BI Norwegian Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BI Norwegian BusSchool

BI Norwegian Business School este o fundație privată, necomercială (înființată în 1943), care oferă cunoștințe și competențe atât sectorului privat, cât și sectorului public.

BI Norwegian Business School este o fundație cu capital propriu, al cărei scop este să desfășoare activități de educație și cercetare la un nivel internațional ridicat în management, administrație, economie și marketing.

BI este un jucator puternic pe scena internationala: prin operatiunile sale in China, Lituania si Australia, prin acordul de schimb cu peste 140 de universitati din intreaga lume si prin programele sale internationale predate in limba engleza in Norvegia.

BI este inspirat de tradiția scandinavă de management. Scandinavia este, probabil, cea mai apropiată posibilitate de a ajunge la o economie postindustrială a cunoașterii. Companiile scandinave sunt, de asemenea, inovatorii tehnicilor de management participativ și a formelor de organizare a rețelei. BI își concentrează atenția asupra eticii și responsabilității sociale a întreprinderilor asupra acestor calități.

BI a făcut acum următorul pas în dezvoltarea sa. Școala sa mutat într-un campus nou în Oslo. Acest campus este situat central într-o zonă de afaceri emergente și pulsatoare din Oslo. Toate programele internaționale ale școlii sunt predate aici.

Acreditare și clasare

  • BI are statutul de acreditare Triple Crown, adică a fost acreditat de AACSB, EQUIS și AMBA. În 2013, aproximativ 70 de școli de afaceri din 15 500 din întreaga lume s-ar putea mândri cu un statut Triple Crown.

Locații

Oslo

Handelshøyskolen BI

Address
BI Norwegian Business School
Nydalsveien 37

0442 Oslo, Oslo, Norvegia
Număr de telefon
+47 464 10 000

Acreditări