The International Institute Of Plant Engineering And Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The International Institute Of Plant Engineering And Design este înființat în februarie 2011 ca un joint-venture și își are sediul administrativ în Olanda.

Scopul și activitatea de bază a Institutului este de a menține cunoștințele, experiența și de a oferi instruire pentru ingineri și designeri în proces și industriile conexe.

Instruirea se axează pe ingineria și proiectarea conductelor, echipamente mecanice statice / rotative, management de proiect și nivel introductiv de discipline inginerești, cum ar fi instrumentația electrică și civilă.

Cursuri, certificate și grade de inginerie online de la InIPED

Prin intermediul InIPED, vă puteți înscrie în diferitele cursuri de inginerie online: cursuri individuale de absolvent și profesionale în inginerie și în domenii conexe. Câștigați un certificat de absolvent sau profesional sau un master în inginerie cu fracțiune de normă, într-un ritm care funcționează pentru dvs.

Explorați cursurile de inginerie online oferite în diferite domenii, cum ar fi tubulatura, mașinile rotative, analiza tensiunii țevilor, echipamentele statice, ingineria electrică sau aparatura.

Locații

Olanda Online

Address
Olanda Online, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră