Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Formare în cercetare în Medicina si stiinte medicale

Care sunt ambițiile dumneavoastră în această nouă eră a descoperirilor?

Probleme de sănătate. Pentru pacienti si populatii. Este această cunoaștere care ne ghidează cum ne pregătim studenții noștri pentru o carieră internațională ca cercetători, directori sau consilieri. Medicina clinica, cercetare de droguri, sănătatea publică sau dezvoltarea politicii de sănătate - - domeniul indiferent de lor absolvenții noștri toate servi un interes major: sănătatea oamenilor.

PROGRAME MSC

În centrul acestei filozofii sunt trei Maestrul nostru de Stiinta programe (MSC). Două dintre acestea sunt destinate pentru deținătorii de o diplomă de licență: Master in stiinte medicale (un program de doi ani full-time, care oferă specializări în Epidemiologie, clinica Epidemiologie, genetica Epidemiologie, și Sănătate Publică) și Master în Clinical Research. Al treilea program este destinat pentru absolvenții de studii de masterat si profesionistii din domeniul sanatatii la nivel postuniversitar. Aceasta este Master în științe medicale, care este oferit ca un program full-time de un an sau un program part-time de doi ani.

PROGRAMUL ERASMUS VARĂ

Fiecare dintre aceste trei programe de formare combină cercetarea teoretică și practică în medicina si stiinte ale sanatatii. Programele începe în fiecare august cu Programul de vară Erasmus. Acest de trei săptămâni, portofoliul de 30 de curs de state-of-the-art subiecte biomedicale este conceput pentru a satisface pe deplin nevoile de studenți internaționali și profesioniști, cu un interes specific - cum ar fi medicina clinica, medicina generala, sanatate publica, epidemiologie, genetica sau Biostatistica.

Deoarece Programul de vară se concentrează pe principiile și metodele de cercetare medicala cantitative cheie, aceasta este deschisă nu numai pentru participanții la programele de Master, ci tuturor elevilor si a cadrelor medicale. Dacă nu sunteți înscris la un program de grad, dar doresc să obțină actualizări esențiale într-o gamă de discipline medicale aplicate și de asistență medicală, puteți compila astfel propriul plan de antrenament personal - un alt aspect important al filosofiei NIHES. Ca un student independent, ești binevenit, de asemenea, să se înscrie în orice parte a curriculum-ului nostru toamna regulat.

PROGRAMUL ERASMUS WINTER

Toate aceste activități și opțiuni sunt extinse în cadrul programului Erasmus de iarnă, care se concentrează pe elementele de bază comune tuturor de cercetare in medicina clinica. Dedicat principiile și metodele de cercetare clinica, este destinat în special pentru cei interesați în studiile clinice, de cercetare de droguri de siguranta si de luare a deciziilor in medicina clinica. Acesta include, de asemenea, diferite cursuri de genetica si Biostatistica.

PROGRAME DSC

Vrei să adăugați o dimensiune internațională pentru cariera ta ca un cercetător? Pentru a combina de cercetare si munca clinica? Sau ești în căutarea pentru a maximiza șansele de a se califica pentru un proiect de cercetare de doctorat printr-un doctor de știință (DSC), program? Cursul nostru de cercetare este conceput pentru a vă ajuta să-le pe toate face.

La NIHES, suntem in continua expansiune rețeaua noastră de universități partenere din întreaga lume. Colaboram cu universități de top din cadrul cursuri de master, finanțat de UE, a programelor de doctorat comune, și programele de mobilitate. Deci, indiferent de ambiția ta - dacă intenționați să lucreze ca un om de stiinta in mediul academic, sectorul public sau industrie - vă vom oferi cunoștințele și expertiza care aveți nevoie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Olandeză

Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Cercetare în Domeniul științelor Medicale Specializate în Economie De Sănătate

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Ţările de Jos Rotterdam

Specializarea oferă o combinație unică de cursuri economice epidemiologice și de sănătate, care sunt menite să te invata abilități analitice și profesionale importante pentru proiectarea, realizarea și raportarea de cercetare academică în domeniul economiei de sanatate. [+]

Cercetare în economie de sănătate este de a deveni un fenomen la nivel mondial. Costurile de ingrijire medicala sunt in crestere crearea rapid un motiv serios de îngrijorare pentru factorii de decizie de sanatate din intreaga lume. Sustenabilitatea sistemului de sanatate, care este accesibil și la prețuri accesibile pentru toți, este greu de a realiza și de a menține. Dificultățile legate de asigurarea unui sistem de sănătate echitabil și cuprinzătoare sunt un stimulent important pentru efectuarea cercetarii economice de sănătate.

Acesta este motivul pentru economie de sanatate este o zonă dinamică și în creștere de cercetare cu numeroase oportunități de locuri de muncă. Specializarea oferă o combinație unică de cursuri economice epidemiologice și de sănătate, care sunt menite să te invata abilități analitice și profesionale importante pentru proiectarea, realizarea și raportarea de cercetare academică în domeniul economiei de sanatate. De obicei, ca un student de sanatate Economie vă va ocupa cu întrebări, cum ar fi: Cum echilibru între accesibilitate de ingrijire a sanatatii si a calitatii de ingrijire a sanatatii? Sunt noi intervenții de asistență medicală în valoare de cheltuieli? Cum sistemele de sănătate efectua în raport cu cealaltă în ceea ce privește solidaritatea și accesibilității? Sunt de sănătate și de îngrijire a sănătății distribuite echitabil în cadrul populațiilor? Cum putem îmbunătăți metodele noastre actuale de sănătate economice de cercetare? Cum putem proiecta studii economice de sănătate?... [-]


Videoclipuri

DISCOVER NIHES

Contactează

Erasmus MC

Adresă, linia 1 NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, Ţările de Jos
website http://www.nihes.com/