Citește Descrierea Oficială

Declarația de misiune al Universității este: "de a forma profesioniști competenți și dedicați și să le încurajeze să slujească cu inițiativă personală și responsabilitate socială a comunității în care lucrează, contribuind astfel la construirea unei societăți mai bune în Nigeria și Africa în general". Acest vis încapsulează scopul Universității.

Pan-Atlantic University contribuie la dezvoltarea națională, prin furnizarea de programe academice care sunt relevante pentru nevoile țării. Universitatea este deschis tuturor persoanelor, indiferent de naționalitate, rasă, sex, religie sau etnie. Activitățile curriculare ale Universitatii sunt parte dintr-un tot mai mare formațiune rotund, care este prevăzută în cadrul Universității.

O obiectiv educației în universitatea noastră este formarea bine rotunjite a persoanei umane. Acesta este motivul pentru o componentă importantă a fiecărui program este includerea unui numar mare de cursuri în umaniste. De asemenea, căutăm, prin design deliberată a programelor, să inculce și mire spiritului antreprenorial la elevi și participanții noștri. Universitatea are ca scop cultivarea persoane care sunt profesional competent, creativ și întreprinzător, zelos pentru binele comun și în măsură să ia decizii libere și moral în poziție verticală și care acționează astfel ca agenți pozitive ale schimbării în serviciu pentru societate.

Numele Universitatea implică o mentalitate universal: deschiderea către alte persoane, idei, domenii de cunoaștere, culturi aproape și de departe, fără discriminare.

Universitatea este, de asemenea un loc care favorizează și stimulează studiu si o căutare permanentă a adevărului. Acest lucru implică munca de inteligență, onestitate intelectuală și dorința de a învăța, combinată cu dorința de a depăși limitele continuu cuiva. In plus, studiile universitare necesită o cultivare a personalității cuiva propriu și dezvoltarea obiceiurilor necesare pentru viața profesională și socială.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Pan-Atlantic University

Programul de Master a fost conceput ca o combinație de pregătire academică și profesională, precum și este un răspuns direct la nevoile industriei. ... [+]

Programul de Master a fost conceput ca o combinație de pregătire academică și profesională, precum și este un răspuns direct la nevoile industriei. Programul este format din 3 fluxuri: Scrierea de mass-media într-o lume în schimbare, Media Enterprise și Marketing Communications.

Programul de Master se desfășoară în două formate: Full Time (12 luni) și Part Time (24 luni)

Cerințele de admitere

Prima diplomă într-o disciplină relevantă (minim de clasa a doua divizie inferioară). Candidații cu o HND sau echivalentul său trebuie să dețină o diplomă de studii postuniversitare la o universitate recunoscută să se aplice.

Part time Master

Cerințe suplimentare... [-]

Nigeria Lagos
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză