The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute face parte din Școala de Artă și Proiectare St. Joost, situată în sudul Olandei, în orașul 's-Hertogenbosch. Situat în inima Europei și a artei și designului european, institutul oferă o perspectivă largă asupra teoriei și practicii și permite un schimb internațional viu. Facilitățile noastre moderne, 24/7 și conceptul de studio deschis creează un mediu fertil în care se poate dezvolta o practică bogată, multidisciplinară.

Institutul de Master încurajează și sprijină elevii din interdisciplinare de cercetare conduse de practica Pathways . Încurajăm o învățare care transformă cadrele de referință - seturi de presupuneri și așteptări fixe - pentru a face elevii mai incluzivi, deschiși, reflectori și capabili emoțional.

Comunitatea noastră de învățare este interculturală; studenți din diferite medii aduc perspective diferite asupra pozițiilor politice și artistice. Îmbrățișăm pluralitatea. Institutul oferă un mediu viu pentru cercetare în domeniile specifice ale programelor și în grupuri de cercetare inițiate de tutori și profesori de cercetare. Autodirecția și autoorganizarea sunt esențiale. Ne-am angajat să permitem studenților să se transforme în profesioniști care sunt capabili să își modeleze practicile în mod intenționat, strategic și etic.

Universitatea de Științe Aplicate Avans

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) și Școala de arte frumoase St. Joost

Locații

Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch, Brabantul de Nord, Ţările de Jos