UNU-MERIT

Maastrcht Graduate School of Governance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea școlii de guvernământ a UNU-MERIT este de a instrui specialiști care combină un nivel ridicat de burse academice cu conducerea, pentru a consolida guvernanța democratică în organizațiile interne și internaționale. Școala de guvernare a UNU-MERIT pregătește profesioniști și cercetători pentru analiza politicilor, evaluarea riscurilor, proiectarea politicilor, monitorizarea politicilor, evaluarea politicilor și metodele și tehnicile de cercetare a politicilor. Având în vedere complexitatea din ce în ce mai mare a problemelor existente, există o nevoie tot mai mare de specialiști în analiza politicilor și, prin urmare, și o nevoie tot mai mare de programe educaționale care să ofere cercetătorilor o combinație cuprinzătoare de cunoștințe teoretice, realitate. Școala de guvernare a fost înființată în septembrie 2004 la Universitatea Maastricht . Faptul că a fost înființată Școala la Universitatea din Maastricht nu este surprinzător. În multe privințe, școala este expresia identității Universității Maastricht : "În cazul în care cercetarea și învățarea sunt complementare. În cazul în care inovarea este accentul nostru. În cazul în care talentul poate înflori. " Institutul oferă formare universitară multidisciplinară în centrul Europei. În acest sens, se bazează pe resursele academice ale diferitelor facultăți de la Universitatea Maastricht, precum și pe cele ale mai multor parteneri străini. În ianuarie 2011, Școala a devenit parte a Universității Națiunilor Unite , consolidând în continuare rețeaua sa internațională de formare și cercetare , bazându-se în același timp pe expertiza UNU-MERIT , institutul de cercetare al UNU de la Maastricht. Universitatea din Maastricht Universitatea Maastricht (UM), cea mai mare universitate internațională din Olanda, se evidențiază pentru abordarea sa inovatoare în materie de învățare și perspective internaționale. Cu 14.500 de studenți și 3.500 de angajați, UM oferă o gamă largă de programe academice, toate fiind concepute pentru a aduce cele mai bune rezultate studenților săi. Universitatea din Maastricht a folosit învățarea bazată pe probleme (PBL) de când a fost fondată și a fost expert în acest domeniu de peste 35 de ani. PBL este mai mult decât să dobândească cunoștințe; Este vorba despre schimbul de cunoștințe într-un mod provocator și eficient. Universitatea din Maastricht face diferența. Cu programe unice orientate spre Europa și orientate pe plan internațional.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în politici publice și dezvoltare umană

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ţările de Jos Maastricht

[+]

• Coordonarea politicii cu partenerii internaționali

Specializări

• Studii de migrare

• Risc & vulnerabilitate (în colaborare cu UNU-EHS)

• Integrare regională și guvernanța pe mai multe niveluri (în colaborare cu UNU-CRIS)

• Inovare, Instituții și Dezvoltare

DURATA

Elevii sunt echipate cu o varietate de abilități, instrumente și cunoștințe, care să le permită să lucreze resourcefully ca designeri politici și analiști politici din instituțiile publice și private.

Profilul Student

Elevii MPP provin din medii diverse. Unii se alăture MPP imediat după finalizarea o diplomă de licență și de masterat; altele sunt profesioniști la mijlocul carierei, cu diferite medii culturale și disciplinare. ... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Boschstraat 24
Maastricht, Limburg, 6211 AX NL