Hotelschool The Hague

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introduceți ușile Hotelschool The Hague și intrați într-una dintre cele mai speciale universități din lume.

Suntem mândri de faptul că Hotelschool The Hague este unul dintre ultimele universități independente din domeniul științelor aplicate din Olanda . Hotelschool The Hague fost fondată și finanțată în 1929 de industria ospitalității pentru a crea un loc central în care partenerii din industrie ar putea câștiga și împărtăși o nouă perspectivă, abilități și cunoștințe. De la înființare, Hotelschool a devenit o școală internațională specializată în managementul ospitalității, oferind o diplomă de licență de 4 ani în Managementul Ospitalității. Acest curs de gradul este de asemenea disponibil ca programul accelerat International Fast Track.

De la fondarea cu aproape 90 de ani în urmă, școala hotelieră a devenit mai mare, mai orientată pe plan internațional și sa profesionalizat imens. Dar fundamentele originale au rămas la fel, la fel ca accentul pus pe ospitalitate și legătura puternică cu industria. De asemenea, "activitatea de bază" a școlii hoteliere a rămas aceeași; un centru în care cunoștințele și abilitățile ospitalității sunt grupate, dezvoltate, cercetate, împărtășite și transferate cât mai realiste posibil pentru a pregăti talentele tinerelor ospitalieri pentru o carieră de succes în afaceri. Hotelschool The Hague , în inima Ospitalității.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Mai există multe la Hotelschool The Hague decât se întâlnește cu ochiul. Sunteți bineveniți în hotelurile noastre

De asemenea, suntem acasă la unul dintre centrele de cercetare din domeniul ospitalității, unde desfășurăm cercetări în domeniul inovațiilor din industria ospitalității. Consultanța noastră

6229_HTH-juli2013-92.jpg

guvernare

În 2006, Adunarea Generală a Consiliului HBO a creat un cod de guvernare. Hotelschool The Hague a adoptat acest cod. Codul constă, printre altele, în reguli de bună guvernare. De asemenea, acesta conține un cod de dispoziții și reguli pentru supravegherea și implicarea părților interesate în educație și cercetare.

statute

Statutul Stichting Hotelschool The Hague stabilește regulile de bază și prevederile fundației. Ea descrie scopurile și statutul școlii, precum și responsabilitățile și sarcinile consiliului de administrație și ale Consiliului de administrație.

6231__DSC2851.JPG

Viziune strategică

Hotelschool The Hague își va întări legăturile cu studenții, angajații, absolvenții și industria ospitalității. În viziunea strategică 2012-2018 Hotelschool The Hague se va concentra pe următoarele chestiuni de bază:

 • intensificarea educației
 • o relație mai puternică cu industria
 • internaționalizare

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Valorile noastre

După un an de cercetare și consultare cu actualii studenți, cadre didactice și management, am introdus recent Hotelschool The Hague 's New Values. Este un cod etic bazat pe valori, creat de noi pentru noi. Aceasta înseamnă că valorile noastre vor fi resimțite în inimă, nu doar stocate în cap, accentuând identitatea și cultura noastră, misiunea și viziunea noastră și, nu în ultimul rând, pasiunea noastră pentru industrie care are nevoie de lideri nu numai de înaltă competență, ci și de caracter excelent. Valorile noastre atrag responsabilitatea personală și competența morală a individului, cerând tuturor celor din comunitatea noastră să ia decizii morale solide pe baza valorilor cu care ne putem identifica cu toții.

Pentru a sprijini Valorile am creat un Manifest pentru studenții, facultatea și managementul care ne oferă o vedetă nordică pentru acțiunile și comportamentele noastre. Valorile noastre sunt reprezentate de literele din HOSPITALITY :

 • H - Suntem cinstiți
 • O- Suntem Deschiși
 • S - Suntem sustenabili
 • P - Suntem profesioniști
 • Eu - suntem conduși de Integritate
 • T - Suntem transparenți
 • A - Suntem ambasadori
 • L - Suntem loiali
 • Eu sunt internațional
 • T - Suntem de încredere
 • Y - Suntem minți

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Locații

Haga

Hotelschool The Hague

Address
Brusselselaan 2
2587 AH Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 70 351 2481

Amsterdam

Address
Jan Evertsenstraat 171

1057 BW Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos