Maastricht School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Fondată în 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) este una dintre cele mai vechi și mai școli de afaceri internaționale din Olanda. MSM oferă programe MBA acreditate la nivel internațional - MBA cu normă întreagă, MBA cu jumătate de normă, MBA Online - și Master în Management, și multe cursuri mai scurte profesionale și executive.

Cursurile executive sunt oferite ca programe de înscriere deschise, precum și programe personalizate pentru a se potrivi nevoilor organizațiilor din sectorul public și privat.

MSM este situat în frumosul oraș istoric Maastricht din Olanda - chiar în inima Europei. MBA full-time M MSM este clasat în top 10 în Europa de Vest, conform Clasamentului Eduniversal din 2019, devenind astfel numărul 2 în Olanda. MSM menținut clasamentul MBA Global Tier One în clasamentul general al revistei CEO din 2019, Global MBA Ranking. MSM e online MBA este clasat pe locul al 4 - lea cel mai bun program de MBA online din lume , în Revista CEO 2019 Ranking, acest site este cel mai bun MBA online din Olanda. În același clasament, MSMs Executive MBA este al șaselea cel mai bun Executive MBA din lume.

Locații

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 43 387 0808

Acreditări