Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Universitatea Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Olanda și, cu 16.300 de studenți și 4.300 de angajați, este în continuă creștere. Universitatea se evidențiază pentru modelul educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației.

Datorită programelor sale de cercetare și de studii de înaltă calitate, precum și a unui accent puternic pus pe angajarea socială, UM a creat rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune tinere universități din lume.

Fapte rapide

  • cea mai tânără și cea mai internațională universitate din Olanda
  • 16.300 de studenți, 4.300 de angajați, 65.000 de absolvenți
  • una dintre cele mai bune universități tinere din lume (THE, QS)
  • singura universitate olandeză din Rețeaua Universităților Mondiale (WUN) și Rețeaua Tinerilor Rețele Universitare de Cercetare (YERUN)

Campusul Venlo

Alimentația, nutriția și logistica sunt cele trei puncte principale de interes ale campusului Venlo. Domeniile de cercetare și educație variază de la inovația alimentară și psihologia consumului la optimizarea logisticii. Cercetarea de la Campus Venlo se desfășoară într-un mod interdisciplinar în cadrul a trei linii de cercetare. Alături de acest campus Venlo oferă trei programe de studiu: un program de licență și două programe de masterat.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Maastricht University, Campus Venlo

Master în Management inovaţie sănătate alimentară pregăteşte pe elevi să înţeleagă procesul de inovare în industria alimentară şi a băuturilor, cu un accent specific priv ... [+]

Master în Management Inovare sănătate alimentară

&nbsp

Master în Management inovaţie sănătate alimentară pregăteşte pe elevi să înţeleagă procesul de inovare în industria alimentară şi a băuturilor, cu un accent specific privind îmbunătăţirea sănătăţii consumatorilor şi de comportament alimentar sănătos. Printr-o abordare multidisciplinară de învăţare, elevii vor fi pregătiţi pentru a ajuta la aspectele legate de sănătate de transfer de ştiinţă în produs nou sunet şi concepte de marketing.

Programul va fi oferit de la Universitatea din Maastricht, localizarea prin satelit în Venlo, sub responsabilitatea de Facultatea de Ştiinţe Sanatate, Medicina si Life. ... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maastricht University, Campus Venlo

Programul Global de gestionare a lanțului de aprovizionare și de schimbare a fost dezvoltat pentru a răspunde cererii tot mai mari de experți în lanțul de aprovizionare c ... [+]

MSc Managementul Global al Lanțului de Aprovizionare și Schimbare (cu normă întreagă)

Programul Global de gestionare a lanțului de aprovizionare și de schimbare a fost dezvoltat pentru a răspunde cererii tot mai mari de experți în lanțul de aprovizionare care înțeleg importanța inovației în succesul afacerii. Programul este predat la Venlo, un oraș antreprenorial de aproximativ 80 km de Maastricht, oferindu-vă posibilitatea de a vă pune cunoștințele în practică în inima industrială a regiunii.

Ce vei învăța?

Gestionarea și schimbarea lanțului de aprovizionare globală necesită elemente din diferite discipline pentru a vă oferi o înțelegere globală a lanțurilor de aprovizionare globale și a poziției lor mai largi în domeniul afacerilor și economiei globale. Veți dobândi abilitățile de a menține o imagine de ansamblu a tuturor legăturilor din lanțul de aprovizionare, având în același timp abilitățile de conducere pentru a conduce procesele de schimbare care vor aduce beneficii unei linii de bază a afacerii.... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză