Citește Descrierea Oficială

Pantofii de încălțăminte provin din institutul cunoscut anterior ca SLEM (Muzeul de Educație a Pielii pentru Pantofi) și este un institut internațional de inovare și formare pentru încălțăminte, care include un departament de consultanță, un departament de prognoză și un institut de educație care oferă programe cu program integral și part time Ateliere de lucru pentru profesioniști.

Obiectivul Footwearists este de a îmbunătăți lumea prin pantofi. Chiar dacă există o populație în creștere umană, cu o nevoie exponențială pentru încălțăminte acest lucru este limitată de resurse materiale actuale, de producție și procesele de distribuție. Acest lucru duce la o nevoie urgentă de o schimbare semnificativă.

Pantofi au fost făcute și vândute destul de mult în același mod în secolul trecut. In timp ce noi apreciem tradiția, scopul nostru este de a dezvolta tehnologii inovatoare durabile, care vor implica mai puține resurse, reciclabile și non-toxic aplicate local. Pentru a realiza acest lucru, programele stimulează noi moduri de gândire în ceea ce privește încălțămintea care va deschide și îmbunătăți industria, implicând noi soluții și oportunități creative care nu erau disponibile sau gândite înainte.

La The Footwearists facem toate acestea prin cercetare, predare și aplicarea de metode noi care sunt potrivite pentru viitor. Programul nostru profesional de încălțăminte pentru inovare elimina diviziunile tipice departament între tehnologie, design și de afaceri, oferind o platformă multidisciplinară atât pentru studenți și profesioniști din diverse medii. Programul se ocupă cu modul în care a prognoza evoluția viitoare pentru încălțăminte, cum se traduce aceasta viziune viitoare în proiectarea profitabilă și durabilă, precum și în concepte de afaceri, care sunt capabile de a uni dimensiunile creative, etice, comerciale și tehnice ale oamenilor și a încălțămintei lor.

Cine e asta?

Încălțămintea profesională Inovația este destinată oricui dorește să-și aducă o contribuție profitabilă și semnificativă la viitorul industriei de încălțăminte. Cautam persoane care au o pasiune pentru încălțăminte și sunt foarte motivați pentru ei înșiși și mediul lor mai bine.

Un spirit antreprenorial creativ, o mare curiozitate pentru viitor și dorința de a învăța, de muncă și de călătorie în echipe multiculturale și multidisciplinare sunt, de asemenea, active personale importante.

Slem
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

Slem oferă un program unic de Master, care combină prognoză, design, tehnologie și de afaceri, educarea încălțăminte antreprenori, analistii si consultantii. ... [+]

Maestru De Inovare Încălțăminte

maestru de încălțăminte Inovare SLEM se concentreaza pe construirea viziune internațională viitoare, gândire de proiectare, expertiza încălțăminte, abilități antreprenoriale și atitudini profesionale, care sunt toate aplicate imediat pentru industria încălțămintei în timpul claselor și proiecte. Cursurile au loc în Țările de Jos și în China, oferind studenților o largă perspectivă mondială în toate aspectele legate de afaceri de încălțăminte și dincolo.

Ca un student SLEM vă va conecta în mod continuu, cu o gamă largă de profesioniști, construirea rețelei de la începutul programului. Această abordare se asigură că, la terminarea programului de master, veți fi capabil să înceapă propria afacere, independent de muncă și / sau teren un loc de muncă oriunde în lume.... [-]

Ţările de Jos Tilburg China Florence Italia Guangzhou  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Testimonials Master of Footwear Innovation

SLEM Footwear & Education Center
Address
headquarters
Tilburg, North Brabant, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 416 757 630
Address
SLEM Italy Vigevano/Pisa/Firenze
Guangzhou, Guangdong, Italia
Număr de telefon
false
Address
Pcc - creative industry park, floor 10
510000 Florence, Tuscany, China
Număr de telefon
false