The University of Waikato

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Te Whare Wānanga o Waikato

Pregătiți-vă pentru unde lumea se întâmplă. Studiu de la Universitatea din Waikato, Noua Zeelandă.

Universitatea din Waikato este o universitate modernă, inovatoare, cu ambiție uriașă. Noi știm cariere se schimbă și complet noi sunt create. De aceea noi oferim opțiuni flexibile de studiu. Elevii se pot crea propriile programe de studiu individual pentru a obține un set unic de abilități și cunoștințe care le va stabili pentru viitor.

campusul nostru principal are sediul în orașul Hamilton, în Noua Zeelandă Insula de Nord și găzduiește 12.500 studenți, inclusiv aproximativ 2.000 de studenți internaționali din mai mult de 70 de țări. Suntem una dintre universitatile de cercetare din Noua Zeelandă, formată din șapte facultăți și școli care oferă o gamă largă de subiecte. Avem, de asemenea, un campus satelit în Tauranga.

Elevii pot alege să studieze un grad, o calificare postuniversitare sau un doctorat la Waikato. Mulți studenți internaționali aleg să studieze la Universitate pentru una sau două semestre de studiu ca studenți în străinătate și de a transfera creditele academice care le-au câștigat la Waikato față de gradul lor de la universitatea lor de origine.

La Universitatea din Waikato studenților o educație de calitate, care este recunoscut la nivel global, în timp ce, în același timp, se bucură de o experiență unică și completă universitate dintr-o țară renumită pentru gândire inovatoare și un mediu natural uimitor.

Îmbrățișând identitate Maori

Universitatea din Waikato iese in evidenta de la alte universități, deoarece îmbrățișează identitatea sa puternică și patrimoniul Maori drept caracteristici esențiale ale caracterului său distinctiv. Universitatea este situat în patria poporului Waikato și Kīngitanga (maori King), și ajunge la numeroasele iwi (triburi) din Insula de Nord.

În campus, există kaupapa Maori legate de evenimente organizate pe tot parcursul anului universitar pentru Maori și studenții non-Māori deopotrivă. Toți elevii sunt binevenite internationali în campus, la un pōwhiri (de bun venit) la Te Kohinga Marama Marae (locul de întâlnire) și se va simți influența culturii Maori din momentul în care pas pe campus.

Educația de calitate

Instituția noastră stă cu mândrie pe scena mondială în educație, cercetare și experiență de student. Elevii pot fi siguri că o universitate din Waikato calificare le va stabili pentru unde lumea se întâmplă.

 • 401-500 band (Times Higher Education World University Rankings 2016)
 • 87 din 100 de universități cele mai internaționale din lume (Times Higher Education 2016)
 • Zece domenii care au fost clasate în top 200 în lume (QS World University Rankings de către subiect 2015). Acestea sunt: ​​sisteme de învățământ, informatică și informare; economie și econometrie; drept (101-150); lingvistică; contabilitate și finanțe; studii de comunicare și mass-media; studii de afaceri și management; geografie; și sociologie.

De ce Waikato este diferit

 • Dimensiunile noastre de clasă mai mici, oferă studenților oportunități de învățare unu-la-unu de la premiat noastre lectori.
 • Studenții au posibilitatea de a lua parte la procesul de învățare practică și stagii în cadrul tuturor programelor.
 • Am proiectat în mod specific "programe care pot fi completate în cât mai puțin de 12 luni de masterat de studiu cu normă întreagă.
 • Elevii se pot studia în campus în Hamilton sau Tauranga și cele mai multe dintre programele noastre sunt disponibile pentru a începe fie în martie sau iulie a fiecărui an. Există, de asemenea, șase săptămâni cursuri de condensat în noiembrie și ianuarie, care pot ajuta elevii să își continue studiile.

Pentru mai multe informații, accesați waikato.ac.nz sau e-mail international@waikato.ac.nz.

 • Fondată: 1964
 • Locul de amplasare: Hamilton
 • Populația de student: 12.500
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea An Fundațional » Vedea Certificate » Vedea BSc-uri » Vedea LLM » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Doctor în Litere și Filozofie

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Master of Arts implică studii avansate într-un subiect de Arte și este destinat pentru cei care doresc să aprofundeze cunoștințele despre acest subiect. Gradul include, de asemenea, o componentă substanțială a cercetării independente. Master of Arts poate luată în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale sau Facultatea de Studii Maori si indigene. [+]

Master în Arte Master of Arts implică studii avansate într-un subiect de Arte și este destinat pentru cei care doresc să aprofundeze cunoștințele despre acest subiect. Gradul include, de asemenea, o componentă substanțială a cercetării independente. Master of Arts poate luată în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale sau Facultatea de Studii Maori si indigene. Master Of Arts în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale Sunteți în căutarea capacitatea de a gândi critic și de a comunica bine? Un Master of Arts (MA) de la Waikato vă va învăța abilitățile de a lucra în mod independent și a vedea un proiect major până la finalizare. Acestea sunt caracteristici care sunt foarte căutate de către angajatori. Înscrierea într-un MA vă oferă posibilitatea de a se angaja în cercetări independente (dar supravegheat), într-una sau mai multe dintr-o gamă largă de subiecte Arts. Absolvind cu un MA vă oferă o poarta de acces într-un grad de cercetare mai mare sau la o gamă largă de cariere. Master Of Arts în cadrul Facultății de Maori și Studii indigene Recunoașterea Maori ca limbă oficială a Aotearoa a fost însoțită de o confirmare a problemelor tangata whenua din cadrul comunității și societății în ansamblu. Capacitatea de a fi fluent Maori și limba engleză a devenit tot mai important într-o serie de domenii profesionale. Aceste domenii includ: dezvoltarea iwi / hapu, Educație, Medicină, cercetare, mass-media, Guvernul și Călătorii și turism. Puteți alege din următoarele subiecte: Maori Limba / Te Reo Maori, studii culturale Maori /... [-]

Maestru Al Artelor (aplicat)

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Esti interesat de o carieră predarea limbii engleze ca a doua limbă de peste mări, la nivel de Universitate? Unele țări, cum ar fi cele din Asia, aveți nevoie pentru a avea un nivel de calificare de masterat pentru a face acest lucru. Maestru Waikato de Arte (Aplicate) vă oferă calificarea aveți nevoie. [+]

Master Of Arts (Aplicate) Esti interesat de o carieră predarea limbii engleze ca a doua limbă de peste mări, la nivel de Universitate? Unele țări, cum ar fi cele din Asia, aveți nevoie pentru a avea un nivel de calificare de masterat pentru a face acest lucru. Maestru Waikato de Arte (Aplicate) vă oferă calificarea aveți nevoie. Vei finaliza Master of Arts (Applied) (MA (Applied)) Waikato prin studierea lucrari pe teme de specialitate. Studiile dumneavoastră vă va oferi abilitățile necesare pentru a lucra în străinătate. S-ar putea fi deja de lucru într-o zonă diferită a predării limbilor străine în Noua Zeelandă și se gândesc la poziția de peste mări, astfel încât doriți să câștige calificarea trebuie să faceți acest lucru. Câteva dintre subiectele pe care le veți studia sunt specifice MA Waikato lui (Applied). Aceste subiecte includ analiza discursului și studii cognitive profesor. Un alt subiect distinctiv, care este în creștere în importanță este teoria și conceptele de limba engleză în scopuri academice. Când studiați acest subiect, vei învăța cum să învețe elevii care fac grade mai mari și de cercetare, astfel încât veți dezvolta abilitățile necesare pentru a preda studenților internaționali care fac studii post-universitare. Vei fi completarea unui grad care a fost primul de acest gen din Noua Zeelandă - AM (Applied) a fost introdus în 1992, și a fost aplicat gradul întâi lingvistică oferit aici. Cadre didactice În timpul MA dvs. (Applied), veți beneficia de a fi predate de către experți în domeniile lor. Dr. Diane Johnson... [-]

MSc

Maestru In Stiinta

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master of Science este apreciat pentru flexibilitate și excelență, și pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți selecta hârtiile dintr-o gamă largă de subiecte și mix de cercetare și lucrări predate sunt personalizate pentru a se potrivi cu interesele și obiectivele. [+]

Master of Science Master of Science este apreciat pentru flexibilitate și excelență, și pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți selecta hârtiile dintr-o gamă largă de subiecte și mix de cercetare și lucrări predate sunt personalizate pentru a se potrivi cu interesele și obiectivele. Master of Science (MSc), în mod normal, durează 12-18 luni de studiu full-time pentru a finaliza. Gradul necesită 180 de puncte, care este alcătuit din 90 de puncte în lucrări predate și o teză (proiect de cercetare), 90 de puncte. Acest echilibru de teze la lucrări predate pot fi schimbate cu aprobarea de absolvent coordonator în disciplina aleasă. Studia un Master la Universitatea Waikato și vă veți bucura de mai mult de laborator și de teren de lucru, mai mult timp de unu-la-unu cu mediul academic de top si acces la echipamente de cercetare de clasă mondială. Contactele noastre marea industrie va insemna, de asemenea colaborari interesante cu companiile și organizațiile locale, naționale și internaționale. Acesta este un grad ideal pentru studenții care doresc să îmbunătățească oportunitățile de carieră și care caută o calificare care nu este potențial atât de cercetare-grele. Aceasta calificare este predat la un nivel semnificativ în avans de studii universitare de licență, oferindu-vă cu provocările și cunoștințele necesare pentru a se pregăti pentru o carieră de succes. Subiecții Studenții înscrierea într-un Master prin Facultatea de Stiinta si Ingineria poate studia Stiinte Biologice, Chimie, Științe ale Pământului, Electronice, Inginerie, materiale și de prelucrare, Fizică, Psihologie și Știință și Tehnologie Educație.... [-]

Master Of Science (tehnologie)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Un Master of Science (Tehnologie) este în mod normal, un program avansat de doi ani de studiu, care se bazează pe cunoștințele de gradul BSC (Tech). Este similar cu Master, dar are două diferențe importante - acesta combină lucrări predate cu o teza de cercetare pe bază aplicată sau industrială și disertație, și include două lucrări pe tehnologie industrială și inovare. [+]

Master of Science (Tehnologie) Un Master of Science (Tehnologie) este în mod normal, un program avansat de doi ani de studiu, care se bazează pe cunoștințele de gradul BSC (Tech). Este similar cu Master, dar are două diferențe importante - acesta combină lucrări predate cu o teza de cercetare pe bază aplicată sau industrială și disertație, și include două lucrări pe tehnologie industrială și inovare. Master of Science (Tehnologie) (Master () Tech) gradul vă va oferi cu abilități tehnice avansate relevante pentru zona dvs. de specializare. Acesta vă va oferi o mare profunzime și lățimea de cunoaștere a științei și tehnologiei, în special în ceea problemele tehnologice din sectorul industrial al economiei Noua Zeelandă. Studiu un Master (Tech) la Universitatea Waikato și vă veți bucura mai mult de laborator și de teren de lucru, mai mult timp unu-la-unu cu academicieni de top și acces la echipamente de cercetare de clasă mondială. Contactele noastre marea industrie va insemna, de asemenea colaborari interesante cu companiile și organizațiile locale, naționale și internaționale. subiecte legate Studenții care se înscriu într-un Master (Tech), prin Facultatea de Stiinta si Ingineria poate studia Stiinte Biologice, Chimie, Științe ale Pământului, Electronice, Materiale și de prelucrare sau fizica. Facilități Universitatea din Waikato Scoala de Stiinta este acasa, la o suită de laboratoare, de clasă mondială bine echipate. Vei avea posibilitatea de a utiliza echipamente de cercetare complexe și facilități, cum ar fi spectroscopie RMN, secvențierea ADN și Universitatea din Waikato Herbarul (WAIK). Construi o cariera de succes Absolvenții acestui... [-]

Masterat

Maestru Al Comerțului Electronic

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Pregătiți-vă pentru cazul în care lumea comerțului electronic se întâmplă cu studii postuniversitare de specialitate în acest domeniu de vârf. [+]

h2>Maestru de Comerț electronic Pregătiți-vă pentru cazul în care lumea comerțului electronic se întâmplă cu studii postuniversitare de specialitate în acest domeniu de vârf. Dobândi o înțelegere în profunzime a modului în comerțul electronic și a tehnologiilor digitale se transformă toate aspectele legate de operațiunile de afaceri dintr-o perspectivă de management. MECom este oferit în două fluxuri; fie de cercetare sau profesionale. Fluxul profesional include un stagiu de industrie 8-13 săptămâni, făcându-l ideal pentru studenții care doresc să dobândească cunoștințe aplicate într-un mediu de afaceri. Această calificare este disponibil în clasa sau online. cerinţe de intrare Becom sau echivalent. Business sau grade IT sau absolvent de studiu într-o zonă un alt subiect va fi, de asemenea, luate în considerare. Pentru fluxul profesional, aveți nevoie de o medie de grad B-minus sau mai bine. Pentru fluxul de cercetare, aveți nevoie de o medie de grad B sau mai bine [-]

Maestru Al Mass-media și Tehnologii Creative

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Media și Tehnologii Creative este conceput pentru a spori domeniul de aplicare creativ și tehnic al proiectanții de media, interpreți și creatori. Acest grad vă va oferi un avantaj distinct într-un domeniu din ce în ce media competitivă la nivel național și la nivel global. [+]

Maestru de mass-media și Tehnologii Creative Maestru de Media și Tehnologii Creative este conceput pentru a spori domeniul de aplicare creativ și tehnic al proiectanții de media, interpreți și creatori. Acest grad vă va oferi un avantaj distinct într-un domeniu din ce în ce media competitivă la nivel național și la nivel global. Master of Media și Tehnologii Creative (MMCT) vă permite să alegeți una dintre cele patru subiecte disponibile: Practici Creative, Creative Technologies, Screen și Studii Media (oferit în cadrul Facultății de Arte și Științe Sociale) și Maori Media și comunicare (oferit în cadrul Facultății de maori și Studii indigene). Fiecare zonă vă oferă posibilitatea de a combina formele artistice și tehnice în noi combinații. Pe lângă documentele predate, vei lucra la un program de un an supravegheat în cazul în care vă va dezvolta o lucrare majoră (sau lucrări), care servește ca nava amiral a portofoliului absolvent de lucrări creative. Studiul sub MMCT vă va oferi o experiență vastă proiect de colaborare, care este sprijinit de expertiză tehnică și abilități creative avansate. Veti beneficia de asemenea de pregătire substanțială în practica academice postuniversitare și desfășurarea de competențe critice și metodologice în cercetarea inițială. Industrie Conexiuni Acest program menține legături strategice cu comunitatea mai larga de Noua Zeelandă, la o serie de niveluri, și avem legături strânse cu Consiliul Local Hamilton. Membrii echipei noastre au legături puternice cu rețele internaționale în domeniul tehnologiilor media și creative, și oferă legături puternice cu top clasate instituții din Asia, Europa, America de... [-]

Maestru Al Mediului și Al Societății

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Mediu și societate este o diplomă postuniversitară potrivit pentru absolvenții de diferite discipline - științele mediului, științe sociale, management, drept sau economie. Este un program care vă permite să beneficieze de conexiuni în creștere facultății, cu atât comunitatea locală și grupuri educaționale, și administrația locală. [+]

Maestru de Mediu și societate Maestru de Mediu și societate este o diplomă postuniversitară potrivit pentru absolvenții de diferite discipline - științele mediului, științe sociale, management, drept sau economie. Este un program care vă permite să beneficieze de conexiuni în creștere facultății, cu atât comunitatea locală și grupuri educaționale, și administrația locală. Masterand dvs. de Mediu și societate (MEnvSoc) de la Universitatea din Waikato vă oferă șansa de a construi pe abilitățile și cunoștințele deja le-ați câștigat în timpul gradul dumneavoastră de licență. Vei învăța cum să analizeze în mod critic diferitele puncte de vedere cu privire la provocările legate de mediu. Vei dezvolta înțelegerea dintre aceste perspective diferite, și să învețe cum să folosească informațiile proprii pentru a face față acestor provocări. În timpul MEnvSoc, veți face o combinație de a studia lucrări esențiale și pregătește o disertație sau a unei teze. Vei putea finaliza până la 120 de puncte în valoare de lucrări și fie o disertație de 60 de puncte sau o teză de 90 de puncte. dizertație sau teza ta se va baza pe cont propriu de cercetare și veți alege un subiect referitor la relațiile inter-sociale și de mediu. S-ar putea dori, de asemenea, să includă unele lucrări relevante din alte domenii, cum ar fi știința mediului, drept și management. Luând această abordare pentru a structurarea gradul dumneavoastră vă ajută să întărească legătura dintre problemele de înțelegere la nivel teoretic și aplicarea teoriei în practică. Link-uri facultății cu grupuri de lucru în administrația locală, educația... [-]

Maestru Al Practicii De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Proiectat pentru absolvenți recente și ingineri practicieni care doresc să actualizeze și să actualizeze cunoștințele lor în domeniile în schimbare rapidă de electronice, materiale și de prelucrare și inginerie mecanică, Master of Engineering Practice (MEngPrac) este un program de predare, care poate fi finalizat fie în 12 sau 18 luni. [+]

[-]

Maestru Al științelor Mediului

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master de Știința Mediului este destinat atât absolvenților de știință și inginerie care doresc să continue abilitățile lor de cunoștințe și de cercetare în domeniul științelor de mediu - studiul științific al interacțiunii dintre om și mediul înconjurător. [+]

Maestru de Știința Mediului Master de Știința Mediului este destinat atât absolvenților de știință și inginerie care doresc să continue abilitățile lor de cunoștințe și de cercetare în domeniul științelor de mediu - studiul științific al interacțiunii dintre om și mediul înconjurător. Maestru de Știința Mediului (MEnvSci) este un grad interdisciplinar 180 punct care se bazează pe o gamă largă de lucrări în întreaga biologice, chimice, Pământ și Științe inginerești. O caracteristică esențială a acestui grad este dezvoltarea abilităților (cross-facultate) de cercetare științifică și interdisciplinare, inclusiv colectarea și analiza datelor și analiză critică a literaturii de specialitate. Este în mod normal un MEnvSci grad de 12-18 luni care cuprinde un minimum de 90 de puncte în documentele predate la nivel 500 și o teză de maxim 90 de puncte. Soldul lucrări de teză la lucrările predate pot fi modificate cu aprobarea de absolvent coordonator în disciplina de alegere. Studia o MEnvSci la Universitatea Waikato și vă veți bucura de mai mult de laborator și de teren de lucru, mai mult timp de unu-la-unu cu mediul academic de top si acces la echipamente de cercetare de clasă mondială. Contactele noastre o mare industrie poate însemna, de asemenea, colaborari interesante cu companiile și organizațiile locale, naționale și internaționale. În timp ce cea mai mare parte a documentelor tale vor fi extrase din Facultatea de Stiinta si Ingineria, puteți include, de asemenea, lucrările de la Facultatea de Arte și științe sociale, Management School Waikato, School of Maori & Pacific Dezvoltare Si te Piringa... [-]

Maestru Al științelor Sociale

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Un Master de Științe Sociale (MSocSc) se bazează pe calificarea de Bachelors sau Onoruri pe care le-ați câștigat deja. Când studiați pentru MSocSc, vă veți concentra asupra domeniului preferat al științelor sociale și vă veți absorbi într-un program de studiu la nivel înalt. Veți învăța cele mai recente tehnici de cercetare și veți fi actualizați cu privire la evoluțiile recente ale cunoștințelor referitoare la domeniul ales. [+]

Un Master de Științe Sociale (MSocSc) se bazează pe calificarea de Bachelors sau Onoruri pe care le-ați câștigat deja. Când studiați pentru MSocSc, vă veți concentra asupra domeniului preferat al științelor sociale și vă veți absorbi într-un program de studiu la nivel înalt. Veți învăța cele mai recente tehnici de cercetare și veți fi actualizați cu privire la evoluțiile recente ale cunoștințelor referitoare la domeniul ales.

Veți pregăti o disertație sau o teză, astfel încât veți conduce o cantitate substanțială de cercetare independentă. Dacă credeți că ați putea dori să finalizați o calificare de doctorat mai târziu, finalizarea unui MSocSc te pregătește pentru următorul nivel de studiu academic.... [-]


Maestru De Conducere De învățământ

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Spori perspectivele de carieră cu un program specializat care te provoaca personal si profesional. Face o diferență la calitatea educației și de a crea oportunități pentru conducerea dvs. viitoare în educație. [+]

Maestru de conducere educaționale Spori perspectivele de carieră cu un program specializat care te provoaca personal si profesional. Face o diferență la calitatea educației și de a crea oportunități pentru conducerea dvs. viitoare în educație. Lucrul cu cadre universitare care sunt recunoscute pe plan internațional pentru cercetarea lor de conducere și practică. Dezvolte abilitățile, cunoștințele și dispozițiile de a fi un lider educațional eficient. cursuri complete într-un ritm care ti se potriveste - part-time în timp ce lucrați, sau full-time de peste 18 luni. Această calificare poate fi, de asemenea, studiat la Universitatea din Waikato Tauranga. Repere programului: Examinați sistemele și practicile de conducere pentru a sprijini schimbarea și inovația în contexte organizaționale. Interesați in practica de conducere cu caracter personal. Înțelege, critica și de a contribui la cercetarea educațională care modelează politica și practica educațională Noua Zeelandă Localizați munca de conducere într-un cadru de justiție socială și să încerce să facă o diferență pentru elevii de nevoi. Dezvolte abilitățile, cunoștințele și dispozițiile să fie un lider educațional effeictive Consolidarea rețelelor de conducere, contribuind la o comunitate de învățare profesională vibrantă livrare flexibile (NET / Block curs) Admitere și înscriere Admiterea necesită în mod normal, o diplomă de licență cu media de cel puțin B și o calificare de predare. Notă: Transferurile de la PGDips și programe de masterat la Hons cu privire la 180 puncte sunt posibile înainte de finalizarea formală a PGDips și calificări Hons în Educație. [-]

Maestru De Consiliere

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de Consiliere este un grad de consiliere la nivel internațional de renume. Recunoscută pe scară largă ca primul grad de a introduce un program în întregime în terapia narativă, aceasta este o oportunitate de a dezvolta abilitățile profesionale bine fundamentate în teoriile construcționiste. [+]

Maestru de Consiliere Maestru de Consiliere este un grad de consiliere la nivel internațional de renume. Recunoscută pe scară largă ca primul grad de a introduce un program în întregime în terapia narativă, aceasta este o oportunitate de a dezvolta abilitățile profesionale bine fundamentate în teoriile construcționiste. Maestru de Consiliere (MCouns) este stabilit ca un grad pilot care a văzut 92% dintre absolvenți în ultimii șase ani obține locuri de muncă de succes. Gradul a fost proiectat special pentru consilierii profesionale sau autoritățile de supraveghere interesate de roluri de conducere în Noua Zeelandă consiliere profesie. Programul are un accent cheie de predare pe furnizarea de experiențe în care vă puteți dezvolta în continuare atitudini profesionale, cunoștințe și competențe în domeniile de consiliere, de conducere de grup, de mediere și de cercetare practician. Vei absolvent cu un nivel ridicat de cunoaștere și înțelegere prin practica narativă acest program este cunoscut pentru. În ultimii 20 de ani, personalul nostru de predare au fost active în promovarea terapiei narative, începând cu un personal de carte a produs numit terapie narativă în practică. Astăzi Waikato este considerat un lider în acest domeniu, cu mai multe publicații locale și internaționale produse în fiecare an. Această reputație notabilă se extinde, de asemenea, în programul nostru de consiliere înfloritoare de doctorat. Asigurați-un început în această vară cu Consiliere și contextelor: HDCO549 - 17S (BLK) rezultatele învățării Ca absolvent al programului MCouns, va fi dezvoltat competențe în practicile de consiliere, și a stabilit o înțelegere fermă în probleme... [-]

Maestru De Cyber ​​Security

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Pentru a studia Master of Cyber ​​Security vă permite să dezvolte abilitățile de care veți avea nevoie pentru a deveni un specialist în acest domeniu. Există o cerere internațională tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul securității cibernetice instruiți, iar absolvenții acestui program de ajutor satisface Strategia de securitate cibernetică al Guvernului Noii Zeelande. Acest grad de masterat este primul de acest gen care urmează să fie oferite în Noua Zeelandă. [+]

Maestru de Cyber ​​Security Pentru a studia Master of Cyber ​​Security vă permite să dezvolte abilitățile de care veți avea nevoie pentru a deveni un specialist în acest domeniu. Există o cerere internațională tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul securității cibernetice instruiți, iar absolvenții acestui program de ajutor satisface Strategia de securitate cibernetică al Guvernului Noii Zeelande. Acest grad de masterat este primul de acest gen care urmează să fie oferite în Noua Zeelandă. Pe măsură ce lucrați spre Master of Cyber ​​Security (MCS), veți dezvolta o înțelegere aprofundată a, de politici și de gestionare a aspectelor tehnice, juridice ale securității informatice. Vei afla mai multe despre tehnologiile cloud computing și infrastructura informatică, precum și legea privind securitatea informatică. Vei dobândi abilități referitoare la detectarea bresele de securitate, de securitate preventivă și de securitate ofensator. Acest lucru include testarea de penetrare a sistemului informatic. Vei învăța cum să gândească și să dezvolte novator capacitatea de a aplica cunoștințele dumneavoastră, astfel încât să puteți lucra la un nivel avansat ca un profesionist în domeniul securității cibernetice. Când studiu de securitate cibernetică la Waikato, veți avea posibilitatea de a lucra cu, și să învețe de la experți în securitate cibernetică premiate, cum ar fi Dr Ryan Ko. cadre universitare noastre au, de asemenea, legături internaționale puternice cu industria și de guvern, cum ar fi Oficiul Politica națională Cyber și INTERPOL. Facilitățile de calcul de la Waikato Facilitățile de calcul de la Universitatea din Waikato sunt printre cele mai bune din Noua... [-]

Maestru De Design Grafic De Calculator

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de calculator Design grafic (MCGD) este un grad avansat de concentrându-se pe teoria design grafic, tehnologie și cercetare originală. Ea se bazează pe o combinație unică de design și abilități de codificare dezvoltate în timpul Bachelor of Computer Graphic Design (BCGD). [+]

Maestru de calculator Design grafic Maestru de calculator Design grafic (MCGD) este un grad avansat de concentrându-se pe teoria design grafic, tehnologie și cercetare originală. Ea se bazează pe o combinație unică de design și abilități de codificare dezvoltate în timpul Bachelor of Computer Graphic Design (BCGD). MCGD oferă o oportunitate pentru tine de a planifica, dezvolta și să realizeze un proiect de cercetare de proiectare pe scară largă. Acest lucru vă va permite să colaboreze cu alți studenți și cadre universitare, precum și de a lucra cu membrii industriei de design profesional. Cercetarea MCGD este reprezentat atât o teză scrisă și o realizare de design expuse. Temele de cercetare sunt adaptate pentru a se potrivi interesele dumneavoastră, oferind o oportunitate pentru tine de a perfecționa un aspect particular al design grafic suplimentar, care ar putea fi o cale de a cariera aleasa. Veți avea, de asemenea, plin de sprijin, îndrumare și expertiza supervizor în timpul proiectului dumneavoastră de cercetare. Facilitățile de calcul de la Waikato Universitatea din Waikato oferă studenților de 24 de ore de acces laborator de informatică cu toate cele mai recente software-ul de calculator, și mai multe laboratoare complet echipate cu calculatoare Mac, utilizate în mod obișnuit în mediile de proiectare profesionale. Studentii absolventi au un spațiu de laborator dedicat si acces la toate facilitățile de licență. Oportunități de carieră Publicitate Designer Jocuri pe calculator Designer proiectant interactiv designer de grafică în mișcare TV Designer grafic Web Designer Admitere și înscriere Pentru a vă înscrie în... [-]

Maestru De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Acest grad de cercetare-concentrat este conceput pentru absolvenții care doresc să facă cercetări suplimentare și de a dezvolta o solutie inovatoare pentru o întrebare de inginerie. Excelență în abilități avansate de inginerie de proiectare, cercetare și dezvoltare sunt caracteristici esențiale ale gradului. [+]

Maestru de Inginerie Acest grad de cercetare-concentrat este conceput pentru absolvenții care doresc să facă cercetări suplimentare și de a dezvolta o solutie inovatoare pentru o întrebare de inginerie. Excelență în abilități avansate de inginerie de proiectare, cercetare și dezvoltare sunt caracteristici esențiale ale gradului. Ca un Maestru de Inginerie (ME), absolvent va avea posibilitatea de a căuta locuri de muncă, fie ca un inginer profesionist, sau să înceapă o carieră în cercetare. ME durează în mod normal de 12 luni pentru a finaliza cu normă întreagă. Aceasta se bazeaza pe studiu anterior la nivel de licență, cum ar fi de patru ani BE (Hons) sau BSC (Tech). Gradul necesită 120 de puncte, care pot fi realizate fie din 30 de puncte în lucrări predate și o disertație 90 de puncte (proiect de cercetare), sau o teză de 120 de puncte. În cazul în care vă înscrieți într-un ME realizată prin: Facultatea de Stiinta si Ingineria puteți major în inginerie, iar subiectul tezei poate proveni din gama noastră largă de domenii de studiu, cum ar fi inginerie biologica, inginerie chimica, inginerie civilă, inginerie mecanică, ingineria materialelor, ingineria mediului si inginerie electronica. Proiecte de inginerie software sunt realizate prin Departamentul de Informatică în Facultatea de Calculatoare și Științe matematice. Facultatea de Stiinta si Ingineria promovează relații de colaborare între știință, inginerie, industrie și management. Facultatea a dezvoltat un foarte puternic cercetare de bază pentru a sprijini obiectivele sale de a vă furniza cunoștințe aprofundate, abilități analitice, idei inovatoare și tehnici pentru... [-]

Maestru De Muzică

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Studiind pentru un Master of Music la Waikato vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră muzicală și de a lucra ca un muzician profesionist. Vei concentra asupra compoziției muzicale sau performanța muzicală. [+]

maestru de muzică Studiind pentru un Master of Music la Waikato vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră muzicală și de a lucra ca un muzician profesionist. Vei concentra asupra compoziției muzicale sau performanța muzicală. Master of Music (unități incluse) este proiectat pentru studenții care au câștigat deja o calificare de nivel Onoruri în muzică. Este un sistem avansat, program de un an de studiu. Vei fi ghidat de către experți care vă vor monitoriza în sesiuni individuale. Vei finaliza sarcinile substanțiale de dimensiuni axat pe domeniul ales de specialitate. In timpul acestui proces, veți dezvolta abilitățile și experiența dvs., și arată o înțelegere a conținutului de munca. Veti dezvolta, de asemenea, atributele de care aveți nevoie pentru a lucra în acest domeniu. Este pasiunea ta pentru efectuarea de muzică? În timpul dumneavoastră aceste unități, veți învăța cum să lucreze pentru un recital muzical publică, până la performanța reală. Acest proces implică planificarea și pregătirea, integrarea cercetării muzicii cu performanță, și veți dezvolta aptitudini pentru a fi în măsură să demonstreze fiecare pas care duce la considerentul tau. Sunteti mai interesat de compoziție? Veți avea posibilitatea de a crea un corp semnificativ de muzică originală. Veti dezvolta abilitățile de a scrie muzica la un standard profesional, adecvat pentru a fi efectuate în public, la un concert sau eveniment similar. Legături cu profesioniștii din domeniul muzical și Asociații Când studiu pentru dvs. la Waikato aceste unități, veți avea oportunități de a rețelei cu grupuri profesionale care... [-]

Maestru De Predare și învățare

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de predare și învățare (primar, secundar) este un program intensiv de un an, care pregătește studenții cu abilități de specialitate și îmbunătățite de predare a cunoștințelor în contexte mediu Kura sau wharekura primare, secundare sau Maori. [+]

Maestru de predare și învățare Maestru de predare și învățare (primar, secundar) este un program intensiv de un an, care pregătește studenții cu abilități de specialitate și îmbunătățite de predare a cunoștințelor în contexte mediu Kura sau wharekura primare, secundare sau Maori. Acest program, disponibil în limba engleză sau maori medie, dezvoltă înțelegerea critică a abordărilor bazate pe cercetare pedagogice, teoria învățării, abilități de anchetă și cunoștințele de conținut ale elevilor, astfel încât aceștia să poată să învețe în mod eficient diversitatea elevilor din școlile din Noua Zeelandă. Elevii câștiga, de asemenea, experiență practică valoroasă, care lucrează cel puțin 40 de săptămâni ale anului într-o varietate de setări de clasă, cu sprijinul profesional al lectori facultate și mentor profesori. Programul este susținut de principii de învățare pentru adulți și există o așteptare că profesorii elev trebuie să gândească critic și de a lucra în mod independent. Lucrări de predare studiu în context, ancheta bazată pe dovezi Noua Zeelandă, de predare diverse elevi, precum și proiectarea curriculum-ului și punerea în aplicare. Elevii să completeze șase lucrări postuniversitare de nivel de 500 (180 puncte). Repere programului îndrumare individuală și de grup mic Identifică punctele tale forte personale Conceput pentru a vă dota cu expertiza pentru a satisface nevoile tuturor elevilor. Absolvenții dobândi competențe de nivel înalt și o capacitate mai puternică pentru roluri de conducere în viitor. Recompensa pentru completarea acestui program mai intensiv este un punct de intrare salariu mai mare la intrarea în profesia de cadru didactic. Maestru de predare... [-]

Maestru De Profesionale De Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 14 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Acest grad de masterat recunoscute pe plan internațional va pregăti pentru a lansa o carieră profesională în contabilitate, după doar 14 luni de studiu. Începe călătoria academică spre a deveni un expert contabil astăzi. [+]

maestru de profesionale de contabilitate Acest grad de masterat recunoscute pe plan internațional va pregăti pentru a lansa o carieră profesională în contabilitate, după doar 14 luni de studiu. Începe călătoria academică spre a deveni un expert contabil astăzi. Master of profesionale de contabilitate (MPAcct) este conceput special pentru studenții care nu au studiat niciodată înainte de contabilitate la nivel universitar, dar au deja o diplomă de licență într-o altă zonă subiect, cum ar fi artele, de predare, drept sau economie. Acesta oferă o calificare profesională, care este recunoscut și respectat de către angajatorii din Noua Zeelandă și din întreaga lume, ceea ce face mai ușor pentru a găsi de lucru în străinătate. Peste 14 luni, vă va dezvolta abilități și cunoștințe avansate în toate domeniile de bază ale contabilității și de afaceri, și să fie în măsură să aplice abilitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor la situații practice contabile. La finalizarea, veți fi gata să înceapă să lucreze într-o practică de contabilitate publică, sau la o firmă comercială sau o organizație. Acesta oferă platforma ideală pentru a începe călătoria spre a deveni un expert contabil. Toate ziarele din acest 220 puncte de masterat sunt obligatorii. Vei invata despre contabilitate financiară și de gestiune, contabilitate sisteme de informare, drept comercial și corporativ, audit, fiscalitate, finanțe și economie pentru afaceri. Există două prize pentru acest curs in fiecare an, astfel încât să puteți începe să fie noiembrie (T semestru) sau ianuarie (S Semestrul). Vă rugăm să rețineți că... [-]

Maestru De Psihologie Aplicată

Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Masterand tau de Psihologie Aplicata la Universitatea din Waikato vă permite să câștige o cunoaștere aprofundată a uneia dintre cele trei domenii-cheie ale psihologiei aplicate. [+]

Maestru De Psihologie Aplicată Masterand tau de Psihologie Aplicata la Universitatea din Waikato vă permite să câștige o cunoaștere aprofundată a uneia dintre cele trei domenii-cheie ale psihologiei aplicate. Vei alege zona dvs. de specialitate în analiza comportamentului, psihologia comunității sau psihologia organizațională. Veti dezvolta o înțelegere detaliată a ideilor care stau la baza referitoare la domeniul ales, precum și să învețe despre principiile și valorile fundamentale de ghidare legate de domeniul dumneavoastră de specialitate. In timpul studiilor dvs. de Master Psihologie Aplicată, vi se va oferi oportunități de a câștiga experiență relevantă hands-on. Acest lucru va fi prin implicarea în plasamente și proiecte de lucru, în cazul în care veți fi conectat cu o serie de organizații și grupuri comunitare. Tipul de locuri de muncă va fi plasat în depinde de zona de specialitate care le-ați ales. Ai putea avea o destinație de plasare într-un mediu educațional, cum ar fi o școală, universitate sau locul de desfășurare învățământul special. S-ar putea face un proiect la o instituție de cercetare sau într-o practică privată. Poate că veți lucra cu mediul de afaceri și industrie, sau în sectorul sănătății. Este posibil să aveți o destinație de plasare într-o agenție guvernamentală sau dacă se potrivește cu zona dvs. de specialitate, o grădină zoologică. Maestru de psihologie aplicată (analiza comportamentului) - mapppsy (ba) Analiza comportamentului este o abordare științifică pentru a înțelege de ce oamenii și animalele fac ceea ce fac. Studierea comportamentului de analiză vă va învăța cum atât pentru animale și... [-]

Maestru De Studii De Invaliditate și De Includere

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton

Maestru de handicap și Studii de incluziune analizează problemele care produc diverse norme sociale aferente și își propune să producă practicieni care le provocare. Programul explorează teorii contemporane, metodologii și practici legate de domeniul larg de studii de invaliditate și de incluziune. [+]

Maestru de handicap și incluziune Studii Maestru de handicap și Studii de incluziune analizează problemele care produc diverse norme sociale aferente și își propune să producă practicieni care le provocare. Programul explorează teorii contemporane, metodologii și practici legate de domeniul larg de studii de invaliditate și de incluziune. Acest program este cunoscut pentru legare la pământ într-un model de justiție socială a comunității incluzive și practica educațională și este relevantă pentru o varietate de profesioniști care lucrează în organizații comunitare și școli, și cei preocupați de advocacy handicap și drepturi. Studiind Maestru de handicap și Studii de includere (MDInS) veți obține o înțelegere mai puternică a vieții sociale și de diferențele dintre noi și provocare abordările actuale utilizate în sectorul educației și dincolo. Programele ia pe o abordare interdisciplinară care atrage din educație, psihologie și științe sociale. Ca absolvent, veți demonstra o înțelegere globală a conceptelor, probleme și dezbateri în domeniul de Studii pentru persoanele cu handicap, în special în propria cercetare. Gândire critic și creativ, vă va evalua problemele actuale, de cercetare și de burse avansate în domeniul de Studii pentru persoanele cu handicap și să lucreze în mod proactiv pentru a dezvolta relații profesionale cu alte persoane din domeniu. Repere programului MDInS permite posibilitatea de studiu flexibil, cu atât full-time (peste 1-1,5 ani / s) sau opțiuni part-time disponibile. Acesta a fost un program activ la Waikato pentru ultimii 20 de ani (cunoscut anterior ca „Educație Specială“, a fost schimbat la numele actual în 2011). Oportunități de carieră... [-]

Maestru De Studii De Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton + 1 mai mult

Pregătiți-vă ca un lider de afaceri în viitor și să se ridice la partea de sus a profesiei cu expertiza de specialitate de management. Ia marginea față de alți absolvenți cu un Master de Studii de Management de la școală de afaceri Triple Crown acreditat Waikato lui. [+]

Maestru de Studii de Management Pregătiți-vă ca un lider de afaceri în viitor și să se ridice la partea de sus a profesiei cu expertiza de specialitate de management. Ia marginea față de alți absolvenți cu un Master de Studii de Management de la școală de afaceri Triple Crown acreditat Waikato lui. Dacă sunteți în căutarea pentru a accelera cariera profesională prin dobândirea de expertiză într-o zonă de afaceri esti pasionat, sau doresc să se pregătească pentru o carieră de doctorat sau de cercetare, acest grad este proiectat pentru tine. Maestru de Studii de Management de studii (MMS) vă va aduce mai aproape de frontierele cunoașterii în domeniul dumneavoastră de specialitate, și a vă pregăti pentru roluri de conducere care necesită un nivel ridicat de gândire critică și de analiză a informațiilor. Acest grad include în mod normal, ambele documente predate și de cercetare, dar poate fi, de asemenea, luate ca un grad complet de cercetare. Studiu part-time sau full-time timp de 1-2 ani (120 sau 180 de puncte), începând fie februarie (a A semestru) sau iulie (B Semestrul). În mod normal, toate documentele sunt luate într-un singur subiect de specialitate sau domeniu interdisciplinar. Un nou specializare pentru MMS este disponibil și în Finanțe - Professional. Acest program de un an (180 de puncte) este destinat celor care doresc competențe industriei relevante și cunoștințele necesare pentru a construi o carieră profesională în industria financiară. Ea are un accent practic puternic și este ideal pentru studenții care nu au specializat în... [-]

Maestru De Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Master of Tehnologiei Informatiei la Universitatea din Waikato te trece dincolo teoretic prin învățarea la monitorizat pe bază de proiect și experiență la locul de muncă cu un partener din industrie. [+]

Maestru de Tehnologia Informației Master of Tehnologiei Informatiei la Universitatea din Waikato te trece dincolo teoretic prin învățarea la monitorizat pe bază de proiect și experiență la locul de muncă cu un partener din industrie. caracteristică principală a cursului este de hârtie de stagiu industrie (FMCS596), care vă oferă o experiență în industrie pentru un semestru întreg. Ca intern va fi instruit și sprijinit de angajator și supervizor Universitatea, în timp ce lucra la o problemă din lumea reală într-un cadru al echipei industrie. MInfoTech a fost dezvoltat ca parte a Auckland Graduate School TIC, O inițiativă comună între Universitatea din Waikato si la Universitatea din Auckland, pentru a dezvolta experți TIC în industrie gata. Scopul programului este de a satisface cererea de exploziv pentru profesioniștii de rețea de înaltă calificare și de date, codoare, arhitecti de sistem, dezvoltatori web și a altor profesioniști din domeniul TIC de muncă gata. Tehnologia este cel mai rapid sector în creștere în Noua Zeelandă și cu o creștere estimată 1,3 mii de miliarde $ în industria TIC la nivel mondial 2013-2020, The MInfoTech vă pregătește pentru a profita la maximum de oportunitățile semnificative disponibile în această industrie. Scopul nostru este de a vă asigura că trece dincolo de sala de clasă și în situații de lucru profesionale, cu o gamă completă de competențe în domeniul utilizabili. O Certificat de studii postuniversitare în domeniul tehnologiei informației (PGCertInfoTech) ofera calea ideala pentru Master of Information Technology (MInfoTech). Oportunități de carieră Internet / Multimedia Developer Baza... [-]

Master De Afaceri Digitale

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

Masterul de afaceri digitale al lui Waikato este unic în Noua Zeelandă, deoarece oferă un accent puternic pe tehnologia digitală din perspectiva managementului. Dacă sunteți dornici să vă urmați o carieră de manager de tehnologie, acest program de pionierat vă va aduce bang până la curent cu teoria și practica comerțului electronic și a afacerii digitale. [+]

Masterul de afaceri digitale al lui Waikato este unic în Noua Zeelandă, deoarece oferă un accent puternic pe tehnologia digitală din perspectiva managementului. Dacă sunteți dornici să vă urmați o carieră de manager de tehnologie, acest program de pionierat vă va aduce bang până la curent cu teoria și practica comerțului electronic și a afacerii digitale.

Veți obține competențe avansate în ceea ce privește modul în care cele mai recente tehnologii digitale revoluționează operațiunile de afaceri și schimbă modul în care interacționăm cu clienții și furnizorii din cele mai multe industrii. De exemplu, chiar și agricultura este acum un focar de inovare digitală, deoarece datele geospațiale pot lega ceea ce cumpărăm de la supermarket la padocuri specifice, copaci sau viță de vie.... [-]


Master of Business and Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Vei lucra în echipă pentru a dezvolta o afacere antreprenoriale start-up, și apoi pitch-ideea ta de afaceri pentru experți din industrie.

"Școală de afaceri Universitatea Waikato este fantastic, cu sprijinul din partea personalului și a studenților".

Acesta este un punct de referință la nivel mondial de excelență în predare și de cercetare, realizate cu mai puțin de 1% din scoli de afaceri din lume.

Admitere și înscriere

Puteți aplica pentru MBM dacă aveți:

O diplomă de licență în orice disciplină subiect, sau echivalentul acesteia, de la o universitate autorizată A atins o medie de grad B-minus sau mai sus, în ultimul an de gradul dumneavoastră. ... [-]

Master Of Education

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 2 mai mult

Acest program este pentru practicieni educaționale care sunt absolvenți și doresc să își îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și cariera perspectivele lor în educație. Dezvoltarea abilităților de conducere în în curriculum, pedagogie sau dezvoltarea de politici, beneficiile includ avansarea în carieră și dezvoltarea expertizei într-un domeniu specific de practica educațională. [+]

Master of Education Acest program este pentru practicieni educaționale care sunt absolvenți și doresc să își îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și cariera perspectivele lor în educație. Dezvoltarea abilităților de conducere în în curriculum, pedagogie sau dezvoltarea de politici, beneficiile includ avansarea în carieră și dezvoltarea expertizei într-un domeniu specific de practica educațională. Direcționați studiul spre domeniul dumneavoastră de expertiză profesională. Studenții sunt obligați să completeze 180 de puncte de lucrări predate, o hârtie de metode de cercetare (30 puncte) și cel puțin 30 de puncte de cercetare. cursuri complet într-un ritm care ti se potriveste - part-time în timp ce lucrați, sau full-time de peste un an calendaristic. Repere programului Personalul nostru de renume mondial sunt cercetători activi, care sunt cunoscute pe plan internațional ca lideri în domeniile lor de specialitate. Afla mai multe despre personalul nostru. Alege să se concentreze de studiu pe una dintre următoarele subiecte de mai jos ca un program de studiu sau trei specializări (enumerate mai jos). Ca alternativă, creați propriul program de studiu prin combinarea lucrari de la Te Kura Toi Tangata Facultatea de Educație, sau includ o hârtie de la o altă facultate (sub rezerva aprobării liderilor de studii aprofundate). Programele de studiu pentru MEd arte Educație Educație Studii de educație Dezvoltării Umane educația lingvistică și alfabetizare educație matematică Știință, Tehnologie și Educație pentru mediu Specializări Educație STEM Studii globale în Educație Învățarea profesională Această calificare poate fi, de asemenea, studiat la Universitatea din Waikato Tauranga. Admitere și înscriere Admiterea necesită în mod normal,... [-]

Master of Environmental Planning

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

În timpul programului MEP, veți participa la cursuri de oaspeți, veți participa la ateliere de lucru și vă veți bucura de excursii pe teren unde o gamă de profesioniști își vor împărtăși experiența.

[-]

Master of Health, Sport and Human Performance

Online Cu normă întreagă 12 - 18 anii March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Veți lucra în laboratoarele noastre de înaltă tehnologie la Cambridge Avantidrom sau la Centrul de înaltă performanță al Universității Waikato Adams din Tauranga și veți beneficia de relațiile noastre de colaborare create cu organizațiile locale.

[-]

Master of Security and Crime Science

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2018 Noua Zeelandă Hamilton Tauranga + 1 mai mult

[+]

Învățați de la experți

În colaborare cu poliția din Noua Zeelandă, studenții și cercetătorii au investigat intervenția privind abuzul de droguri, au elaborat programe software pentru a ajuta poliția să monitorizeze infractorii pe cauțiune, au inventat metode noi de cercetare a infracțiunilor de efracție, au cercetat atitudinile privind abuzul sexual în rândul copiilor de vârstă școlară și au optimizat traficul de patrulare.

[-]

Contactează
Adresa locaţie
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, 3240 NZ
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, 3142 NZ
Mass-Media Socială