VID Specialized University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VID Universitatea de specialitate este al doilea mare colegiu universitate privata din Norvegia cu 3300 elevi pe patru campusuri: Bergen, Oslo, Sandnes și Stavanger. Împreună avem 480 de ani de experiență în domeniul științelor de sănătate, științe sociale și studii teologice. Avem 50 de programe de studii în întreaga rețea.

VID specialitate University College apărut pe o ianuarie 2016 ca urmare a fuziunii dintre cele patru instituții norvegiene: Diakonhjemmet University College din Oslo și Sandnes, Betanien University College din Bergen, Haraldsplass Deaconess University College din Bergen și MHS - Facultatea de Misiune și Teologie din Stavanger.

Betanien University College ofera studyes clinice pentru schimb de studenți internaționali din practica medicala si chirurgie, afecțiuni psihice și care alăptează de îngrijire la domiciliu.

Diakonhjemmet University College a fost înființat în 1890 ca un colegiu privat, non-profit. Pe acest fundament, instituția de învățământ superior acreditată cuprinde în prezent de aproximativ 2300 de studenți și 160 de facultate si de personal. Valorile de bază ale colegiului sunt rezumate în sloganul său: "destinat persoanelor". Aceste valori reflectă, de asemenea, accent academice colegiu, care este centrată exclusiv pe Masuri sociale și de programe legate de biserică la toate nivelurile (licență, master și doctorat ), precum și în curs de desfășurare susținută de cercetare în toate domeniile.

Haraldsplass Diaconița University College (HDUC) este un privat, non-profit, Christian guvern, acreditat finanțat University College din Norvegia. Este cunoscut pentru un nivel profesional ridicat și satisfacția studenților. Colegiul se concentrează pe internaționalizare și aproximativ 50% dintre elevii de licență au o ședere scurtă sau mai lungă în străinătate în timpul studiilor lor.

MHS - Școală misiunii și Teologia este o universitate privata, specializata deținută de Societatea norvegiană Mission (NMS), angajat la educație de înaltă calitate și de cercetare în legătură cu perspective globale asupra misiunii bisericii, precum și întâlniri religioase și culturale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Diakonia și Practică Socială Creștină

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Norvegia Oslo

Studiul ofera cunoștințe teologice și hermeneutică, competență etică, aptitudini de management și de conducere, abilități de cercetare, competențe interculturale și interreligioase, precum și de competență de lucru interdisciplinare. [+]

Studiul ofera cunoștințe teologice și hermeneutică, competență etică, aptitudini de management și de conducere, abilități de cercetare, competențe interculturale și interreligioase, precum și de competență de lucru interdisciplinare.

Intenția programului este de a produce absolvenți care se califică pentru ambele poziții și practice de conducere în cadrul activităților și instituțiilor diaconale precum și agențiile de servicii sociale pe bază de valoare, indiferent dacă acestea sunt de bunăstare creștin sau public bazat.

După finalizarea programului va avea:

Obținut cunoașterea teoriei și practicii diakonia, precum și competența profesională necesară pentru a funcționa în cadrul congregatii, instituții și organizații. Această cunoaștere include o înțelegere de bază a teologiei creștine.... [-]


Masterat în Teologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Norvegia Oslo

Programul teologie oferă o gamă completă de cursuri și grade în teologie, dintre care unele sunt necesare pentru serviciul hirotonit în Biserica Norvegia:. B.Th., M.Th., cand.theol, iar Examen în Teologie practică și Ph . d. [+]

Programul teologie oferă o gamă completă de cursuri și grade în teologie, dintre care unele sunt necesare pentru serviciul hirotonit în Biserica Norvegia:. B.Th., M.Th., cand.theol, iar Examen în Teologie practică și Ph . D. Master program de grad în teologie este oferit în limba engleză. Este de doi ani curs universitar intensiv de studiu, 120 de credite ECTS. Programul de master este conceput pentru a se adapta elevi din Norvegia și din străinătate, în special din instituții și biserici din țările în curs de dezvoltare să coopereze, în scopul de a oferi o oportunitate pentru ei de a se specializa academic în unele discipline teologice.

Un element major al programului de master este scrierea unei teze de master în condiții academice. In M.Th. Programul de lucru tezei reprezintă 30 de credite. Fiecare elev lucrează sub supravegherea unui tutore. Programul de master cuprinde, de asemenea, o lectură considerabilă și un program de instruire (90 de credite).... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norvegia
website http://vid.no/