Citește Descrierea Oficială

Premiat educație proiectat de către industrie și livrate de către profesioniști

Mass-media School Design este institut terțiar cel mai premiat-Noua Zeelandă pentru calificări tehnologiei digitale și creative.

Specializat în predarea aptitudinilor și a cunoștințelor standard din industrie, Media School Design oferă o cultură creativă vibrantă și energic pentru studenții din întreaga lume.

Programele noastre de proiectare mass-media au fost dezvoltate de către profesioniștii din industrie și educatori, pentru a satisface o gamă de niveluri de experiență, și ambele sunt foarte relevante și orientate spre producție.

absolvenți Media Design School continua să lucreze în designul de lider mondial, dezvoltarea de jocuri, film și animație studiouri și au contribuit la filme de succes, printre care The Hobbit, Avatar, King Kong și filme din trilogia Stapanul Rings.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Media Design School

Master of Design este potrivit pentru absolvenți în doar legate de proiectare disciplina sau din industria profesioniști care au șase sau mai mulți ani în industria de cr ... [+]

O Maestru de design este potrivit pentru proaspeții absolvenți în doar legate de proiectare disciplina sau din industria profesioniști care au șase sau mai mulți ani în industria de creație.

Lucrând într-un mediu simulat industrie, studenții noștri postuniversitare vor fi provocați să cerceteze idei relevante, rezolva probleme, și de a crea soluții de proiectare, ca răspuns la o varietate de slip din lumea reală. Aceste slip cer elevilor noștri a lucra în colaborare cu alte persoane, în scopul de a crea o gamă largă de produse, servicii digitale și creative si abordari într-o multitudine de platforme media.

Această abordare interdisciplinară pe bază de proiecte înseamnă că absolvenții va completa programul cu un portofoliu impresionant umplut cu experiență practică și relevantă de lucru pentru a arăta angajatorilor lor actuali sau viitori.... [-]

Noua Zeelandă Auckland Statele Unite ale Americii San Diego Italia Milano Thailanda Bangkok Australia Adelaide  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video Walkthrough - Media Design School, Auckland

Welcome to Media Design School