Citește Descrierea Oficială

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Fondată în 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) este una dintre școlile de afaceri cele mai vechi și cele mai internaționale din Olanda. MSM oferă cursuri de MBA, MSc și MM acreditate pe bază de cercetare, precum și multe cursuri profesionale și executive mai scurte. Cursurile executive sunt oferite ca programe deschise de înscriere, precum și programe personalizate pentru a satisface nevoile organizațiilor din sectorul public și privat.

MSM este situat în frumosul oraș istoric Maastricht din Olanda - chiar în inima Europei. Programul de MBA al MSM este clasat pe locul 2 în Olanda, în conformitate cu clasamentul Best Master-ului din 2015-2016 al lui Eduniversal. În 2014 și 2016, MSM fost un finalist al prestigioasei Asociații a MBA (AMBA) Innovation Award. Aproximativ 1.000 de studenți absolvent în fiecare an de la MSM programe e, iar MSM absolventii ocupă poziții de top în afaceri, guvern, și mediul academic.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Maastricht School of Management

Programul MSM Master în Management (MM) este un program de master de un an full-time pentru absolvenții recenți și tineri profesioniști cu ambiția de a gestiona oamenii ș ... [+]

Acreditare Programul Master în Management este acreditat de AMBA, ACBSP și IACBE. Maastricht School of Management este acreditată instituțional de către ATHEA.

Sunteți un absolvent ambițios sau un profesionist tânăr care urmărește o carieră de succes în top management?

MM-ul nostru vă oferă un prim pas necesar pentru a-și promova rapid cariera la niveluri superioare, oferindu-vă o bază solidă în practica și teoria managementului într-o lume globală în schimbare rapidă. În timpul acestui curs, veți primi oportunitatea de a înțelege cum să conduceți organizația dvs. la o performanță ridicată într-un context de afaceri internațional divers și multicultural. Veți învăța de la facultate cu experiență, companii internaționale și participanți colegi din diferite medii culturale, de afaceri și de studiu.... [-]

Ţările de Jos Maastricht
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maastricht School of Management (MsM)
Address
Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 43 387 0808