Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Toți membrii facultății sunt implicați atât în ​​cercetare, cât și în predare. Aceasta permite școlii să prospere. Cu cinci programe universitare și 18 programe de licență oferite, Școala Erasmus de Economie se străduiește să devină cea mai bună din disciplinele sale (economie, economie de afaceri și econometrie) și urmărește să obțină excelență atât în ​​cercetarea, cât și în predarea sa. Acest lucru poate fi măsurat prin performanțele sale în clasament.

Școala de Economie Erasmus are o orientare clară asupra economiei. Așa cum au fost acum 100 de ani, în timp ce școala a fost înființată în 1913, economiștii sunt inima bătătorită a Universității Erasmus din Rotterdam. Cei mai buni absolvenți Erasmus au făcut contribuții remarcabile la știință, guvern și afaceri.

Școala de Economie Erasmus este un institut de renume internațional care contribuie la cunoașterea științifică a problemelor economice viitoare și își propune să răspundă la problemele actuale relevante pentru guvern și firme. Scopul școlii este de a crea, difuza și pune în aplicare cunoștințele științifice, toate din perspectivă economică. Școala de Economie Erasmus se bazează pe cele mai recente descoperiri din disciplină. Colaborează cu partenerii științifici internaționali și are legături locale în problemele de afaceri relevante pentru poziția unică pe care orașul Rotterdam o are ca centru de transport și industrie.

Campus Facilități:

Centrul de Științe Economice Erasmus este campusul nostru din Woudestein, o plimbare convenabilă cu bicicleta de 15 minute de centrul orașului Rotterdam, inclusiv noua stație de tren elegant din Rotterdam Centraal. În afara orelor de curs, elevii studiază în noua clădire Polak plină de lumină sau la biblioteca noastră universitară de ultimă oră, apucă o cafea la Erasmus Food Plaza sau participă la un eveniment la teatru sau Café in de Smitse. Centrul sportiv din on-campus oferă multe tipuri de fitness, dans, spinning, squash și tenis. Pe scurt, suficient pentru a face în campus care este plin de viață cu studenții.

Cariere:

Multe companii din Țările de Jos și din străinătate sunt interesate să recruteze economiști cu specific, dar și cu cunoștințe ample pe care le pot aplica în tot felul de situații reale. Cunoștințele specifice, dar aplicabilitatea largă a economiei este ceea ce face absolvenții în economie foarte populari în multe sectoare de afaceri și guvernamentale.

Studenții noștri continuă să urmeze o gamă largă de cariere. Absolvenții noștri economici și econometrici nu se confruntă cu probleme în găsirea unui loc de muncă. Majoritatea absolvenților recenți reușesc să găsească locuri de muncă în termen de trei luni de la absolvire. Baza pentru activitatea viitoare constă în alegerea subiectelor alese în timpul studiului. Cu toate acestea, indiferent de ce alegeți, economiștii din Rotterdam sunt în general ocupabili. Nu numai că lucrează în locuri economice specifice, ci și că își găsesc locul de muncă în poziții mai generale la nivel academic. Câteva exemple de posturi includ analiștii bursieri, managerul de investiții / analist, antreprenorii, consilierii financiari, managerii de marketing, inspectorii fiscali, managerii de vânzări, personalul de politică, managerii de personal, lectori, academicieni, politicieni, consultanți de conducere și jurnaliști științifici. Deși lista menționată mai sus include multiplicitatea pozițiilor și a sectoarelor, economiștii noștri se regăsesc în primul rând în următoarele sectoare:

  1. bancar
  2. contabilitate, birouri administrative, consilieri fiscali
  3. consultanţă
  4. administrația publică generală
  5. firme de cercetare / consultanță economică
  6. comerțul (în special companiile angro) și multinaționalele
  7. antreprenoriat

Admitere:

Începând cu data de 1 noiembrie a fiecărui an, puteți începe să aplicați la programele noastre de licență și masterat. Acum vă putem imagina că sunteți curios să aflați despre cerințele de intrare și cum să aplicați.

Totul depinde bine de educația anterioară și de alți factori. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru cerințele de admitere la Bachelor și Master .

Locații

Rotterdam

Erasmus School of Economics

Address
Erasmus School of Economics
P.O. Box 1738

3062PA Rotterdam, Olanda de Sud, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 10 408 1380

Programe