Citește Descrierea Oficială

University of Amsterdam

University of Amsterdam este un centru intelectual cu peste 30.000 de studenți, 3.000 de cercetători doctoranzi, 6.000 de personal și 100 de naționalități diferite. Misiunea noastră este de a educa liderii de mâine, de a efectua cercetări de ultimă oră și de a transpune rezultatele cercetării noastre în aplicații care pot aduce beneficii societății.

Din 1632

Tradiția academică deschisă, tolerantă și internațională a University of Amsterdam datează din 1632, când predecesorul său, Athenaeum Illustre, a fost fondat de doi academicieni proeminenți. De atunci, UvA a devenit o universitate internațională de cercetare de nivel mondial.

Universitatea de top 100

UvA se situează printre cele mai bune 20 de universități ale Europei și înregistrează în top 100 de clasamente mondiale, printre care Topul universităților din lume, clasamentul QS World University, clasamentul academic al universităților din lume (ShanghaiRanking) și CWTS Leiden Ranking.

Amsterdam

Credem că Amsterdam este un loc minunat de a trăi și de a lucra. Iata de ce:

  • Amsterdam este unul dintre cele mai bune locuri de trai din lume (Mercer's Quality Survey Survey 2017)
  • Amsterdam este al 4-lea cel mai bun oraș studențesc din Europa (clasa din 2020)
  • Amsterdam este al treilea în UE și al șaptelea la nivel mondial pentru atractivitatea noilor afaceri și talente (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam este cel mai sigur oraș din Europa și locul 6 cel mai sigur în lume (Indexul Orașelor Sigure 2017)
  • Orașul este, de asemenea, primul pentru competența engleză, al treilea pentru inovație și al șaselea pentru fericire. Aflați mai multe în Prezentarea generală a studiilor internaționale de la Amsterdam.

Peste 100 de naționalități

Cu peste 100 de naționalități reprezentate în rândul studenților și personalului nostru, UvA este cu adevărat internațională. Oferim 200 de programe de masterat predate în limba engleză și un număr tot mai mare de licență. Aproximativ 35% din angajați sunt internaționali. UvA este o universitate bilingvă la alegere. Atât limba olandeză cât și limba engleză sunt vorbite. Engleză este lingua franca pentru mulți oameni care lucrează în cercetare.

Universitatea de cercetare

UvA este o instituție de cercetare internațională care valorizează, promovează și recompensează cercetarea excelentă. UvA găzduiește 21 de institute de cercetare, organizația principală pentru 12 școli naționale de cercetare și un membru mândru al LERU, o rețea de universități de cercetare europene de prestigiu.

În ultimul deceniu, UvA a primit peste 100 de subvenții de la Consiliul European pentru Cercetare, mai mult decât orice altă universitate olandeză, și peste 400 de granturi din partea Organizației Olandeze pentru Cercetare Științifică.

Ca universitate de cercetare, programele noastre de studiu au un accent teoretic puternic și pregătesc studenții pentru cercetare. Fiecare student la UvA va avea ocazia de a învăța și de a efectua cercetări.

Universitatea universitară

UvA este cea mai mare universitate din Olanda, atât în ​​ceea ce privește numărul studenților, cât și alegerea programelor de studiu. Oferim zeci de programe de licență diferite și sute de programe de masterat, inclusiv masterat de cercetare, masterat dual și executive Master, într-o gamă largă de domenii. Elevii pot alege dintre științele umaniste, științele sociale și comportamentale, științele medicale, fizice și biologice și domenii interdisciplinare, cum ar fi logica și calculul, științele umane digitale și viitoarele studii de planetă.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Amsterdam

Studiile de artă de doi ani ale Facultății de Cercetare reprezintă un program academic intensiv, care vă permite să explorați mai profund partea din lumea (artei) care vă ... [+]

Studiile de artă de doi ani ale Facultății de Cercetare reprezintă un program academic intensiv, care vă permite să explorați mai profund partea din lumea (artei) care vă interesează cel mai mult.

Coordonarea artei și cercetării

Multitudinea teatrelor, galeriilor, muzeelor ​​și a locurilor de concert pune Amsterdamul în centrul inimii artelor și culturii din Olanda. Studiile de artă de doi ani ale programului de cercetare vă permit să săturați mai profund partea din lumea (artei) în care interesele dvs. se află cel mai mult. Este un program academic intensiv care îți oferă libertatea de a-ți urma propria linie de studiu.

Curriculum

Elevii prezintă o propunere de cercetare înainte de începerea programului. Acest lucru, împreună cu discuțiile cu directorul de program, formează baza cursului de studiu. În propunerea de cercetare, elevii scriu ideile lor pentru tutoriale, o teză și cele trei electives pe care doresc să le ia. Electivele pot fi alese din programele de studii culturale ( Algemene cultuurwetenschappen ), istoria artei ( Kunstgeschiedenis ), muzicologia ( Muziekwetenschap ) sau studiile de teatru ( Theaterwetenschap ). Toți elevii participă la trei cursuri de bază, care oferă un background teoretic în studiile de artă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În acest program de masterat de cercetare, veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modurilor în care limbajul este folosit ca mijloc de a convinge pe alții, de a studia ... [+]

În acest program de masterat de cercetare, veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modurilor în care limbajul este folosit ca mijloc de a convinge pe alții, de a studia argumentarea și retorica într-o serie de contexte de comunicare.

Programul de masterat de cercetare Argumentarea, retorica și comunicarea se concentrează asupra studierii argumentației și a retoricii într-o serie de contexte de comunicare, inclusiv politică, drept, sănătate și știință. Tu vei:

Învață să reflectezi asupra celor mai importante metode și abordări ale analizei și evaluării caracteristicilor retorice și argumentative;Explorați evoluțiile esențiale în domeniile comunicării și studiilor de discurs;Discutați și examinați concepte cruciale din teoria retoricii și argumentației, deoarece acestea se aplică analizei, evaluării și producției discursului argumentativ;Folosiți perspectivele din filosofia limbajului și pragmaticii, teoria relevanței, analiza discursului, lingvistica cognitivă și teoria metaforei ca un cadru pentru studiile dumneavoastră.Dezvoltarea metodelor și tehnicilor de cercetare empirică calitativă și cantitativă;Realizați analize temeinice și teoretice justificate, studii de caz, cercetări corporale și alte tipuri de investigații ale discuțiilor și textelor din viața reală.Argumentare, retorică și comunicare la University of Amsterdam... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Lingvistică pentru doi ani de Master în Cercetare vă permite să vă specializați într-o gamă largă de sub-discipline lingvistice și pune accentul pe aspectele ... [+]

Programul de Lingvistică pentru doi ani de Master în Cercetare vă permite să vă specializați într-o gamă largă de sub-discipline lingvistice și pune accentul pe aspectele metodologice.

Comunitatea lingvistică este unificată în cadrul Centrului de limbă și comunicare din Amsterdam (ACLC) și include, de asemenea, membri ai Institutului de Logică, Limbă și Comunicare (ILLC) și Brain and Cognition Amsterdam (ABC). Lingvistica la UvA este cea mai înaltă clasă din Europa continentală în QS World University Rankings by Subject din anul 2012. Acest mediu bogat de cercetare reprezintă un teren de creștere pentru tineri și noi talente în domeniu. Masterat de cercetare în lingvistică oferă cadrul în care acest talent poate fi cultivat și instruit, rezultând în lingviști gata să se angajeze la un proiect de doctorat în Olanda sau în străinătate, sau să înceapă un loc de muncă în educație sau industrii care necesită abilități metodologice și analitice puternice.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul inovatoare, interdisciplinar, de doi ani, al programului de cercetare Heritage, Studii de memorie și arheologie explorează modurile în care ne ocupăm de resturi ... [+]

Programul inovatoare, interdisciplinar, de doi ani, al programului de cercetare Heritage, Studii de memorie și arheologie explorează modurile în care ne ocupăm de resturile tangibile și intangibile ale trecutului, precum și remodelarea trecutului în patrimoniul, memoria și cultura materială din prezent.

O combinație unică de tradiții științifice

Programul de doi ani de Master în Cercetare, Memorie și Arheologie te pregătește să te gândești critic la modul în care societățile umane s-au ocupat de trecut în vremurile pre-moderne, precum și în căile diverse și contradictorii în care trecutul este interpretat și pus utilizare în lumea de azi.

Indiferent dacă alegeți să vă specializați în "Studii de patrimoniu și memorie" sau în "Arheologie și cultura materială", acest program inovator oferă o combinație unică de tradiții științifice și vă va oferi o bază teoretică și conceptuală puternică în studiile privind moștenirea și memoria sau arheologia și Cultura materială și intersecțiile dintre aceste domenii.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În acest program intensiv de cercetare, veți studia literatura ca o practică culturală capabilă să redefinească lumea. Literatura oferă o critică și oferă răspunsuri crea ... [+]

În acest program intensiv de cercetare, veți studia literatura ca o practică culturală capabilă să redefinească lumea. Literatura oferă o critică și oferă răspunsuri creative la întrebări noi și vechi. Veți examina textele literare și cultura literară dintr-o perspectivă transnațională, teoretică și istorică.

Literatura ca un proces cultural dinamic

Studiile de literatură ale Maestrului de Cercetare își au rădăcinile în cercetarea literară de vârf și în instrumentele oferite de acest domeniu. Exploră relevanța culturală a metaforelor, a simbolurilor, a experienței estetice, a narațiunii și a perspectivei. Veți analiza modul în care funcționează literatura în societate și veți investiga de ce semnificații cu implicații sociale și politice deosebite sunt atribuite textelor literare. Ne concentrăm asupra proceselor culturale dinamice în care oamenii negociază chestiuni cheie, cum ar fi identitatea, moralitatea, justiția și apartenența, și veți studia modul în care aceste procese produc noi conexiuni între diferite tipuri de literatură și discursuri.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul Dual Master în conservarea și prezentarea Imaginii în mișcare invită studenții să se angajeze critic cu practicile actuale de colectare și selectare, conservare ... [+]

Programul Dual Master în conservarea și prezentarea Imaginii în mișcare invită studenții să se angajeze critic cu practicile actuale de colectare și selectare, conservare și restaurare, precum și realizarea de imagini și imagini în mișcare.

Moștenirea culturală eficace

Mutarea imaginilor și sunetului face parte din patrimoniul nostru cultural cel mai prețuit. Ele captează timpul și locul și dau formă memoriei și istoriei. Ele sunt, de asemenea, trecătoare: ele se desfășoară în timp și sunt afectate de timp. Factorii de mediu, descompunerea materialelor și din ce în ce mai mult uzura tehnologică amenință transportatorii pe care sunt deținute și, prin urmare, pun în pericol accesibilitatea acestora.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Masterat Arhivistic și Informatic al Masteratului Dual se concentrează asupra studiilor de arhivă, tratării teoriei și practicii arhivelor contemporane, inst ... [+]

Programul de Masterat arhivistic și de informare se axează pe studiile de arhivă, tratând teoria și practica arhivelor contemporane, formând arhiviști în domeniul științei și meseriilor de evidență și oferind o perspectivă asupra arhivelor trecutului și viitorului.

Arhivarea zilnică

Turația computațională a schimbat radical modul în care oamenii și instituțiile produc, folosesc, colectează, împărtășesc și păstrează informații. Datele sunt combustibilul vital pentru un număr tot mai mare de aplicații în viața de zi cu zi și au devenit o resursă umană fundamentală, asemănătoare cu alimentele, energia sau transportul. Rezultatul este o fragmentare și personalizare a creării de date și a utilizării datelor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Curating Art and Cultures este un master unic, profesionist conceput pentru a instrui curatorii viitorului. Programul este oferit în comun de către UvA, Universitatea VU ... [+]

Curating Art and Cultures este un master unic, profesionist conceput pentru a instrui curatorii viitorului. Programul este oferit în comun de către UvA, Universitatea VU și muzee de conducere din Olanda.

O abordare academică a curățării

Realizând atât în ​​sala de lectură, cât și în spațiul expozițional, Masterul dual în arta și cultura curată răspunde cererii crescânde de profesioniști curatorieni bazați pe medii academice cu medii excelente (inter-disciplinare și teoretice). Programul te învață să se angajeze cu concepte teoretice esențiale și probleme contemporane privind colectarea și afișarea obiectelor de artă și a artefactelor culturale. De asemenea, vă încurajează să vă aprofunda cunoștințele disciplinare și să vă dezvoltați abilitățile de cercetare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În anul de masterat în arheologie mediteraneană de un an, veți explora istoria lungă a interconexiunilor și a schimburilor culturale din regiunea mediteraneană, începând ... [+]

În anul de masterat în arheologie mediteraneană de un an, veți explora istoria lungă a interconexiunilor și a schimburilor culturale din regiunea mediteraneană, începând cu anul 2000 î.Hr., luând în considerare totodată numeroase aspecte ale culturii materiale.

Arheologia mediteraneană

În programul de masterat "Arheologie mediteraneană", tradițiile lungi și bogate ale University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam sunt combinate cu abordări inovatoare ale arheologiei secolului XXI. Veți explora conectivitatea mediteraneană, în special a Italiei și Greciei, rolul ceramicii în arheologie și interpretările culturale pe baza materialelor arheologice.

O bogată tradiție de cercetare... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În studiile de masterat în studiile latino-americane, veți studia transformările sociale din America Latină din perspectivă geografică, istorică, economică, culturală, so ... [+]

În studiile de masterat în studiile latino-americane, veți studia transformările sociale din America Latină din perspectivă geografică, istorică, economică, culturală, socială, politică și ecologică. Veți proiecta propriul plan de cercetare, faceți lucrări pe teren în această regiune interesantă și veți deveni un critic academic.

Master în studiile latino-americane oferă un program de cercetare-orientate cu un accent internațional. Veți investiga transformările sociale din regiune dintr-o perspectivă multidisciplinară și social-științifică. Programul vă oferă cunoștințe critice, abilități academice și înțelegere aprofundată a literaturii academice. Sunteți instruiți să deveniți un cercetător autonom cu toate instrumentele de cercetare la dispoziția dumneavoastră pentru a merge la munca pe teren în America Latină și pentru a investiga noi fenomene în zonă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Într-o lume în care transformarea culturii media are un impact extraordinar asupra mediului mass-mediei, precum și asupra culturii, politicii și vieții noastre de zi cu z ... [+]

Într-o lume în care transformarea culturii media are un impact extraordinar asupra mediului mass-mediei, precum și asupra culturii, politicii și vieții noastre de zi cu zi, este vital să înțelegem și să evaluăm în profunzime aceste transformări continue.

Studii media la University of Amsterdam

University of Amsterdam găzduiește cinci programe unice și inovatoare de masterat în domeniul studiilor media. De la studiile de film și televiziune până la jurnalism, media nouă și cultura digitală, programele oferă profunzime și diversitate în abordarea lor în studiul mass-mediei, învățându-vă cea mai importantă dinamică a culturii noastre media și modul de conceptualizare a acestora într-un mod critic și semnificativ . Programele noastre de studii media se bazează pe cercetări de pionierat și vă antrenează să vă implicați critic și eficient în transformarea rapidă a culturii media contemporane.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat Western Esotericism vă pune în avangarda unei dezvoltări noi și interesante în studiul culturii și religiei occidentale, concentrându-se în special ... [+]

Programul de masterat Western Esotericism vă pune în avangarda unei dezvoltări noi și interesante în studiul culturii și religiei occidentale, concentrându-se în special pe studiul critic istoric și analitic al mișcărilor sale esoterice.

Miscari ezoterice in cultura occidentala

Programul de masterat Western Esotericism se concentrează asupra studiului critic istoric și analitic al mișcărilor esoterice din cultura occidentală. Pe fondul curenților gnostici și ermetici ai antichității târzii și al istoriei așa-numitelor "științe oculte" (în special astrologie, alchimie, magie), veți explora renașterea filosofiei ermetice în timpul Renașterii timpurii, așa-numita "filosofia ocultă" și cele mai târzii sale (alchimie, paracelsianism și rosicrucianism). Programul vă va prezenta de asemenea Cabala evreiască și creștină și mișcările care decurg din ea, curenții teosofici și iluminici și diferitele forme de ocultism și mișcări conexe din secolele XIX și XX, incluzând mișcarea New Age.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitat ... [+]

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitate, atât în ​​Europa cât și în lumea musulmană.

Studierea Islamului în societatea contemporană

Masterul în Islam în lumea modernă oferă cunoștințe avansate în domeniul studiilor islamice și cunoașterea problemelor contemporane legate de islam. Programul oferă o pregătire unică pentru angajarea în dezbateri și politici privind procesele care definesc locul musulmanilor și islamului în societățile moderne și este încorporată într-o gamă largă de proiecte de cercetare legate de Islam în Europa, tradiția istorică, reformismul și modernitatea, precum istoria orientalismului.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master de Telecomunicații și Cross-Media Cultura de un an vă oferă abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transforma ... [+]

Programul de Master de Telecomunicații și Cross-Media Cultura de un an vă oferă abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea în curs de desfășurare a culturii media.

Televiziunea și cultura transfrontalieră

Masteratul în domeniul televiziunii și culturii mediatice explorează cultura media contemporană dintr-o perspectivă critică. Programul vă oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea continuă a culturii media și impactul acesteia asupra culturii, politicii și vieții cotidiene. Luând televiziunea ca punct de pornire, aceasta evocă provocările conceptuale, sociale și culturale care vin cu mediile digitale, mobile și sociale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile art ... [+]

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile artei olandeze timpurii, arta olandeză și flamandă a epocii de aur și arta modernă din secolul 19 și începutul secolului XX.

Studierea artelor din Olanda

În perioada acoperită de artele Olandei, artele au înflorit în orașe ca Bruges, Gent, Antwerp, Haarlem, Delft și Amsterdam, în timp ce tradiția olandeză a fost formată de artiști de renume mondial, cum ar fi Jan van Eyck și Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch și Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens și Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt și Vermeer și Vincent van Gogh și Piet Mondrian.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de doi ani de Master în Filozofie vă familiarizează cu una sau mai multe subdomenii ale filosofiei. Puteți alege să se specializeze în tradiția filosofică în co ... [+]

Programul de doi ani de Master în Filozofie vă familiarizează cu una sau mai multe subdomenii ale filosofiei. Puteți alege să se specializeze în tradiția filosofică în context, teoria culturală critică, filosofia și afacerile publice, logica și limba.

Un accent internațional puternic

Programul de Master de cercetare Filozofia familiarizează studenții cu una sau mai multe sub-domenii ale filozofiei și oferă o oportunitate excelentă studenților care sunt interesați să urmeze un doctorat în filosofie. Programul acoperă o gamă largă de subiecte și perspective și are un accent internațional puternic. Atât filosofia anglo-saxonă cât și cea europeană sunt studiate. Elevii pot alege să se specializeze în una din următoarele domenii:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Bazându-se pe teoria literaturii și literaturii, literatura comparată de masterat de un an te pregătește să analizezi fenomenele culturale (atât occidentale cât și non-oc ... [+]

Bazându-se pe teoria literaturii și literaturii, literatura comparată de masterat de un an te pregătește să analizezi fenomenele culturale (atât occidentale cât și non-occidentale) într-un cadru teoretic interdisciplinar și într-un context globalizat.

Literatura comparată în sensul cel mai larg

Programul de masterat în literatura comparativă are un caracter teoretic. Utilizează metode precum analiza textuală, deconstrucția și lectura strânsă pentru a aborda o varietate de aspecte, inclusiv post-de-colonialitate, alfabetizare globală, rasă și sex. Acest program este potrivit pentru studenții care doresc să înțeleagă mai bine dinamica dintre literatură și cea politică.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Masterul de un an în Studii Religioase se concentrează pe rădăcinile istorice ale pluralismului religios în Europa și în Marea Mediterană. Explorați textele religioase, t ... [+]

Începând cu anul universitar 2018-2019, University of Amsterdam oferă trei magistrați de un an în teologie și studii religioase:

Diversitatea religioasă în Europa

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversitatea religioasă trecută și prezentă în interiorul și dincolo de contextele lor europene.

Islamul în lumea modernă

Masterul în Islam în Lumea Modernă vă oferă un cadru academic aprofundat, interdisciplinar, pentru a se angaja în subiecte și dezbateri referitoare la Islam și modernitate, atât în ​​Europa cât și în lumea musulmană.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-me ... [+]

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană.

O abordare interdisciplinară a studiilor media

Programul de Master de Cercetare pentru Studii Media de doi ani oferă o abordare interdisciplinară, orientată spre umanitate către mass-media. Consideră mass-media drept discursuri și practici culturale, infrastructuri tehnologice, precum și puternici actori politico-economici.

Cu rădăcini în filosofie, istorie și studii literare, precum și în științe și tehnologie, sociologie și științe politice, această disciplină a dezvoltat abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană. Programul îi învață pe elevi să se angajeze cu concepte teoretice esențiale și probleme actuale și să-și dezvolte propriile practici de cercetare culminând cu teza de masterat de cercetare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program prof ... [+]

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program profesional, interdisciplinar, în care studiați moștenirea și memoria dintr-o perspectivă critică, cultural-istorică și spațială.

Cercetarea trecutului în prezent

În întreaga lume, sa produs o schimbare notabilă în sectorul artelor și al culturii. În timp ce sectorul a fost odată concentrat în primul rând pe muzee, teatre și săli de concerte, acum suntem martorii unei muzealizări omogene și disneyificării peisajelor, zonelor și clădirilor urbane și chiar a unor expresii imateriale ale culturii de zi cu zi. Acest lucru face ca mediul nostru urban și rural să fie din ce în ce mai gestionat și nostalgic.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

De doi ani de Master de Cercetare în Studii Religioase oferă un mediu unic de cercetare în care vă dezvoltați abilitățile de cercetare pentru a conduce propriul proiect d ... [+]

De doi ani de Master de Cercetare în Studii Religioase oferă un mediu unic de cercetare în care vă dezvoltați abilitățile de cercetare pentru a conduce propriul proiect de cercetare în domeniul studiilor religioase. Veți explora aspecte-cheie, perspective teoretice și întrebări metodologice în domeniul studiilor religioase și veți continua cercetările cu membrii facultății.

Pluralitatea religioasă în lumea occidentală

Masteratul de Cercetare în Studii Religioase se concentrează pe istoricul și prezența diversității religioase în Europa și în contextul său mai larg, mediteranean, eurasian și transatlantic. Programul subliniază procesele de diversificare religioasă în diferite contexte socio-culturale. Vă instruiește atât în ​​studiul istoric, cât și în cel empiric al culturilor și contra-culturilor religioase, inclusiv în studiul interdisciplinar al ideilor, narațiunilor, practicilor, instituțiilor și interacțiunilor dintre ele.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master de Cercetare de doi ani al Academiei este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în ansamblu, inclusiv a artei, literaturii, cinematografiei și ... [+]

Programul de Master de Cercetare de doi ani al Academiei este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în ansamblu, inclusiv a artei, literaturii, cinematografiei și a noilor media.

O analiză interdisciplinară a culturii

De la începuturile sale în 2001, programul de Master of Research, Analiza Culturală, a câștigat rapid o reputație de vârf în domeniu și atrage constant un număr tot mai mare de solicitanți de nivel înalt din întreaga lume. Programul este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în general. Sunt examinate și analizate fenomene culturale, cum ar fi opere de artă și literatură, cinematografia și noile mijloace de comunicare, cultura populară, precum și credințele sociale și sistemele de valori. Accentul se pune pe detaliile textuale, vizuale și istorice în contextul mișcărilor sociale, politice sau estetice care le stau la baza. Normativitatea lor implicită și modalitățile în care identitatea, diferența și alteritatea sunt negociate în întregul spectru cultural sunt chestionate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Cercetare Artistică de doi ani al cercetătorilor de cercetare pune în evidență decalajul dintre formarea profesională și cercetarea academică și ia o abordar ... [+]

Programul de Cercetare artistică de doi ani al cercetătorului pune în evidență decalajul dintre formarea profesională și cercetarea academică și are o abordare experimentală în studierea obiectelor de artă, precum și a unor concepte și interpretări artistice mai largi.

Coordonarea artei și cercetării

Programul de Cercetare Artistică a Maestrului de Cercetare încearcă să formeze o punte între artă și cercetarea științifică standard prin oferirea de cunoștințe și formare în noi forme de cercetare. Aceste noi forme oferă o alternativă la abordările existente, subliniind cercetarea practică aplicată, spre deosebire de cercetarea teoretică fundamentală.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Acest master de 18 de luni selectiv combină cursuri academice riguroase în analiza discursului și teoria argumentației cu un stagiu pentru a-ți dezvolta abilitățile de co ... [+]

Acest master de 18 de luni selectiv combină cursuri academice riguroase în analiza discursului și teoria argumentației cu un stagiu pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare în Olanda sau în străinătate.

Limba și argumentarea

Master în Discurs și Comunicare Studies oferă studenților, cu o bază solidă teoretică și metodologică pentru înțelegerea modului de utilizare a limbii în scopuri informative și argumentative. Veți învăța cum să analizați comunicarea verbală în genurile predominante din domeniul politic, juridic, sănătate și academic.

Programul oferă o perspectivă asupra comunicării verbale într-o serie de aspecte practice, inclusiv dezbateri parlamentare, discursuri politice, decizii legale, dezbateri legislative, reclame de medicamente, consultații medic-pacient, mediere, negocieri și documente academice de cercetare. se specializează într-un gen de gen. Sunteți instruiți să analizați și să evaluați discursul în aceste genuri folosind informații de la analiza discursului, teoria argumentației, retorica, teoria genului și stilistica.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În acest master's în arheologie, veți investiga peste 2000 de ani de istorie europeană și se specializează într-una din cele două epoci cheie europene: Arheologie târziu ... [+]

În acest master's în arheologie, veți investiga peste 2000 de ani de istorie europeană și se specializează într-una din cele două epoci cheie europene: Arheologie târziu preistorice și romane sau arheologie din Lumea medievală și moderne moderne.

Arheologia Europei de Nord-Vest

Programul vă oferă ocazia rară de a investiga mai mult de două milenii de arheologie europeană prin studiul peisajelor, culturii materiale și a surselor documentare. Combinând abordările teoretice și tematice, inclusiv oportunitățile de lucru pe teren, programul vă permite să vă specializați într-una din cele două epoci arheologice regionale.

Specializarea "Globalizarea și interconectivitatea în Europa preistorică și romană târzie" explorează integrarea societăților celtice / germane din epoca fierului în Imperiul Roman, în timp ce Lumea medievală și timpurie modernă se concentrează asupra originilor și evoluțiilor schimburilor și schimburilor medievale, Amsterdam și extinderea capitalismului european cu colonizarea Lumii Noi.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cadrul programului de masterat "Peisaj și moștenire" de un an, veți studia trecutul dinamic al peisajelor contemporane și contemporane și veți explora modurile în care ... [+]

În cadrul programului de masterat Peisaj și patrimoniu de un an, studiați trecutul dinamic al peisajelor contemporane și contemporane și explorați modurile în care sunt conservate și menținute ca patrimoniu arheologic.

Peisaj și arheologie patrimonială

Programul de masterat Peisaj și patrimoniu se concentrează asupra semnificației peisajelor și materialelor istorice atât în ​​perioadele ulterioare, cât și în lumea modernă. Caracteristicile peisajului natural, siturile arheologice și obiectele din trecut joacă un rol activ în crearea amintirilor sociale și colective. Programul realizează legături strânse între predare și cercetare în curs de desfășurare, dintre care aplicarea modelării bazate pe GIS este doar un exemplu. Programul a creat, de asemenea, legături strânse cu o serie de instituții arheologice, cum ar fi Allard Pierson.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de masterat Analiza culturală comparativă veți explora opere de artă și literatură, cinematografia și mass-media noi, precum și cultura academică și populară ... [+]

În programul de masterat Analiza culturală comparativă veți explora opere de artă și literatură, cinematografia și mass-media noi, precum și cultura academică și populară în legătură cu problemele contemporane precum globalizarea, mobilitatea, identitățile de gen și conflictele sociale și culturale.

Explorarea culturii în sensul cel mai larg

Programul de masterat Analiza comparativă culturală este dedicat explorării unei mari varietăți de fenomene culturale dintr-o perspectivă teoretică, interdisciplinară și interculturală. Operele de artă și literatura, cinematografia și noile mijloace de comunicare, precum și cultura populară și academică sunt examinate în legătură cu problemele contemporane, cum ar fi globalizarea, mobilitatea, identitățile de gen și conflictele sociale și culturale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat dual al unui masterat de doi ani și jumătate are ca scop pregătirea generațiilor viitoare de dramaturgi care pot lucra în limitele culturale, lingvi ... [+]

Acest program de masterat selectiv de 18 luni pregătește generațiile viitoare de dramaturgi să lucreze în medii teatrale în limitele culturale, lingvistice, sociale și naționale. Veți combina cursuri academice riguroase cu un stagiu în Olanda sau în străinătate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile practice dramaturgice.

Lucrul într-o sferă culturală și artistică internațională

Teatrul și practica de performanță de astăzi sunt din ce în ce mai mult caracterizate de colaborări internaționale și interculturale. Luând scena la festivaluri și locuri de performanță, unde artiștii și grupurile se reunesc din întreaga lume, dramaturgii de astăzi trebuie să istoriseze, să interpreteze și să traducă procesele teatrale într-o gamă largă de sfere culturale și artistice. În timpul acestui program de masterat în Dramaturgia Internațională, veți dezvolta abilități practice și teoretice pentru a se angaja în aceste noi contexte interculturale de performanță. Programul oferă instruire aprofundată în traducere culturală, adaptare și mediere pentru o multitudine de practici internaționale de performanță din secolul 21.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de masterat în clasică, veți combina lingvistica, literatura și istoria culturală pentru a studia limba, literatura și cultura materială a Greciei antice și ... [+]

În programul de masterat în clasică, veți combina lingvistica, literatura și istoria culturală pentru a studia limba, literatura și cultura materială a Greciei antice și a Romei.

Classics: Limbi și culturi ale antichității greco-romane

Master's in Classics oferă un program interdisciplinar care cuprinde multiplele fațete ale lumii antichității greco-romane. Ca student al clasicilor, veți analiza sursele primare reprezentative mult mai profund decât în ​​cazul fazei de licență a studiilor. Alegerea domeniilor proprii de interes, veți explora o gamă largă de dezbateri academice și veți învăța să vă ocupați de instrumentele academice cu care să contribuiți la discuțiile relevante. În plus, vi se va arăta cum să aplicați cunoștințele de specialitate, critice ale antichității clasice la texte și alte fenomene culturale din perioadele ulterioare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de masterat Istorie veche, veți explora istoria bogată și vibrantă a lumii mediteraneene în timpul antichității clasice. ... [+]

În programul de masterat Istorie veche, veți explora istoria bogată și vibrantă a lumii mediteraneene în timpul antichității clasice.

Studierea antichității grecești și romane la UvA

Programul de Master în istoria antică oferă studenților un mediu stimulativ în care să studieze o gamă largă de probleme istorice referitoare la lumea antică. Cursul este unic prin faptul că oferă un program de studii comune în care colaborează University of Amsterdam și Vrije Universiteit, permițând studenților să se familiarizeze cu specializările unei game largi de membri ai personalului ambelor universități. Elevii vor urma un program concentrat de cursuri și vor putea dezvolta propriile lor interese în domeniul antichității grecești și romane.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de masterat Ancient Studies, veți explora antichitatea greacă și romană printr-o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice. ... [+]

În programul de masterat Ancient Studies, veți explora antichitatea greacă și romană printr-o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice.

Transcenderea limitelor disciplinare

Masterul în Studii Antice este un program multidisciplinar, de un an, care se extinde dincolo de limitele surselor scrise și a materialului arheologic pentru a explora societatea antică și cultura ca întreg. Acesta oferă o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice, din care studentul poate face o alegere. În plus, vă puteți specializa în filosofia antică sau în religie, iar studiul uneia dintre limbile clasice sau neo-asyrian și neo-babilonian pot fi incluse în program.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat în conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării și oferă nouă specializări de conservare specific ... [+]

Programul de masterat în conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării și oferă nouă specializări de conservare specifice.

Programul Conservarea și restaurarea patrimoniului cultural vă va prezenta teoria și practica conservării. În plus față de nouă specializări de conservare, specificate în " Programul de studiu ", oferim o pistă în istoria artei tehnice. Curriculum-ul nostru combină teoria cu practica și umaniste cu știința.

Conservatorul-restaurator

Un restaurator conservator lucrează la conservarea și conservarea patrimoniului cultural, un domeniu în care conservatorii și istoricii de artă tehnică, precum și oamenii de știință, arheologii, istoricii de artă și antropologii joacă un rol-cheie. Conservatorul-restaurator reprezintă o legătură esențială cu obiectul sau opera de artă în cadrul proiectelor colaborative multidisciplinare. Pentru a deveni conservator într-una din cele nouă discipline de conservare, va trebui să finalizați atât programul nostru de masterat, cât și programul post-master.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai mul ... [+]

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, studiind atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană.

Inclusiv și variat

Programul de masterat Filozofia este cel mai incluziv de acest gen din Olanda. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte și are un accent internațional puternic. Programul familiarizează studenții cu una sau mai multe sub-domenii ale filozofiei și explorează atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană. Veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice, precum și de a formula și de a prezenta întrebări de cercetare specifice într-un plan de cercetare mai larg.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba engleză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă engleză, printr-unul dintre următoarele pro ... [+]

Cu o diplomă de licență în limba engleză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limba engleză printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studierea limbii engleze la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umaniste oferă mai mult de un an de Master în care puteți studia limba engleză ca o piesă în cadrul programului. Fiecare abordare a limbii engleze cu un accent unic - indiferent dacă este vorba de literatură, lingvistică, educație sau cultură - aceste Masterat vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limba și cultura engleză

Acest program de studii literare explorează istoria și teoria literaturii engleze și studiază relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în timp ce implică chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba franceză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă franceză printr-unul dintre următoarele pr ... [+]

Cu o diplomă de licență în limba franceză, puteți continua studiile de limbă, literatură și cultură a lumii vorbitoare de limbă franceză printr-unul dintre următoarele programe de masterat.

Studiu francez la University of Amsterdam

Școala Universitară de Științe Umane oferă mai mult de un an de Master în timpul căruia vă puteți specializa în limba franceză ca o piesă în cadrul programului. Fiecare dintre cei care se apropie de limba franceză cu un accent unic - fie literatura, lingvistica, educația sau cultura - aceste Master-uri vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

Limbă și societate

În acest program de Lingvistică, explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică dezvoltând în același timp cunoștințele și abilitățile de analiză a limbii franceze în contextul său social unic.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de Master de Studii Americane de un an studiază istoria Statelor Unite și prezența sa politică, culturală, economică și militară în lume, cu ochii față de Am ... [+]

În programul de Master de Studii Americane de un an studiază istoria Statelor Unite și prezența sa politică, culturală, economică și militară în lume, cu ochii față de America în lumea de azi.

Studii americane interdisciplinare

Master în Studii Americane de la University of Amsterdam este un program interdisciplinar, de un an predat exclusiv în limba engleză. Programul atrage studenții dintr-o mare varietate de medii academice: istorie, studii culturale, critică literară, studii media și științe sociale. Lectorii nu numai că sunt specializați în domeniul studiilor americane, dar și provin dintr-o gamă extrem de largă de medii academice, asigurând că cursurile sunt extrem de interdisciplinare. Ghidat direct de personalul academic, studenții vor scrie o teză originală care se bazează pe propriile interese și expertiză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de Master de Studii Arhivistice și Informaționale de un an, vă veți concentra pe Studii de Informații și veți dezvolta abilitățile, competențele și înțeleger ... [+]

În programul de masterat de arhivistică și informatică de un an, vă veți concentra pe studiile de informație și veți dezvolta abilitățile, competențele și înțelegerile necesare pentru a deveni un specialist în domeniul informației din lumea digitală din ziua de azi.

Era digitală nouă și dinamică

Informațiile, datele, media și digitalitatea au devenit trăsături omniprezente ale vieții noastre sociale, economice și politice. Toată lumea este conectată, iar tehnologiile media și computere s-au convertit deja într-un dispozitiv mic pe care-l purtăm în buzunarele noastre. Știrile sunt difuzate mai degrabă decât difuzate. Conversăm prin fragmente de informații partajate prin intermediul benzilor radio junk la o interfață globală. Acest hiper-arhivă digitală a informațiilor nu este doar o resursă care trebuie accesată și consultată, ci, ca niciodată, datele constitutive pentru întrebări noi, noi anchete și noi intruziuni în viețile noastre sociale și politice. Metodele vârstei anterioare, metodele de reprezentare și asocierea fixă ​​nu se mai aplică acestei lumi noi, dinamice, digitale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni. ... [+]

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni.

O bază solidă pentru a lucra într-un muzeuProgramul de masterat Muzeul de Studii te pregătește pentru o poziție în domeniul mai larg al profesiilor din muzee. Veți obține experiență de primă mână în acest sector în timpul studiilor când veți completa un stagiu intens la un muzeu olandez sau străin.Lumea muzeologică este mereu în mișcare. Evenimentele istorice importante sunt urmate de schimbări sociale majore. Muzeele reflectă acest lucru prin intermediul unor expoziții, schimbări în politica de achiziții și inovare arhitecturală. În același timp, internaționalizarea și globalizarea necesită o repoziționare constantă. Programul de masterat UVA în Studii de Muzee pune accentul pe aspectul public al muzeului: unde intră vizitatorii și unde colecțiile își spun povestirile.Muzeele își aranjează colecțiile pentru a reflecta povestea pe care doresc să o spună. Acest concept se bazează pe cercetarea științifică a exponatelor, dar este, de asemenea, legat de ideologie și putere politică, religioasă și economică. Întrebarea despre ce povești sunt spuse prin care obiecte sunt permanent supuse schimbării. Studiile despre muzee investighează dinamica și raționamentele muzeelor ​​patrimoniului, cum ar fi cele care se concentrează pe antichități, arheologie, etnologie, istorie și muzee de artă. Acest lucru se face întotdeauna dintr-o bază solidă a istoriei culturale și într-un context internațional.Fie că doriți să organizați expoziții, să proiectați proiecte educaționale, să gestionați muzee, să creați politici, să desfășurați cercetări științifice sau să scrieți... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent. ... [+]

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent.

Un program personalizat

În urma unui seminar teoretic și metodologic general, veți lua tutoriale și / sau electives în domenii legate de domeniul dvs. de expertiză dorit. Împreună cu consilierul de studiu și tutori, vă veți elabora propria traiectorie. Personalul care participă la program acoperă o gamă largă de subiecte, perioade și abordări: a doua perioadă a templierilor și a iudaismului rabinic din vechime, cultura medievală, cu accent deosebit pe filosofia și istoria științelor, istoria culturală și intelectuală modernă și modernă Trecutul evreiesc), istoria cărților, literatura și cultura modernă evreiască și israeliană și studiile idișului.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cadrul programului de masterat de limbă engleză și cultură engleză, studiați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relațiile sale cu alte mijloace ... [+]

În programul de masterat de un an, care studiază literatura și cultura engleză, explorați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în masă, în timp ce implicați chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură.

Literatura engleza dintr-o perspectiva larga

Programul de masterat de literatură și cultură engleză se adresează studenților a căror interese și medii academice sunt în studiile literare și cultura europeană în sens larg, precum și literatura engleză și cultura engleză și literatura mondială, în special în limba engleză. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a explora relațiile dintre literatură și alte tipuri de obiecte culturale, cum ar fi filmele, mediile digitale și artele vizuale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În Master în literatură și educație, veți studia învățarea limbilor străine și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, specializându- ... [+]

În Master în literatură și educație, veți studia învățarea limbilor străine și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, specializându-vă în unul dintre cele șapte limbi europene sau familii lingvistice majore.

Limba și literatura într-un context educațional

Programul de masterat "Literatură și educație" oferă o abordare unică, interdisciplinară a studiului învățării limbilor și literaturii. Datorită cercetărilor și practicilor, veți urma cursuri atât în ​​domeniul lingvisticii, cât și al literaturii. Partea lingvistică a programului se concentrează asupra utilizării limbajului, a variației limbajului și a învățării și predării limbilor străine (străine), în timp ce componenta literară abordează legăturile practice și conceptuale dintre literatură și educație, abordând întrebări precum: Cum " literatură? Ce ne învață literatura? Și care este relația dintre literatură și dezvoltare socială și schimbare?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat de un an în New Media și Digital Culture se bazează pe noua scenă de pionierat media și le permite studenților să contribuie la discursul care încon ... [+]

Programul de masterat de un an în New Media și Digital Culture se bazează pe noua scenă de pionierat media și le permite studenților să contribuie la discursul care înconjoară teoria media critică.

O explorare aprofundată a teoriei media

Programul de masterat în New Media și Digital Culture oferă o abordare cuprinzătoare și critică a cercetării, practicilor și teoriei în domeniul mass-mediei. Este un program de renume internațional în teoria criticilor media, dedicat studiului transformărilor sociale generate de cultura digitală. Programul vă oferă o instruire aprofundată în ultimele metode de cercetare digitală și posibilitatea de a participa la sprinturile de date și de a colabora cu cercetători internaționali. Este situat într-o scenă culturală nouă din lume, de pionierat și un mediu academic clasat printre primele 6 universități din lume (QS World University Rankings by Subject 2017: Comunicare... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master de Studii de Film de un an abordează studiul filmului ca fenomen multilateral și îi pregătește pe elevi să se implice în mod critic și efectiv cu schi ... [+]

Programul de Master de Studii de Film de un an abordează studiul filmului ca un fenomen multi-fațetat și îi pregătește pe elevi să se angajeze critic și efectiv cu schimbări importante în cultura cinematografică și cinematografică.

De la celuloid la digital

Master în Studii de Film de la University of Amsterdam este un program unic de un an, care oferă un angajament teoretic riguros în domeniul studiilor de film și a culturii vizuale. Programul abordează studiul filmului ca un fenomen multi-fațetat, care joacă un rol vital și mereu în schimbare în cultura media digitală contemporană. Studiile de Film se află în cadrul Departamentului de Studii Media din clasamentul pe plan internațional al University of Amsterdam , care reunește oameni de știință renumiți dintr-o varietate de medii și perspective teoretice.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În Master în Limba și Educație, veți studia învățarea limbilor și a literaturii dintr-o perspectivă achizițională, pragmatică și educațională, în timp ce se specializează ... [+]

În Master în Limba și Educație, veți studia învățarea limbilor și literaturii dintr-o perspectivă achiziționată, pragmatică și educațională, specializată în unul din cele șapte limbi sau limbi europene majore.

Limba și literatura într-un context educațional

Programul de masterat Limba și educația oferă o abordare unică, interdisciplinară a studiului învățării limbilor și literaturii. Datorită cercetărilor și practicilor, veți urma cursuri atât în ​​domeniul lingvisticii, cât și al literaturii. Partea lingvistică a programului se concentrează asupra utilizării limbajului, a variației limbajului și a învățării și predării limbilor străine (străine), în timp ce componenta literară abordează legăturile practice și conceptuale dintre literatură și educație, abordând întrebări precum: Cum " literatură? Ce ne învață literatura? Și care este relația dintre literatură și dezvoltare socială și schimbare?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master de Holocaust și Studiul Genocidului, de un an, explorează genocidul din secolul XX din punctul de vedere al diferitelor discipline. ... [+]

Programul de Master de Holocaust și Studiul Genocidului, de un an, explorează genocidul din secolul XX din punctul de vedere al diferitelor discipline.

Înțelegerea minuscul

Genocidul și atrocitățile în masă sunt adesea prezentate într-un mod care face ca violența să pară inexplicabilă, deci inexorabilă. În mod similar, autorii sunt portretizați ca actori motivați doar de o ură irațională. Și totuși, genocidul este o dilemă istorică recurentă și contemporană. Cum putem explica această discrepanță? În programul de masterat "Holocaustul și studiile privind genocidul", încercăm să demistificăm genocidul prin abordarea interdisciplinară, științifică a înțelegerii genocidului și a atrocităților în masă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat de un an în Lingvistică generală are un accent tipologic: veți explora modul în care sistemele limbilor lumii pot varia și în ce măsură această vari ... [+]

Programul de masterat de un an în Lingvistică generală are un accent tipologic: veți explora modul în care sistemele limbilor lumii pot varia și în ce măsură această variație este limitată.

Deveniți un lingvist larg și concentrat

În Master în Lingvistică generală, veți înțelege mai întâi modul în care funcționează limbajul uman prin compararea a cât mai multe sisteme lingvistice posibil, inclusiv a limbilor vorbite de pe toate continentele, a limbajului semnelor, a limbii copilului și a limbajului utilizat de persoanele cu un nivel de dezvoltare sau dobândire tulburare. Veți avea ocazia să vă specializați în una din cele patru sub-zone lingvistice: fonetică... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Acest Master de Studii Europene oferă o combinație unică de abordare a științelor sociale și umaniste pentru înțelegerea și analizarea modurilor în care sunt guvernate Eu ... [+]

Acest Master de Studii Europene oferă o combinație unică de abordare a științelor sociale și umaniste pentru înțelegerea și analizarea modurilor în care sunt guvernate Europa și UE contemporane și numeroasele provocări cu care se confruntă.

Europa contemporană și UE

Europa se confruntă astăzi cu un număr tot mai mare de "crize" - economice, politice, dar și culturale. Răspunsurile recente la aceste crize au întărit grav atât sprijinul pentru proiectul european, cât și solidaritatea trans-europeană. Creșterea mișcărilor populiste și anti-imigrante este doar un exemplu al acestei schimbări, dar și provocările instituționale pentru continuarea integrării europene și propunerile pentru o "Europă cu mai multe viteze". Acest master combină abordarea științei sociale și umaniste pentru a înțelege și analiza acest mediu complex, care relaționează diferitele evoluții politice, juridice și economice ale Europei contemporane cu perspective din științele umaniste.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând isto ... [+]

În programul de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului.

Explorarea Europei în întregime

În cadrul programului de Identitate și Integrare a Maestrului de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului. Veți explora intersecția dintre cultură și politică, identitățile naționale și europene, diversitatea culturală și trecutul Europei, toate acestea dintr-o perspectivă transnațională și comparativă. Perspectiva unică a programului asupra afacerilor europene este predată de experți proeminenți în domeniu, iar expertiza rezultată este foarte relevantă pentru multe părți ale mediului politic, guvernării și mediului de afaceri contemporan al Europei.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În programul de un an al politicii europene, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și abilitățile într-un mediu po ... [+]

În cadrul programului de masterat de un an al programului de politică europeană, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și aptitudinile într-un mediu de elaborare a politicilor.

Formarea politicilor în Europa contemporană

În programul de un an al politicii europene, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și abilitățile într-un mediu politic. Programul vizează studenții care sunt interesați să înțeleagă și să contribuie la afacerile europene și europene. Aceasta vă permite să dezintegrați diferitele modele politice, juridice și economice care afectează politicile internaționale contemporane în Europa și în UE și regiunile sale de graniță. Programul vă oferă cunoștințele și abilitățile analitice care sunt esențiale în mediul de cercetare sau de politici.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cadrul programului de Master de Est de un an, dezvoltați o înțelegere aprofundată a istoriei țărilor din Europa de Est (inclusiv Rusia) și o perspectivă asupra evoluți ... [+]

În cadrul programului de Master de Est de un an, dezvoltați o înțelegere aprofundată a istoriei țărilor din Europa de Est (inclusiv Rusia) și o perspectivă asupra evoluțiilor recente din regiune.

Politica și cultura din Europa de Est

Extensia graniței și a regiunii deschise a Europei, în est, de la Polonia și Balcani până la Urali și Caucaz, a constituit baza unora dintre cele mai radicale transformări și conflicte dramatice care au modelat epoca modernă. Masterul de un an în Studii Est Europene vă oferă o călătorie fascinantă, orientată spre cercetare în politica și cultura acestei regiuni în secolele XX și XXI. Veți explora relația dintre Est și Vest, cultura populară și viața de zi cu zi și interacțiunea dintre centrele de putere și periferiile. Veți aprofunda construirea națiunilor și conflictele din subregiuni precum Caucazul, Ucraina / Crimeea sau Balcani și relația dintre naționalism și Islamul politic sau Ortodoxia creștină.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Masteratul în literatură, cultură și societate se bazează pe domeniile literaturii, studiilor culturale și istoriei intelectuale și vă oferă cunoștințele și abilitățile n ... [+]

Masteratul în literatură, cultură și societate se bazează pe domeniile literaturii, studiilor culturale și istoriei intelectuale și vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se specializa într-o literatură europeană majoră în contextele sale interculturale mai largi.

Literatura și cultura dintr-o perspectivă europeană globală

De-a lungul secolelor, literatura a jucat - și continuă să joace - un rol important în înțelegerea modului în care societatea este în continuu formată și re-formată. Literatura este adesea asociată cu formarea și abilitățile intelectuale, Bildung și cetățenia (globală). În acest program, sunteți încurajați să explorați creativ domeniul literaturii și culturii europene într-un sens larg. Noi abordăm rolul pe care aceste piese de literatură îl joacă în contexte din ce în ce mai globalizate și transculturale. Europa, în acest sens, nu este doar un continent desemnat, ci mai degrabă o lentilă specifică a unui set de relații globale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversit ... [+]

Istoria culturală a Europei se caracterizează prin schimburi religioase, adaptări și conflicte într-un context global. În acest program de masterat, veți explora diversitatea religioasă trecută și prezentă în interiorul și dincolo de contextele lor europene.

Istoria culturală a diversității religioase

În Master în Diversitatea Religioasă în Europa, veți studia domeniul religios din punct de vedere istoric, precum și din punct de vedere științific social. Luând situația actuală ca punct de plecare, veți reflecta asupra multiplelor legături ale religiei în istorie, cultură, societate și individ. Ca atare, programul oferă oportunități interesante studenților care se bucură de studierea textelor, tradițiilor și practicilor religioase și a aspectelor teoretice legate de diversitatea religioasă în Europa.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master de Studii de Muzică de un an vă permite să vă specializați în muzicologia istorică, culturală sau cognitivă sau o combinație a celor trei. ... [+]

Programul de Master de Studii de Muzică de un an vă permite să vă specializați în muzicologia istorică, culturală sau cognitivă sau o combinație a celor trei.

Muzică ca artă. Muzică ca performanță. Muzică ca experiență.

University of Amsterdam oferă o combinație bogată de abordări muzicologice cu legături puternice cu alte discipline academice. Funcționând în sfera științelor umaniste, științelor și științelor sociale, programul de masterat în Studii de Muzică evidențiază modalitățile multiple în care muzica poate fi percepută și înțeleasă, având în vedere experiențele muzicale istorice, culturale și cognitive multiple pe care personalul și elevii le aduc cu din multe părți ale lumii.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master în Studii de Teatru vă oferă o oportunitate de a vă specializa în teatru și spectacol într-unul din cele mai vibrante orașe de teatru din lume. ... [+]

Programul de Master în Studii de Teatru vă oferă o oportunitate de a vă specializa în teatru și spectacol într-unul din cele mai vibrante orașe de teatru din lume.

Cercetarea artelor spectacolului

Programul de Studii de Teatru se ocupă de teatru și performanță în ceea ce privește istoricul bogat și moștenirile sale, precum și entanglementările lor cu dezbateri sociale, politice și culturale contemporane. Predă metode de cercetare pentru a vă echipa cu capacitatea de a reflecta critic și persuasiv asupra artelor spectacolului.

De ce studiază studiile de teatru la University of Amsterdam ?UvA are singurul departament dedicat studiilor de teatru din Olanda cu programe universitare și postuniversitare și legături strânse cu locații culturale și practicieni din oraș.Posibilitatea de a studia în Amsterdam, un centru cultural vibrant și creativ și hotspot pentru teatru și arte spectacol în Olanda.Beneficiați de experiența facultății în patru domenii principale: istoria teatrului și istoriografia, teatrul în educație și sociologie, cercetarea aplicată și comunitatea artelor și teoria performanțelor.Pregătirea pentru o gamă largă de cariere în teatru și performanță: de la cercetare științifică, administrație artistică sau teatru în educație până la arhivă, programare culturală și multe altele.Un program dedicat intensificării sensibilităților în disciplină cu întrebări despre colonialism, rasă, sex și sexualitate, precum și despre inegalități la scară globală.Mentorarea riguroasă și orientarea susținută în toate etapele cercetării dvs. în disertație.Profilul studenților... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Amsterdam

University of Amsterdam oferă un program excelent de doi ani de Master în Psihologie. Acest program este conceput pentru studenții excelenți și motivați, cu un interes re ... [+]

University of Amsterdam oferă un program excelent de doi ani de Master în Psihologie. Acest program este conceput pentru studenții excelenți și motivați, cu un interes real în cercetarea psihologică, care sunt interesați de o carieră în cercetarea academică sau aplicată (industrie).

Abordare experimentală

Programul de Master de Cercetare este ferm încorporat în abordarea experimentală a psihologiei care caracterizează programul de psihologie de la University of Amsterdam . Cursuri specializate sunt predate în setări informale, extrem de interactiv grupuri mici. În plus față de cursuri legate de conținut care acoperă toate domeniile în psihologie, programul oferă o serie de cursuri avansate privind metodele de cercetare și statistici, de programare și abilități de calculator, precum și abilități de scris și de prezentare. Programele de masterat de cercetare sunt două proiecte de cercetare separate (stagiu și teză). În principiu, lucrările bazate pe aceste proiecte de cercetare ar trebui să se califice pentru publicarea în reviste academice internaționale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai cri ... [+]

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai critică a profesiei lor, pentru a crea profesioniști media mai sănătoși din punct de vedere academic, critici și la nivel mondial.

Programul oferă studenților experiența unică de a studia în două țări europene. Elevii petrec primul an în Aarhus, Danemarca, și apoi se transferă la o altă universitate pentru a se specializa în una din cele patru domenii distincte de jurnalism și studii media: Media și Politică ( University of Amsterdam , Olanda), Războiul și conflictele (Universitatea din Swansea, UK), jurnalismul de afaceri și finanțe (City University London, UK) sau abordările comparative și transculturale (Universitatea din Hamburg, Germania). Un grup selectat de studenți are, de asemenea, posibilitatea de a-și petrece timpul la oa treia universitate, la Universitatea din California, Berkeley (SUA), Universitatea de Tehnologie, Sydney (Australia) sau La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Executive Master of International Finanțe Programul vă oferă cele mai bune skillset necesare pentru a excela într-o carieră internațională ca un profesionist Finante. Vă ... [+]

Executive Master of International Finanțe Programul vă oferă cele mai bune skillset necesare pentru a excela într-o carieră internațională ca un profesionist Finante. Vă oferim cunoștințele necesare pentru a deveni un prim-proaspăt în finanțe. Cercetăm și aplicăm ultimele evoluții din industria financiară, cum ar fi Fintech / Blockchain și Behavioral Finance. Noi promovăm gândirea critică pentru a vă pregăti pentru următorul pas în carieră. Toate în conformitate cu spiritul antreprenorial al Amsterdamului și gândirea independentă.

Credibilitate

MIF-ul nostru este renumit pe plan internațional, jucând la punctele forte ale ABS în domeniul finanțelor corporative, al gestionării bancare și al activelor; 90% dintre studenții noștri sunt angajați de cele mai bune 100 de companii înainte de absolvire. Ne aflăm pe locul 5 în topurile internaționale de masterat în domeniul finanțelor, conform clasamentului Financial Times recent.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 - 24 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu aceasta, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această ... [+]

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu aceasta, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această piesă nouă își propune să reunească cele două domenii de finanțe și IT pentru a vă permite să înțelegeți ce fel de tehnologie afectează industria financiară a viitorului.

Veți primi o educație financiară aprofundată, combinată cu competențe cuprinzătoare în programare, învățare în mașină și date mari. În plus, veți afla cum pot fi implementate aceste concepte în domeniul finanțelor.

Grup țintă

Această pistă este potrivită pentru profesioniștii cu o experiență de minimum doi ani în domenii relevante.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Masteratul de cercetare în societate are ca scop educarea studenților talentați pentru cariere orientate spre cercetare, cum ar fi un doctorat, un consultant în strategii ... [+]

Masteratul de cercetare în societate are ca scop educarea studenților talentați pentru cariere orientate spre cercetare, cum ar fi un doctorat, un consultant în strategii, un factor de decizie sau un participant la think-tank, fie în mediul academic, guvernamental, organizații non-profit și firme comerciale.

Acest program provocator merge dincolo de specialistii de formare dintr-un sub-domeniu ingust in administrarea afacerilor. Obiectivul nostru este de a dezvolta capacitatea studenților noștri de a înțelege relațiile complexe dintre afaceri și societate, pentru a le face capabili să facă față marilor provocări generate, de exemplu, de criza financiară, cererea societății de conducere etică și responsabilitatea socială corporativă, pentru durabilitate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. Î ... [+]

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. În timpul programului, veți discuta despre transformările societății și traiectoriile de dezvoltare.

În cadrul acestui program, se va discuta interacțiunea fundamentală dintre factorii sociali, politici, economici, de mediu și cultural, la niveluri multiple de guvernanță, axându-se pe inegalități și justiție socială în problemele actuale. Ca știință teoretică și empirică, IDS studiază dezvoltarea ca un fenomen care rezultă din interacțiunea dintre diferiți actori și procese locale și internaționale, în medii instituționale specifice contextului. Bilanțurile de putere în schimbare au dus la o lume polipentrică multipolară, în care economiile emergente precum China și Brazilia au devenit actori globali și guvernele lucrează din ce în ce mai mult în parteneriat cu alți actori în modelarea proceselor de dezvoltare. Acest lucru a creat o nevoie de profesioniști bine rotunjite, cu o înțelegere aprofundată a complexității proceselor de dezvoltare locale și globale și cu o înțelegere specifică a teoriilor și a perspectivelor de la Global South. .... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master de cercetare de doi ani în Științe Sociale vă oferă o pregătire avansată în teoria științei sociale actuale și metodologii inovatoare într-un mediu riguros și mult ... [+]

Master de cercetare de doi ani în Științe Sociale vă oferă o pregătire avansată în teoria științei sociale actuale și metodologii inovatoare într-un mediu riguros și multidisciplinar de cercetare știință socială.

Te interesează cercetarea științifică socială și vrei să-ți urmezi o carieră în medii de cercetare academică sau non-academică? Științele sociale ale cercetătorului (RMSS) este conceput pentru studenții excelenți cu interes în cercetarea din diferite perspective științifice sociale. Datorită concentrării atente asupra abilităților avansate de cercetare cantitative și calitative, studenții care au terminat RMSS vor putea desfășura independent cercetări științifice de înaltă calitate.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat MSc pentru studenții care ar dori să ... [+]

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat MSc pentru studenții care ar dori să fie în fruntea cele mai noi evoluții în înțelegerea rolului de comunicare și mass-media în societate.

Creșterea răspândirii mass-mediei și a comunicării în viața noastră, face multe provocări fascinante. Noțiunile mai vechi de media și comunicare trebuie reevaluate, noul mediu media trebuie să fie cartografiat, iar consecințele schimbărilor rapide în noile medii și tehnologii digitale trebuie înțelese. Aceasta constituie nucleul programului de Master în Cercetare în Științele Comunicării.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Doriți să rezolvați problemele de comunicare în practică, mai degrabă decât să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de mastera ... [+]

Doriți să rezolvați problemele de comunicare în practică, mai degrabă decât să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani de masterat pentru studenții care doresc să se afle în fruntea noilor evoluții în înțelegerea rolului comunicării și media într-un context aplicat.

Ține-mă la curent

Disclaimer: Acest program va fi lansat în septembrie 2019, conținutul de pe această pagină este astfel supus la schimbare.

Creșterea răspândirii mass-mediei și a comunicării în viața noastră, face multe provocări fascinante. Noțiunile mai vechi de media și comunicare trebuie reevaluate, noul mediu media trebuie să fie cartografiat, iar consecințele schimbărilor rapide în noile medii și tehnologii digitale trebuie înțelese. Aceasta constituie nucleul programului de Master în Cercetare în Științele Comunicării.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportun ... [+]

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportunități economice, sociale, politice și culturale, dar prezintă și riscuri de probleme sociale, de inegalitate și de securitate. În acest program, veți învăța să cercetați și să analizați aceste provocări.

Secolul 21 va fi un secol urban. Din 2008, mai mult de jumătate din populația lumii trăiește în zonele urbane și se așteaptă ca aceasta să crească la șaizeci la sută în 2030. Orașele sunt considerate simultan ca fiind motoare ale creșterii economice și ale oportunităților sociale, culturale și politice, precum și unde problemele și vulnerabilitățile, cum ar fi insecuritatea și inegalitatea, se concentrează. În consecință, avem nevoie de cadre universitare capabile să înțeleagă și să dezvolte cunoștințele despre schimbarea urbană. Abordarea aspectelor urbane și a proceselor pe măsură ce apar în domenii academice multiple și intersectate necesită o abordare multidisciplinară. Masterul de Cercetări în Studii Urbane (RMUS) combină disciplinele geografiei urbane, geografiei economice, planificării urbane și regionale și sociologiei urbane pentru a oferi o abordare multidisciplinară și cuprinzătoare pentru studierea schimbărilor urbane, precum și oportunitățile și provocările pe care acestea le provoacă. Veți învăța despre fenomenele urbane contemporane și veți fi instruiți într-o varietate de metodologii și tehnici de cercetare pentru a le înțelege dintr-o perspectivă critică. O temă importantă în cadrul programului este compararea internațională a fenomenelor urbane critice, exemplificată de cerința unei comparații internaționale în teza de masterat. O... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor este poarta de acces pentru studenții ambițioase, cu o mentalitate antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afa ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor este poarta de acces pentru studenții ambițioase, cu o mentalitate antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Despre acest Maestru

Cum ar trebui afacerea să răspundă oportunităților noilor tehnologii, marketingului digital și globalizării? De ce sunt unele start-up-uri de succes în dezvoltarea de noi produse și piețe în timp ce altele nu sunt? Cum reacționează multinaționalele la provocările globale în timp ce fac afaceri în întreaga lume? Modelele de afaceri care vor avea succes în era digitală?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională î ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Antreprenoriat și inovare

Programul de Antreprenoriat și Inovație este una dintre cele șapte posibile piese de specializare din programul de Master în Administrarea Afacerilor. Dacă sunteți o persoană dinamică și creativă a cărei ambiție este de a aplica aceste abilități într-un mediu de afaceri, piesa de Antreprenoriat și Inovație de la Amsterdam Business School (ABS) este punctul ideal pentru creativitatea dvs.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul "Antreprenoriat și management în industria creativă" (EMCI) este conceput pentru două grupuri: cei care sunt interesați de industriile creative pentru că doresc ... [+]

Programul de Antreprenoriat și Management în Industria Creativă (EMCI) este conceput pentru două grupuri: cei care sunt interesați de industriile creative, deoarece aceștia doresc să se implice în aceste industrii; și cei care doresc să fie pregătiți să facă față provocărilor în orice industrie unde creativitatea și inovația joacă un rol central.

Un program de master, șapte piese

Master în Administrarea Afacerilor vă permite să alegeți o pistă de specialitate de nivel superior în una din cele șapte discipline.

În plus față de o pistă preferată, puteți alege dintr-o gamă largă de cursuri elective, cum ar fi Branding, Leadership, Management Consulting sau Sustainability. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a adapta programul exact la propriile preferințe și abilități personale.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională î ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Business Administration (MSc): Afaceri Digitale

În multe industrii, inclusiv bănci, retail, muzică și rezervări, produsele, serviciile și marketingul au devenit din ce în ce mai numerice. Această revoluție digitală a transformat însăși natura acestor industrii și modul în care acestea concurează. Manageri de viitor trebuie să înțeleagă economia, practicile de afaceri și elementele de bază ale tehnologiei pentru a avea succes. Dacă doriți să vă începeți cariera ca un chei de frontieră între dezvoltatorii de aplicații și alte servicii online și activități comerciale și de marketing, această piesă este o alegere excelentă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională î ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte piese pe care le puteți alege mentalitatea. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Marketing

Marketingul în piesa de vârstă digitală este una din cele șapte piste posibile din programul de Master în Administrarea Afacerilor. Premisa principală a pistei de a explora crearea și capturarea valorii clienților într-un mediu de marketing în continuă schimbare. În cadrul liniei de marketing, puteți alege între două specializări diferite: Marketing digital și Management de marketing. Ambele specializări din cadrul liniei de marketing vă vor oferi o bază solidă în domeniul științei și al modelelor de gândire și management de marketing contemporan, împuternicindu-vă să luați decizii de marketing relevante și eficiente (strategice și tactice).... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională î ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase, cu o gândire antreprenoriale, la nivel mondial la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Strategie

Pista de strategie este una din șapte posibile piese de specializare în programul de Master of Business Administration. Este destinat studenților care sunt fascinați de alegerile importante ale managerilor generali și ale consultanților strategici, cum ar fi care piețe să intre, cum să se diferențieze o firmă de concurenții săi și cât de bine să se proiecteze structurile organizaționale și sistemele de management.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Antreprenoriatul a devenit o disciplină academică matură. UvA și Vrije Universiteit Amsterdam și-au îmbinat experiența în acest domeniu pentru a crea un program de master ... [+]

Antreprenoriatul a devenit o disciplină academică matură. UvA și Vrije Universiteit Amsterdam și-au îmbinat experiența în acest domeniu pentru a crea un program de masterat relevant la nivel internațional. Acest program vă va expune la două culturi academice distincte, care te provoacă să te uiți în continuare și te pregătește pentru cerințele practicii antreprenoriale.

Acest program de un an are o privire aprofundată asupra a două moduri de antreprenoriat: noi afaceri comerciale și activități antreprenoriale în cadrul organizațiilor. Vom analiza aspectele multidisciplinare ale antreprenoriatului, natura sa de colaborare și socială și numeroasele aspecte practice (de ex. Finanțele) care îl influențează. Cursurile de specializare vă permit să obțineți cunoștințe aprofundate despre antreprenoriat în contexte specifice. Programul culminează cu o teză.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat în Antropologie Culturală și Socială de la UvA este un program de masterat cu un an îndelungat concentrat în care vă proiectați și desfășurați cerce ... [+]

Programul de masterat în Antropologie Culturală și Socială de la UvA este un program de masterat cu un an îndelungat concentrat în care vă proiectați și desfășurați cercetări antropologice de înaltă calitate. Întrebările legate de globalizare, identitate și autenticitate, migrație, cetățenie, dar și a relațiilor transnaționale, a dezvoltării și a miturilor de progres sunt în centrul acestui program.

Antropologia culturală și socială contemporană își propune să înțeleagă și să explice anumite moduri de a trăi și de a se comporta în societăți din întreaga lume, între diferite grupuri de oameni. Cum se relaționează oamenii cu ceilalți și cu mediul lor social și material?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
February 2020
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicabil, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegere acolo unde este nevoi ... [+]

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicabil, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegere acolo unde este nevoie directă, oferim posibilitatea de a ne specializa în Antropologie Aplicată. În acest tip de cercetare, metodele și teoriile cercetării antropologice sunt folosite pentru a oferi perspective și sugestii la problemele practice cu care se confruntă partide non-antropologice precum guverne, companii, ONG-uri sau alte organizații. Elevii efectuează cercetări în colaborare cu astfel de organizații. Ca parte a răspunsurilor la întrebările lor de cercetare, elevii studiază atât problema cât și organizația: este necesară o înțelegere aprofundată a intereselor, culturii și moralei organizației pentru a înțelege modul în care membrii acesteia percep problema pe care doresc să o rezolve.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie se concentrează pe sănătate și asistență medicală într-un context politic, economic și cultural. În programul d ... [+]

Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie se concentrează pe sănătate și asistență medicală într-un context politic, economic și cultural. În programul de masterat în Antropologie și Sociologie Medicală, veți folosi teoria și metodele științei sociale pentru a analiza critic problemele de sănătate într-o lume globalizată.

Bolile se deplasează peste granițele naționale - la fel și pacienții, medicii și medicamentele. Sănătatea și asistența medicală sunt adesea o chestiune de politică, de economie și de cultură. Programul de Master în Antropologie Medicală și Sociologie (MAS) vă antrenează să înțelegeți sănătatea, boala și corpul din perspectiva științei sociale. În timpul programului, vă veți uita la problemele de sănătate contemporane globale și locale, precum și subiectele-cheie în știința socială. Vă permite să vă aprofunda cunoștințele despre antropologie și sociologie, în timp ce în același timp dobândiți o specializare în domeniul sănătății.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat își propune să pregătească studenții să devină experți în subdomeniul lor specific al științelor creierului și cognitiv, dar cu o înțelegere și apre ... [+]

Programul de masterat își propune să pregătească studenții să devină experți în subdomeniul lor specific al științelor creierului și cognitiv, dar cu o înțelegere și apreciere clară a contribuției făcute de celelalte sub-domenii. Toți elevii completează un curriculum de bază alături de direcția aleasă în cadrul programului de cercetare Master în Brain and Sciences Cognitive. Curriculum-ul de bază al acestui program integrează diferite perspective din cadrul disciplinei și include un club de jurnal săptămânal și o școală anuală de vară, ambele axându-se pe subiecte de ultimă oră într-un cadru intens interdisciplinar.

Calitatea disciplinară și perspectivele interdisciplinare... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cadrul programului de studii universitare de chimie din cadrul programului de studii universitare de licență al Universității Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți con ... [+]

În cadrul programului de studii universitare de chimie din cadrul programului de studii universitare de licență al Universității Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți concentra exclusiv pe aspectele chimiei analitice, cum ar fi tehnicile analitice moderne, conceptele generale și strategiile de analiză și domeniile de aplicare diferite.

Chimia analitică joacă un rol crucial în multe domenii ale științei și societății. Compușii chimici dintr-o varietate de materiale și medii trebuie să fie identificați și cuantificați pentru, de exemplu:

dezvoltarea de noi produse farmaceuticedezintegrarea sistemelor biologice complexeproiectarea de noi materiale durabile și procese chimice... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Științele de Moleculară din programul de Chimie Master, un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domenii de chimie care în mod tradițional sun ... [+]

Științele de Moleculară din programul de Chimie Master, un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domenii de chimie care în mod tradițional sunt asociate cu chimia organică și anorganică, cataliza, chimia fizică și chimia teoretică.

Chimia organică, biochimia și chimia organometalică sunt fundamentul unei înțelegeri fundamentale a relației dintre structura moleculară și performanță. Acest domeniu oferă societății moleculele și materialele de care avem nevoie pentru sănătate, transport, energie, agricultură și comunicare. Înțelegerea modului în care funcționează moleculele este una dintre cele mai importante provocări la nivel mondial în domeniul chimiei... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Contabilitatea Master (MSc) ... [+]

Contabilitatea Master (MSc)

Pista de control a programului de contabilitate și control de master este preocupat de informații financiare și de luare a deciziilor în managementul organizațiilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională de care veți avea nevoie în calitate de controlor sau profesionist financiar în lumea afacerilor sau în sectorul public.

Pregătiți-vă pentru o carieră într-o funcție financiară;dezvoltați expertiza financiară prin dobândirea atât a cunoștințelor conceptuale, cât și a competențelor tehnice în contabilitate și control;urmați programul nostru multidisciplinar și se califică pentru programe post-master de nivel superior.după finalizarea programului, sunteți eligibil pentru scutiri pentru până la șapte lucrări în vederea acreditării ACCA internaționale.... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Contabilitatea Master (MSc) ... [+]

Contabilitatea Master (MSc)

Programul de contabilitate în cadrul programului de contabilitate și control este pentru dumneavoastră dacă vă căutați o carieră într-o funcție financiară, ca auditor, dar și ca un profesionist financiar în lumea afacerilor sau în organizații non-profit. Programul vă oferă cunoștințe aprofundate despre fluxurile de informații financiare și rolul lor în managementul financiar, precum și abilitățile profesionale de a aplica aceste cunoștințe în lumea practică a afacerilor sau a sectorului public.

Pregătiți-vă pentru o carieră ca auditor sau profesionist financiar;dezvoltați expertiza financiară prin dobândirea atât a cunoștințelor conceptuale, cât și a competențelor tehnice în contabilitate și control;urmați programul nostru multidisciplinar și se califică pentru programele post-master de nivel superior;după finalizarea programului, sunteți eligibil pentru scutiri pentru până la șapte lucrări în vederea acreditării ACCA internaționale.... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de masterat în contabilitate ... [+]

Programul de masterat în contabilitate

ContabilitateControl

Ambele piese oferă o bază comună de cunoștințe în contabilitate și control, precum și cursuri și teme de specialitate aprofundate.

grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de masterat acreditat în contabilitate și control și titlul de Master of Science (MSc).

Clasamentul și reputația

Amsterdam Business School (ABS) de la University of Amsterdam (UvA) are o reputație excelentă, cu accent internațional și mulți cercetători și lectori de renume. Citiți mai multe despre clasamentul și reputația noastră.

Pista de contabilitate în programul de contabilitate și control este pentru tine dacă cauți o carieră într-o funcție financiară, ca auditor, dar și ca profesionist financiar în lumea afacerilor sau în organizații non-profit.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, ... [+]

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, educație și dezvoltarea copilului.

Studierea dezvoltării și educației copilului la University of Amsterdam

Programul de Master de Cercetare în Dezvoltarea Copilului și Educație pregătește studenții să conceapă, să proiecteze, să desfășoare și să raporteze cercetări de înaltă calitate în domeniul dezvoltării și educației copiilor. Programul a fost dezvoltat pentru studenții excelenți care sunt motivați să desfășoare activități de cercetare și care intenționează să urmeze cariere în cercetarea academică în domeniul dezvoltării și educației copilului. Studenții de masterat de cercetare dobândesc cunoștințe aprofundate disciplinare, familiaritate cu metodologia de cercetare relevantă și experiența practică în realizarea cercetării. Programul durează doi ani până la finalizare. În ambii ani studenții să ia cursuri și să câștige experiență în efectuarea de cercetări.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și fi ... [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Concentrați-vă pe calculele complexe care guvernează piețele actuale

Programul de complexitate și comportament economic al programului Masterat Econometrics este dedicat teoriei economice și se concentrează asupra calculelor complexe care guvernează configurațiile de piață avansate și structurile de prețuri. Având un personal didactic excelent și o atenție deosebită pentru gândirea critică, sunteți sigur că veți găsi discuții provocatoare, care vor recompensa cercetarea și o experiență de ansamblu de neuitat.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și fi ... [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Descoperiți complexitatea economică cu matematică avansată

În piesa Econometrics a programului Masterat Econometrics, te vei arunca în matematica avansată în spatele complexității economice. Această piesă se ocupă cu modelarea, estimarea și testarea modelelor economice care utilizează date micro, macro și financiare, precum și tehnici parametrice și neparametrice adecvate pentru secțiune transversală, serii de timp și panou.

Pregătiți-vă pentru o carieră în una dintre cele mai căutate profesii din lume astăzi;Devino fluent în aplicarea metodelor matematice și statistice avansate;Se specializează în teoria econometrică, în datele din panouri și în econometria micro- și financiară.Programul unui maestru, patru piese... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și fi ... [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

Eliminați complexitatea economică în date, teorii și piețe

UvA Econometrics oferă patru piese unde puteți explora diferite specializări în econometrie. Piesa Econometrics analizează complexitatea economică utilizând date reale și instrumente statistice pentru a analiza problemele economice sau de afaceri, Data Science și Business Analytics (Big Data) se axează pe corelarea și interpretarea câtorva cubi de date generate în fiecare zi de social media și internet, tehnicile utilizate pentru analiza piețelor financiare și complexitatea și comportamentul economic analizează calculele complexe care guvernează piețele și structurile de prețuri... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și fi ... [+]

Master în Econometrie (MSc) de la University of Amsterdam (UvA) se ocupă cu modelarea statistică, estimarea și testarea modelelor economice utilizând date economice și financiare din seria de timp.

În programul Econometrics financiar al programului Masterat Econometrics, veți studia tehnicile econometrice dezvoltate pentru analiza piețelor financiare. Programul vă învață despre modelarea (multivariată) a volatilității, Value at Risk și stabilirea prețurilor activelor. Având un personal didactic excelent și o atenție deosebită pentru gândirea critică, sunteți sigur că veți găsi discuții provocatoare, care vor recompensa cercetarea și o experiență de ansamblu de neuitat.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Programul de economie de dezvoltare a programului de masterat în economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiză pentru a stimula creșterea în economiile în curs de ... [+]

Programul de economie de dezvoltare a programului de masterat în economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiză pentru a stimula creșterea în economiile în curs de dezvoltare. Aflați cum să modelați piețele emergente, să formulați opiniile dvs. echilibrate și critice cu privire la aspectele de politică și să descoperiți interdependențe complexe.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Traseul International Economics ... [+]

Traseul International Economics

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală

Fiecare piesă vă oferă un nivel avansat de înțelegere a nucleului economic (microeconomie, macroeconomie și econometrie) în combinație cu un nivel superior înalt de înțelegere în specializarea aleasă.

grad

După finalizarea cu succes a programului, veți primi o diplomă acreditată de master în economie și titlul de Master of Science (MSc).

Clasamentul și reputația

Școala de Economie din Amsterdam (ASE) de la University of Amsterdam este o școală excelent clasată, cu o concentrare internațională și cercetători și lectori cu o înaltă calificare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Profesorii de la Amsterdam School of Economics combină abilitățile excelente de predare cu o agendă activă de cercetare și o experiență practică. Acest lucru are ca rezul ... [+]

Profesorii de la Amsterdam School of Economics combină abilitățile excelente de predare cu o agendă activă de cercetare și o experiență practică. Acest lucru are ca rezultat un program atât de cunoaștere intensivă, cât și bazat pe cercetare, care vă aduce la marginea de vârf a stabilității financiare, a teoriei monetare și a reglementării. După finalizarea acestui program, veți fi un angajat valoros pentru firmele care operează în sectorul financiar, băncile centrale, autoritățile de supraveghere și factorii de decizie politică.

Un master, șase piese

Programul de Master în Economie oferă șase fascinante știri de specializare academică:

Piețele și reglementarea;Economie de dezvoltare;Politici publice;Politică monetarăEconomii internationaleEconomie comportamentală... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Știința datelor ... [+]

Știința datelor

Pregătiți-vă pentru o carieră ca specialist Big Data în mediul economic și de afaceri;Dobândiți o perspectivă profundă asupra evoluțiilor care revoluționează economia de astăzi;Deveniți un expert într-un domeniu nou care se bazează pe creșterea datelor consumatorilor.

Programul unui maestru, patru piese

Master în Econometrics vă oferă opțiunea de a alege una dintre cele patru piese de specialitate de nivel superior de specialitate:

Complexitatea și comportamentul economicȘtiința datelorEconometrieEconometrie financiară

Fiecare piesă oferă cursuri elective, precum și cursuri de teren pentru care puteți alege.

grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de masterat acreditat oficial în economie și titlul de Master of Science (MSc).... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe ... [+]

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe plan intern, cât și pe contextul pieței în care operează. Programul pune un accent puternic pe o abordare analitică și cantitativă și modul de gândire, astfel încât absolvenții sunt capabili să desfășoare activități de cercetare în subiecte de economie de afaceri.

Programul unui maestru, trei piese

Master în economie de afaceri constă din trei piese academice de nivel superior într-una din următoarele discipline. Pentru mai multe informații despre piese, consultați programele de piese separate:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate. ... [+]

Acest program de masterat bazat pe cercetare pe un an are un puternic accent internațional asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate.

Concurența este unul dintre principiile principale de organizare a economiei de piață. Companiile funcționează mai bine din cauza acesteia; legile îi protejează procesele, iar instituțiile internaționale aplică aceste legi atunci când concurența intră în pericol. În cursul Legii concurenței și economiei, studenții programului de Master în economie de afaceri învață să înțeleagă complexitatea concurenței și reglementările care o guvernează. O pistă pentru viitori lideri de afaceri și factori de decizie politică care ar putea să se bucure de muncă pe piețele competitive și pe piețele competitive.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în economie de afaceri de la University of Amsterdam (UvA) te învață cum să faci deciziile organizatorice și financiare corecte pentru organizații. Este un program ... [+]

Master în economie de afaceri de la University of Amsterdam (UvA) te învață cum să faci deciziile organizatorice și financiare corecte pentru organizații. Este un program specializat pentru studenții care au un background în economia de afaceri și doresc să se concentreze asupra problemelor organizaționale, folosind o abordare cantitativă și analitică.

Programul de economie și strategie managerială a programului de master economie de afaceri se concentrează asupra performanței economice a organizațiilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și experiența internațională de care veți avea nevoie în cariera dvs. Veți obține cunoștințele de care aveți nevoie pentru a înțelege designul firmelor și al altor tipuri de organizații.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Scopul acestei discipline este de a oferi perspective asupra progreselor științifice recente în domeniul Neuroeconomiei și de a identifica provocările societale actuale c ... [+]

Scopul acestei discipline este de a oferi perspective asupra progreselor științifice recente în domeniul Neuroeconomiei și de a identifica provocările societale actuale care pot beneficia de perspectivele dobândite prin înțelegerea bazei neurobiologice a procesului decizional social și economic și a proceselor emoționale și cognitive care sprijină alegere. Domeniile interdisciplinare, cum ar fi Neuroeconomia, permit cercetătorilor să abordeze întrebările științifice dintr-o perspectivă mai largă și, prin urmare, să ofere avantaje unice care îmbogățesc procesul științific prin oferirea unor niveluri multiple de analiză. Cu toate acestea, această oportunitate vine cu o provocare specifică: înțelegerea diferitelor metode de cercetare și a perspectivelor teoretice utilizate în diferite discipline. Pentru a permite studenților să se alăture disciplinelor care compun împreună Neuroeconomia, va fi asigurată o pregătire aprofundată în domeniul Economie, Neuroștiințe Cognitive și Psihologie.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Acest program se concentrează pe piețele financiare și pe luarea deciziilor financiare de către firme și investitori. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe apro ... [+]

Master Finanțe se concentrează pe multe aspecte ale domeniului financiar, cum ar fi piețele financiare și decizia financiară a firmelor și a investitorilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională pe care o veți avea nevoie în cariera dvs. financiară. Obțineți o înțelegere profundă a luării deciziilor financiare și a piețelor prin alegerea uneia dintre cele cinci piese ale acestui program fascinant de Master și deveniți un expert financiar.

Pregătiți-vă pentru o carieră în lumea financiară sau de afaceri;beneficiați de studierea într-o facultate cu puncte forte importante în lumea finanțelor.Un program de Master, cinci piese... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Companiile de orice dimensiune se confruntă permanent cu decizii financiare. Programul de finanțe corporative al programului de master în finanțe explorează astfel de dec ... [+]

Companiile de orice dimensiune se confruntă permanent cu decizii financiare. Programul de finanțe corporative al programului de master în finanțe explorează astfel de decizii în timp: de la fuziuni

Pregătiți-vă pentru o carieră în lumea financiară, de consultanță sau de afaceri;să învețe să analizeze decizii financiare complexe pentru a descoperi forțele subiacente;beneficiați de studierea într-o facultate cu puncte forte importante în lumea finanțelor.

Acest program este ideal pentru oricine este interesat de o carieră în Corporate Finance. Aceasta poate fi fie într-o bancă de investiții, fie într-o bancă comercială, ca consultant sau în cadrul unei societăți nefinanciare. În linia Corporate Finance, oferim un cadru pentru luarea deciziilor financiare corporative legate de evaluare, finanțare, restructurare corporativă și guvernanță corporativă.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Cantitatea de finanțări cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și un interes în analiza (mari) de date și aplicaț ... [+]

Cantitatea de finanțări cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și un interes în analiza (mari) de date și aplicații în domeniul Finanțelor. Abilitățile și teoria pe care o veți găsi aici sunt extrem de relevante pentru disciplinele financiare, cum ar fi managementul riscului, gestionarea activelor și sectorul bancar de investiții. Există o cerere mare și în creștere pentru astfel de abilități analitice în lumea finanțelor. Aveți o minte pentru matematică și un interes în analiza bazată pe date aplicată luării deciziilor financiare? Aceasta ar putea fi pista pentru tine.

Devino fluent în modelarea complexă a riscurilor pentru regimurile de reglementare precum Basel III;să înțeleagă și să contribuie la dezvoltarea rolului de date importante în domeniul finanțelor;lansați-vă cariera într-o facultate cu o bună reputație în domeniul finanțelor, datelor și econometriei.Un program de Master, cinci piese... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. ... [+]

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. Cei care au ambiții în gestiunea finanțelor sau a investițiilor trebuie să știe cum să evalueze investițiile imobiliare în raport cu capitalul propriu, cu venitul fix și alte tipuri financiare derivate. Programul este, de asemenea, relevant pentru o carieră în sectoarele financiare și imobiliare în general. Veți dobândi seturile de competențe cheie aplicate, cantitative și conceptuale necesare pentru a lua decizii complexe care sunt necesare în finanțarea și investițiile imobiliare moderne.

Pregătiți-vă pentru o carieră în domeniul finanțelor internaționale sau a agențiilor imobiliare;beneficiați de studii la o facultate cu puncte forte majore în lumea finanțelor;să învețe să înțeleagă și să ia decizii imobile substanțiale.Un program de Master, cinci piese... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Cum ar trebui investitorii instituționali să investească banii clienților lor? Cum pot fondurile de pensii să structureze portofoliul de investiții pentru a obține struct ... [+]

Cum ar trebui investitorii instituționali să investească banii clienților lor? Cum pot fondurile de pensii să structureze portofoliul de investiții pentru a obține structuri optime de răspundere a activelor? Ar trebui să acoperiți riscul valutar? Cum prețăm valorile mobiliare? Care este efectul tranzacționării de înaltă frecvență pe piețele financiare? Gestionarea activelor (sau gestionarea investițiilor) analizează portofoliile de active, care de obicei includ stocuri, obligațiuni și numerar pentru persoane fizice sau companii.

Doriți să lucrați într-un mediu cu investitori profesioniști, cum ar fi fonduri mutuale, fonduri de pensii sau fonduri speculative? Sunteți interesat de stabilirea prețurilor și gestionarea portofoliului? Apoi, această piesă din programul Master of Finance poate fi cea pentru tine.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în a ... [+]

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în aspectele observaționale și teoretice ale astronomiei și astrofizicii moderne. Domeniul dinamic al astronomiei și astrofizicii câștigă în prezent importanță la nivel mondial. Noi generații de instrumente - situate pe suprafața pământului și în spațiu - ne permit să studiem originea, structura și evoluția planetelor, a stelelor, a sistemelor stelare și a universului într-un mod mai profund decât oricând.

Este astronomia și astrofizica în Amsterdam piesa pentru mine?

Dacă sunteți dornici să explorați modul în care legile fizicii joacă în univers, astronomia și astrofizica ar putea fi calea pentru voi. Evident, va trebui să aveți un fundal solid în fizică și matematică la nivel de licență (cu cel puțin câteva cunoștințe de bază despre astronomie). În plus, aveți un interes puternic în:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

În cursul de doi ani, Biofizica și Biophotonica din programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică ... [+]

În cursul de doi ani, Biofizica și Biophotonica din programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică pentru a explora secretele proceselor de viață. Această piesă a fost cunoscută anterior sub numele de Fizica vieții și sănătății.

Programul

Sprijinită de tehnologiile de vârf disponibile în laboratoarele noastre și de o serie de clase teoretice oferite de membrii personalului nostru entuziast, vă puteți arunca cu capul în lumea fascinantă a desfășurării ADN-ului, a funcției proteice, a mecanicii celulare, a ingineriei tisulare și a funcției organelor. Veți învăța despre fotonitică și despre utilizarea acesteia în dezvoltarea de noi tehnici imagistice; sau puteți alege să vă aprofundezi cunoștințele în domeniul aplicării fizicii în domeniul imagisticilor și terapiei biomedicale, în strânsă colaborare cu medicii din cele două centre medicale academice din Amsterdam. După acest program, puteți continua o carieră interesantă într-un institut de cercetare academică, aplicați pentru o pregătire post-absolvire pentru a deveni fizician clinic, lucrați în spitale, școli sau sectorul privat.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Fizica teoretică a captat imaginația de multe generații. Fizica teoretică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o ... [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Fizica teoretică a captat imaginația de multe generații. Fizica teoretică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, oferă educație și formare profesională de la cercetători ai unuia dintre cele mai importante institute din Europa în acest domeniu provocator și interesant. Solicitând un nivel ridicat de sofisticare conceptuală și tehnică, ea încearcă să răspundă la întrebări profund fundamentale, cum ar fi: De ce este făcută chestiunea? Care este natura spațiului și a timpului?

Fizica teoretică din Amsterdam este studiul pentru mine?

Dacă sunteți fascinat de fizică și de legile științei, Fizica teoretică ar putea fi calea pentru voi. Va trebui să aveți o cunoaștere profundă a teoriei speciale a relativității, a mecanicii cuantice, a fizicii statistice, a electrodinamicii, a calculului și a algebrei liniare (o cunoaștere de bază a materiei condensate și a fizicii particulelor este un avantaj). Mai mult decât atât:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Fizica și Astronomia, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, este unul dintre cele mai bune programe de fizică experimentală din lume. ... [+]

Fizica și Astronomia, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, este unul dintre cele mai bune programe de fizică experimentală din lume. Acesta vă oferă cursuri și oportunități de cercetare în teme fierbinți din laboratoarele din întreaga lume și vă pregătește pentru o carieră interesantă în cercetare.

Este materia avansată și fizica energiei în Amsterdam piesa pentru mine?

Dacă vă bucurați de provocarea cercetării fundamentale experimentale și păstrați mereu un ochi deschis pentru aplicațiile posibile ale rezultatelor dvs., Materia avansată și Fizica energetică ar putea fi pista pentru voi. Mai mult decât atât:

Au cunoștințe bine fundamentate despre mecanica cuantică, fizica statistică și electrodinamica (la nivel de licență) - cunoașterea fizicii materiei condensate este un avantajAr vrea să lucreze într-un laborator de cercetare de top în Olanda sau în străinătate - sau să lucreze la un proiect într-un cadru de cercetare industrialăBucurați-vă de lucrul într-o echipă, în timp ce sunteți forța motrice și practica "investigatorului principal" al experimentelor propriiCa să ajungeți la fundul lucrurilor, nu vă temeți de complexitate și aveți o înțelegere bine dezvoltată a artei de a face știința (experimentală)Poate absorbi și integra rapid noile concepteCe trebuie să mă ofere Fizica avansată și fizica energetică la UvA?... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Știința pentru Energie și Sustenabilitate (SES) este o "cale" sau o specializare interdisciplinară în cadrul programelor de masterat ale UvA Chimie și Fizică și Astronomi ... [+]

Știința pentru Energie și Sustenabilitate (SES) este o "cale" sau o specializare interdisciplinară în cadrul programelor de masterat ale UvA Chimie și Fizică și Astronomie. Este un program de studii comune de la University of Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam.

Program de studii comune cu Universitatea VU Amsterdam

Cursurile sunt predate la locațiile ambelor universități. UvA și VU emite împreună un certificat de diplomă în fizică și astronomie pentru absolvenți. Ca student în fizică și astronomie din Amsterdam, beneficiați de expertiză, rețele și proiecte de cercetare atât la universități, cât și la institutele de cercetare afiliate.

Ce trebuie să mă ofere Știința pentru Energie și Sustenabilitate în Amsterdam?... [-]
Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Geografia umană de la University of Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. Programul oferă patru specializări: Geografia economică, Geografia mediului, Geog ... [+]

Geografia umană de la University of Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. Programul oferă patru specializări: Geografia economică, Geografia mediului, Geografia politică și Geografia urbană.

Geografia este vorba despre studierea oamenilor, a spațiului și a locului - și Amsterdam este locul perfect pentru a face acest lucru. În primul rând, orașul Amsterdam însuși este locația perfectă și intersecția pentru a studia, a explora, a experimenta geografia. În al doilea rând, University of Amsterdam , o universitate de cercetare majoră, oferă un program de masterat predat de una dintre cele mai înalte departamente geografice din Europa continentală. Nu în ultimul rând, Școala Universitară de Științe Sociale (GSSS) din Amsterdam oferă o comunitate academică vibrantă și internațională. GSSS valorifică diversitatea atât în ​​ceea ce privește cercetarea, cât și conținutul academic, personalul academic și populația studenților.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Geografia mediului geografic se concentrează asupra relației dintre om și ecosistemul său. Provocările legate de mediu pot fi abordate din perspective diferite, care sunt ... [+]

Geografia mediului geografic se concentrează asupra relației dintre om și ecosistemul său. Provocările legate de mediu pot fi abordate din perspective diferite, care sunt analizate ținând cont de dinamica spațială. Veți examina consecințele schimbărilor de mediu asupra economiilor locale și globale și veți studia guvernanța internațională a schimbărilor climatice.

Maestru în Geografie de mediu se concentrează asupra interacțiunilor om-ecosistem și este bine plasat pentru a arunca lumina asupra provocărilor daunatoare de mediu cu care se confruntă planeta noastră. S-ar putea argumenta că am depășit capacitatea de încărcare a pământului și ne apropiem de granițele planetare. Alte argumente susțin că ingeniozitatea umană ne va dota să facem față noilor provocări în viitor. Acest program se concentrează pe relația dintre oameni și ecosistemele lor. Acest lucru se realizează prin adoptarea unei perspective spațiale puternice și prin cercetarea impactului schimbărilor de mediu atât la nivel global, cât și la nivel local asupra oamenilor.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Geografia economică geografică se concentrează asupra modului în care economia globalizată a afectat viețile oamenilor din diferite părți ale lumii. Procesele globalizări ... [+]

Geografia economică geografică se concentrează asupra modului în care economia globalizată a afectat viețile oamenilor din diferite părți ale lumii. Procesele globalizării sunt strâns legate de schimbările din domeniul tehnologiilor de comunicare și de transport, precum și de politicile de dereglare și re-reglementare. Nu vom explora doar aspectele economice ale rețelelor de producție din ce în ce mai globalizate, ci și impactul social al acestora.

Integrarea economică globală a afectat profund viața unui număr tot mai mare de oameni din întreaga lume, de la Amsterdam la Phnom Penh și de la Mumbai la New York. Geografia economică la UvA subliniază rolul cadrului instituțional și al setului său distinctiv de relații sociale și politice pentru a înțelege diviziunea globală rapidă a forței de muncă și luptele în desfășurare cu privire la puterea, profitul și drepturile socio-economice. Master în Geografia Economică adoptă o abordare multi-scalară a rețelelor de producție la nivel mondial - explorarea nivelului local, național și global al interconexiunilor dinamice permise de tehnologiile de comunicare și transport, migrația forței de muncă și externalizarea, precum și politicile de stat de de- regulament.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Geografia politică principală se concentrează pe trei teme fundamentale: geopolitică, globalizare și guvernare. Prin examinarea acestor concepte, geografiile politice din ... [+]

Geografia politică principală se concentrează pe trei teme fundamentale: geopolitică, globalizare și guvernare. Prin examinarea acestor concepte, geografiile politice din lumea actuală globalizată sunt analizate și cercetate. Teoriile și metodele din geografia politică sunt bine studiate înainte de realizarea unui proiect de teză în domeniu.

Geografie politică: geopolitică, globalizare și guvernare

Master în Geografie Politică se concentrează pe trei concepte de bază (geopolitică, globalizare și guvernare) pentru a explora geografiile politice ale lumii noastre globalizatoare. Acestea se referă la dinamica spațiului politic, inclusiv politica internă, relațiile internaționale și politica transnațională și modul în care acestea pot fi înțelese prin intermediul unor concepte geografice cheie, cum ar fi teritoriul, locul, scara și rețeaua.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Amsterdam

Master în Geografie Urbană oferă studenților o mai bună înțelegere a proceselor globale și locale care modelează orașe de astăzi. Secolul 21 va fi, fără îndoială, o epocă ... [+]

Geografia Urbană Master oferă studenților o înțelegere mai profundă a proceselor globale și locale care modelează orașe din întreaga lume. În programul nostru, studiem procesele de urbanizare, inegalitatea urbană și viața urbană zilnică printr-o lentilă geografică, explorând cum aparent fenomenele globale iau forme specifice locului și contribuie la provocările sociale și spațiale specifice locului. Veți învăța astfel să studiați orașele nu numai din perspectiva globală, ci și din perspectiva locală.

Secolul 21 va fi, fără îndoială, o epocă urbană. Orașele sunt celebrate ca motoare cheie pentru inovare și creștere economică în economia globală și au fost redescoperite și ca locuri atractive pentru a trăi, a lucra și a juca. Piețele locale de locuințe atrag investițiile internaționale, iar gentrificarea revitalizează zonele urbane degradate anterior. Cu toate acestea, această reprezentare a vieții urbane și a orașelor ca locuri de oportunități infinite este doar o parte a povestirii. Este din ce în ce mai clar că nu toate orașele împărtășesc această poveste de succes. Urbanizarea este, de fapt, foarte inegală și o creștere economică urbană chiar mai mult. În plus, vedem diferențe crescânde în cadrul orașelor. Procesele de polarizare, segregare, fragmentare și privatizare a peisajului urban reprezintă provocări politice și sociale substanțiale pentru guvernele urbane și rezidenții locali.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
September 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză