Citește Descrierea Oficială

Despre Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie

Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie (IAKH) este alcătuit din trei discipline care în mod diferit studiază trecutul. Departamentul are arheologi orientați internațional, singurul program de conservare din Norvegia și cel mai mare grup de istorici din Scandinavia. Departamentul are aproape 100 de angajați, inclusiv cercetători ne-permanenți. Programele de studiu cuprind arheologia din epoca de piatră până în Evul Mediu, conservarea obiectelor și picturilor și istoria de la Antichitate până la epoca actuală.

Fapte și cifre

Cifre cheie pentru anul 2016

Domenii de cercetare

  • arheologie
  • conservare
  • istorie

Angajamente naționale

Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie este implicat în mai multe proiecte naționale și internaționale, printre care:
  • Arheologie: "Întâlnirile fac istorie. Arta rock a vânătorilor și ariile identității din Europa mezolitice din nordul Europei"
  • Istoria: "Proiectul din 1814"
  • Conservarea: "După moartea neagră: pictura și sculptura policromă în Norvegia, 1350-1550"
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

University of Oslo

Competență generală Oportunități de carieră Candidații cu diplomă în istoria modernă internațională și transnațională vor fi atractive atât pent ... [+]

Competență generală

Oportunități de carieră

Candidații cu diplomă în istoria modernă internațională și transnațională vor fi atractive atât pentru sectorul public, cât și pentru sectorul privat, în special pentru întreprinderile și organizațiile care au o viziune internațională.

Toți elevii vor fi terminat fie un termen de câmp în străinătate, au lucrat cu o organizație internațională la Oslo, fie au finalizat un proiect de istorie orientat spre cercetare în străinătate. Această parte importantă a programului va permite studenților să-și aplice cunoștințele într-un mediu de lucru, să creeze rețele și să-i pregătească pentru o carieră după un grad terminat. ... [-]

Norvegia Oslo
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Niels Henrik Abels vei 36 Blindernveien 11 (kart)
0851 Oslo, Oslo, Norvegia