Citește Descrierea Oficială

LBS este o comunitate de oameni sa angajat sa crearea și transmiterea de management și de afaceri bazate pe cunoaștere pe o concepție creștină a persoanei umane și a activității economice și relevante pentru Nigeria și Africa în general. Ne străduim să fie o scoala de afaceri de clasă mondială, care va avea un impact semnificativ asupra practica de management. Pentru a realiza această misiune Scoala urmărește:

Oferi profesioniștilor potențial ridicat, cu o educație de management general, care subliniază eticii profesionale și de servicii pentru comunitate prin practica de management. Au un impact pozitiv asupra standardelor profesionale și etice de management al afacerii din Nigeria Aduce contribuții intelectuale, care: a) sprijină practica de management; b) să contribuie la progresul disciplinelor de management; și c) a crea materiale didactice de înaltă calitate.

Campusul nostru Lagos Business School este situat de-a lungul autostrada Lekki-Epe, Lagos, într-un mediu care combina seninătate și estetica pentru a oferi un loc propice pentru învățare și activități profesionale. Echipat cu state-of-the-art facilități, sursa de alimentare neîntreruptă, spațiu amplu de parcare, facilități moderne de catering și de securitate profesionale, un mediu de învățare a fost creat, care iese în evidență între instituțiile similare din Africa și este esențială pentru obiectivul de management livrarea Școlii de educație standard de clasă mondială.

Programe predate în:
  • Engleză