International University of Monaco

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în Principatul Monaco, Monte-Carlo pe Riviera Franceză, Universitatea Internațională din Monaco (IUM) este o universitate de limbă engleză care oferă studii universitare, postuniversitare și postuniversitare în afaceri specializate în finanțe, afaceri de lux și afaceri internaționale.

Inspirând generației globale


Școala de Afaceri Monaco de la Universitatea Internațională din Monaco (IUM) dezvoltă lideri și antreprenori de succes și grijuliu. Suntem singura universitate care oferă o educație de afaceri complet predată în limba engleză pe Cote D'Azur. Cu 60 de naționalități reprezentate în corpul și facultatea studențească, aceasta este instituția premier pentru învățământul superior din Principatul Monaco.

Care este diferența la IUM? Ne mândrim cu mărimea claselor noastre mici, unde studenții primesc o atenție individuală în eforturile lor academice. Există un nivel ridicat de interactivitate între profesori și studenți și încurajăm gândirea inovatoare și creativă.

Încurajăm studenții să depășească teoriile și datele predate în sala de curs prin folosirea abilităților învățate în situațiile din lumea reală. Acest lucru le permite acestora să dezvolte abilități analitice și cognitive puternice care să le ofere o bază pentru dezvoltarea lor ca oameni de afaceri de succes.

Elevii învață într-un mediu multicultural complet, care reunește oameni din întreaga lume pentru a împărtăși idei, a schimba viața și a crea oportunități la scară globală. Studenții noștri iau cu ei un sentiment de cine sunt în lumea comerțului și se mândresc cu ei înșiși ca oameni de afaceri încrezători și antreprenori de mâine.

Monaco este unul dintre cele mai importante centre de afaceri din Europa, fiind renumit pentru că este un mediu sigur. Absolvenții noștri absolvesc abilitățile de afaceri, experiența practică și dezvoltarea personală care le vor sluji pe viață. Misiunea noastră este de a inspira generația globală.

Locații

Monaco-Ville

Address
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco-Ville, Monaco

Paris

Address
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări