Citește Descrierea Oficială

Jon Terje, Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway este cea mai nordică universitate din lume. Localizarea sa pe marginea Arcticii presupune o misiune. Arctica este de importanță globală din ce în ce mai mare. Schimbările climatice, exploatarea resurselor arctice și amenințările de mediu sunt subiecte de mare interes public și pe care Universitatea din Tromsø are un interes deosebit. La UIT The Arctic University of Norway puteți explora problemele globale dintr-o perspectivă apropiată.

Cunoașterea deasupra lumii

Viața în Nordul Înalt este formată de natura sălbatică, de lumina și condițiile meteorologice contrastante, de distanțele geografice și de multiculturalism. Multe dintre centrele de cercetare ale UIT și programele de studiu reflectă caracterul specific al Norvegiei Arctice.

Jørn Berger-Nyvoll

Cercetarea cheie a UIT se axează pe mediul polar, cercetarea climatică, oamenii indigeni, pacea și transformarea conflictelor, telemedicina, biologia medicală, fizica spațială, știința pescuitului, bioprospectarea marinară, lingvistica și chimia computațională.

Centre de excelență

Centrul UiT pentru Studii Avansate în Lingvistică Teoretică, CASTL și CTCC, Centrul de Chimie Teoretică și Computațională, au fost ambele numite Centre de Excelență Norvegiene. În 2002, NST, Centrul norvegian pentru Telemedicină din Tromsø, a fost numit Centrul de Colaborare al Organizației Mondiale a Sănătății.

Rețeaua ARCTOS de la Facultatea de Biosciințe, Pescuit și Economie este lider în cercetarea ecosistemelor marine arctice și un partener important al Institutului polar norvegian din Tromsø. Departamentul de Fizică se concentrează asupra luminilor nordice și asupra cercetării spațiale. Toate aceste institute sunt de înaltă reputație internațională.

Arctic Frontiers

Universitatea este parte din FRAM - High North Centrul de Cercetare pentru climat și mediu (Fram Center) din Tromsø. În fiecare lună, conferința internațională "Arctic Frontiers" invită cercetători, politicieni și reprezentanți ai mediului de afaceri să discute aspectele legate de zona arctică între granițele disciplinare. Secretariatul Consiliului Arctic se află la Centrul Fram. Cercetătorii de la Universitatea și Fram Center sunt implicați în mai multe programe internaționale ale Consiliului Arctic.

Un hub internațional

16000 de studenți și 4000 de angajați studiază și lucrează la UIT Universitatea Arctic din Norvegia. Predarea este bazată pe cercetare. Șapte facultăți ale UIT oferă, în ciuda unei dedicări pentru problemele nordice, o gamă largă de programe de studiu.
Comunitatea academică din Tromsø este extrem de internațională. Mai mult de 20% din personalul academic și 10% din corpul studenților sunt din străinătate. Universitatea oferă mai mult de 20 de programe de masterat în engleză, iar toate facultățile oferă cursuri de limbă engleză, atât la nivel de licență, cât și de masterat.

Jon Terje, Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway este membru fondator al Universității Arctic, o rețea internațională de 140 de instituții de studiu și cercetare din regiunea circumpolară. Dar Universitatea colaborează cu toate părțile lumii. 200 de acorduri internaționale asigură un schimb academic activ al studenților și al personalului cu instituții partenere din întreaga lume.

Campusurile din toată nordul Norvegiei

Universitatea are opt campusuri. Acestea sunt situate în Tromsø, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest și Kirkenes. Universitatea a devenit o forță motrice și mai importantă pentru nordul Norvegiei și o cooperare internațională în nordul înalt.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


UIT The Arctic University of Norway

Programul de Master în Turism este conceput pentru a pregăti studenții pentru intrarea în carieră sau pentru posturi în organizații comerciale, publice sau non-profit car ... [+]

Programul de Master în Turism este conceput pentru a pregăti studenții pentru intrarea în carieră sau pentru posturi în organizații comerciale, publice sau non-profit care oferă servicii de vizitatori la nivel local, național sau internațional. Programul oferă, de asemenea, studenților cu fundații academice necesare pentru a trece la un doctorat.

Descrierea programului

Turismul este un fenomen global tot mai important, care implică oportunități și provocări sociale, culturale, economice, politice și de mediu. Extinderea economiilor permite mai multor persoane să călătorească frecvent și pe distanțe mai mari pentru a experimenta peisaje, orașe, culturi și popoare. Globalizarea și evoluțiile tehnologice permit mobilități sporite și, prin urmare, activități turistice. Dezvoltarea și creșterea turismului provoacă, de asemenea, sustenabilitatea ecologiilor în epoca schimbărilor climatice.... [-]

Norvegia Alta Tromsø
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Vă interesează cultura umană și cum să folosiți camera video în cercetarea științifică socială? În studiile culturale vizuale ai ocazia să studiezi metodele de cercetare ... [+]

Vă interesează cultura umană și cum să folosiți camera video în cercetarea științifică socială? La studiile culturale vizuale ai ocazia să studiezi metodele de cercetare etnografică, teoria antropologică și filmele etnografice într-un mediu internațional, culminând cu producția propriului tău film și cu o teză scrisă.

Departamentul de Arheologie și Antropologie Socială oferă un program de doi ani de Master în Studii Culturale Vizuale (VCS). Scopul acestui program este de a învăța pe elevi cum să producă cunoștințe despre viețile și culturile oamenilor, prin explorarea vieții cotidiene pe baza utilizării metodelor calitative de cercetare științifică socială și a filmului etnografic. Programul combină prelegeri în teoria academică și metodă, filmare și instruire practică în lucrul cu camera, înregistrarea și editarea sunetului.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul este foarte potrivit pentru studenții care doresc să studieze limba dintr-o perspectivă comparativă. Programul pune accent special pe aspectele formale ale gram ... [+]

Programul este foarte potrivit pentru studenții care doresc să studieze limba dintr-o perspectivă comparativă. Programul pune accent special pe aspectele formale ale gramaticii, în special, sintaxa și fonologia. Abordarea acestor discipline se bazează pe studiile comparative ale mai multor limbi.

Maestru de filosofie în lingvistica teoretică acoperă studii postuniversitare în lingvistică teoretică și trebuie văzută ca o prelungire a muncii la nivel de licență. Programul pune accent special pe aspectele formale ale gramaticii, în special, sintaxa și fonologia. Abordarea acestor discipline se bazează pe studiile comparative ale mai multor limbi. Elevii vor dezvolta o perspectivă asupra structurii limbajului, a aspectelor comparative ale cercetării lingvistice, a variației sociale și geografice, a dezvoltării istorice a limbilor și a dobândirii de limbi străine. La nivel de masterat, elevii vor dezvolta interese speciale bazate pe cursuri și vor scrie fie o teză de masterat, fie două lucrări de lungime de articol.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul Master în Arte Plastice este un curs de doi ani, care are ca scop de a oferi studenților o bază unică pentru dezvoltarea lor viitoare în cercetare, teorie și pr ... [+]

Programul Master în Arte Plastice este un curs de doi ani, care are ca scop de a oferi studenților o bază unică pentru dezvoltarea lor viitoare în cercetare, teorie și practică artistică profesională. Programul vizează artiștii în curs de dezvoltare, care încearcă să-și aprofundeze practica într-un context care este orientat spre studio și atelier și unde sunt încurajați să-și dezvolte propriile inițiative. A contribui la program oferă o perspectivă echilibrată între problemele locale și internaționale de importanță pentru societatea contemporană.

Descrierea programului

Obiectivul programului de masterat în Arte Plastice este de a dezvolta capacitatea elevului de a lucra ca artist profesionist. Programul își propune să reflecte concepțiile contemporane asupra a ceea ce înseamnă să lucreze ca artist profesionist și să ofere studenților posibilitatea de a-și dezvolta ambițiile individuale de a lucra profesional în domeniul artelor plastice. Deoarece obiectivul principal este educarea artiștilor, crearea de opere de artă, expoziții și alte expresii artistice constituie cele mai importante aspecte ale programului de studiu. Programul oferă, de asemenea, o bază pentru alte roluri profesionale în și legate de domeniul artei.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul de masterat în literatura engleză oferă un studiu cuprinzător al literaturii din toată lumea anglofonă. Cursurile evidențiază modul în care literatura formează ... [+]

Programul de masterat în literatura engleză oferă un studiu cuprinzător al literaturii din toată lumea anglofonă. Cursurile evidențiază modul în care literatura formează și este modelată de istorie, relevanța acesteia pentru problemele contemporane, cum ar fi schimbările climatice și rezolvarea conflictelor, și capacitatea sa de a provoca și de a perfecționa modurile de gândire ale unui cititor. Bazându-se pe o diversitate de abordări critice, programul îi ajută pe elevi să își perfecționeze abilitățile de a gândi analitic și creativ.

Descrierea programului

Programul de masterat în literatura engleză oferă studenților posibilitatea de a studia o gamă largă de texte literare și culturale în limba engleză, în timp ce se specializează într-o zonă la alegere, sub conducerea unui cercetător în acest domeniu. Secțiunea engleză poate oferi supervizare în literatura engleză, irlandeză, americană și post-colonială și este deosebit de puternică în domeniile romantismului, modernismului și literaturii contemporane.... [-]

Norvegia Tromsø
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Elevii pot alege între trei specialități; algebră, analiză / geometrie diferențială sau matematică aplicată. Unele dintre domeniile speciale includ criptografia, teoria n ... [+]

Descrierea programului

Elevii pot alege între trei specialități; algebră, analiză / geometrie diferențială sau matematică aplicată. Unele dintre domeniile speciale includ criptografia, teoria numerelor, curbele eliptice, algebra, geometria diferențială, analiza complexă, undele neliniare și sistemele dinamice. În matematică aplicată, tezele pot fi legate de fizica plasmei, optica, ecologia matematică și bioinformatica. Programul de masterat cuprinde o teză de masterat de 60 ECTS în plus față de cursuri obligatorii și un curriculum special în valoare de 60 ECTS. Acestea depind de specialitatea aleasă.

Sunt oferite următoarele discipline:

AlgebrăAnaliză / Geometrie diferențialăMatematici aplicateRezultatele învățării... [-]
Norvegia Tromsø
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale, în colaborare cu Centrul de Studii Sami, oferă un program de Master cu durata de doi ani cu studii medii în Domeniul St ... [+]

Maestru în studii indigene

Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale, în colaborare cu Centrul de Studii Sami, oferă un program de Master cu durata de doi ani cu studii medii în Domeniul Studiilor Indigene (MIS). Programul este interdisciplinar și utilizează expertiza acumulată în mai multe departamente ale Facultății. Obiectivul tematic al programului de masterat este apariția mișcării indigene internaționale, a experiențelor istorice și a contextului contemporan pe care le întâlnesc oamenii indigeni din întreaga lume.

În cei doi ani de studii, elevii vor urma cursuri în valoare totală de 120 de credite (120 ECTS). Un curs de 10 credite poate fi ales din alte cursuri oferite de Universitatea. Acest curs trebuie să fie aprobat de coordonatorul academic și trebuie să se bazeze pe interesele elevului individual ca pregătire pentru teza de masterat. Cursurile rămase sunt obligatorii. Ele sunt concepute pentru a oferi o bază largă, de la care studentul individual poate alege un subiect relevant pentru teza de masterat. Lucrarea este supervizată de personalul academic din unitățile cooperante de la UIT The Arctic University of Norway , iar subiectele sunt alese în colaborare cu consilierii desemnați. Este obișnuit să se efectueze colectarea datelor pentru teza de master la sfârșitul celui de-al doilea semestru.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul de Master oferă o înțelegere aprofundată a chestiunilor cheie care informează domeniul studiilor de pace și conflicte. Oferă perspective interdisciplinare asupr ... [+]

Programul de Master oferă o înțelegere aprofundată a chestiunilor cheie care informează domeniul studiilor de pace și conflicte. Oferă perspective interdisciplinare asupra naturii și cauzelor conflictelor, precum și eforturilor de a construi pacea și de a restabili încrederea în instituțiile din societățile afectate de conflicte. Ea recrutează în mod activ studenții din țările nordice și non-nordice pentru a crea și promova experiențe interculturale de predare și învățare.

Descrierea programului

Programul de masterat în Transformarea Păcii și a Conflictelor (MPCT) oferă perspective interdisciplinare asupra naturii și cauzelor conflictelor și abilităților analitice pentru gestionarea conflictelor prin mijloace pașnice.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Designul de inginerie este proiectat pe baza științei inginerești și include cunoștințe despre proiectarea produsului și tehnologia computațională. Principalele ingredien ... [+]

Facultatea de Inginerie cu cunoștințe de materiale, mecanică și modelare, dar și altele pot fi potrivite pentru programul de master în proiectarea de inginerie . Interesul special în înțelegerea teoriilor matematice și fizice și a descrierilor de exemplu a diferitelor comportamente de construcție, procesele de proiectare, comportamentul materialelor poate fi un beneficiu pentru maximizarea rezultatelor învățării în educație.

Designul de inginerie este proiectat pe baza științei inginerești și include cunoștințe despre proiectarea produsului și tehnologia computațională. Principalele ingrediente din ingineria de proiectare Calculul / calculele științifice tehnice și matematica aplicată care se aplică problemelor legate de proiectare, geometrie și știința materialelor. Cursul de design inginerie oferă studenților o înțelegere a designului și a designului estetic, pe lângă înțelegerea profundă a principiilor și metodelor matematice și fizice în procesul de proiectare. Punem accent special pe geometria și forma, procesele de produs și proiectare, calculele și analiza rezistenței, materialele, modelarea și simulările pe calculator.... [-]

Norvegia Narvik Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul de masterat în ingineria aerospațială oferă studenților competențe specifice necesare pentru modelarea, proiectarea și controlul comportamentului dinamic al sis ... [+]

Programul de masterat în ingineria aerospațială oferă studenților competențe specifice necesare pentru modelarea, proiectarea și controlul comportamentului dinamic al sistemelor aerospațiale, inclusiv UAV-urile cu aripi fixe, rotorcrafts și sateliții.

Programul de master este potrivit pentru studenții cu interes în învățarea, dezvoltarea și aplicarea tehnologiei de ultimă oră de control pentru scopuri legate de industria aerospațială. Tipul de tehnologie are, de asemenea, asemănări mari cu tehnologiile pentru medii extreme, cum ar fi în regiunile arctice și submarine, iar studenții interesați în dezvoltarea tehnologiilor în astfel de domenii vor găsi acest program ca relevant.... [-]

Norvegia Tromsø Narvik
Ianuarie 2020
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul de masterat în inginerie electrică este potrivit pentru studenții cu interes de sisteme de alimentare cu energie electrică și de surse de energie electrică, ele ... [+]

Programul de masterat în inginerie electrică este potrivit pentru studenții cu interes de sisteme de alimentare cu energie electrică și de surse de energie electrică, electronice de putere și acționări electrice de electricitate, iar ingineria electrică este un domeniu cu creștere rapidă, cu o mulțime de oportunități de carieră.

Ingineria electrică este despre tehnologia electrică aplicată. Este o disciplină complexă și dinamică, variind de la microelectronică prin electromagnetism la tehnologie de mare putere, de la dezvoltarea tehnologiei informațiilor de mâine până la automatizarea și instrumentarea proceselor industriale complexe. Inginerii electronici au revoluționat, de zeci de ani, ziua noastră obișnuită. Conceptul de "high tech" se bazează în mare măsură pe inovațiile din domeniul ingineriei electrice. În cadrul acestei discipline, aveți ocazia să învățați să învățați o gamă variată de competențe.... [-]

Norvegia Narvik Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Un Master of Science în Inginerie Industrială va oferi studenților cu cunoștințele și capacitățile de a folosi tehnici, abilități și instrumente adecvate pentru a identif ... [+]

Ingineria industrială este pe punctul de a vedea "imaginea de ansamblu" atunci când se ocupă de procese și sisteme complexe. Domeniul se concentrează pe analizarea multor roți care trebuie să funcționeze împreună, astfel încât o organizație să poată funcționa în modul cel mai eficient și profitabil. În calitate de student, veți obține o perspectivă asupra diferitelor metodologii, tehnici și instrumente pe care le puteți aplica pentru a spori performanța organizației. Capacitatea pe care o câștigi prin acest studiu te face deosebit de potrivit pentru o poziție de conducere.

Un Master of Science în Inginerie Industrială va oferi studenților cu cunoștințele și capacitățile de a folosi tehnici, abilități și instrumente adecvate pentru a identifica, formula, analiza și rezolva probleme de inginerie industrială. Cu un progres normal, un student va putea obține o diplomă de master după doi ani, corespunzând unui număr de 120 de credite. În cazul în care studentul dorește să combine studiul de master cu munca într-o companie externă, este posibil să se prelungească programul la trei sau patru ani. Se va sugera apoi un plan educațional personalizat. După terminarea acestei educații, studenții vor avea o bază solidă pentru a intra într-o varietate de poziții la baza globală. Pozițiile tipice sunt un inginer senior, manageri de proiect, dezvoltatori, consultanți, manageri și cercetători. Mulți dintre foștii noștri studenți ocupă funcții de conducere sau de conducere în organizații publice sau în companii private.... [-]

Norvegia Narvik Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Locația geografică unică face UIT The Arctic University of Norway ca un loc ideal pentru studierea mediului arctic. Specializați-vă într-un domeniu biologic care vă inter ... [+]

Locația geografică unică face UIT The Arctic University of Norway ca un loc ideal pentru studierea mediului arctic. Specializați-vă într-un domeniu biologic care vă interesează și dobândiți cunoștințe care vă oferă abilități deosebite în activitatea viitoare. Obiectivul nostru general de cercetare și predare este adaptarea la viața la latitudini înalte, în care se ocupă mecanismele de la toate nivelurile de organizare, de la molecule și celule, prin organisme până la ecosisteme, în medii terestre și marine.

Descrierea programului

Sunt oferite mai multe discipline de masterat care reflectă UIT The Arctic University of Norway geografică unică UIT The Arctic University of Norway , în nordul înalt. Ele oferă oportunități de a explora o serie de întrebări fascinante în cadrul biologiei moderne și subliniază unele dintre provocările societății: în ceea ce privește gestionarea resurselor naturale și a biodiversității.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Scopul este de a educa candidații în domeniul abilităților biotehnologice în general, calificându-i astfel pentru o carieră într-o serie de organizații, inclusiv cele car ... [+]

Scopul este de a educa candidații în domeniul abilităților biotehnologice în general, calificându-i astfel pentru o carieră într-o serie de organizații, inclusiv cele care se concentrează pe inovație, dezvoltarea comercială și crearea de valoare a resurselor marine în procese și industrie.

Suntem preocupați de exploatarea avantajului pe care ne-o bucurăm ca națiune, sub forma accesului la resurse marine enorme. Majoritatea organismelor care compun biodiversitatea marină sunt încă puțin cercetate. Aceste resurse biologice pot fi sursa de biomolecule unice (enzime, metaboliți secundari, proteine ​​/ peptide, grăsimi marine și carbohidrați) și codurile genetice asociate.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Fizica modelează viitorul. Ori de câte ori arăți, vedeți fizica și modalitățile de a aplica fizica. Telefoanele mobile, playerele CD, radiourile, televizoarele și calcula ... [+]

Master of Science în fizică

Fizica modelează viitorul. Ori de câte ori arăți, vedeți fizica și modalitățile de a aplica fizica. Telefoanele mobile, playerele CD, radiourile, televizoarele și calculatoarele sunt echipamente tehnice avansate bazate pe metode și principii fizice. Sateliții de deasupra noastră monitorizează ce are loc pe Pământ, inclusiv poluarea mediului. Aceste observații sunt descărcate de posturile de satelit și traduse în imagini care facilitează înțelegerea situației de pe Pământ. De asemenea, aceasta este fizica. În fizica meteorologică se folosește fizica pentru a măsura aerul de deasupra noastră, pentru a da previziuni meteorologice mai bune. Studiile asupra luminilor nordice sunt, de asemenea, importante pentru a înțelege fenomenele la latitudini nordice.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Geologii caracterizează istoria lungă și uimitoare a Pământului. Geologia este pentru oricine dorește să afle mai multe despre planeta pe care trăim și să combinăm creati ... [+]

Geologii caracterizează istoria lungă și uimitoare a Pământului. Geologia este pentru oricine dorește să afle mai multe despre planeta pe care trăim și să combinăm creativitatea cu o înțelegere a fenomenelor incitante în natura noastră. Geologia oferă o înțelegere a cutremurelor, vulcanilor, diapozitivelor și a altor pericole naturale, climatului și efectului de seră. Puteți studia tectonica și vulcanii, schimbările climatice sau vă puteți specializa în interpretarea seismică sau a sedimentelor care spun o poveste despre modul în care mediul era cu milioane de ani în urmă.

Descrierea programului

Studiul constă într-o teză de masterat (60 ECTS) și subiecte obligatorii și opționale (60 ECTS). Numărul de discipline opționale variază între domeniile de concentrare a studiilor. Unul are opțiunea de a urma subiecte la Centrul Universitar din Svalbard (UNIS) sau în străinătate.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Cum sunt utilizate resursele în societate și cum ar trebui folosite acestea? Acestea sunt marile probleme din economie. O diplomă de master în economie vă oferă o înțeleg ... [+]

Cum sunt utilizate resursele în societate și cum ar trebui folosite acestea? Acestea sunt marile probleme din economie. O diplomă de master în economie vă oferă o înțelegere mai profundă a analizei economice teoretice și aplicate, a metodologiei și a cercetării empirice. Elevii vor avea oportunitatea de a lucra independent prin auto-studiu și misiuni.

Descrierea programului

Programul constă în cursuri avansate de microeconomie, care include și utilizarea algebrei liniare și optimizarea statică. Macroeconomia include analiza economiilor deschise și creșterea economică. În primul semestru, studenții vor avea un curs de econometrie - metode cantitative avansate pentru economie. În al doilea semestru, studenții pot alege între un curs de finanțe avansate și un curs de microeconomie aplicată. În al treilea semestru, studenții vor trebui să urmeze un curs care să ofere o bază comună pentru lucrul cu teza de master și specializarea în domeniul tezei. Teza de Master constituie 30 de ECTS și va fi scrisă în cursul celui de-al patrulea și ultimului semestru.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Acesta este un studiu pentru cei interesați de grafică, jocuri pe calculator și simulări. Vă dați seama că viața de zi cu zi va deveni în curând o parte a realității virt ... [+]

Acesta este un studiu pentru cei interesați de grafică, jocuri pe calculator și simulări. Vă dați seama că viața de zi cu zi va deveni în curând o parte a realității virtuale și doriți să participați la dezvoltarea acestui viitor.

Descrierea programului

Cu acest studiu, veți avea întreaga condiție pentru a putea să învățați să dezvoltați jocuri avansate pe calculator, realitatea virtuală și să creați simulări realiste. Obțineți o bază teoretică și practică aprofundată pentru dezvoltarea avansată a software-ului, acordând o atenție specială dezvoltării jocurilor și simulării și sistemelor de învățare.

Legăturile apropiate Narvik au la centrele de cercetare locale, la nivel național și internațional vă oferă un avantaj ca student.... [-]

Norvegia Narvik
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Programul este potrivit pentru studenții care sunt interesați să studieze modul în care limba engleză este achiziționată în setările de limbă de primă și a doua limbă, pr ... [+]

Programul este potrivit pentru studenții care sunt interesați să studieze modul în care limba engleză este achiziționată în setările de limbă de primă și a doua limbă, precum și modul în care limba engleză este afectată de situații multilingve. În cadrul vorbitorilor individuali, situațiile multilingve pot determina o limbă să influențeze o altă limbă, în special în procesul de achiziție, și poate, în cele din urmă, să aibă ca rezultat și uzura limbajului datorită lipsei de expunere și a utilizării uneia dintre limbi. În societăți, multilingvismul și contactul lingvistic pot avea ca rezultat dezvoltarea de noi soiuri ale limbii. Elevii admiși la program vor fi strâns integrați în grupul de cercetare în domeniul achiziției limbilor, variantelor și atriției (LAVA: http://site.uit.no/lava/), un grup de cercetare activ și productiv care lucrează pe diferite aspecte ale multilingvismul și achiziția de limbi multilingve. Elevii vor avea ocazia să efectueze cercetări practice cu membrii grupului. Programul oferă o bază bună pentru munca în domeniul multilingvismului atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public și este foarte potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în domeniul cercetării.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Resursele naturale ale Nordului de Sus sunt atractive pentru industrie. Noi petrol offshore ... [+]

Resursele naturale ale Nordului de Sus sunt atractive pentru industrie. Noi petrol offshore

Descrierea programului

Programul se concentrează pe provocările tehnice și de siguranță asociate activităților industriale din nordul înalt. O atenție deosebită se acordă operațiunilor maritime și offshore în mediul Arctic sever și vulnerabil. Studenții sunt introduși în metodele și instrumentele pentru gestionarea sistemelor tehnice avansate, complexe și integrate în ceea ce privește funcționarea și întreținerea, fiabilitatea și asigurarea producției, sănătatea, siguranța

Programul este un studiu de 2 ani, cu normă întreagă, cu un program fix. Cursurile vor fi adaptate într-o oarecare măsură la studenții cu fracțiune de normă. Primul an constă din 50 ECTS de cursuri obligatorii care sunt comune tuturor studenților și un curs de electivă ECTS 10. Acestea sunt cursuri descriptive tehnice și cursuri orientate spre metodă. Toate cursurile sunt independente unele de altele. În al doilea an, studenții vor realiza o specializare a domeniului lor de studiu prin cursuri elective și prin alegerea dintre o serie de programe programatice pre-definite. Elevii vor realiza, de asemenea, un proiect de specializare. Ultimul semestru este dedicat unei teze de master ECTS 30.... [-]

Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UIT The Arctic University of Norway

Informatica ne înconjoară pretutindeni în viața de zi cu zi, cum ar fi internetul și telefoanele mobile. Programul este extrem de practic și experimental, unde elevii înv ... [+]

Programul acoperă atât baza teoretică, cât și metodele experimentale din domeniul informaticii. Cursurile de nivel superior sunt direct legate de cercetarea din cadrul Departamentului. Aceasta implică o oportunitate de cunoaștere substanțială în domeniile acoperite.

Programul este format din patru cursuri obligatorii de informatică, un total de 40 de credite ECTS și 20 de credite ECTS de cursuri elective. Cursurile elective pot fi incluse în subiecte precum economie, management, psihologie și antreprenoriat. Programul se încheie cu o teză de masterat de 60 de credite ECTS. Teza de masterat se poate face, de asemenea, în colaborare cu o companie IT externă.

Rezultatele învățării... [-]
Norvegia Tromsø
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to UiT The Arctic University of Norway!