Citește Descrierea Oficială

Hanze Universitatea de Stiinte Aplicate (UAS) este situat în oraș studențesc vibrant Groningen.

Avem o mare varietate de programe, cursuri de certificare și de schimb de master, Scoala de Vara de la un curs și Hanze pregătitoare de licență și.

cercetare aplicată și inovare este bine integrată în programele noastre academice. În plus față de acest lucru, Hanze UAS dispune de diverse facilități moderne, în campus, pentru a oferi studenților săi. O privire de ansamblu de informații importante pentru studenții internaționali pot fi găsite pe International Service Desk pagina noastra. Sperăm să vă vedem în curând în Groningen.

Organizarea și Managementul Hanze University of Applied Sciences

Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate (UAS Hanze), Groningen, are unități în Groningen, Assen, Leeuwarden și Amsterdam, cu aproximativ 27000 de studenți și 3000 de membri ai personalului. UAS numele Hanze se referă la o forță dată de conducere în termeni de afaceri și comerț. în urmă cu mai mulți ani, Liga Hanseatică a fost esențială pentru comerțul internațional, cooperarea și contactele. Acesta a fost cazul în Țările de Jos și multe alte țări, cum ar fi Germania si Scandinavia. Țările de Jos a avut mai multe orașe hanseatice, inclusiv Groningen.

Prin urmare, termenul de "Hanze" poate fi ferm legată de trecut, cât și în orașul Groningen. Logo-ul are, de asemenea, aspecte istorice la ea. Inclinata in stil gotic litera H în Orange pot fi găsite peste tot UAS legate de Hanze. Uitați-vă la filmul de mai jos pentru o privire mai profundă de la Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate.

video de platforma de video management soluții video player video

responsabilităţi

Statutele UAS au stat la baza Hanze responsabilitățile Consiliului de Supraveghere și Comitetul executiv. responsabilitățile lor sunt descrise în articolele de uz casnic UAS Hanze ".

Viziune de învățământ 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen pregătește profesioniști calificați și dedicați. Este un mediu în care elevii, cercetarea-conferențiarii și companiile se întâlnesc și să învețe unii de la alții. Predarea, cercetarea și practica profesională sunt strâns legate. Alocări din practica profesională sunt aliniate la metodele de predare pentru fiecare program de studii. Elevii, de cercetare-lectori și parteneri din munca de teren profesional împreună soluții la problemele aproape și departe. De învățare și de lucru rămân conectate între ele pe tot parcursul vieții.

Educație îmbogățește indivizi și societate

UAS consideră că Hanze are o misiune specială de a face toată lumea în comunitatea de învățare conștientă de responsabilitatea Hanze sale sociale. Universitatea de Științe Aplicate încurajează angajații și studenții să dezvolte și să aducă o contribuție valoroasă pentru societate.

Sublinieri în educație

Energie și îmbătrânirea populației sănătoase sunt domeniile strategice în care UAS are un Hanze profil înalt. Aceste preocupări sociale majore sunt domenii principale de interes în cadrul cursurilor și a cercetării educaționale universității. De asemenea, antreprenoriatul este un concept cheie și intrinsec asociat cu numele Hanze. Termenul se referă la relația dintre educație și aplicarea practică și legătura vitală cu comunitatea de afaceri din regiune, cât și la nivel național și internațional. In plus, ofera un UAS Hanze mediu sigur de învățare și ambițios, în cazul în care oamenii să încurajeze unul pe altul pentru a fi cel mai bun pe care le pot fi. UAS este în Hanze în prima linie în încurajarea celor mai talentați studenți și angajați.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană
  • Olandeză

Această școală oferă și:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Primul an: posibilități de explorare

Cerințele de admitere [-]
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Muzica clasică traseului de studiu se adresează studenților care sunt ambițioase, au un nivel ridicat de joc, sunt curioși și care doresc să lucreze din greu pentru a dev ... [+]

Muzică: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

O Prinț Claus Conservatoire de la Universitatea Hanze de Stiinte Aplicate din Groningen simte o puternică legătură cu partea de nord a Olandei. Suntem un institut de renume internațional, cu standarde înalte de calitate și atmosferă. Misiunea noastră este de a instrui muzicieni de inspirație, care pot face diferența în societatea noastră.

Noi trăim până la motto-ul nostru "Împărtășește talentul tău. Muta lumea "de tine provocator pentru a împărtăși talentul și pasiunea pentru muzica cu lumea din jurul tău. Ca un muzician viitor sau profesor de muzică vă va muta în lume; prin inimile oamenilor inspira, motivarea și atingerea.... [-]

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

AMF Pictura are un curriculum de doi ani. Primul an pe care se va concentra pe explorarea posibilităților dumneavoastră în domeniul ales. Veti efectua propria cercetare ș ... [+]

Arte plastice - pictură: www.hanzegroningen.eu/mp

Doriți să crească ca artist de arte frumoase? Doriți să extindă abilitățile și să extindă cunoștințele și informația din interior în arta picturii? Vreti sa stiti cum sa se dezvolte ca artist al unei arte care a fost reinventat peste tot în lume? Astăzi este important ca artiștii să efectueze experimente, pentru a înțelege modul în care percepția psihologiei, cunoaștere și muncă imaginație. Pentru a afla cum să transforme ideile în imagini și pentru a transmite mesajul către public. Oder broșura noastră aici.

Acesta este motivul pentru care va petrece o mulțime de timp pe parcursul acestui program pe puncte de vedere trecute, prezente și viitoare, precum și asupra relațiilor dintre percepție și cunoaștere, imagine și limbaj, mass-media stabilă și instabilă, tehnologie veche și nouă, artă și știință. Veți învăța, de asemenea, despre formele locale și globale ale societății. Împreună cu ceilalți studenți veți explora teritorii și neexploatate pe grafic, schimbul de opinii și idei și de a învăța unii de la alții. ... [-]

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Absolvenții altor programe de licență în domeniul ingineriei, informaticii și științelor, cel mai probabil trebuie să se înscrie într-un curs special de pregătire sau program de interconectare (Ingineria sistemelor de senzori minori de 30 de ECTS) înainte de admiterea la programul principal de un an universitar.

www.hanzegroningen.eu/msse [-]
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Dobândiți o bază solidă în tehnologiile cheie în domeniul energiei regenerabile și în problemele socio-economice conexe la Hanze UAS și specializați într-o tehnologie spe ... [+]

Studiați un master european în domeniul energiei regenerabile din Olanda

Dobândiți o bază solidă în tehnologiile cheie în domeniul energiei regenerabile și în problemele socio-economice conexe la Hanze UAS și specializați într-o tehnologie specifică la un institut partener sau la Hanze UAS. Specializările sunt disponibile în domeniul energiei eoliene, al fotovoltaicii, al sistemelor de combustibil sustenabil pentru mobilitate, al energiei solare, al integrării rețelei și al energiei oceanice. Acest program este destinat studenților cu experiență tehnică.

Cerințele de admitere

Diplomă de licență în:

inginerie

matematică

Fizică

... [-]
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Dobândi o fundație solidă în managementul durabil sistem energetic. Subiectele includ modelarea, tehnologiile, piețele și inovarea, cadrul științific (legea, politica, ac ... [+]

Studiați un master european în managementul sistemelor energetice durabile în Olanda

Dobândi o fundație solidă în managementul durabil sistem energetic. Subiectele includ modelarea, tehnologiile, piețele și inovarea, cadrul științific (legea, politica, acceptarea societății, aspectele legate de mediu). Lucrați pe proiecte reale și urmați semestrul de specializare la un institut partener sau la Hanze UAS. Specializările pe care le puteți alege sunt integrarea sistemului și optimizarea sau gestionarea durabilă a energiei. Acest program este destinat studenților cu experiență în economie, inginerie managerială sau echivalent.

Cerințele de admitere

Diplomă de licență în:... [-]

Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Consorțiul oferă un program de master unic comun în International Communication (MIC). Programul este un studiu full-time pe parcursul a trei semestre (90 CE).

[-]
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Cerințele de admitere

Studenții cu diplomă de licență în economie (BEc), licențiat în administrarea afacerilor (BBA), licență de comunicare (BComm), licență în științe sociale (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), licență de științe ecologice (B. Env.Sc) sau echivalent sunt eligibile pentru înscriere pentru acest program.

Studenții internaționali trebuie să dovedească competența în limba engleză: scorul IELTS ≥ 6,5 sau scorul TOEFL ≥ 575. Elevii care au o calificare din Marea Britanie, Irlanda, Canada, Australia, Noua Zeelandă sau Statele Unite sunt scutiți de această cerință.

De asemenea, este necesară o scrisoare de motivație.

[-]
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Dezvoltarea abilităților profesionale și etica se axează pe capacitatea de a reflecta asupra propriului comportament și dezvoltare și de a se adapta corespunzător.

Șase teme

Ambele cursuri (invitați) de la experți în domeniu și Comunitatea cursanților vă vor sprijini pe parcursul programului Master. Dezvoltarea cunoașterii este îmbunătățită de cele șase teme ample și subiectele însoțitoare care cuprind disciplinele principale ale programului de Master: Marketing, Finanțe, Managementul resurselor umane și Business & IT:

Sustenabilitatea: de exemplu, responsabilitatea socială corporativă, cooperativele și democrația Tehnologia condusă de societate: de exemplu capacitatea dinamică, managementul conformității Societatea lichidă: de exemplu, economia comportamentală, complexitatea și managementul tranziției Inovare și antreprenoriat: de exemplu economia circulară, teoria efectelor Dezvoltarea abilităților profesionale și etică: de exemplu, gândirea sistemelor, în sala de consiliu Cercetare aplicată: de exemplu, filosofia de cercetare, ciclul empiric, scrierea academică ... [-]

Welcome Day

We Are Family

Open Day