The University of Waikato

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studiu la The University of Waikato , Noua Zeelandă. The University of Waikato este o universitate modernă, inovatoare, cu o ambiție uriașă.

Oferim opțiuni flexibile de studiu, cu accent pe demonstrarea experienței din industrie prin stagii, stagii de lucru și proiecte de studii de caz.

Campusul nostru principal se află în orașul Hamilton din Insula de Nord a Noii Zeelande și găzduiește 12.500 de studenți, inclusiv aproximativ 2.000 de studenți internaționali din peste 70 de țări. Suntem una dintre cele mai importante universități de cercetare din Noua Zeelandă, formate din opt facultăți și școli care oferă o gamă largă de subiecte.

În Tauranga ne extindem ofertele noastre educaționale și construim un campus de ultimă oră în zona de afaceri cenrală din Tauranga. Clasele vor începe la începutul anului 2019. Tauranga oferă un stil relaxat de coastă lângă unele dintre cele mai frumoase plaje din Noua Zeelandă. Regiunea are o economie înfloritoare, cu cel mai mare port de export din Noua Zeelandă și cu indusculii de horticultură și fructe de kiwi.

Mulți studenți internaționali aleg să studieze la Universitatea pentru unul sau două semestre de studii în străinătate și să transfere creditele academice pe care le-au câștigat la Waikato spre diploma de la universitatea lor de origine.

La The University of Waikato , studenții dobândesc o educație de calitate recunoscută la nivel global, în același timp beneficiind de o experiență universitară unică și completă într-o țară renumită pentru gândire inovatoare și un mediu natural uimitor.

Îmbrățișând identitatea lui Māori

The University of Waikato se distinge de alte universități, deoarece îmbrățișează identitatea și moștenirea sa puternică Māori ca trăsături cheie ale caracterului său distinctiv. Universitatea este situată în patria Waikato și Kīngitanga (regele Māori) și ajunge la numeroasele iwi (triburi) ale insulei de nord. În campus, există evenimente legate de kaupapa Māori care au avut loc pe tot parcursul anului universitar pentru studenții Māori și non-Māori. Toți studenții internaționali sunt bineveniți în campus la un pōwhiri (bun venit) la Te Kohinga Mārama marae (locul de întâlnire) și vor simți influența culturii Māori din momentul în care pas în campus.

Educație de calitate

Instituția noastră se află cu mândrie pe scena mondială în domeniul educației, cercetării și experienței studenților. Elevii pot avea încredere că o calificare a Universității din Waikato îi va înființa pentru locul în care merge lumea.

 • Ranked 274 - QS World University Rankings 2019, o îmbunătățire de 127 de locuri în cinci ani
 • 92-a în lume pentru calitatea și impactul cercetării - QS World University Ramkings 2019
 • Treisprezece domenii tematice care au fost clasate în top 300 în lume (QS World University Rankings by Subject 2018).
 • Ospitalitatea și Managementul timpului liber ocupă locul 47 în lume.

60234_2.png

De ce Waikato este diferit

 • Dimensiunile noastre de clasă mai mică oferă studenților oportunități de învățare unu-la-unu de la lectorii noștri câștigători.
 • Elevii au posibilitatea de a participa la cursuri practice și stagii în toate programele.
 • Am proiectat în mod special programe de masterat care pot fi finalizate în doar 12 luni de studiu cu normă întreagă.
 • Elevii pot studia în campusul din Hamilton sau Tauranga și majoritatea programelor noastre sunt disponibile pentru a începe fie în martie fie în luna iulie a fiecărui an. Există, de asemenea, șase săptămâni cursuri condensate în noiembrie și ianuarie, care pot ajuta elevii să meargă mai departe în studiile lor.

Pentru mai multe informații, vizitați waikato.ac.nz sau trimiteți un e-mail la adresa international@waikato.ac.nz.

 • Înființată: 1964
 • Locație: Hamilton
 • Numărul studenților: 12.500
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea An Fundațional » Vedea Certificate » Vedea BSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Doctor în litere și filozofie

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni June 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Master of Arts implică studii avansate într-un subiect de Arte și este destinat pentru cei care doresc să aprofundeze cunoștințele despre acest subiect. Gradul include, de asemenea, o componentă substanțială a cercetării independente. Master of Arts poate luată în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale sau Facultatea de Studii Maori si indigene. [+]

Master în Arte

Master of Arts implică studii avansate într-un subiect de Arte și este destinat pentru cei care doresc să aprofundeze cunoștințele despre acest subiect. Gradul include, de asemenea, o componentă substanțială a cercetării independente. Master of Arts poate luată în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale sau Facultatea de Studii Maori si indigene.

Master Of Arts în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale

Sunteți în căutarea capacitatea de a gândi critic și de a comunica bine? Un Master of Arts (MA) de la Waikato vă va învăța abilitățile de a lucra în mod independent și a vedea un proiect major până la finalizare. Acestea sunt caracteristici care sunt foarte căutate de către angajatori.... [-]


Maestru al artelor (aplicat)

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Esti interesat de o carieră predarea limbii engleze ca a doua limbă de peste mări, la nivel de Universitate? Unele țări, cum ar fi cele din Asia, aveți nevoie pentru a avea un nivel de calificare de masterat pentru a face acest lucru. Maestru Waikato de Arte (Aplicate) vă oferă calificarea aveți nevoie. [+]

Master Of Arts (Aplicate)

Esti interesat de o carieră predarea limbii engleze ca a doua limbă de peste mări, la nivel de Universitate? Unele țări, cum ar fi cele din Asia, aveți nevoie pentru a avea un nivel de calificare de masterat pentru a face acest lucru. Maestru Waikato de Arte (Aplicate) vă oferă calificarea aveți nevoie.

Vei finaliza Master of Arts (Applied) (MA (Applied)) Waikato prin studierea lucrari pe teme de specialitate. Studiile dumneavoastră vă va oferi abilitățile necesare pentru a lucra în străinătate. S-ar putea fi deja de lucru într-o zonă diferită a predării limbilor străine în Noua Zeelandă și se gândesc la poziția de peste mări, astfel încât doriți să câștige calificarea trebuie să faceți acest lucru.... [-]


MSc

Maestru in stiinta

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master of Science este apreciat pentru flexibilitate și excelență, și pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți selecta hârtiile dintr-o gamă largă de subiecte și mix de cercetare și lucrări predate sunt personalizate pentru a se potrivi cu interesele și obiectivele. [+]

Master of Science

Master of Science este apreciat pentru flexibilitate și excelență, și pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți selecta hârtiile dintr-o gamă largă de subiecte și mix de cercetare și lucrări predate sunt personalizate pentru a se potrivi cu interesele și obiectivele.

Master of Science (MSc), în mod normal, durează 12-18 luni de studiu full-time pentru a finaliza. Gradul necesită 180 de puncte, care este alcătuit din 90 de puncte în lucrări predate și o teză (proiect de cercetare), 90 de puncte. Acest echilibru de teze la lucrări predate pot fi schimbate cu aprobarea de absolvent coordonator în disciplina aleasă.

... [-]

Master of Science (tehnologie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii July 2019 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Un Master of Science (Tehnologie) este în mod normal, un program avansat de doi ani de studiu, care se bazează pe cunoștințele de gradul BSC (Tech). Este similar cu Master, dar are două diferențe importante - acesta combină lucrări predate cu o teza de cercetare pe bază aplicată sau industrială și disertație, și include două lucrări pe tehnologie industrială și inovare. [+]

Master of Science (Tehnologie)

Un Master of Science (Tehnologie) este în mod normal, un program avansat de doi ani de studiu, care se bazează pe cunoștințele de gradul BSC (Tech). Este similar cu Master, dar are două diferențe importante - acesta combină lucrări predate cu o teza de cercetare pe bază aplicată sau industrială și disertație, și include două lucrări pe tehnologie industrială și inovare.

Master of Science (Tehnologie) (Master () Tech) gradul vă va oferi cu abilități tehnice avansate relevante pentru zona dvs. de specializare. Acesta vă va oferi o mare profunzime și lățimea de cunoaștere a științei și tehnologiei, în special în ceea problemele tehnologice din sectorul industrial al economiei Noua Zeelandă.... [-]


Masterat

Maestru al comerțului electronic

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii July 2019 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Pregătiți-vă pentru cazul în care lumea comerțului electronic se întâmplă cu studii postuniversitare de specialitate în acest domeniu de vârf. [+]

h2>Maestru de Comerț electronic

Pregătiți-vă pentru cazul în care lumea comerțului electronic se întâmplă cu studii postuniversitare de specialitate în acest domeniu de vârf.

Dobândi o înțelegere în profunzime a modului în comerțul electronic și a tehnologiilor digitale se transformă toate aspectele legate de operațiunile de afaceri dintr-o perspectivă de management. MECom este oferit în două fluxuri; fie de cercetare sau profesionale. Fluxul profesional include un stagiu de industrie 8-13 săptămâni, făcându-l ideal pentru studenții care doresc să dobândească cunoștințe aplicate într-un mediu de afaceri. Această calificare este disponibil în clasa sau online.... [-]


Maestru al mass-media și tehnologii creative

Campus Cu normă întreagă 1 an July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Media și Tehnologii Creative este conceput pentru a spori domeniul de aplicare creativ și tehnic al proiectanții de media, interpreți și creatori. Acest grad vă va oferi un avantaj distinct într-un domeniu din ce în ce media competitivă la nivel național și la nivel global. [+]

Maestru de mass-media și Tehnologii Creative

Maestru de Media și Tehnologii Creative este conceput pentru a spori domeniul de aplicare creativ și tehnic al proiectanții de media, interpreți și creatori. Acest grad vă va oferi un avantaj distinct într-un domeniu din ce în ce media competitivă la nivel național și la nivel global.

Master of Media și Tehnologii Creative (MMCT) vă permite să alegeți una dintre cele patru subiecte disponibile: Practici Creative, Creative Technologies, Screen și Studii Media (oferit în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale) și Maori Media și comunicare (oferit în cadrul Facultății de maori și Studii indigene). Fiecare zonă vă oferă posibilitatea de a combina formele artistice și tehnice în noi combinații.... [-]


Maestru al mediului și al societății

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Mediu și societate este o diplomă postuniversitară potrivit pentru absolvenții de diferite discipline - științele mediului, științe sociale, management, drept sau economie. Este un program care vă permite să beneficieze de conexiuni în creștere facultății, cu atât comunitatea locală și grupuri educaționale, și administrația locală. [+]

Maestru de Mediu și societate

Maestru de Mediu și societate este o diplomă postuniversitară potrivit pentru absolvenții de diferite discipline - științele mediului, științe sociale, management, drept sau economie. Este un program care vă permite să beneficieze de conexiuni în creștere facultății, cu atât comunitatea locală și grupuri educaționale, și administrația locală.

Masterand dvs. de Mediu și societate (MEnvSoc) de la Universitatea din Waikato vă oferă șansa de a construi pe abilitățile și cunoștințele deja le-ați câștigat în timpul gradul dumneavoastră de licență. Vei învăța cum să analizeze în mod critic diferitele puncte de vedere cu privire la provocările legate de mediu. Vei dezvolta înțelegerea dintre aceste perspective diferite, și să învețe cum să folosească informațiile proprii pentru a face față acestor provocări.... [-]


Maestru al practicii de inginerie

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Proiectat pentru absolvenți recente și ingineri practicieni care doresc să actualizeze și să actualizeze cunoștințele lor în domeniile în schimbare rapidă de electronice, materiale și de prelucrare și inginerie mecanică, Master of Engineering Practice (MEngPrac) este un program de predare, care poate fi finalizat fie în 12 sau 18 luni. [+]

[-]

Maestru al științelor mediului

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master de Știința Mediului este destinat atât absolvenților de știință și inginerie care doresc să continue abilitățile lor de cunoștințe și de cercetare în domeniul științelor de mediu - studiul științific al interacțiunii dintre om și mediul înconjurător. [+]

Maestru de Știința Mediului

Master de Știința Mediului este destinat atât absolvenților de știință și inginerie care doresc să continue abilitățile lor de cunoștințe și de cercetare în domeniul științelor de mediu - studiul științific al interacțiunii dintre om și mediul înconjurător.

Maestru de Știința Mediului (MEnvSci) este un grad interdisciplinar 180 punct care se bazează pe o gamă largă de lucrări în întreaga biologice, chimice, Pământ și Științe inginerești.

O caracteristică esențială a acestui grad este dezvoltarea abilităților (cross-facultate) de cercetare științifică și interdisciplinare, inclusiv colectarea și analiza datelor și analiză critică a literaturii de specialitate.... [-]


Maestru al științelor sociale

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Un Master de Științe Sociale (MSocSc) se bazează pe calificarea de Bachelors sau Onoruri pe care le-ați câștigat deja. Când studiați pentru MSocSc, vă veți concentra asupra domeniului preferat al științelor sociale și vă veți absorbi într-un program de studiu la nivel înalt. Veți învăța cele mai recente tehnici de cercetare și veți fi actualizați cu privire la evoluțiile recente ale cunoștințelor referitoare la domeniul ales. [+]

Un Master de Științe Sociale (MSocSc) se bazează pe calificarea de Bachelors sau Onoruri pe care le-ați câștigat deja. Când studiați pentru MSocSc, vă veți concentra asupra domeniului preferat al științelor sociale și vă veți absorbi într-un program de studiu la nivel înalt. Veți învăța cele mai recente tehnici de cercetare și veți fi actualizați cu privire la evoluțiile recente ale cunoștințelor referitoare la domeniul ales.

Veți pregăti o disertație sau o teză, astfel încât veți conduce o cantitate substanțială de cercetare independentă. Dacă credeți că ați putea dori să finalizați o calificare de doctorat mai târziu, finalizarea unui MSocSc te pregătește pentru următorul nivel de studiu academic.... [-]


Maestru de conducere de învățământ

Campus Cu normă întreagă 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Spori perspectivele de carieră cu un program specializat care te provoaca personal si profesional. Face o diferență la calitatea educației și de a crea oportunități pentru conducerea dvs. viitoare în educație. [+]

Maestru de conducere educaționale

Spori perspectivele de carieră cu un program specializat care te provoaca personal si profesional. Face o diferență la calitatea educației și de a crea oportunități pentru conducerea dvs. viitoare în educație.

Lucrul cu cadre universitare care sunt recunoscute pe plan internațional pentru cercetarea lor de conducere și practică. Dezvolte abilitățile, cunoștințele și dispozițiile de a fi un lider educațional eficient.

cursuri complete într-un ritm care ti se potriveste - part-time în timp ce lucrați, sau full-time de peste 18 luni. Această calificare poate fi, de asemenea, studiat la Universitatea din Waikato Tauranga.... [-]


Maestru de consiliere

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Consiliere este un grad de consiliere la nivel internațional de renume. Recunoscută pe scară largă ca primul grad de a introduce un program în întregime în terapia narativă, aceasta este o oportunitate de a dezvolta abilitățile profesionale bine fundamentate în teoriile construcționiste. [+]

Maestru de Consiliere

Maestru de Consiliere este un grad de consiliere la nivel internațional de renume. Recunoscută pe scară largă ca primul grad de a introduce un program în întregime în terapia narativă, aceasta este o oportunitate de a dezvolta abilitățile profesionale bine fundamentate în teoriile construcționiste.

Maestru de Consiliere (MCouns) este stabilit ca un grad pilot care a văzut 92% dintre absolvenți în ultimii șase ani obține locuri de muncă de succes.

Gradul a fost proiectat special pentru consilierii profesionale sau autoritățile de supraveghere interesate de roluri de conducere în Noua Zeelandă consiliere profesie.

Programul are un accent cheie de predare pe furnizarea de experiențe în care vă puteți dezvolta în continuare atitudini profesionale, cunoștințe și competențe în domeniile de consiliere, de conducere de grup, de mediere și de cercetare practician. Vei absolvent cu un nivel ridicat de cunoaștere și înțelegere prin practica narativă acest program este cunoscut pentru.... [-]


Maestru de Cyber ​​Security

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Pentru a studia Master of Cyber ​​Security vă permite să dezvolte abilitățile de care veți avea nevoie pentru a deveni un specialist în acest domeniu. Există o cerere internațională tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul securității cibernetice instruiți, iar absolvenții acestui program de ajutor satisface Strategia de securitate cibernetică al Guvernului Noii Zeelande. Acest grad de masterat este primul de acest gen care urmează să fie oferite în Noua Zeelandă. [+]

Maestru de Cyber ​​Security

Pentru a studia Master of Cyber ​​Security vă permite să dezvolte abilitățile de care veți avea nevoie pentru a deveni un specialist în acest domeniu. Există o cerere internațională tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul securității cibernetice instruiți, iar absolvenții acestui program de ajutor satisface Strategia de securitate cibernetică al Guvernului Noii Zeelande. Acest grad de masterat este primul de acest gen care urmează să fie oferite în Noua Zeelandă.

Pe măsură ce lucrați spre Master of Cyber ​​Security (MCS), veți dezvolta o înțelegere aprofundată a, de politici și de gestionare a aspectelor tehnice, juridice ale securității informatice. Vei afla mai multe despre tehnologiile cloud computing și infrastructura informatică, precum și legea privind securitatea informatică.... [-]


Maestru de design grafic de calculator

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de calculator Design grafic (MCGD) este un grad avansat de concentrându-se pe teoria design grafic, tehnologie și cercetare originală. Ea se bazează pe o combinație unică de design și abilități de codificare dezvoltate în timpul Bachelor of Computer Graphic Design (BCGD). [+]

Maestru de calculator Design grafic

Maestru de calculator Design grafic (MCGD) este un grad avansat de concentrându-se pe teoria design grafic, tehnologie și cercetare originală. Ea se bazează pe o combinație unică de design și abilități de codificare dezvoltate în timpul Bachelor of Computer Graphic Design (BCGD).

MCGD oferă o oportunitate pentru tine de a planifica, dezvolta și să realizeze un proiect de cercetare de proiectare pe scară largă. Acest lucru vă va permite să colaboreze cu alți studenți și cadre universitare, precum și de a lucra cu membrii industriei de design profesional. Cercetarea MCGD este reprezentat atât o teză scrisă și o realizare de design expuse.... [-]


Maestru De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 1 an July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Acest grad de cercetare-concentrat este conceput pentru absolvenții care doresc să facă cercetări suplimentare și de a dezvolta o solutie inovatoare pentru o întrebare de inginerie. Excelență în abilități avansate de inginerie de proiectare, cercetare și dezvoltare sunt caracteristici esențiale ale gradului. [+]

Maestru de Inginerie

Acest grad de cercetare-concentrat este conceput pentru absolvenții care doresc să facă cercetări suplimentare și de a dezvolta o solutie inovatoare pentru o întrebare de inginerie. Excelență în abilități avansate de inginerie de proiectare, cercetare și dezvoltare sunt caracteristici esențiale ale gradului.

Ca un Maestru de Inginerie (ME), absolvent va avea posibilitatea de a căuta locuri de muncă, fie ca un inginer profesionist, sau să înceapă o carieră în cercetare.

ME durează în mod normal de 12 luni pentru a finaliza cu normă întreagă. Aceasta se bazeaza pe studiu anterior la nivel de licență, cum ar fi de patru ani BE (Hons) sau BSC (Tech). Gradul necesită 120 de puncte, care pot fi realizate fie din 30 de puncte în lucrări predate și o disertație 90 de puncte (proiect de cercetare), sau o teză de 120 de puncte. În cazul în care vă înscrieți într-un ME realizată prin: Facultatea de Stiinta si Ingineria puteți major în inginerie, iar subiectul tezei poate proveni din gama noastră largă de domenii de studiu, cum ar fi inginerie biologica, inginerie chimica, inginerie civilă, inginerie mecanică, ingineria materialelor, ingineria mediului si inginerie electronica.... [-]


Maestru de muzică

Campus Cu normă întreagă 1 an July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Studiind pentru un Master of Music la Waikato vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră muzicală și de a lucra ca un muzician profesionist. Vei concentra asupra compoziției muzicale sau performanța muzicală. [+]

maestru de muzică

Studiind pentru un Master of Music la Waikato vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră muzicală și de a lucra ca un muzician profesionist. Vei concentra asupra compoziției muzicale sau performanța muzicală.

Master of Music (unități incluse) este proiectat pentru studenții care au câștigat deja o calificare de nivel Onoruri în muzică. Este un sistem avansat, program de un an de studiu. Vei fi ghidat de către experți care vă vor monitoriza în sesiuni individuale. Vei finaliza sarcinile substanțiale de dimensiuni axat pe domeniul ales de specialitate. In timpul acestui proces, veți dezvolta abilitățile și experiența dvs., și arată o înțelegere a conținutului de munca. Veti dezvolta, de asemenea, atributele de care aveți nevoie pentru a lucra în acest domeniu.... [-]


Maestru de predare și învățare

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de predare și învățare (primar, secundar) este un program intensiv de un an, care pregătește studenții cu abilități de specialitate și îmbunătățite de predare a cunoștințelor în contexte mediu Kura sau wharekura primare, secundare sau Maori. [+]

Maestru de predare și învățare

Maestru de predare și învățare (primar, secundar) este un program intensiv de un an, care pregătește studenții cu abilități de specialitate și îmbunătățite de predare a cunoștințelor în contexte mediu Kura sau wharekura primare, secundare sau Maori.

Acest program, disponibil în limba engleză sau maori medie, dezvoltă înțelegerea critică a abordărilor bazate pe cercetare pedagogice, teoria învățării, abilități de anchetă și cunoștințele de conținut ale elevilor, astfel încât aceștia să poată să învețe în mod eficient diversitatea elevilor din școlile din Noua Zeelandă.

Elevii câștiga, de asemenea, experiență practică valoroasă, care lucrează cel puțin 40 de săptămâni ale anului într-o varietate de setări de clasă, cu sprijinul profesional al lectori facultate și mentor profesori.... [-]


Maestru de profesionale de contabilitate

Campus Cu normă întreagă 14 luni March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Acest grad de masterat recunoscute pe plan internațional va pregăti pentru a lansa o carieră profesională în contabilitate, după doar 14 luni de studiu. Începe călătoria academică spre a deveni un expert contabil astăzi. [+]

maestru de profesionale de contabilitate

Acest grad de masterat recunoscute pe plan internațional va pregăti pentru a lansa o carieră profesională în contabilitate, după doar 14 luni de studiu. Începe călătoria academică spre a deveni un expert contabil astăzi.

Master of profesionale de contabilitate (MPAcct) este conceput special pentru studenții care nu au studiat niciodată înainte de contabilitate la nivel universitar, dar au deja o diplomă de licență într-o altă zonă subiect, cum ar fi artele, de predare, drept sau economie.

Acesta oferă o calificare profesională, care este recunoscut și respectat de către angajatorii din Noua Zeelandă și din întreaga lume, ceea ce face mai ușor pentru a găsi de lucru în străinătate.... [-]


Maestru de Psihologie Aplicată

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Masterand tau de Psihologie Aplicata la Universitatea din Waikato vă permite să câștige o cunoaștere aprofundată a uneia dintre cele trei domenii-cheie ale psihologiei aplicate. [+]

Maestru De Psihologie Aplicată

Masterand tau de Psihologie Aplicata la Universitatea din Waikato vă permite să câștige o cunoaștere aprofundată a uneia dintre cele trei domenii-cheie ale psihologiei aplicate.

Vei alege zona dvs. de specialitate în analiza comportamentului, psihologia comunității sau psihologia organizațională. Veti dezvolta o înțelegere detaliată a ideilor care stau la baza referitoare la domeniul ales, precum și să învețe despre principiile și valorile fundamentale de ghidare legate de domeniul dumneavoastră de specialitate.

In timpul studiilor dvs. de Master Psihologie Aplicată, vi se va oferi oportunități de a câștiga experiență relevantă hands-on. Acest lucru va fi prin implicarea în plasamente și proiecte de lucru, în cazul în care veți fi conectat cu o serie de organizații și grupuri comunitare.... [-]


Maestru de studii de invaliditate și de includere

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de handicap și Studii de incluziune analizează problemele care produc diverse norme sociale aferente și își propune să producă practicieni care le provocare. Programul explorează teorii contemporane, metodologii și practici legate de domeniul larg de studii de invaliditate și de incluziune. [+]

Maestru de handicap și incluziune Studii

Maestru de handicap și Studii de incluziune analizează problemele care produc diverse norme sociale aferente și își propune să producă practicieni care le provocare. Programul explorează teorii contemporane, metodologii și practici legate de domeniul larg de studii de invaliditate și de incluziune.

Acest program este cunoscut pentru legare la pământ într-un model de justiție socială a comunității incluzive și practica educațională și este relevantă pentru o varietate de profesioniști care lucrează în organizații comunitare și școli, și cei preocupați de advocacy handicap și drepturi.

Studiind Maestru de handicap și Studii de includere (MDInS) veți obține o înțelegere mai puternică a vieții sociale și de diferențele dintre noi și provocare abordările actuale utilizate în sectorul educației și dincolo.... [-]


Maestru de studii de management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii July 2019 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Pregătiți-vă ca un lider de afaceri în viitor și să se ridice la partea de sus a profesiei cu expertiza de specialitate de management. Ia marginea față de alți absolvenți cu un Master de Studii de Management de la școală de afaceri Triple Crown acreditat Waikato lui. [+]

Maestru de Studii de Management

Pregătiți-vă ca un lider de afaceri în viitor și să se ridice la partea de sus a profesiei cu expertiza de specialitate de management. Ia marginea față de alți absolvenți cu un Master de Studii de Management de la școală de afaceri Triple Crown acreditat Waikato lui.

Dacă sunteți în căutarea pentru a accelera cariera profesională prin dobândirea de expertiză într-o zonă de afaceri esti pasionat, sau doresc să se pregătească pentru o carieră de doctorat sau de cercetare, acest grad este proiectat pentru tine.

Maestru de Studii de Management de studii (MMS) vă va aduce mai aproape de frontierele cunoașterii în domeniul dumneavoastră de specialitate, și a vă pregăti pentru roluri de conducere care necesită un nivel ridicat de gândire critică și de analiză a informațiilor.... [-]


Maestru de Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master of Tehnologiei Informatiei la Universitatea din Waikato te trece dincolo teoretic prin învățarea la monitorizat pe bază de proiect și experiență la locul de muncă cu un partener din industrie. [+]

Maestru de Tehnologia Informației

Master of Tehnologiei Informatiei la Universitatea din Waikato te trece dincolo teoretic prin învățarea la monitorizat pe bază de proiect și experiență la locul de muncă cu un partener din industrie.

caracteristică principală a cursului este de hârtie de stagiu industrie (FMCS596), care vă oferă o experiență în industrie pentru un semestru întreg. Ca intern va fi instruit și sprijinit de angajator și supervizor Universitatea, în timp ce lucra la o problemă din lumea reală într-un cadru al echipei industrie.

MInfoTech a fost dezvoltat ca parte a Auckland Graduate School TIC, O inițiativă comună între Universitatea din Waikato si la Universitatea din Auckland, pentru a dezvolta experți TIC în industrie gata. Scopul programului este de a satisface cererea de exploziv pentru profesioniștii de rețea de înaltă calificare și de date, codoare, arhitecti de sistem, dezvoltatori web și a altor profesioniști din domeniul TIC de muncă gata. Tehnologia este cel mai rapid sector în creștere în Noua Zeelandă și cu o creștere estimată 1,3 mii de miliarde $ în industria TIC la nivel mondial 2013-2020, The MInfoTech vă pregătește pentru a profita la maximum de oportunitățile semnificative disponibile în această industrie.... [-]


Master de afaceri digitale

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Masterul de afaceri digitale al lui Waikato este unic în Noua Zeelandă, deoarece oferă un accent puternic pe tehnologia digitală din perspectiva managementului. Dacă sunteți dornici să vă urmați o carieră de manager de tehnologie, acest program de pionierat vă va aduce bang până la curent cu teoria și practica comerțului electronic și a afacerii digitale. [+]

Masterul de afaceri digitale al lui Waikato este unic în Noua Zeelandă, deoarece oferă un accent puternic pe tehnologia digitală din perspectiva managementului. Dacă sunteți dornici să vă urmați o carieră de manager de tehnologie, acest program de pionierat vă va aduce bang până la curent cu teoria și practica comerțului electronic și a afacerii digitale.

Veți obține competențe avansate în ceea ce privește modul în care cele mai recente tehnologii digitale revoluționează operațiunile de afaceri și schimbă modul în care interacționăm cu clienții și furnizorii din cele mai multe industrii. De exemplu, chiar și agricultura este acum un focar de inovare digitală, deoarece datele geospațiale pot lega ceea ce cumpărăm de la supermarket la padocuri specifice, copaci sau viță de vie.... [-]


Master of Business and Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Vei lucra în echipă pentru a dezvolta o afacere antreprenoriale start-up, și apoi pitch-ideea ta de afaceri pentru experți din industrie. "Școală de afaceri Universitatea Waikato este fantastic, cu sprijinul din partea personalului și a studenților".

Acesta este un punct de referință la nivel mondial de excelență în predare și de cercetare, realizate cu mai puțin de 1% din scoli de afaceri din lume.

Admitere și înscriere

Puteți aplica pentru MBM dacă aveți:

O diplomă de licență în orice disciplină subiect, sau echivalentul acesteia, de la o universitate autorizată A atins o medie de grad B-minus sau mai sus, în ultimul an de gradul dumneavoastră. ... [-]

Master of Education

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni July 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 2 mai mult

Acest program este pentru practicieni educaționale care sunt absolvenți și doresc să își îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și cariera perspectivele lor în educație. Dezvoltarea abilităților de conducere în în curriculum, pedagogie sau dezvoltarea de politici, beneficiile includ avansarea în carieră și dezvoltarea expertizei într-un domeniu specific de practica educațională. [+]

Master of Education

Acest program este pentru practicieni educaționale care sunt absolvenți și doresc să își îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și cariera perspectivele lor în educație. Dezvoltarea abilităților de conducere în în curriculum, pedagogie sau dezvoltarea de politici, beneficiile includ avansarea în carieră și dezvoltarea expertizei într-un domeniu specific de practica educațională.

Direcționați studiul spre domeniul dumneavoastră de expertiză profesională.

Studenții sunt obligați să completeze 180 de puncte de lucrări predate, o hârtie de metode de cercetare (30 puncte) și cel puțin 30 de puncte de cercetare.

cursuri complet într-un ritm care ti se potriveste - part-time în timp ce lucrați, sau full-time de peste un an calendaristic.... [-]


Master of Environmental Planning

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

În timpul programului MEP, veți participa la cursuri de oaspeți, veți participa la ateliere de lucru și vă veți bucura de excursii pe teren unde o gamă de profesioniști își vor împărtăși experiența.

[-]

Master of Health, Sport and Human Performance

Online Cu normă întreagă 12 - 18 anii March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Veți lucra în laboratoarele noastre de înaltă tehnologie la Cambridge Avantidrom sau la Centrul de înaltă performanță al Universității Waikato Adams din Tauranga și veți beneficia de relațiile noastre de colaborare create cu organizațiile locale.

[-]

Master of Security and Crime Science

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Învățați de la experți

În colaborare cu poliția din Noua Zeelandă, studenții și cercetătorii au investigat intervenția privind abuzul de droguri, au elaborat programe software pentru a ajuta poliția să monitorizeze infractorii pe cauțiune, au inventat metode noi de cercetare a infracțiunilor de efracție, au cercetat atitudinile privind abuzul sexual în rândul copiilor de vârstă școlară și au optimizat traficul de patrulare.

[-]

Contactează
Adresa locaţie
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay Of Plenty, 3142 NZ
Mass-Media Socială