academic, oriunde în lume.

Programul de masterat în științe biologice de la UvA oferă piese specializate în:

Ecologie și evoluție

Pentru pregătirea specialiștilor în domeniul științei biodiversității, alegeți calea Ecologie și Evoluție și deveniți specialist în subiecte precum originea și evoluția speciilor, modelarea dinamicii comunității, schimbarea biodiversității la scară globală și geologică (migrația păsărilor, efectul schimbărilor climatice), urban ecologia și conservarea vieții sălbatice.... [-]


Master în Științe Biologice (Biologie Apă Dulce și Marină)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Apa acoperă aproximativ 70% din planeta noastră și o distinge de fiecare altă planetă pe care o cunoaștem. Apa joacă un rol important în climatul global și este o sursă de hrană, minerale, energie și recreere. Ecosistemele acvatice sunt pline de organisme, de la micropoton și zooplancton până la corali, pești și balene. Din păcate, ecosistemele acvatice sunt, de asemenea, folosite ca "baze de dumping" pentru o mare parte a deșeurilor societății și sunt profund afectate de schimbările globale. În cel de-al doilea an de drum, apa dulce [+]

Apa acoperă aproximativ 70% din planeta noastră și o distinge de fiecare altă planetă pe care o cunoaștem. Apa joacă un rol important în climatul global și este o sursă de hrană, minerale, energie și recreere. Ecosistemele acvatice sunt pline de organisme, de la micropoton și zooplancton până la corali, pești și balene. Din păcate, ecosistemele acvatice sunt, de asemenea, folosite ca "baze de dumping" pentru o mare parte a deșeurilor societății și sunt profund afectate de schimbările globale. În cel de-al doilea an de drum, apa dulce

Apa dulceau un fundal solid în biologiesunteți dornici să vă extindeți cunoștințele și abilitățile în ecosistemele de apă dulce sau marinedoresc să învețe să abordeze chestiuni de interes mondialcaută libertatea de a vă compila propriul programdoresc avantajele unui program la scară redusă, unde toți studenții și personalul se cunosc și aveți posibilitatea de a participa la rețeaua de cercetare națională și internațională a personalului.Ce face apa dulce?... [-]

Master în Științe Biologice (Ecologie și Evoluție)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Scopul ecologiei și evoluției de doi ani în programul de masterat Biological Sciences este de a promova înțelegerea relațiilor dintre organismele vii, evoluția speciilor și funcția ecosistemelor, pentru a contribui la o mai mare sustenabilitate pe pământ. [+]

Scopul ecologiei și evoluției de doi ani în programul de masterat Biological Sciences este de a promova înțelegerea relațiilor dintre organismele vii, evoluția speciilor și funcția ecosistemelor, pentru a contribui la o mai mare sustenabilitate pe pământ.

Ecologie și evoluție la UvA este studiul pentru tine, dacă tucaută o pregătire specială pentru a înțelege în detaliu modul în care provin plantele și speciile de animale și formează împreună comunitățile care locuiesc în ecosistemele de pe planeta noastrădoriți să explorați opțiunile de îmbunătățire și protejare a biodiversității Pământuluisunt interesați de o gamă largă de cursuri și stagii de practică în Olanda, Europa sau oriunde în lume.Ce trebuie să mă ofere ecologia și evoluția la UvA?... [-]

Master în Științe Biologice (General Biology)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de biologie generală din programul de masterat Biologys este conceput pentru studenții care nu doresc să-și limiteze concentrarea asupra unui singur subiect din domeniul biologiei. Studiul dvs. poate acoperi subiecte cum ar fi mecanismele moleculare ale unui virus sau dinamica populației elefanților africani. [+]

Programul de biologie generală din programul de masterat Biologys este conceput pentru studenții care nu doresc să-și limiteze concentrarea asupra unui singur subiect din domeniul biologiei. Studiul dvs. poate acoperi subiecte cum ar fi mecanismele moleculare ale unui virus sau dinamica populației elefanților africani.

Este biologia generală la UvA studiul pentru tine?

Dacă:

au un fundal solid în biologieintenționează să lucreze în domenii în care o cunoaștere largă a biologiei va fi utilădoresc să învețe să abordeze chestiuni de interes mondialcaută în mod special multă libertate de a vă compila propriul programdoresc avantajele unui program la scară redusă, unde toți studenții și personalul se cunosc.Ce trebuie să mă ofere General Biology la UvA?... [-]

Master în științe biologice (Green Life Sciences)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința verde a vieții în programul de științe biologice de doi ani este un program orientat spre cercetare care se concentrează pe studierea plantelor și a interacțiunilor lor cu mediul la nivel molecular. Programul de studiu vă oferă posibilitatea de a combina formarea fundamentală și aplicată în domeniul biologiei moleculare, al ecologiei chimice, al ecogenomiei, al biotehnologiei, al creșterii plantelor, al fitopatologiei, al combaterii dăunătorilor, al biologiei celulare și al populației. Acest lucru vă permite să dezvoltați o imagine integrată a funcționării plantelor și să obțineți abilitățile necesare cercetării moderne. [+]

Știința verde a vieții în programul de științe biologice de doi ani este un program orientat spre cercetare care se concentrează pe studierea plantelor și a interacțiunilor lor cu mediul la nivel molecular. Programul de studiu vă oferă posibilitatea de a combina formarea fundamentală și aplicată în domeniul biologiei moleculare, al ecologiei chimice, al ecogenomiei, al biotehnologiei, al creșterii plantelor, al fitopatologiei, al combaterii dăunătorilor, al biologiei celulare și al populației. Acest lucru vă permite să dezvoltați o imagine integrată a funcționării plantelor și să obțineți abilitățile necesare cercetării moderne.

Sunt științele ecologice ale vieții la UvA studiul pentru tine?... [-]

Master în științe chimice (diplomă comună UvA / VU)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de Masterat Chimie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă un fond de înaltă calificare de teorie și practică în chimie și o specializare suficientă într-un domeniu specific. Te expune la cercetarea de la linia frontală a acestei discipline incitante, cu multe fațete, care formează puntea dintre biologie la un capăt al spectrului și fizică și matematică la cealaltă. La nivel global, chimia este recunoscută ca jucând un rol-cheie în progresul social și economic. [+]

Programul de Masterat Chimie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă un fond de înaltă calificare de teorie și practică în chimie și o specializare suficientă într-un domeniu specific. Te expune la cercetarea de la linia frontală a acestei discipline incitante, cu multe fațete, care formează puntea dintre biologie la un capăt al spectrului și fizică și matematică la cealaltă. La nivel global, chimia este recunoscută ca jucând un rol-cheie în progresul social și economic.

Program de studii comune cu VU Amsterdam

Chimie este un program comun de studii de la University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam. Cursurile sunt predate la locațiile ambelor universități. UvA și VU emite în comun un certificat de diplomă pentru absolvenți. Ca student de chimie din Amsterdam, beneficiați de expertiză, rețele și proiecte de cercetare atât la universități, cât și la institutele de cercetare afiliate.... [-]


Master în științe computaționale (diploma comună UvA / VU)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Doriți să vă confruntați cu o tornadă în realitatea virtuală și să prezicați calea ei de distrugere? Sau înțelegeți comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ați putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi utilizat pe un pacient? Sau preziceți modul în care o mulțime s-ar comporta în cazul unui dezastru? [+]

În programul de masterat Computational Science veți învăța să dezvoltați modele computationale bazate pe observații și date din fizice, sociale, pământ, economice și științele vieții. În acest grad comun de UvA și VU vă puteți specializa în subiecte oferite de ambele universități.

Doriți să vă confruntați cu o tornadă în realitatea virtuală și să prezicați calea ei de distrugere? Sau înțelegeți comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ați putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi utilizat pe un pacient? Sau preziceți modul în care o mulțime s-ar comporta în cazul unui dezastru?

Ce este știința computațională?... [-]

Master în științe economice

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Economie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) oferă următoarele domenii de specializare: Economie Behavioral [+]

Master în Economie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) oferă următoarele domenii de specializare: Economie Behavioral

Master of Science în economie are un puternic accent internațional și oferă o gamă largă de specializări variind de la teoretice la aplicate.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Programul în economie vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie), în combinație cu un nivel superior de înțelegere în specializarea aleasă.... [-]


Master în științe economice: piețe și reglementare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării piețelor și a reglementării acestora. [+]

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării piețelor și a reglementării acestora.

Piețele

Bazându-se pe un nucleu comun în micro, macro și econometrie, elevii preiau cursuri de specializare, printre care Organizația industrială avansată, Regulamentul, analiza empirică a pieței și politica de concurență. Cercetările inițiale din semestrul al doilea culminează cu o teză de masterat care combină teoria aplicată și econometria cu cele mai importante aspecte ale pieței.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală... [-]

Master în științe economice: politică publică

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul de politică publică în programul de masterat în economie este o analiză fascinantă de un an a modului în care guvernele intervin în economie. Evaluați licitațiile de miliarde de euro ale frecvențelor de telecomunicații; să analizeze meritele parteneriatului public-privat; aflați toate despre dezbaterile actuale și formulează propriile poziții, pe baza literaturii, precum și a cercetării pe teren. [+]

Traseul de politică publică în programul de masterat în economie este o analiză fascinantă de un an a modului în care guvernele intervin în economie. Evaluați licitațiile de miliarde de euro ale frecvențelor de telecomunicații; să analizeze meritele parteneriatului public-privat; aflați toate despre dezbaterile actuale și formulează propriile poziții, pe baza literaturii, precum și a cercetării pe teren.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.... [-]


Master în Științe Financiare: Bancare și Reglementare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cum trebuie gestionate băncile? Care este scopul real al băncilor? Cum ar trebui să reglementăm sectorul bancar? Aceste întrebări se află în centrul programului bancar și de reglementare în programul de Master of Finance. [+]

Cum trebuie gestionate băncile? Care este scopul real al băncilor? Cum ar trebui să reglementăm sectorul bancar? Aceste întrebări se află în centrul programului bancar și de reglementare în programul de Master of Finance. Criza financiară globală din 2008 a determinat o cerere puternică pentru cadre universitare, factori de decizie politică și practicieni în vederea asigurării reglementării micro și macroprudențiale a sectorului bancar modern.

Aveți ceea ce este necesar pentru a păstra ordinea în lumea rapidă de finanțe ridicate, pentru a deveni un specialist în reglementări financiare, bancare și guvernanță corporativă internațională? Apoi, această pistă este locul în care începe cariera ta.... [-]


Master în științe fizice și astronomie (diploma comună UvA / VU)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat Fizica și Astronomia se concentrează atât pe cercetarea fundamentală, cât și pe aplicațiile sale. Învățați să testați, să explicați și să dezvoltați teorii cu privire la fenomenele fizice, să desfășurați și să evaluați experimentele și observațiile astronomice și să analizați și să rezolvați problemele folosind metode științifice. Programul combină o înțelegere largă a fizicii și a astronomiei, în general, cu cunoștințe aprofundate despre anumite domenii de fizică. [+]

Programul de masterat Fizica și Astronomia se concentrează atât pe cercetarea fundamentală, cât și pe aplicațiile sale. Învățați să testați, să explicați și să dezvoltați teorii cu privire la fenomenele fizice, să desfășurați și să evaluați experimentele și observațiile astronomice și să analizați și să rezolvați problemele folosind metode științifice. Programul combină o înțelegere largă a fizicii și a astronomiei, în general, cu cunoștințe aprofundate despre anumite domenii de fizică.

Recunoscut pe plan internațional

UvA și VU sunt recunoscute pe plan internațional pentru cercetarea fizică și astronomică. Printre profesorii din trecut și prezent se află câțiva câștigători ai Premiului Spinoza - adesea numit Premiul Nobel pentru Olandez: Ed van den Heuvel (Astronomie, 1995), Robbert Dijkgraaf (Matematică Fizică, 2003), Michiel van der Klis (Astronomie, 2004) Verlinde (Fizica teoretică, 2011).... [-]


Master în științe informatice (diploma comună UvA / VU)

Campus Cu normă întreagă 24 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de Master de Informatică sunteți învățat de oameni de știință care au o reputație de cercetare de clasă mondială privind sistemele informatice, software-ul, rețele și sisteme on-line. Ca program de studii comune de UvA și VU, beneficiați de expertiza ambelor grupuri de cercetare de la ambele instituții și de contactele lor internaționale. [+]

În programul de Master de Informatică sunteți învățat de oameni de știință care au o reputație de cercetare de clasă mondială privind sistemele informatice, software-ul, rețele și sisteme on-line. Ca program de studii comune de UvA și VU, beneficiați de expertiza ambelor grupuri de cercetare de la ambele instituții și de contactele lor internaționale.

De ce studiază știința calculatoarelor în Amsterdam?Vă interesează tehnicile din spatele sistemelor informatice, a programelor și a internetului.Aveți ambiția de a ajunge la nucleul unei probleme computaționale științifice și sunteți dornici să discutați acest lucru la cel mai înalt nivel cu colegii dumneavoastră.Vreți, de exemplu, să aflați ce este fezabil din punct de vedere tehnic pe Internet, acum și în viitor sau să învățați să proiectezi programe informatice inteligente.Vrei să devii un cercetător bine instruit, participând la cercetări cu oameni de știință de renume atât din VU Amsterdam, cât și din University of Amsterdam .Ce vă puteți aștepta la programul de informatică din Amsterdam?Dispozitive de predare de ultimă oră și infrastructuri de calcul;educație de la oameni de știință de renume internațional;metode interactive de predare, supraveghere individuală și orientare în cercetare.Programul de studiu al informaticii... [-]

Master în științe pedagogice: Tineretul la risc

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Vă interesează modul în care contextele sociale afectează dezvoltarea copiilor, adolescenților și adulților tineri? Vreți să faceți o diferență în bunăstarea tinerilor? Traseul de masterat Tineretul la risc vă pregătește să deveniți un practicant de știință în domeniul îngrijirii preventive a tinerilor, a părinților și a educației, pentru a spori dezvoltarea tineretului în situații de risc. [+]

Vă interesează modul în care contextele sociale afectează dezvoltarea copiilor, adolescenților și adulților tineri? Vreți să faceți o diferență în bunăstarea tinerilor? Traseul de masterat Tineretul la risc vă pregătește să deveniți un practicant de știință în domeniul îngrijirii preventive a tinerilor, a părinților și a educației, pentru a spori dezvoltarea tineretului în situații de risc.

Subiecte cheie În piesa acestui maestrususceptibilitatea individuală la risc (genele, neurobiologia, personalitatea și capacitatea cognitivă)comportament opozițional, sfidător și antisocial sau delincvent la tineriprobleme psihosociale, anxietate (socială) și stare depresivăabuzul asupra copilului și constelațiile familiale adoptive și adoptivedificultăți de învățare, înfrângere, abandon școlar și factori de sprijin școlar și profesorefecte de intervenție (induse), elemente eficiente și practici de implementareUn maestru despre contextele sociale și dezvoltarea tineretului... [-]

Master în Științe Politice

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința politică de la University of Amsterdam investighează modul în care transformările sociale, economice și politice care afectează guvernarea locală, națională, europeană și globală. Știința politică oferă cinci specializări diferite: relații internaționale, politică publică și guvernare, economie politică, teorie politică și politică europeană și relații externe. [+]

Știința politică de la University of Amsterdam investighează modul în care transformările sociale, economice și politice care afectează guvernarea locală, națională, europeană și globală. Știința politică oferă cinci specializări diferite: relații internaționale, politică publică și guvernare, economie politică, teorie politică și politică europeană și relații externe.

Studiem în sens larg politica, abordând interacțiunile dintre sistemul politic, economia și societatea civilă. O temă centrală a curriculumului de predare al Departamentului este politica transnațională.

La Școala Universitară de Științe Sociale, oferim următoarele piese în programul de masterat în Științe Politice:... [-]


Master în Științe Politice: Economie Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cum influențează forțele economice și politice globale viața și viitorul cetățenilor, al afacerilor și al societății civile? De conflict politic și guvern? Programul dvs. de Master în economia politică vă va învăța să răspundeți la aceste întrebări. [+]

Cum influențează forțele economice și politice globale viața și viitorul cetățenilor, al afacerilor și al societății civile? De conflict politic și guvern? Programul dvs. de Master în economia politică vă va învăța să răspundeți la aceste întrebări. Programul acoperă terenul de la "economie pentru non-economiști" la înțelegerea modului în care sunt modelate "regulile jocului", la gândirea "câștigătorilor" și a "ratacilor" unei economii globale deschise și a modului în care aceasta dă naștere unor " conflictelor și la o creștere a mișcărilor politice împotriva globalizării. În termeni globali și comparativi, veți aborda problemele critice cu care se confruntă lumea dezvoltată și în curs de dezvoltare, de la Asia la Europa și America, provocări contemporane, cum ar fi migrația, lupta pentru dezvoltare sau o mai bună guvernanță a pieței financiare.... [-]


Master în Științe Politice: Politica Europeană și Relațiile Externe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În Master în Politica Europeană și Relațiile Externe, veți analiza politica și puterea în Europa. Programul se concentrează pe provocările Europei, ca parte a unei lumi din ce în ce mai interdependente, globalizate și multipolare. Vi se vor oferi instrumentele analitice, teoretice și empirice pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a rolului UE de actor internațional. [+]

În Master în Politica Europeană și Relațiile Externe, veți analiza politica și puterea în Europa. Programul se concentrează pe provocările Europei, ca parte a unei lumi din ce în ce mai interdependente, globalizate și multipolare. Vi se vor oferi instrumentele analitice, teoretice și empirice pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a rolului UE de actor internațional. De asemenea, veți obține cunoștințe despre dimensiunile interne și externe ale politicilor UE, cum ar fi, de exemplu, criza economică, provocările legate de securitate, mediu, criza refugiaților, creșterea populismului, comerțul, precum și rolul UE în vecinătatea sa imediată lumea și multe alte subiecte. Predarea noastră este condusă de cercetare, iar programul nostru oferă acces la seminarii și dezbateri ale comunității de cercetare a ACCESS Europe. În cursul ultimilor ani, elevii studenților de la Politica Europeană și Relații Externe au avut ocazia să participe la o vizită de studiu la Bruxelles, care a inclus întâlniri și discuții în cadrul instituțiilor-cheie ale UE.... [-]


Master în Științe Politice: Politici Publice și Guvernare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În Master în Politici Publice și Guvernare, veți învăța să analizați critic politicile publice în situații politice adesea controversate. Programul se concentrează atât pe cercetare și practică, cât și pe teoria și practica legăturilor, analizând cazuri interesante și invitând vorbitori inspirați. [+]

În Master în Politici Publice și Guvernare, veți învăța să analizați critic politicile publice în situații politice adesea controversate. Programul se concentrează atât pe cercetare și practică, cât și pe teoria și practica legăturilor, analizând cazuri interesante și invitând vorbitori inspirați.

Calea de politică publică și guvernare pregătește studenții să îndeplinească cerințele pentru acțiuni publice eficiente și legitime în cadrul unor situații politice complexe și adesea controversate. Programul îi ajută pe elevi să se dezvolte ca analiști critici și designeri inovatori prin legarea cercetării și a practicilor, a teoriei și a acțiunii pe "podeaua" la nivel local, național, european și internațional. Sunt oferite oportunități pentru a studia activitatea politică la și peste aceste niveluri.... [-]


Master în Științe Politice: Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Relații Internaționale vă oferă informații despre întrebările fundamentale despre război și pace, despre economia globală, dar și despre justiție și identitate în întreaga lume. Analizează interacțiunile dintre state, organizații internaționale, cetățeni și alți actori nestatali la nivel local, național și supranațional. [+]

Programul Relații Internaționale vă oferă informații despre întrebările fundamentale despre război și pace, despre economia globală, dar și despre justiție și identitate în întreaga lume. Analizează interacțiunile dintre state, organizații internaționale, cetățeni și alți actori nestatali la nivel local, național și supranațional.

Doriți să înțelegeți mai bine caracterul în schimbare al politicii globale? Oferim un program distinctiv care este:

Cuprinzătoare în ceea ce privește temele și regiunile lumii. Oferim cursuri multiple privind pacea și securitatea, economia politică internațională, drepturile omului, migrația și problemele de mediu globale, printre multe altele. Cursurile noastre acoperă toate regiunile lumii și / sau relațiile dintre regiuni.Bazat în IR în secolul 21: programul nostru se distinge prin accentul pus pe procesele și instituțiile transnaționale. Se bazează pe perspective interdisciplinare și se angajează într-o gamă largă de abordări teoretice și metodologice în cadrul disciplinei Relațiile Internaționale.Cercetarea a condus: personalul nostru larg de cadre didactice internaționale este format din cercetători angajați, care se dedică din propria lor muncă pentru a învăța cum să facă cercetări empirice și să dezvolte o înțelegere teoretică. Programul reflectă în mod explicit relația dintre munca academică și practica politică și include cursuri co-învățate de personalul academic și factorii de decizie politică.Profilul studenților... [-]

Master în Științe Politice: Teoria Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în teoria politică vă va învăța teoria politică și filosofia aplicată într-un mod teoretic, practic și analitic. Sunteți provocați să analizați critic și să reflectați asupra contextelor politice actuale și asupra gândirii sociale și politice. [+]

Programul de masterat în teoria politică vă va învăța teoria politică și filosofia aplicată într-un mod teoretic, practic și analitic. Sunteți provocați să analizați critic și să reflectați asupra contextelor politice actuale și asupra gândirii sociale și politice.

Teoria politică oferă studenților instrumentele conceptuale de analiză a problemelor complexe normative și metodologice ale vieții politice contemporane. Elevii sunt încurajați să-și asume un rol activ în reflecția critică asupra practicilor politice, aranjamentelor instituționale și metodelor științelor sociale, bazându-se pe o bază solidă în gândirea socială și politică. Traseul combină rigurozitatea analitică cu relevanța politicii.... [-]


Master în științe psihologice: consultanță și dezvoltare organizațională

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul se concentrează pe psihologia organizațională; această disciplină studiază relația dintre angajați și mediul lor social de lucru (de exemplu, colegi, supervizori, echipe, organizație în ansamblu). [+]

Cum puteți ghida cu succes schimbările organizaționale?Cum tratezi conflictele în organizații?Cum creați echipe eficiente?Cum dezvoltați o organizație de învățare?Cum puteți utiliza potențialul angajatului individual când lucrați în echipe?

Aceste întrebări sunt analizate în consultanță

Traseul se concentrează pe psihologia organizațională; această disciplină studiază relația dintre angajați și mediul lor social de lucru (de exemplu, colegi, supervizori, echipe, organizație în ansamblu).

Subiecte importante în acest domeniu sunt:

Cultură organizațională și schimbare organizaționalăCooperarea în cadrul echipelorConducereInteracțiune socialăGestionarea conflictelor prin negociereProcese decizionaleDezvoltarea echipei și a organizației... [-]

Master în științe sociologice

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Sociologie la University of Amsterdam oferă un program cuprinzător care se concentrează pe problemele sociale actuale. [+]

Master în Sociologie la University of Amsterdam oferă un program cuprinzător care se concentrează pe problemele sociale actuale. Programul de masterat în Sociologie vă învață cum să vă gândiți în mod independent la problemele sociologice și vă oferă o înțelegere solidă a teoriei și metodelor sociologice.

În acest program, veți dobândi abilități intelectuale și practice, permițându-vă să analizați problemele, structurile și procesele legate de coexistența oamenilor.

Cu o gamă largă de cursuri oferite, Master's in Sociology vă oferă posibilitatea de a pune împreună propriul curriculum într-un spectru sociologic larg.

Profilul studenților... [-]

Masterat

Executive Master of Science în Studii de Management

Campus Cu jumătate de normă 18 luni February 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În 1,5 ani, puteți obține diploma de masterat a University of Amsterdam în Programul Executiv cu frecvență redusă în Studii de Management la Amsterdam Business School, alegeți pentru Business Digital, Strategie sau Leadership și Management ca o pistă în program. Acest program-parte este destinat studenților care trăiesc și muncesc în Olanda. [+]

Câștigați Master of Science (MSc) de la University of Amsterdam în Programul de Part-time Executiv în Studii de Management la Școala de Afaceri din Amsterdam și de a-ți spori cariera. Extindeți-vă rețeaua profesională și alegeți pentru Strategie, Leadership și Management sau Digital Business ca piesă în program. Acest program-parte este destinat studenților care trăiesc și muncesc în Olanda. Prelegerile sunt organizate în zilele de vineri în timpul orelor de program.

Începeți în februarie 2019

Programul nostru începe în februarie și septembrie. Contactați-ne sau trimiteți-ne un CV Quicks Scan pentru a afla mai multe despre programul pe care vi-l putem oferi.... [-]


Institutul Tinbergen Master of Philosophy in Economics (de cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

MPhil în economie este un program intensiv de doi ani de Master de cercetare în economie, econometrie și finanțe. [+]

Master De Cercetare în Economie este un program intensiv de doi ani în economie, econometrie și finanțe. Programul se desfășoară la Institutul Tinbergen (TI), oferind studenților posibilitatea de a obține o pregătire temeinică în economie și de a-și dezvolta propriile proiecte într-un mediu dedicat cercetării. Master De Cercetare în Economie pregătește studenții să urmeze un doctorat, de preferință, la una dintre facultățile care colaborează cu TI.

Institutul Tinbergen

Institutul Tinbergen (TI) este o școală de cercetare și studii postuniversitare condusă în comun de Facultățile de Economie ale University of Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit Amsterdam și Erasmus University Rotterdam (EUR).... [-]


Master of Arts în germană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba germană, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă germană printr-unul dintre următoarele programe de masterat. [+]

Cu o diplomă de licență în limba germană, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă germană printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiu german la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în limba germană ca o piesă în cadrul programului. Fiecare german care se apropie cu un accent unic - fie că este vorba despre literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Master-uri vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate

În acest program de Lingvistică, explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică dezvoltând în același timp cunoștințele și abilitățile de analizare a limbii germane în contextul său social unic.... [-]


Master of Arts în limba italiană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o licență în limba și cultura italiană, vă puteți specializa în continuare în limba italiană și literatura italiană în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Cu o diplomă de licență în limba italiană, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a Italiei printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiu italian la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în italiană ca o piesă în cadrul programului. Fiecare dintre cei care se apropie de un italian cu un accent unic - fie literatura, lingvistica, educația sau cultura - aceste Masterat vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate

În acest program de Lingvistică, explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică dezvoltând în același timp cunoștințele și abilitățile de analizare a limbii italiene în contextul său social unic.... [-]


Master of Arts în limba slavonă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba slavonă și cultură, vă puteți specializa în continuare în limba slavonă și literatură în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Cu o diplomă de licență într-una din limbile slavești, puteți continua studiul limbii, literaturii și culturii lumii vorbitoare de limba slavonă printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studierea limbii ruse, poloneze și cehe la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în limba rusă, poloneză și cehă ca o piesă în cadrul programului. Fiecare abordare a limbilor slave cu un accent unic - fie că este vorba despre literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Masterat vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate... [-]

Master of Arts în limba spaniolă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba spaniolă, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă spaniolă prin unul dintre următoarele programe de masterat. [+]

Cu o diplomă de licență în limba spaniolă, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă spaniolă prin unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiază spaniolă la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umane oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în limba spaniolă ca o pistă în cadrul programului. Fiecare dintre cei care se apropie de Spania cu un accent unic - fie că este vorba despre literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Masterat vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate

În acest program de Lingvistică, explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică dezvoltând în același timp cunoștințele și abilitățile de analiză a limbii spaniole în contextul său social unic.... [-]


Master Of Science în Chimie (Știință pentru Energie și Sustenabilitate)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința pentru energie și sustenabilitate (SES) este o piesă interdisciplinară de doi ani în cadrul programelor de masterat Chimie, Fizică și Astronomie. Combină cercetarea științifică "tare" cu analiza problemelor sociale, a modelelor de afaceri și a reglementărilor guvernamentale. Este un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, astfel încât să beneficiați de expertiza, rețelele și proiectele de cercetare de la ambele universități. [+]

Știința pentru energie și sustenabilitate (SES) este o piesă interdisciplinară de doi ani în cadrul programelor de masterat Chimie, Fizică și Astronomie. Combină cercetarea științifică "tare" cu analiza problemelor sociale, a modelelor de afaceri și a reglementărilor guvernamentale. Este un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, astfel încât să beneficiați de expertiza, rețelele și proiectele de cercetare de la ambele universități.

Este știința pentru energie și durabilitate în Amsterdam pentru mine?

Dacă:

sunt interesați de o chimie și o cataliză durabilădoresc să devină (mai) conștienți de provocările științifice, tehnologice și societale pentru viitorul nostruvor să învețe cum să avanseze resursele regenerabile de energie, să promoveze dezvoltarea durabilă și să utilizeze mai eficient resurseledoresc să studieze dezvoltarea soluțiilor tehnologice la problemele globale de energie și durabilitate, precum și contextul societal al evoluțiilor globale în acest domeniudoresc să urmeze o carieră care se axează pe dezvoltarea de soluții durabile pentru situația noastră globală presantă actuală în ceea ce privește energia, clima și durabilitatea.Ce trebuie să mă ofere Știința pentru Energie și Sustenabilitate în Amsterdam?... [-]

Master Of Science în Fizică și Astronomie: Gravitație, Astro-și Fizica Particulelor (track)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Gravitația, astro- și fizica particulelor (GRAPPA) în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, se află la intersecția fizicii teoretice, fizicii experimentale (astro) a particulelor și astrofizicii. Elevii beneficiază de un mediu de cercetare internațional foarte colaborativ. Cercetările actuale includ valuri gravitaționale, experimente de fizică a particulelor pe bază de coliziune și detectarea materiei întunecate, iar personalul este implicat în numeroase proiecte internaționale de cercetare internaționale. [+]

Gravitația, astro- și fizica particulelor (GRAPPA) în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, se află la intersecția fizicii teoretice, fizicii experimentale (astro) a particulelor și astrofizicii. Elevii beneficiază de un mediu de cercetare internațional foarte colaborativ. Cercetările actuale includ valuri gravitaționale, experimente de fizică a particulelor pe bază de coliziune și detectarea materiei întunecate, iar personalul este implicat în numeroase proiecte internaționale de cercetare internaționale.

Este GRAPPA în Amsterdam piesa pentru mine?

Pista GRAPPA este destinată studenților ambițioși interesați de gravitație, astroparticule și fizica particulelor. Sunteți interesați atât de scara subatomică (de exemplu modelul standard, interacțiunile cu particule), cât și de cele mai mari scale (de exemplu obiecte astrofizice, Universul) și sunteți interesați în special de combinarea celor două pentru a aborda unele dintre cele mai mari puzzle-uri din știință. Mai mult decât atât:... [-]


Master în Arte Lingvistice (Limbă și Societate)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică, în timp ce obțineți competențe într-una din cele șapte limbi europene. În programul de limbă și societate al unui master de un an veți dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă analiza limba țintă în contextul său social unic. [+]

Explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică, în timp ce obțineți competențe într-una din cele șapte limbi europene. În programul de limbă și societate al unui master de un an veți dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă analiza limba țintă în contextul său social unic.

Explorarea limbajului în contextul societății

În programul de masterat Limbă și societate, veți examina rolul limbii în cadrul unei societăți și modul în care o societate poate, la rândul său, să modeleze o limbă. Oferind exemple din lumea reală a conceptelor și teoriei lingvistice de bază, programul se concentrează pe analiza utilizării și variației limbajului. Veți explora cum și de ce limbile variază în cadrul anumitor comunități, diferențele în utilizarea și politica limbajului și influența unor aspecte precum multilingvismul și comunicarea mediată de calculator.... [-]


Master în arte în limbi scandinave

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba și cultura scandinavă, vă puteți specializa în continuare în limba și literatura scandinavă în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Cu o diplomă de licență în daneză, suedeză sau norvegiană, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii scandinave printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiu danez, suedez și norvegian la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în daneză, suedeză și norvegiană ca o pistă în cadrul programului. Fiecare limbă care se apropie cu un accent unic - indiferent dacă este vorba despre literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Master-uri vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate... [-]

Videoclipuri

UvA International

Contactează

University of Amsterdam

Adresă, linia 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
website http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080