University of Otago - Wellington Department of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit de la vice-cancelar

Tēnā koutou katoa - Vă invit călduros la prima universitate din Noua Zeelandă, înființată în 1869. Universitatea din Otago oferă un mediu de învățare condus de cercetare, care este secundar, fără o reputație bogată pentru excelență.

Aici, la Otago, veți avea oportunități fără precedent. Veți fi învățați de experți internaționali în domeniile lor; veți obține o calificare de clasă mondială și veți putea contribui la cercetarea de ultimă oră. Experiența studenților la Otago este excepțională. Veți participa la o populație diversă de peste 20.000 de studenți din jurul Noua Zeelandă și peste 100 de țări din întreaga lume. Este important să aveți posibilitatea să vă definiți cu adevărat și să vă alegeți propria direcție în viață. Zeci de mii de absolvenți Otago trăiesc acum în toate colțurile lumii, mulți contribuind la lege, sănătate, știință, afaceri și guvern. Mulți dintre cei mai renumiți artiști, romancieri, poeți și lideri ai Noii Zeelande au primit, de asemenea, începutul la Otago.

La Universitatea din Otago, veți avea posibilitatea de a studia știința, științele medicale, științele umaniste și comerțul. Cei mai mulți dintre voi veți studia la campusul principal din Dunedin și veți trăi într-una din cele 15 colegii rezidențiale bine-numite și prietenoase sau într-unul din numeroasele apartamente dotate cu caractere din străzile din jur. Pe ușa din spate, veți găsi teatre de cursuri dotate cu cea mai recentă tehnologie, biblioteca noastră premiată, spații superbe de studiu și facilități sportive fantastice, inclusiv un stadion acoperit de clasă mondială. Dunedin este singurul oraș universitar adevărat din Noua Zeelandă și o comunitate vibrantă de studenți înconjoară centrul academic.

Încurajăm cu fermitate studenții să efectueze studii postuniversitare la Otago; avem o proporție mai mare de doctorat. studenți decât orice altă universitate din Noua Zeelandă. De asemenea, avem campusuri de științe ale sănătății din Christchurch și Wellington, un centru din Auckland și un mic campus pentru Colegiul de Educație din Invercargill. Avem universități partenere în întreaga lume și promovăm numeroase schimburi de studenți. Cercetătorii noștri colaborează frecvent cu experți din alte țări și o mare parte din cercetarea noastră poate fi pusă în discuție în privința problemelor cu care se confruntă Noua Zeelandă și alte părți ale lumii. Lucrăm în strânsă colaborare cu Ngāi Tahu, poporul Māori din Insula de Sud, și ne bucurăm de legături puternice cu ceilalți iwi.

Sunt mândră să conduc această foarte frumoasă universitate. Sper că vă veți bucura de experiența dvs. aici și veți profita de toate oportunitățile oferite; acestea sunt ale tale pentru luarea. Sunt, de asemenea, încrezător că veți face prieteni pe tot parcursul vieții în timp ce sunteți aici. După ce plecați, cu o diplomă bine câștigată, Universitatea din Otago și frumosul oraș Dunedin vor continua să ocupe un loc special în viața ta. Vă doresc toate cele bune.

Profesorul Harlene Hayne - vice-cancelar

Locații

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, Noua Zeelandă

Programe

Această școală oferă și: