IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea Erasmus

Erasmus University Rotterdam este un atelier de lucru internațional de cunoștințe pentru gândire critică și de formare academică, condus de un puternic accent pe problemele sociale actuale. Universitatea concentrează experiența sa pe probleme de management, organizare și politici în sectoarele public și privat pe de o parte, precum și cu privire la domeniul de boală și de îngrijire a sănătății.

Universitatea își propune să genereze și să împărtășească cunoștințe din domeniul cercetării prin educație și de a transfera cunoștințe către comunitate. Forțele sale de conducere sunt curiozitatea academice, de reflecție critică și implicarea socială.

Despre Institutul pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană Studii


Institutul pentru Studii de Locuințe și Dezvoltare Urbană (IHS) iis un centru internațional de excelență al Universității Erasmus din Rotterdam, Țările de Jos din anul 1958. IHS are aproape 60 de ani de experiență în domeniul managementului și dezvoltării urbane în șase domenii diferite de expertiză urbană: mediul și schimbările climatice, locuințe, terenuri, planificare, competitivitate și infrastructură.

Noi suntem dedicați dezvoltării capacităților umane la nivel mondial, prin educație de înaltă calitate și de formare, și au drept scop reducerea sărăciei urbane și îmbunătățirea calității vieții în orașe. Personalul nostru academic este implicat în misiuni de predare și formare internaționale, în orice moment, în mod continuu de lucru în vederea dezvoltării unor soluții inovatoare urbane. Ne mandrim cu abordarea interdisciplinară a educației, prin care să ne asigurăm probleme urbane viața reală și soluțiile sunt abordate din nou în curriculum-ul nostru.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Programul în Managementul Urban Msc și Dezvoltare (umd14)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Ţările de Jos Rotterdam + 1 mai mult

Sunt întotdeauna venind cu soluții și inovații pentru orașele lumii? Credeți că la nivel global și acționează local? Ai ceea ce este nevoie pentru a fi un schimbător de oraș? lectori noastre, studenți și absolvenți sunt profesioniști excelente, dezvoltarea și gestionarea proiectelor și a inițiativelor urbane din întreaga lume. Dacă doriți ca să învețe intrarile si iesirile de management al orașului de la lectori noastre de experți internaționali și lectori invitați, acest lucru ar putea fi locul tau! [+]

IHS oferă de 12 luni de Master of Science în Managementul Urban și Dezvoltare, care oferă o oportunitate unică atât pentru profesioniști cât și absolvenți de burlac să investească în îmbunătățirea calificărilor și dezvoltarea lor academică. Programul se pregătește participanților cu cunoștințele și necesare pentru a deveni manageri urbane inovatoare și lideri care analizează și dezvoltă orașele bazate pe înțelegerea în profunzime a teoriei și practicii urbane set-calificare. La finalizarea programului, participanții primesc un Master recunoscut la nivel mondial de Science grad de la IHS, Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Caracteristicile programului... [-]


Contactează

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Adresă, linia 1 Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Ţările de Jos
website http://www.ihs.nl/
Telefon + 31 10 408 9825