NHL Stenden University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Extinderea limitelor tale este ceea ce este vorba, asta credem noi. Lumea este la picioarele tale și poți să faci orice. Ne provocăm permanent pe studenții, personalul și partenerii noștri să-și descopere și să-și dezvolte talentele. Este drumul care duce la inovare prin colaborarea cu domeniul profesional și mediul imediat.

Toate programele de studiu de la Universitatea NHL Stenden de Științe Aplicate sunt acreditate de către Organizația de Acreditare Olandeză-Flamanda (NVAO). În acest fel, veți fi siguri că veți primi o educație de înaltă calitate, care să respecte standardele educaționale internaționale.

Suntem o universitate multi-campus de științe aplicate, cu rădăcini olandeze dar cu un accent internațional puternic. De aceea avem campusuri internaționale de filiale în Bali, Qatar, Africa de Sud și Thailanda, ca parte a "Grand Tour". Ne străduim să găsim noi modalități de a integra educația, cercetarea și ultimele evoluții în lumea profesională. Studenții, lectorii și cercetătorii noștri lucrează împreună în echipe mici pe cazuri reale. Ei își testează ideile inovatoare în practică. Cursurile noastre includ tendințele și evoluțiile din toate industriile și la nivel național și internațional.

Viitoarele apeluri pentru profesioniștii întreprinzători și creativi. Profesioniști care știu să-și traducă cunoștințele în soluții inovatoare. Ei vor avea viziunea și curajul de care au nevoie pentru a privi dincolo de propriul lor domeniu profesional.Diplomă dublă în programele noastre de masterat

După finalizarea cu succes a unui master, veți primi un diplom dublu: o diplomă britanică de masterat de arte și o diplomă de master olandeză.
Programele de master sunt acreditate atât de guvernul olandez cât și de Universitatea Metropolitană din Londra.

Conceptul educațional: Educația bazată pe design

Cu Educația bazată pe design (DBE) transformă ideile în soluții practice. În echipele mici, interdisciplinare, elevii lucrează la misiuni de la clienți reali. Aceasta este cea mai bună modalitate de a vă pregăti pentru viitorul dvs. domeniu. Acest mod de lucru pune accentul pe dezvoltarea personală a studenților noștri; ei sunt responsabili pentru propria cale de învățare. Noul nostru concept educațional va fi folosit în 32 de cursuri, începând din septembrie 2018. Acesta va fi, de asemenea, pus în aplicare în programele de studii rămase în anii următori.

Locații

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Address
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Ţările de Jos
Număr de telefon
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Address
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Ţările de Jos
Număr de telefon
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Address
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Ţările de Jos
Număr de telefon
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Address
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Ţările de Jos
Număr de telefon
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Address
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Ţările de Jos
Număr de telefon
Tel: +31 58 244 1155