Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce reprezintă Academia de Arhitectură?

Studierea într-un context internațional

Stăm pentru o atitudine deschisă și interesantă, pentru experimentare, și îi încurajăm pe studenți să își adopte poziția. Considerăm că orașul Amsterdam este laboratorul pentru atribuțiile de proiectare ale studenților și lectorilor noștri. Academia întreține contacte strânse cu comunitatea profesională din regiune, cu serviciile publice, cu comitetele și dezvoltatorii. Programele noastre de studiu ocupă de asemenea un loc proeminent la nivel internațional. Academia are legături strânse cu programele de studii în străinătate. Elevii din toate colțurile lumii studiază la Academie, lectori și vorbitori internaționali invitați în mod regulat, iar studenții adesea participă la excursii și proiecte străine.

Studierea și lucrul simultan

Studierea și lucrul merg mână în mână în timpul programului de studii. Această combinație înseamnă că studenții și lectorii sunt implicați direct în practica de proiectare și cercetare. Veți forma deja o parte activă a unei rețele largi de colegi în timpul studiului. Cei care absolvesc Academia de multe ori rămân implicați în programul de studii. Studentul devine angajator și, pe baza acestei funcții, lector sau mentor pentru o nouă generație de elevi.

Interdisciplinar

Arhitectura, urbanismul și arhitectura peisajului sunt discipline independente în cadrul Academiei, care sunt parțial oferite în combinație. În acest fel, studenții sunt pregătiți pentru practica profesională actuală, integrată, care necesită simultan specializare și lățime de la elevi. Academia de Arhitectură este singura instituție de învățământ din Olanda care oferă programele de masterat într-o manieră interdisciplinară. Această combinație conferă Academiei o poziție unică în Olanda și în străinătate.

Internaţional

O excursie de studiu în străinătate, studiind la un alt program de studii pentru un semestru sau înființarea unui proiect cu un grup de studenți străini; asta e posibil la Academie. Menținem o rețea activă de programe de studii europene, prin care studenții și profesorii sunt schimbați la scară mică. Academia este membru al Asociației Europene pentru Educație în Arhitectură (EAAE) și este partener al Masterului European de Arhitectură de Peisaj (EMiLA), prin care puteți obține Masterul European în Arhitectura Peisagistică. Academia a lucrat împreună într-un program Erasmus, pe baza căruia sunt organizate ateliere internaționale. În plus, există numeroase proiecte străine și parteneriate cu diferite programe de design în Europa. În lunile de vară, organizăm așa-numita Școală de Vară: diverse excursii internaționale la care puteți participa.

Un mediu inspirator și o dezbatere actuală

Academia de Arhitectură este situată pe Waterlooplein din Amsterdam într-un complex de clădiri din secolul al XVII-lea, renovat de Claus en Kaan Architecten. Academia ocupă un loc unic în viața culturală a orașului Amsterdam și joacă un rol activ în discursul profesional. Prelegeri, ateliere, evenimente și expoziții sunt organizate în colaborare cu alte organizații. Seria de lecții - deschisă studenților - pe teme tematice, are loc pe tot parcursul anului.

Titlul de arhitect

După obținerea titlului de Master (Master of Science), aveți dreptul să începeți o practică profesională independentă și să primiți admiterea imediată în registrul arhitecților, urbanistilor și arhitecților de peisaj.

Practica orientată spre cercetare în educație

Lumea se schimbă în mod continuu și din ce în ce mai rapid. Dezvoltarea socială, practică și tehnică creează noi cerințe unui designer. De aceea, Academia integrează cercetarea orientată spre practică în educație. Profesorii organizează cursuri de masterat, proiecte, excursii, expoziții și prelegeri în cadrul programului lor de cercetare.

Parte a Universității de Arte din Amsterdam

Pentru a ajunge la noi perspective și inovații, trebuie să fiți capabili și îndrăzniți să priviți dincolo de granițele câmpului propriu. Universitatea de Arte din Amsterdam (AHK) oferă studenților o orientare largă în ceea ce privește arta și cultura și, din acest motiv, acordă o mare importanță studenților că sunt capabili să dobândească cunoștințe despre evoluțiile din celelalte discipline ale artei. În cadrul programelor oferite la AHK, oferim spațiu pentru colaborarea cu alte programe de diplomă și schimburi internaționale.

Misiunea noastră

Academia de Arhitectură din Amsterdam oferă cursuri de designeri pentru designeri. Se adresează studenților care sunt motivați și echipați pentru practica de proiectare și selectează tutori care s-au distins în practica de proiectare și cercetare.

Elevii sunt instruiți în planificarea spațială ca disciplină practică și critică la punctul de intersecție a artei, științei și tehnologiei. Decizia deliberată de a le lega de educația artistică (Universitatea de Arte din Amsterdam AHK) subliniază importanța deosebită acordată de Academie aspectului artistic al exercitării profesiei.

Mediu de învățare de înaltă calitate

Academia își propune să ofere un mediu de învățare la scară mică, de înaltă calitate, cu un climat deschis și cu accent pe determinarea propriilor poziții de către tutori și studenți. O orientare internațională este o parte inevitabilă a acestui fapt.

Arhitectura, urbanismul și arhitectura peisagistică sunt privite ca trei discipline complete și independente. Aceasta modifică faptul că cele trei discipline sunt oferite în mod deliberat simultan și parțial în combinație. Aceasta este de a pregăti elevul pentru un exercițiu integrat al profesiei.

Locații specifice în Olanda și în străinătate sunt laboratoarele de designer. Orașul Amsterdam, locația Academiei, se desfășoară în mod activ în cursul unei clădiri sociale, o lucrare istorică de artă și o provocare de design continuă.

Termene de depunere a cererilor

Studenții olandezi: 1 mai 2019

Studenți internaționali: 1 aprilie 2019

Locații

Amsterdam

Address
Waterlooplein 211-213 1011 PG
Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos