Maastricht University, Campus Venlo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Universitatea Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Olanda și, cu 16.300 de studenți și 4.300 de angajați, este în continuă creștere. Universitatea se evidențiază pentru modelul educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației.

Datorită programelor sale de cercetare și de studii de înaltă calitate, precum și a unui accent puternic pus pe angajarea socială, UM a creat rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune tinere universități din lume.

Fapte rapide

  • cea mai tânără și cea mai internațională universitate din Olanda
  • 16.300 de studenți, 4.300 de angajați, 65.000 de absolvenți
  • una dintre cele mai bune universități tinere din lume (THE, QS)
  • singura universitate olandeză din Rețeaua Universităților Mondiale (WUN) și Rețeaua Tinerilor Rețele Universitare de Cercetare (YERUN)

Campusul Venlo

Alimentația, nutriția și logistica sunt cele trei puncte principale de interes ale campusului Venlo. Domeniile de cercetare și educație variază de la inovația alimentară și psihologia consumului la optimizarea logisticii. Cercetarea de la Campus Venlo se desfășoară într-un mod interdisciplinar în cadrul a trei linii de cercetare. Alături de acest campus Venlo oferă trei programe de studiu: un program de licență și două programe de masterat.

Locații

Venlo

Address
P.O. Box 616
6200 MD Maastricht

Venlo, Limburg, Ţările de Jos