Inland Norway University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De la 1 ianuarie 2017, Hedmark University of Applied Sciences și Lillehammer University College sunt contopite în noua instituție Inland Norway University of Applied Sciences (INN University).Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Universitatea INN operează pe șase campusuri din sud-estul Norvegiei: Blæstad, Elverum, Evenstad, Hamar, Lillehammer și Rena și are aproximativ 13 000 de studenți și 952 de angajați.

Noua noastră instituție oferă 35 de programe de studiu de un an, 52 de programe de licență, 31 de programe de master și 4 doctorate. programe (plus unul în cooperare cu Universitatea Norvegiană de Științe și Tehnologie), pe lângă o serie de programe de învățare și educare a profesorilor.

Oferta noastră academică acoperă un număr mare de domenii: ecologie și științe agricole, psihologie, sport, drept, muzică, pedagogie, științe ale sănătății, științe sociale, educație pentru profesori, limbă și literatură, biotehnologie, film, tv și cultură, turism, animație și științele jocului, economie, leadership și inovație.

Locații

Elverum

Address
Inland Norway University of Applied Sciences
PO Box 400
Elverum
Norway

2418 Elverum, Innlandet, Norvegia