Victoria University of Wellington

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Printre cele mai bune

Victoria University of Wellington este numărul unu în Noua Zeelandă pentru calitatea cercetării. Avem legături strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și științifice ale națiunii. Suntem situați într-un oraș sigur, compact, creativ și înfloritor, ideal pentru viața studenților.

Victoria University of Wellington , una dintre cele mai vechi instituții din Noua Zeelandă, are o perspectivă globală puternică și o reputație internațională pentru excelență academică. Ne aflăm în mod consecvent printre cele mai bune universități din lume - printre primele 2 procente din cele 18.000 de universități din clasamentul universităților QS World 2018.

Când studiați la Victoria University of Wellington , veți fi împins să gândiți independent și inspirat pentru a reuși. Veți construi o fundație solidă pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor. Veți învăța de la cadre universitare și cercetători de nivel mondial și veți beneficia de conexiunile noastre strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și științifice din Noua Zeelandă. Oferim studenților mai mult de 80 de programe și sunt clasate în topul celor 2% din universitățile din lume și în 17 domenii, suntem printre primele 1%. Victoria are cinci stele în clasamentul QS Stars de excelență și cinci stele în fiecare dintre cele opt categorii - artă și cultură, disciplina de clasificare și acreditare, capacitate de angajare, facilități, incluzivitate, internaționalizare, cercetare și predare.

Suntem aici să vă ajutămÎn calitate de student internațional, veți primi asistență de la o echipă dedicată în campusul Victoria International - din momentul în care aplicați, la sosirea dvs. și pe tot parcursul studiilor. Elevii pot accesa, de asemenea, o gamă largă de servicii universitare pentru a vă ajuta să reușiți în studiile. Acestea includ ajutor suplimentar în materie de studiu, planificare financiară, sprijin pentru studenții cu handicap, consiliere confidențială și consiliere privind sănătatea și bunăstarea. Victoria University of Wellington oferă studenților oportunități de a avansa în carieră, de la programe profesionale care se concentrează pe stagii practice la locul de muncă și pe proiecte de cercetare în lumea reală, pe programe unice de conducere și pe șansa de a studia în străinătate într-o altă țară, ca parte a gradului tău. În prezent există 26 de țări, dintre care Canada, Mexic, Danemarca și Hong Kong.

Locația ideală a studențilorVictoria University of Wellington are trei campusuri răspândite în centrul Wellington, toate aproape de transport, atracții locale, divertisment și cafenele. La Universitatea, veți studia într-un oraș vibrant, creativ, compact și sigur, într-un cadru natural deosebit. Wellington este ideal pentru viața studenților. Pentru a vă ajuta să vă stabiliți, să vă faceți prieteni și să vă implicați în comunitatea universității, elevii sunt încurajați să se alăture unuia dintre cele mai multe cluburi și societăți ale Universității, care variază de la grupuri culturale la echipe sportive.

Găsiți-vă viitorulCând studiați la Victoria University of Wellington , veți fi împins să gândiți independent și inspirat pentru a reuși. Veți construi o fundație solidă pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor. Găsiți-vă viitorul cu Victoria University of Wellington .

Locații

Wellington

Address
Kelburn campus: Kelburn
6012 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Wellington

Address
Pipitea campus: 33 Bunny St, Pipitea
6011 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Wellington

Address
Te Aro campus: 139 Vivian Street
6011 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă