VID Specialized University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VID Universitatea de specialitate este al doilea mare colegiu universitate privata din Norvegia cu 3300 elevi pe patru campusuri: Bergen, Oslo, Sandnes și Stavanger. Împreună avem 480 de ani de experiență în domeniul științelor de sănătate, științe sociale și studii teologice. Avem 50 de programe de studii în întreaga rețea.

VID specialitate University College apărut pe o ianuarie 2016 ca urmare a fuziunii dintre cele patru instituții norvegiene: Diakonhjemmet University College din Oslo și Sandnes, Betanien University College din Bergen, Haraldsplass Deaconess University College din Bergen și MHS - Facultatea de Misiune și Teologie din Stavanger.

Betanien University College ofera studyes clinice pentru schimb de studenți internaționali din practica medicala si chirurgie, afecțiuni psihice și care alăptează de îngrijire la domiciliu.

Diakonhjemmet University College a fost înființat în 1890 ca un colegiu privat, non-profit. Pe acest fundament, instituția de învățământ superior acreditată cuprinde în prezent de aproximativ 2300 de studenți și 160 de facultate si de personal. Valorile de bază ale colegiului sunt rezumate în sloganul său: "destinat persoanelor". Aceste valori reflectă, de asemenea, accent academice colegiu, care este centrată exclusiv pe Masuri sociale și de programe legate de biserică la toate nivelurile (licență, master și doctorat ), precum și în curs de desfășurare susținută de cercetare în toate domeniile.

Haraldsplass Diaconița University College (HDUC) este un privat, non-profit, Christian guvern, acreditat finanțat University College din Norvegia. Este cunoscut pentru un nivel profesional ridicat și satisfacția studenților. Colegiul se concentrează pe internaționalizare și aproximativ 50% dintre elevii de licență au o ședere scurtă sau mai lungă în străinătate în timpul studiilor lor.

MHS - Școală misiunii și Teologia este o universitate privata, specializata deținută de Societatea norvegiană Mission (NMS), angajat la educație de înaltă calitate și de cercetare în legătură cu perspective globale asupra misiunii bisericii, precum și întâlniri religioase și culturale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru de teologie și studii religioase

Campus Online şi campus combinate Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Norvegia Oslo Bergen Sandnes Stavanger + 4 mai mult

Doriți o cunoaștere temeinică a problemelor teologice și să învățați să lucrați independent cu subiecte teologice într-un context academic? [+]

Programul de studiu are două tradiții academice în centrul abordării sale academice. În primul rând, teologia, înțeleasă ca studiul istoric al Bibliei și a tradiției creștine, combinată cu o abordare contextuală a modului în care credința și practicile religioase sunt trăite astăzi la nivel local și global. În al doilea rând, studii religioase, care își extind domeniul de aplicare și spre alte tradiții religioase și alte texte religioase. Obișnuită pentru abordări este un interes metodologic comun pentru studiul textelor și a contextelor, interesul pentru întâlnirile religioase și accentul pe religia contextuală și trăită.

Conținutul și cerințele de admitereMaestru de teologie și studii religioase, specializare în teologie... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norvegia
website http://vid.no/

Adresă, linia 1 Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norvegia

Adresă, linia 1 Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norvegia

Adresă, linia 1 Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norvegia