The University of the Arctic (UArctic)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din regiunea arctică (UArctic) este o rețea de cooperare de universități, colegii, institute de cercetare și alte organizații interesate de educație și cercetare în și despre Nord.

UArctic construiește și consolidează resursele colective și infrastructura de colaborare care permite instituțiilor membre pentru a servi mai bine componentele lor și regiunile lor. Prin cooperare în domeniul educației, cercetării și de mobilizare ne consolida capacitatea umană în partea de nord, promovarea unor comunități viabile și economii durabile, și pentru a crea parteneriate globale.

Planul strategic UArctic este de asemenea disponibil ca descarcă PDF, Inclusiv secțiunea de fundal.

Viziunea noastra O abilitate de Nord - cu voci Shared

Misiunea noastră Împuternici oamenii din Circumpolar Nord prin oferirea de oportunități educaționale și de cercetare unicat prin colaborarea într-o rețea puternică de membri.

Valorile noastre Circumpolar UArctic promovează voci de nord din lume în curs de globalizare, care reflectă valori și interese comune în toate cele opt state arctice și între toate popoarele și culturile nordice.

Inclusive UArctic promovează diversitatea culturală, pluralitate limbă și egalitatea de gen în timp ce subliniind parteneriatul dintre popoarele indigene din regiune și a altor locuitori ai regiunii nordice.

Reciprocă UArctic promoveaza relatii de respect în educație, știință, cercetare și politică bazată pe reciprocitate, egalitate și încredere între nordici și alți parteneri. Această abordare valori includerea sistemelor tradiționale și indigene de cunoștințe, împreună cu perspective multidisciplinare din artele, științele sociale și naturale.

Teme de studiu includ:

Popoarelor indigene, culturile, limbile și aspirațiile politici din Schimbările climatice și efectele acestora Resurse naturale și economiile din industria extractivă Relații internaționale și geo-politică Ecologie, ecoystems nord și biologie

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Artă Arctic Si Design

Campus Cu normă întreagă August 2018 Finlanda Rovaniemi Norvegia Bergen Canada + 2 mai mult

[+]

Universitatea din Laponia Fie ca sunteti interesati de servicii de proiectare, de nord bunăstare, sau puncte de vedere juridice ale dezvoltării durabile, puteți conta pe know-how-ul nostru. Noi combina expertiza Arctic cu domenii, cum ar fi proiectarea, drept și științe sociale, și Programul de Studii Arctic nostru unic de un an oferă o perspectivă interdisciplinară în chestiunile legate de Arctica curente. De asemenea, educa cei mai buni profesori din lume. Adauga la acest nostri servicii excelente de sprijinire a studenților și atmosfera confortabilă de campusul nostru moderne, si veti descoperi de ce la Universitatea din Laponia este alegerea perfecta pentru a studia în partea de nord. Situat în orașul Rovaniemi pe Cercul Arctic, la Universitatea din Laponia este, de asemenea, universitatea nordica a Finlandei și a Uniunii Europene. Ca o instituție de învățământ superior pe baza de cercetare, facilitățile noastre de predare și de cercetare oferă studenților și cadrelor didactice universitare posibilitatea de a urmări excelența academică, la toate nivelurile, tot drumul la studiile de doctorat. Ne-am recunoscut pe plan internațional facultăți în domeniul dreptului, educație, științe sociale, și de artă și design, toate jertfă maistrul-și studiile la nivel de doctorat la solicitanții internaționale, precum și studii de schimb de la licență la nivel de doctorat de până la un an universitar complet. Programul de Artă și Design Arctic master este situat la intersecția dintre artă și design, utilizând dinamica ambele domenii. Programul este caracterizat de o abordare centrată pe om prin examinarea și aplicarea unor metode de abordare centrată... [-]

Maestru De Gestionare A Tehnologiei

Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Norvegia Bergen Finlanda Rovaniemi + 2 mai mult

[+]

Memorial University din Newfoundland Este un loc interesant, Newfoundland și Labrador ... și nu undeva ai tendinta de a ajunge la de accident. Și aici, în cel mai mic provincie din Canada, veți găsi o universitate foarte distinct - Universitatea Memorial. Avem tendința să credem că avem mai mult de partea noastră echitabilă de liber-cugetători, l aventurieri neconvenționale și personalități colorate. Deci, este corect Memorial pentru tine? Citește mai departe, și de a afla. Ca singura universitate din Newfoundland și Labrador, Memorial University este acasa, la aproape 19.000 de elevi din intreaga patru campusuri. Ea are peste 100 de programe universitare și postuniversitare și este un lider mondial in astfel de domenii diverse, precum arheologie, inginerie arhitectură navală, lingvistică, de recreere, de ingrijire a sanatatii din mediul rural, ocean și științe naturale. Memorial are o mare alegere în campusuri, extraordinare și unice. Lărgească perspectivele de carieră. Dobândi cunoștințele și abilitățile care vă va permite să devină un manager eficient. Master of Management Technology (MTM) este un program inovativ, primul de acest fel din Canada, care oferă oportunități educaționale și de carieră accesoriu pentru, profesioniștii care lucrează ocupat. Cursuri în programul sunt concepute pentru a vă dota cu abilitățile de a gestiona provocările și dinamica industriilor condus de inovare tehnologică și de a gândi strategic cu privire la problemele care cuprind administrarea de tehnologie de inginerie. Programul MTM vă va oferi de planificare și de luare a deciziilor competențe strategice în cadrul organizațiilor bazate pe tehnologie. Veți avea o înțelegere a... [-]

Studiile Circumpolare

Campus January 2018 Norvegia Bergen Canada Finlanda Rovaniemi + 1 mai mult

[+]

Programul de Studii circumpolare este un mod interesant pentru studenții care frecventează Universitatea din instituțiile membre arctice pentru a afla mai multe despre Nord, cu cursuri organizate în sala de clasă, on-line, în domeniu, și în întreaga lume. Studii circumpolare (cunoscut anterior ca BCS), programul vă oferă posibilitatea de a învăța despre terenuri, popoarele, și problemele legate de Circumpolar Nord și te pregătește pentru studii avansate sau ocuparea forței de muncă profesională în diverse domenii, precum gestionarea durabilă a resurselor, de auto-guvernare, inginerie Arctic, și turismul de nord. Un accent deosebit este dat de problemele persoanelor indigene ale Circumpolar Nord. Curriculum-ul de bază de Studii circumpolare a fost dezvoltat ca un efort de colaborare a instituțiilor membre UArctic, care implică experți pe probleme circumpolare. Programul de Studii circumpolare este format din două componente necesare: Studii Circumpolar Core și un accent avansat. Cursurile Studii circumpolare de bază constă într-un singur curs introductiv de nivel inferior și șase cursuri avansate de nivel superior în trei domenii interdisciplinare de studiu. Impreuna, nucleul permite studenților să dobândească o cunoaștere largă și de înțelegere a terenurilor, popoarele, și aspecte critice ale Circumpolar Nord. Accente avansate sunt programe de studiu, aproximativ echivalent cu un semestru de școală, care se concentrează pe cercetare avansată a unui spațiu, problema, sau o problemă de o importanță deosebită pentru nord și de oamenii săi. Studii circumpolare cursuri de bază și avansate Accente sunt oferite pe site-ul de la instituțiile membre UArctic participante. Contact circumpolarstudies@uarctic.org pentru consilierea generală academice pentru studentii... [-]

Videoclipuri

UArctic