Citește Descrierea Oficială

despre ISS

ISS este o școală internațională absolvent de orientate spre politici stiinte sociale critice. Acesta reunește studenți și profesori de la sud Global Nord într-un mediu european. Infiintata in 1952 ca Institutul Internațional de Studii Sociale de universități olandeze și Ministerul olandez al Educației face cercetare, predare și de servicii publice în domeniul studiilor de dezvoltare și cooperare internațională. Suntem localizati in Haga, cunoscut sub numele de "Capital Legal Lume".

ISS / EUR

La 1 iulie 2009 ISS a devenit un Institut Universitar Erasmus University Rotterdam (EUR). Această structură unică, în cadrul căreia ISS își păstrează misiunea, locația și autonomia relativă în timp ce beneficiază de resursele disponibile de la o universitate de renume internațional, a apărut în urma unui proces atent de negocieri. Ca un Institut Universitar, ISS este capabil să dezvolte cercetarea inovatoare în cooperare cu alte facultăți de euro și au un acces mai mare la finanțarea cercetării olandeze și internaționale. Elevii de la absolvirea SSI primesc diplome și diplome care poartă numele ambelor ISS și în EUR. ISS va rămâne la Haga, deși tot personalul și studenții vor avea acces la facilități și resurse EUR.

Cercetare

Cercetare de la ISS se concentreaza pe studii de dezvoltare. Acest câmp transdisciplinară de studiu încearcă să înțeleagă fenomenele de subdezvoltare, dezvoltare și schimbare, cu referire specială la țările cu venituri mici. Sărăcia, globalizarea, gen și inechității sunt cuvinte cheie în cele mai multe dintre programele noastre.

învățătură

Noi oferim un program de doctorat de patru ani și un master acreditat de 15,5 luni, în Studii de Dezvoltare cu diferite specializări pentru participanți din peste 50 de țări. In plus, oferim programe de diplomă postuniversitare și cursuri de scurtă durată. Gradele, inclusiv doctorat, sunt recunoscute pe plan internațional și de legislația olandeză. Noastre mai mult de 11.000 de absolventul funcționează la toate nivelurile de guvernare, de afaceri și societatea civilă din Africa, Asia și America Latină.

Acreditare

ISS MA Gradul în Studii de Dezvoltare este larg recunoscută, acreditat de către organizația accredication Țările de Jos flamandă NVAO și oferă de eligibilitate pentru intrarea la programe de doctorat în Olanda și în alte țări din întreaga lume.

Serviciu public

Personalul nostru provine din mai multe țări și este o sursă de cunoștințe și are o vastă experiență în dezvoltarea internațională. Noi stimula dezbaterea publică pe teme actuale, importante pentru schimbul de cunoștințe și pentru creșterea conștientizării publicului. ISS organizează o gamă largă de evenimente, de la conferințe mari la mici reuniuni la mese rotunde pentru grupuri selectate. Personalul este, de asemenea, implicat în dezvoltarea capacității instituționale, contract de cercetare și servicii de consultanță pentru agențiile internaționale și guvernele naționale.

ISS pe scurt

Institutul Internațional de Studii Sociale (ISS) de la Haga este parte a Universității Erasmus din Rotterdam (EUR).

Este un institut absolvent de științe sociale critice orientată spre politică, fondată în 1952 și a reușit să scoată la șaizeci de ani de experiență.

ISS este o comunitate internațională extrem de diversă de cercetători și studenți de la sud la nivel mondial și de nord, care reunește oameni, idei și perspective într-un cadru multi-disciplinare care hrănește, stimulează și promovează gândirea critică și desfășoară activități de cercetare inovatoare in probleme sociale fundamentale.

Cheia de la filozofia și practica SSI este dorința de a contribui la realizarea justiției sociale și echității la nivel mondial. Cele mai puternice parteneriate cu organizațiile și indivizii din țările în curs de dezvoltare alcătuiesc o rețea în care co-crearea de cunoștințe și o abordare integrată a cercetării și de predare pot înflori și să rămână societally relevante.

ISS parts expertiza cu un public mai larg prin furnizarea de consultanță politică la nivel înalt, servind ca o platformă de dezbatere și schimbul de idei și angajarea în consultanță.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Institute Of Social Studies - Erasmus University Rotterdam

Master of Arts în Studii de Dezvoltare oferă o pregătire solidă academică și profesională relevantă în teorie și metode pentru studii de dezvoltare. Acesta este conceput ... [+]

Master of Arts în Studii de Dezvoltare oferă o pregătire solidă academică și profesională relevantă în teorie și metode pentru studii de dezvoltare. Acesta este conceput pentru cei care doresc să înceapă sau să continue cariera profesională în domeniul dezvoltării. În programul de masterat vă aflați despre cele mai recente teorii și dezbateri. Veți învăța, de asemenea, să aplice aceste cunoștințe în aspectele practice ale dezvoltării și schimbării sociale.

Gândire critică

studenții masteranzi sunt încurajați să dezvolte o înțelegere critică a dezbaterilor majore, teorii și intervenții strategice și de abilități de a analiza problemele, precum și de a proiecta și de a evalua intervențiile menite să combată aceste probleme. O parte esențială a acestui proces este de a dezvolta abilități în metodologia de cercetare, care va fi aplicat într-o lucrare de cercetare a preparat ca o cerință pentru gradul de masterat.... [-]

Ţările de Jos The Hague
Septembrie 2019
Engleză
La zi
15 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză