Citește Descrierea Oficială

INSTITUTUL PIET ZWART: STUDII DE MASTER IN ART, DESIGN SI EDUCATIE ARTA

Institutul Piet Zwart găzduiește programele internaționale de masterat ale Academiei Willem de Kooning la Hogeschool Rotterdam. Din 1999 a fost dedicată promovării studiilor și cercetărilor în domeniul artei, designului și educației artistice.

60469_KDH.jpg

Numit după designerul olandez de pionierat, Piet Zwart, care a lucrat experimental în medii și contexte, Institutul oferă o bogată combinație de specializare aprofundată și schimb interdisciplinar într-un mediu de învățare intim.

Cursurile Institutului Piet Zwart sunt situate în inima centrului orașului Rotterdam, la Karel Doormanhof 45 și Blaak 10. În timp ce elevii și facultatea provin din întreaga lume, aducând cu ei o varietate de influențe culturale, există și legături puternice cu orașul, istoria sa și mediul urban mereu în schimbare.

Toate cele patru cursuri de masterat - Artă Finească, Arhitectură de Interior: Cercetare + Design, Media Design și Comunicare și Educație în Artă - împărtășesc un interes în fundamentele sociale, culturale și politice complexe ale fiecărei discipline.

Printr-un curriculum unic adaptat combinării învățării colective, tutorialelor individuale, cercetării bazate pe practică și anchetei teoretice, cursurile noastre educă profesioniști care au o abordare critică, inovativă, interogatorie și imaginativă a muncii lor. Absolvenții noștri continuă să se stabilească nu numai în domeniul lor, ci și să provoace și să definească creativ perimetrele profesiei lor.

Ca program educațional și cultural, noțiunea de "publicare" este esențială pentru activitățile noastre. Expozițiile, programările, conferințele și publicațiile reprezintă un mijloc de extindere a cercetării noastre dincolo de granițele universității, evaluând simultan spațiul speculativ foarte necesar pentru reflecție și construirea cunoștințelor, care este posibil doar printr-un cadru academic, cum ar fi Institutul Piet Zwart.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Piet Zwart Institute

APLICA Datorită cerințelor olandeze de acordare a permiselor de ședere și a permiselor de ședere, pentru regretul nostru, nu putem accepta studenții din afara UE . ... [+]

APLICA

Datorită cerințelor olandeze de acordare a permiselor de ședere și a permiselor de ședere, pentru regretul nostru, nu putem accepta studenții din afara UE .

[-]
Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză