Citește Descrierea Oficială

Massey Business School este una dintre cele mai mari școli de afaceri din Noua Zeelandă și este clasată pe locul 300 la nivel mondial. Oferim educație terțiară, de vârf, relevante și flexibile, care pregătesc elevii pentru primul loc de muncă - și dincolo. Ca o afacere, puteți accesa cercetarea și serviciile noastre relevante și de actualitate pentru a ajuta organizația dumneavoastră să crească.

Avem o bază solidă de excelență academică și administrativă, de predare a studiilor de afaceri din 1972.

Astăzi suntem un important furnizor de educație terțiară, de cercetare și de formare în afaceri și management în top 300 de școli de afaceri din întreaga lume. Popularitatea noastră durabilă este o dovadă a programelor noastre de calitate, a predării bazată pe cercetare, a modurilor de livrare flexibile și a facultății de clasă mondială.

Massey Business School Numele Māori

Te Kura Whai Pakihi

Cuvântul kura are multe înțelesuri: inițial înseamnă "cunoaștere antică", "comoară", "prețioasă" sau poate însemna și termeni mai moderni, cum ar fi "școala", moștenirea. În acest nou nume, reflectăm ideea că avem o Școală (kura) în care putem urmări (aspectele) afacerii (pakihi).

Misiune

Suntem dedicați cercetării excelente și accesibile, predării și angajamentului care se conectează la practică și permit leadershipului, contribuind la un viitor prosper, prosper și durabil pentru Noua Zeelandă și în afara ei.

valori

  • Respect pentru toți
  • Relevanța în lumea reală
  • Învățarea fără limite
  • Gândirea bazată pe cercetare

Premiat și recunoscut pe plan internațional

Profesorii noștri sunt recunoscuți la nivel național pentru realizările lor înalte în predarea și îngrijirea studenților. Școala Massey Business School este, de asemenea, acreditată la nivel internațional - AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) ne face referințe în topul celor cinci procente din colegiile de afaceri globale. Ne aflăm în primele 150 de programe din lume pentru programele noastre de finanțe și contabilitate, iar în top 250 pentru programele de economie, afaceri și management (clasamentul QS 2017).


Massey Business School Premii internaționale de studiu

Pentru studenții care se înscriu în programele de afaceri din campusurile Palmerston North sau Wellington. Premiile sunt de până la 15.000 $ pentru programele de licență și până la 10.000 $ pentru programele postuniversitare.

Aflați mai multe și aplicați

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Massey Business School

Alăturați-vă singur programului de master în Noua Zeelandă aprobat de către Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting și Finanțe este singurul ... [+]

Nu mai este altul ca el

Alăturați-vă singur programului de master în Noua Zeelandă aprobat de către Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting și Finanțe este singurul grad postuniversitar în Noua Zeelandă care combină disciplinele vitale de afaceri de contabilitate și finanțe.

Master of Professional Accounting and Finance (MPAF) este singura calificare de master în Noua Zeelandă, aprobată de CFA (Chartered Financial Analysts). Universitatea Massey este una dintre cele 130 de universități partenere din întreaga lume care au un acord de parteneriat cu CFA.

Ridicați cariera

Maestrul de Contabilitate Profesională și Finanțe arată angajamentul de a câștiga capacitățile de afaceri care sunt căutate de potențialii angajatori. Acesta se va baza pe studiile anterioare și / sau pe experiența practică de lucru pentru a vă ajuta să dezvoltați o înțelegere excelentă a principiilor contabile și financiare și a aplicațiilor practice. Este singura calificare de masterat în cazul în care studiul dvs. acoperă ambele discipline.... [-]

Noua Zeelandă Palmerston North Auckland Wellington
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Massey Business School

Master of Management este o calificare profesională, menită să vă sporească cunoștințele despre afaceri pentru a vă ajuta să vă măriți ierarhia carierei sau să faceți o s ... [+]

Urmați următorul pas

Master of Management este o calificare profesională, menită să vă sporească cunoștințele despre afaceri pentru a vă ajuta să vă măriți ierarhia carierei sau să faceți o schimbare de carieră.

Managementul implică atât posibilitatea de a lucra independent, cât și de a lua decizii de management, dar și de a putea lucra cu și direcționa echipe de oameni. Acești oameni ar putea fi în cadrul organizației dvs. sau al clienților externi și a părților interesate. Programul de masterat de studii de management lucrează împreună cu dvs. pentru a ajuta la dezvoltarea acestor abilități, precum și capacitatea de afaceri specializată în aprobarea dvs. de alegere.... [-]

Noua Zeelandă Palmerston North Auckland Wellington
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Noua Zeelandă
Address
Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Noua Zeelandă
Address
Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Noua Zeelandă