The Hague University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Privind lumea din jurul tău cu ochii deschiși: la The Hague University of Applied Sciences la The Hague University of Applied Sciences , aceasta este pur și simplu norma. Până la urmă, o universitate de științe aplicate își poate revendica locul în centrul societății. Că poate dezvolta programe distinctive pentru a ajuta elevii să funcționeze cu încredere într-o societate globală care se schimbă mai repede în fiecare zi.

Fiecare colț al globului

Internaționalizarea este o caracteristică proeminentă a The Hague University of Applied Sciences . Studenții provin din toate colțurile globului pentru a se înscrie la programele de licență și master la unul din cele patru campusuri ale noastre, multe dintre ele inspirate de reputația internațională de la Haga ca „Oraș al păcii și al justiției”.

O întâmpinare călduroasă

La The Hague University of Applied Sciences , asigurându-se că corpul de studenți, facultatea și personalul său divers și internațional se simt bineveniți, în siguranță și stimat este de o importanță extremă. Instituția este dedicată să ofere organismului său internațional de studenți oportunitatea de a finaliza cu succes un program de studiu la nivelul Universității de Științe Aplicate (chiar dacă acest lucru va necesita dezvoltarea unui curriculum personalizat) și să ofere facultății sale posibilități ample de profesionalizare ulterioară.

Stabilirea legăturilor

Scopul principal al The Hague University of Applied Sciences este de a oferi educație de înaltă calitate. Cercetarea contribuie la acest lucru, iar grupurile de cercetare ale instituției joacă un rol important, stabilind legături între predare, practică și cercetare aplicată. Studenții noștri beneficiază de această abordare, deoarece absolventă ca lucrători ai cunoștințelor. Nu numai că, absolvă cetățeni ai lumii, stimulați de dorința lor de a învăța și de capacitatea de auto-învățare. Studenții care au absolvit instituția noastră de cunoștințe au învățat să vadă lumea cu ochii deschiși.

Locații

Haga

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 70 - 445 8888