University of Oslo

Centre for Educational Measurement

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Oslo a fost fondată în 1811 ca prima în Norvegia.

Situat în principal în Campusul Blindern din partea de nord a orașului Oslo, UiO are opt facultăți:

  • Facultatea de Medicina
  • Facultatea de Stomatologie
  • FACULTATEA DE DREPT
  • Facultatea de Teologie
  • Facultatea de Științe Umaniste
  • Facultatea de Matematică și Științe ale Naturii
  • Facultatea de Științe Sociale
  • Facultatea de Științe ale Educației

Universitatea de capital se află, de asemenea, la Muzeul Viking Ship, Muzeul Istoric și Muzeul de Istorie Naturală, o Bibliotecă principală cu 3,6 milioane de exploatații și o gamă largă de unități și centre asociate.

Universitatea din Oslo are un buget anual de funcționare de 6,6 miliarde NOK, iar cea mai mare parte a finanțării sale provine de la guvernul norvegian.

Clasat

UiO este instituția cu cea mai înaltă clasă de educație și cercetare din Norvegia - și una dintre cele mai mari 100 de universități din lume, potrivit clasamentului Shanghai World Ranking. Cu cinci câștigători ai premiului Nobel, UiO are o experiență de cercetare științifică și descoperire științifică.

Cercetare

Ca o universitate clasică cu o gamă largă de discipline academice, UiO are comunități de cercetare de top în majoritatea domeniilor. În plus, UiO are în prezent 8 Centre Naționale de Excelență și un accent strategic pe cercetarea interdisciplinară în special în domeniul energiei și al științelor vieții. Ca universitate de cercetare non-profit, UiO are acces la sisteme bune de finanțare publică. Dispozitivele de laborator și de birou, bibliotecile și suportul tehnic se află la limita superioară.

Educație

UiO oferă peste 800 de cursuri în limba engleză la toate nivelurile, aproximativ 40 de programe de masterat predate în întregime în limba engleză și mai multe programe de doctorat. UiO se concentrează pe educația bazată pe cercetare și atrage studenți cu înaltă calificare din toată țara.

Internaționalizarea

UiO atrage studenți și cercetători din întreaga lume. Începând cu anul 2015, 15% din populația studenților provin din țări străine. 22% din personalul academic și 31% dintre candidații la doctorat provin din străinătate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Evaluare și Evaluare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii August 2018 Norvegia Oslo + 1 mai mult

Acest program își propune să pregătească următoarea generație de specialiști în evaluare și evaluare, combinând abilitățile tehnice și analitice cu abilitățile de comunicare și reprezentare. [+]

Acest program își propune să pregătească următoarea generație de specialiști în evaluare și evaluare, combinând abilitățile tehnice și analitice cu abilitățile de comunicare și reprezentare.

Foto: Øystein Andresen / Universitatea din Oslo

Evaluare și evaluare

Evaluarea și evaluarea se află în centrul societății moderne în care asigurarea calității educației este esențială, unde practicile de testare la școală sunt dezbătute în mass-media, unde formarea și selecția promovează capitalul uman vital pentru companiile de succes și unde întrebările legate de responsabilitate solicită obținerea de probe, bazate pe politici și luarea deciziilor.

... [-]

Videoclipuri

Why Study in Oslo?

Being an International Student at the University of Oslo