Royal Tropical Institute (KIT)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În timp ce la nivel global de sanatate imbunatateste, mulți sunt încă în curs de lăsat în urmă prin inegalitate. La KIT Sănătate, ne-am angajat pentru a ajuta la reduce acest decalaj. Cu o echipa multi-disciplinara de cercetatori, educatori și consilieri suntem un jucător inovator internationale de sanatate si publica.

KIT (Royal Institute tropical) echipeaza profesionistii din domeniul sanatatii pentru a aborda probleme de sanatate publice din întreaga lume. Oferim programe de masterat și cursuri avansate de la facilitățile noastre de formare în Amsterdam și prin e-learning. În plus, ne desfășurăm programe de instruire regionale, personalizate în țări din întreaga lume. Prin reunirea oameni din diferite țări și regiuni, cursuri internationale KIT lui crea un forum pentru conectarea și schimbul de experiență între o gamă largă de practicieni de dezvoltare.

Impact: Liderii din sanatatii la nivel mondial

Programele noastre de training răspunde la evoluțiile globale actuale în domeniul sănătății. Cursuri de KIT sunt cunoscute pentru aplicabilitatea lor practică, abordarea multidisciplinară și interactive metodele de formare, participative.

Programele noastre de training sunt menite să dezvolte lideri eficiente, care care creează un impact în țările lor de origine. Alumni de KIT obține poziții mai înalte după ce a absolvit și să contribuie la politica de sanatate la district, regional și la nivel național. Ei, de asemenea transmite cunoștințele lor colegilor si a cadrelor medicale locale, și de predare la universitati si institute de formare. Ca atare, avem un impact pe scară largă.

În ultimii cincizeci de ani, peste 3000 de cadre medicale au studiat la KIT. Suntem mandri de a fi parte a călătoriei lor profesionale de a deveni lideri în domeniul sănătății din întreaga lume. Cursuri de master KIT acreditare sunt oferite în colaborare cu Vrije Universiteit Amsterdam (UV) și sunt acreditate Organizația de Acreditare flamandă olandeză (NVAO www.nvao.com).

În plus, cursuri avansate sunt toate acreditate de tropEd, o rețea internațională de instituții de învățământ superior în domeniul sănătății internaționale.

De ce studia la KIT?

Până la data de abordare a problemelor complexe de sănătate publică Orientată spre practică Schimb între discipline Educație interactivă Dezvoltarea competențelor personale și profesionale Construcție de rețea Meditații personale Participanții provin din medii diverse și țări Predarea de specialiști de înaltă calificare Pozitiv revizuit de tropEd KIT: centru internațional de excelență în domeniul sănătății și dezvoltarea internațională Acreditat de NVAO

Locații

Amsterdam

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 20 568 8711

Programe

Această școală oferă și: