Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri Olanda (BSN), scoala de afaceri Action Learning, a fost implicat activ în dezvoltarea și educarea profesioniștilor de afaceri în jurul valorii de douăzeci și opt de ani. Nu se limitează la granița cu Olanda, BSN continuă să se extindă pe plan internațional și a stabilit parteneriate educaționale în China, Republica Cehă, Tanzania, Zambia, Algeria, Ghana, Surinam, Nigeria și Egipt. Datorită acestei prezență internațională, BSN a fost în măsură de a împuternici o comunitate Action Learning de profesioniștii din domeniul afacerilor, care posedă toate o atitudine orientată spre poartă-eficiente și de rezolvare a problemelor față de afaceri.

Acțiunea de învățare: Business School Olanda a continuat să exceleze în filosofia unic de acțiune de învățare, așa cum pionierat de Dr. Reg Revans; furnizarea de cursuri on-line scurte, seminarii și o fracțiune de normă, amestecat program de MBA de învățare pentru lideri de afaceri din întreaga lume.

Accelera cariera si dezvoltare personala cu BSN

 BSN este un olandez înregistrat la Universitatea de Stiinte Aplicate  tripla acreditare (American ACBSP, olandeză NVAO și Swiss eduQua)  facultate cu înaltă calificare, cu experiență vastă de afaceri  semnificativ ROI: manageri si lideri mai bine  Raportul sa concentrat: clasa de dimensiuni mici  rețele internaționale și de călătorie  A absolvit peste 3.500 de manageri și lideri de acțiune de învățare în întreaga lume

Acreditare: BSN consolidează statutul său internațional cu proeminent american (ACBSP) și Swiss (eduQua) statutul de acreditare. Organizația de acreditare american, Consiliul de Acreditare pentru școli de Business și programe (ACBSP) și organizația de acreditare Elvețiană (eduQua), au acreditat BSN si a programelor sale de MBA. În plus, BSN este prima instituție de învățământ superior olandeză pentru a primi acreditarea eduQua de Asociația elvețiană pentru Calitate si sistemele de management.

Programe predate în:
  • Engleză
Location address
Business School Netherlands
Head Office
Herenstraat 25

Buren, Gelderland, 4116 BK NL
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA