Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hanze Universitatea de Stiinte Aplicate (UAS) este situat în oraș studențesc vibrant Groningen.

Avem o mare varietate de programe, cursuri de certificare și de schimb de master, Scoala de Vara de la un curs și Hanze pregătitoare de licență și.

cercetare aplicată și inovare este bine integrată în programele noastre academice. În plus față de acest lucru, Hanze UAS dispune de diverse facilități moderne, în campus, pentru a oferi studenților săi. O privire de ansamblu de informații importante pentru studenții internaționali pot fi găsite pe International Service Desk pagina noastra. Sperăm să vă vedem în curând în Groningen.

Organizarea și Managementul Hanze University of Applied Sciences

Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate (UAS Hanze), Groningen, are unități în Groningen, Assen, Leeuwarden și Amsterdam, cu aproximativ 27000 de studenți și 3000 de membri ai personalului. UAS numele Hanze se referă la o forță dată de conducere în termeni de afaceri și comerț. în urmă cu mai mulți ani, Liga Hanseatică a fost esențială pentru comerțul internațional, cooperarea și contactele. Acesta a fost cazul în Țările de Jos și multe alte țări, cum ar fi Germania si Scandinavia. Țările de Jos a avut mai multe orașe hanseatice, inclusiv Groningen.

Prin urmare, termenul de "Hanze" poate fi ferm legată de trecut, cât și în orașul Groningen. Logo-ul are, de asemenea, aspecte istorice la ea. Inclinata in stil gotic litera H în Orange pot fi găsite peste tot UAS legate de Hanze. Uitați-vă la filmul de mai jos pentru o privire mai profundă de la Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate.

video de platforma de video management soluții video player video

responsabilităţi

Statutele UAS au stat la baza Hanze responsabilitățile Consiliului de Supraveghere și Comitetul executiv. responsabilitățile lor sunt descrise în articolele de uz casnic UAS Hanze ".

Viziune de învățământ 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen pregătește profesioniști calificați și dedicați. Este un mediu în care elevii, cercetarea-conferențiarii și companiile se întâlnesc și să învețe unii de la alții. Predarea, cercetarea și practica profesională sunt strâns legate. Alocări din practica profesională sunt aliniate la metodele de predare pentru fiecare program de studii. Elevii, de cercetare-lectori și parteneri din munca de teren profesional împreună soluții la problemele aproape și departe. De învățare și de lucru rămân conectate între ele pe tot parcursul vieții.

Educație îmbogățește indivizi și societate

UAS consideră că Hanze are o misiune specială de a face toată lumea în comunitatea de învățare conștientă de responsabilitatea Hanze sale sociale. Universitatea de Științe Aplicate încurajează angajații și studenții să dezvolte și să aducă o contribuție valoroasă pentru societate.

Sublinieri în educație

Energie și îmbătrânirea populației sănătoase sunt domeniile strategice în care UAS are un Hanze profil înalt. Aceste preocupări sociale majore sunt domenii principale de interes în cadrul cursurilor și a cercetării educaționale universității. De asemenea, antreprenoriatul este un concept cheie și intrinsec asociat cu numele Hanze. Termenul se referă la relația dintre educație și aplicarea practică și legătura vitală cu comunitatea de afaceri din regiune, cât și la nivel național și internațional. In plus, ofera un UAS Hanze mediu sigur de învățare și ambițios, în cazul în care oamenii să încurajeze unul pe altul pentru a fi cel mai bun pe care le pot fi. UAS este în Hanze în prima linie în încurajarea celor mai talentați studenți și angajați.

Locații

Groningen

Address
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, Groningen, Ţările de Jos

Groningen

Address
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, Groningen, Ţările de Jos

Leeds

Address
Leeds, Anglia, Regatul Unit

Vilnius

Address
Vilnius, Jud. Vilnius, Lituania

Assen

Address
Assen, Drenthe, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră