Citește Descrierea Oficială

Fontys este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din Olanda și oferă o varietate de programe de burlaci și masterat în limba engleză. Avem cel mai mare număr de studenți internaționali decât orice altă universitate din Olanda, cu studenți de peste 80 de naționalități din întreaga lume.

În ciuda numărului mare de studenți, educația la Fontys este organizată la scară mică. La Fontys, internaționalizarea este o chestiune esențială. Oferim cursuri de limbă engleză studenților străini care doresc să urmeze programe complete de curs și / sau studenți străini care ne vizitează ca studenți de schimb. Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Ne străduim să obținem un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Fontys acordă o atenție specială parametrilor necesari pentru asigurarea unei bune desfășurări a studiilor, cum ar fi supravegherea carierei de studiu, coaching-ul și un sistem "buddy", calendare de educație și examinare, feedback privind evaluările și alocările, înregistrarea progresului studiului, din cadrele didactice.

Ne străduim să fim o instituție educațională care "inspiră creșterea prin sprijin

Cine suntem noi

Fontys oferă educație și cercetare. Ca o universitate largă, suntem cel mai mare institut de cunoaștere publică din sudul Olandei. Fontys dorește să fie un motor de inovare prin conectarea educației și cercetării sale la procesele de inovare din interiorul și din afara regiunilor. Fontys are un impact mare datorită educației și cercetării sale în aproape toate sectoarele societății. Datorită reprezentării noastre în poziții cheie în aproape fiecare domeniu, toți cei care trăiesc și muncesc în Olanda de Sud intră în contact cu Fontys, fie direct, fie indirect. Educăm grupuri mari de tineri talentați într-o mare varietate de profesii. După antrenament, le întâlnim ca colegi, ca antrenori de stagiu, ca parteneri în cooperare și / sau cercetare sau ca profesioniști care doresc să-și îmbogățească sau să-și aprofundeze cunoștințele.

Organizația noastră este în ordine. Elevii și angajații sunt satisfăcuți și ne dau "șapte minus" și, respectiv, "șapte plus". Fontys este sănătoasă din punct de vedere financiar, iar calitatea educației noastre este, de asemenea, bună. Calitățile de bază pe care le cerem de la noi înșine sunt ancorate în mod durabil în ciclurile de control și de însoțire. Ne considerăm un partener de cunoaștere și inovare a regiunilor și a domeniilor profesionale.

Viziune educațională

Evoluțiile tehnologice, societale și economice influențează și schimbă lumea din jurul nostru, acum și în viitor. Fontys aduce o contribuție importantă la aceste schimbări necesare, satisfăcând mai mult decât nevoile elevului și ale lumii viitorului. Semnificația noastră se află, de asemenea, în efectul nostru asupra implementării schimbărilor în societate - regionale, naționale și internaționale. Valoarea noastră adăugată constă în rolul nostru proactiv - în conceperea și dezvoltarea unei societăți durabile și echitabile.

Oferim această valoare adăugată prin corelarea dezvoltării talentelor cu schimbarea în sectoarele societale și domeniile de activitate. Funcția noastră de institut deschis de cunoaștere este de a furniza forma prin legarea educației și cercetării de problemele actuale ale societății. Acesta este modul în care contribuim la inovarea în domeniul muncii, al contextului profesional și al sectoarelor sociale. Formăm agendele regionale, naționale și internaționale în cooperare cu partenerii noștri sociali. Suntem proactivi și orientați spre viitor, astfel încât să putem avea impactul necesar asupra societății, astăzi și în viitor.

Oferim această valoare adăugată investind în talente. Pentru noi, talentul este o aptitudine sau o caracteristică personală care vă permite să contribuiți la societate. Talentul permite oamenilor să-și folosească forțele. Fontys este disponibil pentru oricine dorește să-și descopere și să-și dezvolte talentele la nivel profesional superior și oricine dorește să-și continue dezvoltarea profesională. Oferim spațiu pentru toate mediile culturale și sociale.

Ambitia noastra

Miezul misiunii pe care ni-l acordăm și promisiunea că acest lucru presupune studenților, domeniului profesional și societății constă în două elemente:

  1. Oferim studenților perspectiva de a-și putea descoperi propriile talente și de a deveni profesioniști gata de a începe să accepte responsabilitatea socială, să contribuie la inovațiile din domeniul lor profesional și să continue să se dezvolte optim în felul lor.
  2. Lucrăm la inovațiile din domeniul profesional pe teme relevante pentru regiuni. Aici, lucrăm împreună cu guvernul, institutele și firmele pentru cercetare și dezvoltare pentru inovare în regiune și investim în ecosistemul în care studenții și angajații pot (să continue) să se profesionalizeze.

Fontys are o misiune socială clară: oferind educație vocațională de înaltă calitate, inspiratoare, provocatoare și de înaltă calitate, și realizarea unor cercetări practice, de o importanță pentru societate. Educația și cercetarea sunt adecvate pentru întrebările actuale și viitoare, precum și pentru nevoile studenților, domeniului profesional și societății (regionale). Dorim să formulăm, să acordăm prioritate, să cercetăm și, dacă este posibil, să rezolvăm problemele viitorului împreună cu partenerii noștri.

Misiunea noastră

Calitatea este elementul cheie

Fontys își propune să fie o instituție de învățământ care "inspiră creșterea prin sprijin

Obiectivul principal este de a promova o mentalitate la nivel de organizație, care va duce la o atenție continuă pentru îmbunătățirea calității în ceea ce privește educația, conținutul și procesele. Fontys se concentrează asupra programelor de licență și masterat finanțate de guvernul olandez. Educația este bine organizată și asigurată în medii profesionale de învățământ. Fontys se străduiește să obțină o înaltă calitate, încorporând activitățile sale în mod solid în societate, asigurând în același timp o poziție de lider ca instituție de cunoaștere atât la nivel național, cât și în mediul său regional.

Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Fontys se străduiește să obțină un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:


Fontys University of Applied Sciences

Master of Music de la Școala de Arte Frumoase și Arte Frumoase din Tilburg, Olanda, este un program de studii avansate pentru muzicieni foarte înzestrați care caută o car ... [+]

Program pe scurt

Master of Music de la Școala de Arte Frumoase și Arte Frumoase din Tilburg, Olanda, este un program de studii avansate pentru muzicieni foarte înzestrați care caută o carieră de interpret profesionist pe scena concertului internațional. Dimensiunea unică a Maestrului de Muzică de la Fontys este componenta personalizată: elevii primesc o bursă de doi ani și pot adapta programul în funcție de nevoile carierei lor emergente. Elevii își pot folosi bursa pentru cursuri cu profesori la Fontys și chiar cu profesori și artiști externi.

Conținutul programului

Master vă oferă un program intensiv de doi ani. Programul de bază constă în masterclasses internaționale, lecții individuale și prelegeri cu privire la abilitățile de cercetare, antreprenoriatul cultural, filosofia muzicală și marketingul muzical. specializari: • Muzică clasică (instrumentală / vocală) • Pop (instrumental / vocal) • Jazz (instrumental / vocal) • Teatrul muzical • Teoria muzicii • Compoziție / aranjare (clasică / jazz / pop) • Realizarea... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

FHK MA U, Tilburg, Olanda oferă Master of Architecture concurent. Acest master este colaborativ, actual, creativ și bazat pe practici. Deși este înrădăcinată în tradiția ... [+]

Program

FHK MA U, Tilburg, Olanda oferă masterul concurent de arhitectură (M. Arch). Master of Arhitectura este de colaborare, de actualitate, creative și bazate pe practica. Deși este înrădăcinată în tradiția arhitecturală olandeză, programul are o puternică orientare internațională. În zilele noastre, provocările spațiale care trebuie să fie confruntate de arhitecți sunt de natură globală, în timp ce încă necesită soluții specifice contextului și locației. Obiectivul programului de master este de a educa arhitecții care sunt capabili să combine efectiv inteligența de proiectare cu o atitudine reflectivă și abilități practice și antreprenoriale. Curriculum-ul este bazat pe competențe și orientat spre obținerea de competențe de masterat în șapte competențe esențiale (design, cercetare, colaborare, comunicare, abilități antreprenoriale, organizare, competențe profesionale) Conceptul educațional al acestui program este unic; educație în concurs cu ocuparea forței de muncă într-o practică profesională. Această educație concurentă oferă studenților experiență și educație dincolo de curriculum-ul școlar, esențial pentru formarea lor profesională ca designeri arhitecturali. În plus, Academia în sine este un laborator pentru sarcini spațiale de la părțile interesate reale. Tutorii noștri sunt profesioniști dintr-o varietate de discipline, dar toți având o relație puternică cu practica. Design Studio este inima programului de masterat. În studio, elevii sunt instruiți să aplice tot felul de abilități și metode spre propunerile de proiectare sintetică tot mai convingătoare pentru probleme spațiale complexe. Atribuțiile studiourilor sunt invariabil legate de complexitatea societăților contemporane și vor implica parametrii sociali, culturali, politici, economici și tehnologici.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
Part time
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Această coregrafie inovatoare cu durata de 2 ani, inovatoare, este realizată în comun de Universitatea de Arte Codards din Rotterdam și Scoala de Arte Frumoase și Perform ... [+]

Program pe scurt

Această coregrafie inovatoare cu durata de 2 ani, inovatoare, este realizată în comun de Universitatea de Arte Codards din Rotterdam și Scoala de Arte Frumoase și Performante din Tilburg. Programul este conceput pentru a sprijini producătorii de mișcări cu experiență dintr-o varietate de domenii în timp ce aceștia efectuează cercetări în materie de întrebări care pornesc din practica lor actuală. Cursul se desfășoară într-un mediu de învățare care expune elevii la o gamă largă de abordări, discipline de circulație și domenii creative, sprijinind în același timp menținerea legăturilor cu propriul câmp de lucru. Elevii sunt co-creatori ai cursului și vor fi responsabili pentru modelarea conținutului anumitor sarcini și pentru crearea unei cohorte productive de învățare împreună cu colegii lor. Cursul se desfășoară în intensități de 2 săptămâni, care se desfășoară de trei ori pe an, fie în campusul Codarts din Rotterdam, fie în Fontys din Tilburg, ambele având dotări complete de dans, teoretice și de circ.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Competența de bază a designerului urban este capacitatea de a crea condiții spațiale care să faciliteze programele urbane diverse și dinamice și condițiile urbane, respec ... [+]

Ce să ne așteptăm de la noi

Conceptul educațional al acestui program este unic; educație în concurs cu ocuparea forței de muncă într-o practică profesională. Această educație concurentă oferă studenților experiență și educație dincolo de programa școlară, esențială pentru formarea lor profesională ca designeri urbani. În plus, Academia în sine este un laborator pentru sarcini spațiale de la părțile interesate reale. Tutorii noștri sunt profesioniști dintr-o varietate de discipline, dar toți având o relație puternică cu practica. Design Studio este inima programului de masterat. În cadrul studiului, elevii sunt instruiți să aplice toate tipurile de aptitudini și metode spre propunerile de proiectare sintetică tot mai convingătoare pentru probleme complexe spațiale. Atribuțiile studiourilor sunt invariabil legate de complexitatea societăților contemporane și vor implica parametrii sociali, culturali, politici, economici și tehnologici.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
Part time
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Acest program este conceput pentru absolvenți noi sau recenți din orice disciplină cu experiență de muncă puțin sau deloc, care doresc să obțină o calificare de afaceri ș ... [+]

Master of Science în afaceri și management (MBM) este conceput pentru absolvenți noi și recenți din orice disciplină cu experiență de muncă puțin sau deloc, care doresc să obțină o calificare de afaceri și de management pentru a urma o carieră în management la nivel strategic.

Programul de studii poate fi finalizat în 12 luni și oferă studenților posibilitatea de a studia la două universități din două țări: Fontys University of Applied Sciences (Olanda) Fontys University of Applied Sciences și Universitatea Plymouth (Regatul Unit). Experiența internațională suplimentară poate fi obținută prin scrierea disertației (tezei de doctorat) la o companie din întreaga lume.... [-]

Ţările de Jos Venlo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Există 2 program opțional Pathways - Master în International Logistics și Supply Chain Management (ILSCM) și Master în Achiziții Internaționale și Supply Chain Management ... [+]

Program pe scurt

Un studiu academic de un an, în 2 țări, care vă lărgește orizontul cu un accent internațional cu adevărat în subiecți. Puteți alege din 2 Pathways ;

Master în Logistică Internațională și Managementul Lanțului de Aprovizionare (ILSCM)Master în achiziții internaționale și managementul lanțului de aprovizionare (IPSCM).Conținutul programului

Termenul 1; Septembrie - decembrie în Olanda;

Lanțuri de aprovizionare și sisteme de control al producțieiAbilități de cercetare și economie pentru lanțurile internaționale de aprovizionareFinanțarea maritimă și modelarea afacerilor

Termenul 2; Ianuarie - mai, în Plymouth, Marea Britanie

Logistică, lanțuri de aprovizionare, sisteme și metodeSisteme internaționale de lanț de aprovizionareManagementul Logistic InternaționalManagementul Internațional al Achizițiilor... [-]
Ţările de Jos Venlo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Situat în inima orașului Tilburg, Olanda, Universitatea Fontas de Arte Frumoase și Performante este dedicată studiului și cercetării evoluțiilor culturale de toate feluri ... [+]

Ce înseamnă să realizați spațiul public?

Situat în inima orașului Tilburg, Olanda, Universitatea Fontas de Arte Frumoase și Performante este dedicată studiului și cercetării evoluțiilor culturale de toate felurile și înțelegerii modului în care acestea pot produce schimbări semnificative în spațiile noastre comune. Din această conștiință, sa născut noul Master program numit Performing Public Space.

Într-o perioadă în care structurile politice și sociale sunt reevaluate în mod considerabil, PPS oferă un mediu flexibil și inovator pentru a pune întrebări artistice, a redefini și a recupera spațiul public în sensul său cel mai larg. Combinând o gamă interdisciplinară de abordări, incluzând teoria critică și alte moduri de analiză, cu o gamă la fel de variată de metode de cercetare, PPS oferă creativilor posibilitatea de a explora puterea de a produce lumea în spațiul public.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH
Eindhoven, Brabantul de Nord, Ţările de Jos
Address
Bs. Zwijsenstraat 11
Tilburg, Brabantul de Nord, Ţările de Jos
Address
Tegelseweg 255
Venlo, Limburg, Ţările de Jos