Citește Descrierea Oficială

VID Universitatea de specialitate este al doilea mare colegiu universitate privata din Norvegia cu 3300 elevi pe patru campusuri: Bergen, Oslo, Sandnes și Stavanger. Împreună avem 480 de ani de experiență în domeniul științelor de sănătate, științe sociale și studii teologice. Avem 50 de programe de studii în întreaga rețea.

VID specialitate University College apărut pe o ianuarie 2016 ca urmare a fuziunii dintre cele patru instituții norvegiene: Diakonhjemmet University College din Oslo și Sandnes, Betanien University College din Bergen, Haraldsplass Deaconess University College din Bergen și MHS - Facultatea de Misiune și Teologie din Stavanger.

Betanien University College ofera studyes clinice pentru schimb de studenți internaționali din practica medicala si chirurgie, afecțiuni psihice și care alăptează de îngrijire la domiciliu.

Diakonhjemmet University College a fost înființat în 1890 ca un colegiu privat, non-profit. Pe acest fundament, instituția de învățământ superior acreditată cuprinde în prezent de aproximativ 2300 de studenți și 160 de facultate si de personal. Valorile de bază ale colegiului sunt rezumate în sloganul său: "destinat persoanelor". Aceste valori reflectă, de asemenea, accent academice colegiu, care este centrată exclusiv pe Masuri sociale și de programe legate de biserică la toate nivelurile (licență, master și doctorat ), precum și în curs de desfășurare susținută de cercetare în toate domeniile.

Haraldsplass Diaconița University College (HDUC) este un privat, non-profit, Christian guvern, acreditat finanțat University College din Norvegia. Este cunoscut pentru un nivel profesional ridicat și satisfacția studenților. Colegiul se concentrează pe internaționalizare și aproximativ 50% dintre elevii de licență au o ședere scurtă sau mai lungă în străinătate în timpul studiilor lor.

MHS - Școală misiunii și Teologia este o universitate privata, specializata deținută de Societatea norvegiană Mission (NMS), angajat la educație de înaltă calitate și de cercetare în legătură cu perspective globale asupra misiunii bisericii, precum și întâlniri religioase și culturale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

VID Specialized University

Doriți o cunoaștere temeinică a problemelor teologice și să învățați să lucrați independent cu subiecte teologice într-un context academic? ... [+]

Programul de studiu are două tradiții academice în centrul abordării sale academice. În primul rând, teologia, înțeleasă ca studiul istoric al Bibliei și a tradiției creștine, combinată cu o abordare contextuală a modului în care credința și practicile religioase sunt trăite astăzi la nivel local și global. În al doilea rând, studii religioase, care își extind domeniul de aplicare și spre alte tradiții religioase și alte texte religioase. Obișnuită pentru abordări este un interes metodologic comun pentru studiul textelor și a contextelor, interesul pentru întâlnirile religioase și accentul pe religia contextuală și trăită.

Conținutul și cerințele de admitereMaestru de teologie și studii religioase, specializare în teologie... [-]
Norvegia Oslo Bergen Sandnes Stavanger  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
VID Specialized University

Doriți să aflați mai multe despre dezvoltarea comunității locale, a societății civile, a diversității și a fi un agent și un lider al schimbării sociale? Noua noastră dip ... [+]

Doriți să aflați mai multe despre dezvoltarea comunității locale, a societății civile, a diversității și a fi un agent și un lider al schimbării sociale? Noua noastră diplomă de master pregătește studenții să rezolve provocările societale în comunitățile locale și globale.

Ce vei învăța?

Tendințele globale afectează din ce în ce mai mult societățile locale. Atât cetățenii individuali, cât și actorii locali din societatea civilă, organizațiile religioase, bisericile, bunăstarea și serviciile de sănătate trebuie să se adapteze la noile cadre și situații de schimbare constantă. Căutați un viitor loc de muncă în care puteți contribui la o dezvoltare societală durabilă? Doriți să dobândiți competențe care favorizează cooperarea și inovarea socială?... [-]

Norvegia Oslo Stavanger
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norvegia
Website
Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norvegia
Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norvegia
Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norvegia