Joseph Ayo Babalola University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Jabu, Prima universitate antreprenorială din România Nigeria A fost stabilit în ascultarea de instrucțiunile divine de către Biserica Apostolică Hristos în întreaga lume În 2004, sub conducerea vizionară a președintelui său, pastorul (dr.) EH L Olusheye.

Actualul președinte al Bisericii Apostolice Hristos din întreaga lume, pastorul AO Akinosun ca președinte al consiliului nostru de administrație ne oferă o direcție generală, cu angajamente spirituale și financiare revigorate și reînnoite față de UNIVERSITATE.

Primul nostru cancelar în personalitatea Majestății Sale Regale, Oba (Dr) Oladele Olashore (CON), până la demisia sa din iunie 2012, a lucrat în mod sedentar în diverse moduri pentru a avansa pozitiv cursul Universității. Actualul cancelar este pastorul dinamic (dr.) Wemimo Odunaiya, un cleric și industriaș cu o pasiune neîncetată de excelență. Principalii ofițeri includ Prof AMA Imevbore (pro-cancelar) și pastor CS Fasuyi (vicepreședinte, Consiliul guvernatorilor), precum și Barrister Wale Aderibigbe, registratorul și alți membri ai conducerii. Ei au păstrat cu tărie credința cu privire la viziunea părinților fondatori.

Misiune

Joseph Ayo Babalola University este o universitate privată din Nigeria, care oferă cursuri de predare, cercetare și servicii care să încurajeze învățarea și să stimuleze schimburile academice la forurile naționale și internaționale.

Universitatea Joseph Ayo Babalola, Ikeji Arakeji, statul Osun este o instituție terțiară bazată pe credință, deținută de Biserica Apostolică Hristos (în întreaga lume). A fost aprobat la 8 februarie 2006 de către Consiliul Executiv Federal; A primit licența la 6 martie 2006 și a fost deschisă studenților pentru sesiunea din 2006/2007, pe 25 octombrie 2006.

Locații

Ilesa

Address
Joseph Ayo Babalola University
Ikeji-Arakeji
P.M.B. 5006

Ilesa, Osun, Nigeria