Citește Descrierea Oficială

Despre Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie

Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie (IAKH) este alcătuit din trei discipline care în mod diferit studiază trecutul. Departamentul are arheologi orientați internațional, singurul program de conservare din Norvegia și cel mai mare grup de istorici din Scandinavia. Departamentul are aproape 100 de angajați, inclusiv cercetători ne-permanenți. Programele de studiu cuprind arheologia din epoca de piatră până în Evul Mediu, conservarea obiectelor și picturilor și istoria de la Antichitate până la epoca actuală.

Fapte și cifre

Cifre cheie pentru anul 2016

Domenii de cercetare

  • arheologie
  • conservare
  • istorie

Angajamente naționale

Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie este implicat în mai multe proiecte naționale și internaționale, printre care:
  • Arheologie: "Întâlnirile fac istorie. Arta rock a vânătorilor și ariile identității din Europa mezolitice din nordul Europei"
  • Istoria: "Proiectul din 1814"
  • Conservarea: "După moartea neagră: pictura și sculptura policromă în Norvegia, 1350-1550"
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Oslo

Lumea se mișcă mai aproape sau se desparte de ea? Istoria ca disciplină a ajuns din ce în ce mai mult să depășească limitele statului-națiune pentru a studia această ches ... [+]

De ce să alegeți acest program?

Lumea se mișcă mai aproape sau se desparte de ea? Istoria ca disciplină a ajuns din ce în ce mai mult să depășească limitele statului-națiune pentru a studia această chestiune. Acest nou program îi provoacă pe studenți să exploreze procese, instituții și mișcări internaționale și transnaționale din mai multe perspective.

Bazându-se pe o gamă largă de competențe tematice prezente la Departamentul de Arheologie, Conservare și Istorie și mediul inspirator oferit de University of Oslo și oraș, studenții sunt încurajați să studieze forțele care leagă și separă oamenii dincolo de frontierele naționale.

Concentrându-se pe istoria internațională și transnațională de la mijlocul secolului al XIX-lea până în trecutul recent, programul oferă o perspectivă istorică largă și globală asupra proceselor politice, culturale, sociale și economice atât între și dincolo de statele-națiune. Acesta include o combinație de cursuri de bază corelate și specializate. În timpul primelor trei semestre, elevii vor fi pregătiți să-și scrie teza finală a masteratului printr-un modul curs orientat practic "orizontal".... [-]

Norvegia Oslo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Niels Henrik Abels vei 36 Blindernveien 11 (kart)
0851 Oslo, Oslo, Norvegia