University of Amsterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Amsterdam

O universitate modernă, cu un campus centrul orașului, The Universitatea din Amsterdam (UVA) are o istorie bogată și își are rădăcinile înapoi la 1,632, în cazul în care Athenaeum Ilustru fost creat pentru a pregăti studenții în comerț și filozofie.

UVA este o universitate de cercetare orientată pe plan internațional și în mod constant se clasează printre cele mai bune universități din Europa. UVA încearcă să ofere un mediu academic internațional de inspirație în care atât personalul și studenții pot dezvolta talentele lor optim. În plus față de o gamă largă de învățat limba engleză-programe de master, Universitatea oferă o serie de programe de învățat limba engleză-licență și mai mult de 15 de cursuri Scoala de Vara.

Heart of Amsterdam

Amsterdam este centrul financiar, cultural și creativ al Țărilor de Jos. Acesta este acasa, la multe întreprinderi, organizații și instituții internaționale și locale. Engleză este vorbită și înțeleasă în Amsterdam și centrul orașului este ușor pentru rezidenți internaționale pentru a accesa și să navigați. Amsterdam este, de asemenea, cotat ca fiind unul dintre cele mai sigure orașe din lume și al doilea cel mai sigur oras din Europa.

Mai degrabă decât un campus retras, UVA are un patru campusuri ale orașului integrate în întreaga Amsterdam. Clasele sunt deținute în clădiri pitorești, vechi din întreaga centrul orașului sau la facilitățile de stat-of-the-art de la Amsterdam Science Park.

Studierea într-un mediu internațional

Puternică orientare internațională UVA se reflectă în planul de învățământ al diferitelor programe de studii. Marea selectarea programelor învățat limba engleză-face UVA mai accesibile pentru studenții internaționali decât majoritatea celorlalte universități europene. UVA are de asemenea o retea extinsa de universități partenere străine, facilitând studenți și schimburile de personal.

Cercetare

O Universitatea din Amsterdam are o reputatie remarcabila pentru cercetare și este pe locul printre cele mai bune în multe domenii ale lumii. Diverse programe de cercetare orientate spre aplicații sunt adesea multidisciplinare și axat pe probleme sociale. Comunitatea UVA este format din gânditori independenți care îndrăznesc să pună la îndoială dogmele și deschis provocare opiniile celorlalți.

Burse pentru talent internațional

UVA a stabilit mai multe programe de burse special concepute pentru a oferi studenților talentați și motivați non-UE / SEE ocazia de a participa la un program de master de la instituția noastră: a bursă de merit Amsterdam, bursa Amsterdam Excelență, bursa Olanda și bursa de la Amsterdam Stiinta Talent .

Date de contact suplimentare:

Service Desk Student este situat la Campus Roeterseiland, în holul central de la parter de constructii E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Cercetare în Comunicare și Studii De Informație: Argumentare, Retorică și Comunicare

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Curriculum [-]

De Masterat în Artă și Cultură: Arte Din Țările De Jos

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile artei olandeze timpurii, arta olandeză și flamandă a epocii de aur și arta modernă din 19 și începutul Secolele XX. [+]

Programul de Masterat de Cercetare de doi ani al Artei Olandei se concentrează asupra tradiției artistice a Țărilor de Jos de la circa 1400-1900, cuprinzând domeniile artei olandeze timpurii, arta olandeză și flamandă a epocii de aur și arta modernă din 19 și începutul Secolele XX.

Studierea artelor din Țările de Jos

În perioada acoperită de artele Olandei, artele au înflorit în orașe precum Bruges, Ghent, Antwerp, Haarlem, Delft și Amsterdam, în timp ce tradiția olandeză a fost formată de artiști de renume mondial, cum ar fi Jan van Eyck și Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch și Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens și Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt și Vermeer și Vincent van Gogh și Piet Mondrian.... [-]


De Master în Lingvistică: Limbă și Educație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În Master în Limba și Educație veți studia învățarea limbilor și a literaturii dintr-o perspectivă achiziționată, pragmatică și educațională, specializându-vă în unul dintre cele șapte limbi sau limbi europene majore. [+]

Limba și literatura într-un context educațional

Programul de masterat Limba și educația oferă o abordare unică, interdisciplinară a studiului învățării limbilor și literaturii. Datorită cercetărilor și practicilor, veți avea cursuri atât în ​​lingvistică, cât și în literatură. Partea lingvistică a programului se concentrează asupra utilizării limbajului, a variației limbajului și a învățării și predării limbilor străine (străine), în timp ce componenta literară abordează legăturile practice și conceptuale dintre literatură și educație, abordând întrebări precum: Cum " literatură? Ce ne învață literatura? Și care este relația dintre literatură și dezvoltare socială și schimbare?... [-]


Filozofie Ma

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, studiind atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană. [+]

În cadrul programului de Master de un an Filosofie, veți dobândi abilitățile de a formula, analiza și discuta probleme filosofice. Vă permite să explorați una sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, studiind atât filosofia anglo-saxonă, cât și cea europeană.

Incluzivă și amplu

Programul de masterat Filosofie este cel mai integrator de acest gen din Țările de Jos. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte și are un accent internațional puternic. Programul familiarizează studenții cu unul sau mai multe sub-domenii ale filosofiei, și explorează atât anglo-saxon și filozofia europeană. Elevii dobândi abilități de a formula, analizeze și să discute probleme filosofice, precum și să formuleze și să prezinte întrebări de cercetare specifice în cadrul unui plan de cercetare mai larg.... [-]


Istorie Ma: Studiile Despre Holocaust și Genocid

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Certificat de grad

Curriculum-ul acestui program este interdisciplinară și comparativă caracter, bazat pe o interpretare flexibilă a noțiunii de genocid. În plus, o atenție va fi acordată de cercetare în modul generații mai târziu au interpretat diferite procese genocid.

Structura programului

[-]

Ma Arta Si Cultura: Dramaturgie Internațional

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat dual al unui masterat de doi ani și jumătate are ca scop pregătirea generațiilor viitoare de dramaturgi care pot lucra în limitele culturale, lingvistice, sociale sau naționale. [+]

Programul de masterat dual al unui masterat de doi ani și jumătate are ca scop pregătirea generațiilor viitoare de dramaturgi care pot lucra în limitele culturale, lingvistice, sociale sau naționale.

Lucrul într-o sferă și artistic internațional cultural

Astăzi, teatru și practica de performanță a trecut din ce în ce spre colaborări internaționale și interculturale, cu festivaluri și locuri de performanță hosting artiști și grupuri din întreaga lume. Prin urmare, sunt necesare Dramaturges istoricizarea, interpreta și traduce într-o gamă largă de domenii culturale și artistice. Ele sunt de așteptat să demonstreze abilități practice, precum și teoretice de a se angaja critic potențialul întâlniri în contexte de producție performanță eco-culturale.... [-]


MA Arts and Culture: Art Studies

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Curriculum teză

Rapoartele tezei de doctorat privind cercetarea efectuată de student sub supravegherea a doi membri ai personalului academic implicați în program. Subiectul tezei trebuie să fie agreat de către student și consilierul academic.

Program de un an

Elevii cu o diplomă de master relevantă sunt, de obicei, capabili să finalizeze programul într-un an (70 de credite ECTS).

[-]

MA Classics and Ancient Civilizations: Classics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Prin punerea în comun a resurselor lor din ACASA, cele două universități Amsterdam pe baza de a oferi cea mai pachetul de programe de master în domeniul Antichității clasice în Țările de Jos.

Structura programului

Classics programului de master cuprinde 60 de credite ECTS:

42 de credite pentru cursuri de bază, electives și tutoriale. Studii literare (masterat de cercetare) Teză

Teza de masterat (18 ECTS), rapoarte de cercetare efectuate de către student sub supravegherea a doi membri ai personalului academic implicați în program. Subiectul tezei trebuie să fie stabilită de comun acord de către student și consilier academic.

[-]

Ma De Mijloc De Est Studii: Studii Ebraice și Evrei

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent. [+]

Programul de masterat de un an al erei și studiilor evreiești se concentrează asupra culturii evreiești și a vieții intelectuale de la antichitate până în prezent. Un program personalizat

În urma unui seminar teoretic și metodologic general, fiecare student va avea tutoriale și / sau opționale în subiecte legate de lui / ei de zona dorită de expertiză. Studenții împreună cu consilierul de studiu și tutorii să întocmească propria traiectorie. Personalul care participă la programul acoperă o gamă largă de subiecte, perioade și abordări: A doua perioadă Temple și vechi iudaismul rabinic, cultura medievala, cu un accent deosebit pe filozofia și istoria științelor, istoria culturală și intelectuală modern și modernă timpurie (inclusiv de la Amsterdam trecut evreiesc), istorie carte, Modern ebraică și literatura israeliană și cultură, și studii de idiș.... [-]


MA European Studies: East European Studies

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Studii Est-Europene de la Universitatea din Amsterdam

Vast și deschis regiune de frontieră a Europei în Est - din Polonia și Balcani la Urali și Caucaz - a fost piatra de temelie a transformărilor radicale și mai conflicte dramatice care au modelat în epoca modernă. Învățătorul nostru yearlong în Studii Est-Europene vă oferă o, călătorie de cercetare-orientate fascinantă în politica și cultura din această regiune în 20-lea și 21 secole.

Veți zoom pe construirea națiunilor și a conflictelor în sub-regiuni, cum ar fi Caucazul, Ucraina / Crimeea, sau Balcani, și asupra relației dintre naționalism și islamului politic sau Christian Ortodoxia. Fondata in 1948, programul de Master nostru este acum primitoare studenților internaționali și oferă o oportunitate unică de formare interdisciplinare riguros în studii est-europene:... [-]


MA Heritage Studies: Preservation and Presentation of the Moving Image

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Cum putem păstra materiale audio-vizuale pentru generațiile viitoare?

[-]

MA in Heritage Studies: Archival and Information Studies

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Programul oferă o abordare academică care acoperă întregul spectru al domeniului, explorând teoria și practica informațiilor contemporane, formând studenții pentru diversitatea rolurilor profesionale de informare și oferind o perspectivă atât asupra istoriei tehnologiei informației și a practicilor, cât și asupra viitoarele sale direcții.

Curriculum [-]

MA in Theology and Religious Studies: Islam in the Modern World

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Certificat de grad Prezentare generală a programului Structura programului 18 de credite pentru cursuri de bază 18 credite pentru teza de masterat. [-]

MA in Theology and Religious Studies: Religious Diversity in Europe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Prezentare generală a programului Structura programului 18 credite pentru electives și / sau un stagiu 18 credite pentru teza de masterat. [-]

MA Literary Studies: Comparative Literature

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Certificat de grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în mod legal în Studii literare și titlul de Master of Arts (MA).

Curriculum 18 credite pentru teza de masterat [-]

MA Literary Studies: Literature, Culture and Society

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Slavon spaniol . . Certificat de grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în mod legal în Studii literare și titlul de Master of Arts (MA).

Structura programului: [-]

MA Literary Studies: Literature and Education

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Certificat de grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în mod legal în Studii literare și titlul de Master of Arts (MA).

[-]

MA Media Studies: Film Studies

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Elevii participă, de asemenea, la seminarii intensive de cercetare care explorează subiecte specializate legate de expertiza facultății de film de bază.

[-]

Masterat Dual în Discurs și Studii De Comunicare

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Masteratul Dual de Master în Discurs și Studii de Comunicare este un program interdisciplinar unic care combină analiza discursului și teoria argumentației și vă oferă o bază solidă pentru înțelegerea limbajului și a scopurilor sale argumentative. [+]

Masteratul Dual de Master în Discurs și Studii de Comunicare este un program interdisciplinar unic care combină analiza discursului și teoria argumentării și vă oferă o bază solidă pentru înțelegerea limbajului și a scopurilor sale argumentative.

Limba și argumentarea

Programul Disciplinele Dual Master și Disciplinele de comunicare își propune să ofere studenților o bază solidă teoretică și metodologică pentru a înțelege modul în care limba este folosită în scopuri informative și argumentative. Programul prezintă o imagine de ansamblu a cercetării recente descriptive și normative în limba, și acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv analiza de conversație, stil, retorica clasic si modern, logica informală, erorile și argumente juridice și de conversație.... [-]


Master Dual în Arta și Culturile De Curățare: Studii De Patrimoniu

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Masterul Dual în Curatarea Artelor și Culturilor este un program profesional unic oferit în comun prin oferirea de UA, VU și muzeelor ​​de conducere din Olanda și este conceput pentru a instrui curatorii viitorului. [+]

Masterul Dual în Curatarea Artelor și Culturilor este un program profesional unic oferit în comun prin oferirea de UA, VU și muzeelor ​​de conducere din Olanda și este conceput pentru a instrui curatorii viitorului.

Masteratul dual în arta și cultura curată este un program unic, de doi ani, oferit în comun de Universitatea din Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam și de cele mai importante muzee și instituții culturale din Olanda. Programul este conceput pentru a instrui curatorii viitorului.

Realizând atât în ​​sala de curs, cât și în spațiul expozițional, masteratul dual în arte și culturi curatatoare vă pregătește pentru o carieră de curator profesionist prin consolidarea bazelor disciplinare și teoretice și dotarea cu abilitățile de cercetare necesare și experiența practică.... [-]


Master Of Arts (MA), în Artă și Cultură: Studii Teatrale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master Teatrul de Studii vă oferă o oportunitate de a se specializa în teatru și performanță într-unul din cele mai vibrante orașe de teatru din lume. [+]

[-]

Master Of Arts (MA), în General, Lingvistică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Deveniți un lingvist larg și concentrat

Certificat de grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în mod legal în lingvistică, și titlul de Master of Arts (MA).

Structura programului

24 de credite pentru cursurile de bază

Termen de hârtie

[-]

Master Of Arts (MA), în Lingvistică (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

90 de credite pentru cursuri de bază, electives și tutoriale. [-]

Master Of Arts (MA), în Teologie și Studii Religioase (de Cercetare MA)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Veți explora aspecte-cheie, perspective teoretice și întrebări metodologice în domeniul studiilor religioase și veți continua cercetarea cu membrii facultății.

[-]

Master Of Arts (MA), în Teologie și Studii Religioase: Studii Religioase

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

În lumina propriei lor proiecte de cercetare, studenții pot, de asemenea, să ia un stagiu sau cursuri oferite de alte programe, cum ar fi Western Esotericism.

[-]

Master of Arts (MA) in American Studies: History

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Studiile americane de la Universitatea din Amsterdam au o istorie bogată.

[-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Art Studies (by Research)

Campus Cu normă întreagă 12 - 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Aceasta, împreună cu discuții cu directorul de program, constituie baza pentru cursul de studiu. În propunerea de cercetare studenți scrie ideile de tutoriale, o teză și cele trei opționale pe care doresc să le ia. Toți elevii participa la cele trei cursuri de bază, care oferă un fundal teoretic în Studii Art.

Structura programului

Programul de cercetare Master Studii de Arta cuprinde 120 de credite ECTS:

90 de credite pentru cursuri de bază, tutoriale și electives. 30 de credite pentru teza de masterat.

Studenții care promit spectacol de excepție în timpul programului de master regulat sau profesional sunt încurajați să-și continue studiile într-un program de cercetare. După ce elevii sunt admiși la programul de cercetare, ele pot transfera creditele obținute în timpul cursului lor de studii precedent față de Master de cercetare a lui. Consiliul Examene determină cursuri beneficia de transfer.... [-]


Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Comparative Cultural Analysis

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de master acreditat în mod legal în Arte și Cultură și titlul de Master of Arts (MA).

Curriculum

Structura programului

42 de credite pentru cursuri 18 credite pentru o teză Teză

Rapoartele Teza de masterat în domeniul cercetării efectuate de către student sub supravegherea a doi membri ai personalului academic implicați în program. Subiectul tezei trebuie să fie stabilită de comun acord de către consilierul de student și academic (e).

[-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Musicology

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul de Muzică de 1 an de Master oferă studenților posibilitatea de a se specializa în muzicologia istorică, culturală sau cognitivă sau o combinație a celor trei.

Structura programului

[-]

Master Of Arts (MA) în Artă și Cultură: Analiza Cultural (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

O analiză interdisciplinară a culturii

Programul este dedicat analizei interdisciplinare a culturii în general. Fenomene culturale, cum ar fi opere de artă și literatură, cinema și new media, cultura populară, precum și convingeri sociale și sistemele de valori sunt examinate și analizate.

Accentul este pus pe textuale, detalii vizuale și istorice în contextul mișcărilor sociale, politice sau estetice care stau la baza ei. Normativitate lor implicite și modul în care identitatea, diferență și alteritate sunt negociate în întregul spectru cultural sunt sub semnul întrebării.

Studiind analiză culturală de la Universitatea din Amsterdam

Universitatea din Amsterdam program de cercetare a lui (UVA) Analiza culturală este unic în Țările de Jos și unul dintre cele mai importante programe de acest gen din intreaga lume. Curriculum sale reflectă activitățile de cercetare ale Școlii de la Amsterdam pentru analiza culturală (ASCA).... [-]


Master Of Arts (MA) în Artă și Cultură: Cercetare Artistică (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cercetare Master Programul de cercetare artistic urmărește să formeze o punte de legătură între artă și de cercetare științifică standard, prin oferirea de introspecție în formare și ... [+]

Master of Arts (MA) în Arte și Cultură: Artistic Cercetare (de către Research)

Limba de predare: limba engleză

Începe în: Septembrie

Cercetare Master Programul de cercetare artistic urmărește să formeze o punte de legătură între artă și de cercetare științifică standard, prin oferirea de introspecție în și formare în noi forme de cercetare. Aceste noi forme oferă o alternativă la abordările existente, subliniind aplicată, cercetarea practice, spre deosebire de cercetarea fundamentală, teoretică. În cercetare artistică Cercetare Master are o abordare experimentală la ambele obiecte de arta specifice și concepte mai largi artistice și le deschide pana la interpretare. Subiecte și strategii relevante pentru dezbateri academice actuale și moderne componente formă practică de bază artistice ale programului.... [-]


Master Of Arts (MA) în Esotericism Vestul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Această bibliotecă conține cea mai bună colecție de materiale (cărți, manuscrise și amprente timpurii) despre filozofia hermetică și curenții conexe și oferă facilități excelente de studiu.

[-]

Master Of Arts (MA) în Studii Europene: Identitate și Integrare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de Identitate și Integrare al unui Maestru de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului. [+]

În cadrul programului de Identitate și Integrare al unui Maestru de un an, studiați provocările contemporane ale Europei privind diversitatea și identitatea culturală, analizând istoria politică, ideologică și culturală complexă a continentului.

Explorarea Europei în întregime

Programul Studii Europene Identitate și Integrare vă oferă:

O abordare culturală și istorică a problemelor actuale ale diversității și identității în Europa. O combinație unică de istorie, studii culturale și literatură modernă. Instruire temeinică în aptitudinile analitice și de comunicare care sunt esențiale într-un mediu de cercetare și politici profesionale, atât în ​​țară cât și în străinătate. ... [-]

Master Of Arts (MA) în Studii Literare (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Dezvoltați-vă propria traiectorie de cercetare

[-]

Master of Arts in Archaeology: Archaeology of Northwestern Europe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Electives

Subiectul tezei trebuie să fie stabilită de comun acord de către student și supraveghetorul teza.

Perspectivele de carieră

Piața locurilor de muncă

Studenții care urmează o diplomă de master în arheologie din Europa de Nord-Vest pot fi angajați în poziții care necesită o cunoaștere aprofundată a arheologiei antice, medievale și timpurii moderne.

Absolvenții pot merge, de asemenea, cu privire la un program de doctorat la Uva, o altă universitate olandeză sau o universitate din străinătate.

[-]

Master Of Arts în Arheologie: Arheologie Marea Mediterană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În anii de masterat în arheologie mediteraneană, veți explora istoria lungă a interconexiunilor și a schimburilor culturale din regiunea mediteraneană, începând cu anul 2000 î.Hr., luând în considerare totodată numeroase aspecte ale culturii materiale. [+]

ACASA vă permite să beneficiați de expertiza a două universități și vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de cursuri, domenii de interes și specializări.

Curriculum

Structura programului

[-]

Master Of Arts în Arheologie: Peisaj și Patrimoniu

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

ACASA vă permite să beneficiați de expertiza a două universități și vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de cursuri, domenii de interes și specializări.

Curriculum

Structura programului

18 credite pentru teza de masterat [-]

Master Of Arts în Clasice și Civilizații Antice: Istoria Antică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Structura programului

Programul de masterat Istoria antică cuprinde 60 de credite ECTS:

42 de credite pentru cursuri de bază, electives și tutoriale.

[-]

Master Of Arts în Clasice și Civilizații Antice: Studii Antice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

În programul de masterat Ancient Studies , veți explora antichitatea greacă și romană printr-o combinație unică de abordări istorice, literare și arheologice.

Depășind granițele disciplinare

Cu greu o singură întrebare asupra societății sau culturii antice pot fi rezolvate dacă se limitează probele fie la surse scrise sau material arheologic. Acesta oferă o combinație unică de abordări istorice, literare, arheologice și de la care studentul poate face o alegere. În plus, este posibil să se specializeze în filozofie antică sau religie, precum și studiul de una dintre limbile clasice sau neo-Asirian și Neo-babilonian pot fi incluse în program.

... [-]


Master Of Arts în Televiziune și Cross-Media Cultura

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master de Telecomunicații și Cross-Media Cultura de un an vă oferă abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege și evalua transformarea în curs de desfășurare a culturii media. [+]

[-]

Master în Studii Literare: Cultura și Literatura Engleză

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de masterat de limbă engleză și cultură engleză de un an, explorați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relațiile sale cu alte mijloace de comunicare în timp ce abordați chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură. [+]

În cadrul programului de masterat de limbă engleză și cultură engleză, studiați istoria și teoria literaturii în limba engleză și studiați relația cu alte mijloace de comunicare în masă, în timp ce implicați chestiuni cheie de interes intelectual în societate, politică și cultură.

Literatura engleză dintr-o perspectivă largă

Programul de masterat de literatură și cultură engleză se adresează studenților a căror interese și medii academice sunt în studiile literare și cultura europeană în sens larg, și literatura engleză și cultura engleză și literatura mondială, în special în limba engleză. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a explora relațiile dintre literatură și alte tipuri de obiecte culturale, cum ar fi filmele, mediile digitale și artele vizuale.... [-]


Ma Studii Europene: Guvernează Europa

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cadrul programului de masterat "Guvernarea Europe" de un an, studiați Europa contemporană și UE, dezvăluind modelele politice, juridice, economice și istorice care afectează guvernanța și politica internațională contemporană în Europa și regiunile sale de graniță. [+]

În cadrul programului de masterat "Guvernarea Europe" de un an , studiați Europa contemporană și UE, dezvăluind modelele politice, juridice, economice și istorice care afectează guvernanța și politica internațională contemporană în Europa și regiunile sale de graniță.

Europa contemporană și UE

Programul de Studii Europene Europa de conducere oferă:

Înțelegere profundă a elaborării de politici și relații internaționale din Europa contemporană și UE. O combinație unică de Politică, Drept, Economie și Istorie. Pregătire temeinică în abilități analitice și de comunicare, care sunt esențiale într-o cercetare și politica de mediu profesional, atât acasă, cât și în străinătate. ... [-]

Ma Studii Europene: Politica Europeană în Domeniul

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În program de un an Politicii Europene de ai studia politicile europene și ale Uniunii Europene contemporane și să învețe să aplice cunoștințele și abilitățile într-un mediu de politici. Programul se adresează studenților care sunt interesați în înțelegerea și contribuind la afacerile europene și ale Uniunii Europene. [+]

Elaborarea de politici în Europa contemporană

Programul Studii Europene Politica Europeană oferă:

Înțelegere profundă a elaborării de politici și relații internaționale din Europa contemporană și Uniunea Europeană. O combinație unică de Politică, Drept, Economie și abilități practice. Abilități analitice și de comunicare, care sunt esențiale într-o cercetare și politica de mediu profesional, atât în ​​țară cât și în străinătate. Training intensiv în medii politice, la cursuri de competențe speciale și un stagiu.

În programul de un an pentru politica europeană, studiați politicile europene și europene contemporane și învățați să vă aplicați cunoștințele și aptitudinile într-un mediu politic. Programul se adresează studenților care sunt interesați în înțelegerea și contribuind la afacerile europene și ale Uniunii Europene. Aceasta le permite să descoperi diferite modele politice, juridice, economice și care afectează politicile internaționale contemporane în Europa și UE și a regiunilor sale de frontieră. Programul vă oferă cu cunoștințe și analitice competențele care sunt esențiale în medii de cercetare sau de politică.... [-]


Ma în Engleză

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba engleză și cultura engleză, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura engleză în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de specializare în limba engleză

Cu o diplomă de licență în limba engleză și cultura engleză, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura engleză în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Ma în Franceză

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba și cultura franceză, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura franceză în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de specializare în limba franceză

Cu o diplomă de licență în limba și cultura franceză, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura franceză în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Research MA in Heritage, Memory and Archaeology

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul oferă o pregătire aprofundată în teoria și practica studiilor de patrimoniu și memorie și arheologie.

Structura programului [-]

Research MA Philosophy

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Curriculum

Cursuri de bază și electives sunt oferite sub formă de seminarii, care sunt frecventate de 10 la 25 de studenți internaționali și olandeză. Tutoriale sunt date în grupuri mici, care sunt supravegheate de specialiști și, de obicei, inițiate de membri ai personalului. Elevii sunt de asemenea libertatea de a organiza un tutorial, acordat ei sunt capabili să găsească un supraveghetor corespunzător.

Structura programului [-]

Studii De Patrimoniu Ma: Studii De Muzeu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni. [+]

Master în Studii Muzeul este un program unic, de un an și jumătate, care se concentrează pe domeniul muzeologic, și include un stagiu intensiv, de 6 luni.

O bază solidă pentru a lucra într-un muzeu Programul de masterat Muzeul de Studii te pregătește pentru o poziție în domeniul mai larg al profesiilor din muzee. Veți câștiga experiență de primă mână a sectorului în timpul studiilor, când ați terminat un stagiu intensiv la un muzeu olandez sau străin. Lumea muzeologice este în mod constant în mișcare. Evenimente istorice importante sunt urmate de schimbări majore ale societății. Muzee reflectă acest lucru prin intermediul unor expoziții, schimbări în politica de achiziții și inovații arhitecturale. În același timp, internaționalizarea și globalizarea necesită repozitionare constanta. Programul UVA Master în Studii de Muzeul subliniază imaginea publică a muzeului: unde vizitatorii intra și în cazul în care colecțiile spun poveștile lor. Muzee aranja colecțiile lor pentru a reflecta povestea pe care doresc să spun. Acest concept se bazează pe cercetări științifice în exponate, dar este, de asemenea, legata de ideologie și puterea politică, religioasă și economică. Problema care povești se spune prin care obiectele este în mod constant pot schimba. Studii Muzeul investighează dinamica și raisons d'etre de muzee de patrimoniu, cum ar fi cele axate pe antichitati, arheologie, etnologie, istorie si arta si muzee. Acest lucru se realizează întotdeauna de la o bază cultural-istoric solid și într-un context internațional. Fie că doriți să organizeze expoziții, să elaboreze proiecte educaționale, gestiona muzee, crea politica, desfășura activități de... [-]

Studii De Patrimoniu Ma: Studii De Patrimoniu și Memorie

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program profesional, interdisciplinar, în care studiați moștenirea și memoria dintr-o perspectivă critică, cultural-istorică și spațială. [+]

Predate de istorici culturali, istorici de artă, istorici de arhitectură, arheologi și sociologi, Masteratul dual în Studii de patrimoniu și memorie oferă un program profesional, interdisciplinar în care studiați moștenirea și memoria dintr-o perspectivă critică, cultural-istorică și spațială.

Cercetarea trecutului în prezent

În întreaga lume, sa produs o schimbare notabilă în sectorul artelor și al culturii. În timp ce sectorul a fost odată concentrat în primul rând pe muzee, teatre și săli de concerte, acum suntem martorii unei muzealizări și disimeficări a peisajelor, a zonelor urbane și a clădirilor și chiar a unor expresii imateriale ale culturii cotidiene. Acest lucru face ca mediul nostru urban și rural din ce în ce stadiu gestionate și nostalgic.... [-]


Studiile Ma Mass-media

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană. [+]

Cu rădăcini în filosofia, istoria și analiza discursului, Masterul de Cercetare de Studii Media de doi ani explorează abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană.

O abordare interdisciplinară a Studii Media

Programul de Master de Cercetare pentru Studii Media de doi ani oferă o abordare interdisciplinară, orientată spre umanitate către mass-media. Consideră mass-media drept discursuri și practici culturale, infrastructuri tehnologice, precum și puternici actori politico-economici.

Cu rădăcini în filosofie, istorie și studii literare, precum și în științe și tehnologie, sociologie și științe politice, această disciplină a dezvoltat abordări teoretice pertinente pentru studiul mass-mediei în cultura contemporană. Programul îi învață pe elevi să se angajeze cu concepte teoretice esențiale și probleme actuale și să-și dezvolte propriile practici de cercetare culminând cu teza de masterat de cercetare.... [-]


MSc

Erasmus Mundus Maestru în Jurnalism, Mass-media și Globalizare (msc)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai critică a profesiei lor, pentru a crea profesioniști media mai sănătoși din punct de vedere academic, critici și la nivel mondial. [+]

Programul de doi ani de masterat internațional Erasmus Mundus în Jurnalism, Mass-media și Globalizare oferă jurnaliștilor aspiranți și practicieni cu o înțelegere mai critică a profesiei lor, pentru a crea profesioniști media mai sănătoși din punct de vedere academic, critici și la nivel mondial.

Programul oferă studenților experiența unică de a studia în două țări europene. Elevii petrec primul an în Aarhus, Danemarca, și apoi se transferă la o altă universitate pentru a se specializa în una din cele patru domenii distincte de jurnalism și studii media: Media și Politică (Universitatea din Amsterdam, Olanda), Războiul și conflictele (Universitatea din Swansea, UK), jurnalismul de afaceri și finanțe (City University London, UK) sau abordările comparative și transculturale (Universitatea din Hamburg, Germania). Un grup selectat de studenți are, de asemenea, posibilitatea de a-și petrece timpul la oa treia universitate, la Universitatea din California, Berkeley (SUA), Universitatea de Tehnologie, Sydney (Australia) sau La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]


Executive Master în Finanțe Internaționale (MIF)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Executive Master of International Finanțe Programul vă oferă cele mai bune skillset necesare pentru a excela într-o carieră internațională ca un profesionist Finante.

[-]

Executiv Msc în Finanțe Internaționale (mif): Finanțe și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu ea, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această piesă nouă își propune să reunească cele două domenii de finanțe și IT pentru a vă permite să înțelegeți ce fel de tehnologie afectează industria financiară a viitorului. [+]

Obiective

Tehnologia schimbă în profunzime industria financiară așa cum o cunoaștem și, împreună cu ea, este necesar un set de competențe pentru a reuși în industrie. Această piesă nouă își propune să reunească cele două domenii de finanțe și IT pentru a vă permite să înțelegeți ce fel de tehnologie afectează industria financiară a viitorului.

Veți primi o educație financiară aprofundată, combinată cu competențe cuprinzătoare în programare, învățare în mașină și date mari. În plus, veți afla cum pot fi implementate aceste concepte în domeniul finanțelor.

Grup țintă

Această pistă este potrivită pentru profesioniștii cu o experiență de minimum doi ani în domenii relevante.... [-]


Finanțe MSc

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program se concentrează pe piețele financiare și de luare a deciziilor financiare ale firmelor și investitorilor. Acesta vă oferă gama largă de competențe, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională pe care veți avea nevoie în cariera ta. [+]

Master Finanțe se concentrează pe multe aspecte ale domeniului financiar, cum ar fi piețele financiare și decizia financiară a firmelor și a investitorilor. Vă oferă o gamă largă de aptitudini, cunoștințe aprofundate și expertiza internațională pe care o veți avea nevoie în cariera dvs. financiară.

Obțineți o înțelegere profundă a luării deciziilor financiare și a piețelor prin alegerea uneia dintre cele cinci piese ale acestui program fascinant de Master și deveniți un expert financiar.

Pregatiti-va pentru o carieră în lumea financiară sau de afaceri; beneficiază de studierea într-o facultate cu forte majore în lumea finanțelor. Un program de Master, cinci piese ... [-]

Fizica Si Astronomie Master: Fizica De Viață și De Sănătate

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de doi ani Fizica vieții și sănătății în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică pentru a explora secretele proceselor de viață. [+]

În programul de doi ani Fizica vieții și sănătății în programul de masterat Fizică și astronomie , o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, veți folosi limba fizică pentru a explora secretele proceselor de viață. Sprijinită de tehnologiile de vârf disponibile în laboratoarele noastre și de o serie de clase teoretice oferite de membrii personalului nostru entuziast, vă puteți arunca cu capul în lumea fascinantă a desfășurării ADN-ului, a funcției proteice, a mecanicii celulare, a ingineriei tisulare și a funcției organelor. Veți învăța despre fotonitică și despre utilizarea acesteia în dezvoltarea de noi tehnici imagistice; sau puteți alege să vă aprofundezi cunoștințele în domeniul aplicării fizicii în domeniul imagisticilor și terapiei biomedicale, în strânsă colaborare cu medicii din cele două centre medicale academice din Amsterdam.... [-]


Fizica Si Astronomie Master: știință Pentru Energie și Sustenabilitate

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Știința pentru energie și durabilitate este o piesă în programul de masterat Fizică și astronomie, un program comun de studii de la Universitatea din Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam. [+]

Știința pentru energie și durabilitate este o piesă în programul de masterat Fizică și astronomie , un program comun de studii de la Universitatea din Amsterdam și Vrije Universiteit Amsterdam. Cursurile sunt predate la locațiile ambelor universități. UvA și VU emite împreună un certificat de diplomă în fizică și astronomie pentru absolvenți. Ca student de fizică și astronomie din Amsterdam beneficiați de expertiză, rețele și proiecte de cercetare atât la universități, cât și la institutele de cercetare afiliate.

Ce trebuie să mă ofere Știința pentru Energie și Sustenabilitate în Amsterdam?

Știința pentru Energie și Sustenabilitate (SES) este o "piesă" sau o specializare interdisciplinară în cadrul programelor de masterat UM, Chimie și Fizică și Astronomie. Acesta combină cercetarea "hard" științifică cu analiza problemelor sociale, modele de afaceri și reglementările guvernamentale. Programul permite un curriculum flexibil care să conțină mai ales fizică sau cursuri suplimentare de chimie sau orientate spre afaceri; ca atare, acoperă o arie largă de subiecte fierbinți, cum ar fi:... [-]


Logica Master: Logica și Matematica

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Cursuri oferite în logica cale și Matematică concentreze pe matematica logicii modale, analiză matematică de jocuri și a stabilit și teoria model. [+]

Logică este un program interdisciplinar și internațional de masterat de doi ani, care se concentrează pe rolul central al logicii în calitate de mediator între științele umaniste și. Master Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un program excelent de formare de cercetare. Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Programul a fost înființată în 1995 de către Institutul de Logic, limbă și de Calcul (ILLC), și rămâne ferm încorporat în acest institut de cercetare, cu membrii personalului din domeniul Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul care stau la baza Master logica este de a conecta cercetare fundamentală tradițională în științele formale cu o mare varietate de aplicații care variază de la Științe informatice la Lingvistică și Filosofie.... [-]


Logica Master: Logică și Calcul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Toți elevii sunt obligați să participe la cursul de "Logic, limbă și de Calcul", care oferă o introducere în domenii de cercetare care sunt urmărite la ILLC. [+]

Logică este un program interdisciplinar și internațional de masterat de doi ani, care se concentrează pe rolul central al logicii în calitate de mediator între științele umaniste și. Master Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un program excelent de formare de cercetare. Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Programul a fost înființată în 1995 de către Institutul de Logic, limbă și de Calcul (ILLC), și rămâne ferm încorporat în acest institut de cercetare, cu membrii personalului din domeniul Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul care stau la baza Master logica este de a conecta cercetare fundamentală tradițională în științele formale cu o mare varietate de aplicații care variază de la Științe informatice la Lingvistică și Filosofie.... [-]


Logica Master: Logică și Filosofie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cursuri în logica urmări și Filosofie se concentreze pe filosofia limbajului și științe cognitive. [+]

Logică este un program interdisciplinar și internațional de masterat de doi ani, care se concentrează pe rolul central al logicii în calitate de mediator între științele umaniste și. Master Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un program excelent de formare de cercetare. Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Programul a fost înființată în 1995 de către Institutul de Logic, limbă și de Calcul (ILLC), și rămâne ferm încorporat în acest institut de cercetare, cu membrii personalului din domeniul Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul care stau la baza Master logica este de a conecta cercetare fundamentală tradițională în științele formale cu o mare varietate de aplicații care variază de la Științe informatice la Lingvistică și Filosofie.... [-]


Logica Master: Logică și Limbă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Logic și urmări Limba oferă cursuri care se concentrează pe modele formale pentru semantica de limbă naturale și lingvistică computațională. [+]

Logică este un program interdisciplinar și internațional de masterat de doi ani, care se concentrează pe rolul central al logicii în calitate de mediator între științele umaniste și. Master Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un program excelent de formare de cercetare. Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Programul a fost înființată în 1995 de către Institutul de Logic, limbă și de Calcul (ILLC), și rămâne ferm încorporat în acest institut de cercetare, cu membrii personalului din domeniul Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul care stau la baza Master logica este de a conecta cercetare fundamentală tradițională în științele formale cu o mare varietate de aplicații care variază de la Științe informatice la Lingvistică și Filosofie.... [-]


Maestru Al științei (msc) în Matematică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Matematica este un domeniu vibrant și versatil, prin care linia de separare dintre teorie și practică este adesea doar o iluzie. [+]

[-]

Maestru Al științei (msc) în știința Comunicării: Comunicare Corporativă

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Linia de Comunicare Corporativă în cadrul Programului de Master în Științele Comunicării oferă o înțelegere largă a comunicării organizațiilor comerciale și non-profit cu mediul și societatea lor. [+]

O întrebare importantă în comunicarea corporativă este: Cum sunt elaborate, aprobate, implementate strategiile de comunicare și care sunt efectele acestor strategii asupra publicului? Pe de o parte, piesa se concentrează pe comunicarea externă, învățându-vă cum să construiți și să mențineți o imagine corporativă, reputație și identitate.

Un aspect vital care trebuie menționat în plus este responsabilitatea publică a organizațiilor, în special în ceea ce privește opinia publică și dezbaterea publică în mass-media tradițională și socială. Relația cu presa, publicul, mass-media și părțile interesate este discutată în mod elaborat, iar comunicarea de criză este abordată în conformitate cu aceste relații.... [-]


Maestru Al științei (msc) în știința Comunicării: Comunicare Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Specializarea "Comunicare politică" abordează chestiuni care stau la baza democrațiilor noastre. Oferă o înțelegere a rolului și semnificației mass-mediei, a jurnalismului și a informațiilor în formarea opiniei publice. [+]

Specializarea "Comunicare politică" abordează chestiuni care stau la baza democrațiilor noastre. Oferă o înțelegere a rolului și semnificației mass-mediei, a jurnalismului și a informațiilor în formarea opiniei publice.

În acest Master, veți studia modul în care interacțiunile dintre actori (non-guvernamentali), politicieni, jurnaliști și cetățeni se formează și ce trăsături și efecte au. Folosind cele mai recente informații științifice, veți afla cum influențează (social) mass-media implicarea politică și modul în care se schimbă utilizarea cetățenilor de către mass-media. Veți discuta cine încearcă să influențeze știrile, cât de puternice sunt mass-media și cum diferă acestea în diferite țări.... [-]


Master Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program vă va oferi o înțelegere profundă a spiritului antreprenorial academic și va perfecționa setul de calificare antreprenoriale. Această combinație puternică de cunoștințe și abilități va apela la studenții creative și ambițioase. [+]

În calitate de două universități de renume din Olanda, Universitatea din Amsterdam (UvA) și Universitatea VU Amsterdam oferă împreună un program unic de masterat în spiritul antreprenorialului într-unul dintre hub-urile de afaceri din Europa - Amsterdam. Acest program vă va oferi o înțelegere profundă a spiritului antreprenorial academic și va perfecționa setul de calificare antreprenoriale.

Această combinație puternică de cunoștințe și abilități va apela la studenții creative și ambițioase. În același timp, acestea sunt, de asemenea, competențe care sunt mult în cerere cu angajatorii care văd spiritul antreprenorial ca fiind esențiale pentru capacitatea lor de a crea valoare socială și economică.... [-]


Master Economie: Economia De Dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pista Economie Elaborare de program de Master în Economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiza pentru a ajuta la creșterea pinten în curs de dezvoltare economiile. Aflați cum de a modela pietele emergente, formula opiniile dumneavoastră echilibrate și critice cu privire la aspecte de politică și de a descoperi interdependențe complexe. [+]

Programul de economie de dezvoltare a programului de masterat în economie vă oferă cunoștințe aprofundate și expertiză pentru a stimula creșterea în economiile în curs de dezvoltare. Aflați cum de a modela pietele emergente, formula opiniile dumneavoastră echilibrate și critice cu privire la aspecte de politică și de a descoperi interdependențe complexe.

Structura programului

Master of Science în economie este un program de un an de 60 de credite ECTS (1 ECTS credit = 0,5 SUA de credit). Programul curs este prezentat mai jos. Anul universitar ruleaza din septembrie până la începutul lunii iulie și este împărțit în două semestre, fiecare cu trei perioade. Vă rugăm să consultați calendarul academic pentru datele exacte.... [-]


Master Economie: Economiei Comportamentale și Teoria Jocurilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pista comportamentală Economie & Teoria jocului în programul de Economie masterat se concentrează pe psihologia comportamentului economic. În realitate, cele mai multe decizii nu sunt bazate pe comportamentul optim calculat, dar de factori psihologici, sociali, cognitive și emoționale care încadrează problema înainte de a ajunge la o decizie. [+]

Teoria economiei comportamentale și teoria jocului în programul de masterat în economie se concentrează asupra psihologiei comportamentului economic. În realitate, cele mai multe decizii nu sunt bazate pe comportamentul optim calculat, dar de factori psihologici, sociali, cognitive și emoționale care încadrează problema înainte de a ajunge la o decizie. Îngropa în aceste motive ascunse în cale acest singur an de master.

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veți regreta urmărirea piesei Teoria economiei și a jocului de teorie a programului de masterat în economie din Amsterdam.... [-]


Master Economie: Economie International & Globalizare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pista Economie Internațională și globalizare, în programul de masterat în economie oferă o analiză fascinantă a evoluțiilor actuale din economia mondială. Studia efectul de creștere economică rapidă în India și China, cu privire la relațiile comerciale internaționale, precum și impactul globalizării asupra inegalității veniturilor. [+]

Traseul International Economics & Globalization în programul de Master în Economie oferă o analiză fascinantă a evoluțiilor actuale în economia globală. Studia efectul de creștere economică rapidă în India și China, cu privire la relațiile comerciale internaționale, precum și impactul globalizării asupra inegalității veniturilor. Aflați totul despre dezbateri urgente de astăzi și să formuleze propriile poziții, pe baza literaturii, precum și cercetări de teren.

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veti regreta alegerea Economie Internațională și globalizare piesa a programului de Economie Master in Amsterdam.... [-]


Master Economie De Afaceri: Economie Manageriale și Strategii

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de economie și strategie managerială a programului de master economie de afaceri se concentrează asupra performanței economice a organizațiilor. [+]

[-]

Master Geografie Umană: Geografia Urbană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Geografie Urban oferă studenților cu o mai buna intelegere a proceselor globale și locale că orașele forma azi. Secolul 21 va fi, fără îndoială, o vârstă urban. [+]

Secolul 21 va fi, fără îndoială, o vârstă urban. Orașele sunt celebrate ca motoare cheie pentru inovare și creștere economică în economia globală și au fost redescoperite și ca locuri atractive pentru a trăi, a lucra și a juca. Piețele locale de locuințe atrag investițiile internaționale, iar gentrificarea revitalizează zonele urbane degradate anterior. Cu toate acestea, această reprezentare a vieții urbane și a orașelor ca locuri de oportunități infinite este doar o parte a povestirii. Este din ce în ce mai clar că nu toate orașele împărtășesc această poveste de succes.

Urbanizarea este, de fapt, foarte inegală și o creștere economică urbană chiar mai mult. În plus, vedem diferențe crescânde în cadrul orașelor. Procesele de polarizare, segregare, fragmentare și privatizare a peisajului urban reprezintă provocări politice și sociale substanțiale pentru guvernele urbane și rezidenții locali.... [-]


Master Geografie Umană: Geografie Mediu

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Geografie Mediu se concentrează pe interacțiunile om-ecosistem și este bine plasată pentru a arunca lumină asupra provocărilor cu care se confruntă descurajatoare mediu planeta noastră. S-ar putea argumenta că am trecut dincolo de capacitatea de transport Pământului și se apropie limitele planetare. [+]

Geografia mediului: Guvernare pentru Sustenabilitate

Maestru în Geografie de mediu se concentrează asupra interacțiunilor om-ecosistem și este bine plasat pentru a arunca lumina asupra provocărilor daunatoare de mediu cu care se confruntă planeta noastră. S-ar putea argumenta că am trecut dincolo de capacitatea de transport Pământului și se apropie limitele planetare. Alte argumente susțin că ingeniozitatea umană ne va echipa pentru a face față noilor provocări în viitor. Acest program se concentrează pe relația dintre oameni și ecosisteme lor. Acest lucru se face prin a lua o perspectivă spațială puternică și cercetarea impactului schimbărilor de mediu, atât la nivel global și local asupra oamenilor.... [-]


Master Geografie Umană: Geografie Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în geografia politică se concentrează pe trei concepte de bază (geopolitică, globalizare și de guvernanță), pentru a explora zone geografice ale lumii noastre politice globalizare. Acestea se referă la dinamica spaflialitćfli ale politicii, inclusiv politica internă, relații internaționale și politică transnaționale, și modul în care acestea pot fi înțelese prin concepte geografice cheie cum ar fi teritoriul, loc, la scară și de rețea. [+]

Geografie politică: Geopolitică, globalizare și guvernarea

Master în Geografie Politică se concentrează pe trei concepte de bază (geopolitică, globalizare și guvernare) pentru a explora geografiile politice ale lumii noastre globalizatoare. Acestea se referă la dinamica spaflialitćfli ale politicii, inclusiv politica internă, relații internaționale și politică transnaționale, și modul în care acestea pot fi înțelese prin concepte geografice cheie cum ar fi teritoriul, loc, la scară și de rețea. Programul va evalua teorii și metode în aceste domenii dinamice de burse și studenții vor fi familiarizați cu geografia politică și geopolitică înainte de a lucra la proiectul lor teză în domeniul. Politica geografică va examina originile, traiectoria și semnificația contemporană a geopolitică și varietățile de abordări geopolitice ale aspectelor materiale și reprezentative ale agenției geopolitice.... [-]


Master in Atomistic Scale Modeling of Chemical, Physical and Biological Systems (ATOSIM)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Perspectivele de carieră

Absolvenții ATOSIM pot să înceapă în calitate de cercetător de doctorat la o instituție academică sau să intre în cercetare și dezvoltare corporativă (de exemplu, la SHELL, Unilever, Proctor & Gamble sau AKZO Nobel). Studenții din țările în curs de dezvoltare sunt optim pozitionate pentru a contribui la dezvoltarea acestui domeniu științific în țara lor de origine, în parteneriat puternic cu instituțiile europene.

În plus, competențele generale dobândite de elevi ATOSIM (gândire analitică, capacitatea de a lucra cu și de a dezvolta instrumente de modelare complexe) oferă, de asemenea, o bază bună pentru ocuparea forței de muncă la instituții financiare mari sau agenții guvernamentale.... [-]


Master in Pedagogical Sciences: Youth at Risk

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Acreditare și gradul de

Calitatea de gradul acestui master a fost acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO). Acest lucru înseamnă că, la finalizarea cu succes a programului elevii vor primi un grad recunoscut legal de Master în științe pedagogice, cu specializarea Tineretul la risc.

Programul de studiu Semestrul 1

Cursuri specializate:

[-]

Master in Physics and Astronomy: Advanced Matter and Energy Physics

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Fizica și Astronomia , o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, este unul dintre cele mai bune programe de fizică experimentală din lume.

Programul AMEP este organizat în trei căi de studiu:

[-]

Master Of Science (MSc), în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase cu un antreprenorial, gândire globală la o carieră internațională în afaceri. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase cu un antreprenorial, gândire globală la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Cum ar trebui firmele să reacționeze la recesiune, la globalizare sau la oportunitățile noilor tehnologii? De ce sunt unele companii de succes cu produse "verzi", în timp ce altele nu sunt? Care model de afaceri va avea succes în industria jocurilor de noroc?

Pentru a înțelege provocările care organizațiile de afaceri se confruntă în prezent, este nevoie de perspective de la mai multe discipline diferite. Acesta este motivul pentru Master in Business Administration oferă o gamă largă de cursuri în Marketing, Management Strategic, Antreprenoriat, Finante, Management Internațional și Managementul Resurselor Umane, care sunt tipice pentru o Master în Business Administration.... [-]


Master Of Science (MSc), în Chimie - științe Analitice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

În cadrul programului de studii universitare de chimie, program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți concentra exclusiv pe aspecte ale chimiei analitice, cum ar fi tehnici analitice moderne, concepte generale și strategii de analiză și diverse domenii de aplicare. [+]

În cadrul programului de studii universitare de chimie , program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă veți concentra pe aspecte ale chimiei analitice, cum ar fi tehnicile analitice moderne, conceptele generale și strategiile de analiză și domeniile de aplicare diferite.

Chimie analitică joacă un rol crucial în multe domenii ale științei și societății. Compuși chimici într-o varietate de materiale și medii trebuie să fie identificate și cuantificate de, de exemplu:

dezvoltarea de noi produse farmaceutice Destrămarea a sistemelor biologice complexe proiectarea de noi materiale durabile și procese chimice

Chimie analitică oferă metodele și tehnicile care fac acest lucru posibil. Impactul său nu se limitează la chimie singur: progrese în medicină, biologie, stiintele mediului și materiale este puternic dependentă de disponibilitatea de noi instrumente analitice, de asemenea.... [-]


Master Of Science (MSc), în Chimie - științe Moleculare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Științele de Moleculară din programul de Chimie Masterat, un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domeniile chimiei care în mod tradițional sunt asociate cu chimia organică și anorganică, cataliza, chimia fizică și chimia teoretică. [+]

Științele de Moleculară din programul de Chimie Masterat , un program de studii comune cu Vrije Universiteit Amsterdam, acoperă domeniile chimiei care în mod tradițional sunt asociate cu chimia organică și anorganică, cataliza, chimia fizică și chimia teoretică.

Chimia organică, biochimia și chimia organometalică sunt fundamentul unei înțelegeri fundamentale a relației dintre structura moleculară și performanță. Acest domeniu oferă societății moleculele și materialele de care avem nevoie pentru sănătate, transport, energie, agricultură și comunicare. Înțelegerea modului în care funcționează moleculele este una dintre cele mai importante provocări la nivel mondial în domeniul chimiei... [-]


Master Of Science (MSc), în Geografia Umană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Geografia umană de la Universitatea din Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. [+]

Geografia umană de la Universitatea din Amsterdam se axează pe geografia urbană și politică. Programul oferă patru specializări: Geografia economică, Geografia mediului, Geografia politică și Geografia urbană.

Geografia este totul despre studiul de oameni, spațiu și locul - și Amsterdam este locul perfect pentru a face acest lucru. Mai întâi de toate orașului Amsterdam în sine este locația perfectă și intersecția de a studia, de a explora, de experiență geografie. În al doilea rând, la Universitatea din Amsterdam, o universitate major de cercetare, ofera un program de Master predate de către unul dintre departamentele de geografie mai bine clasate din Europa continentală. Nu în ultimul rând, Școala de Științe Sociale (GSS) de la Amsterdam prevede o comunitate academică vibrantă și internațională. GSS valori diversitate atât în ​​cercetare și conținutul academic, personalul academic și populației studențești.... [-]


Master Of Science (MSc), în Studii Internaționale De Dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În acest program de Master veți examina inegalitățile globale, variind de la cauzele, caracteristicile și soluțiile posibile. [+]

În acest program de Master veți examina inegalitățile globale, variind de la cauzele, caracteristicile și soluțiile posibile. Studiile de dezvoltare internațională se ocupă de o gamă largă de subiecte precum sărăcia, conflictul, securitatea, inegalitatea socială și de gen, durabilitatea, educația, mediul și relația dintre procesele locale, naționale și globale.

Programul de Master în Studii de Dezvoltare Internațională este ancorat de o preocupare privind inegalitățile globale și caută modalități de a le înțelege, de a le critica și, eventual, de a le depăși. Ea abordează, printre altele, chestiuni precum sărăcia, conflictul, securitatea, drepturile la sol, inegalitatea de gen, educația, dezvoltarea durabilă și schimbările climatice și încearcă să stabilească legături între condițiile locale - atât în ​​mediul rural, cât și urban - .... [-]


Master of Science (MSc) in Biological Sciences

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul de masterat în științe biologice de la UvA oferă piese specializate în:

Ecologie și Evolution

[-]

Master of Science (MSc) in Chemistry (joint degree UvA/VU)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Ca student de chimie din Amsterdam, beneficiați de expertiză, rețele și proiecte de cercetare atât la universități, cât și la institutele de cercetare afiliate.

Melodii

[-]

Master of Science (MSc) in Life Sciences - Bioinformatics and Systems Biology

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Proteine ​​predictie structura si simulare Generarea urmatoarelor generatii

[-]

Master of Science (MSc) in Medical Anthropology and Sociology

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

, Programul nostru intensiv de un an combină cursuri și un proiect Teza bazate pe cont propriu teren individuale.

După finalizarea programului, elevii au:

[-]

Master of Science (MSc) in Psychology (Research MSc)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Orientare internațională

Predate de cercetători internaționali de vârf, programul de Master de cercetare oferă o oportunitate unică de a se specializa în continuare în orice domeniu de psihologie, inclusiv:

[-]

Master of Science (MSc) in Social Sciences (Research MSc)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul vă dezvoltă capacitatea de a construi un proiect de cercetare pentru a rezolva aceste probleme prin utilizarea unor tehnici cantitative și / sau calitative avansate.

[-]

Master of Science (MSc) in Sociology: Migration and Ethnic Studies

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Migrația și studiile etnice a maestrului explorează dinamica mobilității umane în contextul dublu al globalizării și persistența granițelor statului-națiune.

[-]

Master of Science (MSc) in Urban and Regional Planning

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Profilul Student

Mai mult, trebuie să fii critic și să-ți aperi propriul punct de vedere, atât în ​​dezbateri academice, cât și în lucrări scrise.

[-]

Master Of Science (MSc) în Economie De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe plan intern, cât și pe piața în care își desfășoară activitatea. [+]

Acest program de masterat universitar îi învață pe elevi să analizeze funcționarea corporațiilor și a altor organizații dintr-o perspectivă microeconomică clară, atât pe plan intern, cât și pe piața în care își desfășoară activitatea.

Programul pune un accent puternic pe o abordare analitică și cantitativă și modul de gândire, astfel încât absolvenții sunt capabili să desfășoare activități de cercetare în subiectele de economie de afaceri.

Un program de masterat, două piese

Master în economie de afaceri constă din două piese academice de nivel superior într-una din următoarele discipline. Pentru mai multe informații despre piese, consultați programele de piese separate:... [-]


Master Of Science (MSc) în Fizica Matematică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de fizică matematică se transformă și, prin urmare, nu va mai fi oferit în viitorul apropiat ca un program independent pentru noi studenți, ci ca o specializare în programul de masterat în matematică. [+]

[-]

Master Of Science (MSc) în Informatică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Vrei să devii un cercetător bine pregătit, să participi la cercetare cu oameni de știință renumiți atât din Universitatea VU Amsterdam, cât și din Universitatea din Amsterdam. [+]

Fundații de calculare și Simultaneitatea Internet Tehnologie și Web Sisteme de calcul paralel

Cursurile sunt predate la locațiile ambelor universități.

[-]

Master Of Science (MSc) în Sociologie: Sex, Sexualitate Si Societate

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În programul de masterat de gen, sexualitate și societate, veți examina diferențele dintre grupurile de bărbați, grupuri de femei și diferențele dintre aceste grupuri. Aceasta va fi plasată într-o perspectivă mai largă a identităților sociale, a puterii politice și a proceselor de excludere și incluziune. [+]

În programul de masterat de gen, sexualitate și societate, veți examina diferențele dintre grupurile de bărbați, grupuri de femei și diferențele dintre aceste grupuri. Aceasta va fi plasată într-o perspectivă mai largă a identităților sociale, a puterii politice și a proceselor de excludere și incluziune.

Este general acceptat faptul că diferențele dintre bogați și săraci, tineri și bătrâni, între culorile pielii sau între creștini și musulmani sunt factori incontestabili în viața oamenilor. Funcționând ca femeie sau bărbat, cu orientări sexuale deosebite, are o semnificație comparabilă. Sexul, Sexualitatea și Societatea sunt dedicate pentru a spori înțelegerea diferențelor dintre grupurile de femei și grupuri de bărbați, precum și între femei și bărbați. Într-o epocă a globalizării și a migrației transnaționale, noi vedem că noi acte și practici sexuale apar în peisajele culturale fragmentare, de gen, sex, clasă și naționalitate.... [-]


Master Of Science (MSc) în Sociologie: Sociologie Cultural

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în Sociologie culturală examinează modul în care cultura populară și globalizarea mass-media reprezintă amenințări la adresa culturilor naționale și locale. Veți învăța, de asemenea, cum să cercetați cultura într-o perspectivă largă, precum și aspectele sale specifice. [+]

Programul de masterat în Sociologie culturală examinează modul în care cultura populară și globalizarea mass-media reprezintă amenințări la adresa culturilor naționale și locale. Veți învăța, de asemenea, cum să cercetați cultura într-o perspectivă largă, precum și aspectele sale specifice.

Vreți să știți dacă schimbul global de produse media - filme Disney, reviste de modă, muzică populară - reprezintă o amenințare la adresa culturilor locale și naționale? Sau dacă dezvoltarea piețelor de artă din Rusia, China, Brazilia și India adoptă modele și instituții occidentale?

În sociologia culturală, nu numai că veți examina cultura dintr-o perspectivă amplă (mentalități colective, ideologii, orientări religioase, cunoștințe expert și laic), dar veți examina și trăsăturile mai specifice ale culturii (artă, media, cultura populară). Tu se va concentra pe modul în care bunurile simbolice, cum ar fi cărți, opere de artă și modă sunt produse, distribuite și primite. În plus, curriculumul explorează modul în care sunt integrate concepțiile culturale mai largi în relațiile sociale și modul în care se schimbă în timp și variază în funcție de grupurile sociale.... [-]


Master Of Science (MSc) în Stochastics și Matematică Financiare

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master este oferit în colaborare cu Universitatea VU Amsterdam, Universitatea din Utrecht și Universitatea din Leiden. Ca urmare, vă profita de ... [+]

Master of Science (MSc), în Stochastics și Matematică Financiare

Limba de predare: limba engleză

Începe în: Septembrie

Stochastics examinează fenomenele în care șansa joacă un rol central, cum ar fi rezultatele alegerilor, fluctuațiile prețurilor acțiunilor sau interactiuni moleculare într-o celulă vie. Acesta poate fi împărțită în statistici, teoria probabilităților și operațiuni de cercetare stocastice. Matematică financiară este un domeniu important în aplicarea stochastics care oferă posibilități de cercetare fascinante. Programul de masterat Stochastics și financiar Matematică vă trenuri în profunzime completă și lățimea de aceste domenii, atât în ​​teorie și de aplicare. Există o gamă largă de specializări disponibile, pe baza multe domenii în care se aplică Stochastics, domeniul de aplicare a acestora și provocatoare problemele cu care se prezintă. Atât teoretic înclinată și mai mulți studenți, practic, orientat posibilitatea să selectați cursuri specifice pentru a se potrivi interesele lor personale. Programul de Master este oferit în colaborare cu Universitatea VU Amsterdam, Universitatea din Utrecht și Universitatea din Leiden. Ca rezultat, profitați de experiența de patru universități, precum și rețelele și proiectele de cercetare de cooperare la aceste universități.... [-]


Master Of Science (MSc) în Studii Internaționale De Dezvoltare (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. În timpul programului, veți discuta despre transformările societății și traiectoriile de dezvoltare. [+]

Master de cercetare de doi ani în Studii de Dezvoltare Internațională se concentrează pe procesele de dezvoltare și transformări și balanțele de putere în Sudul Global. În timpul programului, veți discuta despre transformările societății și traiectoriile de dezvoltare.

În cadrul acestui program, se va discuta interacțiunea fundamentală dintre factorii sociali, politici, economici, de mediu și cultural, la niveluri multiple de guvernanță, axându-se pe inegalități și justiție socială în problemele actuale. Ca știință teoretică și empirică, IDS studiază dezvoltarea ca un fenomen care rezultă din interacțiunea dintre diferiți actori și procese locale și internaționale, în medii instituționale specifice contextului. Bilanțurile de putere în schimbare au dus la o lume polipentrică multipolară, în care economiile emergente precum China și Brazilia au devenit actori globali și guvernele lucrează tot mai mult în parteneriat cu alți actori în modelarea proceselor de dezvoltare.... [-]


Master Of Science (MSc) în științe Computațională

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Doriți să vă confruntați cu o tornadă în realitatea virtuală și să prezicați calea ei de distrugere? Sau să înțeleagă comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ați putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi utilizat pe un pacient? Sau preziceți modul în care o mulțime s-ar comporta în cazul unui dezastru? [+]

Doriți să vă confruntați cu o tornadă în realitatea virtuală și să prezicați calea ei de distrugere? Sau să înțeleagă comportamentul piețelor financiare? Ce se întâmplă dacă ați putea simula rezultatul unei proceduri chirurgicale înainte de a fi utilizat pe un pacient? Sau preziceți modul în care o mulțime s-ar comporta în cazul unui dezastru?

Ce este știința computațională?

Știința computațională încearcă să explice lumea complexă în care trăim folosind simulări tehnologice. Prin colectarea de date și crearea de modele de computere, oamenii de știință de calcul pot face previziuni cu privire la diferite probleme cum ar fi cum să influențeze fluxul de trafic, cum se va răspândi o epidemie sau probabilitatea ca indivizii să devină dependenți de droguri.... [-]


Master Of Science (MSc) în științe Comunicare (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani MSc pentru studenții care ar dori să fie în fruntea cele mai noi evoluții în înțelegerea rolului de comunicare și mass-media în societate. [+]

Doriți să creați noi cunoștințe și nu să le studiați? Master of Science în știința comunicării este un program de doi ani MSc pentru studenții care ar dori să fie în fruntea cele mai noi evoluții în înțelegerea rolului de comunicare și mass-media în societate.

Creșterea răspândirii mass-mediei și a comunicării în viața noastră, face multe provocări fascinante. Noțiunile mai vechi de media și comunicare trebuie reevaluate, noul mediu media trebuie să fie cartografiat, iar consecințele schimbărilor rapide în noile medii și tehnologii digitale trebuie înțelese. Aceasta constituie nucleul programului de Master în Cercetare în Științele Comunicării.... [-]


Master Of Science (MSc) în științe Comunicare: Comunicare Persuasivă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Comunicarea persuasivă a masterului în știința comunicării abordează procesele de comunicare care urmăresc atingerea unor obiective persuasive specifice în marketing și comunicarea în domeniul sănătății. [+]

În acest masterat, veți studia o varietate de teorii de comunicare în domeniul marketingului și al sănătății și veți învăța cum să aplicați aceste teorii problemelor provocatoare ale comportamentului consumatorului și al sănătății. Folosind cele mai recente informații științifice, veți afla cum și în ce condiții comunicarea poate fi utilizată ca un instrument strategic de informare și influențare a oamenilor. O atenție deosebită este acordată comunicării prin mijloace media și tehnologii noi, inclusiv mediile interactive și sociale.

Această pistă vă învață cum să dezvoltați sistematic și să evaluați mesajele și campaniile de marketing și de comunicare în domeniul sănătății într-o societate digitală aflată în rapidă schimbare. Veți învăța cum utilizatorii folosesc mass-media pentru a-și îndeplini nevoile și modul în care puteți viza publicul, alegeți canalele și instrumentele adecvate, utilizați noile mijloace media într-un mod inovator și evaluați succesul mesajelor și campaniilor.... [-]


Master Of Science (MSc) în științe Criminalistice

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de Master în Forensic Science este unic în Olanda. Programul se distinge de majoritatea programelor internaționale de masterat în științe criminalistice, bazându-se pe o serie de medii științifice și discipline, cum ar fi informatică, fizică, chimie, științe biologice și matematică. [+]

Programul de Master în Forensic Science este unic în Olanda. Programul se distinge de majoritatea programelor internaționale de masterat în științe criminalistice, bazându-se pe o serie de medii științifice și discipline, cum ar fi informatică, fizică, chimie, științe biologice și matematică.

Scopul programului este de a instrui oameni de știință buni, înarmați cu cunoștințe medico-legale și abilități profesionale. Doriți să vă faceți cunoștințele științifice relevante din punct de vedere social în contextul legii și ordinii? Apoi, trebuie să aplicați pentru Forensic Science.

Văzând imaginea de ansamblu - un ochi ascuțit pentru detalii

Domeniul criminalistic este complex și devine tot mai mult în fiecare zi. Medicina științifică este domeniul științei care se ocupă de analiza urmelor rămase în urmă într-o scenă (criminalitate). Pentru a reconstrui evenimentele din trecut, întrebările medico-legale trebuie să răspundă folosind informații care pot fi obținute dintr-o mare varietate de urme, de exemplu ADN, urme digitale, amprente digitale, explozivi etc. Valoarea probantă a acestor urme este determinată de utilizarea metodelor statistice. Numărul de discipline care se reunesc, atât la locul crimei, cât și în timpul anchetei ulterioare, se lărgește, iar competențele necesare devin din ce în ce mai specializate. Nevoia de prezentare generală și de orientare a procesului global crește proporțional.... [-]


Master Of Science (MSc) în Științe Politice: Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Relații Internaționale vă oferă informații despre întrebările fundamentale despre război și pace, despre economia globală, dar și despre justiție și identitate în întreaga lume. Analizează interacțiunile dintre state, organizații internaționale, cetățeni și alți actori nestatali la nivel local, național și supranațional. [+]

Programul Relații Internaționale vă oferă informații despre întrebările fundamentale despre război și pace, despre economia globală, dar și despre justiție și identitate în întreaga lume. Analizează interacțiunile dintre state, organizații internaționale, cetățeni și alți actori nestatali la nivel local, național și supranațional.

Doriți să înțelegeți mai bine caracterul în schimbare al politicii globale? Oferim un program distinctiv care este:

Cuprinzătoare în ceea ce privește temele și regiunile lumii. Oferim cursuri multiple privind pacea și securitatea, economia politică internațională, drepturile omului, migrația și problemele de mediu globale, printre multe altele. Cursurile noastre acoperă toate regiunile lumii și / sau relațiile dintre regiuni. Bazat în IR în secolul 21: programul nostru se distinge prin accentul pus pe procesele și instituțiile transnaționale. Se bazează pe perspective interdisciplinare și se angajează într-o gamă largă de abordări teoretice și metodologice în cadrul disciplinei Relațiile Internaționale. Cercetarea a condus: personalul nostru larg de cadre didactice internaționale este format din cercetători angajați, care se dedică din propria lor muncă pentru a învăța cum să facă cercetări empirice și să dezvolte o înțelegere teoretică. Programul reflectă în mod explicit relația dintre munca academică și practica politică și include cursuri co-învățate de personalul academic și factorii de decizie politică. Profilul Student ... [-]

Master of Science in Econometrics: Financial Econometrics

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Econometrie financiară acoperă subiecte cum ar fi seria non-linear timp, modelele de volatilitate, și de stabilire a prețurilor de instrumente derivate complexe, în timp ce Stochastic Calcul vă ajută să obțineți o cunoaștere de lucru de teoria probabilităților, procese stocastice și stocastice calcul. Un al treilea curs poate fi ales din varietatea largă oferită pentru toate pistele de econometrie. Partea a doua vor fi cheltuite pentru finalizarea unei teze în Econometrie financiară. Un membru al personalului de cercetare de la Departamentul de Economie cantitativă va supraveghea activitatea dumneavoastră.... [-]


Master Of Science în Contabilitate și Control: Contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Master of Science în contabilitate & Control este un program intensiv, selectivă, asigurarea unui standard ridicat de educație academică. Ea are un puternic ... [+]

Programul de Contabilitate și Control Masterat al Universiteit van Amsterdam (UvA) are un accent internațional puternic. Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții financiare, nu numai în audit și consultanță, dar și în industrie, bancar sau de guvern.

Programul de studiu

Contabilitate și control: contabilitate

Master Business School din Amsterdam Business School vă oferă o bază solidă pentru o carieră în managementul contabil sau financiar. Acest program de un an combină rigoare academică cu relevanță practică, având în același timp un accent internațional puternic. În acest fel, vă dezvoltați cunoștințele profesionale, precum și abilitățile intelectuale. Programul are două piese: contabilitate și control. Linia de contabilitate este concepută în primul rând pentru studenții care aspiră să fie un specialist în contabilitate financiară, un auditor sau un manager financiar.... [-]


Master Of Science în Contabilitate și De Control: De Control

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții financiare, nu numai în audit și consultanță, dar și în industrie, bancar sau de guvern. Programul constă dintr-o cale Contabilitate și o pistă de control. [+]

Programul de Contabilitate și Control Masterat al Universiteit van Amsterdam (UvA) are un accent internațional puternic. Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții financiare, nu numai în audit și consultanță, dar și în industrie, bancar sau de guvern.

Programul pe scurt

Cercetatorii si lectori de la Business School Amsterdam (ABS) sunt experți internaționali.

[-]

Master Of Science în Dezvoltarea Copilului și Educația (prin Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, educație și dezvoltarea copilului. [+]

Master de cercetare în dezvoltarea copilului și educație este un program intensiv, selectiv de doi ani, care tratează elevii să devină cercetători în domeniul parenting, educație și dezvoltarea copilului.

Studierea Dezvoltarea copilului și educație de la Universitatea din Amsterdam

Programul de Master de Cercetare în Dezvoltarea Copilului și Educație pregătește studenții să conceapă, să proiecteze, să conducă și să raporteze cercetări de înaltă calitate în domeniul dezvoltării și educației copilului. Programul a fost dezvoltat pentru studenții excelent care sunt motivați de a efectua cercetări și care intenționează să urmeze o carieră de cercetare academică în dezvoltarea copilului și educația. Studenții de masterat de cercetare dobândesc cunoștințe aprofundate disciplinare, familiaritate cu metodologia de cercetare relevantă și experiența practică în realizarea cercetării. Programul nevoie de doi ani pentru a finaliza. În ambii ani de studenți să ia cursuri și să câștige experiență în desfășurarea cercetării.... [-]


Master Of Science în științele Pământului

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Schimbările globale, cererea crescândă de resurse limitate și degradarea și poluarea peisajului, a solului și a apei înseamnă că avem nevoie de profesioniști calificați din științele pământului acum mai mult ca niciodată. [+]

Schimbările globale, cererea crescândă de resurse limitate și degradarea și poluarea peisajului, a solului și a apei înseamnă că avem nevoie de profesioniști calificați din științele pământului acum mai mult ca niciodată. Profesioniști care înțeleg pământul ca un sistem complex și sunt capabili să conducă spre un viitor mai durabil.

Ce vă puteți aștepta de la Științele Pământului la UvA

Cu noi, veți studia într-un mediu inspirator în care oamenii de știință lucrează într-un cadru interdisciplinar stimulator pe marginea între geografia fizică, ecologia, hidrologia și chimia mediului.

În cadrul Institutului pentru Biodiversitate și Dinamica Ecosistemelor (IBED) vă oferim o gamă largă de facilități moderne și de ultimă generație (laboratoare de e-științe, inclusiv GIS, teledetecție și modelare geoecologică, chimie sol și mediu și laboratoare de eroziune ) pentru a vă permite să lăsați cursul dvs. să îndeplinească cele mai recente standarde științifice.... [-]


Master Sociologie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Sociologie la Universitatea din Amsterdam oferă un program cuprinzător care se concentrează pe problemele sociale actuale. [+]

Master în Sociologie la Universitatea din Amsterdam oferă un program cuprinzător care se concentrează pe problemele sociale actuale. Programul de masterat în Sociologie vă învață cum să vă gândiți în mod independent la problemele sociologice și vă oferă o înțelegere solidă a teoriei și metodelor sociologice.

În acest program, veți dobândi abilități intelectuale și practice, permițându-vă să analizați problemele, structurile și procesele legate de coexistența oamenilor.

Cu o gamă largă de cursuri oferite, de Master în Sociologie vă oferă posibilitatea de a pune împreună propria curriculum într-un spectru larg sociologic.

Profilul Student ... [-]

Master în Administrarea Afacerilor: Antreprenoriat și Inovare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase cu un antreprenorial, gândire globală la o carieră internațională în afaceri. [+]

Master în Administrarea Afacerilor își propune să fie gateway-ul pentru studenții ambițioase cu un antreprenorial, gândire globală la o carieră internațională în afaceri. Veți obține o înțelegere profundă a managementului într-una din cele șapte specializări pe care le puteți alege. Veți fi provocați să rezolvați cazuri reale prezentate de partenerii noștri corporativi.

Programul de Antreprenoriat și Inovație este una din cele șapte posibile piese de specializare din programul de Master în Administrarea Afacerilor. Dacă sunteți o persoană dinamică și creativă a cărui ambiție este de a aplica aceste aptitudini într un mediu de afaceri, spirit antreprenorial și inovare piesa la Business School Amsterdam (ABS) este ieșirea ideal pentru creativitatea.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor: Antreprenoriat și Management în Industriile Creative

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de un an are un accent internațional puternic și reflectă o abordare bazată pe cercetare în domeniul de Business Administration, în general, și EMCI, în special. Dacă doriți să fie direct implicat în una din industriile creative sau de a aplica lecțiile învățate de la ei în alte sectoare, piesa EMCI vă va oferi cu împământare perfectă. [+]

Acest program de un an are un accent internațional puternic și reflectă o abordare bazată pe cercetare în domeniul de Business Administration, în general, și EMCI, în special. Dacă doriți să fie direct implicat în una din industriile creative sau de a aplica lecțiile învățate de la ei în alte sectoare, piesa EMCI vă va oferi cu împământare perfectă.

Despre aceasta piesa

Acest program de Master de un an implică cursuri care se rotesc în jurul conceptelor de bază ale creativității și inovării. Teoriile desigur EMCI adresează întrebarea: ce face industriile creative diferite de industrii normale? Acesta acoperă industriile clasice, cum ar fi pictura si teatru, precum și cele mai recente, cum ar fi filme și jocuri pe calculator.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor: Conducere și De Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de un an este destinat celor care doresc să-și urmeze cariera în conducere și management. Traseul vă va înzestra cu cunoștințele academice de care aveți nevoie cu privire la modul de a conduce și de a gestiona oamenii în mod responsabil și cu succes. [+]

Acest program de un an este destinat celor care doresc să-și urmeze cariera în conducere și management. Traseul vă va înzestra cu cunoștințele academice de care aveți nevoie cu privire la modul de a conduce și de a gestiona oamenii în mod responsabil și cu succes.

Suntem în contact strâns cu cei responsabili de leadership, management și schimbare în organizații și cursurile noastre sunt în continuă evoluție pentru a fi la curent cu schimbările din lumea afacerilor. Șansele pe piața forței de muncă după încheierea aceasta piesa se află în consultanta in management, management general, management de dezvoltare, managementul resurselor umane, precum și recrutarea și managementul talentelor.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor: De Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pista de marketing vă va oferi cu intuiții necesare pentru a identifica oportunități de marketing și de a dezvolta strategii eficiente de punere în aplicare. [+]

Acest program de un an are un accent internațional puternic și reflectă o abordare bazată pe cercetare în domeniul de Business Administration, în general, și de marketing, în special. Marketingul este un aspect interesant de lumea afacerilor de astăzi, a cărui continuă schimbare de mediu și a noilor tehnologii se schimbă modul în care gândim despre și să pună în aplicare deciziile de marketing.

Pista de marketing vă va oferi cunoștințele necesare pentru a identifica oportunitățile de marketing și pentru a dezvolta strategii eficiente de implementare.

Despre aceasta piesa

Acest program de Master de un an implică trei cursuri de bază: Teorii de marketing, comportamentul consumatorului și strategia de marketing . Teorii ale marketing se concentreaza pe teoriile cheie și în curs de dezvoltare care sunt modelarea Marketing Management si marketing gândit astăzi. Oferă o privire de ansamblu asupra situației în care a început gândirea academică de marketing și ce cercetări se desfășoară în prezent cu privire la cele mai presante probleme de marketing pentru directorii de marketing în prezent. Cursul Comportamentul consumatorului oferă perspective asupra modului în care oamenii se comportă în calitate de consumatori și discută implicațiile teoretice și manageriale ale astfel de comportament pentru firme. În timpul cursului strategie de marketing, veți învăța să se aplice cadrelor strategice de marketing și de gândire la diferite probleme de marketing, dezvoltând soluții bazate pe dovezi la probleme complexe.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor: Management Internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pista de management internațional este una dintre cele șapte posibile piese de specializare în programul de Master Business Administration. [+]

Pista de management internațional este una dintre cele șapte posibile piese de specializare în programul de Master Business Administration. Dacă sunteți în căutarea unei cariere care vă duce la diferite părți ale lumii și vă permite să exercite o influență la nivel transfrontalier, pista de Management International de la UVA Amsterdam Business School (ABS) va apela, fără îndoială, la tine.

Personalizați programul selectând dintr-o selecție de mai mult de 20 de cursuri elective; pregăti pentru cariera ta cu studii de caz din lumea reală și cursuri de nivel superior oaspeți; beneficia de un accent de cercetare puternic, personal calificat, internațional și colegi din întreaga lume. Administrare a Afacerilor: Management Internațional ... [-]

Master în Administrarea Afacerilor: Strategie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul de un an are un accent internațional puternic și reflectă o abordare bazată pe cercetare în domeniul de Business Administration, în general, și de strategie, în special.

Despre aceasta piesa

În celelalte cursuri vă va discuta punerea în aplicare a strategiilor și proiectarea structurilor organizatorice eficiente și sisteme de control, inclusiv moduri de a ajuta companiile să devină mai flexibile.

Structura programului

Master of Science in Business Administration este un program de un an de 60 de credite ECTS (credite ECTS 1 = 0,5 SUA credite). Anul universitar ruleaza din septembrie până la începutul lunii iulie și este împărțit în două semestre, fiecare cu trei perioade.... [-]


Master în Fizică și Astronomie: Astronomie și Astrofizică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie, o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în aspectele observaționale și teoretice ale astronomiei și astrofizicii moderne. [+]

Astronomie și astrofizică de doi ani în programul de masterat Fizică și astronomie , o diplomă comună cu Vrije Universiteit Amsterdam, vă oferă o pregătire amănunțită în aspectele observaționale și teoretice ale astronomiei și astrofizicii moderne. Domeniul dinamic al astronomiei și astrofizicii câștigă în prezent importanță la nivel mondial. Noile generații de instrumente - situate pe suprafața pământului și în spațiu - ne permite de a studia originea, structura și evoluția planetelor, stele, sisteme stelare, și universul într-un mod mai profund decât oricând înainte.

Este astronomia și astrofizica în Amsterdam piesa pentru mine?

Dacă sunteți dornici să explorați modul în care legile fizicii joacă în univers, astronomia și astrofizica ar putea fi calea pentru voi. Evident, va trebui să aveți un fundal solid în fizică și matematică la nivel de licență (cu cel puțin câteva cunoștințe de bază despre astronomie). În plus, aveți un interes puternic în:... [-]


Master în Fizică și Astronomie: Fizică Teoretică

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Fizica teoretică a capturat imaginatia pentru multe generații. Este un domeniu foarte provocator și foarte interesant, care încearcă să răspundă la întrebări profund fundamentale, cum ar fi: ce este materia din ?, ceea ce este de natura spațiului și timpului? Aceasta necesită un nivel ridicat de sofisticare conceptuală și tehnică. [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Fizica teoretică a capturat imaginatia pentru multe generații. Este un domeniu foarte provocator și foarte interesant, care încearcă să răspundă la întrebări profund fundamentale, cum ar fi: ce este materia din ?, ceea ce este de natura spațiului și timpului? Aceasta necesită un nivel ridicat de sofisticare conceptuală și tehnică.

Este Fizica Teoretica de la UVA studiului pentru mine?

Este, dacă:

sunt fascinat de fizica si legile stiintei doresc să înțeleagă la un nivel fundamental de ce contează este ceea ce este și cum acest lucru afecteaza lumea din jurul nostru bucura de a explora și dezvolta modele matematice au o capacitate mare de abstractizare sunt dispuși să sape adânc pentru a găsi soluții la probleme de fizica au o cunoaștere profundă a teoriei specială a relativității, mecanica cuantică, fizica statistică, electrodinamica, calcul și algebră liniară (și cunoștințe de bază a materiei condensate și fizica particulelor este un avantaj). Ce fizica teoretica la UVA trebui să-mi ofere? ... [-]

Master în științe Actuariale și Finanțe Matematice: General

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în știința Actuarială și Finanțe Matematice (ASMF) este o diplomă de master de sine stătătoare. Linia Financiară Matematică este unică prin faptul că cursurile sale includ toate cele mai recente evoluții internaționale, cum ar fi managementul riscului financiar și de solvabilitate, reglementarea și supravegherea, date importante, stabilirea prețurilor și durabilitatea sistemelor de pensii. [+]

Master în știința Actuarială și Finanțe Matematice (ASMF) este o diplomă de master de sine stătătoare. Linia Financiară Matematică este unică prin faptul că cursurile sale includ toate cele mai recente evoluții internaționale, cum ar fi managementul riscului financiar și de solvabilitate, reglementarea și supravegherea, date importante, stabilirea prețurilor și durabilitatea sistemelor de pensii.

Traseul general din programul ASMF Master oferă o bază excelentă pentru cariera ta de manager de risc sau de actuariat. Ceea ce face acest program unic unic este gama sa de cursuri, care incorporează toate cele mai recente evoluții internaționale - gândiți-vă la Big Data Science, prețuri consistente la piață, modelare a riscului sistemic și asigurări comportamentale și finanțe - -pentru tehnicile, practicile și perspectivele de care aveți nevoie, va trebui să vă începeți cariera.... [-]


Master în științe Actuariale și Finanțe Matematice: Managementul Cantitativ Al Riscului

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Catedra de management al riscului cantitativ în programul de Master în Științe Actuariale și Finanțe Matematice oferă o bază excelentă pentru cariera ta de manager de risc. [+]

Catedra de management al riscului cantitativ în programul de Master în Științe Actuariale și Finanțe Matematice oferă o bază excelentă pentru cariera ta de manager de risc. Ceea ce face unic acest program un an este curriculum-ul său integrat de ultimă oră și o gamă largă de cursuri. Acestea includ toate cele mai recente evoluții internaționale - gândiți-vă la Big Data Science, prețurile consistente ale pieței, modelarea riscului sistemic și asigurarea comportamentală și finanțele - precum și abilitățile avansate și metodologia, practicile și perspectivele de care aveți nevoie pentru a vă începe cariera.

Programul de gestionare a riscului cantitativ (QRM) este încorporat în MSc în știința actuarială și matematică. Universitatea din Amsterdam are o tradiție deosebit de puternică în domeniul științelor actuariale și al gestionării riscului cantitativ, care nu este comparabil în Țările de Jos. Experți internaționali de conducere desfășoară aici cercetări de nivel mondial; ne mândrim cu legăturile puternice și cu sprijinul instituțiilor financiare și de asigurări ale lumii.... [-]


Master științe Politice: Economia Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cum forțele economice și politice globale forma viața și viitorul cetățenilor, afaceri și societatea civilă? De procesele politice și de guvern? Aceasta piesa se axează pe interacțiunea "economiei" și "politica", ambele concepute în linii mari. [+]

Cum forțele economice și politice globale forma viața și viitorul cetățenilor, afaceri și societatea civilă? De procesele politice și de guvern? Aceasta piesa se axează pe interacțiunea "economiei" și "politica", ambele concepute în linii mari. Acesta acoperă solul din "economie pentru non-economiști de a intelege modul in care sunt modelate de" regulile jocului ", gândindu-se cum să o economie globală deschisă dă naștere la" noi "conflicte și la un val de noi mișcări politice. Veți explora probleme critice cu care se confruntă lumea în curs de dezvoltare și dezvoltate, din Asia în Europa la America - provocări contemporane, cum ar fi migrația, lupta pentru dezvoltare, sau o mai bună guvernare a pieței financiare. De asemenea, vom explora provocările politice, cu o dimensiune etică, cum ar fi politicile sociale sau de putere corporative și inegalitățile sociale, astfel încât să înțeleagă mai bine modul în care această joacă în medii politice diferite.... [-]


Master științe Politice: Politica Europeană și Relații Externe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Politici Europene și Relații Externe oferă studenților, cu o înțelegere aprofundată a politicii și puterii Europei într-o lume din ce în ce mai diverse, interdependente, și multi-polare. [+]

În Master în Politica Europeană și Relațiile Externe , veți analiza politica și puterea în Europa. Programul se concentrează pe provocările Europei ca parte a unei lumi tot mai interdependente, globalizate și multipolare. Vi se vor oferi instrumentele analitice, teoretice și empirice pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a rolului UE de actor internațional. Veți câștiga, de asemenea, cunoștințe despre dimensiunile interne și externe ale politicilor UE, cum ar fi, de exemplu, criza economică, provocările legate de securitate, mediu, criza refugiaților, creșterea populismului, comerțul, precum și rolul UE în vecinătatea sa imediată lumea și multe alte subiecte. Predarea noastră este condusă de cercetare, iar programul nostru oferă acces la seminarii și dezbateri ale comunității de cercetare a ACCESS Europe.... [-]


Master științe Politice: Politici Publice și De Guvernare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În Master în Politici Publice și Guvernare, veți învăța să analizați critic politicile publice într-un cadru politic controversat. Programul se concentrează atât pe cercetare și practică, cât și pe teoria și practica legăturilor, analizând cazuri interesante și invitând vorbitori inspirați. [+]

În Master în Politici Publice și Guvernare veți învăța să analizați critic politicile publice într-un cadru politic controversat. Programul se concentrează atât pe cercetare și practică, cât și pe teoria și practica legăturilor, analizând cazuri interesante și invitând vorbitori inspirați.

Calea de politică publică și guvernare pregătește studenții să îndeplinească cerințele pentru acțiuni publice eficiente și legitime în cadrul unor situații politice complexe și adesea controversate. Programul îi ajută pe elevi să dezvolte analiști ca fiind critice și designeri inovatoare prin corelarea cercetare și practică, teorie și acțiune la "magazinul podea" la nivel local, național, european și internațional. Oportunitati sunt furnizate pentru a studia munca politicilor la și între aceste niveluri.... [-]


MSc Brain and Cognitive Sciences: Cognitive Science

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Programul de Master în Cercetare și Științe Cognitive formează o arenă provocatoare, interdisciplinară și internațională, în care cercetătorii și studenții foarte motivați se străduiesc să înțeleagă creierul, dezvoltarea și tulburările sale.

Programul de Master de Cercetare în Brain și Științe Cognitive este oferit de Institutul de Studii Interdisciplinare (IIS), în strânsă colaborare cu Centrul de Brain și Cogniție din Amsterdam (ABC).

Programul contur

Programul de masterat își propune să pregătească studenții să devină experți în subdomeniul lor specific al științelor creierului și cognitiv, dar cu o înțelegere și apreciere clară a contribuției făcute de celelalte sub-domenii. ... [-]


MSc Communication Science: Entertainment Communication

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

Studiind Entertainment Comunicare de la Universitatea din Amsterdam

Amsterdam este un mediu fascinant, saturat-media. ASCOR este cel mai mare institut de cercetare Științele Comunicării în Țările de Jos, și este printre cele mai mari din întreaga lume. Programul său de doctorat internațională învățat limba engleză-are mai mult de 30 de studenți.

Certificat de grad

Divertisment Comunicarea este o piesa de programul de gradul acreditat Știința Comunicării.

Acestea sunt doar câteva dintre mai multe subiecte diferite, care sunt posibile în aceasta piesa.

[-]

MSc Cultural and Social Anthropology

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

cunoaștere a metodelor de cercetare calitative, inclusiv observarea participant și intervievarea capacitatea de a scrie bine și argumenteze coerent capacitatea de a prezenta în mod eficient munca ta si idei sensibilitate la complexitatea și diversitatea disciplinei antropologic abilitățile de a înțelege și aborda în mod eficient problemele interculturale capacitatea de a obține cunoștințe aprofundate pe o anumită temă într-o perioadă scurtă de timp. De ce studiem antropologia culturală și socială din Amsterdam? [-]

MSc Econometrics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

ECONOMIE MATEMATICA

Fiecare piesa are electives, precum și cursuri de teren pentru tine de a alege de la.

Grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă acreditată în mod legal de master în Econometrie și titlul de Master of Science (MSc).

Puteți combina acest program cu un Master în matematică pentru o diplomă dublă.

Topul și reputația [-]

MSc Econometrics: Big Data Business Analytics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

O suplimentare 25 oră sunt necesare pentru pregătirea de clasă, temele, dezbateri, cazuri și timp de calculator.

În primul semestru, veți fi dat o bază solidă în econometrie cu mai multe cursuri de bază pentru studenții toate piesele. General Equilibrium Teoria te învață să formuleze model de echilibru general și să înțeleagă proprietățile sale de bază, și să evalueze critic ipotezele care stau la baza modelului și implicațiile. Prin avansat Econometrie 1 și 2, veți obține o înțelegere profundă a teoriei econometrice, practică și inferență folosind o varietate de tehnici avansate.

Fundalul teoretic și aplicații economice de teoria jocurilor vă trenuri în abilitatea de a modela situații de luare a deciziilor interactive folosind tehnici de joc teoretic, și calcula și caracteriza rezultatele acestora echilibru.... [-]


MSc Econometrics: Mathematical Economics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Cu un personal didactic excelent și un mare respect pentru gândire critică, esti sigur de a găsi discuții provocatoare, plină de satisfacții și de cercetare o experiență de ansamblu de neuitat.

dobândi competențele necesare pentru modelarea matematică și statistică; deveni un expert în mecanica care canaliza licitarea contemporan și model de comportament economic dinamic.

Amsterdam School of Economics "Master în Econometrie oferă o pregătire echilibrată și riguroasă în analiza cantitativă a problemelor din economie și finanțe. Veți deveni fluent în aplicarea metodelor matematice și statistice avansate, susținute de pachete software moderne, cum ar fi e-Views și Matlab. Multidisciplinare program de un an constă în cursuri avansate în economie atât matematice și econometrie.... [-]


Msc Economie: Piețe și Reglementare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de cercetare bazat pe un an universitar are un puternic accent internațional asupra funcționării piețelor și a reglementării acestora. [+]

Acest program de cercetare bazat pe un an universitar are un puternic accent internațional asupra funcționării piețelor și a reglementării acestora.

Structura programului

Master of Science în economie este un program de un an de 60 de credite ECTS (1 ECTS credit = 0,5 SUA de credit). Programul curs este prezentat mai jos. Anul universitar ruleaza din septembrie până la începutul lunii iulie și este împărțit în două semestre, fiecare cu trei perioade. Vă rugăm să consultați calendarul academic pentru datele exacte.

Primul semestru

În prima perioadă veți dobândi un nivel avansat de înțelegere a nucleului economiei: Microeconomie și Teoria jocurilor, Macroeconomie și Econometrie Aplicată. În această primă parte veți alege piesa de specializare. În a doua parte a primului semestru, vă veți înscrie în primele trei cursuri de specializare, Organizația și Reglementarea Industrială Avansată, urmată de cursul intensiv Empirical Market Analysis.... [-]


Msc Economie: Politica Monetară și Sectorul Bancar

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veți regreta în urma cursului de politică monetară și bancare a MS în economie din Amsterdam. [+]

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veți regreta în urma cursului de politică monetară și bancare a MS în economie din Amsterdam.

Structura programului

Master of Science în economie este un program de un an de 60 de credite ECTS (credite ECTS 1 = 0,5 SUA credite). Programul curs este prezentat mai jos. Anul universitar ruleaza din septembrie până la începutul lunii iulie și este împărțit în două semestre, fiecare cu trei perioade. Vă rugăm să consultați calendarul academic pentru datele exacte.... [-]


Msc Economie: Politică Publică

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veți regreta urmărirea urmăririi politicii publice a programului de Master în economie din Amsterdam. [+]

Profesori distinși la Școala de Economie din Amsterdam combina abilitățile de predare eminenti cu o agendă de cercetare activă, rezultând într-un program care este atât de intensivă de cunoștințe și bazate pe cercetare. Nu veți regreta urmărirea urmăririi politicii publice a programului de Master în economie din Amsterdam.

Structura programului

Master of Science în economie este un program de un an de 60 de credite ECTS (1 ECTS credit = 0,5 SUA de credit). Programul curs este prezentat mai jos. Anul universitar ruleaza din septembrie până la începutul lunii iulie și este împărțit în două semestre, fiecare cu trei perioade de studiu. Vă rugăm să consultați calendarul academic pentru datele exacte.... [-]


Msc Economie De Afaceri: Dreptul Concurenței și Economie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program de cercetare bazat pe un an de masterat are un accent internațional puternic asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate. [+]

Acest program de cercetare bazat pe un an de masterat are un accent internațional puternic asupra funcționării organizațiilor în medii competitive reglementate.

Concurența este unul dintre principiile principale de organizare a economiei de piață. Companiile funcționează mai bine din cauza acesteia; legile îi protejează procesele, iar instituțiile internaționale aplică aceste legi atunci când concurența intră în pericol.

În cursul Legii concurenței și economiei , studenții programului de Master în economie de afaceri învață să înțeleagă complexitatea concurenței și reglementările care o guvernează. O pistă pentru viitori lideri de afaceri și factori de decizie politică care ar putea să se bucure de muncă pe piețele competitive și pe piețele competitive.... [-]


MSc Human Geography: Economic Geography

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Geografia este totul despre studiul de oameni, spatiu si locul - și orașul de la Amsterdam în sine este locația perfectă și intersecția de a studia, de a explora și de experiență geografie.

Învățătura în aceasta piesa este organizat în grupuri mici. Acest lucru duce la mici comunități de cercetare la scară în care personalul academic și studenții colaboreze strâns într-un mediu mai puțin formal și mai deschis.

Ambiție în cercetare?

Pentru studenții interesați de acest domeniu de studiu, oferim de asemenea o de doi ani Programul de cercetare Master în Studii Internaționale de Dezvoltare și Studii urbane.

[-]

MSc in Artificial Intelligence

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

[-]

MSc in Business Administration: Digital Business

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

beneficiați de o concentrare puternică asupra cercetării, de personalul internațional de înaltă calificare și de colegii din întreaga lume. Administrarea Afacerilor: Afaceri Digitale

Master of Science in Business Administration este un program de un an de 60 de credite ECTS (credite ECTS 1 = 0,5 SUA credite).

Această parte a programului este extinsă de oportunitatea de a selecta două cursuri elective, permițându-vă să adaptați programul la propriile interese și abilități și pentru a reduce diferența dintre teorie și practică în The Business Lab.

Laboratorul de afaceri

Doriți să testați dacă puteți rezolva un caz de afaceri real?

[-]

MSc In Finante: Finante Corporative

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de finanțe corporatist al programului Master în Finanțe explorează astfel de decizii în timp: de la structurarea fuziunilor și achizițiilor până la restructurarea de la primejdie financiară, de la IPO-uri și ofertele de capitaluri proprii la structurarea și evaluarea capitalului. [+]

Companiile de orice dimensiune se confruntă permanent cu decizii financiare. Programul de finanțe corporatist al programului Master în Finanțe explorează astfel de decizii în timp: de la structurarea fuziunilor și achizițiilor până la restructurarea de la primejdie financiară, de la IPO-uri și ofertele de capitaluri proprii la structurarea și evaluarea capitalului.

Aveți o minte ascuțită și o fascinație cu numere și guvernare? Vă vedeți că lucrați cu o bancă sau o firmă de consultanță? Apoi, aceasta poate fi piesa dvs. în cadrul programului de Master de Finanțe.

Pregătiți-vă pentru o carieră în lumea financiară, de consultanță sau de afaceri; să învețe să analizeze decizii financiare complexe pentru a descoperi forțele subiacente; beneficiază de studierea într-o facultate cu forte majore în lumea finanțelor. ... [-]

MSc in Information Studies

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. [+]

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. It examines the interaction between people, organisations and any existing information systems, with the aim of creating, replacing, improving or understanding information systems.

Information studies tackles systemic problems first rather than individual pieces of technology within that system: it focuses on understanding information problems from the perspective of the stakeholders involved, and then applying technologies as needed. Not only aspects of computer science are incorporated, but also aspects of research fields like cognitive science, commerce, communications, management, philosophy, public policy, and the social sciences.... [-]


MSc in Information Studies: Information Systems

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

sunteți interesat în modul în care oamenii interacționează cu (nou) tehnologie și mass-media, precum și modul în care acestea sunt acceptate, împiedicate și influențate de ele doriți să analizeze sistemele de aprovizionare, depozitare și comunicații de informații prin intermediul diferitelor medii (cum ar fi video, vorbire și text) doriți să facă conexiuni între management organizational / corporative și persoanele responsabile pentru dezvoltarea de soluții tehnologice Programul analizează subiecte, cum ar fi: tehnologie web semantic intimitate instrumente cognitive

Orașul Amsterdam este ideal pentru cercetare aceste subiecte. Acesta oferă un mediu de inovare neegalat, și este una dintre cele mai importante centre europene în domeniul TIC și new media.... [-]


MSc in Logic

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Master Logic se bucură de o reputație internațională puternică ca un program excelent de formare de cercetare. Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică. [+]

Absolvenții programului frecvent trece la a deveni actori-cheie în comunitatea internațională de cercetare logică.

Programul a fost înființată în 1995 de către Institutul de Logic, limbă și de Calcul (ILLC), și rămâne ferm încorporat în acest institut de cercetare, cu membrii personalului din domeniul Informatică, Filosofie, Științe Cognitive, (Computational) Lingvistică și Matematică. Scopul și spiritul care stau la baza Master logica este de a conecta cercetare fundamentală tradițională în științele formale cu o mare varietate de aplicații care variază de la Științe informatice la Lingvistică și Filosofie.

În funcție de mediul lor, elevii pot alege între patru trasee:... [-]


MSc in Political Science

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations. [+]

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations.

We study politics broadly, addressing interactions between the political system, the economy and civil society. A core theme of the teaching curriculum of the Department is Transnational Politics.

At the Graduate School of Social Sciences, we offer the following tracks in the Master’s programme in Political Science:... [-]


MSc in Psychology: Human Resource & Career Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job. [+]

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job.

How do you recruit and select the right people for the right job? What are the best ways to retain, reward, and assess people? Do you influence your career choices or are they determined by others? What is required for a successful career these days and how can you help people achieve that?

Questions such as these are explored in the Human Resource & Career Management track.

Important topics in this field are:

Recruitment Psychological assessment and personnel selection Employee retention Performance appraisal Remuneration Career development Career planning Job market skills Study program ... [-]

MSc in Security and Network Engineering

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

[+]

END este programul de Master singurul academice în Țările de Jos, care se concentrează pe înțelegerea, dezvoltarea și întreținerea sistemelor informatice complexe și rețele. Se ridică întrebări de genul:

Cum să aplicați diferite componente software în cadrul unei arhitecturi complexe, pentru a termina cu un sistem de lucru eficient?

END este unic din cauza:

îndrumarea individuală de către cadrele didactice de top-notch, cu o vastă experiență atât în ​​cercetare și industrie coeziunea socială puternică printre foarte motivați, calificați și internațional populația de student design unic laboratorul END

Veți învăța pentru a urmări dovezi digital pe toate nivelurile, de la un singur calculator la o rețea mare. Te învață să urmăriți în jos criminalității informatice și să documenteze dovezile digitale într-un mod care va rezista în instanță. Cursul de cale "criminalității informatice și criminalistica" achiziționarea de date capacele infrastructurilor TIC în scopuri de investigație într-un mod forensically sunet.... [-]


Msc în Antropologia Culturală și Socială: Antropologia Aplicată

Campus Cu normă întreagă 12  September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicativ, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegere acolo unde este necesar, oferim posibilitatea de a ne specializa în Antropologie Aplicată. [+]

Pentru studenții care doresc să efectueze cercetări care au un caracter aplicabil, care vizează rezolvarea problemelor sau contribuția la înțelegerea în cazul în care acest lucru este direct necesar, oferim posibilitatea de a ne specializa în Antropologia Aplicată.

În acest tip de cercetare, metodele și teoriile cercetării antropologice sunt folosite pentru a oferi perspective și sugestii la problemele practice cu care se confruntă partide non-antropologice precum guverne, companii, ONG-uri sau alte organizații. Elevii efectuează cercetări în colaborare cu astfel de organizații. Ca parte a răspunsului la întrebările lor de cercetare, elevii studiază problema și organizația: este necesară o înțelegere aprofundată a intereselor, culturii și moralei organizației pentru a înțelege modul în care membrii acesteia percep problema pe care o doresc rezolvată.... [-]


Msc în Contabilitate și Control

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Programul de masterat în contabilitate și control oferă două piese de specialitate de nivel înalt de specialitate: contabilitate și control. [+]

Programul unui maestru, două piese

Programul de Master în contabilitate și control oferă două piese de specialitate de nivel superior de specialitate:

contabilitate Control

Ambele piese oferă o bază comună de cunoștințe în contabilitate și de control, precum și cursuri de specializare în profunzime și subiect.

Grad

După finalizarea cu succes a acestui program, veți primi o diplomă de Master acreditat în Contabilitate și Control și titlul de Master of Science (MSc).

Business School Amsterdam

Școala de Afaceri Amsterdam din cadrul Universității din Amsterdam (UvA) are o reputație excelentă, cu un accent internațional și mulți cercetători și profesori de renume. UvA, plasată pe locul 57 în clasamentul universitar QS World 2016-2017, este un mediu provocator în care gândirea critică și o minte independentă și curioasă pot circula liber.... [-]


MSc în Finanțe: Bancare și Reglementare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cum trebuie gestionate băncile? Care este scopul real al băncilor? Cum ar trebui să reglementăm sectorul bancar? Aceste întrebări se află în centrul programului bancar și de reglementare în programul de Master of Finance. Criza financiară globală din 2008 a determinat o cerere puternică pentru cadre universitare, factori de decizie politică și practicieni în vederea asigurării reglementării micro și macroprudențiale a sectorului bancar modern. [+]

Cum trebuie gestionate băncile? Care este scopul real al băncilor? Cum ar trebui să reglementăm sectorul bancar? Aceste întrebări se află în centrul programului bancar și de reglementare în programul de Master of Finance. Criza financiară globală din 2008 a determinat o cerere puternică pentru cadre universitare, factori de decizie politică și practicieni în vederea asigurării reglementării micro și macroprudențiale a sectorului bancar modern.

Băncile joacă un rol important în economia noastră. Criza recentă ne-a învățat multe despre provocările cu care se confruntă aceste instituții și autoritățile lor de reglementare. Programul de masterat în finanțe vă oferă baza teoretică pentru a analiza problemele cheie și pentru a vă formula propriile opinii motivate cu privire la evoluțiile din domeniul bancar, al gestionării riscurilor, al eticii și al reglementării financiare.... [-]


Msc în Finanțe: Finanțe Imobiliare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. [+]

Finanțarea imobiliară în programul de masterat în finanțe oferă o înțelegere aprofundată a bunurilor imobile în contextul finanțelor internaționale. Cei care au ambiții în gestiunea finanțelor sau a investițiilor trebuie să știe cum să evalueze investițiile imobiliare în raport cu capitalul propriu, venitul fix și alte tipuri de instrumente financiare derivate.

Programul este, de asemenea, relevant pentru o carieră în sectoarele financiare și imobiliare în general. Veți dobândi seturile de competențe cheie aplicate, cantitative și conceptuale necesare pentru a lua decizii complexe care sunt necesare în finanțarea și investițiile imobiliare moderne.... [-]


Msc în Finanțe: Finanțări Cantitative

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cantitatea de finanțe cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și un interes în analiza (mari) de date și aplicații în domeniul Finanțelor. [+]

Cantitatea de finanțe cantitative este destinată studenților din domeniul Finanțelor cu abilități analitice puternice și interes pentru analiza și aplicațiile (mari) de date în domeniul Finanțelor.

Abilitățile și teoria pe care o veți găsi aici sunt extrem de relevante pentru disciplinele financiare, cum ar fi managementul riscului, gestionarea activelor și sectorul bancar de investiții. Există o cerere mare și în creștere pentru astfel de abilități analitice în lumea finanțelor. Aveți o minte pentru matematică și un interes pentru analiza bazată pe date aplicată pentru luarea deciziilor financiare? Aceasta ar putea fi pista pentru tine.

Devino fluent în modelarea complexă a riscurilor pentru regimurile de reglementare precum Basel III; să înțeleagă și să contribuie la dezvoltarea rolului de date importante în domeniul finanțelor; lansați-vă cariera la o facultate cu o reputație excelentă în domeniul finanțelor, datelor și econometriei. ... [-]

MSC în Finanțe: Managementul Activelor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Economiile populației sunt grupate de fonduri mutuale, care le investesc în acțiuni, obligațiuni, imobiliare, fonduri speculative și alte active, cu scopul de a genera beneficii bune, având în vedere un nivel de risc ales. [+]

Cum ar trebui investitorii instituționali să investească banii clienților lor? Cum pot fondurile de pensii să structureze portofoliul de investiții pentru a obține structuri optime de răspundere a activelor? Ar trebui să acoperiți riscul valutar? Cum prețăm valorile mobiliare? Care este efectul tranzacționării de înaltă frecvență pe piețele financiare? Gestionarea activelor (sau gestionarea investițiilor) analizează portofoliile de active, care de obicei includ stocuri, obligațiuni și numerar pentru persoane fizice sau companii.

Economiile populației sunt grupate de fonduri mutuale, care le investesc în acțiuni, obligațiuni, imobiliare, fonduri speculative și alte active, cu scopul de a genera beneficii bune, având în vedere un nivel de risc ales. Fondurile de pensii investesc contribuții de pensionare pentru a genera fonduri pe termen lung pentru plăți viitoare de pensii. Fondurile de hedging colectează fonduri cu scopul de a genera profituri mari, profitând de oportunitățile de arbitraj de pe piețele de capital. Care sunt strategiile solide pentru fiecare dintre aceste companii? Ce conduce prețurile valorilor mobiliare (inclusiv derivatele) pe care le utilizează? Aceste întrebări sunt ale dvs. pentru a discuta în pista Asset Management.... [-]


MSc în Fizică și Astronomie

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Renume international Materia avansate și Fizică a Energiei Astronomie și astrofizică Fizica vieții și sănătății Știință pentru energie și sustenabilitate fizica teoretică [-]

Msc în Psihologie: Coaching & Vitalitate în Organizații

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Traseul se concentrează asupra psihologiei sănătății ocupaționale, mai exact asupra psihologiei intervențiilor care promovează bunăstarea și funcționarea oamenilor la locul de muncă. [+]

Traseul se concentrează asupra psihologiei sănătății ocupaționale, mai exact asupra psihologiei intervențiilor care promovează bunăstarea și funcționarea oamenilor la locul de muncă. Contextul, dezvoltarea și aplicarea coaching-ului de lucru și a altor intervenții (inclusiv atenția) joacă un rol-cheie în acest sens. Elevii învață cum să dezvolte abordări bazate pe dovezi, să introducă intervenții și să aplice tehnici de coaching.

Care pași proactivi și preventivi puteți lua pentru a asigura dezvoltarea carierei "sănătoase"? Ce pot face organizațiile pentru a contribui la satisfacerea locului de muncă și pentru a promova sănătatea și bunăstarea pe termen lung a angajaților lor? Cum vă puteți întoarce la locul de muncă cu succes și eficient după ce ați fost absent din cauza problemelor de sănătate legate de muncă? ... [-]

MSc în Psihologie: Consultanță și Dezvoltare Organizațională

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

conducere [-]

MSc în Psihologie: Creierul și Cunoașterea în Societate

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Aplicați cunoștințe din domeniul creierului și al științelor cognitive pentru a răspunde la întrebări importante din societate. Elevii învață să înființeze experimente aplicate și să traducă constatările empirice în sfaturi practice. [+]

Aplicați cunoștințe din domeniul creierului și al științelor cognitive pentru a răspunde la întrebări importante din societate. Elevii învață să înființeze experimente aplicate și să traducă constatările empirice în sfaturi practice.

Creierul și mintea

Interesul societății în creier și minte a explodat în ultimii ani. Acest lucru se datorează în parte creșterii cunoștințelor științifice despre relația dintre funcțiile cognitive, cum ar fi atenția și memoria și performanța în viața de zi cu zi, precum și progresele tehnologice care au oferit o perspectivă fără precedent asupra funcționării creierului și noi metode care permit continuu monitorizarea comportamentului sau a funcțiilor cognitive și corporale (de exemplu, internet, purtare, aplicații smartphone). Obiectivul principal al curriculum-ului "Brain and Cognition in Society" este modul în care cunoștințele teoretice și metodologice din domeniul creierului și al cunoașterii pot contribui la răspunsul la întrebările societale.... [-]


MSc în Psihologie: Dezvoltarea și Psihologia Sănătății

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Aproape toți copiii urăsc fumatul, dar aproximativ un sfert dintre tinerii adulți încep să fumeze. Ce sa schimbat între copilărie și maturitate și ce putem face pentru a preveni acest comportament? [+]

Aproape toți copiii urăsc fumatul, dar aproximativ un sfert dintre tinerii adulți încep să fumeze. Ce sa schimbat între copilărie și maturitate și ce putem face pentru a preveni acest comportament?

Întrebări similare pot fi solicitate pentru consumul de alcool, consumul problematic de droguri și activitățile care au început ca distracție nevinovată, cum ar fi jocurile de noroc, dar care au devenit dependente. În plus, excesul de greutate și obezitatea, chiar și la copiii mici, reprezintă una dintre cele mai importante probleme de sănătate din lumea occidentală, cu un impact socio-economic enorm. Ce putem face despre asta?

Un alt subiect important pentru sănătate este rolul stresului în dezvoltarea acestor comportamente, deoarece stresul este recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre factorii cheie care contribuie la dezvoltarea comportamentelor de dependență și a obezității. De asemenea, stresul este legat de abandonul de muncă și de scăderea bunăstării generale.... [-]


MSc în Psihologie: Influență Socială

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Influența socială este o piesă de masterat predată de englezi oferită de Departamentul de Psihologie Socială. [+]

Influența socială este o piesă de masterat predată de englezi oferită de Departamentul de Psihologie Socială.

De ce sunt eficiente unele campanii publicitare și altele nu? Cum încurajăm mai puțini oameni să circule în zonele pietonale? Cum studiem eficacitatea măsurilor de prevenire a evaziunii fiscale? Influenta sociala

Multe organizații și companii beneficiază de influențarea eficientă a comportamentului cetățenilor sau consumatorilor: Politicienii încearcă să câștige voturi, agențiile de publicitate încearcă să crească vânzările unui anumit produs, iar municipalitățile încearcă să descurajeze ciclismul în zonele pietonale. Dar care este cel mai bun mod de a aborda acest lucru?... [-]


MSc în Psihologie: Psihologie Culturală

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Departamentul de Psihologie Socială oferă un program de masterat în domeniul psihologiei culturale, începând din septembrie 2017. Invităm ambițios studenți olandezi și internaționali care au un interes autentic în psihologia culturală (încrucișată) pentru a aplica acest program selectiv, de un an. [+]

Departamentul de Psihologie Socială oferă un program de masterat în domeniul psihologiei culturale în limba engleză, începând din septembrie 2017. Invităm ambițios studenți olandezi și internaționali care au un interes autentic în psihologia culturală (încrucișată) pentru a aplica acest program selectiv, de un an.

Descrierea programului

Programul combină abordările din psihologia culturală și interculturală și se va ocupa de trei aspecte centrale: 1) Cum cultura își modelează funcționarea psihologică? 2) Care sunt consecințele asemănărilor culturale și / sau diferențele pentru individ, grup și pentru relațiile inter-grupuri? 3) Cum putem proiecta și evalua intervenții și programe care sunt sensibile din punct de vedere cultural?... [-]


MSc în Psihologie: știința Comportamentală A Datelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Înțelegerea datelor despre comportamentul uman este o abilitate importantă și valoroasă în societatea de astăzi. Companiile, instituțiile publice și organizațiile guvernamentale - toți folosesc fluxul continuu de date mari pentru a descrie și prezice comportamentul uman. [+]

Înțelegerea datelor despre comportamentul uman este o abilitate importantă și valoroasă în societatea de astăzi. Companiile, instituțiile publice și organizațiile guvernamentale - toți folosesc fluxul continuu de date mari pentru a descrie și prezice comportamentul uman.

Știința datelor comportamentale

Poliția utilizează date pentru a prezice riscul de efracție pe zonă și săptămână din an, companiile de asigurări își ajustează prețurile pe baza datelor de la clienți, iar școlile ajustează programele educaționale pe baza cunoștințelor despre progresul studenților.

Folosirea întregului potențial al acestor cantități masive de date comportamentale către aceste obiective beneficiază în mare măsură de o înțelegere aprofundată a tehnicilor de știință a datelor și modelarea comportamentului uman. Calea de masterat "Știința comportamentală a datelor" își propune să combine aceste două. Programul presupune cunoașterea psihologiei, a metodologiei de cercetare și a statisticilor aplicate la nivel de licență și continuă cu formarea tehnicilor avansate (mari) de date, a aptitudinilor academice, precum și a aptitudinilor practice și profesionale.... [-]


MSc în Sociologie: Organizarea Comparative și Studii Muncii

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master în organizarea comparativă și studii de muncă acoperă înțelegerea sociologică și interdisciplinară a relațiilor de muncă, organizarea proceselor de muncă și poziția de muncă în societatea în general. [+]

Master în organizarea comparativă și studii de muncă acoperă înțelegerea sociologică și interdisciplinară a relațiilor de muncă, organizarea proceselor de muncă și poziția de muncă în societatea în general.

Programul Organizație Comparativă și Studii de Muncă are două caracteristici distincte: (i) o concentrare accentuată pe analiza comparativă a problemelor legate de muncă și organizare; și (ii) un accent deosebit pe procesele de integrare și convergență pe piețele mondiale atât a relațiilor de angajare, cât și a politicilor organizaționale.

Programul

Programul oferă o abordare sociologică a studiului capitalismului modern prin investigarea diferențelor transnaționale în cadrul instituțional al economiilor de piață. Aceasta contribuie la o înțelegere a lumii în schimbare a instituțiilor de pe piața muncii, variind de la practica la locul de muncă, de la negocierile dintre sindicate și angajatori la statele naționale de bunăstare și de la politicile sociale europene. Astfel de instituții sunt fundamentale pentru bogăția, puterea și modelele inegalității în economia globală. Programul explorează de asemenea factorii determinanți instituționali, culturali, sociali și istorici ai comportamentului economic, analizând aspecte precum reglementările și normele de pe piața muncii, normele neoficiale în firme și efectul dependenței de calea instituțională asupra capitalului social, încrederea și rețele.... [-]


MSc în Sociologie: Probleme Sociale și Protecției Sociale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Probleme sociale și Politicilor Sociale oferă studenților o introspecție în modul în care sunt definite probleme sociale și abordate în cadrul state ale bunăstării contemporane, analiza rolurile atribuite cetățenilor, profesioniști și alte părți interesate în cadrul acestor procese. Ea analizează istoriile recente ale diferitelor abordări politice și le plasează într-un context european comparativ. [+]

Problemele sociale și politica socială oferă studenților o perspectivă asupra modului în care problemele sociale sunt definite și abordate în cadrul statelor de bunăstare contemporane, analizând rolurile atribuite cetățenilor, profesioniștilor și altor părți interesate în cadrul acestor procese. Ea analizează istoriile recente ale diferitelor abordări politice și le plasează într-un context european comparativ.

Problemele sociale și politica socială combină o bază amplă de teorie sociologică și de formare a metodelor de cercetare, cu un accent mai specific pe construirea problemelor sociale și încercările factorilor politici de a rezolva aceste probleme. Diferitele componente ale programului se combină pentru a vă îmbunătăți abilitățile în aplicarea teoriei sociale pentru a deconstrui problemele sociale contemporane dintr-o serie de perspective critice.... [-]


MSc în Software

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Știți deja cum să codificați. Și de-a lungul anilor ați câștigat experiența teoretică și practică necesară. Dar tu vrei mai mult. Vrei să-ți iei calitățile de inginer software la nivelul următor. Să lucreze cu alți ingineri software pe probleme realiste și complicate. Pentru a rezolva probleme tehnice izolate, dar și pentru a opera în întregul domeniu dinamic și extins pe care îl are ingineria software. Nu doar să știi cum, ci să înțelegi de ce. [+]

Știți deja cum să codificați. Și de-a lungul anilor ați câștigat experiența teoretică și practică necesară. Dar tu vrei mai mult. Vrei să-ți iei calitățile de inginer software la nivelul următor. Să lucreze cu alți ingineri software pe probleme realiste și complicate. Pentru a rezolva probleme tehnice izolate, dar și pentru a opera în întregul domeniu dinamic și extins pe care îl are ingineria software. Nu doar să știi cum, ci să înțelegi de ce.

Este ingineria software-ului la UvA studiul pentru mine?

Este, dacă:

au o bază tehnologică solidă și o înțelegere fundamentală a informaticii și a software-ului doresc să studieze ingineria software-ului la nivel academic sunt curioși și ca fiind provocați de probleme complexe de software doresc să învețe cum să ia decizii strategice aprofundate doresc să învețe cum să colaboreze și să negocieze în mod eficient sunt critice, dar și inovatoare și deschise spre discuție Ce inginerie software la UvA mi-a oferit? ... [-]

MSc în Soluționarea Conflictelor și Guvernanța

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Masterul în rezolvarea conflictelor și guvernare vă oferă educație pe spectrul larg al teoriei, cercetării și practicii de rezolvare a conflictelor. Cauzele, caracteristicile, semnificația și consecințele conflictelor sunt studiate în legătură cu dinamica guvernării publice. [+]

Masterul în rezolvarea conflictelor și guvernare vă oferă educație pe spectrul larg al teoriei, cercetării și practicii de rezolvare a conflictelor. Cauzele, caracteristicile, semnificația și consecințele conflictelor sunt studiate în legătură cu dinamica guvernării publice. Veți învăța cum să analizați conflictele, să negociem rezolvarea acestora și să legați cercetarea conflictelor de practica sa.

Doriți să aflați mai multe despre conflicte? Schimbările lor în caracter și semnificație? Posibilitățile de acțiune în situații reale? Și cum să transformăm conflictul într-o resursă pentru o guvernare democratică?

Programul de rezolvare a conflictelor și de guvernare vă oferă o bază teoretică și de cercetare care vă ajută să analizați conflictele și eforturile de soluționare a conflictelor în raport cu dinamica guvernării publice.... [-]


MSc în Studii Urbane (de Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportunități economice, sociale, politice și culturale, dar prezintă și riscuri de probleme sociale, de inegalitate și de securitate. În acest program, veți învăța să cercetați și să analizați aceste provocări. [+]

De doi ani de Master de Cercetare în Urban Studies se ocupă de întrebări în jurul valorii de urbanizare în creștere a lumii de azi. Orașele se caracterizează prin oportunități economice, sociale, politice și culturale, dar prezintă și riscuri de probleme sociale, de inegalitate și de securitate. În acest program, veți învăța să cercetați și să analizați aceste provocări.

Secolul 21 va fi un secol urban. Din 2008, mai mult de jumătate din populația lumii trăiește în zonele urbane, iar acest lucru se așteaptă să crească la șaizeci la sută în 2030. Orasele sunt considerate simultan motoare ale creșterii economice și ale oportunităților sociale, culturale și politice, precum și în locuri unde se concentrează problemele și vulnerabilitățile, cum ar fi insecuritatea și inegalitatea.... [-]


MSc în științe Biologice - Biologie Generală

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de biologie generală din programul de masterat Biologys este conceput pentru studenții care nu doresc să-și limiteze concentrarea asupra unui singur subiect din domeniul biologiei. [+]

Programul de biologie generală din programul de masterat Biologys este conceput pentru studenții care nu doresc să-și restrângă concentrarea asupra unui singur subiect din domeniul biologiei. Studiul dvs. poate acoperi subiecte precum mecanismele moleculare ale unui virus sau dinamica populației elefanților africani.

Este biologia generală la UvA studiul pentru tine?

Este, dacă:

au un fundal solid în biologie intenționează să lucreze în domenii în care o cunoaștere largă a biologiei va fi utilă doresc să învețe să abordeze chestiuni de interes mondial caută în mod special multă libertate de a vă compila propriul program doresc avantajele unui program de mici dimensiuni, în cazul în care studenții și personalul toate cunosc reciproc. Ce trebuie să mă ofere General Biology la UvA? ... [-]

MSc în științe Biologice - Ecologie și Evoluție

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Scopul ecologiei și evoluției de doi ani în programul de masterat Biological Sciences este de a promova înțelegerea relațiilor dintre organismele vii, evoluția speciilor și funcția ecosistemelor, pentru a contribui la o mai mare sustenabilitate pe pământ. [+]

Scopul ecologiei și evoluției de doi ani în programul de masterat Biological Sciences este de a promova înțelegerea relațiilor dintre organismele vii, evoluția speciilor și funcția ecosistemelor, pentru a contribui la o mai mare sustenabilitate pe pământ.

Ecologie și evoluție la UvA este studiul pentru tine, dacă tu caută o pregătire specială pentru a înțelege în detaliu modul în care provin plantele și speciile de animale și formează împreună comunitățile care locuiesc în ecosistemele de pe planeta noastră doriți să explorați opțiunile de îmbunătățire și protejare a biodiversității Pământului sunt interesați de o gamă largă de cursuri și stagii de practică în Olanda, Europa sau oriunde în lume. Ce trebuie să mă ofere ecologia și evoluția la UvA? ... [-]

MSc în științele Biologice - Biologie Apelor Dulci și Marine

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cursul celor două ani de cursuri de apă dulce și biologie marină din programul de masterat Biological Sciences te vei scufunda în cercetarea variind de la biologia marină tropicală la ecologia ecosistemelor umede. [+]

Științe Biologice: Biologie Apă Dulce și Marină (fostă: Limnologie și Oceanografie) (MSc)

Apa acopera aproximativ 70% din planeta noastră și stabilește o în afară de orice alta planeta știm. Apa joacă un rol important în clima globală și este o sursă de hrană, minerale, energie și de recreere. Ecosistemelor acvatice mișuna cu organisme, variind de la fitoplancton mici și zooplancton la corali, pesti si balene. Din păcate, ecosistemele acvatice sunt, de asemenea, folosite ca "motive de dumping" pentru o mare parte a deșeurilor societății și sunt profund afectate de schimbările la nivel mondial. În cursul celor două ani de cursuri de apă dulce și biologie marină din programul de masterat Biological Sciences te vei scufunda în cercetarea variind de la biologia marină tropicală la ecologia ecosistemelor umede.... [-]


MSc în științele Biologice: științele Vieții Ecologice

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Știința verde a vieții în programul de științe biologice de doi ani este un program orientat spre cercetare care se concentrează pe studierea plantelor și a interacțiunilor lor cu mediul la nivel molecular. [+]

Știința verde a vieții în programul de științe biologice de doi ani este un program orientat spre cercetare care se concentrează asupra studierii plantelor și a interacțiunilor lor cu mediul la nivel molecular.

Programul de studiu vă oferă posibilitatea de a combina formarea fundamentală și aplicată în domeniul biologiei moleculare, al ecologiei chimice, al ecogeniului, al biotehnologiei, al creșterii plantelor, al fitopatologiei, al combaterii dăunătorilor, al biologiei celulare și al populației. Acest lucru vă permite să dezvoltați o imagine integrată a funcționării plantelor și să obțineți abilitățile necesare cercetării moderne.

Sunt științele ecologice ale vieții la UvA studiul pentru tine? ... [-]

Msc științele Pământului: știința Viitoare A Ecosistemului Planetei

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

În cursul celor două ani ale științei plantelor viitorului ecosistem al programului de masterat Earth Sciences, veți învăța metode cantitative și veți obține o înțelegere aprofundată a conceptelor de sisteme geoecologice, esențiale pentru a face față marilor provocări legate de schimbarea globală, ecosistemele și serviciile pe care se bazează oamenii. [+]

În cursul celor două ani ale științei plantelor viitorului ecosistem al programului de masterat Earth Sciences, veți învăța metode cantitative și veți obține o înțelegere aprofundată a conceptelor de sisteme geoecologice, esențiale pentru a face față marilor provocări legate de schimbarea globală, ecosistemele și serviciile pe care se bazează oamenii.

Viitorul plan ecologic al plantelor este un program de doi ani (120 CE) cu 30 de EC dedicat cursurilor obligatorii, unui studiu de literatură (6 CE) și unui proiect de cercetare independent (cel puțin 48 de EC). Alte 36 de EC pot fi dedicate fie cursurilor elective, fie unui al doilea proiect de cercetare, unui minor (Tesla minor sau Science for Sustainability minor), fie unui stagiu de consultanță corporativă, societății civile sau unei organizații guvernamentale.... [-]


Msc științe Politice: Teoria Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de masterat în teoria politică vă va învăța teoria politică și filosofia aplicată într-un mod teoretic, practic și analitic. Sunteți provocați să analizați critic și să reflectați asupra contextelor politice actuale și asupra gândirii sociale și politice. [+]

Programul de masterat în teoria politică vă va învăța teoria politică și filosofia aplicată într-un mod teoretic, practic și analitic. Sunteți provocați să analizați critic și să reflectați asupra contextelor politice actuale și asupra gândirii sociale și politice.

Teoria politică oferă studenților instrumentele conceptuale de analiză a problemelor complexe normative și metodologice ale vieții politice contemporane. Elevii sunt încurajați să ia un rol activ în reflecție critică cu privire la practicile politice, aranjamente instituționale și metode științifice sociale prin construirea pe o fundație solidă în gândirea socială și politică. Pista combina rigoarea analitică cu relevanță politică.... [-]


Research Master's Business in Society (joint degree VU and UvA)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Master Business Research in Society are ca scop educarea studenților talentați pentru cariere orientate spre cercetare, cum ar fi un doctorat, un consultant de strategie, un factor de decizie sau un participant la think-tank, fie în organizații non-profit și academice, fie în firme comerciale sau start-up-uri. [+]

Vei învăța de la, și de a lucra îndeaproape cu, unele dintre cele mai mari oameni de știință din lume în domeniul de administrare a afacerilor.

[-]

Studii De Informare Master: știința De Date

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Într-o lume bogată de date, știința de date câștigă o poziție centrală, cu un potențial valoare tot mai mare de întreprinderi, știință și societate. Oamenii de stiinta de date sunt necesare pentru a da sens la mare de date care ne înconjoară. [+]

Într-o lume bogată de date, știința de date câștigă o poziție centrală, cu un potențial valoare tot mai mare de întreprinderi, știință și societate. Oamenii de stiinta de date sunt necesare pentru a da sens la mare de date care ne înconjoară. Odată cu lansarea pistelor inovatoare și interdisciplinare de date științifice din cadrul Programului de Masterat în Studiile de Informație, UvA vă permite acum să deveniți un expert în acest domeniu. Acest program de Master a fost dezvoltat în colaborare cu Universitatea VU și Amsterdam Data Science.

Cursurile sunt predate de o echipă internațională de cercetători de vârf și de experți din toate instituțiile colaboratoare.... [-]


Științe Ale Pământului Master De Management De Mediu:

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Sunteți interesat de:

Absolvenții de aceasta piesa sunt bine echipate pentru a dezvolta o cariera de succes ca un om de stiinta pământ aplicat.

[-]

științele Master Pământ: Dinamica Geo-ecologice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Sunteți interesat de:

Veți lucra în strânsă colaborare cu cercetători de top din domeniu, ceea ce vă oferă un început în dezvoltarea rețelei dvs. profesionale. [-]

Masterat

De Master în Lingvistică: Limbă și Societate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică, în timp ce obțineți competențe într-una din cele șapte limbi europene. În programul de limbă și societate al unui master de un an, veți dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă analiza limba țintă în contextul său social unic. [+]

Explorați limba dintr-o perspectivă (socio) lingvistică și pragmatică, în timp ce obțineți competențe într-una din cele șapte limbi europene. În programul de limbă și societate al unui master de un an, veți dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă analiza limba țintă în contextul său social unic.

Explorarea limbajului în contextul societății

În programul de masterat Limbă și societate veți examina rolul limbii în cadrul unei societăți și modul în care o societate poate, la rândul său, să modeleze o limbă. Oferind exemple din lumea reală a conceptelor și teoriei lingvistice de bază, programul se concentrează pe analiza utilizării și variației limbajului. Veți explora cum și de ce limbile variază în cadrul anumitor comunități, diferențele în utilizarea și politica limbajului și influența unor aspecte precum multilingvismul și comunicarea mediată de calculator.... [-]


Maestru Al Artelor (ma) în Germană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu un licență în limba și cultura germană, vă puteți specializa în continuare în limba și literatura germană în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de a se specializa în limba germană

Cu un licență în limba și cultura germană, vă puteți specializa în continuare în limba și literatura germană în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Maestru Al Artelor (ma) în Limba și Cultura Scandinavă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba și cultura scandinavă, vă puteți specializa în continuare în limbile și literatura scandinavă în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de a se specializa în scandinav

Cu o diplomă de licență în limba și cultura scandinavă, vă puteți specializa în continuare în limbile și literatura scandinavă în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Maestru în Chimie: știință Pentru Energie și Sustenabilitate

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Acesta combină cercetarea "hard" științifică cu analiza problemelor sociale, modele de afaceri și reglementările guvernamentale.

Pe lângă aceste cursuri de bază, sunt necesare patru cursuri de selecție restricționată (24 CE). De exemplu:

Chimia mediului (6 CE) Cursuri opționale

24 CE poate fi folosit pentru cursuri elective și pentru a îndeplini cerințe specifice, de exemplu pentru cursuri avansate.

Proiect de cercetare

Proiectul include o teză de masterat scrisă și o prezentare orală.

[-]

Master in Astronomy and Astrophysics: Gravitation and Astroparticle Physics

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Detectarea materiei întunecate

Facilități astrofizice existente și viitoare de la undele radio (de exemplu, LOFAR) prin raze X (de exemplu, Chandra, XMM, LOFT)

12 CE rămas puteți dedica liber la orice alte cursuri care vă interesează (chiar și în afara de fizica sau astronomie), sau pentru a compensa deficiențele.

Veți lucra cu unul dintre membrii personalului academic pe un subiect în timp util și relevant, și se aplică abilitățile dezvoltate în timpul cursurilor pentru a lucra la cercetare originala. Subiectele pot varia de la destul teoretică (cum ar fi cosmologie) a experimentale (precum construcția detectori fizica astroparticulelor). Munca ta Teza total este în valoare de 60 CE.... [-]


Master of Arts (MA) in Slavonic Languages and Cultures

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Studii literare: literatură și educație

Programul de masterat Literatură și Educație explorează limbajul și literatura dintr-o perspectivă achiziționată, pragmatică și educațională.

[-]

Ma în Italiană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba și cultura italiană, vă puteți specializa în continuare în limba italiană și literatura italiană în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de specializare în italiană

Cu o diplomă de licență în limba și cultura italiană, vă puteți specializa în limba italiană și literatura italiană în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Ma în Spaniolă

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu un limbaj de licență în limba spaniolă și cultură, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura spaniolă în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de a se specializa în spaniolă

Cu un limbaj de licență în limba spaniolă și cultură, vă puteți specializa în continuare în Limba și literatura spaniolă în următoarele patru programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]


Programul Executive Master în Studii De Management

Campus Cu jumătate de normă February 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Câștiga titlul de Master în Studii de Management de la Universitatea din Amsterdam într-un program part-time 1,5 ani. Acesta este un program pentru studenții internaționali care lucrează și locuiesc în Țările de Jos. Sunt ținute de vineri numai în timpul orelor de serviciu dintr-o locație convenabilă în centrul orașului Amsterdam. [+]

În 1.5 ani puteți câștiga gradul dvs. de Master în programul de Executive part-time in Studii de Management de la Business School Amsterdam. Cu piese de top în Digital Business, Strategie sau Conducere și De Management, aveți posibilitatea să se specializeze în faza de master a programului.

Universitatea din programul Executive Amsterdam în Studii de Management oferă posibilitatea de a combina muncă și de a studia. Clasele sunt deținute în zilele de vineri numai în timpul zilei într-o locație convenabilă în centrul orașului Amsterdam.

program part-time pentru (internaționale) studenții care lucrează și locuiesc în Țările de Jos Prelegeri în zilele de vineri Durata de masterat program de 1,5 ani Clase începe în septembrie și februarie Grad de Master de la Universitatea din Amsterdam Coaching-ul personal și de orientare Cursuri concepute pentru interacțiune optimă Pentru profesioniști ambițioase cu un (științe aplicate) proveniți din mediul universitar sau HBO Piese în Digital Business, Strategie și Leadership și Management Programul Executive în Studii de Management este identic cu "Bedrijfskunde în Deeltijd". Acest program este predat în limba engleză de către lectori internaționali. ... [-]

Tinbergen Institut Maestru Al Filosofiei în Economie (prin Cercetare)

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

MPhil în economie este un program intensiv de doi ani de Master de cercetare în economie, econometrie și finanțe. [+]

MPhil în economie este un program intensiv de doi ani de Master de cercetare în economie, econometrie și finanțe.

Programul se desfășoară la Institutul Tinbergen (TI) , oferind studenților posibilitatea de a obține o pregătire temeinică în economie și de a-și dezvolta propriile proiecte într-un mediu dedicat cercetării. Maestru de Filosofie în economie pregătește studenții să urmeze un doctorat, de preferință la unul dintre facultățile cooperat cu TI.

Institutul Tinbergen

Institutul Tinbergen (TI) este o școală de cercetare și studii postuniversitare condusă în comun de Facultățile de Economie ale Universității din Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit Amsterdam și Erasmus University Rotterdam (EUR).... [-]


Videoclipuri

UvA International

Contactează

University of Amsterdam

Adresă, linia 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Ţările de Jos
website http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080