Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CERCETAREA CERCETĂRII ÎN MEDICINĂ ȘI ȘTIINȚELE SĂNĂTĂȚII

Care sunt ambițiile voastre în această nouă eră a descoperirilor?

Probleme de sanatate. Pentru pacienți și populații. Aceste cunoștințe ne ghidează pe măsură ce pregătim studenții noștri pentru cariere internaționale ca cercetători, directori sau consilieri. Indiferent de domeniul lor - medicina clinică, cercetarea în domeniul drogurilor, sănătatea publică sau dezvoltarea politicii de sănătate - absolvenții noștri servesc un interes general: sănătatea oamenilor.

PROGRAMELE MSC

În centrul acestei filosofii se află programele noastre de trei Masterat de Științe (MSc). Două dintre acestea sunt destinate titularilor de diplomă de licență: MSc în Științe Medicale (un program de doi ani cu normă întreagă, care oferă specializări în Epidemiologie, Epidemiologie clinică, epidemiologie genetică și sănătate publică) și MSc în cercetare clinică. Al treilea program este destinat absolvenților de masterat și profesioniștilor din domeniul sănătății la nivel postuniversitar. Acesta este MSc în Științe Medicale, care este oferit ca un program de un an full-time sau un program de doi ani cu fracțiune de normă.

PROGRAMUL DE VARĂ ERASMUS

Fiecare dintre aceste trei programe combină formarea teoretică și practică în medicină și științele medicinei. Programele încep în luna august cu programul de vară Erasmus. Acest portofoliu de 30 de cursuri de subiecte biomedicale de ultimă treaptă este conceput pentru a satisface pe deplin nevoile studenților și profesioniștilor internaționali cu un interes specific - cum ar fi medicina clinică, practica generală, sănătatea publică, epidemiologia, genetica sau biostatistică.

Deoarece programul de vară se concentrează pe principiile și metodele cheie ale cercetării medicale cantitative, este deschis nu numai participanților la programele MSc, ci tuturor studenților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Dacă nu sunteți înscris într-un program de diplomă, dar doriți să obțineți actualizări esențiale într-o serie de discipline medicale și de sănătate aplicate, puteți să vă compilați personal propriul plan de pregătire - o altă fațetă importantă a filozofiei NIHES . În calitate de student independent, sunteți, de asemenea, bineveniți să vă înscrieți în orice parte a curriculumului nostru regulat de toamnă.

PROGRAMUL IARNA ERASMUS

Toate aceste activități și opțiuni sunt extinse în Programul de iarnă Erasmus, care se concentrează pe elementele de bază comune tuturor cercetărilor din medicina clinică. Dedicat principiilor și metodelor de cercetare clinică, este destinat în special celor interesați de studii clinice, de cercetare în domeniul siguranței medicamentelor și de luarea deciziilor în medicina clinică. De asemenea, include diferite cursuri de genetică și biostatistică.

Programe DSC

Vrei să adaugi o dimensiune internațională carierei tale ca cercetător? Pentru a combina cercetarea și activitatea clinică? Sau căutați să vă maximizați șansele de a vă califica pentru un proiect de cercetare de doctorat prin intermediul unui program de doctorat (DSc)? Cursul nostru de cercetare este conceput pentru a vă ajuta să le faceți pe toate.

La NIHES , ne extindem continuu rețeaua de universități partenere din întreaga lume. Colaborăm cu universități de vârf din cadrul cursurilor de masterat finanțate de UE, de programe comune de doctorat și de programe de mobilitate. Deci, oricare ar fi ambiția dvs. - dacă intenționați să lucrați ca om de știință în mediul academic, în sectorul public sau în industrie - vă vom oferi cunoștințele și expertiza de care aveți nevoie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Olandeză

Vezi programe de masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în științe în domeniul sănătății, specializată în analiza economică în domeniul sănătății

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Doar am absolvit o diplomă de licență în domeniul științelor clinice, sănătății publice sau biomedicale și vreau să încep să fac contribuții substanțiale la evoluțiile viitoare în medicină ca cercetător? Apoi, acest Master de Cercetare este pentru tine! Cu o gamă largă de specializări și îndrumări din partea celor mai mari minți din aceste domenii, veți fi pe drumul spre o carieră de cercetare foarte reușită. [+]

Programul de Master în Cercetare în Sănătate își propune să ofere studenților o înțelegere aprofundată a metodelor în cercetarea clinică sau publică în domeniul sănătății. Specializările includ epidemiologia clinică, epidemiologia, epidemiologia sănătății publice, epidemiologia genetică și moleculară și analizele economice din domeniul sănătății. După finalizare, candidații vor avea cunoștințele, înțelegerea și abilitățile de a propune studii de ultimă oră, de a scrie protocoale excelente de studiu, de a efectua cercetările, de a analiza datele utilizând tehnici statistice moderne, de a face inferențe provocatoare, și să scrie lucrări de cercetare remarcabile. În funcție de alegerea specializării, candidatul se va concentra pe studii clinice, studii de populație, intervenții în domeniul sănătății publice sau studii de modelare.... [-]


Contactează

Erasmus MC

Adresă, linia 1 NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, South Holland, Ţările de Jos
website http://www.nihes.com/