Citește Descrierea Oficială

TIAS , școala de afaceri din Universitatea Tilburg și Universitatea de Tehnologie din Eindhoven , oferă un portofoliu larg și flexibil de programe de management recunoscute la nivel internațional. Motto-ul TIAS este "Never Stop Asking" și acest lucru se reflectă în programele care își au rădăcinile în cercetarea de conducere și sunt concepute pentru a răspunde nevoilor educaționale specifice ale indivizilor și organizațiilor din lumea în curs de dezvoltare a afacerilor.

Această orientare către excelență a dus la clasarea Financial Times în programul Full-Time MBA 25 în Europa, în timp ce Unitatea Inteligenței Economist "Care MBA?" a plasat același program la nr. 36 în clasamentul său mondial de top 100. Dar clasamentele nu spun toată povestea. Studiul la TIAS oferă o experiență unică, informată de:

Focus internațional: Vă aducem lumea la dispoziție

Participanții la programul internațional, membrii facultății, școlile partenere și locurile de predare de la Tilburg la Taipei se traduc într-o experiență de învățare cu adevărat internațională. Studenții noștri dobândesc abilități interculturale și construiesc o rețea mondială de contacte care vor continua să beneficieze mult timp după ce au părăsit TIAS .

Alegerea diversă a ofertelor internaționale

TIAS recunoaște că oamenii au nevoi și angajamente diferite. Deci, diversitatea curriculum-ului nostru este nesfârșită:

  • Câștigați un grad european, american sau britanic de MBA;
  • MBA și MSc oferite pe bază de full-time sau part-time;
  • MBA oferite la un program de un an, cu normă întreagă sau cu doi ani (Tilburg, Utrecht și Bonn);
  • Programe flexibile cu programul dvs. și angajamentele.

Calitatea facultății

TIAS se implică într-un schimb continuu și intens de cunoștințe cu cercetători de la Universitatea Tilburg și Universitatea de Tehnologie din Eindhoven. Acești profesori eminenți fac parte din facultatea noastră de predare, precum și o rețea extinsă de experți internaționali. Indiferent dacă studiați pe un program de studii sau un program non-grad executiv, veți învăța de la membrii facultății care au o pasiune pentru educația în management.

În 2003, Economic Review European a clasat Facultatea de Economie Tilburg ca fiind cea mai bună instituție de cercetare din Europa. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea Tilburg a obținut, de asemenea, acreditarea de către AACSB.

Calitatea participanților

Un program de management bun este extrem de interactiv: învățați în parte prin colaborarea cu colegii dvs. pe măsură ce pregătiți, prezentați și evaluați proiecte cu ei. Prin urmare, calitatea unui program depinde de calitatea studenților săi. În fiecare an, TIAS atrage peste 2500 de participanți de mare calibru din 60 de țări, fiecare puternic motivat și în căutarea unei noi provocări intelectuale și o mai bună înțelegere internațională a managementului afacerilor.

Rețeaua puternică de absolvenți

A deveni un absolvent al TIAS este unul dintre marile beneficii ale programelor noastre. Faceți parte dintr-o rețea care include absolvenții care se află în mod proeminent în organizații bine-cunoscute din întreaga lume, inclusiv companii Fortune 500. Absolvenții noștri sunt dornici să rămână parte a "echipei" și se pot întâlni la reuniuni și evenimente; sau la seminarii, cursuri scurte sau electives care își păstrează abilitățile manageriale de top-notch.

Programe predate în:
Engleză
Olandeză

Această școală oferă și:

MSc

TIAS School for Business and Society

Cel mai bun Maestru Olandez în Administrarea Afacerilor (clasamentul celor mai bune studii, revista Elsevier, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014). TIAS MScBA - Full-Time Intern ... [+]

TIAS Full-time MScBA: Cel mai bun Master în Administrarea Afacerilor din Olanda!

Ca profesionist de afaceri aspirant, doriți să vă accelerați cariera, indiferent de starea economiei mondiale. Pentru a concura cu succes pe piața muncii, trebuie să aveți un obiectiv clar al carierei și o ambiție pasională să o realizați. În plus, aveți nevoie de o gamă largă de abilități, cunoștințe și know-how pentru a vă separa de restul.

TIAS Full-time Master of Science în Business Administration program de curs va permite să acționeze și să se angajeze cu diferite domenii ale unei organizații. Nu numai că veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare, ci și veți avea ocazia să le exersați și să le aplicați în setări teoretice și practice. Pentru a vă forma în continuare ca lider de afaceri responsabil, veți lua în considerare și diferitele impacturi sociale și consecințele deciziilor de afaceri.... [-]

Ţările de Jos Tilburg Utrecht
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TIAS School for Business and Society

TIAS MScBA: Cel mai bun MScBA în Olanda! Ca profesionist în carieră, vrei să iesi în evidență. Vrei ca puterea suplimentară de perforare să facă un pas încrezător. Defini ... [+]

TIAS MScBA: Cel mai bun Master în Administrarea Afacerilor în Olanda!

Ca profesionist în carieră, vrei să iesi în evidență. Vrei ca puterea suplimentară de perforare să facă un pas încrezător. Definirea dvs. ca un lider solid nu a fost niciodată atât de importantă.

Masteratul nostru de Master în Administrarea Afacerilor (MScBA) vă permite și vă împuternicește să vă dezvoltați personal și profesional. Programul vă câștigă o calificare recunoscută la nivel internațional, deschizând oportunități largi de avansare în carieră. Acesta vă crește instantaneu poziția în cadrul organizației dvs., permițându-vă să funcționați mai eficient, mai decisiv și mai hotărât.... [-]

Ţările de Jos Tilburg Utrecht
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
TIAS Business School
Tias building
Warandelaan 2

Tilburg, North Brabant, 5037 AB NL
Location address
Kroonstraat,50
Utrecht, Utrecht, 3511 RC NL