VID Specialized University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VID Specialized University are peste 4500 de studenți pe șapte campusuri din patru orașe; Bergen, Oslo, Sandnes și Stavanger. VID are tradiții îndelungate și experiență în științele sănătății, științe sociale și studii teologice.

Avem 50 de programe de studiu în întreaga rețea. VID Specialized University Colegiul VID Specialized University apărut la 1 ianuarie 2016, după fuziunea dintre patru instituții norvegiene: Diakonhjemmet University College din Oslo și Sandnes, Colegiul Universitar Betanien din Bergen, Haraldsplass Deaconess University College din Bergen și MHS - School of Mission and Theology din Stavanger. vid Colegiul universitar Betanien oferă studii clinice pentru studenții de schimb internațional în cadrul practicilor medicale și chirurgicale, sănătate mintală și asistență medicală la domiciliu. Colegiul universitar Diakonhjemmet a fost înființat în 1890 ca un colegiu privat, nonprofit. Pe această fundație, instituția de învățământ superior acreditată cuprinde acum aproximativ 2300 de studenți și 160 de facultăți și personal.

122668_VID_pic_5.jpg

Valorile de bază ale colegiului sunt rezumate în sloganul său: „Dedicat oamenilor”. Aceste valori reflectă și concentrarea academică a colegiului, care este centrată exclusiv pe programe legate de sănătate, sociale și bisericești pe toate nivelurile (licență, master, și doctorat), și susținut de cercetări în curs în toate domeniile. Colegiul universitar Haraldsplass Deaconess (HDUC) este un colegiu privat, non-profit, creștin, acreditat de guvernul Colegiului universitar din Norvegia. Este cunoscut la un nivel profesional ridicat și satisfacția studenților.

Colegiul se concentrează pe internaționalizare și aproximativ 50% dintre studenții de licență au o ședere mai scurtă sau mai lungă în străinătate în timpul studiilor. vid MHS - School of Mission and Theology este o universitate privată, specializată, deținută de Norwegian Mission Society (NMS), angajată în educație și cercetare de înaltă calitate legate de perspective globale asupra misiunii bisericii, precum și întâlniri religioase și culturale.

Locații

Oslo

Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norvegia

Bergen

Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norvegia

Sandnes

Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norvegia

Stavanger

Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norvegia