Maastricht University, School of Business and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Maastricht (UM)

Cea mai mare universitate internațională din Olanda se evidențiază pentru abordarea sa inovatoare în materie de învățare și perspective internaționale. Cu 16.000 de studenți și 4.000 de angajați, Universitatea din Maastricht oferă o gamă largă de programe academice, toate fiind concepute pentru a aduce cele mai bune rezultate studenților săi.

Universitatea din Maastricht Școala de Afaceri și Economie (UMSBE)

Vrei o diplomă de master recunoscută în întreaga lume. Și doriți abilități și experiență care vă vor pregăti pentru studii suplimentare sau o carieră de succes. La Școala de Afaceri și Economie din cadrul Universității din Maastricht (UMSBE) veți găsi toate acestea și multe altele.

Inovatoare și dinamice

Problema bazată pe învățare (PBL) este metodologia pentru care suntem faimoși. Aceasta înseamnă grupuri de tutori mici, un contact strâns cu tutorii dvs. și un stil de învățare extrem de interactiv. PBL vă antrenează să fii un participant activ și independent. Aceste abilități reprezintă un plus imens în piața de muncă de astăzi.

Practic și profesional

Angajatorii ca absolvenții noștri pentru că sunt instruiți în aptitudini valoroase și reale: gestionați-vă pe dvs. și echipa dvs., oferind și primind critici constructive, respectând termenele limită, obținând rezultate concrete și asumându-și responsabilitatea, dar și asumându-și riscuri. Pentru a vă pregăti pentru piața internațională a muncii, am inițiat Programul Internațional de Dezvoltare a Claselor, în care veți învăța să lucrați în echipe compuse din diferite naționalități. De asemenea, vă punem în contact direct cu angajatorii prin stagii, evenimente de recrutare și vizite de companie. Serviciile de carieră sunt incluse în toate programele. Și cercurile absolvenților noștri organizează oportunități de networking regulate.

Cercetare și reputație

La SBE, învățați din cele mai bune. Cercetarea noastră este evaluată în mod constant prima sau a doua în evaluările inter pares naționale. În plus, suntem printre cele 52 de școli de afaceri din întreaga lume cărora le-a fost acordată prestigioasa acreditare Triple Crown (EQUIS, AACSB și AMBA). Ei, de asemenea, primesc cu consecvență o mare laudă în clasamentul olandez, german și internațional.

Începeți aici ... mergeți oriunde

Pe scurt, SBE oferă educația de cea mai înaltă calitate și o rampă de lansare la pasul următor. Veți descoperi că cunoștințele, abilitățile și experiența de la masterul dvs. SBE vă vor pune pe cele mai bune condiții posibile. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm aici.

Aflați mai multe despre noi

Locații

Maastricht

School of Business and Economics

Address
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 43 388 3676

Acreditări