Citește Descrierea Oficială

CE ESTE ACN?

Colegiul nostru oferă studenților 30 de credite (un an - echivalentul a 60 "studiepoeng" în sistemul norvegian), în sistemul universitar american, ca parte de o diplomă de licență SUA. Partenerii de cooperare ACN sunt:

Universitatea din Dakota de Nord (UND) în Grand Forks, Dakota de Nord West Chester University (scaune cu rotile) in West Chester, Pennsylvania Universitatea Adelphi (UA) în Garden City, New York. Southern New Hampshire University (SNHU) în Manchester, New Hampshire.

Studenții ACN care finalizează cu succes programul de ACN sunt garantate de admitere. În plus, cu creditele obținute de la ACN, studenții pot alege să aplice la universitate, la alegerea lor în SUA.

Când elevii să completeze cu succes cursurile de la ACN, ele pot fi eligibile pentru transferul de UND, scaune cu rotile, AU sau SNHU ca Junior (al treilea an) de student. În timp ce la ACN au dobândi o înțelegere excelentă a sistemului universitar american, a construi o rețea de studenți și facultate de contact (atât norvegiene si americane) și poate face apoi o tranziție lină în sistemul universitar. ACN îi ajută pe elevi cu detalii practice și birocratice astfel încât să poată concentra mai mult asupra studiilor lor și tranziția lor va fi buna. Cooperarea strânsă cu aceste universități permite ACN pentru a găzdui profesori americani în fiecare semestru.

Marea majoritate a elevilor norvegieni a reveni la Norvegia să urmeze o carieră în domeniul lor de studiu. Studenții din trecut raportează că au fost candidati puternici in interviuri de angajare din cauza experienței lor de studiu international.

În trecut elevii au primit diplome ACN într-o gamă largă de domenii, dar mai ales de populare sunt: ​​Communications - Media, Broadcasting, Jurnalism, PR, Studii de Pace, Industria aerospațială și toate zonele de afaceri.. Elevii ACN sunt în prezent lucrează în Norvegia în domeniile TV, radio, școli și afaceri - mari și mici.

ACN este o oportunitate importantă pentru studenții internaționali, de asemenea. Studenți americani vin din toate părțile din SUA, dar în primul rând de la mijlocul-vest. ACN are un apel special în cadrul comunității norvegian-american și studenții sunt adesea atrași din cauza moștenirii lor norvegiene. Am avut, de asemenea elevi din Iran, Irak, Bulgaria, Germania, Suedia, Camerun, Ghana, China, Canada, Vietnam, Filipine și Bosnia. Ei lasă Norvegia cu o slabiciune speciala pentru țară, oamenii și de fotbal.

ISTORIA ACN

O Colegiul American de Norvegia a sarbatorit mai mult de 25 de ani universitari. Ea a fost fondată în 1990 de către Dr. Steinar Opstad, fost vicepreședinte al NHO, Confederația norvegiană Enterprise.

În 1992, ACN a inceput cu 12 norvegiană și 12 de studenți americani vin împreună pentru a studia într-un conac ciudat fermă pe insula Jeløy în Moss, Østfold, Norvegia. De-a lungul anilor, programul sa extins la 70 de studenți din Norvegia, Statele Unite ale Americii, și țări din întreaga lume. ACN este acum situat în frumosul Convenția clădirea (Konvensjonsgaarden), in centrul orasului Moss, în apropiere de biblioteca publica, cafenele, magazine și viața de noapte.

De ce ACN?

Există o varietate de motive că elevii încep studiile la Colegiul American de Norvegia. Studiind la ACN permite studenților pentru a primi 30 de credite (un an) față de diplomă de licență dvs., care vă va permite să înceapă ca un al treilea an (junior) la partenerii noștri de cooperare universitate din SUA. În al doilea rând, ACN ofera o introducere treptată în sistemul universitar american. Structura de clasă și rețelele sociale ale universităților americane sunt destul de diferite de cele de la colegii și universități norvegiene. Studenții sunt facilitat în la noi moduri de a face lucrurile, și sunt mai bine pregătiți pentru studiile la o universitate americană.

ACN oferă studenților posibilitatea de a îmbunătăți limba engleză citirea lor, scris, înțelegerea și abilitățile de limbă. În timp ce elevii trebuie să fie fluent pentru a fi admise la ACN, cele mai multe au raportat că, după un an aici cunostintele de limba engleza s-au imbunatatit foarte mult. Aceasta pregătește pe studenți pentru un succes mai mare de-a lungul studiilor.

Personalul este echipat pentru a ajuta studenții cu diverse aspecte non-academice de pregătire pentru a studia în Statele Unite, cum ar fi, se aplică școli, găsirea unei locuințe, precum și solicitarea unei vize. Această asistență este de neprețuit, și cu ajutorul nostru, călătoria în SUA poate fi mult mai puțin stresantă.

Ultima, ACN este distractiv! Elevii formează un grup de apropiați de prieteni care altfel nu ar avea met.Throughout anului există nenumărate activități pentru studenți, atât în ​​interiorul cât și în afara școlii. Elevii câștiga o rețea de prieteni și colegii de clasă, care va ajuta mai tarziu in viata atunci când caută loc de muncă. Mulți studenți aleg chiar să participe la aceleași universități americane, astfel atunci când ajung în America de ei au deja o rețea socială. Acest lucru face ca în mișcare schimbă viața din Norvegia în America mult mai ușor.

Elevii norvegiană

80-90% din studenții noștri sunt norvegiana, iar majoritatea studenților se aplică direct ACN din liceu. Acceptam 70 de elevi în fiecare an, și cele mai multe dintre ele se înscrie în semestrul de toamna. De asemenea, este posibil să se aplice pentru semestrul de primavara care începe în ianuarie.

Cerințe de aplicare:

Un formular de cerere complet (ACN Application) Toți candidații trebuie să fi atins studiekompetanse generell de la începutul semestrului din care acestea aplică Toți candidații sunt obligați să prezinte un eseu personal răspunde la această întrebare: "De ce sunt eu interesați de această oportunitate de învățământ" Media punct de grad recomandată este de 4,0 (Scale norvegian) - Vă rugăm să contactați pentru claritate Se va acorda prioritate să cadă solicitanților care depun o cerere completat de o mai. Termenul limita de aplicare pentru semestrul de primavara este noiembrie 25.

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Dorm Video