Victoria University of Wellington

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Printre cele mai bune

Victoria University of Wellington este numărul unu în Noua Zeelandă pentru calitatea cercetării. Avem legături strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și științifice ale națiunii. Suntem situați într-un oraș sigur, compact, creativ și înfloritor, ideal pentru viața studenților.

Victoria University of Wellington , una dintre cele mai vechi instituții din Noua Zeelandă, are o perspectivă globală puternică și o reputație internațională pentru excelență academică. Ne aflăm în mod consecvent printre cele mai bune universități din lume - printre primele 2 procente din cele 18.000 de universități din clasamentul universităților QS World 2018.

Când studiezi la Victoria University of Wellington , vei fi împins să gândești independent și inspirat să reușești. Veți construi o bază puternică pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor. Veți învăța de la academicieni și cercetători de talie mondială și veți beneficia de legăturile noastre strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și cercetare științifică din Noua Zeelandă. Oferim studenților o selecție dintre mai mult de 80 de programe și sunt încadrați în primele 2 la sută din universitățile lumii, iar în 17 domenii, suntem printre primii 1 la sută. Victoria are în general cinci stele în calitatea de excelență QS Stars și cinci stele în fiecare din cele opt categorii - arte și cultură, clasament și acreditări de disciplină, angajabilitate, facilități, incluziune, internaționalizare, cercetare și predare.

Suntem aici să vă ajutăm

În calitate de student internațional, veți primi sprijin de la o echipă dedicată din campus - Wellington University International - Te Kahupapa - din momentul în care vă înscrieți, la sosirea dvs. și pe parcursul studiilor. Studenții pot accesa, de asemenea, o gamă largă de servicii universitare pentru a vă ajuta să aveți succes în studiile dvs. Acestea includ ajutor suplimentar pentru studii, planificare financiară, asistență pentru studenții cu dizabilități, consiliere confidențială și sfaturi despre sănătate și bunăstare. Victoria University of Wellington oferă studenților oportunități de a merge mai departe în cariera lor, de la programe profesionale care se concentrează pe stagii practice de lucru și proiecte de cercetare din lumea reală, până la programe de conducere unice și șansa de a studia în străinătate în altă țară ca parte a gradului tău. În prezent, există 26 de țări din care pot alege, inclusiv Canada, Mexic, Danemarca și Hong Kong.

Locația ideală a studenților

Victoria University of Wellington are trei campusuri răspândite în centrul Wellington, toate aproape de transport, atracții locale, divertisment și cafenele. La Universitate, veți studia într-un oraș vibrant, creativ, compact și sigur, într-un mediu natural frumos. Wellington este ideal pentru viața de student. Pentru a vă ajuta să vă stabiliți, să vă împrieteniți și să vă implicați în comunitatea universității, studenții sunt încurajați să se alăture unuia dintre cele peste 100 de cluburi și societăți ale Universității, care variază de la grupuri culturale la echipe sportive.

Găsiți-vă viitorul

Când studiați la Victoria University of Wellington , veți fi împins să gândiți independent și inspirat pentru a reuși. Veți construi o fundație solidă pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor. Găsiți-vă viitorul cu Victoria University of Wellington .

Locații

Wellington

Address
Kelburn campus:
Kelburn

6012 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Wellington

Address
Pipitea campus:
33 Bunny St, Pipitea

6011 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Wellington

Address
Te Aro campus:
139 Vivian Street

6011 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă