International Business School the Hague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Data de începere a admisiei din septembrie 2020 este 21 septembrie. IBSH are 3 opțiuni de înscriere în programul dvs.

1. Puteți face întregul program în campusul de la Haga, Olanda.
2. Puteți face un mod mixt în care programul va fi realizat parțial online și parțial în campusul de la Haga, Olanda.
3. Puteți face programul online complet.

De ce IBSH la IBSH ?

O experiență internațională

Haga este un oraș frumos și internațional care găzduiește guvernul olandez, Parlamentul, Curtea Supremă și Consiliul de Stat, dar este în mare parte renumit pentru Curtea Penală Internațională de Justiție, Curtea Penală Internațională și Organizația Națiunilor Unite. În plus, orașul Haga găzduiește peste 150 de organizații internaționale, ceea ce îl face o locație atractivă pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de afaceri internațională.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Un loc frumos și primitor de trăit

Haga este un oraș sigur și modern, cu un amestec frumos de expatriați internaționali, diplomați și localnici olandezi. Deși limba oficială de la Haga este olandeză, mulți vizitatori au descoperit că olandezii au o conducere puternică a limbii engleze, ceea ce face ca integrarea să fie deosebit de primitoare.

Haga, la fel ca multe orașe olandeze, este plină de parcuri, muzee, galerii de artă, cafenele și, bineînțeles, niște piste de biciclete! Sistemul de transport din Țările de Jos este unul dintre cele mai bune din lume, ceea ce înseamnă că veți avea acces ușor și sigur în orașe din întreaga țară, inclusiv Amsterdam, Rotterdam, Groningen, precum și multe altele.

Un program de înaltă calitate, intensiv

Programele noastre de licență sunt concepute în mod unic pentru a te pregăti să devii lider în domeniul tău ales. Aceasta înseamnă că veți primi o educație de la experți academici care studiază provocările actuale și viitoare ale afacerilor. Veți învăța de la specialiștii din industrie care se află la fața locului și în domeniu care lucrează la problemele de afaceri de astăzi. În plus, curriculum-ul nostru vă va împinge atât academic cât și profesional pentru a vă oferi rezultate de cea mai bună calitate, care vă vor pregăti în cele din urmă pentru cariera dvs.

54343_DSC_0610.JPGȘcoala International Business School the Hague ( IBSH ) este o școală inovativă de afaceri și management inovatoare înființată în Olanda și are sediul în orașul Haga. IBSH este spre deosebire de multe alte școli de afaceri, prin faptul că și-a proiectat în mod special programele de master și de licență pentru a-și provoca studenții să devină lideri de afaceri mai buni. IBSH oferă șase programe. Primele trei (3) motive pentru a studia aici:

  • O experiență internațională;
  • Un loc frumos și binevenit pentru a trăi; și
  • Un program de înaltă calitate și intensivă.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Despre

IBSH este o instituție instituită legal de învățare superioară și va oferi programe de licență în Business Management, Banca și Finanțe, Contabilitate și Finanțe. Cursurile postuniversitare vor fi introduse după o evaluare atentă în anii următori. De asemenea, conducerea intenționează să introducă cursuri personalizate și personalizate pentru pregătirea corporativă în anumite zone. În anii următori, programe de licență și postuniversitare cu timp parțial ar putea fi introduse pentru a satisface o clasă corporativă ocupată de oameni care locuiesc în și în jurul orașului Haga. 54341_DSC_0607.JPG

Carieră

IBSH "Crearea liderilor dinamici" vizează educarea elevilor cu privire la diversele complexități cu care se vor confrunta afacerile lumii în viitorul apropiat și îndepărtat. IBSH consideră că, păstrând o înțelegere fermă cu privire la tendințele viitoare și inițiativele inovatoare, va fi capabil să furnizeze studenților un conținut extrem de pertinent și semnificativ într-o manieră care le pregătește cel mai bine pentru roluri de conducere în domeniile lor respective. Un lider dinamic este o persoană care poate înțelege imaginea holistică și poate lua decizii sănătoase în momente de mare complexitate.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Locații

Haga

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră