Citește Descrierea Oficială

Alăturați-vă unei comunități înfloritoare de talente și companii vizionare. Împreună vom pioni învățarea la locul de muncă pentru economia digitală.

Cum inovăm experiența de învățare:

Căi dincolo de programe

Pregătiți-vă pentru un viitor luminos tehnic. Alegeți una dintre caile noastre de căutări căutate.

Campus Oriunde

Flexibilitatea maximă - aflați unde vă aflați cu centrele noastre de studiu și platforma de învățare mobilă.

Învățarea pentru întreaga persoană

Abilități de master tehnologic, îmbunătățirea abilităților de conducere și a oamenilor, bucurie în echipă și construirea relațiilor.

Căile noastre de talente

Dezvoltați seturi de competențe pentru a patra revoluție industrială. Angajați-vă cu partenerii noștri angajatori și obțineți un loc de muncă de vis în tehnologie. Învățați-vă pe măsură ce practicați și câștigați o diplomă de studii universitare de muncă.

  • Inginerie software
  • Știința datelor
  • Antreprenoriatul tehnologic

Implicați-vă cu partenerii noștri corporativi

Când studiați cu noi, veți fi conectați la rețeaua partenerilor noștri angajatori și veți avea acces la o oportunitate permanentă de locuri de muncă, care va fi deschisă exclusiv comunității talente.

Căi către oportunitate

Metodologia noastră unică de învățare vă permite să vă câștigați gradul în timp ce practicați abilitățile prin:

  • Ateliere / Hackate
  • Grupuri de învățare de acțiune
  • Proiecte bazate pe proiecte
  • mentorat
  • Programe Online

Experiență unică de învățare

Experiența noastră unică de învățare vă permite să vă urmăriți visurile. Platforma noastră TalentTech vă permite să studiați de oriunde.

Cum functioneazã?

Începeți cu o tabără de boot. Când finalizați cu succes tabăra de boot, aveți ocazia să obțineți un loc de muncă la unul dintre partenerii noștri angajatori. În același timp, sunteți înscris într-un program de studii în care studiați și lucrați în același timp. În concluzie, tabăra de boot vă oferă slujba, iar slujba vă obține diploma universitară.

Va trebui să merg într-un campus?

Nu, platforma noastră online și atelierele de lucru part-time / grupurile de învățare de acțiune / mentoring vă permit să lucrați în timp ce studiați.

Unul din lucrurile pe care le doresc cu adevărat în educația mea este cineva care știe lucrurile și va lucra cu mine.

ELU se referă la învățarea socială, unde veți avea ocazia de a vă contacta personal cu ateliere, grupuri de mentorat și grupuri de învățare de acțiune.

Uneori mă simt singură și nu mă pot asigura dacă o pot face singură.

ELU înseamnă grupuri de conducere, învățare socială, învățare de acțiune, comunități - creăm grupuri care funcționează ca un suport pentru dvs., elevul.

Eu nu sunt un academician - eu sunt mai mult mâna-pe. Este această școală potrivită pentru mine?

Accentul nostru pe învățarea bazată pe proiecte îl face ușor și accesibil pentru persoanele a căror putere este în învățarea practică.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

European Leadership University

Programul Master of Data Science constă din 60 de cursuri de credite ECTS cu un proiect final. Puteți completa 9 module în 12 până la 16 luni și puteți câștiga masterul î ... [+]

Prezentare generală

Programul Master of Data Science constă din 60 de cursuri de credite ECTS cu un proiect final. Puteți completa 9 module în 12 până la 15 luni și puteți câștiga masterul în știința datelor. Puteți afla mai multe despre programul de master European Leadership University și Data Science aici.

Vi se oferă atât experiență digitală, cât și experiență de învățare față în față pe tot parcursul programului. Materialele, proiectele și e-bibliotecile de cursuri digitale cuprinzătoare sunt furnizate prin intermediul platformei noastre online, în timp ce puteți face parte dintr-o experiență înfloritoare în campus, care implică ateliere de lucru, hackați, grupuri de învățare de acțiune și îndrumare.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
12 - 16 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză