Benson Idahosa University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istorie și Filosofie

Biu

1960

După stabilirea misiunii Bisericii lui Dumnezeu în anii 1960, Arhiepiscopul Benson Idahosa a primit direcții specifice de la Dumnezeu să se aventureze în domeniul educației, începând cu vârsta preșcolară la nivelul Universității.

1981

Prin 1981, viziunea Universității credinței creștine (CFU), care mai târziu a fost redenumit Benson Idahosa Universitatea, sa maturizat în mintea Arhiepiscopului. Dar actualizarea viziunii a trebuit să fie suspendat pentru a oferi loc pentru stabilirea CUVANTUL extrem de respectabilă GROUP CREDINȚĂ ȘCOLILOR (Nursery, primar și secundar), în anii 1980

1992

În 1992, Arhiepiscopul Benson Idahosa aplicat ministrului de onoare al Educației pentru o licență pentru a stabili și să opereze o universitate privată. Ca urmare a acestei evoluții, en echipa de experți de cadre universitare și profesioniști a fost creat pentru a pregăti un raport de fezabilitate, un Scurt Academic și de a dezvolta un Master Plan pentru Universitatea propus. Operarea ca Institutul de învățare continuă (ICL), Universitatea propus a organizat programe academice și profesionale pentru tinerii studenți.

1998

Universitatea Creștină Credința a devenit Benson Idahosa Universitatea și februarie Idahosa a devenit al doilea președinte al universității

2002

În februarie 2002, la zece ani de la aplicarea pentru a începe o universitate privată, guvernul federal, acționând prin intermediul Comisiei naționale Universităților (NUC), a acordat gratie licenței Benson Idahosa Universitatea să funcționeze. Universitatea a început să funcționeze ca o instituție pe deplin licențiat martie 2002, cu un student la înscrierea inițială de 400, înregistrat în două facultăți (Facultatea de Arte, Științe sociale, educație și Facultatea de bază și Științe Aplicate).

2004

prima acreditare post-convocare anuale Benson Idahosa Universității

Viziunea noastra

Universitatea Benson Idahosa aspiră să fie model pentru Cadrele universitare, profesioniști și antreprenori, care vor fi ucenici eficiente pentru Hristos exceland în domeniile lor profesionale. Acesta va fi distins de înaltă performanță în cercetarea interdisciplinară, abordarea problemelor naționale și internaționale, eliminarea modelelor de comportament greșite în rândul studenților și să devină un depozit de cunoștințe care urmează să fie folosite în beneficiul omenirii pe principii etice creștine menite să schimbe națiunea și continent prin schimbarea viața unui elev la un moment dat.

Misiunea noastră

Benson Idahosa University este o universitate privată creștină furnizarea de state-of-the-art universitare, postuniversitare și educație profesională. Ne-am angajat la misiunea de a ridica lideri pentru națiune, care sunt complete în spirit, minte si corp, contribuind astfel la producția de conducere la nivel înalt și a forței de muncă de calitate pentru națiune și din lume. Efectuăm aceste funcții prin utilizarea judicioasă curent tehnologia informației și de comunicare, crearea de rețele cu instituții similare din întreaga lume, punând oamenii pe primul loc în operațiuni și subliniind valorile etice creștine. Beneficiarii serviciului Universității sunt studenți, angajatori de muncă, generațiile prezente și viitoare, Nigeria și comunitatea globală.

Scopul nostru Core

Schimbare Nigeria

Valorile noastre (TOP-TIAA)

  • Lucrul în echipă
  • Proprietatea mentalitate
  • Oamenii contează
  • Transparență și Integritate
  • Inovaţie
  • Responsabilitate
  • excelență academică, cu Evlavia

DE CE STUDIU LA BIU

studenți Biu

Elevii bucura de un mediu de campus liber de crize, în cazul în care se pot realiza în mod pașnic interesele lor academice. Nu există culte sau greve în campus.

Programul de lider de student noastre și anume consilierii rezidenți, capelani de studenți, și mai multe roluri oferă studenților de conducere care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de conducere și de comunicare pentru a avea succes mult timp după absolvire.

Avem cazare foarte favorabile de cămin, facilități sportive și săli de curs considerabile care pot găzdui în mod convenabil toți studenții.

Fiecare elev este expus la training-uri de la unele dintre cele mai renumite institute de conducere și de bărbați și femei de mari realizări în cunoștință. Prin aceasta ei sunt inspirate și perspectiva lor asupra creșterii spirituale extins în Hristos, de conducere, bogăție, creație, politică, divertisment și multe altele.

Fiecare elev este dat șanse egale de a câștiga experiență practică prin intermediul unor programe de neprețuit, sarcini, dispozitive speciale de antreprenoriat și stagii cu companii de top-notch în domeniile lor de interes pentru a le echipate pentru viața după școală.

Elevii au oportunități de a câștiga burse prin aplicarea sârguincios în mediul academic lor, responsabilitățile de conducere și activități extrașcolare.

Toți elevii, indiferent de cursul de studiu, beneficiază de cursuri de formare profesională, administrare, management, branding personalizat, elaborarea de propuneri, scrierea CV-urilor și comunicarea, negocierea și managementul de proiect.

Locații

Benin City

Address
Private Mail Bag 1100,
University Way.
Off Upper Adesuwa Road
Government Reservation Area (GRA).

Benin City, Edo, Nigeria