Hotelschool The Hague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introduceți ușile Hotelschool Haga, Și introduceți unul dintre universitățile cele mai speciale din lume.

Suntem mândri de faptul că Hotelschool Haga este una din ultimul sector unic independent Universitățile de Științe Aplicate din Olanda. Hotelschool Haga a fost fondată în 1929 și finanțat de către industria ospitalitatii pentru a crea un loc central în care partenerii din industrie ar putea câștiga și împărtăși noi Insight, competențe și cunoștințe. Încă de la înființarea sa, Hotelschool a devenit o scoala internationala specializata in Hospitality Management oferă o 4 ani diplomă de licență în hotel și ospitalitatea de management. Acest curs grad este, de asemenea, disponibil ca accelerarea programului International Fast Track.

Inca de la infiintare acum mai bine de 80 de ani a școlii de hotel a devenit mai mare, orientat mai mult pe plan internațional și a profesionalizată imens. Dar fundamentele originale au rămas la fel, cum ar fi accentul dedicat pe ospitalitate și legătura puternică cu industria. De asemenea, "activitatea de bază" a școlii hotelului rămas la fel; un centru unde cunoștințele și abilitățile ospitalitate sunt incluse, dezvoltate, cercetat, în comun și transferat cât mai realist posibil, în scopul de a pregăti tinerele talente de conducere ospitalitate pentru o carieră de succes în afaceri. Hotelschool Haga, în centrul Hospitality.

Nu este mai mult pentru a Hotelschool Haga decât îndeplinește ochi. Sunteti bineveniti in Hoteluri noastre & Restaurante din Haga și Amsterdam pentru a experimenta pasiunea pentru ospitalitate.

Suntem, de asemenea acasa, la unul din ospitalitatea de conducere Centre de Cercetare în cazul în care ne desfășurăm cercetări în inovații în industria ospitalitatii. Nostru Consultanta & Training diviziune sfatuieste si trenuri profesioniștii din domeniul afacerilor ospitalitate, fie în compania sau la școlile noastre anuale de vară. Rezultatele de la ambele divizii sunt asimilate rapid în programele noastre educaționale, astfel încât studenții noștri să învețe de la stat a cazurilor de afaceri ospitalitate de artă; un program continuu de îmbunătățire a curriculum-ului.

Guvernare

În 2006, Adunarea Generală a Consiliului HBO a creat un cod de guvernanță. Hotelschool Haga a adoptat acest cod. Codul este format din, printre altele, normele pentru o bună guvernare. Ea are, de asemenea, un cod de dispoziții și norme pentru supravegherea și implicarea părților interesate în educație și cercetare.

Statut

Statutul de Stichting Hotelschool Haga stabilește normele de bază și dispozițiile ale fundatiei. Acesta descrie scopurile și statutul școlii, precum și responsabilitățile și sarcinile consiliului de administrație și Consiliului de Administratie.

Viziune strategică

Hotelschool Haga va consolida legăturile sale cu studenții ospitalitatea sa, angajati, absolventii si industria. În Strategic Vision 2012-2018 Hotelschool Haga se va concentra pe aceste chestiuni esențiale: - intensificarea educației - o relație mai puternică cu industria - internaționalizare

Valorile noastre

După un an de cercetare si consultanta, cu actualii studenți noastre, facultate și de management am introdus recent noi Valori Hotelschool Haga lui. Acesta este un cod etic bazat pe valori, creat de noi pentru noi. Acest lucru înseamnă valorile noastre va fi inima-simțit nu doar de cap stocate, accentuând identitatea și cultura noastră, misiunea noastră și viziunea, și nu în ultimul rând, pasiunea noastră pentru industria care are nevoie de lideri, nu numai de competență ridicat, dar, de asemenea, cu caracter excelent. Valorile noastre apel la individual responsabilitatea personală și competență morală, de asteptare pentru toti cei din comunitatea noastră de a lua decizii morale solide, bazate pe valori noi toți putem identifica cu.

Pentru a sprijini valorile pe care le-am creat un Manifest pentru studenții noștri, facultate și de management oferindu-ne toate cu o stea de Nord pentru acțiunile și comportamentele noastre. Valorile noastre sunt reprezentate de scrisori în Hospitality: - H - suntem cinstiți - O- suntem deschisi - S - Suntem durabilă - P - Suntem profesioniști - I - Suntem Integritate-Driven - T - Suntem Transparent - A - Suntem ambasadori - L - Suntem Loyal - I - Suntem International - T - Suntem de incredere - Y - Suntem Da-minded

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea BBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Administrare A Afacerilor în Domeniul Ospitalității Internaționale (MBA)

Campus Cu normă întreagă 13 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

O Programul de Master de Hotelschool Haga educă următoarea generație de lideri de ospitalitate și se concentrează pe ospitalitate conceptul de inovare, dezvoltarea afacerilor și schimbare. [+]

O Programul de Master de Hotelschool Haga educă următoarea generație de lideri de ospitalitate și se concentrează pe ospitalitate conceptul de inovare, dezvoltarea afacerilor și schimbare.

Programul, cu sediul în Amsterdam, începe în luna septembrie 2015 și funcționează timp de 13 luni. În acest moment vă va îmbunătăți cunoștințele și competențele de leadership, oferindu-vă instrumentele și perspectivele necesare pentru a crea propria strategie și de punere în aplicare scenarii pentru cariera ta viitoare.

La finalizarea programului, Hotelschool Haga va acorda diploma de studii și titlul "Master of Business Administration în Hospitality International". ... [-]


Videoclipuri

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Contactează

Hotelschool The Hague

Adresă, linia 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Ţările de Jos
website http://www.hotelschool.nl/
Telefon +31 70 351 2481

Adresă, linia 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos