Citește Descrierea Oficială

Despre IHS

Fondat în 1958, IHS este institutul internațional pentru locuințe și dezvoltare urbană a Universității Erasmus Rotterdam fondat. De mai bine de 60 de ani, a fost misiunea noastră de a dezvolta capacități umane și instituționale, de a reduce sărăcia și de a îmbunătăți calitatea vieții în orașe. Oferim programe de master, doctorat și cursuri scurte pe diverse teme urbane, inclusiv dinamica socio-spațială în planificare, rezistență climatică, inovație economică locală, locuințe din perspectiva drepturilor omului și a genului, durabilitate și orașe verzi (infrastructură, energie și apă), teren drept și finanțe și gestionarea resurselor naturale regenerative.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Metode de predare și învățare

Metodele noastre de predare și învățare sunt ancorate în abordarea unică a IHS a fertilizării încrucișate a educației, consultanței și cercetării. Abordarea IHS este concepută pentru a echipa studenții pentru a forma soluții multidimensionale pentru reducerea sărăciei și îmbunătățirea calității vieții în orașe. Personalul nostru academic este implicat în misiuni de predare și instruire internațională în permanență, lucrând continuu pentru dezvoltarea de soluții urbane inovatoare. Ne mândrim cu abordarea interdisciplinară a educației, prin care ne asigurăm că problemele și soluțiile urbane din viața reală sunt abordate în curriculumul nostru.

120112_Renownedprofessors.jpg

facilitatorii

IHS lucrează cu lideri mondiali în domeniul dezvoltării urbane, inclusiv ONU-Habitat, Alianța orașelor și ICLEI. IHS este de asemenea partener cu universități olandeze de renume din Olanda și din întreaga lume pentru a oferi o înțelegere cuprinzătoare a dezvoltării urbane. Amsterdam, Groningen și TU-Delft sunt unele dintre universitățile care oferă prelegeri de invitați despre branding-ul orașului, economia urbană, logistica, transportul, conservarea patrimoniului sunt doar o mică selecție a resurselor academice suplimentare pe care IHS le oferă studenților noștri în fiecare an.

Studenți

Clasa IHS este formată din profesioniști de nivel mediu, cu experiențe bogate și variate din mai mult de 45 de țări. Fundalurile tipice includ arhitectură, inginerie, planificare, economie, științe sociale, știința mediului și locuințe.

Absolvenții IHS au contribuit enorm la îndeplinirea misiunii noastre de a reduce sărăcia și de a îmbunătăți calitatea vieții în orașele din întreaga lume. Ei continuă să ia poziții diverse în sectoarele private, guvernamentale și academice. Iată câteva exemple de poziții preluate de absolvenții noștri:

● Economie circulară manager de proiect la Philips

● Specialist în guvernare urbană și politici la UN-Habitat

● Consultant de arhitectură la Banca de Dezvoltare din Asia

● Consilier în planificare spațială la GIZ

● Inspector superior la Ministerul Administrației Locale și Dezvoltării Regionale

● Director la Centrul pentru transporturi durabile pentru mediu și schimbări climatice

● Profesor titular la Pontificia Universidad Javeriana

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

Oraș

IHS se află în campusul Universității Erasmus, Woudestein , în orașul iconic Rotterdam. Stilul arhitectural îndrăzneț, planificarea urbană de pionierat și o populație multiculturală celebrată au împins Rotterdam în fruntea inovației și cultivării în lumea urbană. IHS este mândru de istoria sa din Rotterdam, contribuind la reconstrucția și reinventarea orașului după devastarea cauzată de cel de-al doilea război mondial. Situat pe un orizont impresionant, Rotterdam este plin de legături excelente de transport local și internațional, ceea ce îl face baza perfectă pentru a explora tot ce au de oferit Olanda și restul Europei. Există sisteme de transport bine conectate și trasee pentru biciclete sigure, ceea ce face ca călătoriile în jurul orașului să fie foarte plăcute. Este un oraș plin de diversitate, cu 175 de naționalități diferite care formează cei 600.000 de locuitori din Rotterdam. În plus, învățarea limbii engleze este obligatorie în sistemul de învățământ olandez, ceea ce înseamnă că practic toată țara este capabilă să vorbească limba engleză! „Faceți să se întâmple” este o viziune care susține creșterea acestui oraș fantastic, ilustrată de fuziunea dintre port, orașul Rotterdam și Universitatea Erasmus Rotterdam.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Admitere

Începând cu 1 octombrie a fiecărui an, puteți începe să aplicați la programele noastre de master. Pentru a afla mai multe despre cerințele de admitere, vizitați site-ul nostru aici .

Programe predate în

Engleză

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Ca un produs al unei noi colaborări între Departamentul Administrației Publice (Școala Erasmus de Științe Sociale și Comportamentale, ESSB) și Institutul de Studii Locuin ... [+]

Master în guvernarea urbană

Ca un produs al unei noi colaborări între Departamentul Administrației Publice (Școala Erasmus de Științe Sociale și Comportamentale, ESSB) și Institutul de Studii Locuinței și Dezvoltării Urbane (IHS), acest program este o specializare în cadrul MSc în Administrația Publică a Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Ce voi învăța?

Orașele sunt complexe, provocatoare și cresc rapid. Acestea sunt factori majori de dezvoltare economică și de dezvoltare, care generează cantități mari de bogăție și reprezintă mai mult de jumătate din populația lumii (estimată a fi mai aproape de 70% până în 2050). Acestea se află în centrul inovării culturale, sociale și politice și joacă un rol-cheie în descoperirea răspunsurilor la probleme sociale, cum ar fi migrația, segregarea socială, sărăcia, schimbările climatice, sănătatea, șomajul și terorismul. Politicile de guvernanță durabilă sunt recunoscute ca fiind componente esențiale pentru garantarea bunăstării tuturor oamenilor. Elevii vor învăța o varietate de aptitudini, inclusiv următoarele:... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Acest grad este o mare piatră de hotar pentru cei care doresc să intre în domeniul managementului urban care caută o experiență de absolvent care combină învățarea academ ... [+]

Orasele se confruntă cu provocări în fiecare zi. Pentru a rămâne durabile și competitive, au nevoie de manageri urbani progresivi cu abilități în planificarea strategică urbană, ecologizarea și politicile de sustenabilitate, guvernanța și dezvoltarea politicilor, analiza economică și financiară. Masterul nostru de 12 luni este conceput pentru a pregăti elevii cu abilitățile și cunoștințele pentru a fi manageri urbani competenți în organizații publice, private și non-profit. Gradul de Master în Managementul Urban și Dezvoltare este o mare piatră de hotar pentru cei care doresc să intre în domeniul managementului urban care caută o experiență de absolvent care combină învățarea academică și cunoștințe practice.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam
Address
Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+ 31 10 408 9825