Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Facultatea de Științe Sociale

Facultatea de Științe Sociale (FSW) găzduiește cele patru discipline științifice cu fiecare perspective specifice ale acestora asupra oamenilor și a societății. Central în formarea și cercetarea noastră este motto-ul nostru: Descopera oameni. Descopera societate!

10 motive pentru a alege pentru Erasmus University

De studiu pe un campus

Erasmus University Rotterdam oferă tot ce ai nevoie chiar în campus. Aici vei participa la prelegeri și studiu în bibliotecă cu elevii dumneavoastră colegii. La masa de prânz, puteți mânca în Food Court sau Erasmus Paviljoen și, dacă doriți să joace sport, tu du-te la centrul sportiv. Studenții internaționali pot trăi, de asemenea, în campus. Campus într-adevăr este locul de a fi!

Rezolvă problema

Care este ambitia ta? Doriți să inventeze noi modele economice pentru a prezice o criză viitoare? Pentru a imbunatati de ingrijire a sanatatii din Africa? Fie că aveți idei noi pentru industriile creative sau să depună eforturi pentru a începe propria companie în afaceri juridice: Universitatea Erasmus vă va ajuta să facă ambițiile tale sa devina realitate. Erasmus University Rotterdam: face acest lucru.

O universitate internațională reală

Erasmus a spus odată Desiderius "Lumea este casa mea" și asta e ceea ce Erasmus University păstrează mereu în minte. În clasă multiculturală, ai participa la cursuri oferite de un profesor italian și studenții dumneavoastră colegii provin din țări precum China și Brazilia. Lectorii de călătorie în jurul lumii pentru a aduce înapoi perspective globale. Vei face parte dintr-un mediu cu adevărat internațional.

De înaltă calitate și mai bine clasate

Erasmus University are o educație de înaltă calitate și un program de cercetare. De calitate superioară, de fapt. clasamentele internaționale arată că Universitatea Erasmus este printre jucători high end din lume. Studenți apreciază calitatea cursurilor, expertiza personalului și pregătirile pentru o carieră de succes.

oportunități bune de carieră

Organizațiile și companiile din întreaga lume sunt interesate de absolventi Rotterdam. Uneori, ei numesc chiar și Universitatea Erasmus "furnizor preferat sala de consiliu". In timpul studiilor, veți plăti o mulțime de atenție la pregătirile pentru piața forței de muncă, de exemplu, în cadrul Erasmus de recrutare Zilele: cel mai mare eveniment de recrutare student din Europa!

Rotterdam

Inovatoare și vibrante sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie Rotterdam. Aceasta poate dura ceva timp pentru a ajunge să cunoască orașul, dar odată ce ai, este un oraș mare în care să-și petreacă zilele tale de student. Există o mulțime de restaurante la modă, baruri frumoase și festivaluri în timpul verii. Pentru cei mai mulți studenți orientate spre carieră printre voi: multe companii internaționale au sediile aici.

Student Life

Nu numai că vă oferim educație de înaltă clasă, Universitatea Erasmus din Rotterdam oferă, de asemenea, activități de petrecere a timpului liber. Asociațiile de studiu și studenți și dezbateri StudiumGeneraleorganise, spectacole și prelegeri pe tot parcursul săptămânii. Așa că, după o zi de studiu greu, veți avea o mulțime de posibilități să se relaxeze și să se bucure.

sport

Fotbal, dans, baschet, canotaj: Erasmus Sport ofera aproape orice tip sport. În campus, există terenuri de tenis și un brand nou centru de fitness cu echipament modern. Nu vă poate oferi o performanță de studiu bun, dacă nu lupți se potrivesc, nu-i așa?

programe de introducere

Ora de începere în Rotterdam, cu Eurekaweek la mijlocul lunii august pentru a descoperi orașul, face prieteni și de a cunoaște universitate și campus. Există un program extins de introducere socială pentru studenții internaționali prea, cu excursii pentru a vedea cele mai importante ale orașului și Țările de Jos. Ne-ar sfătui într-adevăr să participe: Rotterdam va simți ca acasă, în cel mai scurt timp!

Carcasă

Găsirea unei locuințe bune nu ar trebui să fie o problemă deoarece orașul oferă o varietate de locuințe de student. Puteți aranja locuințe prin SSH Short Stay, HousingAnywhere sau o dată ce ești aici, prin alți elevi. Știați că, studenții internaționali pot inchiria camere de student sau studiouri în campus dreapta?

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Olandeză

Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Masterat în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Master în Psihologie este un program de absolvent de un an conceput pentru a oferi studenților cu abilități analitice și cunoștințe conceptuale pentru a fi capabil să lucreze în mod independent, în domeniul specializării lor dorit. [+]

psihologie

Master Of Science (MSc) în Psihologie

Vrei să înțeleagă comportamentul uman? Vă oferim unul dintre cele mai bune programe de Master în Psihologie în Țările de Jos oferă.

Sunteți interesat în moduri de a compune echipa cele mai bune performanțe, sau pentru a selecta persoanele potrivite pentru un loc de muncă? Sunteti curiosi modul in care structurile creierului sunt implicate în procesul de prelucrare și care reprezintă emoțiile și acțiunile? V-ați întrebat vreodată cum oamenii învață? Cum se poate invata un copil sa citeasca, sau un pilot pentru a acoperi o aeronavă?

Când ceva în mediul nostru este în pericol, ne concentrăm în mod automat pe mișcare și forma acestuia, mai degrabă decât pe culoarea și alte detalii.... [-]


Master în Administrarea Publică

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Programul de Master în Administrarea Publică de la Universitatea Erasmus din Rotterdam se axează pe cercetarea, analiza și gestionarea problemelor sociale. [+]

Administrație publică

Master în Administrarea Publică

În programul de masterat de administrație publică de la Universitatea Erasmus din Rotterdam, învățați cum să gestionați problemele societale complexe din sectorul public.

Cum să reconstruiți un centru al orașului? Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație și cum să prevenim discriminarea și să promovăm contactul și coeziunea în societățile culturale diferite? Întrebări ca acestea sunt tratate în sectorul public contemporan.

În societatea globală și complexă a rețelei noastre, există o nevoie tot mai mare de experți care demonstrează abilități analitice, leadership conectiv, atitudini antreprenoriale și o compasie etică puternică pentru a obține soluții inovatoare pentru problemele societății. Programul de Master în Administrația Publică de la Universitatea Erasmus din Rotterdam se concentrează pe cercetarea, analiza și gestionarea problemelor sociale.... [-]


MSc în managementul public internațional și politica

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Programul de Master în Management Internațional Public și Politica se concentrează asupra naturii din ce în ce internaționale a managementului public și elaborarea politicilor publice. [+]

Public Management Internațional și Politica

Master Of Science (MSc) în Management Internațional Public și Politica

Programul de Master în Management Internațional Public și Politica se concentrează asupra naturii din ce în ce internaționale a managementului public și elaborarea politicilor publice.

Politica publică a mers internațional: organizații precum UE și ONU sunt în creștere în importanță. Maestru teoriile, conceptele și abilitățile necesare pentru a lucra în mod eficient în această perioadă de creștere a internaționalizării; aborda probleme globale, cum ar fi conflictele internaționale, sărăcia, migrația, protecția mediului și a corupției. Construi o carieră într-o organizație din sectorul public sau privat!... [-]


MSc în științe pedagogice și educație; copii, familii și școli

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Vă interesează pentru tineret, familii și școli cu probleme urbane multiple și complexe? Deveni un politician, consultant sau cercetător prin înscrierea în programul de Master în Pedagogie și Educație. [+]

Pedagogie și Educație: copii, familii și școli

Master Of Science (MSc), în Pedagogie și Educație

Vă interesează pentru tineret, familii și școli cu probleme urbane multiple și complexe? Deveni un politician, consultant sau cercetător prin înscrierea în programul de Master în Pedagogie și Educație.

Sunteți interesat în a afla ce metode de lucru pentru care copiii în școlile din mediul urban și în sălile de clasă, cu diverse categorii de studenți? Vă întrebați cu privire la impactul de parinte, zi de îngrijire, sau social media asupra dezvoltării copilului?

Specializarea Științe ale Educației include module care se referă la teoriile științifice actuale privind eficacitatea ambelor metode de predare și școli, în timp ce specializarea Studii Child & Family se concentrează pe parentale în societatea contemporană. Acesta include impactul schimbărilor sociale asupra funcționării familiei, cum ar fi social media și rolul taților.... [-]


în sociologie msc

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Aflați cum puteți orașele devin noduri noi într-o lume dominată anterior de state-națiune, să analizeze modul în care guvernele naționale să gestioneze diversitatea și inegalitățile, să învețe despre modurile în care munca de impact a noilor tehnologii și a organizării sale, obține o perspectivă de presare nemulțumire politică și cauzele și consecințele fragmentării politice. [+]

sociologie

Master Of Science (MSc) în Sociologie

Aflați cum puteți orașele devin noduri noi într-o lume dominată anterior de state-națiune, să analizeze modul în care guvernele naționale să gestioneze diversitatea și inegalitățile, să învețe despre modurile în care munca de impact a noilor tehnologii și a organizării sale, obține o perspectivă de presare nemulțumire politică și cauzele și consecințele fragmentării politice.

Vei învăța să răspundă la întrebările de mai sus prin intermediul celor mai recente descoperiri de la teorie și cercetare, furnizate de către profesori dedicați, care se află în partea de sus a câmpului lor. Nu e doar un program de ultimă generație: Erasmus University Rotterdam este o universitate foarte clasate într-un oraș divers și vibrant - setarea ideală pentru dobândirea de înțelegere a societății contemporane.... [-]


Videoclipuri

Why choose Erasmus University?

Contactează

Erasmus University Rotterdam

Adresă, linia 1 Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, South Holland, Ţările de Jos
website http://www.eur.nl/
Telefon +31 10 408 1111